#shawl

3,466,391 posts

Loading...
SESUAI DENGAN KEDATANGAN AIDILADHA GAYA MEWAH! SOPAN ! ESKLUSIF ! HOT SELLING !!!! TUDUNG VIRAL “ JENIS SELENDANG “ MAWAR FUCHSIA 2.0 “ Boleh Order Secara ONLINE ( MULAI ISNIN 23hb Julai 2018 ) Harga RM 120.00 ( + RM 10 POSTAGE ) Saiz Standard 12 In AINI www.wasap.my/60172233597 .WAHIDA www.wasap.my/60192162774 . Terima Kasih ,Fareeda LUV U All !!! . #fareeda #fareedascarf #tudungfareeda #hijab #hijabonline #shawl #shawlonline #scarf #veil #tudung #hijabista #hijabfashion #hijabstyle #fareedanyatajelita #fareedaonline
Loading...
PASTI JATUH HATI DENGAN KOLEKSI PREMIUM FLORAL EDITION ❤❤❤ Koleksi istimewa yang menggunakan fabric yang di import khas Royal Premium Satin yang sangat lembut, mudah dibentuk sejuk & less ironing memang sangat selesa dan cantik💐 Ditambah pula dengan kilawan manik-manik crystal yang menambahkan pesona exclusive anda😎✨ Rekaan corak khas dari cetusan idea Sherry Ibrahim yang limited Edition & didatangi dengan box Exclusive yang sesuai dijadikan sebagai hadiah kepada diri sendiri, teman- teman dan keluarga anda💝 Dapatkan segera Shawl dan Square Scarves dari Premium Floral Edition pilihan anda secara online dengan klik link di bawah : . . http://wasap.my/60172455886 http://wasap.my/60172455886 . . ✨💐💋💎✨✨💎💐✨💎 ✨ 💐💋💎💋✨ . . #bawal #shawlcantik #shawl #aurat #covermyaurat #muslimah #ironless #ariani #busanadropship #bawalcantik #squarehijab #ctdkcreation #nur #dramanur #dramanurtv3 #tudung #tudungonline #shawlonline #sayajual #hijab #longshawl #radiusone
.... 👈هرهفته به دو نفر از اعضای پیج که پست های مارو لایک می کنند و یا زیر پست ها کامنت میذارن و دوستانشون رو تگ می کنند از طرف فروشگاه ساینا هدیه داده میشود . روسری نخی قواره ۱۴۰ برند میس اسمارت . ◽مشتریان عزیز برای سفارش اجناس و اطلاعات بیشتر به شماره زیر از طریق واتس اپ پیام دهید ➡ 09059413603 . ◽شعبه ۱ : خیابان شریعتی جنب کوچه ساسان روبروی مسجد پاسداران (نمایندگی میس اسمارت) شعبه ۲ : خیابان شریعتی پاساژ امین طبقه بالا راهروی سمت راست . #میس_اسمارت #دزفول #شال #روسری #روسری_ابریشم #اندیمشک #دزفول_خوزستان_ایران #اهواز #شوش #شوشتر #dezful #dezful_khuzestan_iran #ahw #shawl az #miss_smart #scarf
SESUAI DENGAN KEDATANGAN AIDILADHA GAYA MEWAH! SOPAN ! ESKLUSIF ! HOT SELLING !!!! TUDUNG VIRAL “ JENIS SELENDANG “ MAWAR FUCHSIA 2.0 “ Boleh Order Secara ONLINE ( MULAI ISNIN 23hb Julai 2018 ) Harga RM 120.00 ( + RM 10 POSTAGE ) Saiz Standard 12 In AINI www.wasap.my/60172233597 .WAHIDA www.wasap.my/60192162774 . Terima Kasih ,Fareeda LUV U All !!! . #fareeda #fareedascarf #tudungfareeda #hijab #hijabonline #shawl #shawlonline #scarf #veil #tudung #hijabista #hijabfashion #hijabstyle #fareedanyatajelita #fareedaonline
Tudung sarung #aimysha_hijab . Ada 17 colour cun2 uols 😍. . Click ➡️➡️➡️ #aimysha_hijab . Apa yang bestnya??? . 🌷Material stretchable tapi tak melekap so takla nampak seksi auwww 😜 🌷muka chubby terus nampak slim 😱 🌷Tak panas so kalau nak gi pasar atau nak gi membawang memang sesuai 😂 🌷Soft awning, tak payah risau awning kemek 🌷Material cotton lycra (80% cotton, 20% lycra) . Size Front: 60cm Face: 27cm Back: 90cm . 💰RM35/pc exclude pos 📲 Whatsapp +60123160886 📦 Nak borong pun boleh . #anaqeen #bawalexclusive #kekaboo #aj #aidijuma #shawl #bawal #tudunginstant #mirabelle #bawalratu #naelofahijab #neelofa
PASTI JATUH HATI DENGAN KOLEKSI PREMIUM FLORAL EDITION ❤❤❤ Koleksi istimewa yang menggunakan fabric yang di import khas Royal Premium Satin yang sangat lembut, mudah dibentuk sejuk & less ironing memang sangat selesa dan cantik💐 Ditambah pula dengan kilawan manik-manik crystal yang menambahkan pesona exclusive anda😎✨ Rekaan corak khas dari cetusan idea Sherry Ibrahim yang limited Edition & didatangi dengan box Exclusive yang sesuai dijadikan sebagai hadiah kepada diri sendiri, teman- teman dan keluarga anda💝 Dapatkan segera Shawl dan Square Scarves dari Premium Floral Edition pilihan anda secara online dengan klik link di bawah : . . http://wasap.my/60172455886 http://wasap.my/60172455886 . . ✨💐💋💎✨✨💎💐✨💎 ✨ 💐💋💎💋✨ . . #bawal #shawlcantik #shawl #aurat #covermyaurat #muslimah #ironless #ariani #busanadropship #bawalcantik #squarehijab #ctdkcreation #nur #dramanur #dramanurtv3 #tudung #tudungonline #shawlonline #sayajual #hijab #longshawl #radiusone
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ "Pretty in Pink 2" mit 20 Farben ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ . . . . . #Pretty_in_pink #Pretty #Pink #Farbverlaufsgarn #Bobbel #Garn #Yarn #Wolle #Wool #Knäuel #Farbverlaufsknäuel #Farbverlauf #Color #gradient #Häkeln #Crochet #Stricken #Knitting #Lace #Schal #Shawl #Tuch #Cloth
Tudung sarung #aimysha_hijab . Ada 17 colour cun2 uols 😍. . Click ➡️➡️➡️ #aimysha_hijab . Apa yang bestnya??? . 🌷Material stretchable tapi tak melekap so takla nampak seksi auwww 😜 🌷muka chubby terus nampak slim 😱 🌷Tak panas so kalau nak gi pasar atau nak gi membawang memang sesuai 😂 🌷Soft awning, tak payah risau awning kemek 🌷Material cotton lycra (80% cotton, 20% lycra) . Size Front: 60cm Face: 27cm Back: 90cm . 💰RM35/pc exclude pos 📲 Whatsapp +60123160886 📦 Nak borong pun boleh . #anaqeen #bawalexclusive #kekaboo #aj #aidijuma #shawl #bawal #tudunginstant #mirabelle #bawalratu #naelofahijab #neelofa
Мой Клематис, связанный в рамках "совместно как", организованного @kowkamisti #вяжем_с_кошкой буквально расцвел 😃 Не знаю, что было сложнее вязать его или фотографировать🙈. Одно могу точно сказать - Вязать в такой дружной международной компании одно удовольствие. А любоваться работами мастериц, которые вяжут такие красивые шали, это ещё и эстетическое наслаждение😍 Дальше в планах новые шали))) А эта шаль Клематис очень ищет себе хозяйку😉 по всем вопросам по оплате и доставке можно связаться со мной любым способом, указанным в шапке профиля👆 #шальклематис #шаль #шальспицаминазаказ #шальвналичии #шальпаутинка #вязаниевкалининграде #вяжушалиназаказ #вяжушали #вяжушалинапродажу #купитешаль #shaul #drops #dropslace #dropslaceyarn #knitting #knitwear #knitspiration #knitshawl #shawl #shawls #shawlmania
PASTI JATUH HATI DENGAN KOLEKSI PREMIUM FLORAL EDITION ❤❤❤ Koleksi istimewa yang menggunakan fabric yang di import khas Royal Premium Satin yang sangat lembut, mudah dibentuk sejuk & less ironing memang sangat selesa dan cantik💐 Ditambah pula dengan kilawan manik-manik crystal yang menambahkan pesona exclusive anda😎✨ Rekaan corak khas dari cetusan idea Sherry Ibrahim yang limited Edition & didatangi dengan box Exclusive yang sesuai dijadikan sebagai hadiah kepada diri sendiri, teman- teman dan keluarga anda💝 Dapatkan segera Shawl dan Square Scarves dari Premium Floral Edition pilihan anda secara online dengan klik link di bawah : . . http://wasap.my/60172455886 http://wasap.my/60172455886 ✨💐💋💎✨✨💎💐✨💎 ✨ 💐💋💎💋✨ . . #bawal #shawlcantik #shawl #aurat #covermyaurat #muslimah #ironless #ariani #busanadropship #bawalcantik #squarehijab #ctdkcreation #nur #dramanur #dramanurtv3 #tudung #tudungonline #shawlonline #sayajual #hijab #longshawl #radiusone
COMBO PRICE FREE POSTAGE!!! Bawal Chiffon Printed COLECTION ❗❗❗ dari Fitiya Scarves ❤️ . Material Bubble Chiffon yang senang dibentuk! Tak perlu iron! ️ . Cod (Bubble/voile) Size bidang 45 shj Price rm25(exclude postage) 4helai rm100 (free postage) Cepat2 grab design2 bawal printed Dari Fitiya Scarves ni..Design sangat2 limited, Once sold out tiada Restock dah..😍😍 . . Korang boleh wassap +60127743004 atau klik link dekat bio untuk order. . . #fazelinaart #bawal #fitiyascarves #fitiya #tudungmalaysia #fitiyahijab #fitiyathebest #fitiyascarvesagentpahang #malaysia #selangor #shawl #sabah #sarawak #sayajual #perlis #pulaupinang #pahang #perak #putrajaya #melaka #johor #naelofarhijab #negerisembilan #tudungonline #terengganu #kedah #kelantan #kualalumpur #bazaarpaknilmurah #bazaaronlineshopping
Cpt2 lets grabs this chance now✨jom dpt shawl n mcm2 jnis tudung lg di ig sis oky🤗ni gmbr customer yg meletopss gitu bile pkai shawl yg sis jual😍😍shawl ni senang sgt nk pkai, slesa n sjuk sgt2 kain dy, xprlu dgosok n mudah dbentuk babe✨😘yg mne nk beli blh dm sis sblum stok hbis.... #intrepreneurship #bawalmaniktabur #bawalchiffon #shawl #dpm3ajun18 #tudungborong #shawlmurah
🍓NORMAL LENS 🍓 ☑️READY STOCK ☑️SOFT CONTACTLENS (original korea made) ☑️ 3-5 month ☑️ 0-800 power RETAIL : 🍓 1pairs / RM27 (sekali postage) 🍓 2pairs / RM40 (free postage) 🍓 3pairs / RM50 (free postage) Ss + rm5 BORONG : 🍒 10 pairs / RM127 🍒 20 pairs / RM200 Order ? Sms / whatsapp 👇 ______________________________________ Nama : Alamat : No fon : 📲📲📲 0194411692 ______________________________________ More Detail : 👉0194411692 (Whatapp/cl/sms) #Contactlens #contactlenses #puffygrey #contactlensmurah #newlens #contactlensmurah #hotcontactlens #sayajualmurah #kecantikkan #kosmetik #viewmyig #contactlensborong #tudung #shawl #baju #blouse #borongcontactlens #noblukborong #noblukmurah #contactlensnobluk #noblukoriginal #borongnobluk #spatax #borongspatax #spataxlens #batislens #borongbatis #batis #contactlensraya
🍓NORMAL LENS 🍓 ☑️READY STOCK ☑️SOFT CONTACTLENS (original korea made) ☑️ 3-5 month ☑️ 0-800 power RETAIL : 🍓 1pairs / RM27 (sekali postage) 🍓 2pairs / RM40 (free postage) 🍓 3pairs / RM50 (free postage) Ss + rm5 BORONG : 🍒 10 pairs / RM127 🍒 20 pairs / RM200 Order ? Sms / whatsapp 👇 ______________________________________ Nama : Alamat : No fon : 📲📲📲 0194411692 ______________________________________ More Detail : 👉0194411692 (Whatapp/cl/sms) #Contactlens #contactlenses #puffygrey #contactlensmurah #newlens #contactlensmurah #hotcontactlens #sayajualmurah #kecantikkan #kosmetik #viewmyig #contactlensborong #tudung #shawl #baju #blouse #borongcontactlens #noblukborong #noblukmurah #contactlensnobluk #noblukoriginal #borongnobluk #spatax #borongspatax #spataxlens #batislens #borongbatis #batis #contactlensraya
🍓NORMAL LENS 🍓 ☑️READY STOCK ☑️SOFT CONTACTLENS (original korea made) ☑️ 3-5 month ☑️ 0-800 power RETAIL : 🍓 1pairs / RM27 (sekali postage) 🍓 2pairs / RM40 (free postage) 🍓 3pairs / RM50 (free postage) Ss + rm5 BORONG : 🍒 10 pairs / RM127 🍒 20 pairs / RM200 Order ? Sms / whatsapp 👇 ______________________________________ Nama : Alamat : No fon : 📲📲📲 0194411692 ______________________________________ More Detail : 👉0194411692 (Whatapp/cl/sms) #Contactlens #contactlenses #puffygrey #contactlensmurah #newlens #contactlensmurah #hotcontactlens #sayajualmurah #kecantikkan #kosmetik #viewmyig #contactlensborong #tudung #shawl #baju #blouse #borongcontactlens #noblukborong #noblukmurah #contactlensnobluk #noblukoriginal #borongnobluk #spatax #borongspatax #spataxlens #batislens #borongbatis #batis #contactlensraya
WIDESHAWL CHIFFON PROMOTION Rm8.50/pc(baby seam) MEASUREMENT: 1.9m x 0.75m MATERIAL: HQ HEAVY ITALIAN SILK CHIFFON (pasti puas hati) POSTAGE : RM 7 sm RM 10 ss WHOLESALE : 10pcs (RM85 sm/RM95 ss)/ 20pcs (RM160 sm/RM170 ss) DM for purchase #wideshawlchiffon #shawl #shawlkeknis #shawlhaniszalikha #borongtudungmurah #wideshawlmurah #tudungmurah #l4l #followback #followfriday #ff #instaboost #imyourvalentine #instafollow #jombeli #raya2018 #tiktok #cakenis #wideshawlchiffonmurah #shawlchiffon #shawlkeknismurah #wideshawlchiffonrm9 #wideshawlchiffonborong #shawlkeknisborong
S Y B E L L A shawl İlkbahar/Yaz ▪️Pamuk Şal (200*100) ▪️1 Adet 30₺ ▪️3 Adet 80₺ ▪️Organik Pamuk Şal ▪️Tok durur,önü düşme yapmaz ▪️Kolay şekil alır ▪️WhatsApp 530 252 18 87 . . . . #hijabstyle #hijab #shawl #silk #cotton #bandana #jersey #penşal
🔥RECHARGE🔥 . Best collection khanerosari😍 . material:cotton 9colour price:30000T . 🔻High Quality🔻 . برای ارتباط با ما وبازدید ازسایر طرحها به کانال تلگرام مراجعه فرمایید. . Telegram.me/khanerosari . #khanerosari #luxury #fashion #stylish #modeling #best #collection #different #collection #shawl #scarf #summer #spring #brand #new #collection #twill #cotton #2018 #khanerosari #khanerosari #khanerosari #khanerosari #NVIDA_SCARF #NVIDA_SCARF #خانه_روسری #شال #روسری #حضوری #انلاین #بهار #تابستان #توییل #نخی #ابریشم #سیلک #شاین
🌸🌸NEW DESIGN🌸🌸 ❤️❤️PRE ORDER❤️❤️ . 🌸 Kualiti kain gred AAA 🌸 Tidak termasuk postage 🌸 RM8 (postage 1-3 helai shawl) 🌸 RM12 (postage 1-2 helai telekung) 🌸 Wassap code tudung yg berkenan ke 013-4544002 . Tak perlu book tiket pegi jauh2 nak beli DUCK/NAELOFAR/BOKITTA/TELEKUNG/ARIANI murah. Order je kat sini konfem puas hati 👍🏻 . Meh order cepat. Order closed nanti nanges tepi bucu meja 😢 . #shawlmurahmalaysia #shawlkeknis #shawl #shawlpastelcolour #bazarpaknilmurah #jualonlinemurah #onlineshoppingmalaysia #unimap #msu #shahalam #jualanhariraya #ootd #onlineshopping #instashop #visitmyig #duckvietnam #tudungvietnam #tudungvietnammurah #like4like #like4follow #duckscarves #duckjersey #duckshawl #shawl #duckhunting #naelofarvietnam #ariani
BORONG SAHAJA 🙈 BAWAL COTTON TURKEY CORAK BATIK . RM6.50 SEHELAI 😍😍 . BORONG 20 HELAI RM130 ✔ . BORONG 10 HELAI RM70 ✔ . HARGA TIDAK TERMASUK KOS POS . MINIMUM BORONG 10 HELAI 🤗 . BIDANG 45! . BORONG 20 HELAI BOLEH MIX CORAK LAIN (2 CORAK BERBEZA) 😘👍 . Ws sis mekna, 0142172703 0142172703 #bawalcotton #bawalcottonturkey #bawalturkey #bawalturkeyborong #bawalcottonturkeyborong #borongbawalturkey #borongbawalcottonturkey #bawalturkeymurah #bawalcottonturkeymurah #pemborongtudung #pemborongtudungmurah #borongtudungmurah #borongtudungdirectkilang #tudungbawalmurah #tudungbawal #bawal #bawalterkini #bawalterkinimurah #tudungborong #tudungborongonline #shawl #bawalcottonturkeyemboss #borongbawalcottonturkeyemboss #bawalturkeyemboss #bawalturkeyembossmurah #bawalturkeyembossborong
Askm dan slam sjahtera.😉Bersama sahabat didunia dan diakhirat. Selamanya!😘 I love you Fara Nordin.@norfababy99 😍❣ I do have another friend , her named is Yusnieza Yusri.. I'm so luck having you. I'm sad when you missed beside me. I'm you always beside me. I'm was so happy when meet you at Mesa Mall at Nilaii.😍💕 Thats all I can tell you. Bye. #throwback #tudung #tudungmurah #tudungbawal #tudunglabuh #bawalmurah #tudungcantik #tudungonline #hijab #sayajualtudung #shawl #tudungbawalmurah #tudunginstant #tudungsarung #shawlmurah #tudungraya #tudungmalaysia #bawalchiffon #tudunglabuhmurah #bawalchiffonmurah #bawal #sayajual #instantshawl #tudungborong #tudungmurahmalaysia #tudungchiffon #adwabasicshawl #shawlnaseebah #naseebahijab #bazaarpaknil
S Y B E L L A shawl İlkbahar/Yaz ▪️Pamuk Şal (200*100) ▪️1 Adet 30₺ ▪️3 Adet 80₺ ▪️Organik Pamuk Şal ▪️Tok durur,önü düşme yapmaz ▪️Kolay şekil alır ▪️WhatsApp 530 252 18 87 . . . . #hijabstyle #hijab #shawl #silk #cotton #bandana #jersey #penşal
BORONG SAHAJA 🙈 BAWAL COTTON TURKEY CORAK BATIK . RM6.50 SEHELAI 😍😍 . BORONG 20 HELAI RM130 ✔ . BORONG 10 HELAI RM70 ✔ . HARGA TIDAK TERMASUK KOS POS . MINIMUM BORONG 10 HELAI 🤗 . BIDANG 45! . BORONG 20 HELAI BOLEH MIX CORAK LAIN (2 CORAK BERBEZA) 😘👍 . Ws sis mekna, 0142172703 0142172703 #bawalcotton #bawalcottonturkey #bawalturkey #bawalturkeyborong #bawalcottonturkeyborong #borongbawalturkey #borongbawalcottonturkey #bawalturkeymurah #bawalcottonturkeymurah #pemborongtudung #pemborongtudungmurah #borongtudungmurah #borongtudungdirectkilang #tudungbawalmurah #tudungbawal #bawal #bawalterkini #bawalterkinimurah #tudungborong #tudungborongonline #shawl #bawalcottonturkeyemboss #borongbawalcottonturkeyemboss #bawalturkeyemboss #bawalturkeyembossmurah #bawalturkeyembossborong
S Y B E L L A shawl İlkbahar/Yaz ▪️Pamuk Şal (200*100) ▪️1 Adet 30₺ ▪️3 Adet 80₺ ▪️Organik Pamuk Şal ▪️Tok durur,önü düşme yapmaz ▪️Kolay şekil alır ▪️WhatsApp 530 252 18 87 . . . . #hijabstyle #hijab #shawl #silk #cotton #bandana #jersey #penşal
BORONG SAHAJA 🙈 BAWAL COTTON TURKEY CORAK BATIK . RM6.50 SEHELAI 😍😍 . BORONG 20 HELAI RM130 ✔ . BORONG 10 HELAI RM70 ✔ . HARGA TIDAK TERMASUK KOS POS . MINIMUM BORONG 10 HELAI 🤗 . BIDANG 45! . BORONG 20 HELAI BOLEH MIX CORAK LAIN (2 CORAK BERBEZA) 😘👍 . Ws sis mekna, 0142172703 0142172703 #bawalcotton #bawalcottonturkey #bawalturkey #bawalturkeyborong #bawalcottonturkeyborong #borongbawalturkey #borongbawalcottonturkey #bawalturkeymurah #bawalcottonturkeymurah #pemborongtudung #pemborongtudungmurah #borongtudungmurah #borongtudungdirectkilang #tudungbawalmurah #tudungbawal #bawal #bawalterkini #bawalterkinimurah #tudungborong #tudungborongonline #shawl #bawalcottonturkeyemboss #borongbawalcottonturkeyemboss #bawalturkeyemboss #bawalturkeyembossmurah #bawalturkeyembossborong
BORONG SAHAJA 🙈 BAWAL COTTON TURKEY CORAK BATIK . RM6.50 SEHELAI 😍😍 . BORONG 20 HELAI RM130 ✔ . BORONG 10 HELAI RM70 ✔ . HARGA TIDAK TERMASUK KOS POS . MINIMUM BORONG 10 HELAI 🤗 . BIDANG 45! . BORONG 20 HELAI BOLEH MIX CORAK LAIN (2 CORAK BERBEZA) 😘👍 . Ws sis mekna, 0142172703 0142172703 #bawalcotton #bawalcottonturkey #bawalturkey #bawalturkeyborong #bawalcottonturkeyborong #borongbawalturkey #borongbawalcottonturkey #bawalturkeymurah #bawalcottonturkeymurah #pemborongtudung #pemborongtudungmurah #borongtudungmurah #borongtudungdirectkilang #tudungbawalmurah #tudungbawal #bawal #bawalterkini #bawalterkinimurah #tudungborong #tudungborongonline #shawl #bawalcottonturkeyemboss #borongbawalcottonturkeyemboss #bawalturkeyemboss #bawalturkeyembossmurah #bawalturkeyembossborong
TUDUNG SARUNG SOUK BCF . . (FREE SIZE) Retail price - RM34 (SIZE L) Retail price - RM39 (SIZE XL) PRE ORDER Retail price - RM44 Kelebihan Tudung souk bcf : Material viscose Kain sejuk dan ringan Soft awning xpatah even basuh pakai mesin Soft awning jugak senang dibentuk walaupun berkedut/selepas basuh Kain tak berkedut Kain tak nipis melekat Material stretchable yang lembut memberi keselesaan sepanjang hari Kain yang serap peluh Cutting mengikut ptongan saiz pemakai ___ ___ #bawalmurah #bawalmurahmalaysia #borongbawal #borongbawalmurah #bawalborong #bawalborongmurah #tudungmurah #bawallacemurah #tudungmurahmalaysia #shawlmurahmalaysia #tudung #shawl #tudungborong #shawlborong #tudungborongmurah #tudungsarungbcf #tudungsoukbcf #borongtudung #tudungsouk #borongtudungmurah #bawalchiffon #bawalviscousemurah #tudungsarungsouk #borongbawalviscouse #borongbawallace #tudungsarungmurah #tudungsarung #borongmurah #borongmurahmalaysia #borongtudungmalaysia
. روسری نخی درجه یک. برندglamor. قواره ۱۴۰. دست دوز. کد۱۸۲. #روسری #شال #💙 روســری آبـــی 💙#برند #مارک # #rosari #shawl #blue scarf#berand #mark # #azadshahr # #scarf # کانال تلگرام👇 https://t.me/bluescarf_azadshahr
Revitalize your skin and reveal the younger you with Optimals Age Revive. Click on the link in the bio to know more about Optimals . . INTRODUCING THE NEW OPTIMALS AGE REVIVE RANGE OPTIMALS AGE REVIVE ANTI AGING RANGE ALL SKIN TYPES 30+ AGE Original price 10799 for full set Prices Day cream: 1899/ Night cream: 1999/ Face serum : 2299/ Cleansing milk :1499/ Toner : 1499/ Eye cream : 1599/ Age Revive’s effective formulas, with natural Swedish ingredient blends, specifically target multiple signs of ageing. Wrinkles and fine lines appear reduced, and your skin is left looking and feeling firmer, smoother and more radiant. RESULTS Reduces Fine Lines and Wrinkles Tightens Pores Prevents And removes appearance of Dark spots Boosts Skin Radiance Help Nourish, smooth and replenish skin Protection against Pollution and environmental stress Brightens Skin tone Firmness and elasticity BOTANICALS WITH MULTI BENEFITS SILVER BIRCH - prevents dark spots REDCURRANT - combats wrinkles and fine lines SEA BUCKTHORN - anti oxidant vitamin C, boosts radiance LINSEED OIL - Omega 3 and Omega 6 help nourish . . For orders contact us at WhatsApp 03244008810 250 delivery charges will be apply #original #price #discount #seagreen #blue #color #lawn #design #replica #dress #outfit #season #out #black #white #linen #shawl #black #white #butter #pomelo #fairness #coca #cream #mango . . #FindYourBalance - #regrann
🌼🌼Ultimul pas până la finalizarea salului: blocarea acestuia 🌼🌼 #shawl #knittingaddict #handmade #comandasitu #fororder #giftideas
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ☘️ Rhabarber☘️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ . . . . . #Rhabarber #Rhubarb #Farbverlaufsgarn #Bobbel #Garn #Yarn #Wolle #Wool #Knäuel #Farbverlaufsknäuel #Farbverlauf #Color #gradient #Häkeln #Crochet #Stricken #Knitting #Lace #Schal #Shawl #Tuch #Cloth
Armine %100 safipek yaz sezon 2018 FİYAT 130tl KARGO VE KAPIDA ODEME DAHILDIR Whatsapp:05302319351 CEKILIS ICIN PAYLASILAN FOTOGRAF ALTINA SADECE BIR YORUM GECERLI FAZLA YORUM YAPAN CEKILISE DAHIL EDILMICEK #silkhome #silkhomeesarp #silkhomeeşarp #levidor #ithalesarp #ithaleşarp #silkhome #silkhomeesarp #silkhomeeşarp #levidor #eşarp #şal #ipekeşarp #armine #twilesarp #hijab #armineesarp #malaysia #turkishhijab #poloist #shawl #tudung #twilesarp #twileşarp #levidoresarp #aker #armine #cacharel #pierrecardinArmine
Revitalize your skin and reveal the younger you with Optimals Age Revive. Click on the link in the bio to know more about Optimals . . INTRODUCING THE NEW OPTIMALS AGE REVIVE RANGE OPTIMALS AGE REVIVE ANTI AGING RANGE ALL SKIN TYPES 30+ AGE Original price 10799 for full set Prices Day cream: 1899/ Night cream: 1999/ Face serum : 2299/ Cleansing milk :1499/ Toner : 1499/ Eye cream : 1599/ Age Revive’s effective formulas, with natural Swedish ingredient blends, specifically target multiple signs of ageing. Wrinkles and fine lines appear reduced, and your skin is left looking and feeling firmer, smoother and more radiant. RESULTS Reduces Fine Lines and Wrinkles Tightens Pores Prevents And removes appearance of Dark spots Boosts Skin Radiance Help Nourish, smooth and replenish skin Protection against Pollution and environmental stress Brightens Skin tone Firmness and elasticity BOTANICALS WITH MULTI BENEFITS SILVER BIRCH - prevents dark spots REDCURRANT - combats wrinkles and fine lines SEA BUCKTHORN - anti oxidant vitamin C, boosts radiance LINSEED OIL - Omega 3 and Omega 6 help nourish . . For orders contact us at WhatsApp 03244008810 250 delivery charges will be apply #original #price #discount #seagreen #blue #color #lawn #design #replica #dress #outfit #season #out #black #white #linen #shawl #black #white #butter #pomelo #fairness #coca #cream #mango . . #FindYourBalance - #regrann
Armine %100 safipek yaz sezon 2018 FİYAT 130tl KARGO VE KAPIDA ODEME DAHILDIR Whatsapp:05302319351 CEKILIS ICIN PAYLASILAN FOTOGRAF ALTINA SADECE BIR YORUM GECERLI FAZLA YORUM YAPAN CEKILISE DAHIL EDILMICEK #silkhome #silkhomeesarp #silkhomeeşarp #levidor #ithalesarp #ithaleşarp #silkhome #silkhomeesarp #silkhomeeşarp #levidor #eşarp #şal #ipekeşarp #armine #twilesarp #hijab #armineesarp #malaysia #turkishhijab #poloist #shawl #tudung #twilesarp #twileşarp #levidoresarp #aker #armine #cacharel #pierrecardinArmine
Armine %100 safipek yaz sezon 2018 FİYAT 130tl KARGO VE KAPIDA ODEME DAHILDIR Whatsapp:05302319351 CEKILIS ICIN PAYLASILAN FOTOGRAF ALTINA SADECE BIR YORUM GECERLI FAZLA YORUM YAPAN CEKILISE DAHIL EDILMICEK #silkhome #silkhomeesarp #silkhomeeşarp #levidor #ithalesarp #ithaleşarp #silkhome #silkhomeesarp #silkhomeeşarp #levidor #eşarp #şal #ipekeşarp #armine #twilesarp #hijab #armineesarp #malaysia #turkishhijab #poloist #shawl #tudung #twilesarp #twileşarp #levidoresarp #aker #armine #cacharel #pierrecardinArmine
Khimar Safiyah Warna on model : green tea 🌸 Bahan : Bubble Crepe premium. Bahannya tebel gak trawang. Adem, jatuh dan bertekstur kulit jeruk. Walaupun bertekstur jeruk tapi bahan ini lembut kalo dipegang. Ini bukan bubble crepe yg kasar dan tipis ya 😊. 🌸 Size depan 80 cm, belakang 100 cm. InsyaAllah menutup bagian depan dan dibawah pinggang. 🌸 Finishing full jahit kecil rapi. Bukan neci/obras. InsyaAllah sekelas butik. 🌸 Harga 65 ribu/pcs. Harga yg relatif murah untuk khimar cantik ini. Yg sudah menunggu2 dari bulan kemarin bisa langsung Kirim Format Order ya. Nama : Alamat : No.hp : Order+ warna : Kirim ke no. Whatsapp Admin 1 : 085649203023 Admin 2 : 081289609857 #khimar #khimarbubble #khimarbubblepop #khimarcantik #khimarsyari #khimarinstan #khimarmurah #khimarbublecrepe #khimarmalang #syari #khimarjember #khimarjakarta #khimarpasuruan #khimarbekasi #khimarbandung #khimardepok #khimarbogor #jilbabsyari #hijab #hijabcantik #bergo #pashmina #pashminaceruti #pashminaheavychiffon #shawl #pashminaheavyceruty #pashminaceruti #pashminaceruty #pashminamalang #pashminajakarta #pashminajember
. روسری نخی درجه یک. برندglamor. قواره ۱۴۰. دست دوز. کد۱۸۱ #روسری #شال #💙 روســری آبـــی 💙#برند #مارک # #rosari #shawl #blue scarf#berand #mark # #azadshahr # #scarf # کانال تلگرام👇 https://t.me/bluescarf_azadshahr
BACK TO BASIC SQUARE PLAIN #basicplaintatlescarf . Available : 👰🏻 Bidang 50 👰🏻 Bidang 60 . Ukuran : ✂️ Bidang 50 (1.3m X 1.3m) ✂️ Bidang 60 (1.5m X 1.5m) . . CIRI CIRI BTB SQUARE PLAIN ⚜️ Material premium sakura ⚜️ Lembut ⚜️ Ringan ⚜️ Tidak jarang ⚜️ Jahitan baby seam ⚜️ Dua bucu bulat dan dua bucu tajam . . KELEBIHAN BTB SQUARE PLAIN ✅ Material premium sakura yang viral dan dikenali ramai. ✅ Kain yang lembut dan ringan menampakan effect jatuh / flowy pada tudung. ✅ SOLAT READY! Yes, kain yang tak jarang. ✅ Mempunyai dua option. Boleh pakai mengikut kehendak masing - masing. Dua bucu bulat dan dua bucu tajam. ✅ Mudah dan senang dibentuk 200%. . . 🚫 ANTI STARCH 🚫 ANTI GELEMBUNG . Pesanan: 📝 Model menggayakan bidang 60 📝 Ketinggian model 161cm 📝 Warna di gambar lain sedikit oleh kerana effect cahaya studio 📝 Harga tidak termasuk postage . Klik link di bio untuk order #dropshipwanted #bawallabuh #bawal #bidang60 #tudunglabuh #shawl #shawllabuh #instantshawl #instantshawllabuh #hijab #hijablabuh #purdah #niqab #patuhsyariah #bawalinstantlabuh #tudungbawal #tudungmurah #tudungonline #tudungcantik #tudungsarung #tudungborong #tudungchiffon #tudungterkini #tudungbidang60 #tudunginstant #tudungmalaysia #syariahcompliance
BACK TO BASIC SQUARE PLAIN #basicplaintatlescarf . Available : 👰🏻 Bidang 50 👰🏻 Bidang 60 . Ukuran : ✂️ Bidang 50 (1.3m X 1.3m) ✂️ Bidang 60 (1.5m X 1.5m) . . CIRI CIRI BTB SQUARE PLAIN ⚜️ Material premium sakura ⚜️ Lembut ⚜️ Ringan ⚜️ Tidak jarang ⚜️ Jahitan baby seam ⚜️ Dua bucu bulat dan dua bucu tajam . . KELEBIHAN BTB SQUARE PLAIN ✅ Material premium sakura yang viral dan dikenali ramai. ✅ Kain yang lembut dan ringan menampakan effect jatuh / flowy pada tudung. ✅ SOLAT READY! Yes, kain yang tak jarang. ✅ Mempunyai dua option. Boleh pakai mengikut kehendak masing - masing. Dua bucu bulat dan dua bucu tajam. ✅ Mudah dan senang dibentuk 200%. . . 🚫 ANTI STARCH 🚫 ANTI GELEMBUNG . Pesanan: 📝 Model menggayakan bidang 60 📝 Ketinggian model 161cm 📝 Warna di gambar lain sedikit oleh kerana effect cahaya studio 📝 Harga tidak termasuk postage . Klik link di bio untuk order #dropshipwanted #bawallabuh #bawal #bidang60 #tudunglabuh #shawl #shawllabuh #instantshawl #instantshawllabuh #hijab #hijablabuh #purdah #niqab #patuhsyariah #bawalinstantlabuh #tudungbawal #tudungmurah #tudungonline #tudungcantik #tudungsarung #tudungborong #tudungchiffon #tudungterkini #tudungbidang60 #tudunginstant #tudungmalaysia #syariahcompliance
BACK TO BASIC SQUARE PLAIN #basicplaintatlescarf . Available : 👰🏻 Bidang 50 👰🏻 Bidang 60 . Ukuran : ✂️ Bidang 50 (1.3m X 1.3m) ✂️ Bidang 60 (1.5m X 1.5m) . . CIRI CIRI BTB SQUARE PLAIN ⚜️ Material premium sakura ⚜️ Lembut ⚜️ Ringan ⚜️ Tidak jarang ⚜️ Jahitan baby seam ⚜️ Dua bucu bulat dan dua bucu tajam . . KELEBIHAN BTB SQUARE PLAIN ✅ Material premium sakura yang viral dan dikenali ramai. ✅ Kain yang lembut dan ringan menampakan effect jatuh / flowy pada tudung. ✅ SOLAT READY! Yes, kain yang tak jarang. ✅ Mempunyai dua option. Boleh pakai mengikut kehendak masing - masing. Dua bucu bulat dan dua bucu tajam. ✅ Mudah dan senang dibentuk 200%. . . 🚫 ANTI STARCH 🚫 ANTI GELEMBUNG . Pesanan: 📝 Model menggayakan bidang 60 📝 Ketinggian model 161cm 📝 Warna di gambar lain sedikit oleh kerana effect cahaya studio 📝 Harga tidak termasuk postage . Klik link di bio untuk order #dropshipwanted #bawallabuh #bawal #bidang60 #tudunglabuh #shawl #shawllabuh #instantshawl #instantshawllabuh #hijab #hijablabuh #purdah #niqab #patuhsyariah #bawalinstantlabuh #tudungbawal #tudungmurah #tudungonline #tudungcantik #tudungsarung #tudungborong #tudungchiffon #tudungterkini #tudungbidang60 #tudunginstant #tudungmalaysia #syariahcompliance
⚜با گالانت مجلل بودن را احساس کنید⚜ Shawl Size :2M شال نخی حصیری بسیار نازک و خنک کیفیت عالی #شال #شال_روسری_گالانت #کریستال #ابریشم #shawl #crystal #abrisham #gallantscarf #new_collection #2018 برای اطلاع از قیمت ،رنگ بندی و سفارش وارد کانال تلگرام ما بشید
Cantik kan..batik pastel corak songket ni....rm 20 NEW UPDTE batik pastel RM 20(2meter) material cotton..WHATAPP 0178732811 untuk pembelian(LINK WHATAPP ADA DKT Bio Ats tu..hiksss...kebaya#kebayasulam #murah #tradisional #songket #batikcetak #batiklover #kebaya #kahwin #bridesmaid #malamberinai #borneo #brunei #noradanish #singapore #makeup #ootd #modern #rayamode #noradanish #flowergirl #songket ##neelofa #borong #lace #embroidery #ootd #borong #batik #malaysia #flowergirl #seragam #kurungbatik #shawl #seremban
⚜با گالانت مجلل بودن را احساس کنید⚜ Shawl Size :2M شال نخی راه راه مشکی تک کیفیت عالی #شال #شال_روسری_گالانت #کریستال #ابریشم #shawl #crystal #abrisham #gallantscarf #new_collection #2018 برای اطلاع از قیمت ،رنگ بندی و سفارش وارد کانال تلگرام ما بشید
Rona putih / light nude bagi koleksi MARYAM KHADEEJAH dress pula menggambarkan ketenangan, innocence, simplicity, and cleanliness 😇💛 . Get yours now at tamma online shop👉🏼 Farahlaila.com . •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• 🔥MARYAM KHADEEJAH Dress 🔥VIP Price RM145 (np: RM169) 🔥4 Rona ( Dusty pink, Midnight black, Maroon, Light Coco) 🔥Petite to Plussize (34,36,38,40,42,44,46,48,50,52) •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• . Dapatkan di outlet Tamma 👉🏼 Tamma Aeropod, Tamma Wisma MUIS, & Tamma Alamesra Purchase online at Tamma online shop 👉 FARAHLAILA.COM Tamma WhatsApp shop 👉 📱0169253559 📱0169253559 📱0169253559 Jangan lupa follow IG Tamma 👉🏻 @tammaonline . #tamma #since1988 #sabah #sabahdesigns #sabahan #malaysiaonlineshop #hijabfashion #ootd #holographic #innermanik #bruneionlineshopping #blingshawl #duckscarves #raya2018 #inmyfeelingchallenge #kekechallenge #modestymovement #shawl #shawlmurahmalaysia #casualwear #raya #malaysia #hijabandfab #ramadan2018 #kkcity #poplookootd #naelofar #kkcitybah #rizalmanforzalora #fvootd
Cantik kan..batik pastel corak songket ni....rm 20 NEW UPDTE batik pastel RM 20(2meter) material cotton..WHATAPP 0178732811 untuk pembelian(LINK WHATAPP ADA DKT Bio Ats tu..hiksss...kebaya#kebayasulam #murah #tradisional #songket #batikcetak #batiklover #kebaya #kahwin #bridesmaid #malamberinai #borneo #brunei #noradanish #singapore #makeup #ootd #modern #rayamode #noradanish #flowergirl #songket ##neelofa #borong #lace #embroidery #ootd #borong #batik #malaysia #flowergirl #seragam #kurungbatik #shawl #seremban
BACK TO BASIC SQUARE PLAIN #basicplaintatlescarf . Available : 👰🏻 Bidang 50 👰🏻 Bidang 60 . Ukuran : ✂️ Bidang 50 (1.3m X 1.3m) ✂️ Bidang 60 (1.5m X 1.5m) . . CIRI CIRI BTB SQUARE PLAIN ⚜️ Material premium sakura ⚜️ Lembut ⚜️ Ringan ⚜️ Tidak jarang ⚜️ Jahitan baby seam ⚜️ Dua bucu bulat dan dua bucu tajam . . KELEBIHAN BTB SQUARE PLAIN ✅ Material premium sakura yang viral dan dikenali ramai. ✅ Kain yang lembut dan ringan menampakan effect jatuh / flowy pada tudung. ✅ SOLAT READY! Yes, kain yang tak jarang. ✅ Mempunyai dua option. Boleh pakai mengikut kehendak masing - masing. Dua bucu bulat dan dua bucu tajam. ✅ Mudah dan senang dibentuk 200%. . . 🚫 ANTI STARCH 🚫 ANTI GELEMBUNG . Pesanan: 📝 Model menggayakan bidang 60 📝 Ketinggian model 161cm 📝 Warna di gambar lain sedikit oleh kerana effect cahaya studio 📝 Harga tidak termasuk postage . Klik link di bio untuk order #dropshipwanted #bawallabuh #bawal #bidang60 #tudunglabuh #shawl #shawllabuh #instantshawl #instantshawllabuh #hijab #hijablabuh #purdah #niqab #patuhsyariah #bawalinstantlabuh #tudungbawal #tudungmurah #tudungonline #tudungcantik #tudungsarung #tudungborong #tudungchiffon #tudungterkini #tudungbidang60 #tudunginstant #tudungmalaysia #syariahcompliance
Cantik kan..batik pastel corak songket ni....rm 20 NEW UPDTE batik pastel RM 20(2meter) material cotton..WHATAPP 0178732811 untuk pembelian(LINK WHATAPP ADA DKT Bio Ats tu..hiksss...kebaya#kebayasulam #murah #tradisional #songket #batikcetak #batiklover #kebaya #kahwin #bridesmaid #malamberinai #borneo #brunei #noradanish #singapore #makeup #ootd #modern #rayamode #noradanish #flowergirl #songket ##neelofa #borong #lace #embroidery #ootd #borong #batik #malaysia #flowergirl #seragam #kurungbatik #shawl #seremban
Tudung sarung #aimysha_hijab . Ada 17 colour cun2 uols 😍. . Click ➡️➡️➡️ #aimysha_hijab . Apa yang bestnya??? . 🌷Material stretchable tapi tak melekap so takla nampak seksi auwww 😜 🌷muka chubby terus nampak slim 😱 🌷Tak panas so kalau nak gi pasar atau nak gi membawang memang sesuai 😂 🌷Soft awning, tak payah risau awning kemek 🌷Material cotton lycra (80% cotton, 20% lycra) . Size Front: 60cm Face: 27cm Back: 90cm . 💰RM35/pc exclude pos 📲 Whatsapp +60123160886 📦 Nak borong pun boleh . #anaqeen #bawalexclusive #kekaboo #aj #aidijuma #shawl #bawal #tudunginstant #mirabelle #bawalratu #naelofahijab #neelofa
next page →