#mooi

469,416 posts

Loading...
Khas untuk mereka yang mempunyai masalah tak cukup masa untuk bermakeup dan bersiap sebelum pergi ke kerja .. . Mana nak siapkan sarapan untuk keluarga, mana nak uruskan anak-anak lagi, mana nak mengemas rumah, eh macam-macam la .. Entry ini khas untuk anda yang mempunyai masalah seperti di atas . . DdCushionFoundation dari KhaibahaCosmetics sesuai untuk anda-anda semua di luar-luar sana . Tak smpai 3 minit pon apply , anda dah boleh keluar rumah dengan penuh confident . Okay selamat mencuba ye . Jom kita berCANTIK dengan KhaibahaCosmetics #khaibahacosmetics #ddcushionfoundation #mooi #pulchra #belle #beautiful #cantik #empayarkdara #khaibaha #KCagent #KCdropship #teamaziranara #KCsatrianara #KCfamily #KCtestimoni #KCresult
Loading...
동네마실🤙🏻 코앞에 계곡이 있는지 오늘 암^^ #청학동st
Eiland van maurik, wat was het heerlijk. Genoten samen en ik heb echt vakantie gehad💖 #eilandvanmaurik #vakantie #veeltekort #aanrader #recreatie #mooi #natuur #ontspanning #opladen #water #samen #fijn #backtoreality #thuis #ookfijn
Rayban Wayfarer 😍 zo mooi... Welke zonnebril draag jij? #rayban #zonnebril #ruurlo #svenvoorogen #uvprotection #mooi #genietvandezon
Wat was het weer mooi en pittig. Maar we hebben het maar weer mooi voor elkaar met zen alle 😇😇 🎉🎉 #yess #4daagse #40km #gehaald #wateenfeest #vrienden #zwaar #mooi
Assalamualaikum semua.. Hai semua.. Jangan stress stress keje keje arini ok, meh we olss belanja gambar model yang comel ni sebelum dan selepas gunakan DdCushionFoundation dari KhaibahaCosmetics Kalau nak cantik gak macam model ni , jangan lupa whatsap dapatkan DdCushionFoundation anda sendiri Jom berCANTIK dengan KhaiBahaCosmetics 📲whatsapp 017-5545479 #khaibahacosmetics #ddcushionfoundation #mooi #pulchra #belle #beautiful #cantik #empayarkdara #khaibaha #KCagent #KCdropship #KCsatrianara #KCfamily #nashsatriateam #KCtestimoni #KCresult
Locorotondo heeft een rond stratenplan, volgebouwd met rechthoekige witte huisjes, het is alleen voor voetgangers toegankelijk #italia #puglia #locorotondo #photooftheday #sun #justme #picoftheday #instamoment #goals #photography #bianco #borghitalia #bello #mooi #wit #bluesky #loveitaly #italy #instapic #momoftwo #hairstylist #travel #viaggio #reizen
Wat leuuk! Google herinnerd mij aan foto's waarvan ik dacht dat ik ze niet meer had🐒 leuuuuukkk #mooi #tomorrowland
Haaa daripada membawang ngan makcik2 kat sebelah awk tu pasal benda yang tak tentu lagi betul ke tidak, apa kata awk bawang kan @khaibahacosmetics #ddcushionfoundation ni, dah tentu ada faedahnya .Harga RM119 sahaja!! 😱😱 berbaloi sangat2 ualls Sambil membawang sambil cantik, haaa..kan best macam tu .Mana tau abg bawang nnt jmp kakak bawang haaaaa sesuai jodoh!! Amin!! ❤❤❤ Jom kita berCANTIK dengan KhaibahaCosmetics #khaibahacosmetics #ddcushionfoundation #mooi #pulchra #belle #beautiful #cantik #empayarkdara #khaibaha #KCagent #KCdropship #KCsatrianara #KCfamily #nashsatriateam #KCtestimoni #KCresult
Kenapa perempuan suka makeup? Sebab perempuan suka nampak cantik Kenapa nak nampak cantik? Sebab bila kita cantik, keyakinan dalam diri kita akan bertambah Kenapa perlu yakin? Sebab dengan keyakinan , ion-ion positif dalam diri kita akan keluar dan semua kerja-kerja kita akan jadi lebih lancar. Tapi kalau nak makeup yang betul selalu akan mengambil masa yang lama , tu yang selalu menjadi masalah kepada perempuan-perempuan yang tidak mempunyai masa. Tapi jangan bimbang, KhaiBahaCosmetics ada jalan penyelesaian nye Whatsapp : ☎ 013-320.4713 zura 📲 013-320.4713 zura 📦 rm8.00 sm / rm12.00 ss Jom kita berCANTIK bersama-sama dengan KhaibahaCosmetics #khaibahacosmetics #ddcushionfoundation #mooi #pulchra #belle #beautiful #cantik #empayarkdara #khaibaha #KCagent #KCdropship #KCsatrianara #KCfamily #nashsatriateam #KCtestimoni #KCresult
หมดแล้วซื้อซ้ำ หมดแล้วซื้ออีก 👑👑 จะอะไรหล่ะ ก็ #mooi ไง กระปุกละ 490.- สีผมสวยได้อย่างมั่นใจ โดนเคมีตัวไหนมา ก็ฟื้นฟูให้ดูสวยอย่างธรรมชาติได้เสมอออ 🙌🏻
Met moaddies lan party 24uur gamen #mooi 🤙🤘👊
#Repost @crystal.rich.resources with @get_repost ・・・ “ Awak ni..kalau bersiap mesti sampai berjam-jam depan cermin tu , buang masa betol la..saya banyak keje lagi ni “ ...“ Saya dah sampai nak dekat sejam dah tunggu depan rumah awak..kenapa lambat sangat bersiap “ ... Siapa pernah kena sound dengan suami atau boyfried sebab selalu bersiap lama bila nak keluar umah cepat mengaku 🙋🏼‍♀🙋🏼‍♀🙋🏼‍♀🙋🏼‍♀ Rasanya benda tu perkara biasa untuk wanita-wanita sekarang kan Tapi jangan risau Dengan DdCushionFoundation dari KhaibahaCosmetics Insyallah ayat-ayat pedas tu dah tak lagi perlu kita dengar Cepat, Simple dan flawless je Bukan setakat encik abang tak bising-bising dah tapi encik abang puji plak muka bertambah flawless tanpa mengambil masa yang lama nak bersolek Bertambah-tambah sayang la encik abang uolss So tak teringin ke kan Apa tunggu lagi, Pastikan uolss try DdCushionFoundation kami Jom berCANTIK dengan KhaiBahaCosmetics Berminat sila Whatsapp sis 0165098878 #khaibahacosmetics #ddcushionfoundation #mooi #pulchra #belle #beautiful #cantik #empayarkdara #khaibaha #KCagent #KCdropship #KCsatrianara #KCfamily #nashsatriateam #KCtestimoni #KCresult
Jimat , cepat , simple dan flawless dengan kami ... Siapa kami ? Mesti la DdCushionFoundation dari KhaibahaCosmetics kan Tak percaya? Cuba try dlu pakai tengok macam mana hasilnya So, apa tunggu lagi Jom berCANTIK dengan KhaiBahaCosmetics #khaibahacosmetics #ddcushionfoundation #mooi #pulchra #belle #beautiful #cantik Dm skrg !😘
#Repost @khaibahacosmetics_fara (@get_repost ) ・・・ Assalamualaikum dan selamat pagi semua.. Kebanyakkan wanita yang berkerja dan sudah berumah tangga selalu tidak mempunyai masa yang cukup untuk bersiap ke pejabat sebab nak kena sediakan sarapan utk keluarga, nak uruskan suami dan anak-anak , nak mengemas rumah lagi atau bagi mereka yang belum berkahwin, mereka memerlukan lebih masa untuk bersiap dan kelihatan cantik ke pejabat Bukan la kata nak mengurat boss kat pejabat tu, tapi bagi wanita , jika kita kelihatan cantik automatik keyakinan diri kita akan bertambah kan... So kenapa nak susahkan diri lagi kerana DdCushionFoundation dari KhaibahaCosmetics boleh membantu anda yang mempunyai masalah tak cukup masa utk bersiap dan kelihatan cantik So apa tunggu apa lagi Ws 0165098878 berCANTIK bersama-sama dengan KhaibahaCosmetics #khaibahacosmetics #ddcushionfoundation #mooi #pulchra #belle #beautiful #cantik #empayarkdara #khaibaha #KCagent #KCdropship #KCsatrianara #KCfamily #BellaNaraTeam #KCtestimoni #KCresult #nashsatriateam
Dit jaar voor het eerst een stukje wilde bloemen tuin gemaakt voor de insecten, een groot succes, veel vlinders, hommels, bijen en nog veel andere insecten in de tuin samen met de vijver waar weer veel libellen op af kwamen was er veel leven in de tuin, prachtig!! #eigentuin #insecten #insect #wildebloemen #bloem #mooi #genieten #tuin #garden #twello #gelderland #nederland
Nagenieten van het Muziekfeest in de Zomer! ☀️ Wat een verrassend mooi duet tussen @jansmitcom en @jvdboom ! Check alle losse optredens op ons YouTube kanaal! #muziekfeest #jansmit #jeroenvdboom #mooi #duet
As die son opkom in die Wildtuin! #wildtuin #nuwedag #sonsopkoms #rustig #mooi
Team Mooi van Verberne wenst je een Mooie zomer! Alleen vandaag nog 21% korting op bijna ALLES Iedere week zetten wij een andere categorie in het zonnetje! Vanaf maandag 23 juli tm zaterdag 28 juli ontvang je 25% korting op alle Scrubs & Anticellulite producten! *uitgezonderd Rituals #mooi #benjezelf #mooiparfumerie #mooivanverberne #hoorn #huesmolen #zomer #korting #vakantie
夏日來點清爽的顏色💛💛💛 簡單穿就很亮眼 好搭配不出錯😍😍 - 👉https://goo.gl/43fcPJ 棉麻七分袖鋼絲領薄款襯衫 - #消費即抽免費住宿券 #不限金額 #花蓮享海民宿 #限時活動 #全館滿仟免運 #APP首次下載送現金折價券 #mooi #穿搭 #ootd #style #taiwan #分享 #photo #clothes 🎈
Maak er een goede gewoonte van om je #Brush -On Sunscreen elke twee uur opnieuw aan te brengen, voor zowel een optimale bescherming tegen de zon als het voorkomen van de tekenen van vroegtijdige huidveroudering. #AlwaysReapply #Colorescience http://ow.ly/RDfA50i0iaT . . #zonbescherming #huidverzorging #zomer #blij #summerproof #musthave #mooi #mooiehuid #verzorging #sun #summer #antiaging #beautytip #beautyroutine #beautifulface #bescherming
#Winschoten #culinair #foodtruck #festival #gezelligheid #mooi Vanaf afgelopen vrijdag t/m zondag kan men genieten van een ongekend culinair spektakel voor jong en oud waar een ruime selectie van foodtrucks en streetfoodchefs hun keuken komen presenteren. Het knusse Marktplein in Winschoten zal worden omgetoverd tot een gezellig en toegankelijk openluchtrestaurant met eten, drinken, muziek en een kinderprogramma. #veiligheid @menfsecurity
GOODMORNING!☕️Wij hebben een geweldige levering binnen van GARCIA; topkwaliteit voor betaalbare prijzen.. we like🤩Kom vandaag weer gezellig langs vanaf 10u🛍Ook in de vakantie staan wij met alle liefde voor jullie klaar❤️Een fijne dag!#garcia #nieuwecollectie #mooi #musthaves #kwaliteit #sgravenzande #westland
Ik moest even lachen vanmorgen, dochterlief met de caravan in de weer geweest 🤣💕 fijn weekend allemaal! #caravan #campinglife
Eeeeuuuwww tak cukup masa nak bersiap? . Terkocoh-kocoh nak bersiap pergi kerja, hang out dengan rakan? . Khas untuk mereka yang mempunyai masalah tak cukup masa untuk bermakeup dan bersiap sebelum pergi ke kerja .. Mana nak siapkan sarapan untuk keluarga, mana nak uruskan anak-anak lagi, mana nak mengemas rumah, eh macam-macam la .. Entry ini khas untuk anda yang mempunyai masalah seperti di atas DdCushionFoundation dari KhaibahaCosmetics sesuai untuk anda-anda semua di luar-luar sana Tak smpai 3 minit pon apply , anda dah boleh keluar rumah dengan penuh confident Okay selamat mencuba ye Jom kita berCANTIK dengan KhaibahaCosmetics . Klik whatsapp link 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 www.wasap.my/+60182989840/DdCushionFoundation atau tekan link di bio . Jom kita berchit chat😘 #khaibahacosmetics #ddcushionfoundation #mooi #pulchra #belle #beautiful #cantik #empayarkdara #khaibaha #KCagent #KCdropship #BellaNaraTeam #KCsatrianara #KCfamily #KCtestimoni #KCresult
Deur en plant🧡 #rome #door #vindik #mooi
Love iT. Vintage map artikelen. #brunaouddorp #vintagemap @craenenbvba #mooi #goedemorgen
سهم من #آسمانیست که آویختن پرده ای آنرا از من میگیرد. #by_my_ 📷 #foroughfarrokhzad #poems #sky #blue #clouds #mooi #nederland #boek #reading #📚 #vertrekken #lovereading
Met de Aborigines op de foto #🇦🇺☀️🌊 #australie #special #mooi #geschiedenis
Assalamualaikum dan selamat pagi semua.. Kebanyakkan wanita yang berkerja dan sudah berumah tangga selalu tidak mempunyai masa yang cukup untuk bersiap ke pejabat sebab nak kena sediakan sarapan utk keluarga, nak uruskan suami dan anak-anak , nak mengemas rumah lagi atau bagi mereka yang belum berkahwin, mereka memerlukan lebih masa untuk bersiap dan kelihatan cantik ke pejabat Bukan la kata nak mengurat boss kat pejabat tu, tapi bagi wanita , jika kita kelihatan cantik automatik keyakinan diri kita akan bertambah kan... So kenapa nak susahkan diri lagi kerana DdCushionFoundation dari KhaibahaCosmetics boleh membantu anda yang mempunyai masalah tak cukup masa utk bersiap dan kelihatan cantik So apa tunggu apa lagi Klik whatsapp link di bio👆🏻👆🏻👆🏻👆🏻😘😘😘 Jom berCANTIK bersama-sama dengan KhaibahaCosmetics #khaibahacosmetics #ddcushionfoundation #mooi #pulchra #belle #beautiful #cantik #empayarkdara #khaibaha #KCagent #KCdropship #KCsatrianara #KCfamily #BellaNaraTeam #KCtestimoni #KCresult
𝙱 𝚎 𝚋 𝚎 𝚊 𝚞 𝚝 𝚒 𝚏 𝚞 𝚕 ... Beauty is not in the face. Beauty is a light in the heart. Mooi zijn kan iedereen, met wat make-up, filtertje of mooie coupe.. But the secret of true beauty is: werk aan je innerlijk en your health. Zolang je dat doet, zal je zoveel moois en positiefs aantrekken, stralen én groeien! De schoonheid van een vrouw is heel wat anders dan de schoonheid van een interieur, dat is mooi of niet. En dit boutique hotel @pulitzer.amsterdam is prachtig! #positivevibes #truth #words #instagood #wijzewoorden #vrouw #mooi #blogger #fitmom #photo #healthylifestyle #gezondleven #beauty #architecture #interior #restaurant #hotel #followme #photooftheday #travel #woman #amsterdam #best #fotografe #stijl #ondernemen #lights #fotografie #instadaily #photography
next page →