#vsl

34,282 posts

Loading...
Sunday Gunday. Last prep before the first event of the season next weekend. Here we go! #paintball #valken #planeteclipse #cs1 #vsl #pewpew #ckfightlife @ckfightlife
Today I need a little bit of coffee and a whole lot of Jesus! 🙌🏼✝️⛪️☕️ God, thank you for giving David, Asaph or whoever composed this, the words for Psalm 77. They spoke to my heart this morning. There’s nothing like poetry to soothe me. #Psalms #Psalm77 #Jesus #psalmofdavid #coffee #Lifeway #starbucks #vsl #vanillasoylatte
Loading...
Delicate and fleeting - the soundtrack to a bubble freezing in winter. Video version on YouTube: https://youtu.be/nIoBQyoILTk Listen to the original on SoundCloud: soundcloud.com/alexjevincent/intimate-bubble This was a challenge set by a fellow musician to create a piece for a video of a bubble freezing. The subject was certainly interesting - there's no human emotion to this so the music had to evoke the environment and motions of the bubble itself. There are times where it seems the bubble will break before it freezes over and I tried to capture this fragility too. This track as also a good opportunity to test out some more changes to my template. Of particular note was the Embertone Herring Clarinet I recently obtained. I like the clarinet for this kind of piece and the tone is wonderful. I was especially impressed with the range of the instrument and wanted to show this off in the piece too. Instruments and effects used: Spitfire Audio Symphonic Brass Cinematic Studio Strings Embertone Herring Clarinet Orchestral Tools Berlin Woodwinds VSL Orchestral Strings QL Spaces and RC48 reverb Sonimus Briston and Burnley EQ If you would like to try the challenge yourself, you can find the original here: https://pixabay.com/en/videos/soap-bubble-freezer-winter-cold-7141/ #Classical #Bubble #Intimate #Calm #Muted #Winter #Freezing #Freeze #Relax #Orchestra #Clarinet #Embertone #SpitfireAudio #VSL #Strings #Woodwinds #Brass #OrchestralTools
Kereta kencana 🏭🏰manjiaaah 💃menuju gathering pt. VSL INDONESIA bersama @3gindonesia . . . #MC #masterofceremony #mcbandung #mcbdg #mcjakarta #mcgaladinner #mcgathering #mclaunching #mcfemale #vsl #blue #gathering #ratudoorprize #happyworking
Пост посвящается пониманию :дорого /дёшево Почему именно тушь сейчас узнаете .. Я не знаю откуда пошёл менталитет ,но девочки /девушки да что и греха таить женщины в возрасте ( я не беру в расчёт тех , у кого действительно есть деньги на качественные услуги красоты )считают что налепив себе ресницы из пластика по Акции ,накачав себе губы просроченным ботоксом ( ведь за 5999,00 при себестоимости 8000,00 другое расчитывать не приходится ) ,сделав ногти ужасающей длинны и со всеми стразами в мире взятыми 😱, напялив на себя платье с распродажи из масмаркета такие дамы отправляются в заведения и искренне считают ,что выглядят " дорого" 🙄На деле все эти акционные услуги наполовину отвалившиеся ресницы ,ногти , и неестественно вывернутые губы 👄-говорят об обратном Девушка выглядит -дёшево !!! Соответветсвенно на "дорогое " отношение мужчины расчитывать не стоит Максимум два коктейля по 300р за каждый ,ибо мужчина готов платить дорого ,за девушку которая себя любит и уважает и достойна этого ,и никогда не налепит на свои глаза дешёвые пластиковые ресницы Запомните ,мужчины , которые при деньгах , это видят сразу !! Так лучше и "дороже" купить дорогую -в прямом смысле слова -тушь и сделать красивые натуральные реснички 😜И выглядит и достойно и ни намёка нет на то что твои ресницы "дешевые" деланные по Акции в подвальном помещении Простите кого обидела А за подарок 🎁 спасибо @olgakulnsk #девушка #пост #vsl #ивсенлоран #дорого
오늘은 6th Shotgear Cup~😍 너무 많은 분들께서 와주시고 관심가져주셔서 너무 행복한 하루였습니다!!! 앞으로도 초심 잃지 않고 열심히 하겠습니다. . #다트스타그램 #다트 #대회 #다트라이브 #VSL #Vplace #Shotgear #프로선수 #최혜진 #오늘은 #토너먼트 #shotgearcup #독산동 #현대지식산업센터 #맥주맛집 #단체사진 #만석 #재미 #행복 #감사 #앞으로도 #화이팅 💪
Tq support member 😜😜 . Alhamdulillah, skin kembali normal, kalau tak sebelum ni skin breakout 😭punca salah guna produk. . Ikhtiar dengan VSL, sebab tgok skin kite jauh beza dgn yg dulu, makanya try lah jugak . See, beauty is pain kan. No pain no lah gain. Skin cerah dah tu. senyum tak ingat dunia. Haha. Lagi cantik dari kak ayu pa cita?? 🤣🤣🤣 . Korang kalau nak try meh whatsapp ayu 0163484315. Ayu guide semua don't worry. Yang penting, bagi kerjasama. Yakin, sabar, rajin wajib ada 😝
Pecahkan saja suasananya biar nyawer💰💵💴💸💶💷💲... Biar berjoget sampai puas, biar larut dan hanyut dan nyawer lagi... Hahhaha thx temen2 VSL INDONESIA kompaknya ngga pake beuchandha 😎 . . . #MC #masterofceremony #mcbandung #mcbdg #mcjakarta #mcgaladinner #mcgathering #mclaunching #mcfemale #vsl #blue #gathering #ratudoorprize #happyworking
MC gathering pt. VSL Indonesia . . . Thx berbanyak-banyak @3gindonesia untuk kepercayaannya, makasih kakakku @musrasmus untuk kegilaan bersama 😄😅😆 . . . #MC #masterofceremony #mcbandung #mcbdg #mcjakarta #mcgaladinner #mcgathering #mclaunching #mcfemale #vsl #blue #gathering #ratudoorprize #happyworking
HII👋 Testimoni lagi . . Testimoni VSL BEAUTY CARE ZIERA adek kita neh kulit dye Ade msalah jerawat/bekas jerawat Dye cari jalan mnyelesaian dgn mencuba #VSL Bila da cuba "kak vsl neh bagus lah kaK yg kt pipi pun dah clearrr tinggal bekas sikit je"❤❤ Hehe tak sia sia kan adek mencuba 🔑 Teruskan maintain , sabar & rajin ✅ confirm kulit adek lagi merecikk 😍😍 Bila kulit da bersihhh Penuh lahh memory hp asyikk selfie jea 😜 👉Set jerawat /berminyak💕 Bersihh ,berkilau bakk cerminn Bersinar dgn #VSLBEAUTYCARE Lagi lagi berseri bila maintain & add on pkai Scrub & Serum Vit c 👍👍 Korang klau nak cuba #vsl Boleh dtg merisik dekat FB i okayy 😂 Anything wasap je . Sedia Mendengar Masalah Skin Korg . 019.738.9219 COD 🚗💨 KLUANG ~ AYER HITAM ~ BATU PAHAT 📮Postage all in malaysia 📤📭 #vslbeautycaremuar #vslbeautycarebatupahat #vslbeautycarelover #guidenevergiveup #jelitasepanjangusia
Skin gelap, jerawat, and now!!! Lawa sgt skin die, 3 bln dgn vsl.. dgn full set vsl Guide by me 😇 #vslfatinhasnida #vsl #vslskincareoriginal
كيف پول های اصل مارکهای #شانل #سنت_لورئنت #vsl #chanel
. NAK CANTIK.... NAK FLAWLESS GLOWING LICIN MACAM KULIT 🥚🥚🥚 Jom pakai VSL BEAUTY CARE Mengatasi semua masalah jenis kulit ✅jeragat ✅jerawat pasir / jerawat batu ✅kulit normal tapi kusam 😞 Jom sama-sama kite cantik sebelom raya yeahhh 💃🏻💃🏻💃🏻 Dengan mengunakan Vsl anda akan lebih yakin dengan diri sendiri.. Pakai VSL nie siap ada agent yang akan guide anda sampai anda dapat skin yg anda inginkan.... . Jom follow IG VSL BEAUTY CARE . . @aniessaeman @aniessaeman @aniessaeman . . bole terus whatsap cuma tekan link 👇🏻 . www.wasap.my/60127313194 . . #mukaploless #jerawatskin #jaragatskin #masalahskinkusam #mukaglowing #mukalicin #vsl #vslbeautycare #vslaniessaeman #jelitasepanjangusia
생애 첫 다트대회! 완전 떨리지만 ㅠㅠ 꿀잼❤️ 여행 후 토실토실 하고나. 다이어트 하자 ㅠㅠ #다트 #소프트다트 #대회 #샷기어 #샷기어컵 #vsl #브이플레이스 #vplace #대표님 #최혜진 #오영태 #이상원 #손현준 #한보람 #황유상 #이준환 #vsl준학재현형주계리 #참가선수 #화이팅
Nhanh thật đấy, ngày này năm trước vẫn ton ton đi prom chia tay K. Còn sướt mướt kể lể về kỉ niệm những chuyến đi chơi của lớp. Vẫn còn thấy nghẹn ngào. Ấy vậy mà chỉ vài tháng sau thôi: "các ông các bà ơi mình họp lớp được không", thì đúng được 8-9 con giời đi, trong đó đã có 5 con giời của nhóm rồi 😩. Đây chắc chắn là một câu chuyện buồn :)) #vsl #k58vsl #k58vnh #ussh
ਕੰਮ ਚੱਕੀਦਾ ਏ Felinga ਨਈ ਚੱਕਦੇ ਲੈ ਕੇ EGO ਵਾਲੀ ਅੱਖ ਦੁਨੀਆਂ ਨਈ ਤੱਕਦੇ #vsl #nhr #loveyourself #friends #photography #photoshoot
🌹 Dia so eksaited suruh kita update gambar dia lagi sebab skin dia memang dah cantik & glowing !! . . 🌹berkat sabar dia pakai VSL, skrg kulit dia dah CANTIK & PELOLES uollss 👏👏 . . 🌹Start dia pakai, mmg kita guide dia. skin dia berjerawat yakmatt! setiap minggu mmg dia tanya kita pasal skin dia. bila skin Mengelupas, Pedih, Merah2 tu mmg normal. . . And today dia happy sangat sbb skin dia menjadi dah taw! 😍😍😍 Yes! Beauty is Pain.nak cantik, kena la sabar👏 . . 🙋🏻‍♀️VslbeautycareAgent 🚘COD Disediakan 📮Postage All in Malaysia. . . . . #vslteamsween #vsl #vslbeautycare #vslbc #vslagentampang #vslbeautycarepahang #Vslbeautycareseriwangi #vsllovers ❤️ #skinglowing #jelitasepanjangusia
HII👋 Testimoni lagi. adek kita neh kulit dye Ade msalah jerawat kecik kecik / Jerawat pasir ❎ Dye cari jalan mnyelesaian dgn mencuba #VSL Bila da cuba "kak vsl neh bagus lah dahi yg ade jerawat pasir tuh da clean & yg kt pipi pun dah clearrr "❤ Hehe tak sia sia kan adek mencuba . Teruskan maintain , sabar & rajin ✅ confirm kulit adek lagi merecikk. Bila kulit da bersihhh Penuh lahh memory hp asyikk selfie jea 😜 👉Set anti acne/berminyak💕 Bersihh ,berkilau bakk cerminn Bersinar dgn #VSLBEAUTYCARE . Lagi lagi berseri bila maintain & add on pkai Scrub & Serum Vit c 👍👍 BERMINAT? whatsapp saya dengan segera jangan lambat-lambat 😊 018-2449773📲 (no call)
HII👋 Testimoni lagi. adek kita neh kulit dye Ade msalah jerawat kecik kecik / Jerawat pasir ❎ Dye cari jalan mnyelesaian dgn mencuba #VSL Bila da cuba "kak vsl neh bagus lah dahi yg ade jerawat pasir tuh da clean & yg kt pipi pun dah clearrr "❤ Hehe tak sia sia kan adek mencuba . Teruskan maintain , sabar & rajin ✅ confirm kulit adek lagi merecikk. Bila kulit da bersihhh Penuh lahh memory hp asyikk selfie jea 😜 👉Set anti acne/berminyak💕 Bersihh ,berkilau bakk cerminn Bersinar dgn #VSLBEAUTYCARE . Lagi lagi berseri bila maintain & add on pkai Scrub & Serum Vit c 👍👍 Www.wasap.my/60176455900 #Vslteamsween #vslagentampang #Vslbeautycareenienordin #vsllovers ❤️ #VslBeautycarekl
Revisión en mi #VSL Querido... 😕 #Llegué a Escondida.
De Lyon jusqu'à Dijon allez l'OL 🔴🔵🔥 #TeamOL #DFCOOL #TeamOL #Lyon #Deplacement #ASAB #OL #Lyonnais #ontour #Ultras #vsl
PENTING !!! korang boleh cari Pencuci Muka yg berbuih banyak dan halus tau sebabnya mampu masuk ke dalam liang pori2 dan membersihkan kulit dengan lebih berkesan lagi. Satu lagi jangan Obses nak cuci muka kuat-kuat dan lama-lama. Bukannya cara yang sihat lagi sakitkan kulit muka korang pulak then nanti salahkan produk! Tapi cara pemakaian korang yg salah. . VSL beautycare ada 2 jenis Pencuci Muka 📍 Normal Soap (sabun normal) 📍 Acne Soap (sabun jerawat) . Harga mampu milik; RM20 50gm ________________________________________ ELAKKAN PENCUCI MUKA YG MENGANDUNGI BAHAN PEWANGI DAN PENGAWET. . ia boleh merengsa kulit dan sering menyebabkan kesan alahan. rajin2 la check label ya.. 👀 . elakkan bahan2 berikut: 📍 Paraben 📍 Imidazolidinyl urea 📍 Quaternium-15 📍 DMDM hydantoin 📍 Phenoxyethanol methylchloroisothiazolinone 📍 Formaldehyde . Hurmmm So, Alhamdulillah.. Bila rutin korang maintain,terhasil lah skin korang yg chantek dan sihat. Sebab nya pemakaian dan penggunaan pun korang buat secara teratur. Kesabaran dan Kerajinan. Good Job lovers #vsl . . #sisyot #vslbeautycare #vslteamlindarynn #vsljohorbahru #jelitasepanjangusia #guidenevergiveup www.wasap.my/0164600325
Hai hampaaa...assalamualaikum Ada yg tanya sye pkai apa...muka glowing..jerawat dh xde..ok sye nk bg th rahsia nie Taraaaaaaa sye pakai Vsl taw..allhamdulilah..sy dah pkai 6bulan..🙈 Yg dulu asyik takut2 nk try apa2... Mmg x yakin taw nk ambik gmbr pun malu sbb muka berjerawat sana sini..lgi2kt dagu ya allah susah sngt nk hilang😂tp sy nk try jgk.sy bli 1set..dlm masa sebulan muka dh nmpk laen sngt.jerawat degil dh hilang.gmbr 1-3 sblm pakai#Vsl ..gmbr no4-6 tu masa peeling..gmbr 7-9 tu gmbr y terbaru..mmg dulu muka terus sngt.xpi skrng sejak pakai vsl ni...muka dh nmpk glowing hehe..pakai tnpa stop selalu consisten..n guna cara y betul...tudiaaa..ni la hasil nyaa..btl xtipu xedit 1pun tauu..nk dpt skin cNtikkk.kna brani yakin.in sha allah..vsl ni mbuat kita semua lbh yakin.jom kita cNtik sama2..😍 sy pakai .sy jual vsl .klau korg nk tnya2 pon blh..wsp jek sy taw 0127944669.xyah malu2 oky.. lagi pun dh nk raya ni xnk muka nmpk cantik ke??sharing is caring.. #pasirgudang #syepakaisyejual
Kiểu đi đâu mình cũng làm ng thứ 3 ấy hicc :(( #vsl #Bl #corn
Moutarde on tour !! 🍻 #LyonFans #Vsl #lyon1950
Beau dép, beau parcage, belle victoire !! (2-5) #DFCOLYON #ultras #parcage #hexagones #vsl #lyon1950
#jadeweber 🔅🔅🔅🔅 @jade_weber_official @jade_weber_official1 🔆🔆🔆🔆🔆🔆🔆🔆 #nsj #hdl #bck #vsl
Budak debab cakap nak cantik jom pakai VSL 😆 . Whatsapp 0163484315 ayu. Ayu guide sampai jadi 😋
T E S T I M O N I V S L 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻 JUM KITA TENGUK SAMA SAMA TESTIMONI POWERR KAWAN I NII 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥 Sebelum ni skin berMasalah jerawat yang i boleh letak di tahap “Agak kritikal” Walaupun belum flawless licin bak kulit telur TAPI hasil yang ada sekarang pun dah buat hati i berbungaa bungaaaa🌸🌸🌸 Sama sama kita tunggu skin dia soon okey ?😘 Nanti I up lagi ❤️❤️ ROAD TO FLAWLESS 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻 Yeayyy sikiit je lagiii Raya ni dah boleh cantikkk !!! Lebih cepat u bertindak , cepat lahh skin u cantikkk😍 ALHAMDULILLAH , semakin hari semakin RAMAI WANITA dibantu VSL BEAUTYCARE 😘 Bila korang happy, I lagiiii happyyyy !!! Whatsapp sis sekarang👇🏻 0182226771 #vslbeautycareselangir #vsl #VslBeautycareKL #vslselangor #vslbeautycare #vslteamsween #vslbc #testimonivsl
Alhamdulillah 🤲🏻 Semakin di kecam Semakin tinggi permintaan 💕 Nama #VSL semakin meniti di bibir ramai wanita Sebab ?? Testimoni2 dari kami yangg membuktikan produk kami bukan sekadar janji kosong ❌ Kami tak diajar kondem produk lain untuk melaris kan produk kami 👏🏻 Tapi kami di ajar supaya focus jaga dan guide customer kami sampai cantik 😍 Sebab customer lah segala galanya bagi kami 😘 Lelaki puji wanita cantik itu perkara biasa TAPI ☝🏻 Bila wanita puji wanita lain cantik ITU LUAR BIASA 👏🏻 Whatsapp sy sekarang 01136544600 #vslbeautycarenina
Lyon Fans On Tour Dijon ! 🔴🔵 #DFCOOL #teamOL #Lyon1950 #BG87 #BadGones #Hexagones #RougeEtBleu #VSL
Cantik tak??? Giler tak canti?? VSL kann 😍 . Budak ni masa mula-mula pakai, asyik tanya je bila skin nak menggelupas, bila nak menggelupas. Semangat taw nak cantik budak ni, tak sabar nk buang segala deadskin. . Bila dah start menggelupas, boleh dikatakan hari-hari mengadu skin teruk menggelupas. . One day, biasanya skin peeling teruk, result nye kevavoomm. And this the result. Senyum tanda suka 😜 . Alhamdulillah tak byk ragam. Buat apa yang disuruh. Good job darling 😘 . Berkat kesabaran akhirnya dpt skin yg diidamkan. Skin merah2 pink2 😍 Boleh laa raya sakan tahun ni dengan skin baru ekk 😆 . Siapa lagi nak skin smooth, cantik, bersih meh whatsapp As 0129929581 😘. . #vsl #vslkuntan #vslbeautycare #vslbeautycarekuantan #vslaskuantan #vslteamsween #agentvslkuantan #vslskincare #teamsayu
All smiles, Weekend 2, see you soon ☕️❤️☕️ #Menottis
Hola mis amores tenemos vídeo nuevo en canal. 🎥 la mejor manera de alaciado con cepillo caliente @irresistibleme_hair #jadebrush #fotografa @briana_jimenez04 y cuál es mi secreto para tapar las canas al instante. Espero lo disfruten. 😍💕😘 arriba les estaré el link en mi bio, espero les guste y lo disfruten. 👆🏼👆🏼🎥🎥😊💕😘🌺 #stilacosmetics #makeupforeverofficial #vsl #maccosmetis #kyliecosmetics #vegasnay #makeuproom #lasvegas #sephora #makeupartist #anastasiabeverlyhills #maccosmetics #moda #shadesbylily #shadesofbeauty #makeupbyme #ardelllashes #ardell #microblading #permanentmakeup #microbladingeyebrows #microbladinglasvegas
#sharingiscaring ❤️ This post is for anyone #struggling With #weightloss But can be applied to anything in life. I love me some #veggies but I don’t like paying a lot for #freshorganicproduce . I like supporting the local #farmersmarkets yes I love me also some #aldi #walmart #dollartree etc etc. But I always look out for the #idepedentvendors and #smallbusinessowners it’s very #affordableorganicproduce ppl you don’t have to see an organic sticker always. Lol 😂 I’m more #skeptical about how organic it is. When I see one. I think it became less organic when that sticker was placed on that #fruit or #vegestable lol Just saying. There no excuses to be unhealthy. My main excuse was always “it’s to expensive to be healthy forget it” but what I really meant back then was I’m not ready. That’s ok too. When your ready close you eyes and jump into the #healthyfood wagon. Remember and what ever #mealplan works for you don’t let all these #diets get you crazy 😜 #theimpossibleispossible #beleiveinyourself #loveyourself by the way if #biactricsurgery is your choice go for it. But a little advice please people for your sake don’t think #gastricsleeve is an easy thing in fact it can drain you emotionally and physically. If your not feeling disciplined enough to do it on your own please re think your decision on getting #grastricsleeve . I unfortunately seen ppl gain even more weight after surgery. Not worth the #realstruggle of a #postvslpatient it might look #magical but it’s not. Eating right and being consistent is key. I lost 75lbs before #vsl and I was just eating right no gym no nothing. Of course eating right +gym = even way better results.
¡LLEGÓ NUESTRO VIERNES DE HÉROES! . “Me acuerdo que conocí Venezuela sin Límites cuando tenía 8 años, en el 99, justo con la tragedia de Vargas. Desde ahí, comencé a trabajar y entregar mi corazón por este proyecto" ¡Conoce a Diego Bronfenmajer, nuestro héroe de hoy! Diego llegó a la fundación como voluntario en 1999, junto a la tragedia de Vargas. Recolectando medicinas y clasificándolas, así fue aprendiendo a trabajar directamente con las personas. Tenía su carpetica con la que iba chequeando las fechas de vencimiento y repartiendo a los grupos que se encargaban de hacerlas llegar a los que necesitaban de ellas. Superpoderes: compartir tiempo con su familia y alentar a otros con su sonrisa. Habilidades: administrar, organizar y crear proyectos para ayudar a las personas. Debilidades: la samba (específicamente, Carlton, solo esa). "Para salvar al mundo estaría de la mano con la capacitación y formación educativa de las personas. Mientras no formemos una conciencia clara de lo que queremos lograr en la vida, no estaremos haciendo nada productivo. Tenemos que unir nuestras fuerzas como seres humanos, alentarnos para tocar el corazón de esta sociedad y acabar con la pobreza" Actualmente Diego tiene 26 años, estudia administración y se prepara en el desarrollo de proyectos. Él es la prueba de que no hay edad para comenzar. Hoy es un buen momento para que decidas poner en marcha tus capacidades y, junto a nosotros, seguir construyendo nuestra #VenezuelasinLímites Necesitamos héroes, te necesitamos a ti. ¡Únete! Y juntos salvemos al mundo. #HSL #VSL #Venezuela
HII👋 Testimoni lagi. adek kita neh kulit dye Ade msalah jerawat kecik kecik / Jerawat pasir ❎ Dye cari jalan mnyelesaian dgn mencuba #VSL Bila da cuba "kak vsl neh bagus lah dahi yg ade jerawat pasir tuh da clean & yg kt pipi pun dah clearrr "❤ Hehe tak sia sia kan adek mencuba . Teruskan maintain , sabar & rajin ✅ confirm kulit adek lagi merecikk. Bila kulit da bersihhh Penuh lahh memory hp asyikk selfie jea 😜 👉Set anti acne/berminyak💕 Bersihh ,berkilau bakk cerminn Bersinar dgn #VSLBEAUTYCARE . Lagi lagi berseri bila maintain & add on pkai Scrub & Serum Vit c 👍👍 #vslagentmyra #vslteamseriwangi #codampangcheraskl #postageeverywhereanywhere
next page →