#skinrejuvenation

113,974 posts

Loading...
Сега му е времето📲0888484699 Now is the time to book! #beauty #beautytrend #beautytrends #skincare #skinrejuvenation #facial #facials #antiaging #antiacne #skinrenewal #facelift #cleanface #summer #summer2018 #academiescientifiquedebeaute #beautyshowaestheticcenter #bulgariamall #beautysaloon #sofia #bulgaria #🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝💣💣💣💣💣💣💣💣💣💣💣💣
Loading...
Vedaskinworkethic: Word ☝️ Still realing from a fantastic 2 day educational conference with @neostrata & their beautiful professional treatments & scientifically proven, evidence based skincare range. We uber analysed the geeky stuff but it's my role to transition this knowledge into a meaningful #skinfitness option for all on their quest for healthy skin. We talked everything from ageing to zinc oxide! #vedaskin #aesthetics #aestheticdoctor #doctorlife #nonsurgical #cosmetic #gp #antiwrinkleinjections #botox #antiageing #agegoals #dermalfiller #lipfiller #lips #lipgoals #lipenvy #skin #skincare #skinhealth #skinrejuvenation #skingoals #medical #alwayslearning #conference #neostrata #london
Venus Viva is a safe skin rejuvenation method that utilises NanoFractional Radio Frequency technology. Fractional treatments allow for safe and relatively pain free treatments with little or no downtime. This treatment can be used to treat scarring, enlarged pores, face and neck skin tightening and skin rejuvenation. It reduces the signs of ageing to to result in a more youthful look. For more information visit drlanzer.com.au #antiwrinkles #skinrejuvenation #skintreatment #iloveskincare #facialcare #skintreatment #skincareaddict #skincareluxury #beautyday #melbournelife #melbournemade #melbournestyle #melbournebeauty #malvern #skincaretips #skincareblogger #skinsolution #ultherapy #venusviva #microdermabrasion #bodylove #lipfillers #dermalfillers #injectables
Hey good looking! You've probably seen the lovely Lisa around @lifestylemedical in SA. She's your go-to for amazing facials, waxing and all things beauty.
#Adashiko for the win 🙌🏻💎❤️@adashiko #skinfood #fav
S E L F I E S U N D A Y ✨✨✨ Showing off our boy @kirbyywest loving his new pout 💋💋💋 Keep tagging us to be featured next week xxx
Sunday is the best day of the week for deep skin cleansing and hydration. Use a facial scrub to exfoliate your skin and apply a hydrating sleeping mask. • • • • • #skincare #facialspa #antiaging #wrinkles #oxygenfacial #microdermabrasion #acnefacial #medispa #cosmetics #beverlyhills #healthyskin #glowup #glowingskin #skintips #skinrejuvenation #bestfacial #celebrityfacial #royalfacial #redcarpetready #bridlefacial #weddings #instaskincare
🌸 IPL🌸 Treatment pictured is - Vascular IPL (Intense pulsed light) Top (Before) Bottom (after) 😍 The results are amazing straight after the first treatment but even more amazing at the end of the 4-6 week healing time (depending on the client)! From the before and after you can see the vascular (broken capillaries) in our clients cheeks have reduced in redness after one treatment - a very happy client! Other IPL treatments we offer are - skin rejuvenation, pigmentation and Acne! Pricing - A full face photo rejuvenation is $250 Half face $120-$150 Cheeks & Nose - $120 Décolletage - $280 Neck - $120 Hands - $100 Please come in and have a chat with us to discuss pricing and areas of concern! A patch test is always done for $50 and is totally redeemable! ❤️ • • • • • #myleongathabeautycare #leongatha #beautytherapist #beauty #makeuplover #makeupobsession #makeupcollection #beautybar #beautycare #beautytime #ipltreatment #iplfacialrejuvenation #iplfacetreatment #skinista #skinfood #skincare #skincareroutine #skinrejuvenation #skintreatment
Want to know more about #microneedling ? #linkinbio 🔹This #cosmetictreatment stimulates skin to produce #biologicalfactors to help #healskin #naturally ! 🧐
A dermal filler range containing ultrapure hyaluronic acid with the ability seamlessly integrate into the skin. A non-invasive, innovative treatment for natural contouring, lifting and hydration. Find out if Aliaxin is the right filler for you. www.thenorupclinic.co.uk #thenorupclinic #esher #chelsea #aliaxin #fillers #contour #skinrejuvenation #skin #skinhydration #beautifulskin #beautifulskinstartshere
Apalah rasa kopi kalau takde gula Apalah fungsi kereta kalau takde minyak Apalah erti saya kalau takde awak Apalah ibu putih kalau takde LASER SERUM Ehhh hehehe Betul uolss Dah alang2 beli ibu putih tuu Lebih baik beli set combo sekali laser serum terus Lagi cepat nampak kesannya Lagi cepat kulit jadi cerah gebuu Sebab laser serum ni tersangatlaa power Ingredients bukan biasa2 tau Kalau pakai salah satu je macam tak complete Sebab dua ni memang tercipta untuk bersama Gituuu 😅😝😚 . TO ORDER : 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 #SayaJual #PolishNina #PolishFace #PolishFaceNina #PolishGlowingSkincare #PolishSkincare #NinaSkincare #IbuPutihNina #LaserSerumNina #IbuPutihNinaSkincare #LaserSerumNinaSkincare #ShiningSkin #GlowingSkin #FlawlessSkin #Scrub #IbuPutih #KopiIbuPutih #Skincare #BeautyCare #BeautyAddict #HyperPigmentation #Exfoliate #SkinRejuvenation #WhiteningBooster
Haaaa nak kulit tangan cerah gebu camni dak?? Sampai nak urat tu uolssss. Konsisten guna lama2 boleh jadi snow white gituuu. TAK SUSAH! TAK MAHAL! TAK PAYAH INJECTION! Rahsia dia cuma guna 2 item magic kat atas ja hokeyy! #IbuPutihNina #LaserSerumNina memang ibu kepada segala produk pemutih. Tak pecaya? Testimoni bersepah dah uolsssss. Lambat try lambatlaaa nak putih 😘 BERMINAT NAK DAPATKAN IPLS ? 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 #LaserSerum #LaserSerumNinaSkincare #LaserSerumNina #IbuPutihNina #IbuPutih #IbuPutihNinaSkincare #IP #NinaSkincare #LS #ShopWithUsMy #SayaJual #HanyaOriginal #PutihGebu #OriginalProducts #AgentNinaSkincare #IPLS #ComboIPLS #NinaSkincareMurah #NinaSkincareOriginal #IbuPutihMurah #NinaSkincareShop #Vitamins #Skincare #BeautyCare #BeautyAddict #HyperPigmentation #Exfoliate #SkinRejuvenation #TestimoniIbuPutihLaserSerumNina
Injection? Tolak tepi! Buang jauh-jauh 🙏🏻 . Meh sini kita nak citer, tak sakit & selamat. Jauh lagi baik dari korang duk buat cucuk tang sana sini. Sapu je tiap malam sebelum tidur, tunggu dalam masa 1 minggu. Pasti ada perubahan 🤗 Jangan terkejut nanti orang tegur korang dah putih gebu. Dah cantik jangan lupa viralkan pasal IBU PUTIH NINA + LASER SERUM okay 😉 BERMINAT NAK DAPATKAN IPLS ? 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 #LaserSerum #LaserSerumNinaSkincare #LaserSerumNina #IbuPutihNina #IbuPutih #IbuPutihNinaSkincare #IP #NinaSkincare #LS #ShopWithUsMy #SayaJual #HanyaOriginal #PutihGebu #OriginalProducts #AgentNinaSkincare #IPLS #ComboIPLS #NinaSkincareMurah #NinaSkincareOriginal #IbuPutihMurah #NinaSkincareShop #Vitamins #Skincare #BeautyCare #BeautyAddict #HyperPigmentation #Exfoliate #SkinRejuvenation #TestimoniIbuPutihLaserSerumNina
Haaaa nak kulit tangan cerah gebu camni dak?? Sampai nak urat tu uolssss. Konsisten guna lama2 boleh jadi snow white gituuu. TAK SUSAH! TAK MAHAL! TAK PAYAH INJECTION! Rahsia dia cuma guna 2 item magic kat atas ja hokeyy! #IbuPutihNina #LaserSerumNina memang ibu kepada segala produk pemutih. Tak pecaya? Testimoni bersepah dah uolsssss. Lambat try lambatlaaa nak putih 😘 BERMINAT NAK DAPATKAN IPLS ? 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 #LaserSerum #LaserSerumNinaSkincare #LaserSerumNina #IbuPutihNina #IbuPutih #IbuPutihNinaSkincare #IP #NinaSkincare #LS #ShopWithUsMy #SayaJual #HanyaOriginal #PutihGebu #OriginalProducts #AgentNinaSkincare #IPLS #ComboIPLS #NinaSkincareMurah #NinaSkincareOriginal #IbuPutihMurah #NinaSkincareShop #Vitamins #Skincare #BeautyCare #BeautyAddict #HyperPigmentation #Exfoliate #SkinRejuvenation #TestimoniIbuPutihLaserSerumNina
Injection? Tolak tepi! Buang jauh-jauh 🙏🏻 . Meh sini kita nak citer, tak sakit & selamat. Jauh lagi baik dari korang duk buat cucuk tang sana sini. Sapu je tiap malam sebelum tidur, tunggu dalam masa 1 minggu. Pasti ada perubahan 🤗 Jangan terkejut nanti orang tegur korang dah putih gebu. Dah cantik jangan lupa viralkan pasal IBU PUTIH NINA + LASER SERUM okay 😉 BERMINAT NAK DAPATKAN IPLS ? 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 #LaserSerum #LaserSerumNinaSkincare #LaserSerumNina #IbuPutihNina #IbuPutih #IbuPutihNinaSkincare #IP #NinaSkincare #LS #ShopWithUsMy #SayaJual #HanyaOriginal #PutihGebu #OriginalProducts #AgentNinaSkincare #IPLS #ComboIPLS #NinaSkincareMurah #NinaSkincareOriginal #IbuPutihMurah #NinaSkincareShop #Vitamins #Skincare #BeautyCare #BeautyAddict #HyperPigmentation #Exfoliate #SkinRejuvenation #TestimoniIbuPutihLaserSerumNina
Apalah rasa kopi kalau takde gula Apalah fungsi kereta kalau takde minyak Apalah erti saya kalau takde awak Apalah ibu putih kalau takde LASER SERUM Ehhh hehehe Betul uolss Dah alang2 beli ibu putih tuu Lebih baik beli set combo sekali laser serum terus Lagi cepat nampak kesannya Lagi cepat kulit jadi cerah gebuu Sebab laser serum ni tersangatlaa power Ingredients bukan biasa2 tau Kalau pakai salah satu je macam tak complete Sebab dua ni memang tercipta untuk bersama Gituuu 😅😝😚 . TO ORDER : 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 #SayaJual #PolishNina #PolishFace #PolishFaceNina #PolishGlowingSkincare #PolishSkincare #NinaSkincare #IbuPutihNina #LaserSerumNina #IbuPutihNinaSkincare #LaserSerumNinaSkincare #ShiningSkin #GlowingSkin #FlawlessSkin #Scrub #IbuPutih #KopiIbuPutih #Skincare #BeautyCare #BeautyAddict #HyperPigmentation #Exfoliate #SkinRejuvenation #WhiteningBooster
Another set untuk putih gebu seluruh badan ❤ #IbuPutihLaserSerumNina ni adalah WHITENING BOOSTER yg sangat superb untuk uols yg nak cerahkan badan tanpa bersakit2! Ingredients IPLS bukan biasa2 tau. Just sapu2 je uols. Konsisten pakai setiap malam, jangan skip2. Confirm putih! #TripleGebuMutiara pulak adalah supplement penjagaan kulit yg mengandungi bahan2 terbaik untuk mencerahkan kulit, merawat kulit yg bermasalah, juga baik untuk menguatkan rambut dan kuku! Uols yg nak try set ni boleh whatsapp iols yerrr. STOCK SANGAT LIMITED! BERMINAT NAK ORDER ? 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 #IbuPutihNina #PolishFaceNina #LaserSerumNina #NinaSkincare #TripleGebu #IbuPutihMurah #WhiteningSupplement #LaserSerumMurah #AgentNinaSkincare #SayaJual #NinaSkincareOriginal #ShopWithUsMy #OriginalProducts #TakOriTakJual #GlowingSkin #ShinningSkin #WhiteningSkin #SayaJualProdukKecantikan #InstaBeauty #JomCantik #PolishFace #Vitamins #Skincare #BeautyCare #BeautyAddict #HyperPigmentation #Exfoliate #SkinRejuvenation
SET PUTIH GEBUSS SELURUH BADAN 😻 Uols ada masalah kulit badan gelap? Berdaki? Kulit badan kusam? Tak tahu macam mana nak jaga kulit badan biar nampak putih dan berseri? Nak putih tapi takut injection? Haaaa set Nina kan ada uols ! Setiap kali mandi, scrub kan badan dengan #ScrubUratHijau . Boleh cerahkan badan, singkirkan kulit mati dan buat kulit nampak bersih dan licinnnsss Part2 badan yg berdaki berkerak tu, uols amik kapas, spray #BuangDakiToner dan sental2 dekat kawasan tu. Tak kisahlaa celah ketiak ke, celah mana pun yg uols rasa berdaki. Nanti keluar daki hitam2 tu rasa puas hati sangat uolssss Dannnn tiap2 malam, sebelum tido mix kan #IbuPutihLaserSerumNina dan sapu seluruh badan. Boleh mix dengan lotion badan jugak kalau nak jimat. Yg mana bahagian nak cerahkan tu sapu sapu sapu. Makin hari uols akan nampak perubahan makin putih gebuuuu. Tak percaya? Mai try test duluuu 😚 BERMINAT NAK ORDER ? 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 #IbuPutih #LaserSerum #IbuPutihNina #PolishFaceNina #LaserSerumNina #NinaSkincare #NinaSkincareAgent #TonerBuangDaki #SayaJual #NinaSkincareOriginal #ScrubUratHijau #BodyScrub #TakOriTakJual #GlowingSkin #ShinningSkin #WhiteningSkin #SayaJualProdukKecantikan #InstaBeauty #JomCantik #PolishFace #Vitamins #Skincare #BeautyCare #BeautyAddict #HyperPigmentation #Exfoliate #SkinRejuvenation
Serums sound like potions, and potions are magic and some days the only thing that could possibly make our skin look better is magic. And thus: why you should use serums. But seriously, serums are packed with vitamins that promote healthy, glowing skin. They should always be applied first after cleansing, so they're the closest thing to your skin (it goes serum, then moisturizer)(www.slice.ca). #4DSkinClinic #4DFaceandBody
SET NINASKINCARE MELETOP 💥 . #SetPolishFace adalah set tambahan yg mengandungi item hebat #PolishFaceNina yg berfungsi untuk memudarkan parut, melicinkan kulit, menyerikan wajah, memudarkan jeragat dan banyak lagi. Dan WHITENING BOOSTER jangan lupa yerrr. #IbuPutihLaserSerumNina paling terbaik untuk mencerahkan kulit 20x lebih pantas dari krim pemutih yg lain TANPA PENGELUPASAN ! BERMINAT NAK ORDER ? 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 #PolishSkincare #PolishFaceNina #IbuPutihMurah #PolishFaceSet #NinaSkincare #NinaSkincareAgent #LaserSerumNina #SayaJual #NinaSkincareOriginal #ShopWithUsMy #OriginalProducts #TakOriTakJual #GlowingSkin #ShinningSkin #WhiteningSkin #SayaJualProdukKecantikan #InstaBeauty #JomCantik #PolishFace #Vitamins #Skincare #BeautyCare #BeautyAddict #HyperPigmentation #Exfoliate #SkinRejuvenation
Another set untuk putih gebu seluruh badan ❤ #IbuPutihLaserSerumNina ni adalah WHITENING BOOSTER yg sangat superb untuk uols yg nak cerahkan badan tanpa bersakit2! Ingredients IPLS bukan biasa2 tau. Just sapu2 je uols. Konsisten pakai setiap malam, jangan skip2. Confirm putih! #TripleGebuMutiara pulak adalah supplement penjagaan kulit yg mengandungi bahan2 terbaik untuk mencerahkan kulit, merawat kulit yg bermasalah, juga baik untuk menguatkan rambut dan kuku! Uols yg nak try set ni boleh whatsapp iols yerrr. STOCK SANGAT LIMITED! BERMINAT NAK ORDER ? 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 #IbuPutihNina #PolishFaceNina #LaserSerumNina #NinaSkincare #TripleGebu #IbuPutihMurah #WhiteningSupplement #LaserSerumMurah #AgentNinaSkincare #SayaJual #NinaSkincareOriginal #ShopWithUsMy #OriginalProducts #TakOriTakJual #GlowingSkin #ShinningSkin #WhiteningSkin #SayaJualProdukKecantikan #InstaBeauty #JomCantik #PolishFace #Vitamins #Skincare #BeautyCare #BeautyAddict #HyperPigmentation #Exfoliate #SkinRejuvenation
SET PUTIH GEBUSS SELURUH BADAN 😻 Uols ada masalah kulit badan gelap? Berdaki? Kulit badan kusam? Tak tahu macam mana nak jaga kulit badan biar nampak putih dan berseri? Nak putih tapi takut injection? Haaaa set Nina kan ada uols ! Setiap kali mandi, scrub kan badan dengan #ScrubUratHijau . Boleh cerahkan badan, singkirkan kulit mati dan buat kulit nampak bersih dan licinnnsss Part2 badan yg berdaki berkerak tu, uols amik kapas, spray #BuangDakiToner dan sental2 dekat kawasan tu. Tak kisahlaa celah ketiak ke, celah mana pun yg uols rasa berdaki. Nanti keluar daki hitam2 tu rasa puas hati sangat uolssss Dannnn tiap2 malam, sebelum tido mix kan #IbuPutihLaserSerumNina dan sapu seluruh badan. Boleh mix dengan lotion badan jugak kalau nak jimat. Yg mana bahagian nak cerahkan tu sapu sapu sapu. Makin hari uols akan nampak perubahan makin putih gebuuuu. Tak percaya? Mai try test duluuu 😚 BERMINAT NAK ORDER ? 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 #IbuPutih #LaserSerum #IbuPutihNina #PolishFaceNina #LaserSerumNina #NinaSkincare #NinaSkincareAgent #TonerBuangDaki #SayaJual #NinaSkincareOriginal #ScrubUratHijau #BodyScrub #TakOriTakJual #GlowingSkin #ShinningSkin #WhiteningSkin #SayaJualProdukKecantikan #InstaBeauty #JomCantik #PolishFace #Vitamins #Skincare #BeautyCare #BeautyAddict #HyperPigmentation #Exfoliate #SkinRejuvenation
SET NINASKINCARE MELETOP 💥 . #SetPolishFace adalah set tambahan yg mengandungi item hebat #PolishFaceNina yg berfungsi untuk memudarkan parut, melicinkan kulit, menyerikan wajah, memudarkan jeragat dan banyak lagi. Dan WHITENING BOOSTER jangan lupa yerrr. #IbuPutihLaserSerumNina paling terbaik untuk mencerahkan kulit 20x lebih pantas dari krim pemutih yg lain TANPA PENGELUPASAN ! BERMINAT NAK ORDER ? 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 #PolishSkincare #PolishFaceNina #IbuPutihMurah #PolishFaceSet #NinaSkincare #NinaSkincareAgent #LaserSerumNina #SayaJual #NinaSkincareOriginal #ShopWithUsMy #OriginalProducts #TakOriTakJual #GlowingSkin #ShinningSkin #WhiteningSkin #SayaJualProdukKecantikan #InstaBeauty #JomCantik #PolishFace #Vitamins #Skincare #BeautyCare #BeautyAddict #HyperPigmentation #Exfoliate #SkinRejuvenation
A busy schedule doesn't have to mean the end of your skin health. Top Malaysian celebrity Ms @neelofa combines good skin care routine at home & fits in quick and regular facials to maintain her youthful glow. Consistency & discipline are key to healthy & radiant skin! ❤️ #alainnclinic #alainnmedispa #cosmeticdermatology #aestheticmedicine #aestheticclinic #aestheticclinickl #skinhealth #sensitiveskin #skinrejuvenation #chemicalpeel #medicalfacial #acneskin #doctorain #livinghealthyandhappy
Week end perawatan kulit wajah di Indivara Aesthetic, pijitan facialnya enak bgt kulit jadi kenyal, cerah, bersinar, kencang dan awet muda ditangani therapys dan dokter berpengalaman dan ramah yuuk cuuzz ke Indivara #skincareroutine #skinrejuvenation #skintreatment #glowingskin #skincarelover
SKIN
Wedding countdown.. Loving my skin. Thank you Dr. Tina for taking care of me in preparation for the big day in Brasil. . #Laser #skinrejuvenation #renergy #cacifacial
This winter , our coats will remain open and we will accept our beautiful curves thanks to endermologie®! Get ready for the next Bikini season! Experience the only scientifically proven treatment, endermologie® France, to lose resistant fat and cellulite and tighten the skin anywhere on your body! We can help you to lose any kinds of Fat and Cellulite! 👍 Call us to book a free consultation @ 100 Collins Street, 03 9942 2418 info@cityslim.com.au www.cityslim.com.au #fatremoval #cellulitereduction #skintightening #skinlifting #lymphaticdrainage #legslimming #bodyslimming #contouring #fluidretentiontreatment #cellulite #skinrejuvenation #afterliposuctiontreatment #beforeliposuctiontreatment #bestclinicmelbourne #endermologie #lipomassage #collinsstreetendermologie #bestprices #melbourne #bumlift #bloodcirculation #afterliposuction #toxindrainage #smoothskin #smoothcellulite #permanentresults #cellulitetreatment #endermologiemelbourne #cityslimandlaserclinic @cityslimandlaserclinics
Stay forever young! Improve scarring, renew damaged skin and get back to feeling like you again. Using microscopic needles to treat the skin, skin needling is the perfect solution for acne scarring, open pores and stimulating new collagen. Book now on our website (link in bio) or call (02) 9635 3894!
Sunday Skinday 😎❤️
@la_belle_clinic we use✨Fotona Piano Mode✨ for skin tightening. This treatment is using Nd:YAG laser setting that delivers controlled heat in long laser pulses to the skin. Nd:YAG lasers are non-ablative and initiate the process of skin remodelling in the skin by causing photothermal damage to the dermal layers of the skin. Fotona’s laser research provides evidence that consecutive passes of dermal heat injury cause increased activity in cellular metabolism and induce the process of neocollagenesis. Skin is remodelled over the course of a treatment program that usually consists of at least 6 treatments. Piano Mode engages the skin to remodel and tighten over the course of several treatments. Fotona ND:YAG is effective in reducing premature facial aging by producing increased collagen and elastin fibres to help rebuild the superficial layers of the skin. Photothermal damage increases activity in the skin cells and accelerates the rate of neocollagenesis by causing the skin to tighten and remodel to a firmer, smoother appearance. The increased heat temperatures initiate the hormesis cell reaction, also known as hormetic rejuvenation. The regeneration in hormesis is the process of the skin being exposed to mild stress-induced stimulation to assist in the repairing of cellular organisms in the treatment areas. #fotona #fotona4d #fotonalaser #fotonandyag #laserfacial #laserskincare #laserskinrejuvenation #laserskinresurfacing #laserskintightening #skinrejuvenation #skintightening #ndyag #ndyaglaser #eryag #facetightening #lasertreatment #lasertreatments
As the weather changes, you should consider adjusting your skincare routine. The amount of indoor heating and cold winds your skin is exposed to during winter leaves it looking dry and dull. . Our super hydrating facial will restore the lost in moisture and give it the boost it needs. . Contact us for a personal skin consultation! #beautifycanberra
Our skin technicians revise skin conditions by working with the body's chemistry. Our treatments aim to restore the health and function of the skin to its optimal level. One of the most common skin concerns from our clients is ageing, fine lines and wrinkles. Our treatments work to tighten, tone and restore functionality and minimise the impact of ageing. Our treatments regulate and stimulate skin tissue to perform like it did when it was younger. #skinrejuvenation #richmond #3121 #melbourne #southyarra #toorak #dmk #aspectdr #melbournelife #melbourneblogger #skintips #beautytrends #lookyounger #lifestyle #skincareroutine #skincarediary #antiageing #dermalfillers #fillers #juvederm #botox #antiwrinkle #lipaugmentation #lipfillers #beauty #instabeauty #wrinkles #finelines
MediYag, High quality devices. Full Warranty. Amazing results for your patients. Only $90/week. Call us today. https://www.medicreations.com #Medicreations #Energydevices #skintightening #skinrejuvenation #getmorepatients #industryexperts
Enviously #glowing , smoother skin is only three sessions away with our Intense Hydro Glow programme. ✓ Plump, dewy, naturally luminous skin ✓ Firmer skin and increased skin elasticity ✓ Fine lines and wrinkles appear less severe ✓ Fewer sun, age, or dark spots ✓ Improved collagen formation ・ "Intense Hydro Glow addresses imperfect skin texture and dehydration to deliver deeply hydrated and long-lasting radiant skin. If you are looking for a superficial skin renewal programme, consider the Luminous Skin Renewal, our signature chemical peel series that reveals brighter, smoother, and less pigmented skin."— @drmelvintan ・ contact@epionclinic.com | 6732 2122 . #glowingskin #medicalaesthetics #luminousskin #drmelvintan #hydratedskin #skinrejuvenation #sgbeauty #sgskincare #aestheticclinic
Today we explore the next step, solution # 2 that I use with clients to overcome late afternoon and evening snacking. 🙌🏻 Figure out your triggers 👈🏻 Once you know the deep rooted cause, we want to identify your specific triggers, which really depend on the individual. 👈🏻 Common ones I see are: 1. A stressful situation 2. Having junk food in the house 3. Being nervous/anxious about something 4. A toxic person or relationship/making you angry or upset 5. Watching TV at night These are just a few I see often that set people off. 😮 Figure this out and then you can adjust things in your life that are having a negative impact@on your health 🙌🏻 Tomorrow we explore solution # 3!
Looking for that healthy, bright, young glow to your skin? Microdermabrasion is a non-invasive skin treatment which resurfaces the skin through the process of exfoliation! The results are stunning :)
If you’ve got time for lunch, you’ve got time for the ClearLift laser. This major skin rejuvenator treats loose skin, sagging necks, crow’s feet and most other signs of visible signs aging. Plus, this noninvasive procedure stimulates collagen production for the long term with no pain and no downtime. We promise, you’re going to want to make time for the ClearLift. You’ll get back to work and it will be our little secret. . . . #dallas #texas #dallastexas #dfw #tx #knoxhenderson #highlandpark #spa #medspa #skin #skincare #beauty #antiaging #healthylifestyle #collagen #gynecology #skincareroutine #functionalmedicine #clearlift #skinrejuvenation #facial #laser #modernaging #drp
💛Dermaroller💛 🎯 tujuan : menghilangkan bopeng/scar bekas jerawat, menghilangkan flek hitam dan mencerahkan wajah 🤒 rasa sakit : ada / sedikit 💉 anastesi : diperlukan 📔 operator : Dokter 🏥 lokasi : Klinik Esha Medika 2, jl.raya jatimakmur no.23 pondok gede ☏ telp : 8465518/ 08119549747 #perawatanwajah #perawatankulit #perawatan #klinik #klinikkecantikanjakarta #jatimakmur #klinikkecantikanpondokgede #klinikkecantikanbekasi #like4like #like4follow #like4 #like4likes #likeforlike #like4share #love #likee #produkkecantikan #facial #facialacne #antiacne #cantik #kece #love #like4like #like4share #like4likes #kece #produk #produkkecantikan #sulambedak #facialacne #hifufacelifting #cantik #wajahtirus #ipltreatment #skinrejuvenation #membergetmember #dermaroller
Hallo sahabat @eshatrimaspersada7.. untuk kalian yg mempunyai masalah kebotakan / kerontokan rambut, segera konsultasikan masalahmu ke dokter, agar tdk semakin parah tingkat kebotakan / kerontokannya. Dengan treatment yg benar dan produk perawatan kulit kepala yg benar, pasti kulit kepalamu akan membaik, terawat dan sehat kembali.. #ipl #ipltreatment #iplhairremoval #hairremoval #klinikkecantikanpondokgede #klinikkecantikanbekasi #instagram #instalike #like4like #like4follow #cantik #pondokgede #bekasihits #love #skincare #skinrejuvenation #glowing #kinclong #cauter #jatimakmur #love #jatikramat #pondokgede #bekasihits #bekasibanget #perawatanwajah #perawatankulit #cantik #perawatanmurah #kinclong #glowing #likeforlike #likeforfollow #like4like #facialdetox #facialoxygen #ipl #ipltreatment #prp
#SundaySpotlight this week is on one of our natural pain relief treatments. This incredible piece of technology is called K-Laser. . . Reduce pain and inflammation without any negative side effects. Improve circulation, heal faster, and get back to living your best life! . . How? K-Laser delivers specific red and near-infrared wavelengths of laser light to induce a photochemical reaction, which creates an optimal healing environment where you need it most. . . What's really cool, is that K-Laser is also AMAZING skin rejuvenation treatment - keep an eye on our next Tuesday #Tip to find out more! . . . #pain #painrelief #naturalpainrelief #naturaltherpay #k -laser #lasertherapy #canberra #wearecbr #wellnessincbr #skin #skinrejuvenation #laserrejuvenation
HOW DOES KYBELLA WORK?Kybella contains deoxycholic acid, which is naturally found in the found and plays a large role in fat management. When injected under the chin, the deoxycholic acid breaks down the membranes of fat cells and literally melts them away. Once results are achieved, the fat will not come back without major diet and lifestyle changes. ▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️ ✨🧖🏻‍♀️ RTMEDSPA WHERE BEAUTY BEGINS 🧖🏻‍♀️✨RTMEDSPA DONDE LA BELLEZA COMIENZA 🧖🏻‍♀️✨ ▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️ All of our treatments are focused in a non invasive approach. ▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️ 📆 Book your appointment today with one of our advanced certified specialist! | Llámenos para hacer una cita o si tiene preguntas sobre tratamientos o precios. ▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️ 🕒Monday ~ Sunday 📞(305)827-0645 📲(786) 299-7558 📧RTMedspa@yahoo.com 💻www.retromodernomedspa.com ▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️ #botox #fillers #lipfillers #lips #kybella #harmonyxlproLaser #laserfungusremoval #laserhairremoval #lasertattooremoval #lasertreatments #skinceuticals #lunchtimefacelift #skinrejuvenation #hydrafacial #photofacial #clearlift #skin #vipeel #medicalpeels #prp #sundamagelasertreatment #plasma #dermaplaning #plasmapen #lashesextensions #retromodernomedspa #rtmedspa #miamimedspa #medspa
Sunday morning pamper R&F micro-dermabrasion with Clinique facial, scalp exfoliation, full body moisture soak. #loveyourselffirst #skinrejuvenation #rodanandfields #microdermabrasion #facial #clinique #loveyourskin ❤️ #pampersession #beautyathome
养美法宝-MISU 把毒素排出 皮肤越养越美❤
Active Hydration Serum🌟💕 Saved my skin while traveling! Going from 9 degrees to 30 degrees can play a toll on your skin! AHS kept my skin hydrated all day long🙋🏼‍♀️ This will be your best friend in winter ❄️
Haaaa nak kulit tangan cerah gebu camni dak?? Sampai nak urat tu uolssss. Konsisten guna lama2 boleh jadi snow white gituuu. TAK SUSAH! TAK MAHAL! TAK PAYAH INJECTION! Rahsia dia cuma guna 2 item magic kat atas ja hokeyy! #IbuPutihNina #LaserSerumNina memang ibu kepada segala produk pemutih. Tak pecaya? Testimoni bersepah dah uolsssss. Lambat try lambatlaaa nak putih 😘 BERMINAT NAK DAPATKAN IPLS ? 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 #LaserSerum #LaserSerumNinaSkincare #LaserSerumNina #IbuPutihNina #IbuPutih #IbuPutihNinaSkincare #IP #NinaSkincare #LS #ShopWithUsMy #SayaJual #HanyaOriginal #PutihGebu #OriginalProducts #AgentNinaSkincare #IPLS #ComboIPLS #NinaSkincareMurah #NinaSkincareOriginal #IbuPutihMurah #NinaSkincareShop #Vitamins #Skincare #BeautyCare #BeautyAddict #HyperPigmentation #Exfoliate #SkinRejuvenation #TestimoniIbuPutihLaserSerumNina
Tak perlu suntikan beribu ringgit untuk dapatkan kulit cerah gebu sihat ni. Hanya dengan #IbuPutihNina InsyaAllah akan nampak hasil seawal 2-3 hari jika rajin & konsisten guna. Ramai yang confuse ingat #IbuPutihNina ni krim pelembap... Bukan tau sayang! Ni whitening booster. Tugas booster adalah membantu mempercepatkan proses your current skincare. Pakai pulak dengan #LaserSerumNina lagi kebaboom efek dia!! Guna kat badan best mix dengan body lotion. Nak guna macam tu je pun bole. Nak guna kat muka wajib ada krim malam. Ramai sangat beli kat kedai jamu pastu taktau cara guna. Paling bagus beli la dengan seller bertauliah supaya dia dapat advise uols cara betul & terbaik untuk guna. Taklah membazir sebab tak salah cara guna kan? Jangan kedekut nak cantik yer.. Tak mahal mana haih 2 brg ni! Harga jimat & kesan berbaloi2 hokay 😊 Nak putih tak?? 😉 BERMINAT NAK DAPATKAN IPLS ? 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 #LaserSerum #LaserSerumNinaSkincare #LaserSerumNina #IbuPutihNina #IbuPutih #IbuPutihNinaSkincare #IP #NinaSkincare #LS #ShopWithUsMy #SayaJual #HanyaOriginal #PutihGebu #OriginalProducts #AgentNinaSkincare #IPLS #ComboIPLS #NinaSkincareMurah #NinaSkincareOriginal #IbuPutihMurah #NinaSkincareShop #Vitamins #Skincare #BeautyCare #BeautyAddict #HyperPigmentation #Exfoliate #SkinRejuvenation #TestimoniIbuPutihLaserSerumNina
Nak putih, gebu seluruh badan secara kekal?? Tapi malas nak makan supplement. Takut nak amik injection. Haaa, no problem gaiss. Now dah ada cara mudah untuk dapat kulit cerah gebuu. TANPA INJECTION. TANPA SUPPLEMENT. Cubalah LASER SERUM by NINA SKINCARE Nak kesan yang superbbb mix dengan IBU PUTIH by NINA SKINCARE. Boleh dapatkan harga combo special dari iols 😉 KELEBIHAN LASER SERUM : 🎈 Mencerahkan kulit seawal seminggu 🍓 Kecerahan secara alami, sekata dan natural 🎈 Tiada kesan sampingan 🍓 Tiada penggelupasan 🎈 Menghaluskan pori-pori 🍓 Menghilangkan jerawat dan jeragat serta tompok-tompok awal penuaan 🎈 Menghilangkan parut dan cela 🍓 Mencerahkan bahagian2 gelap seperti di celah peha, ketiak, leher dan lain-lain bahagian kulit badan. 🎈 Sesuai digunakan pada wajah dan badan BERMINAT NAK DAPATKAN IPLS ? 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 #LaserSerum #LaserSerumNinaSkincare #LaserSerumNina #IbuPutihNina #IbuPutih #IbuPutihNinaSkincare #IP #NinaSkincare #LS #ShopWithUsMy #SayaJual #HanyaOriginal #PutihGebu #OriginalProducts #AgentNinaSkincare #IPLS #ComboIPLS #NinaSkincareMurah #NinaSkincareOriginal #IbuPutihMurah #NinaSkincareShop #Vitamins #Skincare #BeautyCare #BeautyAddict #HyperPigmentation #Exfoliate #SkinRejuvenation #TestimoniIbuPutihLaserSerumNina
next page →