#premiumbeautifuljakarta

9,115 posts

Loading...
Wow teruja sis tengok Client ni #pinggangsecekakdenganpb 😁 Bentuk badan dah cantik langsing kemas berpotongan. Special utk kalian, bulan ni team sis nak pakaikan 50 orang wanita yang BERTUAH dengan PREMIUM BEAUTIFUL. Selain nak kurus anda PB juga membantu yang NAK :- . πŸ”₯ HAMIL/ ZURIAT πŸ”₯ SEMBUH SAKIT BELAKANG/ SLIP DISC . πŸ”₯ BENGKUNG MODEN VIRAL πŸ”₯ CYST/ FIBROID πŸ”₯ PERIOD PROBLEM πŸ”₯ JANA PENDAPATAN LUMAYAN SETIAP BULAN . Korang akan rasa betapa berharganya diri ini bila dapat BODYGUARD yang boleh tolong jagakan diri kita sepanjang hari dari SIHAT & CANTIK LUARAN DALAMAN.. . Kalau korang nak jadi #agentpremiumbeautiful pun digalakkan. Best dapat pakai #premiumbeautifulPercuma korang juga dapat income lumayan 4-5 angka sebulan. Juga, dapat terbang business trip percuma ke #jakarta . Nak? Terus WA Azza di Bio Yea. . #pelangsingbadan #CorsetWithFir #instantshaping #BengkungModen #sakitbelakang #slipdisc #backsupport #gurujakarta #premiumbeautifulsurabaya #bodyshapingmaker #solusikurus #korsetkesihatan #pengecilperut #kempiskanperut #wanitahebat #langsingtanpadiet #korsetbagus #korsetperamping #pelangsingcepat #premiumbeautifulkelantan #korsetperampingbadan #kuruslepasbersalin #premiumbeautifuljohorbahru #tipslangsing #premiumbeautifulmedan
Wow teruja sis tengok Client ni #pinggangsecekakdenganpb 😁 Bentuk badan dah cantik langsing kemas berpotongan. Special utk kalian, bulan ni team sis nak pakaikan 50 orang wanita yang BERTUAH dengan PREMIUM BEAUTIFUL. Selain nak kurus anda PB juga membantu yang NAK :- . πŸ”₯ HAMIL/ ZURIAT πŸ”₯ SEMBUH SAKIT BELAKANG/ SLIP DISC . πŸ”₯ BENGKUNG MODEN VIRAL πŸ”₯ CYST/ FIBROID πŸ”₯ PERIOD PROBLEM πŸ”₯ JANA PENDAPATAN LUMAYAN SETIAP BULAN . Korang akan rasa betapa berharganya diri ini bila dapat BODYGUARD yang boleh tolong jagakan diri kita sepanjang hari dari SIHAT & CANTIK LUARAN DALAMAN.. . Kalau korang nak jadi #agentpremiumbeautiful pun digalakkan. Best dapat pakai #premiumbeautifulPercuma korang juga dapat income lumayan 4-5 angka sebulan. Juga, dapat terbang business trip percuma ke #jakarta . Nak? Terus WA Azza di Bio Yea. . #pelangsingbadan #CorsetWithFir #instantshaping #BengkungModen #sakitbelakang #slipdisc #backsupport #gurujakarta #premiumbeautifulsurabaya #bodyshapingmaker #solusikurus #korsetkesihatan #pengecilperut #kempiskanperut #wanitahebat #langsingtanpadiet #korsetbagus #korsetperamping #pelangsingcepat #premiumbeautifulkelantan #korsetperampingbadan #kuruslepasbersalin #premiumbeautifuljohorbahru #tipslangsing #premiumbeautifulmedan
Loading...
Wow teruja sis tengok Client ni #pinggangsecekakdenganpb 😁 Bentuk badan dah cantik langsing kemas berpotongan. Special utk kalian, bulan ni team sis nak pakaikan 50 orang wanita yang BERTUAH dengan PREMIUM BEAUTIFUL. Selain nak kurus anda PB juga membantu yang NAK :- . πŸ”₯ HAMIL/ ZURIAT πŸ”₯ SEMBUH SAKIT BELAKANG/ SLIP DISC . πŸ”₯ BENGKUNG MODEN VIRAL πŸ”₯ CYST/ FIBROID πŸ”₯ PERIOD PROBLEM πŸ”₯ JANA PENDAPATAN LUMAYAN SETIAP BULAN . Korang akan rasa betapa berharganya diri ini bila dapat BODYGUARD yang boleh tolong jagakan diri kita sepanjang hari dari SIHAT & CANTIK LUARAN DALAMAN.. . Kalau korang nak jadi #agentpremiumbeautiful pun digalakkan. Best dapat pakai #premiumbeautifulPercuma korang juga dapat income lumayan 4-5 angka sebulan. Juga, dapat terbang business trip percuma ke #jakarta . Nak? Terus WA Azza di Bio Yea. . #pelangsingbadan #CorsetWithFir #instantshaping #BengkungModen #sakitbelakang #slipdisc #backsupport #gurujakarta #premiumbeautifulsurabaya #bodyshapingmaker #solusikurus #korsetkesihatan #pengecilperut #kempiskanperut #wanitahebat #langsingtanpadiet #korsetbagus #korsetperamping #pelangsingcepat #premiumbeautifulkelantan #korsetperampingbadan #kuruslepasbersalin #premiumbeautifuljohorbahru #tipslangsing #premiumbeautifulmedan
Morning.. #PinggangSecekakdenganPB .. Korang dah ada PB ke belum tuh? ☺️ . Special utk kalian, bulan ni team sis nak pakaikan 50 orang wanita yang BERTUAH bila 5 minit INSTANT SHAPING dengan PREMIUM BEAUTIFUL. Selain nak kurus anda PB juga membantu yang NAK :- . πŸ”₯ HAMIL/ ZURIAT πŸ”₯ SEMBUH SAKIT BELAKANG/ SLIP DISC . πŸ”₯ BENGKUNG MODEN VIRAL πŸ”₯ CYST/ FIBROID πŸ”₯ PERIOD PROBLEM πŸ”₯ JANA PENDAPATAN LUMAYAN SETIAP BULAN . Korang akan rasa betapa berharganya diri ini bila dapat BODYGUARD yang boleh tolong jagakan diri kita sepanjang hari dari SIHAT & CANTIK LUARAN DALAMAN.. . Kalau korang nak jadi #agentpremiumbeautiful pun digalakkan. Best dapat pakai #premiumbeautifulPercuma korang juga dapat income lumayan 4-5 angka sebulan. Juga, dapat terbang business trip percuma ke #jakarta . Nak? Terus WA Azza di Bio Yea. . #pelangsingbadan #CorsetWithFir #instantshaping #BengkungModen #sakitbelakang #slipdisc #backsupport #gurujakarta #wanitainspirasi #premiumbeautifulsurabaya #bodyshapingmaker #solusikurus #korsetkesihatan #pengecilperut #kempiskanperut #wanitahebat #langsingtanpadiet #korsetbagus #korsetperamping #pelangsingcepat #premiumbeautifulkelantan #korsetperampingbadan #kuruslepasbersalin #premiumbeautifuljohorbahru #tipslangsing #premiumbeautifulmedan
Bertambah cantik dan kurus Nora pakai #corset #premiumbeautiful kan 😍 Pakai korset Premium Beautiful bukan untuk kawal #nafsumakan je tapi juga akan #reshape badan anda yang dah lari lepas melahirkan anak. Sarung je pun dah #instantshaping . Nak lagi cepat kurus combine dengan #setkombokurus . #askmehow 😎
Bukan senang nak turunkan berat badan kan..disa pun pernah bersusah payah untuk turunkan berat badan..diet nak gila tp berat tak turun2.. . Tapi lepas disa amalkan produk dari shom semuanya x susah lagi..badan makin mengecil dan sihat..disa happy sangat dan lebih confident πŸ’‹ . Disa Jumani 017-2309846
DUCK CHALLENGE.. It’s FREE.. Yea FREE.. . Sis dah dapat 5 lai 5 bulan berturut-turut😬 Korang pun boleh.. . Syaratnya join us di G8 Unity RM47 jerrr . Then layak utk sertai our #DuckChallenge dan dapat selai Shawl Duck warna dambaan kalian.. Korang suka warna apa? Meh sembang tepi.. Sis nak tahu jugak😬 . #G8Unity #duckfree #shawlduckfree #uangtambahan #bisnis #Premiumbeautifulmedan #premiumbeautifuljakarta #garlictabletjakarta #garlictabletindonesia #PremiumBeautifulindonesia #liburanpercuma #bvsmindonesia #bvsmjakarta #wanitaindonesia #minkaffeindonesia #mitrausaha #korsetjakarta #korsetindonesia #resellerwelcome #resellerjakarta #resellermedan #resellerkalimantan #resellerindo #bisnisrumahan #bisnisreal #minkaffejakarta #minkaffesurabaya #premiumbeautifulsurabaya
Morning.. #PinggangSecekakdenganPB .. Korang dah ada PB ke belum tuh? ☺️ . Special utk kalian, bulan ni team sis nak pakaikan 50 orang wanita yang BERTUAH bila 5 minit INSTANT SHAPING dengan PREMIUM BEAUTIFUL. Selain nak kurus anda PB juga membantu yang NAK :- . πŸ”₯ HAMIL/ ZURIAT πŸ”₯ SEMBUH SAKIT BELAKANG/ SLIP DISC . πŸ”₯ BENGKUNG MODEN VIRAL πŸ”₯ CYST/ FIBROID πŸ”₯ PERIOD PROBLEM πŸ”₯ JANA PENDAPATAN LUMAYAN SETIAP BULAN . Korang akan rasa betapa berharganya diri ini bila dapat BODYGUARD yang boleh tolong jagakan diri kita sepanjang hari dari SIHAT & CANTIK LUARAN DALAMAN.. . Kalau korang nak jadi #agentpremiumbeautiful pun digalakkan. Best dapat pakai #premiumbeautifulPercuma korang juga dapat income lumayan 4-5 angka sebulan. Juga, dapat terbang business trip percuma ke #jakarta . Nak? Terus WA Azza di Bio Yea. . #pelangsingbadan #CorsetWithFir #instantshaping #BengkungModen #sakitbelakang #slipdisc #backsupport #gurujakarta #wanitainspirasi #premiumbeautifulsurabaya #bodyshapingmaker #solusikurus #korsetkesihatan #pengecilperut #kempiskanperut #wanitahebat #langsingtanpadiet #korsetbagus #korsetperamping #pelangsingcepat #premiumbeautifulkelantan #korsetperampingbadan #kuruslepasbersalin #premiumbeautifuljohorbahru #tipslangsing #premiumbeautifulmedan
Artis pun ramai jer yang pakai korset untuk cantik. Cuma, Miza tak tahu diorang pakai brand apa. Tapi...mummy gojes @noradanish dah buat review tentang Premium Beautiful Corset. . . Best lahh mummy gojes @noradanish .Nak cantik, harus lah pakai korset. Nak lagi cantik, Premium Beautiful lah jawapannya. Superb. πŸ‘πŸ» . . #premiumbeautifulcorset #pinggangkerengga #kurustanpadiet #gemok #jomkurus #kuruscantik #kecilkanpeha #tipskuruscepat #premiumbeautifulnegeri9 #premiumbeautifulportdickson #premiumbeautifulseremban #nakslimcantik #naksihat #detokskurus #kurussebelumkahwin #bengkung #bengkungmoden #celanawanita #celanacewek #kulotmurah #leggingcewek #penginkurus #pelangsingmurahindonesia #dietsehatsurabaya #perampingperut #pengempislemak #pelangsingbadan #pelangsingsehat #pelangsingampuh #pengecilpaha
Kerana dirimu berharga. Bayar lah dengan Premium Beautiful Corset. ❀️ . . PB memang direka khas untuk setiap wanita. Tak kisah bentuk badan macam mana. Besar @ kecil bukan jadi ukuran. . . PB lebih banyak menyelesaikan masalah wanita dari segi kesihatan. Cantik, kurus, itu satu bonus. ❀️ . . More details, roger jer Miza okey. ❀️ . . #premiumbeautifulcorset #pinggangkerengga #kurustanpadiet #gemok #jomkurus #kuruscantik #kecilkanpeha #tipskuruscepat #premiumbeautifulnegeri9 #premiumbeautifulportdickson #premiumbeautifulseremban #nakslimcantik #naksihat #detokskurus #kurussebelumkahwin #bengkung #bengkungmoden #celanawanita #celanacewek #kulotmurah #leggingcewek #penginkurus #pelangsingmurahindonesia #dietsehatsurabaya #perampingperut #pengempislemak #pelangsingbadan #pelangsingsehat #pelangsingampuh #pengecilpaha
Artis pun ramai jer yang pakai korset untuk cantik. Cuma, Miza tak tahu diorang pakai brand apa. Tapi...mummy gojes @noradanish dah buat review tentang Premium Beautiful Corset. . . Best lahh mummy gojes @noradanish .Nak cantik, harus lah pakai korset. Nak lagi cantik, Premium Beautiful lah jawapannya. Superb. πŸ‘πŸ» . . #premiumbeautifulcorset #pinggangkerengga #kurustanpadiet #gemok #jomkurus #kuruscantik #kecilkanpeha #tipskuruscepat #premiumbeautifulnegeri9 #premiumbeautifulportdickson #premiumbeautifulseremban #nakslimcantik #naksihat #detokskurus #kurussebelumkahwin #bengkung #bengkungmoden #celanawanita #celanacewek #kulotmurah #leggingcewek #penginkurus #pelangsingmurahindonesia #dietsehatsurabaya #perampingperut #pengempislemak #pelangsingbadan #pelangsingsehat #pelangsingampuh #pengecilpaha
Special PT with my mentor CDM @shalizaaziz .. Teruja sgt bila dapat tahu peluang bonus besar dgn #setkombokurus . Modal serendah RM550 boleh #janapendapatan minima RM1500 .. . Ini #peluangpanas utk kalian #tambahpendapatan .. Marketing & ilmu akan kami guide. Bisnes pun senang manfaatkan Media Social shj. Tunggu apa lagi.. Jom grab peluang ni. Terbuka kpd semua yg mencari peluang bisnes Online. . #uangtambahan #bisnis #Premiumbeautifulmedan #premiumbeautifuljakarta #garlictabletjakarta #garlictabletindonesia #PremiumBeautifulindonesia #liburanpercuma #bvsmindonesia #bvsmjakarta #wanitaindonesia #minkaffeindonesia #mitrausaha #korsetjakarta #korsetindonesia #resellerwelcome #resellerjakarta #resellermedan #resellerkalimantan #resellerindo #bisnisrumahan #bisnisreal #minkaffejakarta #minkaffesurabaya #premiumbeautifulsurabaya
#ootdpremiumbeautiful tengah2 panas lit lit..adoi nak jugak kan... . πŸ“Έ #arissanurailiz . #ootd #ootdpremiumbeautiful #thediamondcircle #premiumbeautiful
Bukan senang nak maintain size dan berat badan kan Jika takde #perisaibadan .. Lagi2 Jika kita ni jenis yg berselera makan. Cuba tengok kak Ana ni.. Dulu berat beliau 100kg lebih tau. Tapi konsisten pakai PB & #setkombokurus beliau maintain 50kg.. . Special utk kalian, bulan ni team sis nak pakaikan 50 orang wanita yang BERTUAH PREMIUM BEAUTIFUL. Selain nak kurus anda PB juga membantu yang NAK :- . πŸ”₯ HAMIL/ ZURIAT πŸ”₯ SEMBUH SAKIT BELAKANG/ SLIP DISC . πŸ”₯ BENGKUNG MODEN VIRAL πŸ”₯ CYST/ FIBROID πŸ”₯ PERIOD PROBLEM πŸ”₯ JANA PENDAPATAN LUMAYAN SETIAP BULAN . Korang akan rasa betapa berharganya diri ini bila dapat BODYGUARD yang boleh tolong jagakan diri kita sepanjang hari dari SIHAT & CANTIK LUARAN DALAMAN.. . Kalau korang nak jadi #agentpremiumbeautiful pun digalakkan. Best dapat pakai #premiumbeautifulPercuma korang juga dapat income lumayan 4-5 angka sebulan. Juga, dapat terbang business trip percuma ke #jakarta . Nak? Terus WA Azza di Bio Yea. . #pelangsingbadan #CorsetWithFir #instantshaping #BengkungModen #sakitbelakang #slipdisc #backsupport #gurujakarta #premiumbeautifulsurabaya #bodyshapingmaker #solusikurus #korsetkesihatan #pengecilperut #kempiskanperut #wanitahebat #langsingtanpadiet #korsetbagus #korsetperamping #pelangsingcepat #premiumbeautifulkelantan #korsetperampingbadan #kuruslepasbersalin #premiumbeautifuljohorbahru #tipslangsing #premiumbeautifulmedan
Fitting time πŸ’› . . Jangan tanya sis macamana nak beli corset #premiumbeautiful ni kalau tak tahu apa itu Premium Beautiful dan apa yang anda akan dapat daripadanya. Jangan sibuk nak pakai sebab tengok orang lain pakai. Nora Danish pakai kitapun nak pakai juga tapi #NoraDanish slim kita tak slim-slim lol . . #askmehow to wear PB without regret. You can also can wear PB without to pay any cent! πŸ’›
Wow instant shaping #pinggangsecekakdenganpb 😁 Bentuk badan dah cantik langsing kemas berpotongan. Special utk kalian, bulan ni team sis nak pakaikan 50 orang wanita yang BERTUAH bila 5 minit INSTANT SHAPING dengan PREMIUM BEAUTIFUL. Selain nak kurus anda PB juga membantu yang NAK :- . πŸ”₯ HAMIL/ ZURIAT πŸ”₯ SEMBUH SAKIT BELAKANG/ SLIP DISC . πŸ”₯ BENGKUNG MODEN VIRAL πŸ”₯ CYST/ FIBROID πŸ”₯ PERIOD PROBLEM πŸ”₯ JANA PENDAPATAN LUMAYAN SETIAP BULAN . Korang akan rasa betapa berharganya diri ini bila dapat BODYGUARD yang boleh tolong jagakan diri kita sepanjang hari dari SIHAT & CANTIK LUARAN DALAMAN.. . Kalau korang nak jadi #agentpremiumbeautiful pun digalakkan. Best dapat pakai #premiumbeautifulPercuma korang juga dapat income lumayan 4-5 angka sebulan. Juga, dapat terbang business trip percuma ke #jakarta . Nak? Terus WA Azza di Bio Yea. . #pelangsingbadan #CorsetWithFir #instantshaping #BengkungModen #sakitbelakang #slipdisc #backsupport #gurujakarta #premiumbeautifulsurabaya #bodyshapingmaker #solusikurus #korsetkesihatan #pengecilperut #kempiskanperut #wanitahebat #langsingtanpadiet #korsetbagus #korsetperamping #pelangsingcepat #premiumbeautifulkelantan #korsetperampingbadan #kuruslepasbersalin #premiumbeautifuljohorbahru #tipslangsing #premiumbeautifulmedan
Wow nampak beza kan bila pakai PB.. Tengok yg sebelum tu pun Kalau kita empunya diri pun rasa rimas.. Dengan PB instant shaping 😁 Bentuk badan dah cantik langsing kemas berpotongan. Special utk kalian, bulan ni team sis nak pakaikan 50 orang wanita yang BERTUAH bila 5 minit INSTANT SHAPING dengan PREMIUM BEAUTIFUL. Selain nak kurus anda PB juga membantu yang NAK :- . πŸ”₯ HAMIL/ ZURIAT πŸ”₯ SEMBUH SAKIT BELAKANG/ SLIP DISC . πŸ”₯ BENGKUNG MODEN VIRAL πŸ”₯ CYST/ FIBROID πŸ”₯ PERIOD PROBLEM πŸ”₯ JANA PENDAPATAN LUMAYAN SETIAP BULAN . Korang akan rasa betapa berharganya diri ini bila dapat BODYGUARD yang boleh tolong jagakan diri kita sepanjang hari dari SIHAT & CANTIK LUARAN DALAMAN.. . Kalau korang nak jadi #agentpremiumbeautiful pun digalakkan. Best dapat pakai #premiumbeautifulPercuma korang juga dapat income lumayan 4-5 angka sebulan. Juga, dapat terbang business trip percuma ke #jakarta . Nak? Terus WA Azza di Bio Yea. . #pelangsingbadan #CorsetWithFir #instantshaping #BengkungModen #sakitbelakang #slipdisc #backsupport #gurujakarta #premiumbeautifulsurabaya #bodyshapingmaker #solusikurus #korsetkesihatan #pengecilperut #kempiskanperut #wanitahebat #langsingtanpadiet #korsetbagus #korsetperamping #pelangsingcepat #premiumbeautifulkelantan #korsetperampingbadan #kuruslepasbersalin #premiumbeautifuljohorbahru #tipslangsing #premiumbeautifulmedan
Mulai bisnismu sekarang! Banyak benefit buat kamu dan jadilah satu dari 1000 RESELLER PERTAMA yang bergabung menjadi G8Unity pertama di PT. Hai O Indonesia! . Selain itu, ada POTONGAN HARGA SPESIAL khusus kamu, setiap bulan juga kamu bisa dapat bonus lumayan. Kamu juga akan dibantu edukasi ilmu bisnis, agar bisnis makin lancar dan laris. . . Mau? Yuk gabung sekarang! Mulai harini bisa dapat bonus pertama nanti.. . . Untuk info lebih lanjut hubungi : +60197574214 . 😍😍😍😍
Mulai bisnismu sekarang! Banyak benefit buat kamu dan jadilah satu dari 1000 RESELLER PERTAMA yang bergabung menjadi G8Unity pertama di PT. Hai O Indonesia! . Selain itu, ada POTONGAN HARGA SPESIAL khusus kamu, setiap bulan juga kamu bisa dapat bonus lumayan. Kamu juga akan dibantu edukasi ilmu bisnis, agar bisnis makin lancar dan laris. . . Mau? Yuk gabung sekarang! Mulai harini bisa dapat bonus pertama nanti.. . . Untuk info lebih lanjut hubungi : +60197574214 . 😍😍😍😍
Walaupun berbadan besar, bukan penghalang untuk kelihatan cantik dan menarik! . Dengan Premium Beautiful, yang Plus Size pun boleh bergaya di hari raya! . 😍😍 #ootdrayapremiumbeautiful
Yang pastinya,bila dah konsisten pakai PB ni, badan rasa seperti dipeluk2! Bak personal massage therapy giteww!! Ada yang kata tak selesa bila pakai PB. Camna nak selesa kalau tak dibiasakan pakai!Yelah, pakaian dalam kan..! Sama juga kalau pakaian dalam yang lain2 tu, bila dah biasa,mesti rasa selesa dan suka pakai kan!! Haaaa..! Camtula yang sis rasa sebab sis dah biasa pakai! Kalau tak pakai, sis rasa tak selesa!! Uols yang dah ada PB ni, pakailah ye! Jangan bagi almari yang pakai, coz yang nak sihat nak kurus tu badan kita, bukan almari! 70% untuk kesihatan, 30% untuk kecantikan..! Sayangnyaa..kalau dibiarkan camtu saje...! ☺☺ #sispesanje #sharingiscaring
Walaupun berbadan besar, bukan penghalang untuk kelihatan cantik dan menarik! . Dengan Premium Beautiful, yang Plus Size pun boleh bergaya di hari raya! . 😍😍 #ootdrayapremiumbeautiful
Wow ketara beza setahun je.. Even setahun pun bukan senang nak turun berat kan.. Konsisten pakai Pb & #setkombokurus insy membantu turun berat & kecil size badan. Special utk kalian, bulan ni team sis nak pakaikan 50 orang wanita yang BERTUAH dengan PREMIUM BEAUTIFUL FREE #setkurus . Selain nak kurus anda PB juga membantu yang NAK :- . πŸ”₯ HAMIL/ ZURIAT πŸ”₯ SEMBUH SAKIT BELAKANG/ SLIP DISC . πŸ”₯ BENGKUNG MODEN VIRAL πŸ”₯ CYST/ FIBROID πŸ”₯ PERIOD PROBLEM πŸ”₯ JANA PENDAPATAN LUMAYAN SETIAP BULAN . Korang akan rasa betapa berharganya diri ini bila dapat BODYGUARD yang boleh tolong jagakan diri kita sepanjang hari dari SIHAT & CANTIK LUARAN DALAMAN.. . Kalau korang nak jadi #agentpremiumbeautiful pun digalakkan. Best dapat pakai #premiumbeautifulPercuma korang juga dapat income lumayan 4-5 angka sebulan. Juga, dapat terbang business trip percuma ke #jakarta . Nak? Terus WA Azza di Bio Yea. . #pelangsingbadan #CorsetWithFir #instantshaping #BengkungModen #sakitbelakang #slipdisc #backsupport #gurujakarta #wanitainspirasi #premiumbeautifulsurabaya #bodyshapingmaker #solusikurus #korsetkesihatan #pengecilperut #kempiskanperut #wanitahebat #langsingtanpadiet #korsetbagus #korsetperamping #pelangsingcepat #premiumbeautifulkelantan #korsetperampingbadan #kuruslepasbersalin #tipslangsing #premiumbeautifulmedan
Yang pastinya,bila dah konsisten pakai PB ni, badan rasa seperti dipeluk2! Bak personal massage therapy giteww!! . . Ada yang kata tak selesa bila pakai PB. Camna nak selesa kalau tak dibiasakan pakai!Yelah, pakaian dalam kan..! Sama juga kalau pakaian dalam yang lain2 tu, bila dah biasa,mesti rasa selesa dan suka pakai kan!! . . Haaaa..! Camtula yang sis rasa sebab sis dah biasa pakai! Kalau tak pakai, sis rasa tak selesa!! Uols yang dah ada PB ni, pakailah ye! Jangan bagi almari yang pakai, coz yang nak sihat nak kurus tu badan kita, bukan almari! . . 70% untuk kesihatan, 30% untuk kecantikan..! Sayangnyaa..kalau dibiarkan camtu saje...! ☺☺ #sispesanje #sharingiscaring
Assalamualaikum!! Morning lovely😍😍😍 . . As usual, kita charge dulu energy dengan kopi kuat minkaffe ni!! Selain ada mineral, kopi ni juga ada garam buloh tau!! . Uols dah pernah cuba ke?? . #energybooster #kopiviral
Februari 2008. Waktu ni dah pakai Premium Beautiful. Kecil aje size PB yang saya sarung dulu 😒. Tapi tak mengapa, sekarang Istiqamah dengan set kurus dan PB, lepas tu exercise InshaAllah boleh turunkan berat badan. Metabolisma saya rendah sekarang, tak macam waktu muda dulu. Jadi perlukan bantuan untuk turunkan berat. Almaklum dulu makan dua tiga pinggan nasi berat tak naik, sekarang makan sepinggan nasi berat cepat aje naik. Itu yang bila kita tak faham badan kita, bila diet tak menjadi cepat putus asa. Jadi, kalau boleh fahami badan anda dulu dan lepas tu baru rangka proses nak turunkan berat badan tu. Barulah menjadi. Tahun ni memang nak turunkan berat aje misi utama. Saya perasan bila berat dah turun ni lebih cergas dan cepat buat kerja. Jaga anak di hospital pun tak lesu semacam. Cantik itu perkara kedua, yang penting sihat. Bila nak ambil supplemen untuk bantu pembakaran lemak dan memberi tenaga tambahan kena tengok juga keberkesanan dan kualiti supplemen tu. Barulah anda rasa perubahan ketara sepanjang proses penurunan berat badan anda. #premiumbeautiful #premiumbeautifulkl #premiumbeautifulmurah #premiumbeautifulagent #premiumbeautifuljohor #premiumbeautifulexpert #premiumbeautifulcorset #premiumbeautifulbangi #premiumbeautifulshahalam #premiumbeautifulbatupahat #premiumbeautifulkajang #kurus #jomkurus1malaysia #jomkurus #langsing #pelangsingbadan #pelangsingalami #premiumbeautifuljakarta
Waduh manis dan bagus bangat Nora Danish pakai corset #premiumbeautiful . Bukan sahaja meratakan perut dan membentuk tubuh malah menghilangkan sakit pinggang serta mensupport punggung. Lihat saja Nora Danish emangnya syantik bertambah syantik bila pakai korset Premium Beautiful 😍😍😍 . . . Polka dots!! Ramping ni sebab pakai corset dari @queen.hanis @hanis.haizi . . #Repost @noradanish with @get_repost ・・・ . . #askmehow
Nora Danish pun pakai PB tau 😘. Uols dah pakai ke? Kalau belum, jom DM sis 😍. Worth money spending. Trust me 😊
Tahukah anda bahawa #premiumbeautiful #korset ni bukan sembarang #bodyshaper #lingerie ? . Ia dicipta dgn objektif 70% utk kesihatan dan hanya 30% utk kecantikan. . Sebab tu la ia dicipta sebagai #backsupport dan seterusnya membantu membentuk #posture #tulangbelakang . Jadi kalau ada masaalah #slipdisc , #scioliosis , #lumbarspine dan #badposture atau #bongkok , Insyaallah #korsetkesihatan ni dapat membantu. . Jadi kalau anda mengalami salah satu sakit di atas, atau mengenali kenalan atau saudara mara yg mengidap simptom2 di atas, cuba hubungi saya utk cuba #alternatif baru. . #sakitbelakang #backpain #tulangbelakang #waistshaper #waistsupport #bengkungkurus #bengkungperut #bengkunginfrared #korsetpelangsing #korsetkesihatan #setpelangsingperut #bengkungmoden
Pinggang ramping sebab pakai corset dari Queen Hanis! AgakΒ² corset apa yang Nora Danish pakai dari Queen Hanis tu?! . Dah semestinya corset Premium Beautiful. Kan Mommy dah cakap pakai PB as bengkung moden memang lain macam melentiknya selepas berpantang! . Kalau tak percaya uolls dalam pantang pakai PB konsisten 44 hari.. confirm pinggang secekak macam Nora Danish! . #uangtambahan #bisnis #premiumbeautifulmedan #premiumbeautifuljakarta #liburanpercuma #bvsmindonesia #wanitaindonesia #mitrausaha #korsetjakarta #korsetindonesia #resellerwelcome #resellerjakarta #resellermedan #resellerindo #bisnisrumahan #bisnisreal #premiumbeautifulsurabaya
ANDA DISAHKAN SLIP DISC? LUMBAR SPINE? Atau kerap sakit belakang.. Jangan dibiarkan berlarutan. Pakai PB sekarang.. . Premium Beautiful is the best Corset as back support to those yg ada masalah sakit tulang belakang. Diiktiraf 3 negara ( US, Canada & Quebec ).. So jika anda disahkan doktor sakit belakang, carilah alternative lain selain Fisio dgn memakai PB.. Kos procedure pun bukan murah tau.. Minima pun RM20k. So jagalah tulang utama badan kita seadanya.. Prevent & Protect dengan Premium Beautiful. Azza Amri | +60102262734 . . #nyeritulang #tulangbelakang #L4L5 #nyeripinggang #tulangbelakangku #kesehatantulang #WaistNipper #backpain #backbone #corset #chiropractic #sciatica #spine #nyeritulangbelakang #preventionisbetterthancure #korsetjakarta #waisttrainermalaysia #perutbesar #Bodyshapersmalaysia #korsettulangbelakang
ANDA DISAHKAN SLIP DISC? LUMBAR SPINE? Atau kerap sakit belakang.. Jangan dibiarkan berlarutan. Pakai PB sekarang.. . Premium Beautiful is the best Corset as back support to those yg ada masalah sakit tulang belakang. Diiktiraf 3 negara ( US, Canada & Quebec ).. So jika anda disahkan doktor sakit belakang, carilah alternative lain selain Fisio dgn memakai PB.. Kos procedure pun bukan murah tau.. Minima pun RM20k. So jagalah tulang utama badan kita seadanya.. Prevent & Protect dengan Premium Beautiful. Azza Amri | +60102262734 . . #nyeritulang #tulangbelakang #L4L5 #nyeripinggang #tulangbelakangku #kesehatantulang #WaistNipper #backpain #backbone #corset #chiropractic #sciatica #spine #nyeritulangbelakang #preventionisbetterthancure #korsetjakarta #waisttrainermalaysia #perutbesar #Bodyshapersmalaysia #korsettulangbelakang
Bila boleh pakai pb kak?Waktu sekarang nilah sebab dah takder gst. Cepat-cepat pakai ye... #aishahmusa #60173494973 #pbpilihanramai
Yea .. Pakai PB sekarang sementara takde GST & SST.. Tak perlu minta diskaun sebab murah dan mampu milik.. Bulan ni team sis nak pakaikan kat 50 orang wanita yang BERTUAH bila 5 minit INSTANT SHAPING dengan PREMIUM BEAUTIFUL. Selain nak kurus anda PB juga membantu yang NAK :- . πŸ”₯ HAMIL/ ZURIAT πŸ”₯ SEMBUH SAKIT BELAKANG/ SLIP DISC . πŸ”₯ BENGKUNG MODEN VIRAL πŸ”₯ CYST/ FIBROID πŸ”₯ PERIOD PROBLEM πŸ”₯ JANA PENDAPATAN LUMAYAN SETIAP BULAN . Korang akan rasa betapa berharganya diri ini bila dapat BODYGUARD yang boleh tolong jagakan diri kita sepanjang hari dari SIHAT & CANTIK LUARAN DALAMAN.. . Kalau korang nak jadi #agentpremiumbeautiful pun digalakkan. Best dapat pakai #premiumbeautifulPercuma korang juga dapat income lumayan 4-5 angka sebulan. Juga, dapat terbang business trip percuma ke #jakarta . Nak? Terus WA Azza di Bio Yea. . #pelangsingbadan #CorsetWithFir #instantshaping #BengkungModen #sakitbelakang #slipdisc #backsupport #gurujakarta #ikhtiarhamil #trytoconceive #premiumbeautifulsurabaya #bodyshapingmaker #solusikurus #korsetkesihatan #pengecilperut #kempiskanperut #wanitahebat #langsingtanpadiet #korsetbagus #korsetperamping #pelangsingcepat #premiumbeautifulkelantan #korsetperampingbadan #kuruslepasbersalin #premiumbeautifuljohorbahru #tipslangsing #premiumbeautifulmedan
Yea .. Pakai PB sekarang sementara takde GST & SST.. Tak perlu minta diskaun sebab murah dan mampu milik.. Bulan ni team sis nak pakaikan kat 50 orang wanita yang BERTUAH bila 5 minit INSTANT SHAPING dengan PREMIUM BEAUTIFUL. Selain nak kurus anda PB juga membantu yang NAK :- . πŸ”₯ HAMIL/ ZURIAT πŸ”₯ SEMBUH SAKIT BELAKANG/ SLIP DISC . πŸ”₯ BENGKUNG MODEN VIRAL πŸ”₯ CYST/ FIBROID πŸ”₯ PERIOD PROBLEM πŸ”₯ JANA PENDAPATAN LUMAYAN SETIAP BULAN . Korang akan rasa betapa berharganya diri ini bila dapat BODYGUARD yang boleh tolong jagakan diri kita sepanjang hari dari SIHAT & CANTIK LUARAN DALAMAN.. . Kalau korang nak jadi #agentpremiumbeautiful pun digalakkan. Best dapat pakai #premiumbeautifulPercuma korang juga dapat income lumayan 4-5 angka sebulan. Juga, dapat terbang business trip percuma ke #jakarta . Nak? Terus WA Azza di Bio Yea. . #pelangsingbadan #CorsetWithFir #instantshaping #BengkungModen #sakitbelakang #slipdisc #backsupport #gurujakarta #ikhtiarhamil #trytoconceive #premiumbeautifulsurabaya #bodyshapingmaker #solusikurus #korsetkesihatan #pengecilperut #kempiskanperut #wanitahebat #langsingtanpadiet #korsetbagus #korsetperamping #pelangsingcepat #premiumbeautifulkelantan #korsetperampingbadan #kuruslepasbersalin #premiumbeautifuljohorbahru #tipslangsing #premiumbeautifulmedan
Wow instant shaping😁 #PinggangSecekakDenganPB .. Bentuk badan dah cantik langsing kemas berpotongan. Special utk kalian, bulan ni team sis nak pakaikan 50 orang wanita yang BERTUAH bila 5 minit INSTANT SHAPING dengan PREMIUM BEAUTIFUL. Selain nak kurus anda PB juga membantu yang NAK :- . πŸ”₯ HAMIL/ ZURIAT πŸ”₯ SEMBUH SAKIT BELAKANG/ SLIP DISC . πŸ”₯ BENGKUNG MODEN VIRAL πŸ”₯ CYST/ FIBROID πŸ”₯ PERIOD PROBLEM πŸ”₯ JANA PENDAPATAN LUMAYAN SETIAP BULAN . Korang akan rasa betapa berharganya diri ini bila dapat BODYGUARD yang boleh tolong jagakan diri kita sepanjang hari dari SIHAT & CANTIK LUARAN DALAMAN.. . Kalau korang nak jadi #agentpremiumbeautiful pun digalakkan. Best dapat pakai #premiumbeautifulPercuma korang juga dapat income lumayan 4-5 angka sebulan. Juga, dapat terbang business trip percuma ke #jakarta . Nak? Terus WA Azza di Bio Yea. . #pelangsingbadan #CorsetWithFir #instantshaping #BengkungModen #sakitbelakang #slipdisc #backsupport #gurujakarta #wanitainspirasi #premiumbeautifulsurabaya #bodyshapingmaker #solusikurus #korsetkesihatan #pengecilperut #kempiskanperut #wanitahebat #langsingtanpadiet #korsetbagus #korsetperamping #pelangsingcepat #premiumbeautifulkelantan #korsetperampingbadan #kuruslepasbersalin #premiumbeautifuljohorbahru #tipslangsing #premiumbeautifulmedan
Korang pegi open house tu jangan lupa pakai PB tau. Ala kejap je nak pakai...kalau sis tak sampai 5 minit dah siap 😘. Kalau beginner dalam 5 minit aje...cepat kan? . #raya2018
Wow dah 4 negara SHOM takluki pasaran.. Selain di Malaysia dah 26 tahun berdiri teguh dan kukuh, kini bertambah maju di Brunei, Indonesia dan Singapura. Sis bangga bersama SHOM! Syarikat yang sangat-sangat hebat menyediakan platform perniagaan kpd kita semua. . Kita Kalau nak buat bisnes memang kena tengok profile syarikat dahulu kan.. Yelah, dah macam cendawan tumbuh peluang bisnes sekarang. Kita nak pilih yang mana? Yang baru atau yang lama bertahan. . Nak tahu jelas peluang bisnes apa yg SHOM sediakan utk kalian mula? Tnya sis sekarang. Bersama G8 Unity kita ada business plan yg me adik utk dikongsi. Kumpulan juga terdiri dari mentor yg berpengalaman besar dalam bisnes SHOM ni.. . Nak tahu peluang? Terus tekan WA link di Bio for fast respond yea.. . #uangtambahan #bisnis #Premiumbeautifulmedan #premiumbeautifuljakarta #garlictabletjakarta #garlictabletindonesia #PremiumBeautifulindonesia #liburanpercuma #bvsmindonesia #bvsmjakarta #wanitaindonesia #g8unity #minkaffeindonesia #mitrausaha #korsetjakarta #korsetindonesia #resellerwelcome #resellerjakarta #resellermedan #resellerkalimantan #resellerindo #bisnisrumahan #bisnisreal #minkaffejakarta #minkaffesurabaya #premiumbeautifulsurabaya
Walaupun raya dah habis, tapi misi makan dan melantak masih tak berkurangan. Plan diet dan nak kurangkan berat badan dah hilang. Habis tu? Macamana nak buat? Paling senang, pakai je PREMIUM BEAUTIFUL. Bila pakai pakai PB ni secara konsisten, dah tak risau nak makan apa dan banyak mana. Puas hati, bila perut kenyang, hati senang dan berat badan maintain atau berkurangan. #premiumbeautifulexpert
After settle semua kerja rumah, sis sorting order clients pula. Yeay PB yang sis order for my client dah sampai 😘. Biarpun nak buat serahan tangan esok dan lusa, sis memang sejenis suka prepare awal awal. Biar tersusun elok supaya tak kalut 😁 . U all yang dah lama mengidam PB tu..meh sini sis tunaikan apa yang diidamkan tu. . DM or whatsapp ya. Thank you πŸ™πŸ»β€οΈ . #EngineerPencenMuda
Hello Saturday... . Apa program weekend ni? Nak keluar rumah jangan lupa sarung Premium Beautiful ye. Baru la badan kemas dan langsing. Pakai baju apa pun nampak cantik... 😘😘 . #ootdpremiumbeautiful
Hello Saturday... . Apa program weekend ni? Nak keluar rumah jangan lupa sarung Premium Beautiful ye. Baru la badan kemas dan langsing. Pakai baju apa pun nampak cantik... 😘😘 . #ootdpremiumbeautiful
Hello Saturday... . Apa program weekend ni? Nak keluar rumah jangan lupa sarung Premium Beautiful ye. Baru la badan kemas dan langsing. Pakai baju apa pun nampak cantik... 😘😘 . #ootdpremiumbeautiful
Selamat Pagi..🌹 . Saya Nak Tengok Berapa Ramai Usahawan Online Dalam Friendlist Saya.. . Taip " i " . . #g8unity #premiumbeautifulsungaipetani #premiumbeautifulkulim #PremiumBeautifulindonesia #premiumbeautifuljakarta #fizamahazir
Masih ingatkah kalian cerita sis mengenai suami buruh binaan di Malaysia membelikan #corset #premiumbeautiful kepada isterinya yang menderita #scoliosis (tulang bengkok) dari #Sumatera #Indonesia . . . Lihat foto ini cantik bangetkan isteri Pak Hendra, ibu anak satu ini seharusnya operasi tapi beliau tidak mahu. Lalu Pak Hendra belikan Premium Beautiful sebagai #backsupport untuk #tulangbelakang beliau. Beruntungnya isteri ada suami sebagus Pak Hendra yang kerja keras untuk isteri tersayang. . . Alhamdulillah bukan aja bertambah sihat malah udah bertambah cantik. Orang Indonesia emangnya suka sekali dilihat syantik ya? Bikin orang Malaysia panas lol. Jadi orang Malaysia kalian mahu lihat aja ya? Ayo jadi manusia pinter upgrade baju dalam anda kepada baju dalam PB yang memberikan manfaat kesihatan pada badan anda 😊😍 . . Premium Beautiful #korsettulangbelakang sememangnya diiktiraf oleh American #chiropractic Association #pakartulangantarabangsa sebagai alternatif kepada permasalahan #tulangbelakang kerana ia direka 70% untuk #kesihatan dan 30% untuk #kecantikan . πŸ’―#satisfaction 😎 . . #askmehow #scoliosisawareness #scoliosissurgery #nyeritulang
Wow.. Cantiknya @missfazura our DutaPB.. Korang Kalau nak cantik langsing pinggang secekak mcm Fazura Jomlah pakai PB.. 50 orang wanita yang BERTUAH bila 5 minit INSTANT SHAPING dengan PREMIUM BEAUTIFUL. Selain nak kurus anda PB juga membantu yang NAK :- . πŸ”₯ HAMIL/ ZURIAT πŸ”₯ SEMBUH SAKIT BELAKANG/ SLIP DISC . πŸ”₯ BENGKUNG MODEN VIRAL πŸ”₯ CYST/ FIBROID πŸ”₯ PERIOD PROBLEM πŸ”₯ JANA PENDAPATAN LUMAYAN SETIAP BULAN . Korang akan rasa betapa berharganya diri ini bila dapat BODYGUARD yang boleh tolong jagakan diri kita sepanjang hari dari SIHAT & CANTIK LUARAN DALAMAN.. . Kalau korang nak jadi #agentpremiumbeautiful pun digalakkan. Best dapat pakai #premiumbeautifulPercuma korang juga dapat income lumayan 4-5 angka sebulan. Juga, dapat terbang business trip percuma ke #jakarta . Nak? Terus WA Azza di Bio Yea. . #pelangsingbadan #CorsetWithFir #instantshaping #BengkungModen #sakitbelakang #slipdisc #backsupport #gurujakarta #ikhtiarhamil #trytoconceive #premiumbeautifulsurabaya #bodyshapingmaker #solusikurus #korsetkesihatan #pengecilperut #kempiskanperut #wanitahebat #langsingtanpadiet #korsetbagus #korsetperamping #pelangsingcepat #premiumbeautifulkelantan #korsetperampingbadan #kuruslepasbersalin #premiumbeautifuljohorbahru #tipslangsing #premiumbeautifulmedan
Cash buyer bengkung lelaki lagi today. Waduh lelaki mau pake bengkung juga. Mau jadi abam sado gitu. 😁😊 . . #askmehow #premiumbeautiful #bengkunglelaki #cashbuyer #waistnipper #abangsado #tipskempisperut #tipskempiskanperut #bisnesdihujungjari
Wow instant shaping😁 Bentuk badan dah cantik langsing kemas berpotongan. Special utk kalian, bulan ni team sis nak pakaikan 50 orang wanita yang BERTUAH bila 5 minit INSTANT SHAPING dengan PREMIUM BEAUTIFUL. Selain nak kurus anda PB juga membantu yang NAK :- . πŸ”₯ HAMIL/ ZURIAT πŸ”₯ SEMBUH SAKIT BELAKANG/ SLIP DISC . πŸ”₯ BENGKUNG MODEN VIRAL πŸ”₯ CYST/ FIBROID πŸ”₯ PERIOD PROBLEM πŸ”₯ JANA PENDAPATAN LUMAYAN SETIAP BULAN . Korang akan rasa betapa berharganya diri ini bila dapat BODYGUARD yang boleh tolong jagakan diri kita sepanjang hari dari SIHAT & CANTIK LUARAN DALAMAN.. . Kalau korang nak jadi #agentpremiumbeautiful pun digalakkan. Best dapat pakai #premiumbeautifulPercuma korang juga dapat income lumayan 4-5 angka sebulan. Juga, dapat terbang business trip percuma ke #jakarta . Nak? Terus WA Azza di Bio Yea. . #pelangsingbadan #CorsetWithFir #instantshaping #BengkungModen #sakitbelakang #slipdisc #backsupport #gurujakarta #premiumbeautifulsurabaya #bodyshapingmaker #solusikurus #korsetkesihatan #pengecilperut #kempiskanperut #wanitahebat #langsingtanpadiet #korsetbagus #korsetperamping #pelangsingcepat #premiumbeautifulkelantan #korsetperampingbadan #kuruslepasbersalin #premiumbeautifuljohorbahru #tipslangsing #premiumbeautifulmedan
Eh cantiknya client ni sekarang.. Bentuk badan dah cantik langsing kemas berpotongan. Special utk kalian, bulan ni team sis nak pakaikan 50 orang wanita yang BERTUAH bila 5 minit INSTANT SHAPING dengan PREMIUM BEAUTIFUL. Selain nak kurus anda PB juga membantu yang NAK :- . πŸ”₯ HAMIL/ ZURIAT πŸ”₯ SEMBUH SAKIT BELAKANG/ SLIP DISC . πŸ”₯ BENGKUNG MODEN VIRAL πŸ”₯ CYST/ FIBROID πŸ”₯ PERIOD PROBLEM πŸ”₯ JANA PENDAPATAN LUMAYAN SETIAP BULAN . Korang akan rasa betapa berharganya diri ini bila dapat BODYGUARD yang boleh tolong jagakan diri kita sepanjang hari dari SIHAT & CANTIK LUARAN DALAMAN.. . Kalau korang nak jadi #agentpremiumbeautiful pun digalakkan. Best dapat pakai #premiumbeautifulPercuma korang juga dapat income lumayan 4-5 angka sebulan. Juga, dapat terbang business trip percuma ke #jakarta . Nak? Terus WA Azza di Bio Yea. . #pelangsingbadan #CorsetWithFir #instantshaping #BengkungModen #sakitbelakang #slipdisc #backsupport #gurujakarta #premiumbeautifulsurabaya #bodyshapingmaker #solusikurus #korsetkesihatan #pengecilperut #kempiskanperut #wanitahebat #langsingtanpadiet #korsetbagus #korsetperamping #pelangsingcepat #premiumbeautifulkelantan #korsetperampingbadan #kuruslepasbersalin #premiumbeautifuljohorbahru #tipslangsing #premiumbeautifulmedan
Wow.. Minggu ni berderet Buyer PB.. Alhamdulillah.. Masing2 nak kemaskan bentuk badan lepas raya badan naik mendadak. Now it’s time to get back sexy body with PB. Bulan ni team sis nak pakaikan kat 50 orang wanita yang BERTUAH bila 5 minit INSTANT SHAPING dengan PREMIUM BEAUTIFUL. Selain nak kurus anda PB juga membantu yang NAK :- . πŸ”₯ HAMIL/ ZURIAT πŸ”₯ SEMBUH SAKIT BELAKANG/ SLIP DISC . πŸ”₯ BENGKUNG MODEN VIRAL πŸ”₯ CYST/ FIBROID πŸ”₯ PERIOD PROBLEM πŸ”₯ JANA PENDAPATAN LUMAYAN SETIAP BULAN . Korang akan rasa betapa berharganya diri ini bila dapat BODYGUARD yang boleh tolong jagakan diri kita sepanjang hari dari SIHAT & CANTIK LUARAN DALAMAN.. . Kalau korang nak jadi #agentpremiumbeautiful pun digalakkan. Best dapat pakai #premiumbeautifulPercuma korang juga dapat income lumayan 4-5 angka sebulan. Juga, dapat terbang business trip percuma ke #jakarta . Nak? Terus WA Azza di Bio Yea. . #pelangsingbadan #CorsetWithFir #instantshaping #BengkungModen #sakitbelakang #slipdisc #backsupport #gurujakarta #ikhtiarhamil #trytoconceive #premiumbeautifulsurabaya #bodyshapingmaker #solusikurus #korsetkesihatan #pengecilperut #kempiskanperut #wanitahebat #langsingtanpadiet #korsetbagus #korsetperamping #pelangsingcepat #premiumbeautifulkelantan #korsetperampingbadan #kuruslepasbersalin #premiumbeautifuljohorbahru #tipslangsing #premiumbeautifulmedan
Bila pakai #premiumbeautiful #korset , memang boleh dapat #instantshaping . Boleh nampak #immediate #effects , #perutbuncit boleh nampak #hilang , #pehabesar boleh nampak #kecil . Yg bestnya sgt #selesa mcm tak pakai korset. #bentukbadan pun nampak #berpotongan . . Jadi nak try merasai sendiri #bodyshaper #lingerie ni? Jom roger saya utk #freefitting . . #instantshape #perutboroi #boroi #buncit #waistshaper #bengkungkurus #bengkungperut #bengkunginfrared #korsetpembakarlemak #korsetpembentukanbadan
#premiumbeautiful #korset terdiri drp 3 kepingan yg mempunyai fungsi yg berlainan dan tersendiri. . #longbra boleh membantu #mengempiskanperut atau #flattentummy , juga #firmup #bust selain dr #backsupport . Utk ibu2 yg #breastfeeding jgn risau, kerana ia bukan sahaja ia breast feed friendly, ia juga membantu milk production. . #waistnipper berfungsi sebagai back support dan juga #waistsupport selain dr #reshape #waistline . Sangat sesuai utk pesakit #slipdisc dan #scoliosis . Ia juga sesuai utk org yg mengalami #prolapseddisc dan #badposture kerana ia dpt membantu improve #bodyposture . #longgirdle membantu #reshape dan #reduce #waistline . Reshape #thigh selain dr flatten tummy. Ia juga dpt membantu improve #bloodcirculation . Sebab tu walaupun korset kesihatan ni boleh dipakai secara berasingan atau hanya sekeping, tetapi utk mendapatkan effect yg bagus, seelok2nya ia dipakai secara satu set. . Nak try? Roger say utk #freefitting . . #waistshaper #korsetpembentukbadan #korsetperut #korsetkurus #bengkungmoden #bodyshaper #korsetpembakarlemak
Adik jangan kacau baby tau.Ibu nak fitting ibu si baby ni. Makin ramai ibu berpantang nak pakat-pakat pakai bengkung moden.Mudah dan ringkas tak perlu nak lilit-lilit bagai. Ada yang ibu baru lepas bersalin tak kalau nak rasa fabrik pb atau nak fitting boleh hallo akak aishahmusa ye... #aishahmusa #premiumbeautiful #g8unity #60173494973
Betullah orang cakap kalau gemuk nampak tuakan.Walaupun umur baru dalam 20an. Tapi dengan testimoni akak ini umur dah 40an masih tetap muda jerr.Rahsianye sarung ajer premiumbeautiful.Inilah hasilnye... Akak ni pun tak sabar nak pakai pb semula.Sebab sekarang ni tengah sarat mengandung anak yang ke 7 pulaπŸ˜—πŸ˜—πŸ˜—πŸ˜— #aishahmusa #pbpilihanhati #bengkungmoden
Jadi wanita bukan mudah. Lagi-lagi bila dah ada anak. Buat apa saja, priority tetap anak-anak. Bila busy, anak tetap dalam fikiran & hati. Tak mudah jadi ibu yg bekerja. Kalau diberi pilihan, memang nak juga banyak masa untuk anak-anak. Jaga anak sendiri. Tapi betul, tak mudah juga jadi full time housewife. Setiap pilihan kita, kita tentu dah fikir pro & cons. Tapi percayalah, ketetapan Allah juga akhirnya. Setiap kali saya berdoa, Saya bagitau Allah, Saya memang nak kaya & berjaya, tapi saya paling mahukan kebahagiaan & kebebasan! Saya nak hidup senang & banyak masa untuk keluarga saya. Semoga apa yg kita hajati termakbul. Amin.. . #uangtambahan #bisnis #Premiumbeautifulmedan #premiumbeautifuljakarta #garlictabletjakarta #garlictabletindonesia #PremiumBeautifulindonesia #liburanpercuma #bvsmindonesia #bvsmjakarta #wanitaindonesia #minkaffeindonesia #mitrausaha #korsetjakarta #korsetindonesia #resellerwelcome #resellerjakarta #resellermedan #resellerkalimantan #resellerindo #bisnisrumahan #bisnisreal #minkaffejakarta #minkaffesurabaya #premiumbeautifulsurabaya
Entrepreneurship teached you how to be brave and overcome your fear. It also leads you to your dreams that you may have a long time ago. It guides you to become a better you. It also brings you to the next higher level when you are not just a follower but also a leader.. . Alhamdulillah for the opportunity given. Thank you all important & positive people around me. . #EngineerPencenMuda #ratuPB #g8unity
Entrepreneurship teached you how to be brave and overcome your fear. It also leads you to your dreams that you may have a long time ago. It guides you to become a better you. It also brings you to the next higher level when you are not just a follower but also a leader.. . Alhamdulillah for the opportunity given. Thank you all important & positive people around me. . #EngineerPencenMuda #ratuPB #g8unity
Entrepreneurship teached you how to be brave and overcome your fear. It also leads you to your dreams that you may have a long time ago. It guides you to become a better you. It also brings you to the next higher level when you are not just a follower but also a leader.. . Alhamdulillah for the opportunity given. Thank you all important & positive people around me. . #EngineerPencenMuda #ratuPB #g8unity
Hah! Semua orang update pasal durian kan..disa nak update pasal #premiumbeautiful haaaa lama tak bersiaran kan..makan durian pun kena pakai PB tau uolls..nati trlebih makan pulak 🀭 . Ada yg tanya disa..dah kurus kena pakai PB jugak ke kak..hisshhh kena la dik..byk lagi manfaat lain selain kurus..kesihatan tu penting tau..badan kita nak pakai lama..perempuan kan banyak benda perlu di jaga..uolls setuju tak? . Disa Jumani Pakar Premium Beautiful Anda 😎
Tadi cikgu sek Ifra datang beraya..sesambil tu fitting PB sekali. Bila dah fitting, rasa fabrik PB yang lembut tu...memang tak lepas dah pandangan dari PB! Hehehe. . . Bagus cikgu ni pernah cuba macam macam produk..walaupun belum dapat hasil yang diinginkan, beliau tak pernah give up. Lastly decide untuk pakai PB sebab dah tentu boleh pakai lama, jadi tak adalah berat turun naik. Penat penat diet tapi hasilnya macam yo-yo. . . As PB Expert sis terus bagi consultation pada cikgu ni tadi berdasarkan masalah beliau. Then sama sama tentukan saiz PB (siap tunjuk ajar sekali 😁) plus harga. . . Sekali cikgu ni terkejut! . Ingatkan PB ni harganya RM 5,000! Rupa rupanya idok le begitu. RM 3,000 pun tak sampai lah πŸ˜‰ . . Haa uols kalau nak dapatkan PB, nak mula pakai PB, nak tau harga, saiz yang betul, cara pakai...tanyalah dengan PB Expert macam sis. Jangan tanya orang yang tak pakai. Salah info nanti 😊 . . Boleh terus roger sis. Klik link ni terus ya.. . . http://ratukorsetpb.wasap.my/ . #ratuPB #pakarpremiumbeautiful
Apaaaaaa? Modal RM500 bonus mencecah RM1000++ . Iaaaa... utk #SetkomboKurus .. Itulah yg my mentor CDM Shaliza Aziz bentangkan td.. Gila best.. 2x Ganda pulangan kita dapat. Pulak tu product memang laku sbb dh ada pun testimonj terpksa kurus dgn our #KomboKurus . . Eh korang Jomlah apa lagi.. RM500 shj dpt product dan kami ajar bagaimana habis 1 Hari... Kalau 1 minggu? 2 minggu lagi berganda bonus kalian.. . Jom! Jom! Jangan lambat lambat! Nak Kurus Sambil dapat duit tak? Jom ask Azza for registration.. πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻 . #G8Unity #produkKurusViral #WorkFromYourPhone #uangtambahan #bisnis #Premiumbeautifulmedan #premiumbeautifuljakarta #garlictabletjakarta #garlictabletindonesia #PremiumBeautifulindonesia #liburanpercuma #bvsmindonesia #bvsmjakarta #wanitaindonesia #minkaffeindonesia #mitrausaha #korsetjakarta #korsetindonesia #resellerwelcome #resellerjakarta #resellermedan #resellerkalimantan #resellerindo #bisnisrumahan #bisnisreal #minkaffejakarta #minkaffesurabaya #premiumbeautifulsurabaya
Alhamdulillah settle semua food delivery.. Last delivery sis dh set clear before 10am sbb lepas tu sis nk fokus bisnes SHOM pulak.. Haaa walaupun dh bersara perbankan dan status WAHM sis mmg Plan & Manage my work sebaik mungkin. Kita dah biasa sibuk bekerja, masa terluang sikit Sis rasa rugi nyaaaa Jika tak manfaatkan something yg berharga.. Betui tak 😬 . Sebentar lagi Sis ada PT session dgn my mentor.. Utk setup perjalanan bisnes lebih maju dgn my team.. Tak sabar nih.. Bisnes bermentor ni kita beruntung ada yg guide kita dlm bisnes dengan betul.. So just follow je panduan.. . Then pastu ke stokist pula.. Stokist lak depan rumah je.. Hehe tu yg lagi semangat buat bisnes SHOM ni. Semoga dipermudahkan semua urusan Sis harini.. . . #uangtambahan #bisnis #Premiumbeautifulmedan #premiumbeautifuljakarta #garlictabletjakarta #garlictabletindonesia #PremiumBeautifulindonesia #liburanpercuma #bvsmindonesia #bvsmjakarta #wanitaindonesia #minkaffeindonesia #mitrausaha #korsetjakarta #korsetindonesia #resellerwelcome #resellerjakarta #resellermedan #resellerkalimantan #resellerindo #bisnisrumahan #bisnisreal #minkaffejakarta #minkaffesurabaya #premiumbeautifulsurabaya
Salam Jumaat!!😘😘 . Pagi2 camni kita boost our energy dulu ye!! Lagipun pagi ni cikgu mai ada kelas!! . πŸ€—πŸ€—πŸ˜ . #assalamualaikum #selamatpagi
Tahun 2018, semua perlukan duit. Ya....mungkin yang beranggapan, buat apa cari duit banyak-banyak? Hidup ala kadar, cukup lah. . . Cukup lah? Cuba bayangkan, sewa rumah pun dah RM600. Duit minyak, RM 300. Pengasuh anak, RM400. Barang dapur, RM500. Keperluan anak-anak, RM500. Duit kereta, RM700. Ini semua kos untuk sebulan. Agak-agak? Berapa gaji sebulan tue? Yang gaji masyukkk..mungkin perkataan "tak pe lah". Tapi..yang baru gaji RM2000? Ehhh..untuk parents? Tak bagi ker duit belanja? Nie yang buat pening kepala bila 3 hari lepas gaji. Duit gaji singgah kejap jer dalam dompet. Tak sempat nak bermaustatin seminggu. πŸ˜… . . Waktu macam nie, barulah ramai mulakan online business. "Tak pe lah" tak minat. Ehh? Tak pe lah lagi. Tahu tak? Student pun pandai cari side income. Inikan kita yang dah berkeluarga, nak kahwin masih "tak pe lah". Tak nak ker, daripada side income, boleh cover duit belanja yang hampir RM2000++ tue. Duit gaji, boleh simpan untuk Tabung Haji, ASB. . . Betul ker boleh dapat banyak tue? RM2,000? Ya..dengan G8 Unity, boleh dapat bonus besar-besar. 4 angka tue biasa kalau ikut plan G8 Unity. Bonus pulak masuk 10hb (waktu nie, duit gaji dah nipis kan?). Kalau diri sendiri rasa hidup selesa, fikirkan keluarga terdekat kita. Selesakah mereka? Jangan disebabkan KESEMPITAN WANG, HIDUP TAK BAHAGIA. . . Masih belum terlambat untuk bermula bersama G8 Unity. Kawan2 PM/DM +60139865061
Tahun 2018, semua perlukan duit. Ya....mungkin yang beranggapan, buat apa cari duit banyak-banyak? Hidup ala kadar, cukup lah. . . Cukup lah? Cuba bayangkan, sewa rumah pun dah RM600. Duit minyak, RM 300. Pengasuh anak, RM400. Barang dapur, RM500. Keperluan anak-anak, RM500. Duit kereta, RM700. Ini semua kos untuk sebulan. Agak-agak? Berapa gaji sebulan tue? Yang gaji masyukkk..mungkin perkataan "tak pe lah". Tapi..yang baru gaji RM2000? Ehhh..untuk parents? Tak bagi ker duit belanja? Nie yang buat pening kepala bila 3 hari lepas gaji. Duit gaji singgah kejap jer dalam dompet. Tak sempat nak bermaustatin seminggu. πŸ˜… . . Waktu macam nie, barulah ramai mulakan online business. "Tak pe lah" tak minat. Ehh? Tak pe lah lagi. Tahu tak? Student pun pandai cari side income. Inikan kita yang dah berkeluarga, nak kahwin masih "tak pe lah". Tak nak ker, daripada side income, boleh cover duit belanja yang hampir RM2000++ tue. Duit gaji, boleh simpan untuk Tabung Haji, ASB. . . Betul ker boleh dapat banyak tue? RM2,000? Ya..dengan G8 Unity, boleh dapat bonus besar-besar. 4 angka tue biasa kalau ikut plan G8 Unity. Bonus pulak masuk 10hb (waktu nie, duit gaji dah nipis kan?). Kalau diri sendiri rasa hidup selesa, fikirkan keluarga terdekat kita. Selesakah mereka? Jangan disebabkan KESEMPITAN WANG, HIDUP TAK BAHAGIA. . . Masih belum terlambat untuk bermula bersama G8 Unity. Kawan2 PM/DM +60139865061
Tahun 2018, semua perlukan duit. Ya....mungkin yang beranggapan, buat apa cari duit banyak-banyak? Hidup ala kadar, cukup lah. . . Cukup lah? Cuba bayangkan, sewa rumah pun dah RM600. Duit minyak, RM 300. Pengasuh anak, RM400. Barang dapur, RM500. Keperluan anak-anak, RM500. Duit kereta, RM700. Ini semua kos untuk sebulan. Agak-agak? Berapa gaji sebulan tue? Yang gaji masyukkk..mungkin perkataan "tak pe lah". Tapi..yang baru gaji RM2000? Ehhh..untuk parents? Tak bagi ker duit belanja? Nie yang buat pening kepala bila 3 hari lepas gaji. Duit gaji singgah kejap jer dalam dompet. Tak sempat nak bermaustatin seminggu. πŸ˜… . . Waktu macam nie, barulah ramai mulakan online business. "Tak pe lah" tak minat. Ehh? Tak pe lah lagi. Tahu tak? Student pun pandai cari side income. Inikan kita yang dah berkeluarga, nak kahwin masih "tak pe lah". Tak nak ker, daripada side income, boleh cover duit belanja yang hampir RM2000++ tue. Duit gaji, boleh simpan untuk Tabung Haji, ASB. . . Betul ker boleh dapat banyak tue? RM2,000? Ya..dengan G8 Unity, boleh dapat bonus besar-besar. 4 angka tue biasa kalau ikut plan G8 Unity. Bonus pulak masuk 10hb (waktu nie, duit gaji dah nipis kan?). Kalau diri sendiri rasa hidup selesa, fikirkan keluarga terdekat kita. Selesakah mereka? Jangan disebabkan KESEMPITAN WANG, HIDUP TAK BAHAGIA. . . Masih belum terlambat untuk bermula bersama G8 Unity. Kawan2 PM/DM +60139865061
Pen merah pen biru, U marah I love U πŸ˜πŸ˜„. . Tadi ada orang tanya sis. Betul ke pakai PB ni boleh kurus? Betullah tu kalau korang PAKAI konsisten. Kalau tak konsisten atau almari yang pakai...nanti almari yang kurus 🀣 . Jangan marah nanti kena jual. Hiksss. Kalau nak try PB meh roger sis. Korang kena rasa sendiri baru tahu macam mana peginya πŸ˜‰ . #ratuPB #EngineerPencenMuda #pakarpremiumbeautiful
Dare to dream big and achieve it? Be my protege and unlock your potential! . #EngineerPencenMuda #autopilotincome #g8unity #norainezamshahprotege
next page →