#shawl

3,378,186 posts

Loading...
SALE MENGEJUT ROSIE SHAWL‼️ RM22 each. Promo till 25th May 2018. - Material : Heavy Chiffon Size : 1.8m x 0.7m Accessories : 3D Rose Flower, Crystal Beads, Diamond Normal Price : RM29 Postage : RM8 SM | SS RM12 - P/s : Color might be different due to lighting - #shawl #chiffonshawl #heavychiffonshawl #shawlmurah #rosieshawl #shawlborong #chiffonshawlmurah #chiffonshawlmalaysia #shawlkeknis
Thank you very much for shopping with us at Aurah Boutique ladies! Thank you for the trust in us & it's always our pleasure to serve you! 😙 . Locate us at . Aurah Boutique  Joo Chiat Complex 03-1059 . Naylah by Aurah Boutique Tanjong Katong Complex 03-53 . #aurahboutique #naylahbyaurahboutique #muslimahfashion #muslimah #hijab #hijabfashion #modest #modestfashion #hijabista #modestwear #abaya #jalabeiya #shawl #auraheid18
Loading...
SALE MENGEJUT ROSIE SHAWL‼️ RM22 each. Promo till 25th May 2018. - Material : Heavy Chiffon Size : 1.8m x 0.7m Accessories : 3D Rose Flower, Crystal Beads, Diamond Normal Price : RM29 Postage : RM8 SM | SS RM12 - P/s : Color might be different due to lighting - #shawl #chiffonshawl #heavychiffonshawl #shawlmurah #rosieshawl #shawlborong #chiffonshawlmurah #chiffonshawlmalaysia #shawlkeknis
SALE MENGEJUT ROSIE SHAWL‼️ RM22 each. Promo till 25th May 2018. - Material : Heavy Chiffon Size : 1.8m x 0.7m Accessories : 3D Rose Flower, Crystal Beads, Diamond Normal Price : RM29 Postage : RM8 SM | SS RM12 - P/s : Color might be different due to lighting - #shawl #chiffonshawl #heavychiffonshawl #shawlmurah #rosieshawl #shawlborong #chiffonshawlmurah #chiffonshawlmalaysia #shawlkeknis
They've got their Eid Dresses from Aurah!! Alhamdulillah!! So please to see the same faces every year, truly touched by your support and trust.Thank you very much for shopping with us at Aurah Boutique! Thank you for the trust in us & it's always our pleasure to serve you! 😙 . Locate us at . Aurah Boutique  Joo Chiat Complex 03-1059 . Naylah by Aurah Boutique Tanjong Katong Complex 03-53 . #aurahboutique #naylahbyaurahboutique #muslimahfashion #muslimah #hijab #hijabfashion #modest #modestfashion #hijabista #modestwear #abaya #jalabeiya #shawl #auraheid18
Where you at Putrajaya peeps?! Waarna Light Box Kiosk now officially open for business at Alamanda Putrajaya! Find us at LG floor in front of Smart Master and near Primavera! We are open from 10 AM - 10 PM everyday, come drop by if you’re around the area! 😉 . View our catalogue photos here: @waarna.catalogue . Disclaimer: Actual product may differ from photo in terms of color due to photographic lighting or monitor display. . Waarna Showroom: Laman Seri Business Park Section 13 Shah Alam (level 2 above Mr Steakhouse) 10 AM - 4 PM WEEKDAYS . Waarna Booth @ The Curve Mutiara Damansara: Centre Court - Ground Floor (in front of Charles & Keith) . Waarna Light Box Kiosk: Nu Sentral KL, Concourse Level (in front of H&M Ladies) . Waarna Light Box Kiosk: IOI City Mall Putrajaya, 2nd Floor (in front of Lego Store) . Opening hours: 10 AM - 10 PM . Website: www.waarna.com.my . Facebook: waarnaofficial . Twitter: WaarnaOfficial . #waarnasisters #waarna #WAootd #printedshawl #hijab #hijabstyle #hijabfashion #hijabers #shawl #scarf #eyelashshawl #tudungeyelash #waarnaprintedshawl
Thank you very much for shopping with us at Aurah Boutique ladies! Thank you for the trust in us & it's always our pleasure to serve you! 😙 . Locate us at . Aurah Boutique  Joo Chiat Complex 03-1059 . Naylah by Aurah Boutique Tanjong Katong Complex 03-53 . #aurahboutique #naylahbyaurahboutique #muslimahfashion #muslimah #hijab #hijabfashion #modest #modestfashion #hijabista #modestwear #abaya #jalabeiya #shawl #auraheid18
SQUARE SUPERNOVA ~ Segiempat uk. 120x120cm harga 38.000 ~ segiempat uk. 140x140cm harga 46.000 ㅤ pinggiran kain DIJAHIT RAPIH ㅤ BELI 3 DISKON 10% bahan Supernova nya Good QUALITY ya.. ㅤ tanya/order silahkan Langsung : WA : 0856.2443.7377 Line : @oav7467e Line : rumahpashmina Pengiriman dari Bandung via. POS / JNE / TIKI /Wahana / J&T ㅤ #supernovascarf #pashminasupernova #pashminadenim #pashmina #jualhijab #squaresupernova #jilbabmurah #jualpashmina #pashminamurah #pashminakatun #pashminamurmer #jilbabsupernova #ootd #hijaboutfit #supernovastyle #hijaboftheday #hijabsupernovamurah #pashminapolos #pashmina #scarfsupernova #shawl #denimshawl
SQUARE SUPERNOVA ~ Segiempat uk. 120x120cm harga 38.000 ~ segiempat uk. 140x140cm harga 46.000 ㅤ pinggiran kain DIJAHIT RAPIH ㅤ BELI 3 DISKON 10% bahan Supernova nya Good QUALITY ya.. ㅤ tanya/order silahkan Langsung : WA : 0856.2443.7377 Line : @oav7467e Line : rumahpashmina Pengiriman dari Bandung via. POS / JNE / TIKI /Wahana / J&T ㅤ #supernovascarf #pashminasupernova #pashminadenim #pashmina #jualhijab #squaresupernova #jilbabmurah #jualpashmina #pashminamurah #pashminakatun #pashminamurmer #jilbabsupernova #ootd #hijaboutfit #supernovastyle #hijaboftheday #hijabsupernovamurah #pashminapolos #pashmina #scarfsupernova #shawl #denimshawl
Assalamualaikum, silahkan langsung dipesan motif baru dari zolna premium scarf Whatsapp : 0821-1930 -1717 Bisa dirubah warna dasar dan frame/bingkainya Pesan ukuran ✔ Pilih bahan; ✔ Maxmara, Diamond, voal Pakai nama pemesan diprint bersamaan dengan motif pilihan kita.✔ #exclusive #zolna #premiumscarf #maxmara #hijab #pashmina #shawl #worlwideshipping
New Stock! SHAWL SCALLOPE🌹 RM 23 3pcs RM 60 😍 Material ~ Glitter with laser cut Measurements ~ 1.8m x 0.7m Senang bentuk and sgt selesa.. . #shawlscallop #shawlmurah #bawalscallop #bawalsatin #bawalmurah #shawl #shawlsatin #tudung #tudungmurah #kl #satinshawl #bawalcotton
Woww ! barulah klasik dengan bella kurung. Terasa ayu gitu ! Now promo RM 99 + FREE BROOCH YANG SUPER OSEM! best teroks #zhbellakurung . . NAK GRAB?KLIK WHATSAPP LINK DI BIO @zarithaharith 0137914566 . . BELLA KURUNG ✅SIZE : S, M, L, XL, XXL . . ✅COLOR : 6 COLOR . . MATERIAL : KOREAN CREPE EXCLUSIVE . . ✅ FREE BROOCH Dah jimat dah RM15 hinggit. . . ✅ MESRA WUDHUK Lengan baju yang mudah disinsing . . ✅ BREASTFEED FRIENDLY Zip sorok di bahagian hadapan . . ✅ MATERIAL KOREAN CREPE selesa, tak panas, lembut je, dan jatuh terletak. . . 💕PROMO RM 99 +FREE BROOCH . . LIMITED OFFER . . 🛑please be expected the color may differ due to lighting,editing&screen resolution . . #bajukurung #bajukurungraya #bajukurungcantik #bajukurunglawa #bajukurungnursingfriendly #jubahraya #jubahnursingfriendly #jubahlawa #jubahborong #bajukurungborong #bajukurungbridesmaid #tudungbawal #tudungbawalcantik #shawl #khimarcantik #blousecantik #blouselabuh #blousenursingfriendly #blouselawa #blousemuslimah
SQUARE SUPERNOVA ~ Segiempat uk. 120x120cm harga 38.000 ~ segiempat uk. 140x140cm harga 46.000 ㅤ pinggiran kain DIJAHIT RAPIH ㅤ BELI 3 DISKON 10% bahan Supernova nya Good QUALITY ya.. ㅤ tanya/order silahkan Langsung : WA : 0856.2443.7377 Line : @oav7467e Line : rumahpashmina Pengiriman dari Bandung via. POS / JNE / TIKI /Wahana / J&T ㅤ #supernovascarf #pashminasupernova #pashminadenim #pashmina #jualhijab #squaresupernova #jilbabmurah #jualpashmina #pashminamurah #pashminakatun #pashminamurmer #jilbabsupernova #ootd #hijaboutfit #supernovastyle #hijaboftheday #hijabsupernovamurah #pashminapolos #pashmina #scarfsupernova #shawl #denimshawl
Woww ! barulah klasik dengan bella kurung. Terasa ayu gitu ! Now promo RM 99 + FREE BROOCH YANG SUPER OSEM! best teroks #zhbellakurung . . NAK GRAB?KLIK WHATSAPP LINK DI BIO @zarithaharith 0137914566 . . BELLA KURUNG ✅SIZE : S, M, L, XL, XXL . . ✅COLOR : 6 COLOR . . MATERIAL : KOREAN CREPE EXCLUSIVE . . ✅ FREE BROOCH Dah jimat dah RM15 hinggit. . . ✅ MESRA WUDHUK Lengan baju yang mudah disinsing . . ✅ BREASTFEED FRIENDLY Zip sorok di bahagian hadapan . . ✅ MATERIAL KOREAN CREPE selesa, tak panas, lembut je, dan jatuh terletak. . . 💕PROMO RM 99 +FREE BROOCH . . LIMITED OFFER . . 🛑please be expected the color may differ due to lighting,editing&screen resolution . . #bajukurung #bajukurungraya #bajukurungcantik #bajukurunglawa #bajukurungnursingfriendly #jubahraya #jubahnursingfriendly #jubahlawa #jubahborong #bajukurungborong #bajukurungbridesmaid #tudungbawal #tudungbawalcantik #shawl #khimarcantik #blousecantik #blouselabuh #blousenursingfriendly #blouselawa #blousemuslimah
Thank you very much for shopping with us at Aurah Boutique ladies! Thank you for the trust in us & it's always our pleasure to serve you! 😙 . Locate us at . Aurah Boutique  Joo Chiat Complex 03-1059 . Naylah by Aurah Boutique Tanjong Katong Complex 03-53 . #aurahboutique #naylahbyaurahboutique #muslimahfashion #muslimah #hijab #hijabfashion #modest #modestfashion #hijabista #modestwear #abaya #jalabeiya #shawl #auraheid18
Dengan setiap pembelian KAREENA SHAWL akan dapat FREE KOREAN BROOCH 🤗 WA 📲0187729428 . #shawl #bellaammara #tudungraya #raya2018
Thank you very much for shopping with us at Aurah Boutique ladies! Thank you for the trust in us & it's always our pleasure to serve you! 😙 . Locate us at . Aurah Boutique  Joo Chiat Complex 03-1059 . Naylah by Aurah Boutique Tanjong Katong Complex 03-53 . #aurahboutique #naylahbyaurahboutique #muslimahfashion #muslimah #hijab #hijabfashion #modest #modestfashion #hijabista #modestwear #abaya #jalabeiya #shawl #auraheid18
🌸AADIVA BAWAL SATIN🌸 . - Mempunya 21 pilihan warna yg sangat cantik & mewah . - Ingin kelihatan anggun?pilihlah aadiva bawal satin 🤗 . - Boleh pilih warna nak match kan dgn baju raya sis . Tempoh Pre-order: *19-24 May 2018* . Item akan di poskan bermula: *25-28 May 2018* . Untuk harga ws sis yer ☺️ . *(p/s: warna sebenar sedikit berbeza dari gambar di atas faktor studio lighting & phone display)* . whatsapp sis skrg di 0172794366 atau klik sahaja link di bio atas . #bawalsatin #bawalraya #bawalmurah #bawalanggun #bawallawa #sayajualbawal #sayajualtudung #bawalmalaysia #promoraya #promoraya2018 #shawl #bawalsatinitalian #bawalraya #bawalanggun #bawalsaifash
🌸AADIVA BAWAL SATIN🌸 . - Mempunya 21 pilihan warna yg sangat cantik & mewah . - Ingin kelihatan anggun?pilihlah aadiva bawal satin 🤗 . - Boleh pilih warna nak match kan dgn baju raya sis . Tempoh Pre-order: *19-24 May 2018* . Item akan di poskan bermula: *25-28 May 2018* . Untuk harga ws sis yer ☺️ . *(p/s: warna sebenar sedikit berbeza dari gambar di atas faktor studio lighting & phone display)* . whatsapp sis skrg di 0172794366 atau klik sahaja link di bio atas . #bawalsatin #bawalraya #bawalmurah #bawalanggun #bawallawa #sayajualbawal #sayajualtudung #bawalmalaysia #promoraya #promoraya2018 #shawl #bawalsatinitalian #bawalraya #bawalanggun #bawalsaifash
ORANG LAIN INGAT PREGNANT, RUPANYA KAHWIN PUN BELUM. . Ni yg terjdi apabila lemak perut semakin hari semakin bertambah, lemak organ yg tinggi menyebabkan kita nampak tua drpd umur betul kita. Puncanya sbb suka sgt makanan tinggi kalori dan lemak tepu, tidur lewat masih makan, stress, selalu makan tk tentu waktu. . Nk turunkan lemak perut ni perlu mula dr jaga diet, bukan senaman perut. Betulkan tabiat yg sya sebut kt atas tdi. . Sape selalu kena tegur? Org ingt anda pregnant? . #teamsayadave Coach Dave +60163227430 . #seluarbesar #zalora #tipskurus #plussize #shawl #tipssihat #makansihat #fitmama #BHOnline #gemokdontcare #coachonline #cabaranturunberatbadan #sizebesar #dietseimbang #eathealthy #bawalexclusive #kurussihat #meloditv3 #jomkurus #fatburner #bajubesar #trendterkini #chedet #onlineshopping
🌸AADIVA BAWAL SATIN🌸 . - Mempunya 21 pilihan warna yg sangat cantik & mewah . - Ingin kelihatan anggun?pilihlah aadiva bawal satin 🤗 . - Boleh pilih warna nak match kan dgn baju raya sis . Tempoh Pre-order: *19-24 May 2018* . Item akan di poskan bermula: *25-28 May 2018* . Untuk harga ws sis yer ☺️ . *(p/s: warna sebenar sedikit berbeza dari gambar di atas faktor studio lighting & phone display)* . whatsapp sis skrg di 0172794366 atau klik sahaja link di bio atas . #bawalsatin #bawalraya #bawalmurah #bawalanggun #bawallawa #sayajualbawal #sayajualtudung #bawalmalaysia #promoraya #promoraya2018 #shawl #bawalsatinitalian #bawalraya #bawalanggun #bawalsaifash
Bawal sakura promo RM 100 utk 3 helai masih berlangsung dan last promo harga ini utk edisi raya. Kita takde sebarang add on stock. Habis tak restock dh utk harga ini. Free gift mini brooch & tote bag masih ada.. tp tote bag dh limited. Bila2 akan habis offer bg free gift bag 😊 HARGA SEHELAI Bidang 50 : RM35 Bidang 55 : RM40 Postage 1-2 helai RM8sm RM12ss Add on next 1-2 helai after combo RM3sm RM5ss . *Gambar yang baru ni model pakai bidang 55 Utk lihat semua gambar klik #bawalsakura_zf2 . . Utk kaler y available batch kali ni, wassap ' SAKURA ' ke 0139759884 . #tudung #tudungmurah #tudunginstant #shawl #shawlmurah #instantshawl #shawlinstant #instantshawlmurah #doubleloopshawl #shawlduamuka #bajukurung #bajukurungonline #bajukurungmurah #minikurung #bajukurungmalaysia #bajukurungsongket #bajukurungmoden #bajukurungplain #jubah #dress #shawl #tudung #looseshawal #tudungbawal #bawalbucubulat #bawalchiffon #bawalbidang50 #bawalbidang55 #bawal50 "
🌸AADIVA BAWAL SATIN🌸 . - Mempunya 21 pilihan warna yg sangat cantik & mewah . - Ingin kelihatan anggun?pilihlah aadiva bawal satin 🤗 . - Boleh pilih warna nak match kan dgn baju raya sis . Tempoh Pre-order: *19-24 May 2018* . Item akan di poskan bermula: *25-28 May 2018* . Untuk harga ws sis yer ☺️ . *(p/s: warna sebenar sedikit berbeza dari gambar di atas faktor studio lighting & phone display)* . whatsapp sis skrg di 0172794366 atau klik sahaja link di bio atas . #bawalsatin #bawalraya #bawalmurah #bawalanggun #bawallawa #sayajualbawal #sayajualtudung #bawalmalaysia #promoraya #promoraya2018 #shawl #bawalsatinitalian #bawalraya #bawalanggun #bawalsaifash
🌸AADIVA BAWAL SATIN🌸 . - Mempunya 21 pilihan warna yg sangat cantik & mewah . - Ingin kelihatan anggun?pilihlah aadiva bawal satin 🤗 . - Boleh pilih warna nak match kan dgn baju raya sis . Tempoh Pre-order: *19-24 May 2018* . Item akan di poskan bermula: *25-28 May 2018* . Untuk harga ws sis yer ☺️ . *(p/s: warna sebenar sedikit berbeza dari gambar di atas faktor studio lighting & phone display)* . whatsapp sis skrg di 0172794366 atau klik sahaja link di bio atas . #bawalsatin #bawalraya #bawalmurah #bawalanggun #bawallawa #sayajualbawal #sayajualtudung #bawalmalaysia #promoraya #promoraya2018 #shawl #bawalsatinitalian #bawalraya #bawalanggun #bawalsaifash
Knot bag สไตล์ญี่ปุ่น ผ้าย้อมครามทอมือ มีซับใน ตัดเย็บเนี๊ยบๆ งานปัก #sashiko 💙 #handbags #japaneseknotbag #knotbag #japanesehandbag 😅🌱🍃🎐🎎 #ฝ ้ายธรรมชาติ #ย ้อมคราม #ทำม ือ #cotton #indigo #handmade #rareitems Material : Cotton Pattern : Handmade Color : Indigo Stock : 1 pieces Price : 850thb ☘🍃🎐🎏🎎🌬💙 --------------------- #simple #style #pattern #japanesepatterns #textiles #fabric ---------- We provide worldwide shipping via DHL. You can get products within 3-4 days after purchase 🤗 .. ลูกค้าต่างประเทศสั่งได้หมดค่ะ ส่งทั่วโลกโดย DHL ได้รับสินค้าภายใน 3-4 วันค่ะ #shawl #scarf #cotton #indigo #indigobyjazzika #worldwideshipping by #dhl #unique #style #natural #products #handmade #heartmade .. 🇯🇵🎐💙.. DM or add line id : @indigobyjazzika for more details
🌸AADIVA BAWAL SATIN🌸 . - Mempunya 21 pilihan warna yg sangat cantik & mewah . - Ingin kelihatan anggun?pilihlah aadiva bawal satin 🤗 . - Boleh pilih warna nak match kan dgn baju raya sis . Tempoh Pre-order: *19-24 May 2018* . Item akan di poskan bermula: *25-28 May 2018* . Untuk harga ws sis yer ☺️ . *(p/s: warna sebenar sedikit berbeza dari gambar di atas faktor studio lighting & phone display)* . whatsapp sis skrg di 0172794366 atau klik sahaja link di bio atas . #bawalsatin #bawalraya #bawalmurah #bawalanggun #bawallawa #sayajualbawal #sayajualtudung #bawalmalaysia #promoraya #promoraya2018 #shawl #bawalsatinitalian #bawalraya #bawalanggun #bawalsaifash
Thank you very much for shopping with us at Aurah Boutique ladies! Thank you for the trust in us & it's always our pleasure to serve you! 😙 . Locate us at . Aurah Boutique  Joo Chiat Complex 03-1059 . Naylah by Aurah Boutique Tanjong Katong Complex 03-53 . #aurahboutique #naylahbyaurahboutique #muslimahfashion #muslimah #hijab #hijabfashion #modest #modestfashion #hijabista #modestwear #abaya #jalabeiya #shawl #auraheid18
🌸AADIVA BAWAL SATIN🌸 . - Mempunya 21 pilihan warna yg sangat cantik & mewah . - Ingin kelihatan anggun?pilihlah aadiva bawal satin 🤗 . - Boleh pilih warna nak match kan dgn baju raya sis . Tempoh Pre-order: *19-24 May 2018* . Item akan di poskan bermula: *25-28 May 2018* . Untuk harga ws sis yer ☺️ . *(p/s: warna sebenar sedikit berbeza dari gambar di atas faktor studio lighting & phone display)* . whatsapp sis skrg di 0172794366 atau klik sahaja link di bio atas . #bawalsatin #bawalraya #bawalmurah #bawalanggun #bawallawa #sayajualbawal #sayajualtudung #bawalmalaysia #promoraya #promoraya2018 #shawl #bawalsatinitalian #bawalraya #bawalanggun #bawalsaifash
RANIA BAJU KURUNG (Plus Size) Code : WN0350 Color : PEACH Size : 2XL,3XL,4XL,5XL Whatsapp : 012-3453843 Wechat ID: Honeydearstore Malaysia seller#sayajual #tudung #jubah #bajukurung   #wenilla2u #fashionmuslimah #shawl   #readystock #malaysiaonlineshop #womenclothing   #onlineshopping #instashopmalaysia
5 KEISTIMEWAAN KURUNG LARISSA BELLA EXCLUSIVE :- . 1) Pattern baju kurung modern (ada dat di belakang) yang patuh syariah. Labuh menutupi punggung. . 2) Corak songket printed yang cantik & nampak mewah. . 3) Breasfeed Friendly (Ada zip di bahagian depan -9 inchi panjang zip-) . 4) Material yg ber PREMIUM tinggi . Baju & kain dari material lavenzi cotton yg sangat minimal iron , texture lembut & menarik, kain sejuk serta tidak panas. . 5) kain lipat batik diperbuat dari lavenzi cotton. . 6) saiz dari SS sehingga XXL . Klik #zf_larissabellaexclusive_LBE utk semua koleksi gambar LBE Wassap 0139759884 Klik link kt bio RM170 SAIZ XXL ADD RM20 POSTAGE RM7SM/RM12SS . #bajukurung #bajukurungonline #bajukurungmurah #minikurung #bajukurungmalaysia #sale #jualanmurah #jualanmurahbajukurung #promosipenghabisanstok #promosi #sale #bajukurungpromosi #hargapromosibajukurung #salebajukurung #bajukurungsongket #bajukurungpahang #kurungpahang #bajukurungmoden #bajukurungdokoh #bajukurungbatik #bajucorakbatik #bajubatik #shawl #instantshawl #instantshawlmurah #sale #promo #bajuraya #bajuraya2018
SALE MENGEJUT ROSIE SHAWL‼️ RM20 each. Promo till 25th May 2018. - Material : Heavy Chiffon Size : 1.8m x 0.7m Accessories : 3D Rose Flower, Crystal Beads, Diamond Normal Price : RM29 Postage : RM8 SM | SS RM12 - P/s : Color might be different due to lighting - #shawl #chiffonshawl #heavychiffonshawl #shawlmurah #stylixtarosieshawl #shawlborong #chiffonshawlmurah #chiffonshawlmalaysia #shawlkeknis
[RAYA DGN HANAMI...!] - "SAPE KATE RAYA XLEH PAKAI TUDUNG SARUNG..? HARI RAYA KE-2 DAH SARUNG JEK KAN SBB NAK MASAK2 BAGAI...DIBUAT KHAS UTK MEMBUATKAN UOLLS NMPK MUDA DIHARI RAYA NNTI..!” . . Akhirnya setelah sekian lama, DREAM LUXE tak kluar sbb xde corak2 yg cantek2, kali ni #hbyh berjaya juga keluarkan corak2 fresh dan baru2 utk uolls... Ramai tanya cik sha ramai ke org pakai tudung sarung hari raya ni... Sejarah tahun lepas mengajar tau, semua org akan pakai tudung sarung start raya ke-2 . . Sebab ape tu...? Sebab nnti korang nak sambut kawan2 dtg, korang nak masak2 bagai, pastu nak balik kampung, ade abg ipar lahhh, biras lah... nak tdo nnti senang...takkan nak pakai instant shawl plak kan...Mstilah pakai tudung sarung jek, mudah..! . . “ WAHHHH....! BESTNYA CIK SHA, KOMPEM SAYA NK PAKAI BUAT RAYA NNTI...” . NANTI SABAR.....! CIK SHA Nk bagi byk FREE GIFT Ttau utk korang Yg dptkan Design ni... Hanya Uolls yg membuat pembelian kombo sahaja Akan dpt Free Gift limited edition ni...! CIK SHA serius 😍😍..! . ======== FREE GIFT (PEMBELIAN KOMBO 3 HELAI SHJ) **selagi stok masih ada** ======== . 🎁 SAMPUL RAYA LIMITED EDITION . 🎁 ECO BAG LIMITED EDITION . 🎁 PIN TUDUNG LIMITED EDITION ---------- DETAIL ---------- . Material Awning : Cotton Denim Material Piping : Cotton Denim Material Body : Mosscrepe Printed . ----------- HARGA (tidak termasuk postage) ----------- . SAIZ M : Normal price = RM49/sehelai Combo 2 price = 2pcs RM90 (RM45 sehelai) Combo 3 price = 3pcs RM120 (RM40 sehelai) . SAIZ L : Normal price = RM53/sehelai Combo 2 price = 2pcs RM100 (RM50 sehelai) Combo 3 price = 3pcs RM135 (RM45 sehelai) . . CARA ORDER PM / WASSAP CIK SHA . 📲📲 013-3314387 📲📲 013-3314387 📲📲 013-3314387 . p/s: FOLLOW juga FB PAGE cik sha tau👇 . Cahaya_syiracatalog - Agent Dropship . . #mampumilik #tudungsarung #shawl #instantshawl #trendterkini #sayajual #muslimah #tudungmuslimah #tudungexpress #sayajual #sayajualtudung #sayajualmurah #muslimahcollection #ootd #ootdmalaysia #tudunglabuh #tutorialshawl #designterkini #sale #combosale   #ootd #ootdmalaysia #exclusivekanauratmu #jomtutupaurat   #viral #trendingraya #trendterkini
🌸🌸Flower Brooch🌸🌸 . 🌸 1pcs RM23/pcs 🌸 3pcs RM20/pcs . Buy more, less more. 🤗 . 🌸 Banyak colour lagi boleh DM ( mengikut warna yg available) . Its a must item for ladies, why? 💯 original Swarovski crystal ✅ comes with 3 months warranty ☺️berkualiti dengan harga berpatutan 🧕🏻lebih anggun dan bergaya . Dm or whatsApp : +6012 4952644 +6012 4952644 +6012 4952644 Atau Click link bio 👆🏻semudah ABC 😁 . #swarovski #swarovskihijabpin #pintudung #shawl #pinshawl #swarovskicrystal #hijabpin #sayajualpinshawl #sayajualpintudung #bazaarpaknil #galeriariani #naelofarhijab #waarna #darabyfathialatiff #sofearose #duckscarves #fareeda #zeez #hariguru #hadiahhariguru #zahirtakterucap #shawl #takadacintasepertimu #dramasangat #hariibu #mothersdaygift #originalcrystslfromswarovski
Carlorino SM RM90 SS RM95 ==================================== http://www.wasap.my/60133362417 ==================================== #wanitahariini #nasilemakkopio #bazaarpaknil #jualpelbagai #kuis #upm #ikimfm #erafm #abaya #shawl #abshoponline #ktp #syiralee_collection #tv3 #daitv3 #clevergirltv3 #dramasangat #mehsandarlagi #tv3malaysia #titiancinta #kawaii
IRANA JUBAH (Plus Size) Code : WN0361 Color : MAROON Size : 2XL,3XL,4XL,5XL Whatsapp : 012-3453843 Wechat ID: Honeydearstore Malaysia seller#sayajual #tudung #jubah #bajukurung   #wenilla2u #fashionmuslimah #shawl   #readystock #malaysiaonlineshop #womenclothing   #onlineshopping #instashopmalaysia
IRANA JUBAH (Plus Size) Code : WN0369 Color : BLACK Size : 2XL,3XL,4XL,5XL Whatsapp : 012-3453843 Wechat ID: Honeydearstore Malaysia seller#sayajual #tudung #jubah #bajukurung   #wenilla2u #fashionmuslimah #shawl   #readystock #malaysiaonlineshop #womenclothing   #onlineshopping #instashopmalaysia
Jom guys, saye kongsikan pesanan dari Tuan Guru Sidek Noor berkenaan pemakanan di bulan Ramadhan... . Sama2 la kita menjalani ibadat puasa dengan sebaiknya... Makan la dengan sederhana... Banyakkan lah mengingati Allah SWT... . Coach Yanti - 017 2694 096 . #kurusdarirumah #onlinecoaching #teamahmadmizah #teamnickhinhussien #youcanloseweightfromhome . #seluarbesarmurah #zaloramy #tipsdiet #tipskuruscepat #plussizefashion #shawl #kebayaraya2018 #tipssihat #sayanakkuruscepat #cabaranturunberatbadanonline #sizebesarmalaysia #eathealthybehealthy #kurussihatcantik #jomkurus #gemuk #bajubesarmalaysia #lazadamalaysia #jannanicker #fattzurafairytale
ARIA BAJU KURUNG (Plus Size) Code : WN0372 Color : PEACH Size : 2XL,3XL,4XL,5XL Whatsapp : 012-3453843 Wechat ID: Honeydearstore Malaysia seller#sayajual #tudung #jubah #bajukurung   #wenilla2u #fashionmuslimah #shawl   #readystock #malaysiaonlineshop #womenclothing   #onlineshopping #instashopmalaysia
BAWAL ANGGUN 🌸 Easy to handle 🌸 High quality diamonds ___ Material: Cotton airis premium Size: 45” ___ Price: RM25/pc Exclude postage
Morning dear! So far so good for fasting until today? It's should be okay to peek this square or bawal to be part of your fasting day. Plus, grab our Ramadhan Promo for FREE POSTAGE now!! Don't forget to check our menu for all flavours 😘 #KUEscarves
Assalamualaikum, silahkan langsung dipesan motif baru dari zolna premium scarf Whatsapp : 0821-1930 -1717 Bisa dirubah warna dasar dan frame/bingkainya Pesan ukuran ✔ Pilih bahan; ✔ Maxmara, Diamond, voal Pakai nama pemesan diprint bersamaan dengan motif pilihan kita.✔ #exclusive #zolna #premiumscarf #maxmara #hijab #pashmina #shawl #worlwideshipping #mother #ibu #momm #mommyandme
ARIA BAJU KURUNG (Plus Size) Code : WN0375 Color : PURPLE Size : 2XL,3XL,4XL,5XL Whatsapp : 012-3453843 Wechat ID: Honeydearstore Malaysia seller#sayajual #tudung #jubah #bajukurung   #wenilla2u #fashionmuslimah #shawl   #readystock #malaysiaonlineshop #womenclothing   #onlineshopping #instashopmalaysia
[NEW ARRIVAL] 🌹CORONARIA COLLECTION🌹 . . 💙STATUS:AVAILABLE💙 . ✔Semi instant knitted shawl ✔selesa ✔Trendy ✔Tudung travel ❌gosok ❌brooch ❌kedut ❌panas . . 💰RM59 + FREE POSTAGE *(SS tambah RM6) . Berminat,wassap segera: . 📱 www.wasap.my/60132997728 📱 www.wasap.my/60132997728 📱 www.wasap.my/60132997728 . #schals #shawl #shawlfortraveller #knittedhijab #knittedshawl #hijabfortraveller #tudungonline #tudungshawl #tudunginstant #schalshijab #tudungmurah #sayajual #sayajualshawl #bazaarpaknil #uitm #shahalam #putrajaya #muatawau #homestaynurulimanrompin #schalslover #shawllover #shawlmurah #knittedshawlmurah #muakedah #sabah #bruneionlineshopping #singapore #borong #butikvendor #terapiinstagram
[BAWAL HEAVY CHIFFON BY REESHA] Assalamualaikum wbt 💞💞 . Pelbagai warna menarik yg boleh match dgn baju baru sis2 semua. Tak lapuk dek hujan tak lekang dek panas. Tudung bawal masih menjadi pilihan hati walaupun pelbagai fesyen yg boleh kita peroleh. Keep it simple and be nice. . Jom order dgn Reesha . Details tudung :. . 📐Size . B45 : 110cm x110cm B50 : 130cm x 130cm B60 : 145cm x 145cm Shawl : 190cm x 0.75cm . 🛍Material . Tudung : Heavy chiffon Tudung cotton : Cotton Saudia Inner Warda : Lycra . 💎Jahitan . Semua baby seam kecuali inner warda . 🌹Harga jualan Bidang 45 ~ Rm10 Bidang 50 ~ Rm18 Bidang 60 ~ Rm20 Bidang 45 Chiffon/Cotton Diamond ~ RM15 . Beli 5 ke atas FREE POS 1-4 PCS CAJ POS SM RM8 SS RM12 . Boleh whatsapp sy Ree 0174912628 . SELAMAT MENUNAIKAN IBADAH PUASA DI BULAN RAMADHAN 1439H 🌙🌙 #hijab #bawal #tudung #shawl #heavychiffon #bawalbesar #bidang60 #bidang50 #bidang45 #bazarpaknil #bazar #ramadhan #assalamualaikum #newlife #bismillah #bawalbesar #tudungbawalcantik #tudungmurah #shawlmurah #tudungcantikterletak
[BAWAL HEAVY CHIFFON BY REESHA] Assalamualaikum wbt 💞💞 . Pelbagai warna menarik yg boleh match dgn baju baru sis2 semua. Tak lapuk dek hujan tak lekang dek panas. Tudung bawal masih menjadi pilihan hati walaupun pelbagai fesyen yg boleh kita peroleh. Keep it simple and be nice. . Jom order dgn Reesha . Details tudung :. . 📐Size . B45 : 110cm x110cm B50 : 130cm x 130cm B60 : 145cm x 145cm Shawl : 190cm x 0.75cm . 🛍Material . Tudung : Heavy chiffon Tudung cotton : Cotton Saudia Inner Warda : Lycra . 💎Jahitan . Semua baby seam kecuali inner warda . 🌹Harga jualan Bidang 45 ~ Rm10 Bidang 50 ~ Rm18 Bidang 60 ~ Rm20 Bidang 45 Chiffon/Cotton Diamond ~ RM15 . Beli 5 ke atas FREE POS 1-4 PCS CAJ POS SM RM8 SS RM12 . Boleh whatsapp sy Ree 0174912628 . SELAMAT MENUNAIKAN IBADAH PUASA DI BULAN RAMADHAN 1439H 🌙🌙 #hijab #bawal #tudung #shawl #heavychiffon #bawalbesar #bidang60 #bidang50 #bidang45 #bazarpaknil #bazar #ramadhan #assalamualaikum #newlife #bismillah #bawalbesar #tudungbawalcantik #tudungmurah #shawlmurah #tudungcantikterletak
ARIA BAJU KURUNG (Plus Size) Code : WN0380 Color : LIGHT BLUE Size : 2XL,3XL,4XL,5XL Whatsapp : 012-3453843 Wechat ID: Honeydearstore Malaysia seller#sayajual #tudung #jubah #bajukurung   #wenilla2u #fashionmuslimah #shawl   #readystock #malaysiaonlineshop #womenclothing   #onlineshopping #instashopmalaysia
Thank you very much for shopping with us at Aurah Boutique ladies! Thank you for the trust in us & it's always our pleasure to serve you! 😙 . Locate us at . Aurah Boutique  Joo Chiat Complex 03-1059 . Naylah by Aurah Boutique Tanjong Katong Complex 03-53 . #aurahboutique #naylahbyaurahboutique #muslimahfashion #muslimah #hijab #hijabfashion #modest #modestfashion #hijabista #modestwear #abaya #jalabeiya #shawl #auraheid18
[BAWAL HEAVY CHIFFON BY REESHA] Assalamualaikum wbt 💞💞 . Pelbagai warna menarik yg boleh match dgn baju baru sis2 semua. Tak lapuk dek hujan tak lekang dek panas. Tudung bawal masih menjadi pilihan hati walaupun pelbagai fesyen yg boleh kita peroleh. Keep it simple and be nice. . Jom order dgn Reesha . Details tudung :. . 📐Size . B45 : 110cm x110cm B50 : 130cm x 130cm B60 : 145cm x 145cm Shawl : 190cm x 0.75cm . 🛍Material . Tudung : Heavy chiffon Tudung cotton : Cotton Saudia Inner Warda : Lycra . 💎Jahitan . Semua baby seam kecuali inner warda . 🌹Harga jualan Bidang 45 ~ Rm10 Bidang 50 ~ Rm18 Bidang 60 ~ Rm20 Bidang 45 Chiffon/Cotton Diamond ~ RM15 . Beli 5 ke atas FREE POS 1-4 PCS CAJ POS SM RM8 SS RM12 . Boleh whatsapp sy Ree 0174912628 . SELAMAT MENUNAIKAN IBADAH PUASA DI BULAN RAMADHAN 1439H 🌙🌙 #hijab #bawal #tudung #shawl #heavychiffon #bawalbesar #bidang60 #bidang50 #bidang45 #bazarpaknil #bazar #ramadhan #assalamualaikum #newlife #bismillah #bawalbesar #tudungbawalcantik #tudungmurah #shawlmurah #tudungcantikterletak
Ещё одна #шаль с бусинами #swarovski ⠀ Небольшая. Идеальна для того, чтобы носить её вокруг шеи 😉 ⠀ Лёгкая, воздушная и очень тёплая👍🏻 ⠀ Состав: кидмохер на натуральном шелке+бусины #swarovski . Размер: 180/90 см. ⠀ Цена: 3400 руб. ⠀ #шальспицами #alti_knitting_в_наличии #шальизкидмохеранашелке #идеальныйподарок #любимыйчерный #шик #блеск #красота #дорогобогато #вязаниетомск #вязаниевтомске #ручнаяработа #подарокмаме #подарокподруге #alti_knitting #knitting #knittingshawl #shawl
Carlorino SM RM120 SS RM125 ==================================== http://www.wasap.my/60133362417 ==================================== #wanitahariini #nasilemakkopio #bazaarpaknil #jualpelbagai #kuis #upm #ikimfm #erafm #abaya #shawl #abshoponline #ktp #syiralee_collection #tv3 #daitv3 #clevergirltv3 #dramasangat #mehsandarlagi #tv3malaysia #titiancinta #kawaii
MARINA LACE BAJU KURUNG (Plus Size) Code : WN0389 Color : RED Size : 2XL,3XL,4XL,5XL Whatsapp : 012-3453843 Wechat ID: Honeydearstore Malaysia seller#sayajual #tudung #jubah #bajukurung   #wenilla2u #fashionmuslimah #shawl   #readystock #malaysiaonlineshop #womenclothing   #onlineshopping #instashopmalaysia
Ready stok Reana blue (zoya) Bahan satin Uk 112x112 Harga 125.000 #zoya #hijab #jualhijab #hijabers #hijabinstan #shawl #awkarin #zara #matahari #zilingoid #zilingo
VELOZINA JUBAH DRESS (Plus Size) Code : WN0394 Color : WHITE Size : 2XL,3XL,4XL,5XL Whatsapp : 012-3453843 Wechat ID: Honeydearstore Malaysia seller#sayajual #tudung #jubah #bajukurung   #wenilla2u #fashionmuslimah #shawl   #readystock #malaysiaonlineshop #womenclothing   #onlineshopping #instashopmalaysia
Thank you very much for shopping with us at Aurah Boutique ladies! Thank you for the trust in us & it's always our pleasure to serve you! 😙 . Locate us at . Aurah Boutique  Joo Chiat Complex 03-1059 . Naylah by Aurah Boutique Tanjong Katong Complex 03-53 . #aurahboutique #naylahbyaurahboutique #muslimahfashion #muslimah #hijab #hijabfashion #modest #modestfashion #hijabista #modestwear #abaya #jalabeiya #shawl #auraheid18
VELOZINA JUBAH DRESS (Plus Size) Code : WN0404 Color : PEACH Size : 2XL,3XL,4XL,5XL Whatsapp : 012-3453843 Wechat ID: Honeydearstore Malaysia seller#sayajual #tudung #jubah #bajukurung   #wenilla2u #fashionmuslimah #shawl   #readystock #malaysiaonlineshop #womenclothing   #onlineshopping #instashopmalaysia
PAINT MY LOVE - LOVE ON TOP . 🎀Type : LongShawl 🎀Material : Royal Premium Satin 🎀Size : 2.0m * 0.7m 🎀Packaging : Premium Box with THANK YOU card 🎀Others : Color Paint Abstract |Easy-Iron |Easywear . Click link di Bio untuk order . 🚗 COD available KL 📭 Postage seluruh negara. . . . #sherryibrahim #sherryscarves #paintmylove #feelingsogood #printed #shawl #shopnow #ordernow #semarakbiru #lightupblue #autismawareness #april #infaq #ladybosssherryscarves sheery scarves kl -
🔅PROMOSI SEPANJANG RAMADHAN 🔅 . . . 🔅 BYDHIA 2IN1 EYELINER/EYEBROW . . 🔁 Buy 1 RM 20 (N/P RM 25) 🔁 Buy 2 RM 40 (SAVE RM 10) . . ALL PRICE EXCLUDE POSTAGE . . #bydhia #bydhiaserum #bydhiafoundation #serum #viral #mekap #raya2018 #sale #uitm #bazarpaknil #ajimaura #terapiinstagram #tudung #shawl #bawal #instantshawl #bajukurung #cotton
Ready stok Saveria Light blue (zoya) Bahan satin Uk 112x112 Harga 125.000 #zoya #hijab #jualhijab #hijabers #hijabinstan #shawl #awkarin #zara #matahari #zilingoid #zilingo
MARINA LACE JUBAH (Plus Size) Code : WN0413 Color : BLACK Size : 2XL,3XL,4XL,5XL Whatsapp : 012-3453843 Wechat ID: Honeydearstore Malaysia seller#sayajual #tudung #jubah #bajukurung   #wenilla2u #fashionmuslimah #shawl   #readystock #malaysiaonlineshop #womenclothing   #onlineshopping #instashopmalaysia
Ada lebih 156 corak yang boleh dipilih untuk hiasi scraf anda. Nak tengok lebih lanjut sila ke http://houseofscarvess.blogspot.my/2017/09/pilihan-corak-pada-tudung.html?m=1 Pilih dekat situ jenis design yang memikat hati.. Rasa-rasa raya tahun ni lebih meriah sebab pakai tudung design sendiri.. Dm cepat2 sebelum sampai hari raya.. 😂😂 #shawl #tudungbawal #bawalsatin
Warna2 baru Bawal Pearl ❤️ Tapi harga masih harga lama! RM29 je per piece
next page →