#popiahnestumhorlicks

246 posts

Loading...
Siapkan order utk orang Pahang. Nak letak utk kenduri kawin katanya. #popiahnestumhorlicks #moodraya #homemadebaker
Yang x raya pun mau beraya juga hari nie πŸ˜‚ seminggu sebelum raya makcik ara sudah request mau itu ini ; dgn itu terhasil la menu raya kami, sampai si makcik makan berdiri sebab kekenyangan πŸ’πŸ»β€β™€οΈ #homemadefood #macaroons #almondchunchycaramel #popiahnestumhorlicks #popiahcheesegunting #biskutsemperit #kariayam #ketupatinstantnona #rumahtertutup #jgndtgrumah πŸ˜‚
Loading...
Popiah Nestum Horlicks #popiahnestum #shah alam . Sesiapa yang bosan dengan biskut di pagi raya. Boleh lah cuba order #popiahnestumhorlicks dari kami ni. 100% homemade. RM 25 sebalang. Cod PERCUMA utk area shah alam.
Salam 5 Ramadhan. Kami masih open order ye untuk #PopiahRangupNallaaaaa ni. Minggu ke2 puasa baru kami tutup. Dan kami akan buat untuk #readystock juga. So kalau ada yang nak beli last minit juadah raya boleh roger kami tau. ❀️ #popiahcrunchy #popiahcrispy #popiahrangup #popiahnestum #popiahnestumhorlicks #popiahnestumhomemade #popiahnestummilo #popiahcheese #popiahalmondchoc #popiahwhitechocsprinkles #biskutmazola #mazola #mazolanallaaaaa
Nih lah sbb Cik Senah tak masak hari ni mekasih suami @herman_hadlis sudi tolong gunting & goreng molek2 popiah ni 😘😘 #projekkuihrayaciksenah #popiahnestumhorlicks #ciksenahkitchen #ciksenahmasakmasak #kitatakjual πŸ˜¬πŸ˜€πŸ˜…
Make sure uola order sebelum maghrib tau! dan kita akan hantarkan hari yang sama jugak! 😘 . . . COD Kg Pandan-Maluri-Ampang-kawasan berdekatan shj 🚚 . . Tunggu apa lagi? pecut laju2 whatsapp +60136963096 Miza pattt! πŸƒπŸ»πŸ’¨ . . #biskutrayaampang #biskutraya #tartnenas #almondlondon #popiahnestum #popiahmilo #popiahnestumhorlicks #popiahnestumampang #biskutrayacodampang #cookieraya18feedback
Make sure uola order sebelum maghrib tau! dan kita akan hantarkan hari yang sama jugak! 😘 . . . COD Kg Pandan-Maluri-Ampang-kawasan berdekatan shj 🚚 . . Tunggu apa lagi? pecut laju2 whatsapp +60136963096 Miza pattt! πŸƒπŸ»πŸ’¨ . . #biskutrayaampang #biskutraya #tartnenas #almondlondon #popiahnestum #popiahmilo #popiahnestumhorlicks #popiahnestumampang #biskutrayacodampang #cookieraya18feedback
Make sure uola order sebelum maghrib tau! dan kita akan hantarkan hari yang sama jugak! 😘 . . . COD Kg Pandan-Maluri-Ampang-kawasan berdekatan shj 🚚 . . Tunggu apa lagi? pecut laju2 whatsapp +60136963096 Miza pattt! πŸƒπŸ»πŸ’¨ . . #biskutrayaampang #biskutraya #tartnenas #almondlondon #popiahnestum #popiahmilo #popiahnestumhorlicks #popiahnestumampang #biskutrayacodampang #cookieraya18feedback
Ntah round yg ke brp tah.. Selalu marathon 2 minggu sblm raya. Kali ni 1st day puasa mula dah buat. Rezeki anak-anak. #popiahsnow #popiahnestumhorlicks
1st batch. Order Popiah Snow still open ye. Pm/DM Rynn ok. #popiahsnow #popiahnestumhorlicks
Salah seorang MR DELIVERY #PopiahRangupNallaaaaa kami akan mengetuai angkatan order dari kawasan seperti yang tertera di gambar ye tuan puan. Tapi delivery charges akan dikenakan sedikit. . . βœ…Minimum 2 Balang order βœ…RM10 delivery charges βœ…5 balang ke atas FREE DELIVERY . . Whatsapp kami ye 0192016242 atau 0145132531 untuk order. #popiahrangup #popiahcrunchy #popiahcrispy #popiahnestum #popiahnestumhorlicks #popiahnestumhomemade #popiahnestummilo #popiahcheese
Projek raya 2018 bermula. Siapa nak order sila order dari sekarang sblm akak tutup close order. Whatssap 01110183450 #tartnenas #tartstrawberry #tartberry #popiahnestumhorlicks #popiahnestummilo #kuihraya2018 #projekkuihraya #sayajualkuihraya #bazaria #bazarpaknil #kuihrayasedap
Sendiri buat. Sendiri layan. Tak caya? Rasa sendiri! #PopiahRangupNallaaaaa #TakBeliNayaDahBeliLega #popiahnestumhorlicks
Alhamdulillah. Dapat feedback yang sangat menyenangkan dari customer kami. Sis ni beli semua flavor sekali. Tak ada tester pun. Hehe. Konfiden betul. Tapi memang sedap pun #popiahrangupnallaaaaa ni kan kan kannn. #takbelinayadahbelilega πŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒ . . Whatsapp kami untuk order. Delivery area KL/Selangor. . .#popiahnestum #popiahnestumhorlicks #popiahmilo #popiahmilotabur #popiahcheese #popiahcheeseleleh #popiahalmondchoc #popiahwhitechocsprinkles #sedapgila #popiahcrunchy #popiahcrispy
Nampak sedap kan? Popiah Rangup Nallaaaaa in Almond choc flavor. Rasa sedap hingga menjilat jari! #PopiahRangupNallaaaaa #popiahrangup #popiahcrispy #popiahcrunchy #popiahchocowithalmondnuts #popiahnestum #popiahnestumhorlicks
Nak rasa ALMOND CHOC yang rangup nallaaaaa ni??? . . . . . Whatsapp cepat 0192016242 (link dekat bio boleh terus klik saja). . . . . . Delivery area KL / Ampang / Wangsa Maju / Bangsar / Segambut / Hartamas / Kajang / Semenyih / Bangi / Putrajaya dan sekitar. . . . . . Delivery chargers RM10 sahaja. 10 balang ke atas kami bagi FREE DELIVERY πŸ“¦ ok! πŸ’ƒ . . #PopiahRangupNallaaaaa #popiahrangup #popiahnestum #popiahnestumhorlicks #popiahnestumhomemade #popiahcheese #popiahnestummilo
Dah cuba tak POPIAH RANGUP NALLAAAAA kami? Yang dalam gambar ni nama dia WHITE CHOC SPRINKLES. Cantik dan sedap. Sesambil tengok tv ke duduk relax2 ke sambil kunyah popiah kami. Tau tau kang dah licin satu balang!πŸ˜‚ . . #PopiahRangupNallaaaaa #PopiahCrispy #PopiahNestum #PopiahNestumHorlicks
Alhamdulillah. #popiahrangupnallaaaaa dah ada kat butik @snfboutique kat BANGI SENTRAL tau. Siapa yang ada berhampiran tu, Putrajaya/Kajang/Semenyih/Seri Kembangan etc nak rasa popiah terlajak nallaaaaa ni boleh terus grab kat sana yeahhhh!πŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒ #popiahrangup #popiahcrunchy #popiahcrispy #popiahnestum #popiahnestumhorlicks #popiahnestumhomemade
Alhamdulillah. #popiahrangupnallaaaaa dah ada kat butik @snfboutique tau. Siapa nak boleh terus grab kat sana yeahhhh!πŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒ #popiahrangup #popiahcrunchy #popiahcrispy #popiahnestum #popiahnestumhorlicks #popiahnestumhomemade
Selamat pagi...selamat hari pekerja semua...ade yg berminat dgn popia kak nis jual x??klau ade nnti bleh pm kak nis yea(0183682911)...kak nis open order untuk raya skali tau... #popianestum #popiahnestumhorlicks #popiaberyl 'snestum
Pencarian agen raya bermula. Siapa nak buat duit poket, duit raya atau nak beli borong utk jualan kami beri harga yg rendah dgn belian 10 balang dah boleh jadi agen Mom Me Kitchen. Siapa berminat boleh terus whatssap 01110183450 utk sebarang pertanyaan. Harga Biasa : RM15 sebalang (kecik) Harga biasa RM25 sebalang (sedang) Harga Agen :RM10 (kecik - borong 15 balang) Harga Agen : RM15 (sedang-borong 10 keatas) #projekraya2018 #popiahnestumhorlicks #popiahnestumcoklat #popiahnestum #popiahcheezyspicy #sayajualpopiahsedap #kudapan #popiahnestumrangup #mencariagenkawasan #agenbatch5 #agenjualpopiahnestum Postage : RM15 keatas
Kunyahan pertama buat akak terlayan sampai setengah balang. Korang malas nak menggulung, menggunting dan mengoreng mai order dgn akak senang ready to ngap this #popiahkiller 😍 πŸ“žwasap 01110183450 #popiahnestumhorlicks #popiahnestumcoklat #popiahcheezyspicy #popiahcrunchiesterlajaksedap #popiahnestum #sayajualpopiahnestum #sayajualmurah #pencarianagenpopiah #bazarpaknil #bazar
Pencarian agen raya bermula. Siapa nak buat duit poket, duit raya atau nak beli borong utk jualan kami beri harga yg rendah dgn belian 10 balang dah boleh jadi agen Mom Me Kitchen. Siapa berminat boleh terus whatssap 01110183450 utk sebarang pertanyaan. Harga Biasa : RM15 sebalang (kecik) Harga biasa RM25 sebalang (sedang) Harga Agen :RM10 (kecik - borong 15 balang) Harga Agen : RM15 (sedang-borong 10 keatas) #projekraya2018 #popiahnestumhorlicks #popiahnestumcoklat #popiahnestum #popiahcheezyspicy #sayajualpopiahsedap #kudapan #popiahnestumrangup #mencariagenkawasan #agenbatch5 #agenjualpopiahnestum Postage : RM15 keatas
Pencarian agen raya bermula. Siapa nak buat duit poket, duit raya atau nak beli borong utk jualan kami beri harga yg rendah dgn belian 10 balang dah boleh jadi agen Mom Me Kitchen. Siapa berminat boleh terus whatssap 01110183450 utk sebarang pertanyaan. Harga Biasa : RM15 sebalang (kecik) Harga biasa RM25 sebalang (sedang) Harga Agen :RM10 (kecik - borong 15 balang) Harga Agen : RM15 (sedang-borong 10 keatas) #popiahnestumhorlicks #popiahnestumcoklat #popiahnestum #sayajualpopiahsedap #popiahnestumrangup #mencariagenkawasan #agenbatch5 #agenjualpopiahnestum Postage : RM15 keatas
Pencarian agen raya bermula. Siapa nak buat duit poket, duit raya atau nak beli borong utk jualan kami beri harga yg rendah dgn belian 10 balang dah boleh jadi agen Mom Me Kitchen. Siapa berminat boleh terus whatssap 01110183450 utk sebarang pertanyaan. Harga Biasa : RM15 sebalang (kecik) Harga biasa RM25 sebalang (sedang) Harga Agen :RM10 (kecik - borong 15 balang) Harga Agen : RM15 (sedang-borong 10 keatas) #popiahnestumhorlicks #popiahnestumcoklat #popiahnestum #sayajualpopiahsedap #popiahnestumrangup #mencariagenkawasan #agenbatch5 #agenjualpopiahnestum Postage : RM15 keatas
1 kepuasan buat sendiri mkn sendiri #popiahnestumhorlicks #sedapgila
Kudap-kudapan...heheheπŸ˜…πŸ˜… #PopiahNestumHorlicks #Homemade #BakeWithLove
Dah ready setengah. Malas nak menggulung nk memotong beli je yg dah siap ni haa.. sape yg dah penah mkn tau lah rasa sodappp dia mcm mana 😚 Harga RM25 sebalang #popiahnestumhorlicks #popiahnestumcoklat #sayajualpopianestum #kudapanrangup #halalbersihsedap #sayajualmurah #berbaloibaloi #bazarpaknilmurah #bazarmakanan #bazar #rayaaidiladha
Segala order ditutup pada 24/8/2017 Akak nak berhora horey Aidiladha ngn sambut merdeka. Sekian 😍 Harga ada kat pic #patidurianbelandaori #sambalgeragaucilimerah #sambalbiliscilipadi #popiahnestumhorlicks #dagingpekasam #kerabumaggisiam #tqsupportmommekitchen
Bila rasa semula Popiah Nestum Horlicks hohohoho siang ni macam ok pulak rasanya.. . Kene biarkan semalaman agaknya bagi rasanya sebati dengan kulit popiah..heheh.. . Next projek nak letak cheese plak..aauumm.. . #popiahnestumhorlicks
Percubaan pertama buat Popiah Nestum Horlick Hohohoho.. . Komen dari perasa "ok la".. . Masih lagi nak kene buat research and development..Macam ada yang tak kene bila masuk dalam tekak ni..hihi.. . #popiahnestumhorlicks
Projek raya. Request dr anak4 Feveret mereka #popiahnestumhorlicks #aidilfitri2017 #frcakes Mak dah ngantuk layan gulung n gunting kulit popiah ni 😡😡😡😡
Gulung, gunting, goreng Ulang benda yang sama sampai nak habis puasa nanti πŸ˜‚ Tu lah kerja ai #popiahsnow #popiahnestum #popiahnestumhorlicks #bazaarpaknil #kuihraya2017 #kuihraya #raya2017 #puncakalam #setiaalam #shahalam #klang #meru
next page →