#pp6

4,358 posts

Loading...
Have a great season..... Assist king #PP6 Via: @brfootball
Right guys please follow my backup account @unitedlocal.2 @unitedlocal.2 @unitedlocal.2 Would mean alot just incase this account gets banned as Instagram has been giving out alot of copyrights. So please guys follow🙏❤ @unitedlocal.2 #manchesterunited #mufc #mourinho #premierleague #pogba #pp6 #ibrahimovic #matic #martial #degea #bailly #darmian #france #neur #neymar #brazil #brighton #manchestercity #champions #Chelsea
Loading...
Match ratings: De gea:7/10 Smalling:6/10 Jones:6/10 Valencia:8/10 ⚽️ Shaw:7/10 Matic:6/10 Pogba:9.5/10 🅰️🅰️🏆 Lingard:6/10 🔸️ Martial:8/10 ⚽️🅰️ Lukaku:7.5/10 ⚽️🔸️ Substitutes: Rashford:5.5/10 Fellani:N/A 🔸️=Yellow card ⚽️=Goal ❌=Red 🅰️=Assist 🏆=Motm (IMO)
13 appearances🏃 3 goals⚽ 9 assists🎯 He's a good one. #PaulPogba #Pogba #Pp6 #ManchesterUnited #ManUtd #MUFC #Ggmu #Stoke #Stokecity #Premierleague #Football #Soccer #France
Get in boys🔴🔴🔴 Good performance Pogba was brilliant😍🔝 Finally got a prediction right🙌😂 Your opinions on the game Comment below👇 Stay tuned for the highlights gonna post later🤞 #manchesterunited #mufc #mourinho #premierleague #pogba #pp6 #ibrahimovic #matic #martial #degea #bailly #darmian #france #neur #neymar #brazil #brighton #manchestercity #champions #Chelsea
🅰️🅰️ Tonight's 2 assists make it 9 in 13 Premier League games from Paul Pogba this season.
The starting line-up for today's game against Stoke. Great line up Valencia returns🙌🔴🔴🔴 #manchesterunited #mufc #mourinho #premierleague #pogba #pp6 #ibrahimovic #matic #martial #degea #bailly #darmian #france #neur #neymar #brazil #brighton #manchestercity #champions #Chelsea
ᴘᴏɢʙᴀ ғʀ 🤙🏽 . . . #Pogba #PP6
Its Match day(Finally😂) My prediction is Manchester United 3 Stoke 0 Comment your prediction down below👇 Winner gets a shout out on my story👍 #manchesterunited #mufc #mourinho #premierleague #pogba #pp6 #ibrahimovic #matic #martial #degea #bailly #darmian #france #neur #neymar #brazil #brighton #manchestercity #champions #Chelsea
#Manchestercity vs #liverpool 😍😍😍 What a game🔥🔥🔥 Will city still win the league?👇 No copyright intended @skysports 🙏🙏 Sorry for the quality at the end🙏 Please give credit if you would wish to use this post🙏👍 #manchesterunited #mufc #mourinho #premierleague #pogba #pp6 #ibrahimovic #matic #martial #degea #bailly #darmian #france #neur #neymar #brazil #brighton #manchestercity #champions #Chelsea #arsenal #silva #salah #firmino
BREAKING:Sanchez has agreed personal terms with Manchester United 😲😲 (Source di marzio 10/10 source) It looks like its happening😍🙏 #manchesterunited #mufc #mourinho #premierleague #pogba #pp6 #ibrahimovic #matic #martial #degea #bailly #darmian #france #neur #neymar #brazil #brighton #manchestercity #champions #Chelsea
12月にとっとり花回廊に行ってきました。ジンバル練習です。 Full version↓ フラワーイルミネーション in とっとり花回廊 https://youtu.be/WDjsR2zZzdU #All I need is practice. #とにかく練習だ#a7sii #sel1635z #sonyalpha #pp6 #feiyutech #mg -v2 #japan #japanese #japan_night_view #鳥取 #とっとり花回廊 #フラワーイルミネーション #イルミネーション #夜景 #videographer
Reds never stop 🔴🔴🔴 #ggmu #pp6 #pog6a
Isco's #skills 🤤😍 Is isco underrated?👇 No copyright intended @laliga 🙏 🎶:Heuse & Zeus x Crona - (feat.Emma sameth) (NCS release) #manchesterunited #mufc #mourinho #premierleague #pogba #pp6 #ibrahimovic #matic #martial #degea #bailly #darmian #france #neur #neymar #brazil #brighton #manchestercity #champions #Chelsea
BREAKING:Manchester city are reportedly going to drop out of the Sanchez deal as they are not willing to pay over £20million this will allow Manchester United to sign the forward.(sky sports) Come on lets get this deal wrapped up it will be amazing😍 #manchesterunited #mufc #mourinho #premierleague #pogba #pp6 #ibrahimovic #matic #martial #degea #bailly #darmian #france #neur #neymar #brazil #brighton #manchestercity #champions #Chelsea
Assalamualaikum rakan - rakan sekalian alam, ni nak bagi 1 berita best untuk rakan2 yang nak tukar handphone tapi kena save buget. Maklum la, ramai yang nak kahwin kan tahun ni? 🙊. So, pada sapa2 yg nak/berminat untuk jadikan iphone sebagai gadget baru tahun 2018, hantaran pertunangan/kahwin atau hadiah kepada pasangan anda, jangan malu2 guys, usya je dekat @izaz.iphone kami menawarkan harga yg berpatutan untuk anda. Bagi yg jauh kami menyediakan khidmat postage untuk anda, dan bagi yg dekat kami pi hantar (cod). Serius talk #nokelentong . Untuk maklumat lanjut, boleh hubungi no 0169673679 (wasap only) ataupun tekan link biru di bio. Tq guys support kami 😘 . #iphone #iphoneoriginal #iphoneorimurah #iphoneterlajakmurah #iphonerefurbish #iphoneoriginalimport #trustedseller #izaziphone #nokelentong #kamipunnakkahwin #kasijadi #reviewig #reviewmurah #barangpanaslagi #tqvm #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #pp6 /7
e é com esse vídeo extremamente vergonhoso que eu venho dizer que: você é a melhor amiga que esse mundo inteiro já viu, não existe melhor companhia do que você e principalmente não existe um sorriso mais linducho. obrigada por ser tão você e conseguir me trazer a paz e o bem que você me traz, eu mais que te amo,feliz aniversário ! 💚 #taentaonaoconta #desçoousubo #luisXX | #eunaoevc #pp6 #borapro11 @giilima1
#neymar skills at #psg 😍😍😍 Will Neymar will the ballon d'or next year?👇 No copyright intended @ligue1conforama 🙏 🎶:Big sean bounce back (vanic remix)
#manchesterunited vs #southampton 😍 Throwback to when we won our first silverware with Mourinho😍 @skysports no copyright intended 🙏 🎶:Zede Kesha- ﹰTrue ﹰColours (Nolan van lith remix)
V pondělí 15.1. se rozjede 6ti týdenní on-line program PP6‼️ Program je zaměřen na zpevnění těla, redukci váhy a zlepšení kondice💪 Přidat se můžeš i TY👉 ...pokud potřebuješ změnu, nakopnout nebo si něco dokázat 😉 #pp6 #online #body #progress #program #personaltrainer #peterprusansky #fitness #fitnessmotivation #cardio #workout #weightloss #training #running #run #food #foodstyle #ppcomunity #spartanrace #besttime #squats #burpees #behame_s_usmevem
Pogba freestyle skills🔥 #lifesoccer #paulpogba #pogba #pp6
Accadde l'11 Gennaio 2015 : #NapoliJuve #PaulPogba #PP6 🇫🇷 Seguiteci anche sul nostro blog juventuslastoriasiamonoi.altervista.org/ #FINOALLAFINE #lastoriasiamonoi 🖤🔝
Paul Pogba.
#Manchestercity vs #bristolcity Will Manchester city win the cup?👇 No copyright intended @skysports 🙏 If you want to use this video please give credit🙏
#Messi vs #bayernmunich 😍🔥🔥 That skill on #boetang 😨 No copyright intended @championsleague 🙏 🎶:Ship Wreck pain
Gareth bale's best goals at #tottenham 🔥🔥🔥 No copyright intended @skysports @premierleague 🙏 Comment some edits you may want 🔜👇.
Manchester United have been drawn away against Yeovil in the Fa cup 4th round. Great draw🔝🔝 #manchesterunited #mufc #mourinho #premierleague #pogba #pp6 #ibrahimovic #matic #martial #degea #bailly #darmian #france #neur #neymar #brazil #brighton #manchestercity #champions #Chelsea
#manchesterunited vs #everton 🔥🔥🔥 What a game🔝 No copyright intended @emiratesfacup 🙏 Leave any requests down below👇
SPECIAL UNTUK BRO YANG ADA PROBLEM CEPAT PANCUT❗ [slide ke tepi untuk lihat testimony POWER] . . Rasa tak best kan❓ bila malam bini minta NAK dekat bro. Bro mesti rasa down.. “..Malam ni mesti aku CEPAT TEWAS lagi…” . Kan.. Kan..❓ Bro jangan rasa DOWN.. Sebab sebenarnya bukan bro sorang je ada masalah macamni. Sebenarny kajian telah dilakukan ke atas rakyat Malaysia, dan hasil kajian menunjukkan 80% rakyat Malaysia (lelaki) mempunyai masalah LEMAH TENAGA BATIN . Dan hanya 20% sahaja yang tidak mempunyai masalah tersebut. Ini kerana disebabkan factor pemakanan x terkawal, gaya hidup tak sihat, stress dan lain2. . Tapi bro jangan risau. Alhamdulillah kini masalah bro tu boleh dirawati dengan cara yang SIMPLE, MUDAH, PANTAS, SELAMAT dan paling best kesan boleh dilihat seawal 3 hari jee..! Hebat kan❓ . Ramai sangat yang dah gunakan produk LGB OIL kin telah terbukti berjaya menyelesaikan masalah CEPAT PANCUT, dan bukan tu jee! LGB OIL juga mampu menambah PERFORMANCE, BESAR, SIZE, LAWASKAN KENCING dan lain2 lagi..❗ . . ============================================== ORDER SEKARANG & TEBUS MARUAH BRO DIRANJANG❗ ============================================== Special untuk customer kami yang BERTUAH pada HARINI SAHAJA! Kami nak Beri special baucar diskaun superr saving gilee tak masuk akal..❗ . “TAHAN LAMA” ke +6018 772 6990 “TAHAN LAMA” ke +6018 772 6990 “TAHAN LAMA” ke +6018 772 6990 . Tapi malangnyaa baucar diskaun di atas ni terbuka hanya untuk 10 orang yang terawal yang cepat2 wasap kod di atas ni sebelum pukul 11.59 malam ni tahuuu..❗ Cepat cepatt wasap dan rebut baucar diskaun anda..‼ .. #minyaklintah #lintahbelacak #lintahgunung #trustedseller #produksuamiisteri #produkberkesan #reviewig #reviewmurah #paidreview #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #pp6 /15
. Asslmualaikum semua, ☺,Siapa kata LGB OIL hanya untuk lelaki❓Alhamdulillah satu lagi feedback positif kami dapat dari customer selepas menggunakan LGB OIL . Tapi lain feedback ni dari yang lain, customer saya ni beli PEK COMBO tahu. Utk dia dan juga wife dia . . Katanya dia tak boleh nak beraksi lama sangat, cepat sangat tewas. 😔 Lagi satu kalau boleh dia nak breast bini dia besar dan padat. Haa sekarang selepas seminggu pakai perbezaan nampak ketara sangat. Power kan ❓ . Mestilah, sebab kami menggunakan 100% bahan asli tradisional yang TERPILIH secara khusus untuk memastikan customer kami, berpuas hati sangat2 dengan produk ni . NAK ORDER❓ Boleh dapatkan dengan cara di bawah :- 👇 “LGB OIL” ke +6011 288 53656 “LGB OIL” ke +6011 288 53656 “LGB OIL” ke +6011 288 53656 . Cepat2 wasap, kami nak beri diskaun baucer pada 5 terawal harini, sebelum 11.59 malam ni..‼ .. #minyaklintah #lintahbelacak #produkberkesan #produksuamiisteri #trustedseller #reviewmurah #reviewig #igshop #paidreview #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #pp6 /15
台紙にセットしたら…顔みたい😁 K様からオーダーいただいたスマイルネックレスとピアス仕上がりました いつもありがとうございます🙇‍♀️ #グルーデコ ® #グルーデコ認定講師 #M 's jewelrybox #スワロフスキー #PP6 〜18 #スマイルネックレス風 #ハンドメイドアクセサリー #オーダー可能
Ještě jste se nerozhodli udělat změnu v tomto roce? Máte pořad šanci se zúčastnit programu, který trvá 6 týdnů a je o jídle a cvičení. Není to o hladu a trápení se☝️☝️ Více info do zprávy👌 www.peterprusansky.cz #fitness #personaltrainer #peterprusansky #pp6 #online #program #6weeks #progress #body #transformation #food #foodstyle #foodlife #fit #training #weightloss #workout #run #running #fitnessmotivation #newlife #pp #ppcomunity #gym #gymlife #gymtime #behame_s_usmevem
Arsenal Vs Chelsea😍😍😍 Was it a penalty?👇🤔 No copyright intended @skysports @premierleague 🙏 🎶:Camilla Cabello-Havana ft. Young Thug (TULE Remix)
Martial 🇫🇷😨 Is Martial our best winger?👇 📽:@footyhighlights7 Follow him for more amazing edits🔥🔥🔥 No copyright intended #manchesterunited #mufc #mourinho #premierleague #pogba #pp6 #ibrahimovic #matic #martial #degea #bailly #darmian #france #neur #neymar #brazil #brighton #manchestercity #champions #Chelsea
next page →