#minkaffesurabaya

336 posts

Loading...
SHOM Prihatin, Kempen Sokong Tabung HARAPAN Malaysia berlangsung semalam di IDCC Shah Alam.. Jumlah sumbangan adalah 3.4 juta. Di mana SHOM adalah penyumbang terbesar Majlis malam tadi. . SHOM berbesar hati menyumbang utk #TabungHarapan sebanyak RM2jutaπŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» Yang mana penyumbang utamanya adalah our GM Mr. Tan Kai Hee dan our mentor CDM Louis yg mana ia akan di murnikan oleh #PerdanaMenteri #TunMahathir . . Tahhhhniahh buat #sahajidahhaiomarketing #SHOM . Tak dinafikan lagi kita adalah Syarikat Bintang Harapan Negara dan well established. Rezeki di kongsi dan disantuni bersama. . #uangtambahan #bisnis #Premiumbeautifulmedan #premiumbeautifuljakarta #garlictabletjakarta #garlictabletindonesia #PremiumBeautifulindonesia #liburanpercuma #bvsmindonesia #bvsmjakarta #wanitaindonesia #minkaffeindonesia #mitrausaha #korsetjakarta #korsetindonesia #resellerwelcome #resellerjakarta #resellermedan #resellerkalimantan #resellerindo #bisnisrumahan #bisnisreal #minkaffejakarta #minkaffesurabaya #premiumbeautifulsurabaya
#soulreflection . . Masanya utk bertebaran mencari rezeki yg baik & halal. Buatlah dgn bersungguh... Jangan dilayan sangat sikap malas tu . Allah will provide for us the rezqi, but we have to make the effort. Holiday has passed and we need to keep moving forward. Not focus, feel lazy is easy but we never know when we will finish.. . #uangtambahan #bisnis #Premiumbeautifulmedan #premiumbeautifuljakarta #garlictabletjakarta #garlictabletindonesia #PremiumBeautifulindonesia #liburanpercuma #bvsmindonesia #bvsmjakarta #wanitaindonesia #g8unity #aia #aiapublictakaful #minkaffeindonesia #mitrausaha #korsetjakarta #korsetindonesia #resellerwelcome #resellerjakarta #resellermedan #resellerkalimantan #resellerindo #bisnisrumahan #bisnisreal #minkaffejakarta #insuranceagent #minkaffesurabaya #premiumbeautifulsurabaya
Loading...
Ala..sis tau sis takdelah kurus sgt!! Tapi sis lebih yakin dengan diri sis sekarang! Pinggang sis pun dah tak sakit macam dulu tau!! . Uols kalau nak cari #backsupport yang terbaik, bolehla cuba pakai PB ni! Pakai one set lagi berbaloi tau! . 😍😍😘 . #ootdpremiumbeautiful #sispesanje #freefitting
Personal coaching my partner and next #premiumbeautifulexpert @mellfaizal sesambil coffee tadi. Rezeki hari ni kita dating dekat Vivo Seri Alam yang baru buka tu, terus dapat free photo 😍. Cantik tak we all? 😁☺️ . By the way thanks Mell for your time and welcome to our team. Lepas ni lagi keraplah kita dating. Semoga dilimpahi rezeki yang melimpah ruah, berkat dan berpanjangan. Aamiin. . #norainezamshahprotege #EngineerPencenMuda #ratuPB
Selesai majlis ilmu sebentar td.. Memang teruja sbb ilmu harini more on praktikal utk product & service.. Sebab tu kot almost 6 tahun Azza bertahan dlm bisnes SHOM sbb setiap kali Majlis Ilmu wajib datang.. Jarang-jarang tak dtg.. Improve kelemahan diri supaya lebih expert.. Azza pegang kata mentor.. Membezakan seseorang usahawan itu adalah dr ilmunya.. So cari masa & jalan spend time utk setiap Majlis Ilmu yg disediakan.. . #uangtambahan #bisnis #Premiumbeautifulmedan #premiumbeautifuljakarta #garlictabletjakarta #g8unity #garlictabletindonesia #PremiumBeautifulindonesia #liburanpercuma #bvsmindonesia #bvsmjakarta #wanitaindonesia #minkaffeindonesia #mitrausaha #korsetjakarta #korsetindonesia #resellerwelcome #resellerjakarta #resellermedan #resellerkalimantan #resellerindo #bisnisrumahan #bisnisreal #minkaffejakarta #minkaffesurabaya #premiumbeautifulsurabaya
Selesai majlis ilmu sebentar td.. Memang teruja sbb ilmu harini more on praktikal utk product & service.. Sebab tu kot almost 6 tahun Azza bertahan dlm bisnes SHOM sbb setiap kali Majlis Ilmu wajib datang.. Jarang-jarang tak dtg.. Improve kelemahan diri supaya lebih expert.. Azza pegang kata mentor.. Membezakan seseorang usahawan itu adalah dr ilmunya.. So cari masa & jalan spend time utk setiap Majlis Ilmu yg disediakan.. . #uangtambahan #bisnis #Premiumbeautifulmedan #premiumbeautifuljakarta #garlictabletjakarta #g8unity #garlictabletindonesia #PremiumBeautifulindonesia #liburanpercuma #bvsmindonesia #bvsmjakarta #wanitaindonesia #minkaffeindonesia #mitrausaha #korsetjakarta #korsetindonesia #resellerwelcome #resellerjakarta #resellermedan #resellerkalimantan #resellerindo #bisnisrumahan #bisnisreal #minkaffejakarta #minkaffesurabaya #premiumbeautifulsurabaya
Nak berjaya carilah guru & ilmu.. Itulah yg kami semua amalkan sejak mula-mula buat bisnes SHOM.. Tanpa salah 1 ni.. Bisnes pun sendu.. Harini kami semua berkumpul di G8 Unity Business Preview.. Seronok bila di G8Unity kita diberi pnduan ilmu yg hebat.. Kita rasa semngat nk buat bisnes lebih maju.. Sesuai utk orang baru nk buat bisnes SHOM.. Beruntung sgt sebab kalian akan diguide sebaik mungkin.. . #G8Unity #uangtambahan #bisnis #Premiumbeautifulmedan #premiumbeautifuljakarta #garlictabletjakarta #garlictabletindonesia #PremiumBeautifulindonesia #liburanpercuma #bvsmindonesia #bvsmjakarta #wanitaindonesia #minkaffeindonesia #mitrausaha #korsetjakarta #korsetindonesia #resellerwelcome #resellerjakarta #resellermedan #resellerkalimantan #resellerindo #bisnisrumahan #bisnisreal #minkaffejakarta #minkaffesurabaya #premiumbeautifulsurabaya
Nak berjaya carilah guru & ilmu.. Itulah yg kami semua amalkan sejak mula-mula buat bisnes SHOM.. Tanpa salah 1 ni.. Bisnes pun sendu.. Harini kami semua berkumpul di G8 Unity Business Preview.. Seronok bila di G8Unity kita diberi pnduan ilmu yg hebat.. Kita rasa semngat nk buat bisnes lebih maju.. Sesuai utk orang baru nk buat bisnes SHOM.. Beruntung sgt sebab kalian akan diguide sebaik mungkin.. . #G8Unity #uangtambahan #bisnis #Premiumbeautifulmedan #premiumbeautifuljakarta #garlictabletjakarta #garlictabletindonesia #PremiumBeautifulindonesia #liburanpercuma #bvsmindonesia #bvsmjakarta #wanitaindonesia #minkaffeindonesia #mitrausaha #korsetjakarta #korsetindonesia #resellerwelcome #resellerjakarta #resellermedan #resellerkalimantan #resellerindo #bisnisrumahan #bisnisreal #minkaffejakarta #minkaffesurabaya #premiumbeautifulsurabaya
Nak berjaya carilah guru & ilmu.. Itulah yg kami semua amalkan sejak mula-mula buat bisnes SHOM.. Tanpa salah 1 ni.. Bisnes pun sendu.. Harini kami semua berkumpul di G8 Unity Business Preview.. Seronok bila di G8Unity kita diberi pnduan ilmu yg hebat.. Kita rasa semngat nk buat bisnes lebih maju.. Sesuai utk orang baru nk buat bisnes SHOM.. Beruntung sgt sebab kalian akan diguide sebaik mungkin.. . #G8Unity #uangtambahan #bisnis #Premiumbeautifulmedan #premiumbeautifuljakarta #garlictabletjakarta #garlictabletindonesia #PremiumBeautifulindonesia #liburanpercuma #bvsmindonesia #bvsmjakarta #wanitaindonesia #minkaffeindonesia #mitrausaha #korsetjakarta #korsetindonesia #resellerwelcome #resellerjakarta #resellermedan #resellerkalimantan #resellerindo #bisnisrumahan #bisnisreal #minkaffejakarta #minkaffesurabaya #premiumbeautifulsurabaya
Weekend korang plan apa? Ke mana harini? Kami bertiga syantiq-syantiq ke majlis ilmu pagini.. Bila melibatkan Majlis Ilmu. Kami bertiga memang antara terawal datang dan mesti ada setiap Majlis Ilmu dibuat .. Nak berjaya kan.. Plan our time sebaik mungkin.. . #G8Unity #uangtambahan #bisnis #Premiumbeautifulmedan #premiumbeautifuljakarta #garlictabletjakarta #garlictabletindonesia #PremiumBeautifulindonesia #liburanpercuma #bvsmindonesia #bvsmjakarta #wanitaindonesia #minkaffeindonesia #mitrausaha #korsetjakarta #korsetindonesia #resellerwelcome #resellerjakarta #resellermedan #resellerkalimantan #resellerindo #bisnisrumahan #bisnisreal #minkaffejakarta #minkaffesurabaya #premiumbeautifulsurabaya
Be our next leaders by joining our team today! . βœ… Free Marketing Class online & physical . βœ… One to one Coaching with Mentor . βœ… Monthly Reward from G8Unity . βœ… Opportunity to travel around the world 2 times a year . βœ… Monthly BONUS . βœ… Life transformation . βœ… Daily motivation from experience leaders in industry . #g8unity #empire #teamwork
True leaders don’t create followers. They create more leaders. . #g8unity #empire #teamwork #cdm2018
True leaders don’t create followers. They create more leaders. . #g8unity #empire #teamwork
Jadi wanita bukan mudah. Lagi-lagi bila dah ada anak. Buat apa saja, priority tetap anak-anak. Bila busy, anak tetap dlm fikiran & hati. Tak mudah jadi ibu yg bekerja. Kalau diberi pilihan,mmg nak juga bnyk masa untuk anak-anak. Jaga anak sendiri. Tapi betul, tak mudah juga jadi full time housewife. Setiap pilihan kita, kita tentu dah fikir pro & cons. Tapi percayalah, ketetapan Allah juga akhirnya. Setiap kali saya berdoa, saya bagitau Allah, saya memang nak kaya & berjaya, tapi saya paling mahukan kebahagiaan & kebebasan! Saya nak hidup senang & bnyk masa untuk keluarga saya. Semoga apa yg kita hajati termakbul. Amin.. . #uangtambahan #bisnis #Premiumbeautifulmedan #premiumbeautifuljakarta #garlictabletjakarta #garlictabletindonesia #PremiumBeautifulindonesia #liburanpercuma #bvsmindonesia #bvsmjakarta #wanitaindonesia #minkaffeindonesia #mitrausaha #korsetjakarta #korsetindonesia #resellerwelcome #resellerjakarta #resellermedan #resellerkalimantan #resellerindo #bisnisrumahan #bisnisreal #minkaffejakarta #minkaffesurabaya #premiumbeautifulsurabaya
Bismillah...mulakan hari dengan rasa syukur pada Allah kerana masih diberi peluang untuk bernafas hingga ke hari ni. . Btw uols dah breakfast ke? Sis baru je lepas bergaram buluh. Hopefully dapat bantu sis bersihkan dalaman dan cantikkan luaran! Biar cantik luar dalam gitewww!! . Uols dah sarapan ke?? . #goodmorning #breakfast
#TB ✈️ #MedanIndonesia utk serahan tangan #PremiumBeautiful utk rakan kongsi di sana.. Sebelum ni Sis gamble pergi sorang-sorang merantau ke negara orang berniaga.. Sebab nampak peluang.. Memang tak toleh belakang dh.. Cehhh ceritanya 😁😁😁 . Sis memang gamble dan berdikari.. Masa mula-mula fly ✈️ tu tawakal je.. Sesat ke apa ke sis tetap nak settlekan keje sis kat #Indonesia . Alhamdulillah Allah permudahkan jalan dan urusan.. Kali ke 2 & 3 pergi sis dh berani bawa rakan kongsi rasa peluang berniaga di negara orang.. . Ni rakan bisnes ni.. Kalau trip bisnes oversea kemestian ada dia.. Sebab nk ajar turunkan pengalaman.. Nanti mana tahu ada rezekinya beliau dh boleh bawa diri sendiri luaskan pasaran ke sana pula. . Insy dalam masa terdekat terbang ke Indonesia.. Semoga team bertambah luas di sana.. Kita usahakan sja buat yg terbaik.. . #G8Unity #uangtambahan #bisnis #Premiumbeautifulmedan #premiumbeautifuljakarta #garlictabletjakarta #garlictabletindonesia #PremiumBeautifulindonesia #liburanpercuma #bvsmindonesia #bvsmjakarta #wanitaindonesia #minkaffeindonesia #mitrausaha #korsetjakarta #korsetindonesia #resellerwelcome #resellerjakarta #resellermedan #resellerkalimantan #resellerindo #bisnisrumahan #bisnisreal #minkaffejakarta #minkaffesurabaya #premiumbeautifulsurabaya
Rakan bisnis sis di Medan, Indonesia. Asalnya nk beli PB aja.. Selepas ketahui PB banyak benefits seperti bisa dapat uang lumayan bila jadi reseller lantas sign up terus hanya IDR150,000. . Mba Iyen juga sebelum ni pakai korset.. Selepas survey korset dipasaran terus mau grab PB kerna tahu PB korset berkualitas. Terus grab Classic & Elegance. . Nahh.. Wanita Indonesia juga memilih PB.. Kita di Malaysia harus pakai PB sebagai korset terbaik utk kesehatan dan kecantikan badan kita. Sekarang takde GST.. Harga pun murah. Dapatkan sekarang sebelum pelarasan SST.. . Nak jadi #agentpremiumbeautiful pun boleh. RM47 jer yuran keahlian. Peluang genggam Income besar setiap bulan. Jom kita😬 . #uangtambahan #bisnis #Premiumbeautifulmedan #premiumbeautifuljakarta #garlictabletjakarta #garlictabletindonesia #PremiumBeautifulindonesia #liburanpercuma #bvsmindonesia #bvsmjakarta #wanitaindonesia #minkaffeindonesia #mitrausaha #korsetjakarta #korsetindonesia #resellerwelcome #resellerjakarta #resellermedan #resellerkalimantan #resellerindo #bisnisrumahan #bisnisreal #minkaffejakarta #minkaffesurabaya #premiumbeautifulsurabaya
Korang kalau rasa rasa gaji tak berapa nak cukup, ada je benda nak kena catu setiap bulan, nak bagi mak ayah pun fikir 80 kali...sis nasihatkan mulalah berniaga dari sekarang. Tak pandai takpe..sis boleh ajarkan. Follow sebijik sebijik insyaAllah jadi 😘 . . Link whatsapp sis kat bahagian profile πŸ‘†πŸ». Klik je terus k? Thanks 🌸🌸🌸 . #EngineerPencenMuda #RatuPB
Teringin nak bebas kewangan dan masa di usia muda? G8 Unity ada jawapan nya. Satu persatu rahsia telah dibongkar. Kejayaan demi kejayaan telah diraih. . . Mari sama-sama kita terus berjaya, berjaya dan terus berjaya selamatkan ekonomi duit poket sendiri dan keluarga. Ramai yang mengeluh, ekonomi sekarang tak stabil. Apa kata, kita jangan mengeluh dan bijak ambil peluang jana pendapatan hari nie. Ya. Hari nie. 11 Ogos nanti terima RM6,000 sebagai bonus permulaan ya. . . Welcome to my G8 Unity team.
Teringin nak bebas kewangan dan masa di usia muda? G8 Unity ada jawapan nya. Satu persatu rahsia telah dibongkar. Kejayaan demi kejayaan telah diraih. . . Mari sama-sama kita terus berjaya, berjaya dan terus berjaya selamatkan ekonomi duit poket sendiri dan keluarga. Ramai yang mengeluh, ekonomi sekarang tak stabil. Apa kata, kita jangan mengeluh dan bijak ambil peluang jana pendapatan hari nie. Ya. Hari nie. 11 Ogos nanti terima RM6,000 sebagai bonus permulaan ya. . . Welcome to my G8 Unity team.
Teringin nak bebas kewangan dan masa di usia muda? G8 Unity ada jawapan nya. Satu persatu rahsia telah dibongkar. Kejayaan demi kejayaan telah diraih. . . Mari sama-sama kita terus berjaya, berjaya dan terus berjaya selamatkan ekonomi duit poket sendiri dan keluarga. Ramai yang mengeluh, ekonomi sekarang tak stabil. Apa kata, kita jangan mengeluh dan bijak ambil peluang jana pendapatan hari nie. Ya. Hari nie. 11 Ogos nanti terima RM6,000 sebagai bonus permulaan ya. . . Welcome to my G8 Unity team.
TEAMWORK. . . Pernah dengar "10 normal brains is better than 1 smart brain"?? . This is how G8 Unity work. Kami secara berkumpulan memberi idea dan pendapat untuk menjana pendapatan secara sambilan atau sepenuh masa. . . Melalui facebook dan instagram anda boleh menjana pendapatan up to 4-5-6 figures dan berpeluang melancong ke luar negara secara PERCUMA. . Why wait when u can change your life now. Lagi awal start lagi bagus. Come and join us with G8 Unity team. . Contact terus @ DM/PM/WA 011-37897488 . . #BengkelBuangBadi β€’ Klang β€’ 7 Julai 2018 . . #g8unity #jombisnes #bonusraya #jomberniaga
@missfazura dah, @noradanish pun dah! . Uols bila lagi??Sekarang PB dah turun harga tau tapi bila SST dah dikenakan, tak taula harga tu dah camna! Time murah2 camnilah uols boleh grab one set untuk uols! Berbaloi tu.!😊😊 . Dan kalau uols nak tahu PB ni ada life warranty tau! Kalau rosak ke apa, boleh hantar repair tanpa dikenakan apa2 bayaran pun!!πŸ˜ƒπŸ˜ƒ . Best kan bila pakaian dalam yang rosak pun boleh hantar repair.Free plak tuh!!😎😎 . Err...yg uols punya leh htr repair ke??πŸ€” . #sistanyaje
RISAU GAJI SETIAP BULAN TAK CUKUP? Suka atau pun tak, nak atau pun tak nak, dengan kos sara hidup yang semakin meninggi, pasti ramai yang paksakan diri untuk cari #pendapatantambahan untuk menampung kehidupan? Tapi nak buat kerja apa ye? Business apa ye? Sertai Wani bersama G8Unity, business online bukan saja dapat menjana income tau malah ada bonus bulanan juga. Selain itu, kita ada mentor yang guide kita dalam business dan semua tools business disediakan. Tinggal nak aplikasikan je. Selain itu,banyak benefit yang kita akan dapat bila bersama G8Unity. Antaranya . βœ” free class marketing βœ” personal coaching with mentor βœ” fb & telegram group coaching βœ” Bonus dari syarikat setiap bulan βœ” Reward dari group βœ” free trip to Indonesia Jangan hanya tunggu dan lihat kawan-kawan yang lain sertai team kami, anda juga yang rugi nanti. Jom jadi sebahagian daripada "Keluarga G8Unity" . Contact Wani 016-4320914 untuk sebarang pertanyaan. #G8Unity #businessonline #2kerja #resellerwanted #resellerindonesia #waniameenprotege #bemyprotege #reseller #padang #riau #jakarta #indonesia #medan #lampung #premiumbeautiful #premiumbeautifulexpert
@missfazura dah, @noradanish pun dah! . Uols bila lagi??Sekarang PB dah turun harga tau tapi bila SST dah dikenakan, tak taula harga tu dah camna! Time murah2 camnilah uols boleh grab one set untuk uols! Berbaloi tu.!😊😊 . Dan kalau uols nak tahu PB ni ada life warranty tau! Kalau rosak ke apa, boleh hantar repair tanpa dikenakan apa2 bayaran pun!!πŸ˜ƒπŸ˜ƒ . Best kan bila pakaian dalam yang rosak pun boleh hantar repair.Free plak tuh!!😎😎 . Err...yg uols punya leh htr repair ke??πŸ€” . #sistanyaje
Min Kaffe adalah kopi antara bangsa yang kaya dengan Garam Buluh yang sangat baik untuk kesehatan mitra bisnis.Β Kaya akan bahan bahan mineral dan elemen mikro yaitu Magnesium, Kalsium dan Kalium yang membantu mempertahankan keseimbangan badan. Kopi ini sangat baik buat kesehatan kita kerana khasiatnya iaitu kaya akan mineral yang dibutuhkan oleh tubuh, dapat meneutralkan asam dalam tubuh, bersifat antioksidan melawan sel kanker, mampu menjadi diet harian, menstabilkanΒ tekanan darah, mencegah osteoporosis, mengurangi risiko penyakit jantung, mengobati asma, mencegah migrain dan mencegah penuaan. Jangan lupa rutin mengkonsumsi Min Kaffe untuk menyegarkan kembali tubuh anda dan menjaga kesehatan anda. Yukkk sechawan β˜•οΈ
MAU SEHAT ? MAU KURUS ? PERNAH DENGAR MIN KAFFE ? Min Kaffe adalah kopi sehat dan terkenal dengan kopi garam bambu dari korea. Kopi ni sangat baik buat kesehatan kita, kaya akan mineral yang dibutuhkan oleh tubuh, dapat meneutralkan asam dalam tubuh. Bersifat antioksida melawan sel kanker, mampu menjadi diet harian dan menstabilkan tekanan darah. Mengurangi risiko penyakit jantung, mengobati asma dan mencegah penuaan. Untuk informasi lebih lanjut hubungi ke +60183664786 ( Shakeylah Ahmad ).
Let's figure your shape with Premium Beautiful now!!. . Free gifts for uols!! 😍😍 . #sihatdancantik #kurussihat #jomsihat #naksihat #sakitpinggang #obesitas #obesity #berat #bersalin #setbersalin #ibubersalin #bengkungbersalin #bumil #bumilsehat
Let's figure your shape with Premium Beautiful now!!. . Free gifts for uols!! 😍😍 . #sihatdancantik #kurussihat #jomsihat #naksihat #sakitpinggang #obesitas #obesity #berat #bersalin #setbersalin #ibubersalin #bengkungbersalin #bumil #bumilsehat
Min kaffe adalah kopi antara bangsa yang kaya dengan Garam Buluh yang sangat baik untuk kesehatan mitra bisnis. Kaya akan bahan-bahan mineral dan elemen mikro yaitu Magnesium, Kalsium dan Kalium yang membantu mempertahankan keseimbangan badan. . Kopi ini sangat baik buat kesehatan kita kerana khasiatnya iaitu kaya akan mineral yang dibutuhkan oleh tubuh, dapat menetralkan asam dalam tubuh, bersifat antioksidan melawan sel kanker, mampu menjadi diet harian, menstabilkan tekanan darah, mencegah osteoporosis, mengurangi risiko penyakit jantung, mengobati asma,mencegah migrain,mencegah penuaan. . Jangan lupa rutin mengkonsumsi Minkaffe untuk menyegarkan kembali tubuh anda dan menjaga kesehatan anda. Yukk schawan β˜•οΈ
Kalau dh jodoh.. Mesti ada warna yang sama.. Sebelum jumpa my client.. Jumpa dengan rakan bisnes Sis si manees kak Suria.. Korang kalau nak beli Premium Beautiful dgn harga mampu milik tanpa GST juga product SHOM lain.. Juga peluang bisnes SHOM leh direct mssg kak Suria yea.. Tq kak Suria for your time.. . . #uangtambahan #bisnis #g8unity #Premiumbeautifulmedan #premiumbeautifuljakarta #garlictabletjakarta #garlictabletindonesia #PremiumBeautifulindonesia #liburanpercuma #bvsmindonesia #bvsmjakarta #wanitaindonesia #minkaffeindonesia #mitrausaha #korsetjakarta #korsetindonesia #resellerwelcome #resellerjakarta #resellermedan #resellerkalimantan #resellerindo #bisnisrumahan #bisnisreal #minkaffejakarta #minkaffesurabaya #premiumbeautifulsurabaya
DUCK CHALLENGE.. It’s FREE.. Yea FREE.. . Sis dah dapat 5 lai 5 bulan berturut-turut😬 Korang pun boleh.. . Syaratnya join us di G8 Unity RM47 jerrr . Then layak utk sertai our #DuckChallenge dan dapat selai Shawl Duck warna dambaan kalian.. Korang suka warna apa? Meh sembang tepi.. Sis nak tahu jugak😬 . #G8Unity #duckfree #shawlduckfree #uangtambahan #bisnis #Premiumbeautifulmedan #premiumbeautifuljakarta #garlictabletjakarta #garlictabletindonesia #PremiumBeautifulindonesia #liburanpercuma #bvsmindonesia #bvsmjakarta #wanitaindonesia #minkaffeindonesia #mitrausaha #korsetjakarta #korsetindonesia #resellerwelcome #resellerjakarta #resellermedan #resellerkalimantan #resellerindo #bisnisrumahan #bisnisreal #minkaffejakarta #minkaffesurabaya #premiumbeautifulsurabaya
Min kaffe adalah kopi antara bangsa yang kaya dengan Garam Buluh yang sangat baik untuk kesehatan mitra bisnis.Β Kaya akan bahan-bahan mineral dan elemen mikro yaitu Magnesium, Kalsium dan Kalium yang membantu mempertahankan keseimbangan badan. . Kopi ini sangat baik buat kesehatan kita kerana khasiatnya iaitu kaya akan mineral yang dibutuhkan oleh tubuh, dapat menetralkan asam dalam tubuh, bersifat antioksidan melawan sel kanker, mampu menjadi diet harian, menstabilkanΒ tekanan darah, mencegah osteoporosis, mengurangi risiko penyakit jantung, mengobati asma,mencegah migrain,mencegah penuaan. . Jangan lupa rutin mengkonsumsi Minkaffe untuk menyegarkan kembali tubuh anda dan menjaga kesehatan anda. Yukk schawan β˜•οΈ
Special PT with my mentor CDM @shalizaaziz .. Teruja sgt bila dapat tahu peluang bonus besar dgn #setkombokurus . Modal serendah RM550 boleh #janapendapatan minima RM1500 .. . Ini #peluangpanas utk kalian #tambahpendapatan .. Marketing & ilmu akan kami guide. Bisnes pun senang manfaatkan Media Social shj. Tunggu apa lagi.. Jom grab peluang ni. Terbuka kpd semua yg mencari peluang bisnes Online. . #uangtambahan #bisnis #Premiumbeautifulmedan #premiumbeautifuljakarta #garlictabletjakarta #garlictabletindonesia #PremiumBeautifulindonesia #liburanpercuma #bvsmindonesia #bvsmjakarta #wanitaindonesia #minkaffeindonesia #mitrausaha #korsetjakarta #korsetindonesia #resellerwelcome #resellerjakarta #resellermedan #resellerkalimantan #resellerindo #bisnisrumahan #bisnisreal #minkaffejakarta #minkaffesurabaya #premiumbeautifulsurabaya
Mulai bisnismu sekarang! Banyak benefit buat kamu dan jadilah satu dari 1000 RESELLER PERTAMA yang bergabung menjadi G8Unity pertama di PT. Hai O Indonesia! . Selain itu, ada POTONGAN HARGA SPESIAL khusus kamu, setiap bulan juga kamu bisa dapat bonus lumayan. Kamu juga akan dibantu edukasi ilmu bisnis, agar bisnis makin lancar dan laris. . . Mau? Yuk gabung sekarang! Mulai harini bisa dapat bonus pertama nanti.. . . Untuk info lebih lanjut hubungi : +60197574214 . 😍😍😍😍
Mulai bisnismu sekarang! Banyak benefit buat kamu dan jadilah satu dari 1000 RESELLER PERTAMA yang bergabung menjadi G8Unity pertama di PT. Hai O Indonesia! . Selain itu, ada POTONGAN HARGA SPESIAL khusus kamu, setiap bulan juga kamu bisa dapat bonus lumayan. Kamu juga akan dibantu edukasi ilmu bisnis, agar bisnis makin lancar dan laris. . . Mau? Yuk gabung sekarang! Mulai harini bisa dapat bonus pertama nanti.. . . Untuk info lebih lanjut hubungi : +60197574214 . 😍😍😍😍
Walaupun berbadan besar, bukan penghalang untuk kelihatan cantik dan menarik! . Dengan Premium Beautiful, yang Plus Size pun boleh bergaya di hari raya! . 😍😍 #ootdrayapremiumbeautiful
Yang pastinya,bila dah konsisten pakai PB ni, badan rasa seperti dipeluk2! Bak personal massage therapy giteww!! Ada yang kata tak selesa bila pakai PB. Camna nak selesa kalau tak dibiasakan pakai!Yelah, pakaian dalam kan..! Sama juga kalau pakaian dalam yang lain2 tu, bila dah biasa,mesti rasa selesa dan suka pakai kan!! Haaaa..! Camtula yang sis rasa sebab sis dah biasa pakai! Kalau tak pakai, sis rasa tak selesa!! Uols yang dah ada PB ni, pakailah ye! Jangan bagi almari yang pakai, coz yang nak sihat nak kurus tu badan kita, bukan almari! 70% untuk kesihatan, 30% untuk kecantikan..! Sayangnyaa..kalau dibiarkan camtu saje...! ☺☺ #sispesanje #sharingiscaring
Walaupun berbadan besar, bukan penghalang untuk kelihatan cantik dan menarik! . Dengan Premium Beautiful, yang Plus Size pun boleh bergaya di hari raya! . 😍😍 #ootdrayapremiumbeautiful
Assalamualaikum!! Morning lovely😍😍😍 . . As usual, kita charge dulu energy dengan kopi kuat minkaffe ni!! Selain ada mineral, kopi ni juga ada garam buloh tau!! . Uols dah pernah cuba ke?? . #energybooster #kopiviral
Wow dah 4 negara SHOM takluki pasaran.. Selain di Malaysia dah 26 tahun berdiri teguh dan kukuh, kini bertambah maju di Brunei, Indonesia dan Singapura. Sis bangga bersama SHOM! Syarikat yang sangat-sangat hebat menyediakan platform perniagaan kpd kita semua. . Kita Kalau nak buat bisnes memang kena tengok profile syarikat dahulu kan.. Yelah, dah macam cendawan tumbuh peluang bisnes sekarang. Kita nak pilih yang mana? Yang baru atau yang lama bertahan. . Nak tahu jelas peluang bisnes apa yg SHOM sediakan utk kalian mula? Tnya sis sekarang. Bersama G8 Unity kita ada business plan yg me adik utk dikongsi. Kumpulan juga terdiri dari mentor yg berpengalaman besar dalam bisnes SHOM ni.. . Nak tahu peluang? Terus tekan WA link di Bio for fast respond yea.. . #uangtambahan #bisnis #Premiumbeautifulmedan #premiumbeautifuljakarta #garlictabletjakarta #garlictabletindonesia #PremiumBeautifulindonesia #liburanpercuma #bvsmindonesia #bvsmjakarta #wanitaindonesia #g8unity #minkaffeindonesia #mitrausaha #korsetjakarta #korsetindonesia #resellerwelcome #resellerjakarta #resellermedan #resellerkalimantan #resellerindo #bisnisrumahan #bisnisreal #minkaffejakarta #minkaffesurabaya #premiumbeautifulsurabaya
Jadi wanita bukan mudah. Lagi-lagi bila dah ada anak. Buat apa saja, priority tetap anak-anak. Bila busy, anak tetap dalam fikiran & hati. Tak mudah jadi ibu yg bekerja. Kalau diberi pilihan, memang nak juga banyak masa untuk anak-anak. Jaga anak sendiri. Tapi betul, tak mudah juga jadi full time housewife. Setiap pilihan kita, kita tentu dah fikir pro & cons. Tapi percayalah, ketetapan Allah juga akhirnya. Setiap kali saya berdoa, Saya bagitau Allah, Saya memang nak kaya & berjaya, tapi saya paling mahukan kebahagiaan & kebebasan! Saya nak hidup senang & banyak masa untuk keluarga saya. Semoga apa yg kita hajati termakbul. Amin.. . #uangtambahan #bisnis #Premiumbeautifulmedan #premiumbeautifuljakarta #garlictabletjakarta #garlictabletindonesia #PremiumBeautifulindonesia #liburanpercuma #bvsmindonesia #bvsmjakarta #wanitaindonesia #minkaffeindonesia #mitrausaha #korsetjakarta #korsetindonesia #resellerwelcome #resellerjakarta #resellermedan #resellerkalimantan #resellerindo #bisnisrumahan #bisnisreal #minkaffejakarta #minkaffesurabaya #premiumbeautifulsurabaya
Entrepreneurship teached you how to be brave and overcome your fear. It also leads you to your dreams that you may have a long time ago. It guides you to become a better you. It also brings you to the next higher level when you are not just a follower but also a leader.. . Alhamdulillah for the opportunity given. Thank you all important & positive people around me. . #EngineerPencenMuda #ratuPB #g8unity
Entrepreneurship teached you how to be brave and overcome your fear. It also leads you to your dreams that you may have a long time ago. It guides you to become a better you. It also brings you to the next higher level when you are not just a follower but also a leader.. . Alhamdulillah for the opportunity given. Thank you all important & positive people around me. . #EngineerPencenMuda #ratuPB #g8unity
Entrepreneurship teached you how to be brave and overcome your fear. It also leads you to your dreams that you may have a long time ago. It guides you to become a better you. It also brings you to the next higher level when you are not just a follower but also a leader.. . Alhamdulillah for the opportunity given. Thank you all important & positive people around me. . #EngineerPencenMuda #ratuPB #g8unity
Apaaaaaa? Modal RM500 bonus mencecah RM1000++ . Iaaaa... utk #SetkomboKurus .. Itulah yg my mentor CDM Shaliza Aziz bentangkan td.. Gila best.. 2x Ganda pulangan kita dapat. Pulak tu product memang laku sbb dh ada pun testimonj terpksa kurus dgn our #KomboKurus . . Eh korang Jomlah apa lagi.. RM500 shj dpt product dan kami ajar bagaimana habis 1 Hari... Kalau 1 minggu? 2 minggu lagi berganda bonus kalian.. . Jom! Jom! Jangan lambat lambat! Nak Kurus Sambil dapat duit tak? Jom ask Azza for registration.. πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻 . #G8Unity #produkKurusViral #WorkFromYourPhone #uangtambahan #bisnis #Premiumbeautifulmedan #premiumbeautifuljakarta #garlictabletjakarta #garlictabletindonesia #PremiumBeautifulindonesia #liburanpercuma #bvsmindonesia #bvsmjakarta #wanitaindonesia #minkaffeindonesia #mitrausaha #korsetjakarta #korsetindonesia #resellerwelcome #resellerjakarta #resellermedan #resellerkalimantan #resellerindo #bisnisrumahan #bisnisreal #minkaffejakarta #minkaffesurabaya #premiumbeautifulsurabaya
Alhamdulillah settle semua food delivery.. Last delivery sis dh set clear before 10am sbb lepas tu sis nk fokus bisnes SHOM pulak.. Haaa walaupun dh bersara perbankan dan status WAHM sis mmg Plan & Manage my work sebaik mungkin. Kita dah biasa sibuk bekerja, masa terluang sikit Sis rasa rugi nyaaaa Jika tak manfaatkan something yg berharga.. Betui tak 😬 . Sebentar lagi Sis ada PT session dgn my mentor.. Utk setup perjalanan bisnes lebih maju dgn my team.. Tak sabar nih.. Bisnes bermentor ni kita beruntung ada yg guide kita dlm bisnes dengan betul.. So just follow je panduan.. . Then pastu ke stokist pula.. Stokist lak depan rumah je.. Hehe tu yg lagi semangat buat bisnes SHOM ni. Semoga dipermudahkan semua urusan Sis harini.. . . #uangtambahan #bisnis #Premiumbeautifulmedan #premiumbeautifuljakarta #garlictabletjakarta #garlictabletindonesia #PremiumBeautifulindonesia #liburanpercuma #bvsmindonesia #bvsmjakarta #wanitaindonesia #minkaffeindonesia #mitrausaha #korsetjakarta #korsetindonesia #resellerwelcome #resellerjakarta #resellermedan #resellerkalimantan #resellerindo #bisnisrumahan #bisnisreal #minkaffejakarta #minkaffesurabaya #premiumbeautifulsurabaya
Salam Jumaat!!😘😘 . Pagi2 camni kita boost our energy dulu ye!! Lagipun pagi ni cikgu mai ada kelas!! . πŸ€—πŸ€—πŸ˜ . #assalamualaikum #selamatpagi
Tahun 2018, semua perlukan duit. Ya....mungkin yang beranggapan, buat apa cari duit banyak-banyak? Hidup ala kadar, cukup lah. . . Cukup lah? Cuba bayangkan, sewa rumah pun dah RM600. Duit minyak, RM 300. Pengasuh anak, RM400. Barang dapur, RM500. Keperluan anak-anak, RM500. Duit kereta, RM700. Ini semua kos untuk sebulan. Agak-agak? Berapa gaji sebulan tue? Yang gaji masyukkk..mungkin perkataan "tak pe lah". Tapi..yang baru gaji RM2000? Ehhh..untuk parents? Tak bagi ker duit belanja? Nie yang buat pening kepala bila 3 hari lepas gaji. Duit gaji singgah kejap jer dalam dompet. Tak sempat nak bermaustatin seminggu. πŸ˜… . . Waktu macam nie, barulah ramai mulakan online business. "Tak pe lah" tak minat. Ehh? Tak pe lah lagi. Tahu tak? Student pun pandai cari side income. Inikan kita yang dah berkeluarga, nak kahwin masih "tak pe lah". Tak nak ker, daripada side income, boleh cover duit belanja yang hampir RM2000++ tue. Duit gaji, boleh simpan untuk Tabung Haji, ASB. . . Betul ker boleh dapat banyak tue? RM2,000? Ya..dengan G8 Unity, boleh dapat bonus besar-besar. 4 angka tue biasa kalau ikut plan G8 Unity. Bonus pulak masuk 10hb (waktu nie, duit gaji dah nipis kan?). Kalau diri sendiri rasa hidup selesa, fikirkan keluarga terdekat kita. Selesakah mereka? Jangan disebabkan KESEMPITAN WANG, HIDUP TAK BAHAGIA. . . Masih belum terlambat untuk bermula bersama G8 Unity. Kawan2 PM/DM +60139865061
Pen merah pen biru, U marah I love U πŸ˜πŸ˜„. . Tadi ada orang tanya sis. Betul ke pakai PB ni boleh kurus? Betullah tu kalau korang PAKAI konsisten. Kalau tak konsisten atau almari yang pakai...nanti almari yang kurus 🀣 . Jangan marah nanti kena jual. Hiksss. Kalau nak try PB meh roger sis. Korang kena rasa sendiri baru tahu macam mana peginya πŸ˜‰ . #ratuPB #EngineerPencenMuda #pakarpremiumbeautiful
Nilah #KopiKesihatanKegemaran Irda. . Dulu memang penuh kopi 3 in 1 kat rumah sebab Papa Irda penggemar kopi. N**cafe, Kopi K***l Api la penuh almari. Tapi since 2013, Irda memang minum #MinKaffe . Papa pun sejak anak dia ada stok, memang suka pekena #KopiGaramBuluh ni especially lepas dinner. Sedap katanya. Siap kadang-kadang bila stok kat dapur habis, dia amek sendiri stok kopi kat stor kita. πŸ˜… Tau tak antara sebab #MinKaffe ni menyihatkan? 1. Ada #GaramBuluh Garam buluh ni sangat tinggi magnesium. Magnesium berfungsi macam posmen hantar segala keperluan badan pada bahagian yang diperlukan dengan kadar segera. Jadi tugas badan menjadi lebih efektif bila badan tak kekurangan garam mineral ni. 2. Tidak mengandungi gula asli Antara sebab kegemukan ialah sebab gula berlebihan. So bila beralih kepada Min Kaffe kita bantu badan kita untuk meminimakan pengambilan gula dan dalam masa yangg sama tidak mengorbankan minuman kopi kesukaan kita. Dan orang yang ada diebetes pun boleh ambil Min Kaffe. 3. Energy booster Irda suka minum Min Kaffe waktu pagi dan lepas lunch. Selalu kalau lepas lunch mesti mata rasa nak lelap je kan? InsyaAllah akan segar dan energetic je rasa lepas consume Min Kaffe. Haaa sebab tu Min Kaffe ni dekat di hati. Memang dah tak tukar dah kepada jenama lain tau! Ambil pula dengan #SetKomboKurus , lagilah menjadi-jadi sihatnya. #IrdaIdris #ExAuditorPunNakKurusJuga #PengedarDiperlukan #jomsihatsamasama #jomkurussamasama #sayapakaisayajual
Peluang mencari uang hanya dengan secangkir kopi hebat Min Kaffe. Ayo dong. Iya, mengkonsumsi kopi kesehatan agar tubuh menjadi segar karena didalamnya ada campuran Garam Buluh yang bagus banget untuk kesehatan dan kesegaran badan. Ayo, Hubungi saya untuk informasi lebih jelas. G8 Preneurs Shakeylah Ahmad +60183664786
Buat duit dengan Min Kaffe Kini anda boleh menjana pendapatan minima serendah RM1000 sebulan hanya dengan menjual Min Kaffe. Wow sangat kan? Jual kopi je uols. So, jangan lepaskan peluang keemasan ini okay. Sertai saya dan jadi sebahagian dari family G8 Unity hari ini juga. G8 Preneurs Shakeylah Ahmad +60183664786
Mulai bisnismu sekarang! Banyak keuntungan yang bisa kamu dapatkan dan jadilah RESELLER PERTAMA yang bergabung dalam G8Unity di PT. Hai O Indonesia! Yuk bergabung bersama, gegarkan #Jakarta Salam Sukses. Hubungi kami segera untuk info lebih lanjut. Shakeylah Ahmad +60183664786
Dare to dream big and achieve it? Be my protege and unlock your potential! . #EngineerPencenMuda #autopilotincome #g8unity #norainezamshahprotege
Second round - Personal sales untuk hari ini. . Dua set #PBCorset akan terbang kepada tuan punya di Sabah. Alhamdulillah.. Rezeki repeat customer. . Kali ni customer ni belikan satu set sekali untuk adiknya yang ada masalah sakit belakang & berat badan berlebihan. Sejak januari tidur duduk bersandar kat bantal. Nak ikhtiar guna #PremiumBeautiful pula sebab yang kakak ni pun ada masalah sakit belakang juga dulu lepas bersalin. . Terima kasih bagi kepercayaan kat Irda ya. Appreciate it so much. You know who you are. 😘 . #IrdaIdris #ExAuditorJualCorset #UsahawanKorset #UsahawanProdukOrang #G8Unity #BerniagaGayaPIN #PremiumBeautifulExpert #PremiumBeautifulTopAgent #PremiumBeautifulDamansara #PremiumBeautifulKualaLumpur #PremiumBeautifulSabah
Punch produk-produk terhangat di pasaran untuk rakan niaga di Perak. . Tahniah @norainisaleh38 . Dalam bulan puasa & raya pun terus fight. Ramai yang tengah tunggu #setsusut10kg tu katanya sebab tak tahan tengok berat naik naik dan makin naik bulan raya ni πŸ˜‚. . Rasa cam nak turun Perak la dalam masa terdekat ni. Nak cari rakan niaga baru, buka pasaran kat sana. Ada yang berminat tak? Boleh kami ajar macam mana nak buat duit tepi tetiap bulan. 😍😘 . #IrdaIdris #ExAuditorJualCorset #UsahawanKorset #UsahawanProdukOrang #G8Unity #BerniagaGayaPIN #jombuatsamasama #janganraguragu
Siapa bersahur dengan #MinKaffe tadi meh angkat tangan πŸ™‹πŸ»β€β™€οΈπŸ™‹πŸ»β€β™€οΈ . InsyaAllah akan rasa segar je subuh-subuh ni, boleh selit baca 3-4 muka surat Quran. πŸ˜ŠπŸ‘πŸ» . Makan pula #garlictablet , selesa rasa tak sebu. A good start for a great day ahead. . #IrdaIdris #sayamakansayajual #setkempisperut #garambuluh #g8unity #exauditorjualkorset
Special promotion untuk penggemar #MinKaffe . Boleh buat stok untuk puasa dan raya nanti. . Irda bagi harga borong je ni untuk yang grab promo #Beli11Free1 . . Jimat RM77 compared to harga asal. Free postage included. Sampai ke depan pintu rumah anda. . Sampai 30hb sahaja tau. Cepat cepat jangan lambat-lambat 😍 . #irdaidris #kopigarambuluh #promosiminkaffe #cepatgrabpeluang #untungberganda #kopikesihatan #kopisedap #hargaborong #kopiuntukkencingmanis #sesuaiuntukkencingmanis #minkaffekualalumpur #minkaffedamansara #minkaffeshahalam #minkaffebangi #minkaffemelaka #minkaffemalaysia
Tahniah juga Wawa Lilycia II punch #MiniStockist semalam. . Kita sambung closing esok ok Cik Adik Manis πŸ˜€ . #irdaidris #jombuatsamasama #berniagagayaPIN #G8UNITY #BudakGemokJualKorset #peluangbisnes #peluangniaga
Aku nak cubalah barang yang Irda promote tu tapi malulah nak contact Irda πŸ˜‰ . Haa dah tak perlu nak malu, tak perlu nak segan tau. . Sekarang ni kawan-kawan hanya perlu: . 1. Klik link yang Irda bagi ni . https://irdaidris.sahajidahhai-o.com.my . 2. Pilih produk yang kawan-kawan nak . 3. Buat bayaran melalui online banking atau credit card . 4. Tunggu dan produk akan sampai di depan pintu rumah kawan-kawan. . Haaa senang kan? . Klik klik klik sampai dah barang. Semua di hujung jari πŸ˜€ . #irdaidris #bizumer #onlineshopping #jomcuba #minkaffe #bbplus #marineessence #infinence #eziclean #semuapunado #premiumbeautiful #klikkliksampai
Life is too short to have bad coffee πŸ˜‹ . Luckily I have my favourite Min Kaffe with me. . Assalamualaikum & have a phenomenal day people 😊 . #irdaidris #minkaffe #breakfastinbed #kopigarambuluh #kopisihat #jomtukar #g8unity
Kawan-kawan breakfast apa hari ni? . Pagi ni segar bugar bila minum #MinKaffe secawan. Makan pula telur tiga suku terlebih masak haha.. masak guna microwave je tadi nak cepat πŸ˜‹ . Diet yang betul sebenarnya bukan dengan tak makan atau terlalu kurang makan, tapi kena eat clean je. Jangan food deprived sebab kalau kita terlalu lapar, kita akan terlebih makan untuk next meal. . The correct way is to eat 6 times per day. 1. Breakfast 2. Snack 3. Lunch 4. Snack 5. Dinner 6. Supper . Tapi janganlah pergi makan berat2 setiap kali makan tu πŸ˜‚. Nanti Irda share lagi masa time snack tu nak makan apa ok 😊 . #irdaidris #tipsdietIrdaIdris #lrdaIdrisWeightLossJourney #DiaryDietIrdaIdris #breakfast
next page →