#raya2016

776,122 posts

Loading...
Loading...
Al Quran Tag EKSKLUSIF Eksklusif untuk WANITA _ Hadiah untuk Wanita-Wanita dalam Hidup Anda Malah Untuk Diri Sendiri❣ _ SANGAT ISTIMEWA , Ada Highlight Khusus Ayat untuk Wanita dalam Al Quran Ini . _ Lagi Apa Yang BEST❓ _ ✔168 TAG yang Menyentuh Kehidupan Anda . ✔30 TAG Juzuk . ✔Isi Dalam PELANGI , BERWARNA WARNI . ✔Terdapat Penanda Quran Comel yang mengandungi Doa Sujud Tilawah , Doa Permulaan Baca Al-Quran . ✔Malah juga Terdapat Penanda Quran Comel yang mengandungi Panduan Tajwid Kod Berwarna , Tanda Waqaf dan Panduan Berwaqaf .) ✔COVER AL QURAN Lebih Menarik , Berkualiti Tinggi dan LEBIH TAHAN LASAK . ✔Siap Ada Cermin Lagi Tau . _ Penat tunggu PRE ORDER ? Sekarang READY STOK Tapi Limited❗. . Ws 0132345490 untuk milikinya😊 (link di bio) _ #MaktabahWarda #MaktabahWardaSquad #bukuislamic #365malaysia #themalaya_ig #igersmalaya #penang #johor #selangor #kelantan #hijab #niqab  #Malaysia #kualalumpur #love #istiqomah #raya2018 #islam #muslimah #muslimahfashion #beraniberhijrah #hijrah #solehah #Quran #raya2016 #raya2017 #niqab #tarbiah #cakriasokn #qurantagging
Pilihan warna, size dan jenis adalah pilihan anda.. -------------------------------------------------- 🏻 100% Handmade 🏻 Berkualiti tinggi 🏻 Buatan Malaysia 🏻 Harga berpatutan ---------------------------------------------------- Sebarang pertanyaan untuk ukuran kepala, size, jenis, warna atau harga boleh direct call kami. ---------------------------------------------------- ✅ 011-25595382 ✅ FB : Pustaka AlJilani ✅ Main : Bangunan UTC Ipoh Perak #kacakdalamsolat #pustakaaljilani #songkok #kopiah #songkokhandmade #kopiahhandmade #songkoktinggi #songkokmurah #mimbarpencetusummah2015 #mimbarpencetusummah #pencetusummah #dakwah #iammuslim #jubahmalaysia #jubahlelaki #raya2016 #songkokraya #kopiahraya #tarbus #daipendakwahnusantara #daipendakwahmilenia #ceramahagama #dakwahitusunnah #pencetusummah2016
Part 1 TB 2016 dah darjah 6 dah budak2 nie.. #SKTBR1 #RAYA2016
@sjzxyzz i miss you☹️#raya2016
dah pasti kita risau jika parut chicken pox sukar hilang. Masalah nie boleh diatasi dengan penggunaan Herbal Blend Shaklee. Pemakaian herbal blend secara konsisten setiap hari bukan je membantu pudarkan parut, ia juga membantu keringkan bekas chicken pox tersebut. . ☎️ Whatsapp ➡️ 0179490484 . #syawal2016 #raya2016 #salamaidilfitri #berikanmasa #rayaohraya #shakleeshahalam #shakleepuncakalam #shakleesungaibuloh #syawal #syukurselalu #selamatharirayaaidilfitri #shakleemeru #shakleeselangor #shakleekualaselangor #shakleepalingmurah #shakleepromosi #shakleemurahmalaysia #shakleetermurah #shakleehargaahli #shakleepromo #shakleemurah #codshahalam #codmeru #codpuncakalam #shakleehargastudent #herbalblendshaklee #herbalblend
Sila bantu perubahan positif anak2 sekolah. Berikut adalah cadangan ikrar harian pelajar untuk penambahbaikan perubahan positif diri pelajar. Ayat2 positif affirmation yg didengar, dibaca atau dilihat memberi isyarat kpd minda bawah sedar utk mencapainya. Ini membantu pelajar berubah secara positif dan memudahkan guru. Nama. Ikrar maju jaya diri. Konsep. 1. Positif affirmation menggunakan kuasa minda dan minda bawah sedar. 2. Ayat2 bermula dengan perkataan SAYA. 3. Ayat2 menyatakan perkara/proses perubahan berkenaan sedang berjalan Kesan kpd pelajar. Minda bawah sedar (subconcious mind) menarik sikap dan kelakuan manusia ke arah perkara tersebut bila dibaca berulangkali. Contoh positive affirmation byk di youtube Cadangan guru memantau. 1. Di perhimpunan. Di pantau guru JK Disiplin @ guru kaunselor dan guru bertugas. 2. Guru masa relief. 3. Guru subjek semasa. Cadangan Cara Pelaksanaan 1. Seorang pelajar membaca dahulu satu ayat. Semua pelajar membaca bersama selepasnya. 2. Tangan kanan genggam (genggaman juara) dan letak di dada kiri. Tangan kiri lurus ke bawah. Atau cara yang sesuai. Tempat2 atau masa2 pelaksanaan. 1. Di perhimpunan harian. 2. Di kelas. 3. Masa perjumpaan koku. 4. Masa guru relief. Guru2 boleh bg cadangan lain2 ayat affirmation ikut 9 aspek yg ada atau boleh tambah lg aspek2 yg tertinggal. 9 aspek fokus dan ucapan ikrar. 1. Halatuju Saya berguna kpd diri sendiri, ibubapa, agama, masyarakat dan negara Malaysia. 2. Sahsiah Saya beradab mulia yang menjadikan saya manusia hebat, cemerlang berjaya di dunia dan akhirat. 3. Disiplin Saya sangat berdisiplin menguruskan diri dan pelajaran 4. Akademik Saya sangat fokus dan usaha bersungguh2 mencapai prestasi akademik terbaik. 5. Kokurikulum Saya bersemangat tinggi mencapai kemenangan dalam pertandingan dan mengharumkan nama sekolah. 6. Keceriaan Saya menghargai keindahan dan kebersihan kelas dan kawasan sekolah 7. Komunikasi Saya berkomunikasi menggunakan kata2 positif sebagai doa 8. Pemikiran Saya berfikiran positif meningkatkan potensi diri dalam kehidupan 9. Komitmen. Masa depan saya tanggungjawab saya Aamiinn ya Allah *Ayat2 di atas boleh juga dlm bentuk mural, banner
Sila bantu perubahan positif anak2 sekolah. Berikut adalah cadangan ikrar harian pelajar untuk penambahbaikan perubahan positif diri pelajar. Ayat2 positif affirmation yg didengar, dibaca atau dilihat memberi isyarat kpd minda bawah sedar utk mencapainya. Ini membantu pelajar berubah secara positif dan memudahkan guru. Nama. Ikrar maju jaya diri. Konsep. 1. Positif affirmation menggunakan kuasa minda dan minda bawah sedar. 2. Ayat2 bermula dengan perkataan SAYA. 3. Ayat2 menyatakan perkara/proses perubahan berkenaan sedang berjalan Kesan kpd pelajar. Minda bawah sedar (subconcious mind) menarik sikap dan kelakuan manusia ke arah perkara tersebut bila dibaca berulangkali. Contoh positive affirmation byk di youtube Cadangan guru memantau. 1. Di perhimpunan. Di pantau guru JK Disiplin @ guru kaunselor dan guru bertugas. 2. Guru masa relief. 3. Guru subjek semasa. Cadangan Cara Pelaksanaan 1. Seorang pelajar membaca dahulu satu ayat. Semua pelajar membaca bersama selepasnya. 2. Tangan kanan genggam (genggaman juara) dan letak di dada kiri. Tangan kiri lurus ke bawah. Atau cara yang sesuai. Tempat2 atau masa2 pelaksanaan. 1. Di perhimpunan harian. 2. Di kelas. 3. Masa perjumpaan koku. 4. Masa guru relief. Guru2 boleh bg cadangan lain2 ayat affirmation ikut 9 aspek yg ada atau boleh tambah lg aspek2 yg tertinggal. 9 aspek fokus dan ucapan ikrar. 1. Halatuju Saya berguna kpd diri sendiri, ibubapa, agama, masyarakat dan negara Malaysia. 2. Sahsiah Saya beradab mulia yang menjadikan saya manusia hebat, cemerlang berjaya di dunia dan akhirat. 3. Disiplin Saya sangat berdisiplin menguruskan diri dan pelajaran 4. Akademik Saya sangat fokus dan usaha bersungguh2 mencapai prestasi akademik terbaik. 5. Kokurikulum Saya bersemangat tinggi mencapai kemenangan dalam pertandingan dan mengharumkan nama sekolah. 6. Keceriaan Saya menghargai keindahan dan kebersihan kelas dan kawasan sekolah 7. Komunikasi Saya berkomunikasi menggunakan kata2 positif sebagai doa 8. Pemikiran Saya berfikiran positif meningkatkan potensi diri dalam kehidupan 9. Komitmen. Masa depan saya tanggungjawab saya Aamiinn ya Allah *Ayat2 di atas boleh juga dlm bentuk mural, banner
Sila bantu perubahan positif anak2 sekolah. Berikut adalah cadangan ikrar harian pelajar untuk penambahbaikan perubahan positif diri pelajar. Ayat2 positif affirmation yg didengar, dibaca atau dilihat memberi isyarat kpd minda bawah sedar utk mencapainya. Ini membantu pelajar berubah secara positif dan memudahkan guru. Nama. Ikrar maju jaya diri. Konsep. 1. Positif affirmation menggunakan kuasa minda dan minda bawah sedar. 2. Ayat2 bermula dengan perkataan SAYA. 3. Ayat2 menyatakan perkara/proses perubahan berkenaan sedang berjalan Kesan kpd pelajar. Minda bawah sedar (subconcious mind) menarik sikap dan kelakuan manusia ke arah perkara tersebut bila dibaca berulangkali. Contoh positive affirmation byk di youtube Cadangan guru memantau. 1. Di perhimpunan. Di pantau guru JK Disiplin @ guru kaunselor dan guru bertugas. 2. Guru masa relief. 3. Guru subjek semasa. Cadangan Cara Pelaksanaan 1. Seorang pelajar membaca dahulu satu ayat. Semua pelajar membaca bersama selepasnya. 2. Tangan kanan genggam (genggaman juara) dan letak di dada kiri. Tangan kiri lurus ke bawah. Atau cara yang sesuai. Tempat2 atau masa2 pelaksanaan. 1. Di perhimpunan harian. 2. Di kelas. 3. Masa perjumpaan koku. 4. Masa guru relief. Guru2 boleh bg cadangan lain2 ayat affirmation ikut 9 aspek yg ada atau boleh tambah lg aspek2 yg tertinggal. 9 aspek fokus dan ucapan ikrar. 1. Halatuju Saya berguna kpd diri sendiri, ibubapa, agama, masyarakat dan negara Malaysia. 2. Sahsiah Saya beradab mulia yang menjadikan saya manusia hebat, cemerlang berjaya di dunia dan akhirat. 3. Disiplin Saya sangat berdisiplin menguruskan diri dan pelajaran 4. Akademik Saya sangat fokus dan usaha bersungguh2 mencapai prestasi akademik terbaik. 5. Kokurikulum Saya bersemangat tinggi mencapai kemenangan dalam pertandingan dan mengharumkan nama sekolah. 6. Keceriaan Saya menghargai keindahan dan kebersihan kelas dan kawasan sekolah 7. Komunikasi Saya berkomunikasi menggunakan kata2 positif sebagai doa 8. Pemikiran Saya berfikiran positif meningkatkan potensi diri dalam kehidupan 9. Komitmen. Masa depan saya tanggungjawab saya Aamiinn ya Allah *Ayat2 di atas boleh juga dlm bentuk mural, banner
Sila bantu perubahan positif anak2 sekolah. Berikut adalah cadangan ikrar harian pelajar untuk penambahbaikan perubahan positif diri pelajar. Ayat2 positif affirmation yg didengar, dibaca atau dilihat memberi isyarat kpd minda bawah sedar utk mencapainya. Ini membantu pelajar berubah secara positif dan memudahkan guru. Nama. Ikrar maju jaya diri. Konsep. 1. Positif affirmation menggunakan kuasa minda dan minda bawah sedar. 2. Ayat2 bermula dengan perkataan SAYA. 3. Ayat2 menyatakan perkara/proses perubahan berkenaan sedang berjalan Kesan kpd pelajar. Minda bawah sedar (subconcious mind) menarik sikap dan kelakuan manusia ke arah perkara tersebut bila dibaca berulangkali. Contoh positive affirmation byk di youtube Cadangan guru memantau. 1. Di perhimpunan. Di pantau guru JK Disiplin @ guru kaunselor dan guru bertugas. 2. Guru masa relief. 3. Guru subjek semasa. Cadangan Cara Pelaksanaan 1. Seorang pelajar membaca dahulu satu ayat. Semua pelajar membaca bersama selepasnya. 2. Tangan kanan genggam (genggaman juara) dan letak di dada kiri. Tangan kiri lurus ke bawah. Atau cara yang sesuai. Tempat2 atau masa2 pelaksanaan. 1. Di perhimpunan harian. 2. Di kelas. 3. Masa perjumpaan koku. 4. Masa guru relief. Guru2 boleh bg cadangan lain2 ayat affirmation ikut 9 aspek yg ada atau boleh tambah lg aspek2 yg tertinggal. 9 aspek fokus dan ucapan ikrar. 1. Halatuju Saya berguna kpd diri sendiri, ibubapa, agama, masyarakat dan negara Malaysia. 2. Sahsiah Saya beradab mulia yang menjadikan saya manusia hebat, cemerlang berjaya di dunia dan akhirat. 3. Disiplin Saya sangat berdisiplin menguruskan diri dan pelajaran 4. Akademik Saya sangat fokus dan usaha bersungguh2 mencapai prestasi akademik terbaik. 5. Kokurikulum Saya bersemangat tinggi mencapai kemenangan dalam pertandingan dan mengharumkan nama sekolah. 6. Keceriaan Saya menghargai keindahan dan kebersihan kelas dan kawasan sekolah 7. Komunikasi Saya berkomunikasi menggunakan kata2 positif sebagai doa 8. Pemikiran Saya berfikiran positif meningkatkan potensi diri dalam kehidupan 9. Komitmen. Masa depan saya tanggungjawab saya Aamiinn ya Allah *Ayat2 di atas boleh juga dlm bentuk mural, banner
BORING DGN BISKUT RAYA SAMA SETIAP TAHUN? JOM RAIKAN AIDILFITRI DGN SNEK KETAM RANGUP PALING TRENDING MASA KINI... . Memilih biskut raya adalah perkara paling sukar bg anda kan? Xtau mane nk pilih, xtau mane yg sedap..kang dah terbeli biskut nyer keras, lemau plak tue! Huihh..jgn bikin malu kat tetamu Mak Jemah oii.. 😂😂 . Nah..ini kalilah.. Kita tukar biskut raya yg biasa2 tue dgn snek pling popular, Baby Crab Crispy. Terjual melebihi 10,000 balang sejak minggu pertama Ramadhan. Rasa yg enak & rangup, boleh terus belasahhh tanpa hiraukan tuan rumah! Nyam3.. 😋😋 *PERHATIAN : Last call utk order pada 21 Jun. Lepastu kami dah xde poslaju lagi dah! Sebarang rayuan akan dibaca, tp tidak akan dilayan...hehe Jom #KrukKrakRaya bersama Baby Crab Crispy. Whtsap order kat nombor ni tau: 📞 0173986845 #babycrabcrispy #krukkrakkrukkrak #kuihraya #biskutraya #raya2016 #dropship #sayajual #sayabeli #BabyPrawnCrispy #dropshipwanted #BabySquidSpicy #foodporn
🌿🌸 RM25 FREE SHIPPING! - Cute Prewalker Shoes (C) 🌸 . 🌵SAIZ : 0-6  Months | 7-12 Months | 13-18 Months . . 📱 For order/ query, directly whatsapp +60108931044 . 👉Click here #ShoesCatalogAA for more cute design. 💋 . 📢Free Shipping to Malaysia via China Post Registered Air Mail . 📢Estimated Delivery Time: 22-38days . #prewalker #babyprewalker #prewalkermalaysia #prewalkershoes #prewalkermurah #kasutbaby #kasutbabyboy #kasutbabymurah #kasutcomel #jualkasut #kasutbaby #kasutraya #raya2016 #kasutraya2017 #sayajualkasutbaby #babyfashion #kidsfashion #justbaby #littlefashion #toddlerfashion #kasutakikah
iPHONE 4 LCD SCREEN REPLACEMENT . Screen iPhone 4 anda retak? Bercalar teruk? Touch screen rosak? Kami boleh repairkan. Ganti screen baru 1 set, digitizer + front glass (ORIGINAL SET) . PRICE : 📱LCD SCREEN IPHONE 4 💰RM120 . Kami boleh repair, tukarkan screen iPhone 6s anda ON THE SPOT DEPAN ANDA. Nak repair kat kedai2 makan pun ok. . Location kami: 📍 SELAYANG HEIGHTS . Kami juga boleh ke tempat anda. Contact kami dan kita boleh deal hari & masa untuk berjumpa. . Nak set appointment? Whatsapp only 📲 011-28545451. . #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualservice #iphonemalaysia #malaysia #visitmyig #kl #kualalumpur #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualservice #iphone #iphonemalaysia #malaysia #kl #kualalumpur #vsco #vscocam #raya2016 #preraya2016 #visitmyig #customerdsc #shahalamresident #shahalam #shahalamcafe #uitm #ukm #uia #upm #uitmshahalam #klsentral #klcentral #dataranwangsa #wangsamelawati #wangsamaju #srirampai
iPHONE 6S SCREEN CRACKED REPLACEMENT . Screen iPhone 6s anda retak? Bercalar teruk? Touch screen rosak? Kami boleh repairkan. Ganti screen baru 1 set, digitizer + front glass (ORIGINAL SET) . PRICE : 📱 LCD SCREEN IPHONE 6S 💰RM450 . Kami boleh repair, tukarkan screen iPhone 6s anda ON THE SPOT DEPAN ANDA. Nak repair kat kedai2 makan pun ok. . Location kami: 📍 SELAYANG HEIGHTS . Kami juga boleh ke tempat anda. Contact kami dan kita boleh deal hari & masa untuk berjumpa. . Nak set appointment? Whatsapp only 📲 011-28545451. . #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualservice #iphonemalaysia #malaysia #visitmyig #kl #kualalumpur #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualservice #iphone #iphonemalaysia #malaysia #kl #kualalumpur #vsco #vscocam #raya2016 #preraya2016 #visitmyig #customerdsc #shahalamresident #shahalam #shahalamcafe #uitm #ukm #uia #upm #uitmshahalam #klsentral #klcentral #dataranwangsa #wangsamelawati #wangsamaju #srirampai
Beraya dgn boot biru💛💙 #2yearsold #raya2016 #telokmasmelaka
Inilah hasilnya. . Sebulan penggunaan Vitamin C dan E secara konsisten. . Dari pengguna sudah pun bertukar menjadi salah seorang bisnes partner Sofia. . Lihat je wajahnya yang bertukar kepada lebih cantik. . Tengku Sofia 012-3390665 . #setkecantikanshaklee #ctdk #shakleesrigombak #raya #raya2016 #shakleebysofia #shakleegombak #shakleemalaysia #giantbatucaves #uiagombak #malaysia #pengedarshakleegombak #sayagunasayajual #unikl #testimonishaklee #shakleecantiksihatdanmenawan #shaklee #shakleegombak #kedaivitamingombakdanbatucaves #zizanmall #shakleeunikl #codshakleegombak
Pilihan warna, size dan jenis adalah pilihan anda.. -------------------------------------------------- 🏻 100% Handmade 🏻 Berkualiti tinggi 🏻 Buatan Malaysia 🏻 Harga berpatutan ---------------------------------------------------- Sebarang pertanyaan untuk ukuran kepala, size, jenis, warna atau harga boleh direct call kami. ---------------------------------------------------- ✅ 011-25595382 ✅ FB : Pustaka AlJilani ✅ Main : Bangunan UTC Ipoh Perak #kacakdalamsolat #pustakaaljilani #songkok #kopiah #songkokhandmade #kopiahhandmade #songkoktinggi #songkokmurah #mimbarpencetusummah2015 #mimbarpencetusummah #pencetusummah #dakwah #iammuslim #jubahmalaysia #jubahlelaki #raya2016 #songkokraya #kopiahraya #tarbus #daipendakwahnusantara #daipendakwahmilenia #ceramahagama #dakwahitusunnah #pencetusummah2016 #raya2018
Miss this moment ❤️❤️😍😭 Hakeem 2 years #raya2016 #muhammadHakeem
Stok baru Quran Tagging😍 . Dapatkan quran seperti diatas dengan harga yang murah dan memudahkan anda. InsyaAllah. Sila lawati instagram saya atau ws saya di 0132345490 untuk info lebih lanjut..😊 . @cakriasokn @cakriasokn @cakriasokn . . #bukuislamic #365malaysia #themalaya_ig #igersmalaya #penang #johor #selangor #kelantan #hijab #niqab  #Malaysia #kualalumpur #love #istiqomah #raya2018 #islam #muslimah #muslimahfashion #beraniberhijrah #hijrah #solehah #Quran #raya2016 #raya2017 #niqab #tarbiah #cakriasokn #qurantagging #likeforlikes
Alhamdulillah.. baru 12 tahun beraya bersama.. dari berdua sampai dah berlima.. Selamat hari raya uollsss.. di hari raya yang ke 27 hari ni rasanya masih sempat lagi nak wish raya kan.. 😁 #raya2018 #raya2017 #raya2016 #raya2015 #raya2014 #raya2013 #raya2012 #raya2011 #raya2010 #raya2009 #raya2008 #raya2007 #fadhlanharith #fatheeyahasnaa #fatheenihaifaa
Pilihan warna, size dan jenis adalah pilihan anda.. -------------------------------------------------- 🏻 100% Handmade 🏻 Berkualiti tinggi 🏻 Buatan Malaysia 🏻 Harga berpatutan ---------------------------------------------------- Sebarang pertanyaan untuk ukuran kepala, size, jenis, warna atau harga boleh direct call kami. ---------------------------------------------------- ✅ 011-25595382 ✅ FB : Pustaka AlJilani ✅ Main : Bangunan UTC Ipoh Perak #kacakdalamsolat #pustakaaljilani #songkok #kopiah #songkokhandmade #kopiahhandmade #songkoktinggi #songkokmurah #mimbarpencetusummah2015 #mimbarpencetusummah #pencetusummah #dakwah #iammuslim #jubahmalaysia #jubahlelaki #raya2016 #songkokraya #kopiahraya #tarbus #daipendakwahnusantara #daipendakwahmilenia #ceramahagama #dakwahitusunnah #pencetusummah2016 #raya2018
Kalau orang tanya Sofia produk apakah yang paling laku? Sofia akan jawab vitamin C. . Vitamin C lah produk yang paling hangat di pasaran sekarang. . Kerana ia paling senang dimakan. Telan je dah selesai. . Lagi satu sebab cepat sampai kesannya. Ada yang sehingga makan dah ada perubahan. . Dan yang penting harganya. Sebotol boleh than penggunaan selama 3 hingga 6 bulan. Sangatlah menjimatkan. Kesan sampingan yang ramai dah dapat selain C ialah jarang demam dan selesema. . Tengku Sofia 012-3390665 . #shakleegombak #shakleebysofia #vitaminc #vitamincshaklee #shakleesrigombak #shakleeeffect #setkecantikanshaklee #setkecantikan #malaysia #primagombak #putihgebu #putih #kulit #madmarket #parutjerawat #cantik #zizanrazak #cantikuntuksuami #uiagombak #pengedarshaklee #shakleetamangreenwood #ctdk #kedaivitamingombakdanbatucaves #shaklee #ibumengandung #raya #raya2016 #aidilfitri #aidilfitri2016 #ibuberpantang
Payudara Cantik,menawan, seksi dan menggoda dengan MHCA Tiens Payudara anda kendur? Payudara anda lembik? Payudara kecil? Memiliki payudara yang besar, cantik dan tegang menjadi idaman setiap wanita terutamanya yang dah berkahwin dan beranak pinak. Bagaimana utk menegangkan payudara? kalau setakat payudara besar, tapi tidak anjal memang tidak menawan langsung. Mesti suami pun nanti x beri perhatian. Kalau setakat nak pakai bra push up tu, hanya sekejap je.. bila xpakai bra apa jadinya? mesti kedudukan lari dari paksinya. Banyak testimoni dan pengguna yang telah berjaya. anda bila lagi? Memang x dapat di nafikan lagi keberkesanannya.. SATU ALAT UTK SEMUA ❌Suntikan ❌Pil2 merbahaya ❌Pembedahan Implan ❌ Urutan yang menyakitkan Ianya 💯Slamat Dan Kesan Yang Cepat Dengan Hasil Yg Kekal Untuk keterangn lanjum bole PM atak Whtsapp "PD" ke 📲 ws :+60 11-3664 5884 #payudarakencang #mhca #tiens #tinggi #payudaraindah #luarbiasa #tiensmalaysia #raya2016 #sayajualmurah #kasut #kasutmurah #payudaragebu #rahasiawanita #wanitamuslimah #sex #payudarasehat #malaysia #vimaxmalaysia #girl
Terobek skit jer.✨ #Raya2016
Singgah rumah Ayu, setelah setahun tidak berjumpa. Tahun depan jumpa lagi, insyallah. Haha #gengbawangtravel #selamathariraya #selamatharirayaaidilfitri #hariraya #syawal #aidilfitri #raya #happyraya #moment #shrmzb #raya2016 #ayutcrsopenhouse
next page →