official_ameirhidayat

👉AMEIR HIDAYAT👈💕

NZ❤ UNFOLLOW DETECTED 🎭🎭Freelance Teater,Film🎬🎥 Akademi Teater Perak 7 18yold

Loading...
Alhamdulillah rezeki.Pementasan teater Titik2 perjuangan..watak tentera jepun pulak😂.JANGAN LUPA DATANG❗❗ #abaikanmukatu #titiktitikperjuangan #tenterajepun Memaklumkan maklumat berkaitan persembahan. Tempat : The Kandu (boleh waze or google) Tarikh : 21 April 2018 Waktu: 8 pm
Alhamdulillah setelah sekian lama nya akhirnya SMKKPPI JOHAN😍 ..Tak sabar nak pegi daerah..U guys mmg perfect..love you guys😙.Apa paling penting ialah hubungan kita dan kerjasama satu teams😁
Loading...
070418 (MALAM Anugerah Akademi Teater Perak musim ke 7).Alhamdulillah rezeki dari Allah😢...Mendapat Anugerah pelajar terbaik tempat ketiga yg memberi makna dalam hidup saya😊.Terima kasih tak terhingga kepada org2 yg selalu jadi tulang belakang support sayaa especially family, mama abah ,cikgu2 kawan2 .Kita bermula dari bawah dan bangkit jatuh bangun semula merangkak bangun jatuh dan inshaAllah suatu hari nanti aku mampu berlari .Aku akan terus mengali dan mencari ilmu .Aku akan rindukan kenangan kita bersama (FAMILY AKTEP) terima kasih terima kasih semua😭..Aku sayang semua😭💗
Jangan lupa datang menonton Teater Eksperimental Suri. 7 april ni 8.00 malam ye...Jangan lupa datang ramai2 Tiket free
Throwback semalam Majlis makan malam sempena 25 Tahun Karyawan perak..😂..Dari kecik minat uji rashid finally jumpa jugakkk😋
Bye sis..lagi 6 minggu kita jumpa lagi..😢😢😢.Hati2 kat ganu tau . TQ sbb spendtime sepanjang minggu ni dgn kami😌 @nrfdlaa_ @_pykaaa @farzianaiza
Throwback birthday prank....nasib menjadi 😂 #lambatpost #birthdaygirl #throwback #15march
Done recording suara😊..Jngan kata lepas ni jadi penyanyi ahhahahahaahah
Throwback semalam...PANAMA DANCE #panamadancechallenge #panamadance
Tutorial tudung cindai😂😂😂.. #deletesoon#tutorialtudung
Sukan Tahunan sekolah😁😁
Goodnight😋
Classic car🚗
Throwback sikit...😋😋last spendtime lepas ni sis dah balik ganuuu cuti sem habis dahhhhh😭.Jumpa next sem😌
💘💘
Short vacay💕😙😙
Morning💕💕
next page →