#resellerkalimantan

3,515 posts

Loading...
Kalau dh jodoh.. Mesti ada warna yang sama.. Sebelum jumpa my client.. Jumpa dengan rakan bisnes Sis si manees kak Suria.. Korang kalau nak beli Premium Beautiful dgn harga mampu milik tanpa GST juga product SHOM lain.. Juga peluang bisnes SHOM leh direct mssg kak Suria yea.. Tq kak Suria for your time.. . . #uangtambahan #bisnis #g8unity #Premiumbeautifulmedan #premiumbeautifuljakarta #garlictabletjakarta #garlictabletindonesia #PremiumBeautifulindonesia #liburanpercuma #bvsmindonesia #bvsmjakarta #wanitaindonesia #minkaffeindonesia #mitrausaha #korsetjakarta #korsetindonesia #resellerwelcome #resellerjakarta #resellermedan #resellerkalimantan #resellerindo #bisnisrumahan #bisnisreal #minkaffejakarta #minkaffesurabaya #premiumbeautifulsurabaya
Loading...
DUCK CHALLENGE.. It’s FREE.. Yea FREE.. . Sis dah dapat 5 lai 5 bulan berturut-turut😬 Korang pun boleh.. . Syaratnya join us di G8 Unity RM47 jerrr . Then layak utk sertai our #DuckChallenge dan dapat selai Shawl Duck warna dambaan kalian.. Korang suka warna apa? Meh sembang tepi.. Sis nak tahu jugak😬 . #G8Unity #duckfree #shawlduckfree #uangtambahan #bisnis #Premiumbeautifulmedan #premiumbeautifuljakarta #garlictabletjakarta #garlictabletindonesia #PremiumBeautifulindonesia #liburanpercuma #bvsmindonesia #bvsmjakarta #wanitaindonesia #minkaffeindonesia #mitrausaha #korsetjakarta #korsetindonesia #resellerwelcome #resellerjakarta #resellermedan #resellerkalimantan #resellerindo #bisnisrumahan #bisnisreal #minkaffejakarta #minkaffesurabaya #premiumbeautifulsurabaya
Special PT with my mentor CDM @shalizaaziz .. Teruja sgt bila dapat tahu peluang bonus besar dgn #setkombokurus . Modal serendah RM550 boleh #janapendapatan minima RM1500 .. . Ini #peluangpanas utk kalian #tambahpendapatan .. Marketing & ilmu akan kami guide. Bisnes pun senang manfaatkan Media Social shj. Tunggu apa lagi.. Jom grab peluang ni. Terbuka kpd semua yg mencari peluang bisnes Online. . #uangtambahan #bisnis #Premiumbeautifulmedan #premiumbeautifuljakarta #garlictabletjakarta #garlictabletindonesia #PremiumBeautifulindonesia #liburanpercuma #bvsmindonesia #bvsmjakarta #wanitaindonesia #minkaffeindonesia #mitrausaha #korsetjakarta #korsetindonesia #resellerwelcome #resellerjakarta #resellermedan #resellerkalimantan #resellerindo #bisnisrumahan #bisnisreal #minkaffejakarta #minkaffesurabaya #premiumbeautifulsurabaya
Wow dah 4 negara SHOM takluki pasaran.. Selain di Malaysia dah 26 tahun berdiri teguh dan kukuh, kini bertambah maju di Brunei, Indonesia dan Singapura. Sis bangga bersama SHOM! Syarikat yang sangat-sangat hebat menyediakan platform perniagaan kpd kita semua. . Kita Kalau nak buat bisnes memang kena tengok profile syarikat dahulu kan.. Yelah, dah macam cendawan tumbuh peluang bisnes sekarang. Kita nak pilih yang mana? Yang baru atau yang lama bertahan. . Nak tahu jelas peluang bisnes apa yg SHOM sediakan utk kalian mula? Tnya sis sekarang. Bersama G8 Unity kita ada business plan yg me adik utk dikongsi. Kumpulan juga terdiri dari mentor yg berpengalaman besar dalam bisnes SHOM ni.. . Nak tahu peluang? Terus tekan WA link di Bio for fast respond yea.. . #uangtambahan #bisnis #Premiumbeautifulmedan #premiumbeautifuljakarta #garlictabletjakarta #garlictabletindonesia #PremiumBeautifulindonesia #liburanpercuma #bvsmindonesia #bvsmjakarta #wanitaindonesia #g8unity #minkaffeindonesia #mitrausaha #korsetjakarta #korsetindonesia #resellerwelcome #resellerjakarta #resellermedan #resellerkalimantan #resellerindo #bisnisrumahan #bisnisreal #minkaffejakarta #minkaffesurabaya #premiumbeautifulsurabaya
Jadi wanita bukan mudah. Lagi-lagi bila dah ada anak. Buat apa saja, priority tetap anak-anak. Bila busy, anak tetap dalam fikiran & hati. Tak mudah jadi ibu yg bekerja. Kalau diberi pilihan, memang nak juga banyak masa untuk anak-anak. Jaga anak sendiri. Tapi betul, tak mudah juga jadi full time housewife. Setiap pilihan kita, kita tentu dah fikir pro & cons. Tapi percayalah, ketetapan Allah juga akhirnya. Setiap kali saya berdoa, Saya bagitau Allah, Saya memang nak kaya & berjaya, tapi saya paling mahukan kebahagiaan & kebebasan! Saya nak hidup senang & banyak masa untuk keluarga saya. Semoga apa yg kita hajati termakbul. Amin.. . #uangtambahan #bisnis #Premiumbeautifulmedan #premiumbeautifuljakarta #garlictabletjakarta #garlictabletindonesia #PremiumBeautifulindonesia #liburanpercuma #bvsmindonesia #bvsmjakarta #wanitaindonesia #minkaffeindonesia #mitrausaha #korsetjakarta #korsetindonesia #resellerwelcome #resellerjakarta #resellermedan #resellerkalimantan #resellerindo #bisnisrumahan #bisnisreal #minkaffejakarta #minkaffesurabaya #premiumbeautifulsurabaya
Apaaaaaa? Modal RM500 bonus mencecah RM1000++ . Iaaaa... utk #SetkomboKurus .. Itulah yg my mentor CDM Shaliza Aziz bentangkan td.. Gila best.. 2x Ganda pulangan kita dapat. Pulak tu product memang laku sbb dh ada pun testimonj terpksa kurus dgn our #KomboKurus . . Eh korang Jomlah apa lagi.. RM500 shj dpt product dan kami ajar bagaimana habis 1 Hari... Kalau 1 minggu? 2 minggu lagi berganda bonus kalian.. . Jom! Jom! Jangan lambat lambat! Nak Kurus Sambil dapat duit tak? Jom ask Azza for registration.. πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻 . #G8Unity #produkKurusViral #WorkFromYourPhone #uangtambahan #bisnis #Premiumbeautifulmedan #premiumbeautifuljakarta #garlictabletjakarta #garlictabletindonesia #PremiumBeautifulindonesia #liburanpercuma #bvsmindonesia #bvsmjakarta #wanitaindonesia #minkaffeindonesia #mitrausaha #korsetjakarta #korsetindonesia #resellerwelcome #resellerjakarta #resellermedan #resellerkalimantan #resellerindo #bisnisrumahan #bisnisreal #minkaffejakarta #minkaffesurabaya #premiumbeautifulsurabaya
Alhamdulillah settle semua food delivery.. Last delivery sis dh set clear before 10am sbb lepas tu sis nk fokus bisnes SHOM pulak.. Haaa walaupun dh bersara perbankan dan status WAHM sis mmg Plan & Manage my work sebaik mungkin. Kita dah biasa sibuk bekerja, masa terluang sikit Sis rasa rugi nyaaaa Jika tak manfaatkan something yg berharga.. Betui tak 😬 . Sebentar lagi Sis ada PT session dgn my mentor.. Utk setup perjalanan bisnes lebih maju dgn my team.. Tak sabar nih.. Bisnes bermentor ni kita beruntung ada yg guide kita dlm bisnes dengan betul.. So just follow je panduan.. . Then pastu ke stokist pula.. Stokist lak depan rumah je.. Hehe tu yg lagi semangat buat bisnes SHOM ni. Semoga dipermudahkan semua urusan Sis harini.. . . #uangtambahan #bisnis #Premiumbeautifulmedan #premiumbeautifuljakarta #garlictabletjakarta #garlictabletindonesia #PremiumBeautifulindonesia #liburanpercuma #bvsmindonesia #bvsmjakarta #wanitaindonesia #minkaffeindonesia #mitrausaha #korsetjakarta #korsetindonesia #resellerwelcome #resellerjakarta #resellermedan #resellerkalimantan #resellerindo #bisnisrumahan #bisnisreal #minkaffejakarta #minkaffesurabaya #premiumbeautifulsurabaya
My #ootdpremiumbeautiful .. Alhamdulillah selesai smua kerja harini di Seremban.. Ready nk balik KL.. Nak bawa #LilM check-up pula.. Sis happy harini dpt bantu my client yg sakit tulang belakang dengan Premium Beautiful.. Ada Client lg satu masalah kulit sempat Sis buat serahan tgn Marine Essence juga.. Seronok bisnes SHOM ni di mana - mana pun ada demand.. Kuasa Media Social.. Mudahkan berniaga.. . #uangtambahan #bisnis #Premiumbeautifulmedan #premiumbeautifuljakarta #garlictabletjakarta #garlictabletindonesia #PremiumBeautifulindonesia #liburanpercuma #bvsmindonesia #bvsmjakarta #wanitaindonesia #minkaffeindonesia #mitrausaha #korsetjakarta #korsetindonesia #resellerwelcome #resellerjakarta #resellermedan #resellerkalimantan #resellerindo #bisnisrumahan #bisnisreal #minkaffejakarta #minkaffesurabaya #premiumbeautifulsurabaya
Alhamdulillah selesai smua kerja harini di Seremban.. Ready nk balik KL.. Nak bawa #LilM check-up pula.. Sis happy harini dpt bantu my client yg sakit tulang belakang dengan Premium Beautiful.. Ada Client lg satu masalah kulit sempat Sis buat serahan tgn Marine Essence juga.. Seronok bisnes SHOM ni di mana - mana pun ada demand.. Kuasa Media Social.. Mudahkan berniaga.. . #uangtambahan #bisnis #Premiumbeautifulmedan #premiumbeautifuljakarta #garlictabletjakarta #g8unity #garlictabletindonesia #PremiumBeautifulindonesia #liburanpercuma #bvsmindonesia #bvsmjakarta #wanitaindonesia #minkaffeindonesia #mitrausaha #korsetjakarta #korsetindonesia #resellerwelcome #resellerjakarta #resellermedan #resellerkalimantan #resellerindo #bisnisrumahan #bisnisreal #minkaffejakarta #minkaffesurabaya #premiumbeautifulsurabaya
next page →