#semusimdibarzakh

66,096 posts

Loading...
"APA LAGI YANG KAU MILIKI ANDAI TUHAN TIADA LAGI DI HATI .." By @hadi_fayyadh "Apakah Kau sedar, tanah yang kau pijak seharian itu adalah asal usulmu. . Makanan lazat yang kau bazirkan akhirnya jadi najis yang meloyakan. Wajah cantik yang cuba kau pamerkan, hanyalah lukisan-lukisan dan contengan kepalsuan.” . “Kau sebenarnya mempersiapkan diri kau hanya untuk tontonan. Memperlihatkan diri kau hebat, memperlihatkan diri kau mulia dan suci. . Walhal, kau tidak sedar, berapa banyak aib kau yang Tuhan telah sembunyikan.” . “Ada yang sanggup berlapar demi kelihatan kurus dan menawan. Kau pula mungkin, habis ratusan atau ribuan ringgit untuk tampak elegan dan bergaya.” . “Sedangkan mungkin kau tak sedar, kau sedang melayan sikap ‘perasan’ hingga kau rasa, orang saling memandang dan kau jadi tumpuan perhatian.” . “Hei, apa tu ? bangkitlah dari tidur yang melelapkan. Dunia tercipta untuk kau, tapi kau tercipta bukan untuk dunia. Apa yang kau makan, itulah yang akan dipertanggungjawabkan.. .” “Apa yang sedang kau bicarakan ini? Aku tidak mengerti. Aku mula keliru dengan kenyataan demi kenyataan. “ Lelaki tadi menjawab. “ Apa yang membawa kau kesini wahai saudari?” Bukankah kekecewaan dan kehampaan menjadi seorang hamba kepada TuhanNYA, lalu kau ingin memberontak dan membentak. “ . Lalu, kemana kau buang sebuah harga dirimu yang telah hilang? Kau biarkan sahaja atau kau kutip kembali semuanya ?.. . Petikan Novel #mengintaiakudineraka . . Nak order? WA 0182136425 . #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #infinitywar #sayajual #sayajualbuku
"ALLAH..MAHA DAHSYATNYA?" . Rasulullah SAW bersabda : " Kalaulah kamu tahu, apa yang aku tahu, nescaya kalian akan banyak menangis daripada ketawa" . Jom kumpul koleksi Novel Terbaik No1 Malaysia. . . Dapatkan novel #mengintaiakudineraka yang bakal membangkitkan rasa kehambaan dan saspen yang 100 kali ganda dari biasa. . Nak order? WA 0182136425 . #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #infinitywar #sayajual #sayajualbuku
Loading...
PERTEMUAN YANG TIDAK DISANGKA! . . Detik tidak lagi bergerak, aku terpasung di medan jarak yang memisahkan antara realiti dan kenyataan. Aku dihanyut arus kebingungan yang tidak bertepi. . Aku longlai terpinggir pada Neraka ciptaanku. Ia membakar samudera syurga cinta yang terlakar di langit Tuhan. Pada siapakah harusku bersimpuh menyatakan luluh, dan rapuh. . Langkah ini tidak punya apa-apa, Neraka jiwa telah meleburkan segala. Tinggal bagai dipuncak gunung sepi sendiri. Bilakah aku kan menemui jalan pulang? . PETIKAN NOVEL #mengintaiakudineraka . Ayuh, jom dapatkan novel best seller #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar di pasaran sekarang. . . Nak order? WA 0182136425 . #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #infinitywar #sayajual #sayajualbuku
Jom kupas konspirasi dengan lebih mendalam dalam #infinitywar . Nak lagi menarik dptkan kombo #ketikaazazilberputusasa + #infinitywar . Percuma postage!
Lebih banyak anda akan ketahui dalam buku #infinitywar . Rm29.90 sahaja 👐
👀👀👀
. INFINITY WAR MENJAWAB 12 PROKSI PERSOALAN BESAR KONSPIRASI ..... TIDAK DIJUAL DI KEDAI BUKU LIMITED EDITION .... SELLING FAST . REBUT PELUANG TERKINI ! . PERCUMA POSTAGE BAGI 2 BUAH BUKU KE ATAS ... .... . . Hubungi Sekarang! +60187735990 . . #theboxdotbuku #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesoftheabyss #infinitywar #infinitywarhadifayyadh #thelastkingdom #karyahadifayyadh #fayyadhtroopers
. L I M I T E D 5000 N A S K A H : K E B A N G K I T A N D A R I M A K A M K E G E L A P A N ...... .... Konspirasi kepercayaan Kuno diteruskan sebagai satu kepercayaan bahawa Firaun dan Namrud akan kembali memerintah bersama Dajjal. Pemujaan dan persiapan kebangkitannya dilakukan dengan sebaiknya mengikut kronologi New World Order. ...... Dajjal akan menjadi peneraju yang maha dahsyat kepada pengakhiran peradaban manusia. Anda pernah menonton X MEN APOKALIPS? Saba el Nur itu siapa? Bagaimana dia dibangkitkan? ..... Mengapa perlu anda tahu semua ini? Supaya anda tidak terjerumus kepada fitnah Dajjal yang semakim hebat dari masa kesemasa. Beriman sahaja tanpa mengetahui agenda jahat musuh tidak mencukupi kerana mungkin jika rapuhnya iman, kita semua akan dimakan dengan mudah. ...... INFINITY WAR : LEGENDA KITAB KEGELAPAN DARI MAKAM PURBA. . . Hubungi Sekarang! +60187735990 : #theboxdotbuku #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesoftheabyss #infinitywar #infinitywarhadifayyadh #thelastkingdom #karyahadifayyadh #fayyadhtroopers
. Alhamdulillah,.. READY.. dan telah siap dicetak.. Boleh ORDER sekarang... #Mengintaiakudineraka VERSI ENGLISH... LIMITED EDITION ................ SYNOPSIS. .. ................ As a sign of tantrum towards the love of her life ,Aleeya Qistina, make a desicion to take her own life by jumping over a clift. But something had stopped her from doing so. What did happened? and what were the story behind her intention? . She decided to switch her religion to another , and abandoned her prayers and live as if she’s her own God. . One night she went to a nightclub, where she met a mysterious man. A man that had scalding half across his face. He invite her for a drink at the disco bar, and Aleeya Qistina hesistated at first but after being persuaded she accept the challenge. . After a sip, the man said. “Now look, what did you drink?” Aleeya was stunned, the liquor that she drank earlier had truned into a nasty feces and pus. feeling disgusted and overwhelemed with shock, she dropped the glass. . . Then she take a proper look at her surroundings, A sudden fright had crawled all over her. The people in the disco had turned hideous and misshapen with horns. The food turned into filthy subtances. Despite the distortion ,they were still hazed and continued with their dances on the dance floor. The man asked again. “do you know who you are?” ------ Who is this man? How did this phenomenon happen in the first place? Is this a dream? or did God just openend her hijab (sixth-sense)? . . Karya @hadi_fayyadh ini adalah hadiah untukmu. Jangan biarkan ia berlalu. JOM DAPATKANNYA! . . Boleh dapatkan segera #mengintaiakudineraka sekarang! . Dan berpeluang untuk memenangi Peraduan #bonanzahadifayyadh Iphone 8 dan Pakej Umrah untuk 2 orang! . Hubungi Sekarang! +60187735990 . . #theboxdotbuku #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesoftheabyss #infinitywar #infinitywarhadifayyadh #thelastkingdom #karyahadifayyadh #fayyadhtroopers
[ KETIKA AZAZIL BERPUTUS ASA ] . . Kembara seorang Saintis Astronomi yang Atheis, tidak percaya kewujudan Tuhan, akhirnya mengalami kebuntuan selepas peristiwa kegagalan 11 bintang sejajar lalu membuat kajian demi kajian sehingga mengubah paradigma pegangan. . . Prof. Dr. Fayyadh akhirnya menemui sesuatu yang sangat luar biasa, apakah rahsia yang ditemukannya? . . DIA hidup dizaman kebangkitan Dajjal, kembaranya bermula setelah dia melihat bagaimana dunia meniti usia kehancuran dengan peperangan, virus ZK ciptaan, kebuluran dan kematian sehingga membawa dirinya kembara ke ufuk Timur. . . Saat kapal terbang yang dinaikinya terhempas akibat ledakkan meteor yang berlaku pada malam itu,melemparkan dia ke sebuah lembah tandus yang sangat pelik. . . Dia dikejar makhluk pembaham manusia, bertemu dengan Binatang Pengintip berbulu yang pandai berbicara, lelaki yang hampir membunuh diri, wanita penjaga bayi misteri, dan wasiat dari penunggu gua. . . Dia akhirnya bertemu dengan Dajjal, apakah Dajjal berjaya mempengaruhinya? Apa plot seterusnya? . Dapatkan novel KETIKA AZAZIL BERPUTUS ASA. . . Cara Tempahan : . 1. Whatsapp (019-6138180 | Ummu Jarir) . Atau . 2. Comment "SAYA NAK KABA" di ruangan comment nanti saya DM 😊 . . #syoknyabuku #muslimshop_on9 #muslimshopbooks #SahabateNuur #LegacyOfKnowledge #TEAMSahabateNuur #SemusimDiBarzakh #SemusimDiMahsyar #KetikaAzazilBerputusAsa #WarkahBuatBidadari #TuhanSentuhlahHatiku #SimbiosisCinta #bukubestseller #bukuislamik #trustedseller
SECOND PHASE NOW READY !! by @hadi_fayyadh ... Namrud, seorang lelaki yang memiliki kerajaan yang hebat kerana ilmu pembinaanya. Dia berdiri di atas takhta kerajaan Babylon purba yang agung. Namun, keagungannya tercalar apabila seorang Nabi, Ibrahim A.S. tidak pernah luluh jiwanya berdepan dengan raja yang menabalkan dirinya sebagai “Tuhan Agung” . 。。。 Menakluk dunia, adalah slogan Namrud. Legasi dan pewaisnya diatur. Namrud tahu dia akan mati. Dirinya sebagai Tuhan yang dicanang, tidak mampu pun menurunkan setitik air hujan dari langit apatah lagi menentukan tarikh hayat usianya. … 。。。 Nabi Ibrahim A.S. Dibakar hidup-hidup dengan harapan tidak ada sehabuk debu dari mayat Ibrahim A.S. akan ditinggalkan. … 。。。 Namrud juga gagal membunuh Nabi Ibrahim A.S. Segala agenda yang Tuhan aturkan diluar jangkaan kemanusiaan. Namrud akhirnya terbunuh dengan seekor Nyamuk, bukan dengan bala tentera yang gagah.… : 。。。 Ada “sesuatu” yang sedang menanti di penghujung episod dirinya dan segala semesta. Dia akan menjadi pelengkap, empayar kegelapan pemusnah keimanan yang akhirnya menenggelamkan manusia di dalam penyesalan. … 。。。 Dua raja, Namrud dan Firaun, kematian mereka meninggalkan legasi yang berjalan bagai bayang-bayang dikala siang, dan angin dikala malam. Mereka disemadikan di makam purba yang menyimpan pelbagai rahsia dan rencana. 。。。 Iblis tetap berada di belakang panji kegelapan. Misinya dibawa melintasi ribuan tahun. Iblis terus berusaha memilih calon-calonnya yang bakal menjadi penyembah taat setia Dajjal saat dia memerintah dunia secara nyata. . . PEMBELIAN 2 BUAH KE ATAS, FREE POSTAGE! . . Dapatkan sekarang! +601129656062 atau tekan link di bio utk order. #semusimdibarzakh #infinity war
. TATKALA RASULULLAH SAW BERTEMU ROTSCHILD... . . “... Saat Matahari terbit di ufuk barat, detiknya menjadi perkiraan zaman yang kian tenat.Pencemaran biologi dan kehakisan kemanusiaan, konspirasi penguasaan dan penaklukan, membanjiri pemikiran dan menjadi bayang kepada kerakusan .... . . Manusia kebanyakkan memakai topeng Iblis, Syaitan jadi pujaan, terliur dengan janji abadi dari bekas Malaikat yang bernama Azazil,... . . Konflik di bongkar dari pemakaman purba sehingga Kitab Suci di bawa lari menuju ke ufuk barat Bumi. Portal penghubung dengan Iblis dibuka, jaringan komunikasi Dajjal diperlihatkan, keagungan palsu yang cuba ditonjolkan, satu persatu perancangan hampir ke destinasi kemuncak.... . . Mantera kebangkitan Dajjal semakin kuat diperdengarkan. Dia akan memenuhi ruang dengan kekufuran, Kerajaan Langit akan menghantar Utusan yang akan membunuhnya di sebalik gunung tatkala fajar memancar, apakah pengikut dan penyembahnya mengetahuinya? . . Lanjutan Kisah dalam #infinitywar . Dapatkan SEKARANG! +60187735999 . . #theboxdotbuku #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesoftheabyss #infinitywar #infinitywarhadifayyadh #thelastkingdom #karyahadifayyadh #fayyadhtroopers
Beli seunit buku INFINITY WAR, Percuma seunit buku KOMPILASI RAHSIA MENJADI LUAR BIASA . . Sebuah buku yang menterjemahkan pelbagai agenda jahat yang tersembunyi melalui teknologi yang ada disekeliling kalian. ..... Buku yang penuh dengan kontroversi ini, dihadkan penerbitan secara eksklusif kerana terpaksa melalui beberapa tapisan sulit yang agak berat supaya ianya tidak menjadi bahan fitnah dan khabar angin semata ..... Pelbagai isu konspirasi dan rahsia tersembunyi di garap sesuai dengan tema DOMINASI KONSPIRASI ILUMINASI " Legenda Ramalan dari Kitab Kegelapan" yang bakal meletupkan adrenalin dan pemikiran anda. ..... Menjawab Rahsia Dunia yang disembunyikan ..... Agenda penaklukan Namrud Moden ..... Rahsia Dari Kitab Purba [ Ancient Book] ..... Jaringan Bawah Tanah membentuk penguasaan Israel Raya. ..... Maksud Epik disebalik filem Marvel dan sekutunya ..... Benarkah Turki Khalifah Islam Moden atau?? ..... Imam Mahdi akan muncul disebelah Timur?? ..... Kebangkitan Islam diufuk DiNusantara, benarkah ? . Dapatkan segera. ONLINE SAHAJA . . Cara Tempahan : 1⃣. Whatsapp +6011-11707601 Atau 2⃣. Comment "SAYA NAK IW" di ruangan comment nanti saya DM 😊 . . . #SahabateNuur #LegacyOfKnowledge #TEAMSahabateNuur #eNuur #SemusimDiBarzakh #KetikaAzazilBerputusAsa #SemusimDiMahsyar #MengintaiAkuDiNeraka #InfinityWar
Beli seunit buku INFINITY WAR, Percuma seunit buku KOMPILASI RAHSIA MENJADI LUAR BIASA . . Sebuah buku yang menterjemahkan pelbagai agenda jahat yang tersembunyi melalui teknologi yang ada disekeliling kalian. ..... Buku yang penuh dengan kontroversi ini, dihadkan penerbitan secara eksklusif kerana terpaksa melalui beberapa tapisan sulit yang agak berat supaya ianya tidak menjadi bahan fitnah dan khabar angin semata ..... Pelbagai isu konspirasi dan rahsia tersembunyi di garap sesuai dengan tema DOMINASI KONSPIRASI ILUMINASI " Legenda Ramalan dari Kitab Kegelapan" yang bakal meletupkan adrenalin dan pemikiran anda. ..... Menjawab Rahsia Dunia yang disembunyikan ..... Agenda penaklukan Namrud Moden ..... Rahsia Dari Kitab Purba [ Ancient Book] ..... Jaringan Bawah Tanah membentuk penguasaan Israel Raya. ..... Maksud Epik disebalik filem Marvel dan sekutunya ..... Benarkah Turki Khalifah Islam Moden atau?? ..... Imam Mahdi akan muncul disebelah Timur?? ..... Kebangkitan Islam diufuk DiNusantara, benarkah ? . Dapatkan segera. ONLINE SAHAJA . . Cara Tempahan : 1⃣. Whatsapp +6011-11707601 Atau 2⃣. Comment "SAYA NAK IW" di ruangan comment nanti saya DM 😊 . . . #SahabateNuur #LegacyOfKnowledge #TEAMSahabateNuur #eNuur #SemusimDiBarzakh #KetikaAzazilBerputusAsa #SemusimDiMahsyar #MengintaiAkuDiNeraka #InfinityWar
SECOND PHASE NOW READY !! by @hadi_fayyadh ... Namrud, seorang lelaki yang memiliki kerajaan yang hebat kerana ilmu pembinaanya. Dia berdiri di atas takhta kerajaan Babylon purba yang agung. Namun, keagungannya tercalar apabila seorang Nabi, Ibrahim A.S. tidak pernah luluh jiwanya berdepan dengan raja yang menabalkan dirinya sebagai “Tuhan Agung” . 。。。 Menakluk dunia, adalah slogan Namrud. Legasi dan pewaisnya diatur. Namrud tahu dia akan mati. Dirinya sebagai Tuhan yang dicanang, tidak mampu pun menurunkan setitik air hujan dari langit apatah lagi menentukan tarikh hayat usianya. … 。。。 Nabi Ibrahim A.S. Dibakar hidup-hidup dengan harapan tidak ada sehabuk debu dari mayat Ibrahim A.S. akan ditinggalkan. … 。。。 Namrud juga gagal membunuh Nabi Ibrahim A.S. Segala agenda yang Tuhan aturkan diluar jangkaan kemanusiaan. Namrud akhirnya terbunuh dengan seekor Nyamuk, bukan dengan bala tentera yang gagah.… : 。。。 Ada “sesuatu” yang sedang menanti di penghujung episod dirinya dan segala semesta. Dia akan menjadi pelengkap, empayar kegelapan pemusnah keimanan yang akhirnya menenggelamkan manusia di dalam penyesalan. … 。。。 Dua raja, Namrud dan Firaun, kematian mereka meninggalkan legasi yang berjalan bagai bayang-bayang dikala siang, dan angin dikala malam. Mereka disemadikan di makam purba yang menyimpan pelbagai rahsia dan rencana. 。。。 Iblis tetap berada di belakang panji kegelapan. Misinya dibawa melintasi ribuan tahun. Iblis terus berusaha memilih calon-calonnya yang bakal menjadi penyembah taat setia Dajjal saat dia memerintah dunia secara nyata. . . PEMBELIAN 2 BUAH KE ATAS, FREE POSTAGE! . . Dapatkan sekarang! +60139378054 . #araempbooks #TeamAra #bukuilmiah #buku #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #infinitywar #hadifayyadh #bukuhadifayyadh #bestoftheday #instagood #bukubestseller #novel #novelislamik #noveltarbiah #trending #freeshipping #freepostagemalaysia #freepostage #france #worldcup
Beli seunit buku INFINITY WAR, Percuma seunit buku KOMPILASI RAHSIA MENJADI LUAR BIASA . . Sebuah buku yang menterjemahkan pelbagai agenda jahat yang tersembunyi melalui teknologi yang ada disekeliling kalian. ..... Buku yang penuh dengan kontroversi ini, dihadkan penerbitan secara eksklusif kerana terpaksa melalui beberapa tapisan sulit yang agak berat supaya ianya tidak menjadi bahan fitnah dan khabar angin semata ..... Pelbagai isu konspirasi dan rahsia tersembunyi di garap sesuai dengan tema DOMINASI KONSPIRASI ILUMINASI " Legenda Ramalan dari Kitab Kegelapan" yang bakal meletupkan adrenalin dan pemikiran anda. ..... Menjawab Rahsia Dunia yang disembunyikan ..... Agenda penaklukan Namrud Moden ..... Rahsia Dari Kitab Purba [ Ancient Book] ..... Jaringan Bawah Tanah membentuk penguasaan Israel Raya. ..... Maksud Epik disebalik filem Marvel dan sekutunya ..... Benarkah Turki Khalifah Islam Moden atau?? ..... Imam Mahdi akan muncul disebelah Timur?? ..... Kebangkitan Islam diufuk DiNusantara, benarkah ? . Dapatkan segera. ONLINE SAHAJA . . Cara Tempahan : 1⃣. Whatsapp +6011-11707601 Atau 2⃣. Comment "SAYA NAK IW" di ruangan comment nanti saya DM 😊 . . . #SahabateNuur #LegacyOfKnowledge #TEAMSahabateNuur #eNuur #SemusimDiBarzakh #KetikaAzazilBerputusAsa #SemusimDiMahsyar #MengintaiAkuDiNeraka #InfinityWar
K E B A N G K I T A N D A R I M A K A M K E G E L A P A N . Konspirasi kepercayaan Kuno diteruskan sebagai satu kepercayaan bahawa Firaun dan Namrud akan kembali memerintah bersama Dajjal. Pemujaan dan persiapan kebangkitannya dilakukan dengan sebaiknya mengikut kronologi New World Order. Dajjal akan menjadi peneraju yang maha dahsyat kepada pengakhiran peradaban manusia. Anda pernah menonton X MEN APOKALIPS? Saba el Nur itu siapa? Bagaimana dia dibangkitkan? Mengapa perlu anda tahu semua ini? Supaya anda tidak terjerumus kepada fitnah Dajjal yang semakim hebat dari masa kesemasa. Beriman sahaja tanpa mengetahui agenda jahat musuh tidak mencukupi kerana mungkin jika rapuhnya iman, kita semua akan dimakan dengan mudah. . . INFINITY WAR : LEGENDA KITAB KEGELAPAN DARI MAKAM PURBA. . Beli seunit buku INFINITY WAR, Percuma seunit buku KOMPILASI RAHSIA MENJADI LUAR BIASA . . Cara Tempahan : 1⃣. Whatsapp +6011-11707601 Atau 2⃣. Comment "SAYA NAK IW" di ruangan comment nanti saya DM 😊 . . . #SahabateNuur #LegacyOfKnowledge #TEAMSahabateNuur #eNuur #maktabahwardasquad #SemusimDiBarzakh #KetikaAzazilBerputusAsa #SemusimDiMahsyar #MengintaiAkuDiNeraka #InfinityWar
L I M I T E D 5000 N A S K A H : K E B A N G K I T A N D A R I M A K A M K E G E L A P A N ...... .... Konspirasi kepercayaan Kuno diteruskan sebagai satu kepercayaan bahawa Firaun dan Namrud akan kembali memerintah bersama Dajjal. Pemujaan dan persiapan kebangkitannya dilakukan dengan sebaiknya mengikut kronologi New World Order. ...... Dajjal akan menjadi peneraju yang maha dahsyat kepada pengakhiran peradaban manusia. Anda pernah menonton X MEN APOKALIPS? Saba el Nur itu siapa? Bagaimana dia dibangkitkan? ..... Mengapa perlu anda tahu semua ini? Supaya anda tidak terjerumus kepada fitnah Dajjal yang semakim hebat dari masa kesemasa. Beriman sahaja tanpa mengetahui agenda jahat musuh tidak mencukupi kerana mungkin jika rapuhnya iman, kita semua akan dimakan dengan mudah. ...... INFINITY WAR : LEGENDA KITAB KEGELAPAN DARI MAKAM PURBA. . . 📍📚HUBUNGI SEKARANG📚📍 👉 📞 http://wasap.my/6019-9914029 👈 . #jombaca #Tambahilmutambahamal . #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheebssy #infinitywar #FayyadhTroopers2018
BUY 1 FREE 1 (INFINITY WAR)🔥 Sebuah buku yg menterjemahkan pelbagai agenda jahat 😈 yg tersembunyi melalui teknologi yg ada disekeliling kalian. Buku yg penuh dgn kontroversi ini, dihadkan penerbitan secara eksklusif kerana terpaksa melalui beberapa tapisan sulit yg agak berat supaya ianya tidak menjadi bahan fitnah dan khabar angin semata. Misteri kan? 😏 . Pelbagai isu konspirasi & rahsia tersembunyi di garap sesuai dengan tema "DOMINASI KONSPIRASI ILUMINASI" Legenda Ramalan dari Kitab Kegelapan" yg bakal meletupkan adrenalin & pemikiran anda. 💥 . Menjawab Rahsia Dunia 🌎 yang disembunyikan . Agenda penaklukan Namrud Moden . Rahsia Dari Kitab Purba [ Ancient Book] 📗 . Jaringan Bawah Tanah membentuk penguasaan Israel Raya. . Maksud Epik disebalik filem Marvel dan sekutunya . Benarkah Turki Khalifah Islam Moden atau?? . Imam Mahdi akan muncul disebelah Timur?? . Kebangkitan Islam di ufuk DiNusantara, benarkah ? . Dapatkan segera, sementara stok masih ada ‼️ AVAILABLE ONLINE SAHAJA 🙆🏻 . . Cara Tempahan : 1⃣. Whatsapp +6019 983 7473 👻 (link in bio) Atau 2⃣. Comment "SAYA NAK IW" di ruangan comment nanti saya DM 😊 . . #SahabateNuur #LegacyOfKnowledge #TEAMSahabateNuur #eNuur #InfinityWar #HadiFayyadh #SemusimDiBarzakh #KetikaAzazilBerputusAsa #SemusimDiMahsyar #MengintaiAkuDiNeraka
L I M I T E D 5000 N A S K A H : K E B A N G K I T A N D A R I M A K A M K E G E L A P A N ...... .... Konspirasi kepercayaan Kuno diteruskan sebagai satu kepercayaan bahawa Firaun dan Namrud akan kembali memerintah bersama Dajjal. Pemujaan dan persiapan kebangkitannya dilakukan dengan sebaiknya mengikut kronologi New World Order. ...... Dajjal akan menjadi peneraju yang maha dahsyat kepada pengakhiran peradaban manusia. Anda pernah menonton X MEN APOKALIPS? Saba el Nur itu siapa? Bagaimana dia dibangkitkan? ..... Mengapa perlu anda tahu semua ini? Supaya anda tidak terjerumus kepada fitnah Dajjal yang semakim hebat dari masa kesemasa. Beriman sahaja tanpa mengetahui agenda jahat musuh tidak mencukupi kerana mungkin jika rapuhnya iman, kita semua akan dimakan dengan mudah. ...... INFINITY WAR : LEGENDA KITAB KEGELAPAN DARI MAKAM PURBA. . . Hubungi Sekarang! +60179707797 untuk tempahan . . #hadifayyadhejen #hadifayadhtroopers #infinitywar #mengintaiakudineraka #semusimdimahsyar #ketikaazazilberputusasa #semusimdibarzakh #buku #instashop #sayajual #jual #jualbuku #novel #jualnovel #kedah #uitm #kuantan
Regrann from @extrapedas.books - Kemudian ia berkata lagi, "Beritakanlah kepada saya tentang mata air Zughar." Mereka menjawab, "Apa yang ingin kamu ketahui tentangnya?" Ia bertanya, "Apakah di sana masih ada air dan penduduk di sana masih bertani dengan menggunakan air dari mata air Zughar itu?" Kami menjawab, "Benar, ia berair banyak dan penduduknya bertani dari mata air itu." (Tobe continue) Tag kawan2 korang supaya mereka tahu . . #ilmu #islamic #hadiths #jomrepost #shareforshare #ceritaislami #dakwah #dakwahislam #dakwahlive #netizen #islamicquotes #buku #hadifayyadh #semusimdimahsyar #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #infinitywar #mengintaiakudineraka #repost #sunnah #kisah #information #masjid #ceramah #ceramahagama #ustazwadiannuar #ustaz #ustazah #viralvideos #extrapedasdotbooksvideos
Kemudian ia berkata lagi, "Beritakanlah kepada saya tentang mata air Zughar." Mereka menjawab, "Apa yang ingin kamu ketahui tentangnya?" Ia bertanya, "Apakah di sana masih ada air dan penduduk di sana masih bertani dengan menggunakan air dari mata air Zughar itu?" Kami menjawab, "Benar, ia berair banyak dan penduduknya bertani dari mata air itu." (Tobe continue) Tag kawan2 korang supaya mereka tahu . . #ilmu #islamic #hadiths #jomrepost #shareforshare #ceritaislami #dakwah #dakwahislam #dakwahlive #netizen #islamicquotes #buku #hadifayyadh #semusimdimahsyar #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #infinitywar #mengintaiakudineraka #repost #sunnah #kisah #information #masjid #ceramah #ceramahagama #ustazwadiannuar #ustaz #ustazah #viralvideos #extrapedasdotbooksvideos
L I M I T E D 5000 N A S K A H : K E B A N G K I T A N D A R I M A K A M K E G E L A P A N ...... .... Konspirasi kepercayaan Kuno diteruskan sebagai satu kepercayaan bahawa Firaun dan Namrud akan kembali memerintah bersama Dajjal. Pemujaan dan persiapan kebangkitannya dilakukan dengan sebaiknya mengikut kronologi New World Order. ...... Dajjal akan menjadi peneraju yang maha dahsyat kepada pengakhiran peradaban manusia. Anda pernah menonton X MEN APOKALIPS? Saba el Nur itu siapa? Bagaimana dia dibangkitkan? ..... Mengapa perlu anda tahu semua ini? Supaya anda tidak terjerumus kepada fitnah Dajjal yang semakim hebat dari masa kesemasa. Beriman sahaja tanpa mengetahui agenda jahat musuh tidak mencukupi kerana mungkin jika rapuhnya iman, kita semua akan dimakan dengan mudah. ...... INFINITY WAR : LEGENDA KITAB KEGELAPAN DARI MAKAM PURBA. . . Hubungi Sekarang! +60128518192 📱 ataupun, boleh DM saya terus 🙆 . . #infinitywarhadifayyadh #teamdhirarfayyadharmy #semusimdimahsyar #semusimdibarzakh #mengintaiakudineraka #ketikaazazilberputusasa #wajibbeli #pencintabuku #ulatbuku #konspirasi #fitnahdajjal #novelislamik #takmenyesal #bestseller #
Apakah objektif Marvel ditubuhkan? Siapakah watak sebenar Kapten Amerika didalam konspirasi dunia sebenar?? AGEN RAHSIA apakah yang sedang berselindung di sebalik tabir dirinya? ...... Nantikan kupasan di dalam buku infinity war hadi fayyadh ..... Cuba lihat penjuru bintang di dadanya.. Apa tu? SILA TONTON VIDEO SEBELUM INI, untuk memahamkan anda kronologinya. . . Dapatkan Sekarang! +60173499301 . #ilmu #islamic #hadiths #jomrepost #shareforshare #ceritaislami #dakwah #dakwahislam #dakwahlive #netizen #islamicquotes #buku #hadifayyadh #semusimdimahsyar #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #infinitywar #mengintaiakudineraka #repost #kisah #information #masjid #ceramah #ceramahagama #ustazwadiannuar #ustaz #ustazah #fayyadhtroopers #konspirasi #conspiracytheory
D I A A K A N D A T A N G Bersediakah kita? ..... #ketikazazilberputusasa Sebuah Novel membongkar perjalanan Akhir zaman yang dicedok dari intipati ayat Al Quran dan Hadis. ..... "Sungguh, saya tak minat sejarah dan sains, tapi novel ni ubah paradigma saya tentang sejarah dan masa depan dunia" Juraidah Hussin, 18 Trolak Perak . Ilustrasi dan bayangan huru hara yang dibuat oleh penulis @hadi_fayyadh meletakkan pembaca di dalam kantung kebimbangan yang akan menjadikan anda tidak lagi merasakan dunia ini perlu dikejar secara total, kerana ia bakal karam. . Pengembaraan yang dipaut melalui metafora sastera yang ringan, memungkinkan anda merasainya sehingga tidak lagi mahu berhenti dari proksi pembacaan. . Inilah kata-kata pembaca kami. Alhamdulillah, semoga ia mampu meledakkan minda anda ke mercu rasa perhambaan yang padu. . Whatsapp +60179307855 untuk order atau tekan sahaja link di bio! #hadifayyadh #hadifayyadhproduction #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywarhadifayyadh
. Apakah objektif Marvel ditubuhkan? Siapakah watak sebenar Kapten Amerika didalam konspirasi dunia sebenar?? AGEN RAHSIA apakah yang sedang berselindung di sebalik tabir dirinya? ...... Nantikan kupasan di dalam buku infinity war hadi fayyadh ..... Cuba lihat penjuru bintang di dadanya.. Apa tu? SILA TONTON VIDEO SEBELUM INI, untuk memahamkan anda kronologinya. . . Dapatkan Sekarang! +60187735990 : #theboxdotbuku #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesoftheabyss #infinitywar #infinitywarhadifayyadh #thelastkingdom #karyahadifayyadh #fayyadhtroopers
Repost kredit: @thetarbiyyah ALLAH MAHA MENGETAHUI.. . . #ketikaazazilberputusasa #semusimdibarzakh #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka . . Dapatkan karya best seller Ustaz Hadi Fayyadh sekarang!! WASAP 01129242564
SIMBOL MEREKA DI MANA2! . . Sekeping wang kertas yang penuh makna di sebaliknya. Simbol piramid dan one eye yang dikaitkan dengan Dajjal itu sendiri. . . Nombor2 yang berkaitan penubuhan Freemason juga terdapat dalam sistem nombor yang dicampur menjadi sebuah nombor yang menghasilkan isyarat kepada para pengikutnya. . . Segalanya akan TERJAWAB dalam sebuah karya Konspirasi & Kontroversi #infinitywar by @hadi_fayyadh . . SELLING FAST .... 3000 NASKAH TERAKHIR! .... Sebuah buku yang menterjemahkan pelbagai agenda jahat yang tersembunyi melalui teknologi yang ada disekeliling kalian. ..... Buku yang penuh dengan kontroversi ini, dihadkan penerbitan secara eksklusif kerana terpaksa melalui beberapa tapisan sulit yang agak berat supaya ianya tidak menjadi bahan fitnah dan khabar angin semata ..... Pelbagai isu konspirasi dan rahsia tersembunyi di garap sesuai dengan tema DOMINASI KONSPIRASI ILUMINASI " Legenda Ramalan dari Kitab Kegelapan" yang bakal meletupkan adrenalin dan pemikiran anda. ..... Menjawab Rahsia Dunia yang disembunyikan ..... Agenda penaklukan Namrud Moden ..... Rahsia Dari Kitab Purba [ Ancient Book] ..... Jaringan Bawah Tanah membentuk penguasaan Israel Raya. ..... Maksud Epik disebalik filem Marvel dan sekutunya ..... Benarkah Turki Khalifah Islam Moden atau?? ..... Imam Mahdi akan muncul disebelah Timur?? ..... Kebangkitan Islam diufuk DiNusantara, benarkah ? ..... INFINITY WAR - M/S 315 3000 NASKAH LIMITED EDITION ONLINE SAHAJA . . Hubungi Sekarang! +601138325165 #rabiabookstores #SahabateNuur #SahabateNuurBooks #LegacyOfKnowledge #HadiFayyadhTroopers #HadiFayyadhEjen #Hadifayyadhteam #infinitywar #mengintaiakudineraka #semusimdimahsyar #ketikaazazilberputusasa #semusimdibarzakh #buku #novel #bestseller #bukuonline #terapiinstagram #bangisentral #kuantan #kedah #kotabharu #haqiemrusli #wanyhasrita #MalaysiaBaru
SECOND PHASE NOW READY !! by @hadi_fayyadh ... Namrud, seorang lelaki yang memiliki kerajaan yang hebat kerana ilmu pembinaanya. Dia berdiri di atas takhta kerajaan Babylon purba yang agung. Namun, keagungannya tercalar apabila seorang Nabi, Ibrahim A.S. tidak pernah luluh jiwanya berdepan dengan raja yang menabalkan dirinya sebagai “Tuhan Agung” . 。。。 Menakluk dunia, adalah slogan Namrud. Legasi dan pewaisnya diatur. Namrud tahu dia akan mati. Dirinya sebagai Tuhan yang dicanang, tidak mampu pun menurunkan setitik air hujan dari langit apatah lagi menentukan tarikh hayat usianya. … 。。。 Nabi Ibrahim A.S. Dibakar hidup-hidup dengan harapan tidak ada sehabuk debu dari mayat Ibrahim A.S. akan ditinggalkan. … 。。。 Namrud juga gagal membunuh Nabi Ibrahim A.S. Segala agenda yang Tuhan aturkan diluar jangkaan kemanusiaan. Namrud akhirnya terbunuh dengan seekor Nyamuk, bukan dengan bala tentera yang gagah.… : 。。。 Ada “sesuatu” yang sedang menanti di penghujung episod dirinya dan segala semesta. Dia akan menjadi pelengkap, empayar kegelapan pemusnah keimanan yang akhirnya menenggelamkan manusia di dalam penyesalan. … 。。。 Dua raja, Namrud dan Firaun, kematian mereka meninggalkan legasi yang berjalan bagai bayang-bayang dikala siang, dan angin dikala malam. Mereka disemadikan di makam purba yang menyimpan pelbagai rahsia dan rencana. 。。。 Iblis tetap berada di belakang panji kegelapan. Misinya dibawa melintasi ribuan tahun. Iblis terus berusaha memilih calon-calonnya yang bakal menjadi penyembah taat setia Dajjal saat dia memerintah dunia secara nyata. . . PEMBELIAN 2 BUAH KE ATAS, FREE POSTAGE! . . Dapatkan sekarang! +60139378054 #araempbooks #TeamAra #bukuilmiah #buku #novel #novelislamik #noveltarbiah #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #infinitywar #hadifayyadh #bukuhadifayyadh #books #bookworm #bestseller #bestoftheday #bukubestseller #freeshipping #freepostagemalaysia #freepostage #fayyadhtroopers
L I M I T E D 5000 N A S K A H : K E B A N G K I T A N D A R I M A K A M K E G E L A P A N ...... .... Konspirasi kepercayaan Kuno diteruskan sebagai satu kepercayaan bahawa Firaun dan Namrud akan kembali memerintah bersama Dajjal. Pemujaan dan persiapan kebangkitannya dilakukan dengan sebaiknya mengikut kronologi New World Order. ...... Dajjal akan menjadi peneraju yang maha dahsyat kepada pengakhiran peradaban manusia. Anda pernah menonton X MEN APOKALIPS? Saba el Nur itu siapa? Bagaimana dia dibangkitkan? ..... Mengapa perlu anda tahu semua ini? Supaya anda tidak terjerumus kepada fitnah Dajjal yang semakim hebat dari masa kesemasa. Beriman sahaja tanpa mengetahui agenda jahat musuh tidak mencukupi kerana mungkin jika rapuhnya iman, kita semua akan dimakan dengan mudah. ...... INFINITY WAR : LEGENDA KITAB KEGELAPAN DARI MAKAM PURBA. . . Hubungi Sekarang! +60149983457 #novelislamik #novelhadifayyadh #semusimdibarzakh #semusimdimahsyar #ketikaazazilberputusasa #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywarnovel #bonanzahadifayyadh
D I A A K A N D A T A N G Bersediakah kita? ..... #ketikazazilberputusasa Sebuah Novel membongkar perjalanan Akhir zaman yang dicedok dari intipati ayat Al Quran dan Hadis. ..... "Sungguh, saya tak minat sejarah dan sains, tapi novel ni ubah paradigma saya tentang sejarah dan masa depan dunia" Juraidah Hussin, 18 Trolak Perak . Ilustrasi dan bayangan huru hara yang dibuat oleh penulis @hadi_fayyadh meletakkan pembaca di dalam kantung kebimbangan yang akan menjadikan anda tidak lagi merasakan dunia ini perlu dikejar secara total, kerana ia bakal karam. . Pengembaraan yang dipaut melalui metafora sastera yang ringan, memungkinkan anda merasainya sehingga tidak lagi mahu berhenti dari proksi pembacaan. . Inilah kata-kata pembaca kami. Alhamdulillah, semoga ia mampu meledakkan minda anda ke mercu rasa perhambaan yang padu. . MARI JOURNEY BERSAMA KAMI MENJELAJAH HUBUNGI AGEN KAMI : Ws 0149983457 #novelislamik #novelhadifayyadh #semusimdibarzakh #semusimdimahsyar #ketikaazazilberputusasa #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywarnovel #bonanzahadifayyadh
Apakah objektif Marvel ditubuhkan? Siapakah watak sebenar Kapten Amerika didalam konspirasi dunia sebenar?? AGEN RAHSIA apakah yang sedang berselindung di sebalik tabir dirinya? ...... Nantikan kupasan di dalam buku infinity war hadi fayyadh ..... Cuba lihat penjuru bintang di dadanya.. Apa tu? SILA TONTON VIDEO SEBELUM INI, untuk memahamkan anda kronologinya. . . Dapatkan Sekarang! +60149983457 #novelislamik #novelhadifayyadh #semusimdibarzakh #semusimdimahsyar #ketikaazazilberputusasa #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywarnovel #bonanzahadifayyadh
APA KAITAN RAJA ZULKARNAIN & YAKJUJ MAKJUJ? . Sebenarnya pendapat popular bahawa Zulkarnain adalah Iskandar Zulkarnain (Alexander The Great) telah dinafikan oleh ramai sarjana Islam kerana setelah di kaji latar belakang Iskandar Zulkarnain, ternyata bahawa beliau bukanlah seorang yang berperibadi mulia sebagaimana Zulkarnain yang diberitakan di dalam Al-Qur'an. . . YAKJUJ DAN MAKJUJ DARI BERBAGAI SUMBER Dari susut perkataan Yakjuj dan Makjuj, Imam Al-Alusi, Ibnu Manzur dan Al-Hafiz Ibnu Hajar berpendapat bahawa perkataan Yakjuj dan Makjuj berasal dari bahasa asing (bukan bahasa Arab). Sesetengah ulama lain mengatakan ia berasal dari bahasa Arab. . . Abul Kalam Azad pula menyatakan bahawa perkataan Yakjuj dan Makjuj berasal daripada bahasa Ibrani, dan pada asalnya ia adalah bahasa asing. Masyarakat Yunan menyebutnya sebagai Gog dan Magog. . . Alhamdulillah, PRE ORDER telah dibuka secara rasmi dan tidak sampai berapa jam, hampir 500 naskah telah ditempah. Jika anda berminat ingin dapatkan karya yang belum pernah diterbitkan seumpamanya di Malaysia, metodhologi berbeza dengan karya sedia ada, maka cepatlah bertindak. .... PRE ORDER akan ditutup sebaik sahaja 500 Naskah telah ditempah secara rasmi. Harga RM30.00 dan istimewanya anda akan dapat FREE BOOKMARK & SIGN PENULIS Ustaz @hadi_fayyadh. Boleh hubungi agen kami yang sah ...... INFINITY WAR : LEGENDA KITAB KEGELAPAN DARI MAKAM PURBA. . . Hubungi Sekarang! +60149983457 #novelislamik #novelhadifayyadh #semusimdibarzakh #semusimdimahsyar #ketikaazazilberputusasa #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywarnovel #bonanzahadifayyadh
S I A P A K A H M E R E K A ? ... Seorang lelaki berbangsa Yahudi, Mayer Amschel Baur (Rothschild) yang berada di Jerman pada 1760, telah melakukan perjanjian bersama Iblis untuk menjadi duta Iblis dan memastikan keturunannya melaksanakan setiap rancangan dalam menguasai manusia. ... .... Dia seperti yang diketahui adalah seorang penganut Yahudi Talmud dan mempunyai kepakaran didalam bidang sihir dan magik yang dipelajarinya dari kitab Kabbalah Yahudi. .... Dari Kitab Kabbalah itu Mayer Amschel Baur telah mempelajari cara untuk berhubung dengan Iblis sehingga dia berjaya membuat perjanjian dengan Iblis untuk melaksanakan tugasan serta rancangannya .... Iblis mendapat sokongan sehingga seluruh keluarga Rothschild adalah penyembah Iblis, maka bermulalah suatu kesinambungan bagi membentuk bencana besar dunia akhir zaman era moden. ... .... Iblis mengajar mereka konspirasi, sehingga mereka sedikit demi sedikit mulai menguasai dunia. Mereka telah mengaburi mata masyarakat dunia dengan melakonkan watak sebagai penganut Yahudi sejati. .... Sambungan dalam Infinity War By @hadi_fayyadh . . Hubungi Sekarang ! +60149983457 #novelislamik #novelhadifayyadh #semusimdibarzakh #semusimdimahsyar #ketikaazazilberputusasa #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywarnovel #bonanzahadifayyadh
SIMBOL MEREKA DI MANA2! . . Sekeping wang kertas yang penuh makna di sebaliknya. Simbol piramid dan one eye yang dikaitkan dengan Dajjal itu sendiri. . . Nombor2 yang berkaitan penubuhan Freemason juga terdapat dalam sistem nombor yang dicampur menjadi sebuah nombor yang menghasilkan isyarat kepada para pengikutnya. . . Segalanya akan TERJAWAB dalam sebuah karya Konspirasi & Kontroversi #infinitywar by @hadi_fayyadh . . SELLING FAST .... 3000 NASKAH TERAKHIR! .... Sebuah buku yang menterjemahkan pelbagai agenda jahat yang tersembunyi melalui teknologi yang ada disekeliling kalian. ..... Buku yang penuh dengan kontroversi ini, dihadkan penerbitan secara eksklusif kerana terpaksa melalui beberapa tapisan sulit yang agak berat supaya ianya tidak menjadi bahan fitnah dan khabar angin semata ..... Pelbagai isu konspirasi dan rahsia tersembunyi di garap sesuai dengan tema DOMINASI KONSPIRASI ILUMINASI " Legenda Ramalan dari Kitab Kegelapan" yang bakal meletupkan adrenalin dan pemikiran anda. ..... Menjawab Rahsia Dunia yang disembunyikan ..... Agenda penaklukan Namrud Moden ..... Rahsia Dari Kitab Purba [ Ancient Book] ..... Jaringan Bawah Tanah membentuk penguasaan Israel Raya. ..... Maksud Epik disebalik filem Marvel dan sekutunya ..... Benarkah Turki Khalifah Islam Moden atau?? ..... Imam Mahdi akan muncul disebelah Timur?? ..... Kebangkitan Islam diufuk DiNusantara, benarkah ? ..... INFINITY WAR - RM30 M/S 315 3000 NASKAH LIMITED EDITION ONLINE SAHAJA . . Hubungi Sekarang! +60149983457 #novelislamik #novelhadifayyadh #semusimdibarzakh #semusimdimahsyar #ketikaazazilberputusasa #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywarnovel #bonanzahadifayyadh
SECOND PHASE NOW READY !! by @hadi_fayyadh ... Namrud, seorang lelaki yang memiliki kerajaan yang hebat kerana ilmu pembinaanya. Dia berdiri di atas takhta kerajaan Babylon purba yang agung. Namun, keagungannya tercalar apabila seorang Nabi, Ibrahim A.S. tidak pernah luluh jiwanya berdepan dengan raja yang menabalkan dirinya sebagai “Tuhan Agung” . 。。。 Menakluk dunia, adalah slogan Namrud. Legasi dan pewaisnya diatur. Namrud tahu dia akan mati. Dirinya sebagai Tuhan yang dicanang, tidak mampu pun menurunkan setitik air hujan dari langit apatah lagi menentukan tarikh hayat usianya. … 。。。 Nabi Ibrahim A.S. Dibakar hidup-hidup dengan harapan tidak ada sehabuk debu dari mayat Ibrahim A.S. akan ditinggalkan. … 。。。 Namrud juga gagal membunuh Nabi Ibrahim A.S. Segala agenda yang Tuhan aturkan diluar jangkaan kemanusiaan. Namrud akhirnya terbunuh dengan seekor Nyamuk, bukan dengan bala tentera yang gagah.… : 。。。 Ada “sesuatu” yang sedang menanti di penghujung episod dirinya dan segala semesta. Dia akan menjadi pelengkap, empayar kegelapan pemusnah keimanan yang akhirnya menenggelamkan manusia di dalam penyesalan. … 。。。 Dua raja, Namrud dan Firaun, kematian mereka meninggalkan legasi yang berjalan bagai bayang-bayang dikala siang, dan angin dikala malam. Mereka disemadikan di makam purba yang menyimpan pelbagai rahsia dan rencana. 。。。 Iblis tetap berada di belakang panji kegelapan. Misinya dibawa melintasi ribuan tahun. Iblis terus berusaha memilih calon-calonnya yang bakal menjadi penyembah taat setia Dajjal saat dia memerintah dunia secara nyata. . . PEMBELIAN 2 BUAH KE ATAS, FREE POSTAGE! . . Dapatkan sekarang! +60139378054 #araempbooks #TeamAra #fayyadhtroopers #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #infinitywar #hadifayyadh #bukuhadifayyadh #freeshipping #freepostagemalaysia #freepostage #kombohadifayyadh #buku #bukubestseller #bestseller #trending
APA KAITAN RAJA ZULKARNAIN & YAKJUJ MAKJUJ? . Sebenarnya pendapat popular bahawa Zulkarnain adalah Iskandar Zulkarnain (Alexander The Great) telah dinafikan oleh ramai sarjana Islam kerana setelah di kaji latar belakang Iskandar Zulkarnain, ternyata bahawa beliau bukanlah seorang yang berperibadi mulia sebagaimana Zulkarnain yang diberitakan di dalam Al-Qur'an. . . YAKJUJ DAN MAKJUJ DARI BERBAGAI SUMBER Dari susut perkataan Yakjuj dan Makjuj, Imam Al-Alusi, Ibnu Manzur dan Al-Hafiz Ibnu Hajar berpendapat bahawa perkataan Yakjuj dan Makjuj berasal dari bahasa asing (bukan bahasa Arab). Sesetengah ulama lain mengatakan ia berasal dari bahasa Arab. . . Abul Kalam Azad pula menyatakan bahawa perkataan Yakjuj dan Makjuj berasal daripada bahasa Ibrani, dan pada asalnya ia adalah bahasa asing. Masyarakat Yunan menyebutnya sebagai Gog dan Magog. . . Alhamdulillah, PRE ORDER telah dibuka secara rasmi dan tidak sampai berapa jam, hampir 500 naskah telah ditempah. Jika anda berminat ingin dapatkan karya yang belum pernah diterbitkan seumpamanya di Malaysia, metodhologi berbeza dengan karya sedia ada, maka cepatlah bertindak. .... PRE ORDER akan ditutup sebaik sahaja 500 Naskah telah ditempah secara rasmi. Harga RM29.90 dan istimewanya anda akan dapat FREE BOOKMARK & SIGN PENULIS Ustaz @hadi_fayyadh. Boleh hubungi agen kami yang sah ...... INFINITY WAR : LEGENDA KITAB KEGELAPAN DARI MAKAM PURBA. . . Hubungi Sekarang! +60123814310 . . #infinitywar #eyesfromtheabyss #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #hadifayyadhproduction #FayyadhTroopers #EmeraldsTeam #jomtaubat #bukutaubat #bestseller
Novel Thriller Islamik . Tajuk: Semusim Di Barzakh Harga : Rm25 Harga Asal: Rm29.90 Postage : Rm8 sm Rm10 ss #novelislami #peminatbuku #ulatbuku #semusimdibarzakh #bukuonline #bukuonlinemurah #jombacabuku
L I M I T E D 5000 N A S K A H : K E B A N G K I T A N D A R I M A K A M K E G E L A P A N ...... .... Konspirasi kepercayaan Kuno diteruskan sebagai satu kepercayaan bahawa Firaun dan Namrud akan kembali memerintah bersama Dajjal. Pemujaan dan persiapan kebangkitannya dilakukan dengan sebaiknya mengikut kronologi New World Order. ...... Dajjal akan menjadi peneraju yang maha dahsyat kepada pengakhiran peradaban manusia. Anda pernah menonton X MEN APOKALIPS? Saba el Nur itu siapa? Bagaimana dia dibangkitkan? ..... Mengapa perlu anda tahu semua ini? Supaya anda tidak terjerumus kepada fitnah Dajjal yang semakim hebat dari masa kesemasa. Beriman sahaja tanpa mengetahui agenda jahat musuh tidak mencukupi kerana mungkin jika rapuhnya iman, kita semua akan dimakan dengan mudah. ...... INFINITY WAR : LEGENDA KITAB KEGELAPAN DARI MAKAM PURBA. . . Hubungi Sekarang! +60125643905 #FayyadhTroopers2018 #AbdullahBooks #MartabatkanWahyuPertamaNya #SemusimDiBarzakh #KetikaAzazilBerputusAsa #SemusimDiMahsyar #MengintaiAkuDiNeraka #EyesFromTheAbyss #InfinityWar
D I A A K A N D A T A N G Bersediakah kita? ..... #ketikazazilberputusasa Sebuah Novel membongkar perjalanan Akhir zaman yang dicedok dari intipati ayat Al Quran dan Hadis. ..... "Sungguh, saya tak minat sejarah dan sains, tapi novel ni ubah paradigma saya tentang sejarah dan masa depan dunia" Juraidah Hussin, 18 Trolak Perak . Ilustrasi dan bayangan huru hara yang dibuat oleh penulis @hadi_fayyadh meletakkan pembaca di dalam kantung kebimbangan yang akan menjadikan anda tidak lagi merasakan dunia ini perlu dikejar secara total, kerana ia bakal karam. . Pengembaraan yang dipaut melalui metafora sastera yang ringan, memungkinkan anda merasainya sehingga tidak lagi mahu berhenti dari proksi pembacaan. . Inilah kata-kata pembaca kami. Alhamdulillah, semoga ia mampu meledakkan minda anda ke mercu rasa perhambaan yang padu. . MARI JOURNEY BERSAMA KAMI MENJELAJAH HUBUNGI AGEN KAMI : +60125643905 #FayyadhTroopers2018 #AbdullahBooks #MartabatkanWahyuPertamaNya #SemusimDiBarzakh #KetikaAzazilBerputusAsa #SemusimDiMahsyar #MengintaiAkuDiNeraka #EyesFromTheAbyss #InfinityWar
L I M I T E D 5000 N A S K A H : K E B A N G K I T A N D A R I M A K A M K E G E L A P A N ...... .... Konspirasi kepercayaan Kuno diteruskan sebagai satu kepercayaan bahawa Firaun dan Namrud akan kembali memerintah bersama Dajjal. Pemujaan dan persiapan kebangkitannya dilakukan dengan sebaiknya mengikut kronologi New World Order. ...... Dajjal akan menjadi peneraju yang maha dahsyat kepada pengakhiran peradaban manusia. Anda pernah menonton X MEN APOKALIPS? Saba el Nur itu siapa? Bagaimana dia dibangkitkan? ..... Mengapa perlu anda tahu semua ini? Supaya anda tidak terjerumus kepada fitnah Dajjal yang semakim hebat dari masa kesemasa. Beriman sahaja tanpa mengetahui agenda jahat musuh tidak mencukupi kerana mungkin jika rapuhnya iman, kita semua akan dimakan dengan mudah. ...... INFINITY WAR : LEGENDA KITAB KEGELAPAN DARI MAKAM PURBA. . . Wasap Sekarang!! http://wasap.my/60172305582 #semusimdibarzakh #semusimdimahsyar #ketikaazazilberputusasa #mengintaiakudineraka #teamfayyadharmy #teamfayyadhtroopers #imdropshiphadyfayyadh #bazaarpaknil #kakinovel #ulatbuku #fiksyen
D I A A K A N D A T A N G Bersediakah kita? ..... #ketikazazilberputusasa Sebuah Novel membongkar perjalanan Akhir zaman yang dicedok dari intipati ayat Al Quran dan Hadis. ..... "Sungguh, saya tak minat sejarah dan sains, tapi novel ni ubah paradigma saya tentang sejarah dan masa depan dunia" Juraidah Hussin, 18 Trolak Perak . Ilustrasi dan bayangan huru hara yang dibuat oleh penulis @hadi_fayyadh meletakkan pembaca di dalam kantung kebimbangan yang akan menjadikan anda tidak lagi merasakan dunia ini perlu dikejar secara total, kerana ia bakal karam. . Pengembaraan yang dipaut melalui metafora sastera yang ringan, memungkinkan anda merasainya sehingga tidak lagi mahu berhenti dari proksi pembacaan. . Inilah kata-kata pembaca kami. Alhamdulillah, semoga ia mampu meledakkan minda anda ke mercu rasa perhambaan yang padu. . MARI JOURNEY BERSAMA KAMI MENJELAJAH HUBUNGI AGEN KAMI : 📍📚HUBUNGI SEKARANG📚📍 👉 📞 http://wasap.my/6019-9914029 👈 . #jombaca #Tambahilmutambahamal . #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheebssy #infinitywar #FayyadhTroopers2018
#feedbackinfinitywarhadifayyadh . . Sebuah RM29.90 sahaja, sis nak beri harga menarik. Jadi jangan lupa whatsapp sis okay 😉 Stok terhad. Siapa cepat, dia dapat 👌 . . Whatsapp : 010-4230627 . . #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywarhadifayyadh2018 #comingsoonthelastkingdom #comingsoonduotangkapleleh #hadifayyadhproduction #fayyadhtroopers2018
D I A A K A N D A T A N G Bersediakah kita? ..... #ketikazazilberputusasa Sebuah Novel membongkar perjalanan Akhir zaman yang dicedok dari intipati ayat Al Quran dan Hadis. ..... "Sungguh, saya tak minat sejarah dan sains, tapi novel ni ubah paradigma saya tentang sejarah dan masa depan dunia" Juraidah Hussin, 18 Trolak Perak . Ilustrasi dan bayangan huru hara yang dibuat oleh penulis @hadi_fayyadh meletakkan pembaca di dalam kantung kebimbangan yang akan menjadikan anda tidak lagi merasakan dunia ini perlu dikejar secara total, kerana ia bakal karam. . Pengembaraan yang dipaut melalui metafora sastera yang ringan, memungkinkan anda merasainya sehingga tidak lagi mahu berhenti dari proksi pembacaan. . Inilah kata-kata pembaca kami. Alhamdulillah, semoga ia mampu meledakkan minda anda ke mercu rasa perhambaan yang padu. . MARI JOURNEY BERSAMA KAMI MENJELAJAH HUBUNGI AGEN KAMI : @as_gee Wasap Sekarang!! http://wasap.my/60172305582 #semusimdibarzakh #semusimdimahsyar #ketikaazazilberputusasa #mengintaiakudineraka #teamfayyadharmy #teamfayyadhtroopers #imdropshiphadyfayyadh #bazaarpaknil #kakinovel #ulatbuku #fiksyen
KENAPA BUKU INI SANGAT DICARI ? .... Memang susah betul nak cari buku Infinity War by @hadi_fayyadh , pusing semua kedai buku memang tak kan jumpa. Fuhh penat giler... 。。。 Ramai orang sudah mula buka mata, yang dahulu katanya taksub sangat dengan teori konspirasi laa, obses la, fanatik la, tapi sejak kita didedahkan dengan pelbagai kebenaran yang juga pernah diberi amaran oleh Nabi SAW maka ramai yang sudah mula sedar. 。。。 Sedar tentang apa sebenarnya? Mara bahaya yang sedang datang, fitnah dan keruntuhan IMAN yang maha dahsyat yang bakal menimpa kita semua. 。。。 Infinity War,.kenapa Infinity? Dimana ketika ini, manusia semakin lama semakin kosong rasa bertuhan dan imannya kepada Allah, yang akan membawa kepada peperangan akhir zaman yang dahsyat. 。。。。 Bacalah,.anda akan tahu dunia ini sudah terlalu kritikal. . . Dapatkan sekarang! 0149983457 #novelislamik #novelhadifayyadh #semusimdibarzakh #semusimdimahsyar #ketikaazazilberputusasa #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywarnovel #bonanzahadifayyadh
SELLING FAST .... .... Sebuah buku yang menterjemahkan pelbagai agenda jahat yang tersembunyi melalui teknologi yang ada disekeliling kalian. ..... Buku yang penuh dengan kontroversi ini, dihadkan penerbitan secara eksklusif kerana terpaksa melalui beberapa tapisan sulit yang agak berat supaya ianya tidak menjadi bahan fitnah dan khabar angin semata ..... Pelbagai isu konspirasi dan rahsia tersembunyi di garap sesuai dengan tema DOMINASI KONSPIRASI ILUMINASI " Legenda Ramalan dari Kitab Kegelapan" yang bakal meletupkan adrenalin dan pemikiran anda. ..... Menjawab Rahsia Dunia yang disembunyikan ..... Agenda penaklukan Namrud Moden ..... Rahsia Dari Kitab Purba [ Ancient Book] ..... Jaringan Bawah Tanah membentuk penguasaan Israel Raya. ..... Maksud Epik disebalik filem Marvel dan sekutunya ..... Benarkah Turki Khalifah Islam Moden atau?? ..... Imam Mahdi akan muncul disebelah Timur?? ..... Kebangkitan Islam diufuk DiNusantara, benarkah ? ..... HUBUNGI SEGERA +60149983457 SEKARANG ! #novelislamik #novelhadifayyadh #semusimdibarzakh #semusimdimahsyar #ketikaazazilberputusasa #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywarnovel #bonanzahadifayyadh
TANDA TANDA AL MAHDI . . Berikut merupakan beberapa ciri-ciri yang terdapat pada diri al-Imam al-Mahdi[4]: Di bahagian bahunya ada tanda yang sama pada bahu Nabi SAW. Beliau akan berkumpul bersama Nabi Isa A.S dan Nabi Isa akan bersolat di belakangnya. Penduduk bumi akan merasa cukup pada zaman kekuasaannya dan banyaknya keberkatan dari bumi akan keluar. Beliau akan menanam satu batang kayu di atas tanah yang kering lalu ia akan menjadi hijau dan berdaun. Sifat-Sifat Keperibadian Imam Al-Mahdi Di antara sifat-sifat keperibadian al-Imam al-Mahdi A.S adalah seperti berikut[5]: Beliau merupan seorang anak Adam. Dahinya luas dan hidungnya mancung. Kedua-dua matanya bercelak. Wajahnya bercahaya seakan-akan beliau adalah bintang yang menyinar. Di bahagian bahunya ada tanda seperti yang terdapat pada Rasulullah S.A.W. Warna kulitnya adalah warna orang Arab dan tubuh badannya seperti tubuh orang Israel. Umurnya 40 tahun dan dalam sebahagian riwayat 30 hingga 40 tahun. Akhlak beliau menyerupai akhlak Nabi S.A.W. . . Alhamdulillah, PRE ORDER telah dibuka secara rasmi dan tidak sampai berapa jam, hampir 500 naskah telah ditempah. Jika anda berminat ingin dapatkan karya yang belum pernah diterbitkan seumpamanya di Malaysia, metodhologi berbeza dengan karya sedia ada, maka cepatlah bertindak. .... PRE ORDER akan ditutup sebaik sahaja 500 Naskah telah ditempah secara rasmi. Harga RM30.00 dan istimewanya anda akan dapat FREE BOOKMARK & SIGN PENULIS Ustaz @hadi_fayyadh. Boleh hubungi agen kami yang sah ...... INFINITY WAR : LEGENDA KITAB KEGELAPAN DARI MAKAM PURBA. . . Hubungi Sekarang! +60149983457 . . #jomrepost #viral #info #ilmu #jomshare #universal #world . . TAG RAKAN ANDA SUPAYA MEREKA JUGA TAHU📢 #novelislamik #novelhadifayyadh #semusimdibarzakh #semusimdimahsyar #ketikaazazilberputusasa #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywarnovel #bonanzahadifayyadh
" UNTUK APA KAU PUNYAI HATI, ANDAI KAU MASIH TERASING DAN SEPI..." #mengintaiakudineraka By @hadi_fayyadh . "Kenapa kau begitu aneh? Di dada kau Mengapa punyai luka seperti itu?..Apakah kau tidak punyai hati?" . Dadanya yang berlubang, dengan darah merah masih pekat mengalir, membuatku takut. Dia menatapku berkaca-kaca, wajah suram berlatar senja menghiasi kamar bicara. Barangkali pertanyaanku luar dari kebiasaan. . " Adakah yang bertanya lebih mengerti daripada yang ditanya.? Untuk apa punyai hati jika Hati itu sepi.. Apakah ada penawarnya hingga saat ini ?.. Ia umpama debu yang ditiup bayu, lalu hilang dipermukaannya. Tiada siapa tahu, hanya sang pemilik hati." "Mengapa begitu?" Aku penasaran dengan persoalan. "Kerana aku terlalu berharap kepada manusia hingga aku dikhianati tanpa aku punyai ruang untuk bernafas, dan menghidupkan kembali hatiku yang telah mati.." . Dia menundukkan wajah, lalu menyambung. . "Aku sedar sesungguhnya mempunyai tidak semestinya memiliki. Aku terpinggir dari jalan yang getir,.. Dan memaksaku jalani hidup tanpa aku cintai jalan ini.." . Dia tiba-tiba berlari, menuju ke tebing nan tinggi. Lantas dia berkata sesuatu. . " Sehebat apapun kau, andai sekecil daging ini tidak dibahagiakan, ia akan menjadi sekecil api yang membakar sebuah belantara seluruh ragamu.." . Hampir sahaja dia ingin terjun dari gaung yang tinggi, tiba-tiba ada sesuatu yang melayang terbang dari udara dan terus melekat di dadanya., belum sempat aku memanggil, dia hilang bagai debu yang ditiup angin. . SIAPAKAH Gerangan DIA yang didadanya berlubang Luka? IKUTI Kisah aneh disebalik perjalanan Alesya Qistina dalam #mengintaiakudineraka . . JOM ORDER SEKARANG! +60149983457 #novelislamik #novelhadifayyadh #semusimdibarzakh #semusimdimahsyar #ketikaazazilberputusasa #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywarnovel #bonanzahadifayyadh
B I L I K K E B A L K I A M A T?? . . K E B A N G K I T A N D A R I M A K A M K E G E L A P A N ...... .... Konspirasi kepercayaan Kuno diteruskan sebagai satu kepercayaan bahawa Firaun dan Namrud akan kembali memerintah bersama Dajjal. Pemujaan dan persiapan kebangkitannya dilakukan dengan sebaiknya mengikut kronologi New World Order. ...... Dajjal akan menjadi peneraju yang maha dahsyat kepada pengakhiran peradaban manusia. Anda pernah menonton X MEN APOKALIPS? Saba el Nur itu siapa? Bagaimana dia dibangkitkan? ..... Mengapa perlu anda tahu semua ini? Supaya anda tidak terjerumus kepada fitnah Dajjal yang semakim hebat dari masa kesemasa. Beriman sahaja tanpa mengetahui agenda jahat musuh tidak mencukupi kerana mungkin jika rapuhnya iman, kita semua akan dimakan dengan mudah. ..... Disebabkan ada usaha untuk menggagalkan penerbitan buku #infinitywarhadifayyadh ini, maka pihak kami mengambil keputusan untuk mencetak edisi pertama dengan LIMITED EDITION 1000 NASKAH sahaja. ...... Alhamdulillah, PRE ORDER telah dibuka secara rasmi dan tidak sampai berapa jam, hampir 500 naskah telah ditempah. Jika anda berminat ingin dapatkan karya yang belum pernah diterbitkan seumpamanya di Malaysia, metodhologi berbeza dengan karya sedia ada, maka cepatlah bertindak. .... PRE ORDER akan ditutup sebaik sahaja 500 Naskah telah ditempah secara rasmi. Harga RM30.00 dan istimewanya anda akan dapat FREE BOOKMARK & SIGN PENULIS Ustaz @hadi_fayyadh. Boleh hubungi agen kami yang sah ...... INFINITY WAR : LEGENDA KITAB KEGELAPAN DARI MAKAM PURBA. . . Hubungi Sekarang! +60149983457 #novelislamik #novelhadifayyadh #semusimdibarzakh #semusimdimahsyar #ketikaazazilberputusasa #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywarnovel #bonanzahadifayyadh
D I A A K A N D A T A N G Bersediakah kita? ..... #ketikazazilberputusasa Sebuah Novel membongkar perjalanan Akhir zaman yang dicedok dari intipati ayat Al Quran dan Hadis. ..... "Sungguh, saya tak minat sejarah dan sains, tapi novel ni ubah paradigma saya tentang sejarah dan masa depan dunia" Juraidah Hussin, 18 Trolak Perak . Ilustrasi dan bayangan huru hara yang dibuat oleh penulis @hadi_fayyadh meletakkan pembaca di dalam kantung kebimbangan yang akan menjadikan anda tidak lagi merasakan dunia ini perlu dikejar secara total, kerana ia bakal karam. . Pengembaraan yang dipaut melalui metafora sastera yang ringan, memungkinkan anda merasainya sehingga tidak lagi mahu berhenti dari proksi pembacaan. . Inilah kata-kata pembaca kami. Alhamdulillah, semoga ia mampu meledakkan minda anda ke mercu rasa perhambaan yang padu. . MARI JOURNEY BERSAMA KAMI MENJELAJAH. Whatsapp sekarang! : +60174344166 . . . . #novels #jombuku #usrah #ustaz #cintailmu #pesan #dakwah #tarbiahdiri #tarbiahhati #malaysia #aswaja #tarbiyyahsentap #semusimdimahsyar #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyys #hadifayyadh #igersmalaysia #muslimah #teamdakwah #nasihat #dakwahislam #bukuislamic #tauladan #tamansyurga
APA KAITAN RAJA ZULKARNAIN & YAKJUJ MAKJUJ? . Sebenarnya pendapat popular bahawa Zulkarnain adalah Iskandar Zulkarnain (Alexander The Great) telah dinafikan oleh ramai sarjana Islam kerana setelah di kaji latar belakang Iskandar Zulkarnain, ternyata bahawa beliau bukanlah seorang yang berperibadi mulia sebagaimana Zulkarnain yang diberitakan di dalam Al-Qur'an. . . YAKJUJ DAN MAKJUJ DARI BERBAGAI SUMBER Dari susut perkataan Yakjuj dan Makjuj, Imam Al-Alusi, Ibnu Manzur dan Al-Hafiz Ibnu Hajar berpendapat bahawa perkataan Yakjuj dan Makjuj berasal dari bahasa asing (bukan bahasa Arab). Sesetengah ulama lain mengatakan ia berasal dari bahasa Arab. . . Abul Kalam Azad pula menyatakan bahawa perkataan Yakjuj dan Makjuj berasal daripada bahasa Ibrani, dan pada asalnya ia adalah bahasa asing. Masyarakat Yunan menyebutnya sebagai Gog dan Magog. . . Alhamdulillah, PRE ORDER telah dibuka secara rasmi dan tidak sampai berapa jam, hampir 500 naskah telah ditempah. Jika anda berminat ingin dapatkan karya yang belum pernah diterbitkan seumpamanya di Malaysia, metodhologi berbeza dengan karya sedia ada, maka cepatlah bertindak. .... PRE ORDER akan ditutup sebaik sahaja 500 Naskah telah ditempah secara rasmi. Harga RM30.00 dan istimewanya anda akan dapat FREE BOOKMARK & SIGN PENULIS Ustaz @hadi_fayyadh. Boleh hubungi agen kami yang sah ...... INFINITY WAR : LEGENDA KITAB KEGELAPAN DARI MAKAM PURBA. . . Hubungi Sekarang! +60136998215 . #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #TeamKyraArmy #TeamKirah2018 #bukuislam #novelmelayu #novelislamic #usrah #hijanahhazalif #handsockdwitone #bajumuslimah #fattzura #blouselabuh #hijabgaleria #farahfakhira #401production #teega #ggv #infinitywar
A Secret Hidden For 40 Years" KONSPIRASI ATAU KEBETULAN? .... .. Dark of the Moon membawa cerita Transformers kembali ke tahun 1961, ketika Ark, kapal dari Cybertron membawa penemuan rahsia, jatuh ke bulan. Program-program angkasa Amerika dan Rusia telah dibangunkan sebagai tindak balas kepada kemalangan ini dan percubaan untuk menutupinya. ... Saat ini, Optimus Prime menemui sekeping Ark saat memeriksa teknologi asing yang dicurigai di Chernobyl. Autobots pergi ke bulan untuk menyelidikinya, dan mereka menemui pemimpin Autobot sebelumnya, Sentinel Prime, koma di bulan. Sentinel Prime dikelilingi oleh tiang yang bertujuan untuk melakukan teleportasi antara Bumi dan bulan. Optimus Prime menggunakan Matrix of Leadership untuk menghidupkan kembali Sentinel Prime... ... Kalau anda perasan, ada satu ayat " A Secret Hidden For 40 Years", Satu rahsia sulit selama 40 Tahun... Sesungguhnya Dajjal akan memerintah Dunia selama 40 Tahun... Jadinya? Ada kaitan ke? Nak tahu....??? ..... Adakah saya terlalu paranoid dengan semua perkara ini? Adakah ianya tidak penting?.. Lebih baik jaga Iman.. Ya betul.. Tetapi, ramai orang tidak tahu sebenarnya, hampir 100% kehidupan kita disekeliling adalah mereka yang bakal bertuhankan Dajjal jika kita tidak belajar tentang tipu dayanya disamping bersiap dengan pesanan yang dianjurkan Rasulullah SAW, kita bimbang, kita tidak akan selamat. .... JOM SELIDIK didalam buku #infinitywarhadifayyadh ...... PRE ORDER COMING SOON ..... Order now at RM29.90 exc post... ..... 📱📱📱0126937308 #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #hadifayyadhproduction #FayyadhArmyFamily #TeamEffa2018 #buku #bukuislam #bukunovel #novel #islamicnovel #novelbook #ootdbook #book #preorder #onlinebookstore #online #bestseller #author #konspirasi #selangor #johor #sabah #sarawak #pahang #perak #malaysia
D I A A K A N D A T A N G Bersediakah kita? ..... #ketikazazilberputusasa Sebuah Novel membongkar perjalanan Akhir zaman yang dicedok dari intipati ayat Al Quran dan Hadis. ..... "Sungguh, saya tak minat sejarah dan sains, tapi novel ni ubah paradigma saya tentang sejarah dan masa depan dunia" Juraidah Hussin, 18 Trolak Perak . Ilustrasi dan bayangan huru hara yang dibuat oleh penulis @hadi_fayyadh meletakkan pembaca di dalam kantung kebimbangan yang akan menjadikan anda tidak lagi merasakan dunia ini perlu dikejar secara total, kerana ia bakal karam. . Pengembaraan yang dipaut melalui metafora sastera yang ringan, memungkinkan anda merasainya sehingga tidak lagi mahu berhenti dari proksi pembacaan. . Inilah kata-kata pembaca kami. Alhamdulillah, semoga ia mampu meledakkan minda anda ke mercu rasa perhambaan yang padu. . Terus klik LINK di 》 BIO
APA KAITAN RAJA ZULKARNAIN & YAKJUJ MAKJUJ? . Sebenarnya pendapat popular bahawa Zulkarnain adalah Iskandar Zulkarnain (Alexander The Great) telah dinafikan oleh ramai sarjana Islam kerana setelah di kaji latar belakang Iskandar Zulkarnain, ternyata bahawa beliau bukanlah seorang yang berperibadi mulia sebagaimana Zulkarnain yang diberitakan di dalam Al-Qur'an. . . YAKJUJ DAN MAKJUJ DARI BERBAGAI SUMBER Dari susut perkataan Yakjuj dan Makjuj, Imam Al-Alusi, Ibnu Manzur dan Al-Hafiz Ibnu Hajar berpendapat bahawa perkataan Yakjuj dan Makjuj berasal dari bahasa asing (bukan bahasa Arab). Sesetengah ulama lain mengatakan ia berasal dari bahasa Arab. . . Abul Kalam Azad pula menyatakan bahawa perkataan Yakjuj dan Makjuj berasal daripada bahasa Ibrani, dan pada asalnya ia adalah bahasa asing. Masyarakat Yunan menyebutnya sebagai Gog dan Magog. . . Alhamdulillah, PRE ORDER telah dibuka secara rasmi dan tidak sampai berapa jam, hampir 500 naskah telah ditempah. Jika anda berminat ingin dapatkan karya yang belum pernah diterbitkan seumpamanya di Malaysia, metodhologi berbeza dengan karya sedia ada, maka cepatlah bertindak. .... PRE ORDER akan ditutup sebaik sahaja 500 Naskah telah ditempah secara rasmi. Harga RM30.00 dan istimewanya anda akan dapat FREE BOOKMARK & SIGN PENULIS Ustaz @hadi_fayyadh. Boleh hubungi agen kami yang sah ...... INFINITY WAR : LEGENDA KITAB KEGELAPAN DARI MAKAM PURBA. . . Hubungi Sekarang! +60179707797 #hadifayyadhejen #hadifayyadh #bestseller #infinitywar #mengintaiakudineraka #semusimdimahsyar #ketikaazazilberputusasa #semusimdibarzakh #buku #karyahadifayyadh #hadifayadhtrooper #bukuonline #instashop #beli #jual #sayajual #bukuekspress #kelantanese #shahalam #selangor #uia #uitm #kuiz #darulquran #machangster #ajimaura
Cuba bayangkan, perjalanan di alam kubur. . Novel #semusimdimahsyar karya @hadi_fayyadh menceritakan seorg wanita yg bernama Iqlima Salsabilla yg tlh disahkan meninggal dunia akibat kegagalan pembedahan pemindahan hati. Dikebumikan selama 5 hari di alam kubur. Ayahnya bermimpi yg anaknya masih hidup dan meminta tlg kpd org kampung utk mengali semula kubur anaknya. Semasa hayatnya, Iqlima derhaka kepada org tuanya sehingga di azab di alam kubur. Perjalanan demi perjalanan di lalui oleh Iqlima, semasa di alam mahsyar Iqlima berjumpa dgn sorg wanita yg cantik umpama bidadari bernama Syarifah. Syarifah membantu meringankan perjalanan Iqlima untuk bertemu Allah. . Kasih seorg ibu membawa ke syurga, kasih seorg ayah x terhingga. . Menitis air mata melihat seorg anak derhaka kpd org tuanya. Berjasalah dgn mereka sehingga hayat di kandung badan. Andai syurga itu sudah tiada, maka hilanglah permata dunia... . Berminat nak order 👇 Whatsapp+60137546150 . . #fayyadhtroopers #novelislamik #novelbestseller #bukuterbaru #hadifayyadh #ketikaazazilberputusasa #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #semusimdimahsyar #semusimdibarzakh #infinitywar #infinitywarhadifayyadh #bonanzahadifayyadh #2018
Apakah objektif Marvel ditubuhkan? Siapakah watak sebenar Kapten Amerika didalam konspirasi dunia sebenar?? AGEN RAHSIA apakah yang sedang berselindung di sebalik tabir dirinya? ...... Nantikan kupasan di dalam buku infinity war hadi fayyadh ..... Cuba lihat penjuru bintang di dadanya.. Apa tu? SILA TONTON VIDEO SEBELUM INI, untuk memahamkan anda kronologinya. Follow : @info.com.my . . Dapatkan Sekarang! +60137546150 . #fayyadhtroopers #novelislamik #novelbestseller #bukuterbaru #hadifayyadh #ketikaazazilberputusasa #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #semusimdimahsyar #semusimdibarzakh #infinitywar #infinitywarhadifayyadh #bonanzahadifayyadh #2018
. D I A A K A N D A T A N G Bersediakah kita? ..... #ketikazazilberputusasa Sebuah Novel membongkar perjalanan Akhir zaman yang dicedok dari intipati ayat Al Quran dan Hadis. ..... "Sungguh, saya tak minat sejarah dan sains, tapi novel ni ubah paradigma saya tentang sejarah dan masa depan dunia" Juraidah Hussin, 18 Trolak Perak . Ilustrasi dan bayangan huru hara yang dibuat oleh penulis @hadi_fayyadh meletakkan pembaca di dalam kantung kebimbangan yang akan menjadikan anda tidak lagi merasakan dunia ini perlu dikejar secara total, kerana ia bakal karam. . Pengembaraan yang dipaut melalui metafora sastera yang ringan, memungkinkan anda merasainya sehingga tidak lagi mahu berhenti dari proksi pembacaan. . Inilah kata-kata pembaca kami. Alhamdulillah, semoga ia mampu meledakkan minda anda ke mercu rasa perhambaan yang padu. . MARI JOURNEY BERSAMA KAMI MENJELAJAH HUBUNGI AGEN KAMI : +60187735990 . . #theboxdotbuku #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesoftheabyss #infinitywar #infinitywarhadifayyadh #thelastkingdom #karyahadifayyadh #fayyadhtroppers #hadifayyadh
. "ALLAH..MAHA DAHSYATNYA?" . Rasulullah SAW bersabda : " Kalaulah kamu tahu, apa yang aku tahu, nescaya kalian akan banyak menangis daripada ketawa" . Jom kumpul koleksi Novel Terbaik No1 Malaysia. . . Dapatkan novel #mengintaiakudineraka yang bakal membangkitkan rasa kehambaan dan saspen yang 100 kali ganda dari biasa. . Dan berpeluang untuk memenangi Peraduan #bonanzahadifayyadh Wang Tunai Rm1000 , Iphone 8 dan Pakej Umrah untuk 2 orang! . . Jom dapat kan Novel Islamik Terbaik Terbaru "MENGINTAI AKU DARI NERAKA". . Dapatkannya dengan kami segera :+60187735990 . . Jom Follow @lenterahati___ sekarang untuk video & quotes menarik! : #theboxdotbuku #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesoftheabyss #infinitywar #infinitywarhadifayyadh #thelastkingdom #karyahadifayyadh #fayyadhtroppers #hadifayyadh
10 TIPS SANGAT BERGUNA SEMASA PILIH DURIAN. (Tips dari kawan saya ni buat korang puas hati) Regrann from @pakciktopeng 1. Bentuk bulat. Durian berbentuk bulat mempunyai isi yang banyak berbanding bentuk lonjong. 2. Berat durian. Makin ringan, makin banyak isi durian. Kalau ada dua durian yang sama saiz, ambil yang paling ringan. 3. Tangkai. Tangkai pendek dan tebal menandakan isi yang tebal dan banyak. Perhatikan juga tangkai kering atau terpotong. Tak ada tangkai, tak payah beli. Saya selalu tekan dengan kuku untuk cek tangkai lama ke baru. 4. Bunyi. Ketuk durian dan pilih yang berbunyi padat semasa diketuk. 5. Duri. Pilih durian yang berduri pendek dan jarang untuk isi yang padat. 6. Bau. Hidu durian dan cari yang berbau manis. 7. Juring. Durian berjuring lima paling ideal untuk dapatkan isi yang banyak dan besar. Makin banyak juring, makin kecil isi. 8. Kulit. Pilih durian yang belum dikopek atau tidak merekah kulitnya. Perhatikan keadaan kulit. Kalau ada tompok hitam itu tanda isi dalamnya buruk. 9. Warna. Dah siap pilih tu, korang minta penjual tu belah untuk rasa dan tengok isi. Kalau tak ok, minta tukar. Kulit berwarna kuning tak bermakna isinya kuning juga. Jangan tertipu. 10. Musim. Beli durian ketika musim panas/kering. Jangan semasa hujan/lembap. Takut terbeli durian yang 'dipulas ribut'. . . Harap korang boleh guna tips ni untuk pilih durian nanti. Dah masuk musim dah ni. Ye la. Beli durian ni, yang penting puas hati. Mahal sikit pun takde hal. Asal kena dengan harga.
K E B A N G K I T A N D A R I M A K A M K E G E L A P A N . Konspirasi kepercayaan Kuno diteruskan sebagai satu kepercayaan bahawa Firaun dan Namrud akan kembali memerintah bersama Dajjal. Pemujaan dan persiapan kebangkitannya dilakukan dengan sebaiknya mengikut kronologi New World Order. Dajjal akan menjadi peneraju yang maha dahsyat kepada pengakhiran peradaban manusia. Anda pernah menonton X MEN APOKALIPS? Saba el Nur itu siapa? Bagaimana dia dibangkitkan? Mengapa perlu anda tahu semua ini? Supaya anda tidak terjerumus kepada fitnah Dajjal yang semakim hebat dari masa kesemasa. Beriman sahaja tanpa mengetahui agenda jahat musuh tidak mencukupi kerana mungkin jika rapuhnya iman, kita semua akan dimakan dengan mudah. . . INFINITY WAR : LEGENDA KITAB KEGELAPAN DARI MAKAM PURBA. . Beli seunit buku INFINITY WAR, Percuma seunit buku KOMPILASI RAHSIA MENJADI LUAR BIASA . . Cara Tempahan : 1️⃣. Whatsapp +6018-264 3646 Atau 2️⃣. Comment "SAYA NAK IW" di ruangan comment nanti saya DM 😊 . #UsrahTCBS #TeamTabiahCinta #SemusimDiBarzakh #KetikaAzazilBerputusAsa #SemusimDiMahsyar #MengintaiAkuDiNeraka #InfinityWar #igmashup #igmashup3 #aurainsta #aurainstabatch10 #aurainstabatch16
Beli 2 Buku PERCUMA 2 E-Book, FREE POSTAGE 🌷 . . APA KAITAN RAJA ZULKARNAIN & YAKJUJ MAKJUJ? . Sebenarnya pendapat popular bahawa Zulkarnain adalah Iskandar Zulkarnain (Alexander The Great) telah dinafikan oleh ramai sarjana Islam kerana setelah di kaji latar belakang Iskandar Zulkarnain, ternyata bahawa beliau bukanlah seorang yang berperibadi mulia sebagaimana Zulkarnain yang diberitakan di dalam Al-Qur'an. . . YAKJUJ DAN MAKJUJ DARI BERBAGAI SUMBER Dari susut perkataan Yakjuj dan Makjuj, Imam Al-Alusi, Ibnu Manzur dan Al-Hafiz Ibnu Hajar berpendapat bahawa perkataan Yakjuj dan Makjuj berasal dari bahasa asing (bukan bahasa Arab). Sesetengah ulama lain mengatakan ia berasal dari bahasa Arab. . . Abul Kalam Azad pula menyatakan bahawa perkataan Yakjuj dan Makjuj berasal daripada bahasa Ibrani, dan pada asalnya ia adalah bahasa asing. Masyarakat Yunan menyebutnya sebagai Gog dan Magog. . . Alhamdulillah, PRE ORDER telah dibuka secara rasmi dan tidak sampai berapa jam, hampir 500 naskah telah ditempah. Jika anda berminat ingin dapatkan karya yang belum pernah diterbitkan seumpamanya di Malaysia, metodhologi berbeza dengan karya sedia ada, maka cepatlah bertindak. .... PRE ORDER akan ditutup sebaik sahaja 500 Naskah telah ditempah secara rasmi. Harga RM29.90 dan istimewanya anda akan dapat FREE BOOKMARK & SIGN PENULIS Ustaz @hadi_fayyadh. ...... INFINITY WAR : LEGENDA KITAB KEGELAPAN DARI MAKAM PURBA. . . Sis nak beri harga menarik. Nak tahu kena laa whatsapp sis. Cepat-cepat order, nanti habis. Tiada di kedai buku. Nanti jangan tercari-cari pula okay 😉 . . Whatsapp : 010-4230627 . . #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywarhadifayyadh2018 #comingsoonthelastkingdom #comingsoonduotangkapleleh #hadifayyadhproduction #fayyadhtroopers2018
Goodreads.com Review : Sangat memberi kesan kepada pembaca. Bila dibaca pada waktu malam dan keseorangan, boleh menitis air mata dan rasa takut dan insaf sangat. . . Sinopsis : Tiada siapa yang pernah menjengah ke Alam Barzakh, melainkan mereka yang telah pergi TIDAK akan kembali. Keadaannya yang sebenar hanya disampaikan melalui apa yang diceritakan oleh Rasulullah SAW, jadi apakah benar Novel ini ingin menyingkap sesuatu yang mustahil? Adakah ia adalah BARZAKH yang diceritakan? Bacalah dan terokailah hikmah yang sarat di dalam pelayaran bahtera sastera jiwa agama yang telahpun digarapkan. Ia bukan suatu FITNAH atau rekaan, tetapi berdasarkan pengalaman sebenar seseorang. Anda akan memahami realitinya yang bakal menggugah jiwa untuk kembali mengingati Tuhan dan kematian. . . 📌CARA TEMPAHAN : 1⃣. WhatsApp 0126824513 untuk respons pantas Atau 2⃣. Tinggalkan comment dan kami akan hubungi anda . . #SahabateNuur #SahabateNuurBooks #LegacyOfKnowledge #TeamSahabateNuur #SemusimDiBarzakh #SemusimDiMahsyar #KetikaAzazilBerputusAsa #WarkahBuatBidadari #TuhanSentuhlahHatiku #SimbiosisCinta
next page →