#mengintaiakudineraka

46,341 posts

Loading...
"APA LAGI YANG KAU MILIKI ANDAI TUHAN TIADA LAGI DI HATI .." By @hadi_fayyadh "Apakah Kau sedar, tanah yang kau pijak seharian itu adalah asal usulmu. . Makanan lazat yang kau bazirkan akhirnya jadi najis yang meloyakan. Wajah cantik yang cuba kau pamerkan, hanyalah lukisan-lukisan dan contengan kepalsuan.” . “Kau sebenarnya mempersiapkan diri kau hanya untuk tontonan. Memperlihatkan diri kau hebat, memperlihatkan diri kau mulia dan suci. . Walhal, kau tidak sedar, berapa banyak aib kau yang Tuhan telah sembunyikan.” . “Ada yang sanggup berlapar demi kelihatan kurus dan menawan. Kau pula mungkin, habis ratusan atau ribuan ringgit untuk tampak elegan dan bergaya.” . “Sedangkan mungkin kau tak sedar, kau sedang melayan sikap ‘perasan’ hingga kau rasa, orang saling memandang dan kau jadi tumpuan perhatian.” . “Hei, apa tu ? bangkitlah dari tidur yang melelapkan. Dunia tercipta untuk kau, tapi kau tercipta bukan untuk dunia. Apa yang kau makan, itulah yang akan dipertanggungjawabkan.. .” “Apa yang sedang kau bicarakan ini? Aku tidak mengerti. Aku mula keliru dengan kenyataan demi kenyataan. “ Lelaki tadi menjawab. “ Apa yang membawa kau kesini wahai saudari?” Bukankah kekecewaan dan kehampaan menjadi seorang hamba kepada TuhanNYA, lalu kau ingin memberontak dan membentak. “ . Lalu, kemana kau buang sebuah harga dirimu yang telah hilang? Kau biarkan sahaja atau kau kutip kembali semuanya ?.. . Petikan Novel #mengintaiakudineraka . . Nak order? WA 0182136425 . #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #infinitywar #sayajual #sayajualbuku
"ALLAH..MAHA DAHSYATNYA?" . Rasulullah SAW bersabda : " Kalaulah kamu tahu, apa yang aku tahu, nescaya kalian akan banyak menangis daripada ketawa" . Jom kumpul koleksi Novel Terbaik No1 Malaysia. . . Dapatkan novel #mengintaiakudineraka yang bakal membangkitkan rasa kehambaan dan saspen yang 100 kali ganda dari biasa. . Nak order? WA 0182136425 . #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #infinitywar #sayajual #sayajualbuku
Loading...
PERTEMUAN YANG TIDAK DISANGKA! . . Detik tidak lagi bergerak, aku terpasung di medan jarak yang memisahkan antara realiti dan kenyataan. Aku dihanyut arus kebingungan yang tidak bertepi. . Aku longlai terpinggir pada Neraka ciptaanku. Ia membakar samudera syurga cinta yang terlakar di langit Tuhan. Pada siapakah harusku bersimpuh menyatakan luluh, dan rapuh. . Langkah ini tidak punya apa-apa, Neraka jiwa telah meleburkan segala. Tinggal bagai dipuncak gunung sepi sendiri. Bilakah aku kan menemui jalan pulang? . PETIKAN NOVEL #mengintaiakudineraka . Ayuh, jom dapatkan novel best seller #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar di pasaran sekarang. . . Nak order? WA 0182136425 . #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #infinitywar #sayajual #sayajualbuku
Jom kupas konspirasi dengan lebih mendalam dalam #infinitywar . Nak lagi menarik dptkan kombo #ketikaazazilberputusasa + #infinitywar . Percuma postage!
Lebih banyak anda akan ketahui dalam buku #infinitywar . Rm29.90 sahaja 👐
👀👀👀
. INFINITY WAR MENJAWAB 12 PROKSI PERSOALAN BESAR KONSPIRASI ..... TIDAK DIJUAL DI KEDAI BUKU LIMITED EDITION .... SELLING FAST . REBUT PELUANG TERKINI ! . PERCUMA POSTAGE BAGI 2 BUAH BUKU KE ATAS ... .... . . Hubungi Sekarang! +60187735990 . . #theboxdotbuku #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesoftheabyss #infinitywar #infinitywarhadifayyadh #thelastkingdom #karyahadifayyadh #fayyadhtroopers
. L I M I T E D 5000 N A S K A H : K E B A N G K I T A N D A R I M A K A M K E G E L A P A N ...... .... Konspirasi kepercayaan Kuno diteruskan sebagai satu kepercayaan bahawa Firaun dan Namrud akan kembali memerintah bersama Dajjal. Pemujaan dan persiapan kebangkitannya dilakukan dengan sebaiknya mengikut kronologi New World Order. ...... Dajjal akan menjadi peneraju yang maha dahsyat kepada pengakhiran peradaban manusia. Anda pernah menonton X MEN APOKALIPS? Saba el Nur itu siapa? Bagaimana dia dibangkitkan? ..... Mengapa perlu anda tahu semua ini? Supaya anda tidak terjerumus kepada fitnah Dajjal yang semakim hebat dari masa kesemasa. Beriman sahaja tanpa mengetahui agenda jahat musuh tidak mencukupi kerana mungkin jika rapuhnya iman, kita semua akan dimakan dengan mudah. ...... INFINITY WAR : LEGENDA KITAB KEGELAPAN DARI MAKAM PURBA. . . Hubungi Sekarang! +60187735990 : #theboxdotbuku #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesoftheabyss #infinitywar #infinitywarhadifayyadh #thelastkingdom #karyahadifayyadh #fayyadhtroopers
. Alhamdulillah,.. READY.. dan telah siap dicetak.. Boleh ORDER sekarang... #Mengintaiakudineraka VERSI ENGLISH... LIMITED EDITION ................ SYNOPSIS. .. ................ As a sign of tantrum towards the love of her life ,Aleeya Qistina, make a desicion to take her own life by jumping over a clift. But something had stopped her from doing so. What did happened? and what were the story behind her intention? . She decided to switch her religion to another , and abandoned her prayers and live as if she’s her own God. . One night she went to a nightclub, where she met a mysterious man. A man that had scalding half across his face. He invite her for a drink at the disco bar, and Aleeya Qistina hesistated at first but after being persuaded she accept the challenge. . After a sip, the man said. “Now look, what did you drink?” Aleeya was stunned, the liquor that she drank earlier had truned into a nasty feces and pus. feeling disgusted and overwhelemed with shock, she dropped the glass. . . Then she take a proper look at her surroundings, A sudden fright had crawled all over her. The people in the disco had turned hideous and misshapen with horns. The food turned into filthy subtances. Despite the distortion ,they were still hazed and continued with their dances on the dance floor. The man asked again. “do you know who you are?” ------ Who is this man? How did this phenomenon happen in the first place? Is this a dream? or did God just openend her hijab (sixth-sense)? . . Karya @hadi_fayyadh ini adalah hadiah untukmu. Jangan biarkan ia berlalu. JOM DAPATKANNYA! . . Boleh dapatkan segera #mengintaiakudineraka sekarang! . Dan berpeluang untuk memenangi Peraduan #bonanzahadifayyadh Iphone 8 dan Pakej Umrah untuk 2 orang! . Hubungi Sekarang! +60187735990 . . #theboxdotbuku #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesoftheabyss #infinitywar #infinitywarhadifayyadh #thelastkingdom #karyahadifayyadh #fayyadhtroopers
" KAU TAHU AL QURAN ITU HEBAT.. TAPI KAU TAK YAKIN.." . Ketika Azazil Berputus Asa . Tanpa kita sedar Dunia dengan pantas sedang menuju ke pengakhirannya. . " Siapapun tidak tahu bahaya yang sedang datang, leka dan terbuai dengan dunia, Novel yang membongkar sejuta rahsia.. tahniah Penulis" Sufi Aizuddin,25 Melaka. . Sebuah karya penulisan daripada penulis best seller ini, @hadi_fayyadh sangat epik, dan luarbiasa pengkisahannya. . . " Susun atur jalan ceritanya kemas, dan buat orang tertanya-tanya untuk setiap next chapter" Khir Amanillah,29 . Kajian dan semakkan daripada Al Quran dan Hadis menjadikan bentuk penceritaannya luarbiasa dan lain dari yang lain. . " Rasa macam jadi depan mata" . "Uih, tak berani nak gambarkan kalau saya benar-benar hidup di zaman tu" . Ini antara reaksi pembaca kami yang telah melalui pengembaraan akhir zaman seperti masuk ke dalam terowong masa. . Anda bila lagi nak merasainya? . . Karya #ketikaazazilberputusasa @hadi_fayyadh ini adalah hadiah untukmu. Jangan biarkan ia berlalu. JOM DAPATKANNYA! @dakwahinside @dakwahinside . . Boleh dapatkan segera #mengintaiakudineraka sekarang! . Dan berpeluang untuk memenangi Peraduan #bonanzahadifayyadh Iphone 8 dan Pakej Umrah untuk 2 orang! . Hubungi Sekarang! +60138633502 +60138633502 #ketikaazazilberputusasa #hadifayyadhproduction #infinitywar #infinitywar2batch #Id3056fayyadhtroopers
. Alhamdulillah,.. READY.. dan telah siap dicetak.. Boleh ORDER sekarang... #Mengintaiakudineraka VERSI ENGLISH... LIMITED EDITION ................ SYNOPSIS. .. ................ As a sign of tantrum towards the love of her life ,Aleeya Qistina, make a desicion to take her own life by jumping over a clift. But something had stopped her from doing so. What did happened? and what were the story behind her intention? . She decided to switch her religion to another , and abandoned her prayers and live as if she’s her own God. . One night she went to a nightclub, where she met a mysterious man. A man that had scalding half across his face. He invite her for a drink at the disco bar, and Aleeya Qistina hesistated at first but after being persuaded she accept the challenge. . After a sip, the man said. “Now look, what did you drink?” Aleeya was stunned, the liquor that she drank earlier had truned into a nasty feces and pus. feeling disgusted and overwhelemed with shock, she dropped the glass. . . Then she take a proper look at her surroundings, A sudden fright had crawled all over her. The people in the disco had turned hideous and misshapen with horns. The food turned into filthy subtances. Despite the distortion ,they were still hazed and continued with their dances on the dance floor. The man asked again. “do you know who you are?” ------ Who is this man? How did this phenomenon happen in the first place? Is this a dream? or did God just openend her hijab (sixth-sense)? . . PEMBELIAN 2 BUAH KE ATAS, FREE POSTAGE! . . Dapatkan sekarang! +60187735990 . . #semusimdibarzakhlllfeb1 #ketikaazazilberputusasalllfb1 #semusimdimahsyarlllfeb1 #mengintaiakudinerakalllfeb1 #hadifayyadhproductionlllfeb1 #TeamDhirarFayyadhArmy #TeamDhirar2018 #infinitywar #infinitywarhadifayyadh #thelastkingdom #fayyadhtroopers #theboxdotbuku
. TATKALA RASULULLAH SAW BERTEMU ROTSCHILD... . . “... Saat Matahari terbit di ufuk barat, detiknya menjadi perkiraan zaman yang kian tenat.Pencemaran biologi dan kehakisan kemanusiaan, konspirasi penguasaan dan penaklukan, membanjiri pemikiran dan menjadi bayang kepada kerakusan .... . . Manusia kebanyakkan memakai topeng Iblis, Syaitan jadi pujaan, terliur dengan janji abadi dari bekas Malaikat yang bernama Azazil,... . . Konflik di bongkar dari pemakaman purba sehingga Kitab Suci di bawa lari menuju ke ufuk barat Bumi. Portal penghubung dengan Iblis dibuka, jaringan komunikasi Dajjal diperlihatkan, keagungan palsu yang cuba ditonjolkan, satu persatu perancangan hampir ke destinasi kemuncak.... . . Mantera kebangkitan Dajjal semakin kuat diperdengarkan. Dia akan memenuhi ruang dengan kekufuran, Kerajaan Langit akan menghantar Utusan yang akan membunuhnya di sebalik gunung tatkala fajar memancar, apakah pengikut dan penyembahnya mengetahuinya? . . Lanjutan Kisah dalam #infinitywar . Dapatkan SEKARANG! +60187735999 . . #theboxdotbuku #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesoftheabyss #infinitywar #infinitywarhadifayyadh #thelastkingdom #karyahadifayyadh #fayyadhtroopers
Terima Kasih semua pembaca #ketikazazilberputusasa karya @hadi_fayyadh [ KETIKA AZAZIL BERPUTUS ASA : "MASTER PIECE" NOVEL CETUSAN AKHIR ZAMAN ] . Penulisan yang disentuh dengan tinta Al Quran dan Hadis serta pandangan para Ulama' yang digarap secara halus di dalam susur galur penceritaan. . . "Sungguh, saya tak minat sejarah dan sains, tapi novel ni ubah paradigma saya tentang sejarah dan masa depan dunia" Juraidah Hussin, 18 Trolak Perak . Ilustrasi dan bayangan huru hara yang dibuat meletakkan pembaca di dalam kantung kebimbangan yang akan menjadikan anda tidak lagi merasakan dunia ini perlu dikejar secara total, kerana ia bakal karam. . Pengembaraan yang dipaut melalui metafora sastera yang ringan, memungkinkan anda merasainya sehingga tidak lagi mahu berhenti dari proksi pembacaan. . Inilah kata-kata pembaca kami. Alhamdulillah, semoga ia mampu meledakkan minda anda ke mercu rasa perhambaan yang padu. . MARI JOURNEY BERSAMA KAMI MENJELAJAH HUBUNGI AGEN SAH KAMI. . . Karya @hadi_fayyadh ini adalah hadiah untukmu. Jangan biarkan ia berlalu. JOM DAPATKANNYA! . . Boleh dapatkan segera #mengintaiakudineraka sekarang! . . Hubungi Sekarang! +60134233937
"SERIUS.. SERAM LAIN MACAM BACA WAKTU MALAM.." . Sukar nak cakap, kalau dari semusim di Barzakh dah boleh feel tentang alam kematian, yang ni lagilah padu... Seram, takut semuanya ada. . Kisahnya sukar dijangkakan dan pengakhirannya sangat menyedihkan bagai jatuh ditimpa tangga, dan ini suatu peringatan berguna sebagai seorang anak. . . Pembacaannya membuka dimensi hati mereka yang masih derhaka dengan Allah dan ibu bapa. Terkadang, air mata ni susah nak stop, beratnya rasa dosa. . Mari bina kekuatan dan iman. Selusuri sebuah cerita benar yang bakal menggugah. Karya @hadi_fayyadh ini cukup indah dengan metafora agama yang tercipta. . Jom dapatkan #semusimdimahsyar . Jangan tunggu lagi, Cepat dapatkan segera dengan kami segera. . Boleh dapatkan segera #mengintaiakudineraka sekarang! . Dan berpeluang untuk memenangi Peraduan #bonanzahadifayyadh Wang Tunai Rm1000 , Iphone 8 dan Pakej Umrah untuk 2 orang! . Hubungi Sekarang! +60134233937 . . Jom Follow @lentera_hati___ sekarang untuk video & quotes menarik!
Beli seunit buku INFINITY WAR, Percuma seunit buku KOMPILASI RAHSIA MENJADI LUAR BIASA . . Sebuah buku yang menterjemahkan pelbagai agenda jahat yang tersembunyi melalui teknologi yang ada disekeliling kalian. ..... Buku yang penuh dengan kontroversi ini, dihadkan penerbitan secara eksklusif kerana terpaksa melalui beberapa tapisan sulit yang agak berat supaya ianya tidak menjadi bahan fitnah dan khabar angin semata ..... Pelbagai isu konspirasi dan rahsia tersembunyi di garap sesuai dengan tema DOMINASI KONSPIRASI ILUMINASI " Legenda Ramalan dari Kitab Kegelapan" yang bakal meletupkan adrenalin dan pemikiran anda. ..... Menjawab Rahsia Dunia yang disembunyikan ..... Agenda penaklukan Namrud Moden ..... Rahsia Dari Kitab Purba [ Ancient Book] ..... Jaringan Bawah Tanah membentuk penguasaan Israel Raya. ..... Maksud Epik disebalik filem Marvel dan sekutunya ..... Benarkah Turki Khalifah Islam Moden atau?? ..... Imam Mahdi akan muncul disebelah Timur?? ..... Kebangkitan Islam diufuk DiNusantara, benarkah ? . Dapatkan segera. ONLINE SAHAJA . . Cara Tempahan : 1⃣. Whatsapp +6011-11707601 Atau 2⃣. Comment "SAYA NAK IW" di ruangan comment nanti saya DM 😊 . . . #SahabateNuur #LegacyOfKnowledge #TEAMSahabateNuur #eNuur #SemusimDiBarzakh #KetikaAzazilBerputusAsa #SemusimDiMahsyar #MengintaiAkuDiNeraka #InfinityWar
Beli seunit buku INFINITY WAR, Percuma seunit buku KOMPILASI RAHSIA MENJADI LUAR BIASA . . Sebuah buku yang menterjemahkan pelbagai agenda jahat yang tersembunyi melalui teknologi yang ada disekeliling kalian. ..... Buku yang penuh dengan kontroversi ini, dihadkan penerbitan secara eksklusif kerana terpaksa melalui beberapa tapisan sulit yang agak berat supaya ianya tidak menjadi bahan fitnah dan khabar angin semata ..... Pelbagai isu konspirasi dan rahsia tersembunyi di garap sesuai dengan tema DOMINASI KONSPIRASI ILUMINASI " Legenda Ramalan dari Kitab Kegelapan" yang bakal meletupkan adrenalin dan pemikiran anda. ..... Menjawab Rahsia Dunia yang disembunyikan ..... Agenda penaklukan Namrud Moden ..... Rahsia Dari Kitab Purba [ Ancient Book] ..... Jaringan Bawah Tanah membentuk penguasaan Israel Raya. ..... Maksud Epik disebalik filem Marvel dan sekutunya ..... Benarkah Turki Khalifah Islam Moden atau?? ..... Imam Mahdi akan muncul disebelah Timur?? ..... Kebangkitan Islam diufuk DiNusantara, benarkah ? . Dapatkan segera. ONLINE SAHAJA . . Cara Tempahan : 1⃣. Whatsapp +6011-11707601 Atau 2⃣. Comment "SAYA NAK IW" di ruangan comment nanti saya DM 😊 . . . #SahabateNuur #LegacyOfKnowledge #TEAMSahabateNuur #eNuur #SemusimDiBarzakh #KetikaAzazilBerputusAsa #SemusimDiMahsyar #MengintaiAkuDiNeraka #InfinityWar
SECOND PHASE NOW READY !! by @hadi_fayyadh ... Namrud, seorang lelaki yang memiliki kerajaan yang hebat kerana ilmu pembinaanya. Dia berdiri di atas takhta kerajaan Babylon purba yang agung. Namun, keagungannya tercalar apabila seorang Nabi, Ibrahim A.S. tidak pernah luluh jiwanya berdepan dengan raja yang menabalkan dirinya sebagai “Tuhan Agung” . 。。。 Menakluk dunia, adalah slogan Namrud. Legasi dan pewaisnya diatur. Namrud tahu dia akan mati. Dirinya sebagai Tuhan yang dicanang, tidak mampu pun menurunkan setitik air hujan dari langit apatah lagi menentukan tarikh hayat usianya. … 。。。 Nabi Ibrahim A.S. Dibakar hidup-hidup dengan harapan tidak ada sehabuk debu dari mayat Ibrahim A.S. akan ditinggalkan. … 。。。 Namrud juga gagal membunuh Nabi Ibrahim A.S. Segala agenda yang Tuhan aturkan diluar jangkaan kemanusiaan. Namrud akhirnya terbunuh dengan seekor Nyamuk, bukan dengan bala tentera yang gagah.… : 。。。 Ada “sesuatu” yang sedang menanti di penghujung episod dirinya dan segala semesta. Dia akan menjadi pelengkap, empayar kegelapan pemusnah keimanan yang akhirnya menenggelamkan manusia di dalam penyesalan. … 。。。 Dua raja, Namrud dan Firaun, kematian mereka meninggalkan legasi yang berjalan bagai bayang-bayang dikala siang, dan angin dikala malam. Mereka disemadikan di makam purba yang menyimpan pelbagai rahsia dan rencana. 。。。 Iblis tetap berada di belakang panji kegelapan. Misinya dibawa melintasi ribuan tahun. Iblis terus berusaha memilih calon-calonnya yang bakal menjadi penyembah taat setia Dajjal saat dia memerintah dunia secara nyata. . . PEMBELIAN 2 BUAH KE ATAS, FREE POSTAGE! . . Dapatkan sekarang! +60139378054 . #araempbooks #TeamAra #bukuilmiah #buku #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #infinitywar #hadifayyadh #bukuhadifayyadh #bestoftheday #instagood #bukubestseller #novel #novelislamik #noveltarbiah #trending #freeshipping #freepostagemalaysia #freepostage #france #worldcup
Beli seunit buku INFINITY WAR, Percuma seunit buku KOMPILASI RAHSIA MENJADI LUAR BIASA . . Sebuah buku yang menterjemahkan pelbagai agenda jahat yang tersembunyi melalui teknologi yang ada disekeliling kalian. ..... Buku yang penuh dengan kontroversi ini, dihadkan penerbitan secara eksklusif kerana terpaksa melalui beberapa tapisan sulit yang agak berat supaya ianya tidak menjadi bahan fitnah dan khabar angin semata ..... Pelbagai isu konspirasi dan rahsia tersembunyi di garap sesuai dengan tema DOMINASI KONSPIRASI ILUMINASI " Legenda Ramalan dari Kitab Kegelapan" yang bakal meletupkan adrenalin dan pemikiran anda. ..... Menjawab Rahsia Dunia yang disembunyikan ..... Agenda penaklukan Namrud Moden ..... Rahsia Dari Kitab Purba [ Ancient Book] ..... Jaringan Bawah Tanah membentuk penguasaan Israel Raya. ..... Maksud Epik disebalik filem Marvel dan sekutunya ..... Benarkah Turki Khalifah Islam Moden atau?? ..... Imam Mahdi akan muncul disebelah Timur?? ..... Kebangkitan Islam diufuk DiNusantara, benarkah ? . Dapatkan segera. ONLINE SAHAJA . . Cara Tempahan : 1⃣. Whatsapp +6011-11707601 Atau 2⃣. Comment "SAYA NAK IW" di ruangan comment nanti saya DM 😊 . . . #SahabateNuur #LegacyOfKnowledge #TEAMSahabateNuur #eNuur #SemusimDiBarzakh #KetikaAzazilBerputusAsa #SemusimDiMahsyar #MengintaiAkuDiNeraka #InfinityWar
K E B A N G K I T A N D A R I M A K A M K E G E L A P A N . Konspirasi kepercayaan Kuno diteruskan sebagai satu kepercayaan bahawa Firaun dan Namrud akan kembali memerintah bersama Dajjal. Pemujaan dan persiapan kebangkitannya dilakukan dengan sebaiknya mengikut kronologi New World Order. Dajjal akan menjadi peneraju yang maha dahsyat kepada pengakhiran peradaban manusia. Anda pernah menonton X MEN APOKALIPS? Saba el Nur itu siapa? Bagaimana dia dibangkitkan? Mengapa perlu anda tahu semua ini? Supaya anda tidak terjerumus kepada fitnah Dajjal yang semakim hebat dari masa kesemasa. Beriman sahaja tanpa mengetahui agenda jahat musuh tidak mencukupi kerana mungkin jika rapuhnya iman, kita semua akan dimakan dengan mudah. . . INFINITY WAR : LEGENDA KITAB KEGELAPAN DARI MAKAM PURBA. . Beli seunit buku INFINITY WAR, Percuma seunit buku KOMPILASI RAHSIA MENJADI LUAR BIASA . . Cara Tempahan : 1⃣. Whatsapp +6011-11707601 Atau 2⃣. Comment "SAYA NAK IW" di ruangan comment nanti saya DM 😊 . . . #SahabateNuur #LegacyOfKnowledge #TEAMSahabateNuur #eNuur #maktabahwardasquad #SemusimDiBarzakh #KetikaAzazilBerputusAsa #SemusimDiMahsyar #MengintaiAkuDiNeraka #InfinityWar
L I M I T E D 5000 N A S K A H : K E B A N G K I T A N D A R I M A K A M K E G E L A P A N ...... .... Konspirasi kepercayaan Kuno diteruskan sebagai satu kepercayaan bahawa Firaun dan Namrud akan kembali memerintah bersama Dajjal. Pemujaan dan persiapan kebangkitannya dilakukan dengan sebaiknya mengikut kronologi New World Order. ...... Dajjal akan menjadi peneraju yang maha dahsyat kepada pengakhiran peradaban manusia. Anda pernah menonton X MEN APOKALIPS? Saba el Nur itu siapa? Bagaimana dia dibangkitkan? ..... Mengapa perlu anda tahu semua ini? Supaya anda tidak terjerumus kepada fitnah Dajjal yang semakim hebat dari masa kesemasa. Beriman sahaja tanpa mengetahui agenda jahat musuh tidak mencukupi kerana mungkin jika rapuhnya iman, kita semua akan dimakan dengan mudah. ...... INFINITY WAR : LEGENDA KITAB KEGELAPAN DARI MAKAM PURBA. . . 📍📚HUBUNGI SEKARANG📚📍 👉 📞 http://wasap.my/6019-9914029 👈 . #jombaca #Tambahilmutambahamal . #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheebssy #infinitywar #FayyadhTroopers2018
BUY 1 FREE 1 (INFINITY WAR)🔥 Sebuah buku yg menterjemahkan pelbagai agenda jahat 😈 yg tersembunyi melalui teknologi yg ada disekeliling kalian. Buku yg penuh dgn kontroversi ini, dihadkan penerbitan secara eksklusif kerana terpaksa melalui beberapa tapisan sulit yg agak berat supaya ianya tidak menjadi bahan fitnah dan khabar angin semata. Misteri kan? 😏 . Pelbagai isu konspirasi & rahsia tersembunyi di garap sesuai dengan tema "DOMINASI KONSPIRASI ILUMINASI" Legenda Ramalan dari Kitab Kegelapan" yg bakal meletupkan adrenalin & pemikiran anda. 💥 . Menjawab Rahsia Dunia 🌎 yang disembunyikan . Agenda penaklukan Namrud Moden . Rahsia Dari Kitab Purba [ Ancient Book] 📗 . Jaringan Bawah Tanah membentuk penguasaan Israel Raya. . Maksud Epik disebalik filem Marvel dan sekutunya . Benarkah Turki Khalifah Islam Moden atau?? . Imam Mahdi akan muncul disebelah Timur?? . Kebangkitan Islam di ufuk DiNusantara, benarkah ? . Dapatkan segera, sementara stok masih ada ‼️ AVAILABLE ONLINE SAHAJA 🙆🏻 . . Cara Tempahan : 1⃣. Whatsapp +6019 983 7473 👻 (link in bio) Atau 2⃣. Comment "SAYA NAK IW" di ruangan comment nanti saya DM 😊 . . #SahabateNuur #LegacyOfKnowledge #TEAMSahabateNuur #eNuur #InfinityWar #HadiFayyadh #SemusimDiBarzakh #KetikaAzazilBerputusAsa #SemusimDiMahsyar #MengintaiAkuDiNeraka
L I M I T E D 5000 N A S K A H : K E B A N G K I T A N D A R I M A K A M K E G E L A P A N ...... .... Konspirasi kepercayaan Kuno diteruskan sebagai satu kepercayaan bahawa Firaun dan Namrud akan kembali memerintah bersama Dajjal. Pemujaan dan persiapan kebangkitannya dilakukan dengan sebaiknya mengikut kronologi New World Order. ...... Dajjal akan menjadi peneraju yang maha dahsyat kepada pengakhiran peradaban manusia. Anda pernah menonton X MEN APOKALIPS? Saba el Nur itu siapa? Bagaimana dia dibangkitkan? ..... Mengapa perlu anda tahu semua ini? Supaya anda tidak terjerumus kepada fitnah Dajjal yang semakim hebat dari masa kesemasa. Beriman sahaja tanpa mengetahui agenda jahat musuh tidak mencukupi kerana mungkin jika rapuhnya iman, kita semua akan dimakan dengan mudah. ...... INFINITY WAR : LEGENDA KITAB KEGELAPAN DARI MAKAM PURBA. . . Hubungi Sekarang! +60179707797 untuk tempahan . . #hadifayyadhejen #hadifayadhtroopers #infinitywar #mengintaiakudineraka #semusimdimahsyar #ketikaazazilberputusasa #semusimdibarzakh #buku #instashop #sayajual #jual #jualbuku #novel #jualnovel #kedah #uitm #kuantan
" UNTUK APA KAU PUNYAI HATI, ANDAI KAU MASIH TERASING DAN SEPI..." #mengintaiakudineraka By @hadi_fayyadh . "Kenapa kau begitu aneh? Di dada kau Mengapa punyai luka seperti itu?..Apakah kau tidak punyai hati?" . Dadanya yang berlubang, dengan darah merah masih pekat mengalir, membuatku takut. Dia menatapku berkaca-kaca, wajah suram berlatar senja menghiasi kamar bicara. Barangkali pertanyaanku luar dari kebiasaan. . " Adakah yang bertanya lebih mengerti daripada yang ditanya.? Untuk apa punyai hati jika Hati itu sepi.. Apakah ada penawarnya hingga saat ini ?.. Ia umpama debu yang ditiup bayu, lalu hilang dipermukaannya. Tiada siapa tahu, hanya sang pemilik hati." "Mengapa begitu?" Aku penasaran dengan persoalan. "Kerana aku terlalu berharap kepada manusia hingga aku dikhianati tanpa aku punyai ruang untuk bernafas, dan menghidupkan kembali hatiku yang telah mati.." . Dia menundukkan wajah, lalu menyambung. . "Aku sedar sesungguhnya mempunyai tidak semestinya memiliki. Aku terpinggir dari jalan yang getir,.. Dan memaksaku jalani hidup tanpa aku cintai jalan ini.." . Dia tiba-tiba berlari, menuju ke tebing nan tinggi. Lantas dia berkata sesuatu. . " Sehebat apapun kau, andai sekecil daging ini tidak dibahagiakan, ia akan menjadi sekecil api yang membakar sebuah belantara seluruh ragamu.." . Hampir sahaja dia ingin terjun dari gaung yang tinggi, tiba-tiba ada sesuatu yang melayang terbang dari udara dan terus melekat di dadanya., belum sempat aku memanggil, dia hilang bagai debu yang ditiup angin. . SIAPAKAH Gerangan DIA yang didadanya berlubang Luka? IKUTI Kisah aneh disebalik perjalanan Alesya Qistina dalam #mengintaiakudineraka . . JOM ORDER SEKARANG! +60183769652
"ALLAH..MAHA DAHSYATNYA?" . Rasulullah SAW bersabda : " Kalaulah kamu tahu, apa yang aku tahu, nescaya kalian akan banyak menangis daripada ketawa" . Jom kumpul koleksi Novel Terbaik No1 Malaysia. . . Dapatkan novel #mengintaiakudineraka yang bakal membangkitkan rasa kehambaan dan saspen yang 100 kali ganda dari biasa. . . Jom dapat kan Novel Islamik Terbaik Terbaru "MENGINTAI AKU DARI NERAKA". . WHATSAPP 011 3692 8323 SEGERA WHATSAPP 011 3692 8323 SEGERA WHATSAPP 011 3692 8323 SEGERA ATAU CLICK LINK/CALL DI BIO KAMI
" KAU MENCACI DI BIBIRMU. TETAPI TIDAK DI HATI .." By @hadi_fayyadh . Syaitan tidak pernah berputus ada dengan perkara kecil, walau pada hakikat mereka sudah lama meninggalkan perkara-perkara besar untuk menyesatkan kalian, apakah tidak cukup lagi peringatan demi peringatan? . Sang Ustaz Ustazah akan dibuai dengan kata-kata hebat sehingga timbul riak lalu segala amalan terhapus seperti api memakan ranting-ranting kering. . Sang Niqabis akan mempamerkan keindahan menutup diluaran sehingga dia terlupa dia sedang membuka keaiban yang tidak sepatutnya dipertontonkan iaitu Iman. . Sang Qari Qariah pula akan memperdengarkan bacaan, yang apabila bacaan mendapat pujian kerna lunaknya suara, menambahkan lagi semangatnya, tapi apabila dikecam akan kemerduannya dia patah hati lalu dia terlupa bacaan untuk peringatan atau pertunjukkan? . Sang penulis gah dengan title best sellernya sehingga semua cerita, ingin ditulisnya, banyak jiwa yang tersentuh kerananya,lalu dia terlupa itu semua kerna hidayah petunjukNYA, lantas dia merekayasa cerita yang ingin manusia dekat dengannya bukan lagi dekat dengan Tuhannya. . Beginilah cara Syaitan menggoda, kalau yang punya ilmu tidak tertahan dengan tipuannya, bagaimana kita yang ilmunya hanya setebal kulit bawang, rasakan bagaimana Tuhan mengajar kalian membaca, membaca dengan nama Tuhan. Bukan dengan lainnya .. . Petikan Novel #mengintaiakudineraka . WHATSAPP 011 3692 8323 SEGERA WHATSAPP 011 3692 8323 SEGERA WHATSAPP 011 3692 8323 SEGERA ATAU CLICK LINK/CALL DI BIO KAMI
Regrann from @extrapedas.books - Kemudian ia berkata lagi, "Beritakanlah kepada saya tentang mata air Zughar." Mereka menjawab, "Apa yang ingin kamu ketahui tentangnya?" Ia bertanya, "Apakah di sana masih ada air dan penduduk di sana masih bertani dengan menggunakan air dari mata air Zughar itu?" Kami menjawab, "Benar, ia berair banyak dan penduduknya bertani dari mata air itu." (Tobe continue) Tag kawan2 korang supaya mereka tahu . . #ilmu #islamic #hadiths #jomrepost #shareforshare #ceritaislami #dakwah #dakwahislam #dakwahlive #netizen #islamicquotes #buku #hadifayyadh #semusimdimahsyar #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #infinitywar #mengintaiakudineraka #repost #sunnah #kisah #information #masjid #ceramah #ceramahagama #ustazwadiannuar #ustaz #ustazah #viralvideos #extrapedasdotbooksvideos
" UNTUK APA KAU PUNYAI HATI, ANDAI KAU MASIH TERASING DAN SEPI..." #mengintaiakudineraka By @hadi_fayyadh . "Kenapa kau begitu aneh? Di dada kau Mengapa punyai luka seperti itu?..Apakah kau tidak punyai hati?" . Dadanya yang berlubang, dengan darah merah masih pekat mengalir, membuatku takut. Dia menatapku berkaca-kaca, wajah suram berlatar senja menghiasi kamar bicara. Barangkali pertanyaanku luar dari kebiasaan. . " Adakah yang bertanya lebih mengerti daripada yang ditanya.? Untuk apa punyai hati jika Hati itu sepi.. Apakah ada penawarnya hingga saat ini ?.. Ia umpama debu yang ditiup bayu, lalu hilang dipermukaannya. Tiada siapa tahu, hanya sang pemilik hati." "Mengapa begitu?" Aku penasaran dengan persoalan. "Kerana aku terlalu berharap kepada manusia hingga aku dikhianati tanpa aku punyai ruang untuk bernafas, dan menghidupkan kembali hatiku yang telah mati.." . Dia menundukkan wajah, lalu menyambung. . "Aku sedar sesungguhnya mempunyai tidak semestinya memiliki. Aku terpinggir dari jalan yang getir,.. Dan memaksaku jalani hidup tanpa aku cintai jalan ini.." . Dia tiba-tiba berlari, menuju ke tebing nan tinggi. Lantas dia berkata sesuatu. . " Sehebat apapun kau, andai sekecil daging ini tidak dibahagiakan, ia akan menjadi sekecil api yang membakar sebuah belantara seluruh ragamu.." . Hampir sahaja dia ingin terjun dari gaung yang tinggi, tiba-tiba ada sesuatu yang melayang terbang dari udara dan terus melekat di dadanya., belum sempat aku memanggil, dia hilang bagai debu yang ditiup angin. . SIAPAKAH Gerangan DIA yang didadanya berlubang Luka? IKUTI Kisah aneh disebalik perjalanan Alesya Qistina dalam #mengintaiakudineraka . . JOM ORDER SEKARANG! +601155250162 . #mengintaiakudineraka #hadifayyadhproduction #fayyadhtroopers2018 #life4islamic
Kemudian ia berkata lagi, "Beritakanlah kepada saya tentang mata air Zughar." Mereka menjawab, "Apa yang ingin kamu ketahui tentangnya?" Ia bertanya, "Apakah di sana masih ada air dan penduduk di sana masih bertani dengan menggunakan air dari mata air Zughar itu?" Kami menjawab, "Benar, ia berair banyak dan penduduknya bertani dari mata air itu." (Tobe continue) Tag kawan2 korang supaya mereka tahu . . #ilmu #islamic #hadiths #jomrepost #shareforshare #ceritaislami #dakwah #dakwahislam #dakwahlive #netizen #islamicquotes #buku #hadifayyadh #semusimdimahsyar #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #infinitywar #mengintaiakudineraka #repost #sunnah #kisah #information #masjid #ceramah #ceramahagama #ustazwadiannuar #ustaz #ustazah #viralvideos #extrapedasdotbooksvideos
L I M I T E D 5000 N A S K A H : K E B A N G K I T A N D A R I M A K A M K E G E L A P A N ...... .... Konspirasi kepercayaan Kuno diteruskan sebagai satu kepercayaan bahawa Firaun dan Namrud akan kembali memerintah bersama Dajjal. Pemujaan dan persiapan kebangkitannya dilakukan dengan sebaiknya mengikut kronologi New World Order. ...... Dajjal akan menjadi peneraju yang maha dahsyat kepada pengakhiran peradaban manusia. Anda pernah menonton X MEN APOKALIPS? Saba el Nur itu siapa? Bagaimana dia dibangkitkan? ..... Mengapa perlu anda tahu semua ini? Supaya anda tidak terjerumus kepada fitnah Dajjal yang semakim hebat dari masa kesemasa. Beriman sahaja tanpa mengetahui agenda jahat musuh tidak mencukupi kerana mungkin jika rapuhnya iman, kita semua akan dimakan dengan mudah. ...... INFINITY WAR : LEGENDA KITAB KEGELAPAN DARI MAKAM PURBA. . . Hubungi Sekarang! +60128518192 📱 ataupun, boleh DM saya terus 🙆 . . #infinitywarhadifayyadh #teamdhirarfayyadharmy #semusimdimahsyar #semusimdibarzakh #mengintaiakudineraka #ketikaazazilberputusasa #wajibbeli #pencintabuku #ulatbuku #konspirasi #fitnahdajjal #novelislamik #takmenyesal #bestseller #
[NOVEL KETIKA AZAZIL BERPUTUS ASA BAWA PEMBACA KE DIMENSI MASA AKHIR ZAMAN] Sentuhan cerita yang dibawa oleh penulis adalah suatu ledakkan kajian daripada Al Quran dan Hadis Nabi SAW berkaitan Dunia Akhir Zaman. Ia tidak ditulis secara sesuka hati tanpa merujuk mereka yang lebih pakar di dalam isu perkara dunia akhir zaman ini. Apa yang pasti, ia akan membawa anda ke suatu dimensi masa yang sukar untuk digambarkan. . . Dapatkan Novel Ketika Azazil Berputus Asa hari ini dengan hanya RM29.90 sahaja. . Karya @hadi_fayyadh ini adalah hadiah untukmu. Jangan biarkan ia berlalu. JOM DAPATKANNYA! @dakwahinside @dakwahinside . . Boleh dapatkan segera #mengintaiakudineraka sekarang! . Dan berpeluang untuk memenangi Peraduan #bonanzahadifayyadh Iphone 8 dan Pakej Umrah untuk 2 orang! . Hubungi Sekarang! +60138633502 +60138633502 . . Jom Follow @lentera_hati___ sekarang untuk video & quotes menarik!
Apakah objektif Marvel ditubuhkan? Siapakah watak sebenar Kapten Amerika didalam konspirasi dunia sebenar?? AGEN RAHSIA apakah yang sedang berselindung di sebalik tabir dirinya? ...... Nantikan kupasan di dalam buku infinity war hadi fayyadh ..... Cuba lihat penjuru bintang di dadanya.. Apa tu? SILA TONTON VIDEO SEBELUM INI, untuk memahamkan anda kronologinya. . . Dapatkan Sekarang! +60173499301 . #ilmu #islamic #hadiths #jomrepost #shareforshare #ceritaislami #dakwah #dakwahislam #dakwahlive #netizen #islamicquotes #buku #hadifayyadh #semusimdimahsyar #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #infinitywar #mengintaiakudineraka #repost #kisah #information #masjid #ceramah #ceramahagama #ustazwadiannuar #ustaz #ustazah #fayyadhtroopers #konspirasi #conspiracytheory
D I A A K A N D A T A N G Bersediakah kita? ..... #ketikazazilberputusasa Sebuah Novel membongkar perjalanan Akhir zaman yang dicedok dari intipati ayat Al Quran dan Hadis. ..... "Sungguh, saya tak minat sejarah dan sains, tapi novel ni ubah paradigma saya tentang sejarah dan masa depan dunia" Juraidah Hussin, 18 Trolak Perak . Ilustrasi dan bayangan huru hara yang dibuat oleh penulis @hadi_fayyadh meletakkan pembaca di dalam kantung kebimbangan yang akan menjadikan anda tidak lagi merasakan dunia ini perlu dikejar secara total, kerana ia bakal karam. . Pengembaraan yang dipaut melalui metafora sastera yang ringan, memungkinkan anda merasainya sehingga tidak lagi mahu berhenti dari proksi pembacaan. . Inilah kata-kata pembaca kami. Alhamdulillah, semoga ia mampu meledakkan minda anda ke mercu rasa perhambaan yang padu. . Whatsapp +60179307855 untuk order atau tekan sahaja link di bio! #hadifayyadh #hadifayyadhproduction #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywarhadifayyadh
Cuba bayangkan, perjalanan di alam kubur. . Novel #semusimdimahsyar karya @hadi_fayyadh menceritakan seorg wanita yg bernama Iqlima Salsabilla yg tlh disahkan meninggal dunia akibat kegagalan pembedahan pemindahan hati. Dikebumikan selama 5 hari di alam kubur. Ayahnya bermimpi yg anaknya masih hidup dan meminta tlg kpd org kampung utk mengali semula kubur anaknya. Semasa hayatnya, Iqlima derhaka kepada org tuanya sehingga di azab di alam kubur. Perjalanan demi perjalanan di lalui oleh Iqlima, semasa di alam mahsyar Iqlima berjumpa dgn sorg wanita yg cantik umpama bidadari bernama Syarifah. Syarifah membantu meringankan perjalanan Iqlima untuk bertemu Allah. . Kasih seorg ibu membawa ke syurga, kasih seorg ayah x terhingga. . Menitis air mata melihat seorg anak derhaka kpd org tuanya. Berjasalah dgn mereka sehingga hayat di kandung badan. Andai syurga itu sudah tiada, maka hilanglah permata dunia... . . Boleh dapatkan segera #mengintaiakudineraka sekarang! . . Hubungi Sekarang! +60139052937
Terima Kasih semua pembaca #ketikazazilberputusasa karya @hadi_fayyadh [ KETIKA AZAZIL BERPUTUS ASA : "MASTER PIECE" NOVEL CETUSAN AKHIR ZAMAN ] . Penulisan yang disentuh dengan tinta Al Quran dan Hadis serta pandangan para Ulama' yang digarap secara halus di dalam susur galur penceritaan. . . "Sungguh, saya tak minat sejarah dan sains, tapi novel ni ubah paradigma saya tentang sejarah dan masa depan dunia" Juraidah Hussin, 18 Trolak Perak . Ilustrasi dan bayangan huru hara yang dibuat meletakkan pembaca di dalam kantung kebimbangan yang akan menjadikan anda tidak lagi merasakan dunia ini perlu dikejar secara total, kerana ia bakal karam. . Pengembaraan yang dipaut melalui metafora sastera yang ringan, memungkinkan anda merasainya sehingga tidak lagi mahu berhenti dari proksi pembacaan. . Inilah kata-kata pembaca kami. Alhamdulillah, semoga ia mampu meledakkan minda anda ke mercu rasa perhambaan yang padu. . MARI JOURNEY BERSAMA KAMI MENJELAJAH HUBUNGI AGEN SAH KAMI. . . Karya @hadi_fayyadh ini adalah hadiah untukmu. Jangan biarkan ia berlalu. JOM DAPATKANNYA! . . Boleh dapatkan segera #mengintaiakudineraka sekarang! . Dan berpeluang untuk memenangi Peraduan #bonanzahadifayyadh Iphone 8 dan Pakej Umrah untuk 2 orang! . Hubungi Sekarang! 0193673162
#Mengintaiakudineraka VERSI ENGLISH... LIMITED EDITION ................ SYNOPSIS. .. ................ As a sign of tantrum towards the love of her life ,Aleeya Qistina, make a desicion to take her own life by jumping over a clift. But something had stopped her from doing so. What did happened? and what were the story behind her intention? She decided to switch her religion to another , and abandoned her prayers and live as if she’s her own God. One night she went to a nightclub, where she met a mysterious man. A man that had scalding half across his face. He invite her for a drink at the disco bar, and Aleeya Qistina hesistated at first but after being persuaded she accept the challenge. After a sip, the man said. “Now look, what did you drink?” Aleeya was stunned, the liquor that she drank earlier had truned into a nasty feces and pus. feeling disgusted and overwhelemed with shock, she dropped the glass. . Then she take a proper look at her surroundings, A sudden fright had crawled all over her. The people in the disco had turned hideous and misshapen with horns. The food turned into filthy subtances. Despite the distortion ,they were still hazed and continued with their dances on the dance floor. The man asked again. “do you know who you are?” ------ Who is this man? How did this phenomenon happen in the first place? Is this a dream? or did God just openend her hijab (sixth-sense)? . . Hubungi Sekarang! +60139052937
L I M I T E D 5000 N A S K A H : K E B A N G K I T A N D A R I M A K A M K E G E L A P A N ...... .... Konspirasi kepercayaan Kuno diteruskan sebagai satu kepercayaan bahawa Firaun dan Namrud akan kembali memerintah bersama Dajjal. Pemujaan dan persiapan kebangkitannya dilakukan dengan sebaiknya mengikut kronologi New World Order. ...... Dajjal akan menjadi peneraju yang maha dahsyat kepada pengakhiran peradaban manusia. Anda pernah menonton X MEN APOKALIPS? Saba el Nur itu siapa? Bagaimana dia dibangkitkan? ..... Mengapa perlu anda tahu semua ini? Supaya anda tidak terjerumus kepada fitnah Dajjal yang semakim hebat dari masa kesemasa. Beriman sahaja tanpa mengetahui agenda jahat musuh tidak mencukupi kerana mungkin jika rapuhnya iman, kita semua akan dimakan dengan mudah. ...... INFINITY WAR : LEGENDA KITAB KEGELAPAN DARI MAKAM PURBA. . . Hubungi Sekarang! +6034832410 #mengintaiakudineraka
HIDAYAH DATANG MENERPA SAAT TIBA! . . Beruntunglah bagi mereka yang menyucikan dirinya daripada segala dosa . .... Aiman Ameera nama penanya berkongsi rasa,.sebuah anugerah terindah daripada Allah.. Sesungguhnya tiada yang mustahil dengan kehendakNYA . . Dapatkan #mengintaiakudineraka untuk mengembara dan merasai bersama kemelut jiwa dan rasa. . . Hubungi sekarang +60175682602 atau klik link di bio . . #karyahadifayyadh #agensahhadifayyadh #mengintaiakudineraka #novelislamik #novelmalaysia #malaysia #brunei #indonesia #singapore #viralmalaysia2018 #freepalestine #freesyria #jurusalemisthecapitalofpalestine #islamisbeautiful
".. MENEROBOS DIMENSI MASA .. Apakah yang bernyala-nyala itu ?.." . #Mengintaiakudineraka Catatan Purba Pemuja Kealpaan . " Bagaimana kau mampu untuk istiqamah di dalam berhijrah, sedang kau tidak sanggup bersusah payah dan bersedih hati demi Tuhan, apa yang menjadi kesukaan nafsumu kau perlu tahan sehingga tiada lagi saki baki dosa yang melekat, barulah kau akan nampak cahaya Tuhan yang sedang bersinar disebalik terselindungnya dosa-dosa yang kau hamparkan" . Ingat, berubah bukan kerna musim kedukaan atau disebabkan kecewa dengan cinta yang kau terima, tetapi belajarlah bagaimana Tuhan mendidikmu dengan kesakitan agar kau tahu manisnya kesabaran, kerna Tuhan tidak pernah sia-siakan pengorbanan kau untuk dekat denganNYA, sebab dia tahu betapa susahnya epilog hidup yang kau jalani.." . Kata-katanya membuatkan aku terdiam. Butiran permata bicara meluncur ke ruang hati paling dalam. . " Kau mencintainya sepenuh hatimu bukan? Tetapi pernahkah kau bertanya, adakah dia mencintaimu sebagaimana kau mencintainya?.." . Apakah sebenarnya yang berlaku? Siapakah yang melontarkan kata-kata ini di dalam suasana kelab malam yang telah bertukar menjadi alam aneh dan misteri ini. ? . Rungkai misteri aneh dan triller ini bersama kami. #mengintaiakudineraka . . Jom Dapatkan Sekarang! http://Www.wasap.my/60189661247 . . #semusimdibarzakhTK #ketikaazazilberputusasaTK #semusimdimahsyarTK #mengintaiakudinerakaTK #TeamKirah2018 #TeamKyraArmy
. Apakah objektif Marvel ditubuhkan? Siapakah watak sebenar Kapten Amerika didalam konspirasi dunia sebenar?? AGEN RAHSIA apakah yang sedang berselindung di sebalik tabir dirinya? ...... Nantikan kupasan di dalam buku infinity war hadi fayyadh ..... Cuba lihat penjuru bintang di dadanya.. Apa tu? SILA TONTON VIDEO SEBELUM INI, untuk memahamkan anda kronologinya. . . Dapatkan Sekarang! +60187735990 : #theboxdotbuku #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesoftheabyss #infinitywar #infinitywarhadifayyadh #thelastkingdom #karyahadifayyadh #fayyadhtroopers
" UNTUK APA KAU PUNYAI HATI, ANDAI KAU MASIH TERASING DAN SEPI..." #mengintaiakudineraka By @hadi_fayyadh . "Kenapa kau begitu aneh? Di dada kau Mengapa punyai luka seperti itu?..Apakah kau tidak punyai hati?" . Dadanya yang berlubang, dengan darah merah masih pekat mengalir, membuatku takut. Dia menatapku berkaca-kaca, wajah suram berlatar senja menghiasi kamar bicara. Barangkali pertanyaanku luar dari kebiasaan. . " Adakah yang bertanya lebih mengerti daripada yang ditanya.? Untuk apa punyai hati jika Hati itu sepi.. Apakah ada penawarnya hingga saat ini ?.. Ia umpama debu yang ditiup bayu, lalu hilang dipermukaannya. Tiada siapa tahu, hanya sang pemilik hati." "Mengapa begitu?" Aku penasaran dengan persoalan. "Kerana aku terlalu berharap kepada manusia hingga aku dikhianati tanpa aku punyai ruang untuk bernafas, dan menghidupkan kembali hatiku yang telah mati.." . Dia menundukkan wajah, lalu menyambung. . "Aku sedar sesungguhnya mempunyai tidak semestinya memiliki. Aku terpinggir dari jalan yang getir,.. Dan memaksaku jalani hidup tanpa aku cintai jalan ini.." . Dia tiba-tiba berlari, menuju ke tebing nan tinggi. Lantas dia berkata sesuatu. . " Sehebat apapun kau, andai sekecil daging ini tidak dibahagiakan, ia akan menjadi sekecil api yang membakar sebuah belantara seluruh ragamu.." . Hampir sahaja dia ingin terjun dari gaung yang tinggi, tiba-tiba ada sesuatu yang melayang terbang dari udara dan terus melekat di dadanya., belum sempat aku memanggil, dia hilang bagai debu yang ditiup angin. . SIAPAKAH Gerangan DIA yang didadanya berlubang Luka? IKUTI Kisah aneh disebalik perjalanan Alesya Qistina dalam #mengintaiakudineraka . . JOM ORDER SEKARANG! +601126039790..01126039790
Repost kredit: @thetarbiyyah ALLAH MAHA MENGETAHUI.. . . #ketikaazazilberputusasa #semusimdibarzakh #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka . . Dapatkan karya best seller Ustaz Hadi Fayyadh sekarang!! WASAP 01129242564
[ MEREMANG APABILA MEMBACANYA? KENAPA? ] Kerana ianya ditulis dari kisah yang benar. Ia bukan rekaan atau sekadar cerita di kedai kopi jalanan. Maka sebab itulah, mengapa novel Semusim Di Barzakh kini : 1. TOP 1 MPH Best Seller 2. TOP 10 POPULAR Best Seller Walau sebulan memasuki pasaran Popular Bookstore . . 3. Telah Memasuki cetakkan ke 5 dengan angka jualan hampir 30,000 dalam masa 4 bulan . 4. Menjadi Novel Best Hot Reads di The Curve Bookstores. 5. Novel yang diberi julukkan " Berhantu" sebahagian besar pembaca kami. Jom tunggu apa lagi, Dapatkan segera dari kami sekarang. . . . Rasailah dengan mata dan hati anda sendiri! Dapatkan Novel Semusim di Barzakh berserta autograph penulis hadi_fayyadh secara eksklusif dari kami. . Karya @hadi_fayyadh ini adalah hadiah untukmu. Jangan biarkan ia berlalu. JOM DAPATKANNYA! . . Boleh dapatkan segera #mengintaiakudineraka sekarang! . Dan berpeluang untuk memenangi Peraduan #bonanzahadifayyadh Wang Tunai Rm1000 , Iphone 8 dan Pakej Umrah untuk 2 orang! . Hubungi Sekarang! +601129242564
SIMBOL MEREKA DI MANA2! . . Sekeping wang kertas yang penuh makna di sebaliknya. Simbol piramid dan one eye yang dikaitkan dengan Dajjal itu sendiri. . . Nombor2 yang berkaitan penubuhan Freemason juga terdapat dalam sistem nombor yang dicampur menjadi sebuah nombor yang menghasilkan isyarat kepada para pengikutnya. . . Segalanya akan TERJAWAB dalam sebuah karya Konspirasi & Kontroversi #infinitywar by @hadi_fayyadh . . SELLING FAST .... 3000 NASKAH TERAKHIR! .... Sebuah buku yang menterjemahkan pelbagai agenda jahat yang tersembunyi melalui teknologi yang ada disekeliling kalian. ..... Buku yang penuh dengan kontroversi ini, dihadkan penerbitan secara eksklusif kerana terpaksa melalui beberapa tapisan sulit yang agak berat supaya ianya tidak menjadi bahan fitnah dan khabar angin semata ..... Pelbagai isu konspirasi dan rahsia tersembunyi di garap sesuai dengan tema DOMINASI KONSPIRASI ILUMINASI " Legenda Ramalan dari Kitab Kegelapan" yang bakal meletupkan adrenalin dan pemikiran anda. ..... Menjawab Rahsia Dunia yang disembunyikan ..... Agenda penaklukan Namrud Moden ..... Rahsia Dari Kitab Purba [ Ancient Book] ..... Jaringan Bawah Tanah membentuk penguasaan Israel Raya. ..... Maksud Epik disebalik filem Marvel dan sekutunya ..... Benarkah Turki Khalifah Islam Moden atau?? ..... Imam Mahdi akan muncul disebelah Timur?? ..... Kebangkitan Islam diufuk DiNusantara, benarkah ? ..... INFINITY WAR - M/S 315 3000 NASKAH LIMITED EDITION ONLINE SAHAJA . . Hubungi Sekarang! +601138325165 #rabiabookstores #SahabateNuur #SahabateNuurBooks #LegacyOfKnowledge #HadiFayyadhTroopers #HadiFayyadhEjen #Hadifayyadhteam #infinitywar #mengintaiakudineraka #semusimdimahsyar #ketikaazazilberputusasa #semusimdibarzakh #buku #novel #bestseller #bukuonline #terapiinstagram #bangisentral #kuantan #kedah #kotabharu #haqiemrusli #wanyhasrita #MalaysiaBaru
SECOND PHASE NOW READY !! by @hadi_fayyadh ... Namrud, seorang lelaki yang memiliki kerajaan yang hebat kerana ilmu pembinaanya. Dia berdiri di atas takhta kerajaan Babylon purba yang agung. Namun, keagungannya tercalar apabila seorang Nabi, Ibrahim A.S. tidak pernah luluh jiwanya berdepan dengan raja yang menabalkan dirinya sebagai “Tuhan Agung” . 。。。 Menakluk dunia, adalah slogan Namrud. Legasi dan pewaisnya diatur. Namrud tahu dia akan mati. Dirinya sebagai Tuhan yang dicanang, tidak mampu pun menurunkan setitik air hujan dari langit apatah lagi menentukan tarikh hayat usianya. … 。。。 Nabi Ibrahim A.S. Dibakar hidup-hidup dengan harapan tidak ada sehabuk debu dari mayat Ibrahim A.S. akan ditinggalkan. … 。。。 Namrud juga gagal membunuh Nabi Ibrahim A.S. Segala agenda yang Tuhan aturkan diluar jangkaan kemanusiaan. Namrud akhirnya terbunuh dengan seekor Nyamuk, bukan dengan bala tentera yang gagah.… : 。。。 Ada “sesuatu” yang sedang menanti di penghujung episod dirinya dan segala semesta. Dia akan menjadi pelengkap, empayar kegelapan pemusnah keimanan yang akhirnya menenggelamkan manusia di dalam penyesalan. … 。。。 Dua raja, Namrud dan Firaun, kematian mereka meninggalkan legasi yang berjalan bagai bayang-bayang dikala siang, dan angin dikala malam. Mereka disemadikan di makam purba yang menyimpan pelbagai rahsia dan rencana. 。。。 Iblis tetap berada di belakang panji kegelapan. Misinya dibawa melintasi ribuan tahun. Iblis terus berusaha memilih calon-calonnya yang bakal menjadi penyembah taat setia Dajjal saat dia memerintah dunia secara nyata. . . PEMBELIAN 2 BUAH KE ATAS, FREE POSTAGE! . . Dapatkan sekarang! +60139378054 #araempbooks #TeamAra #bukuilmiah #buku #novel #novelislamik #noveltarbiah #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #infinitywar #hadifayyadh #bukuhadifayyadh #books #bookworm #bestseller #bestoftheday #bukubestseller #freeshipping #freepostagemalaysia #freepostage #fayyadhtroopers
L I M I T E D 5000 N A S K A H : K E B A N G K I T A N D A R I M A K A M K E G E L A P A N ...... .... Konspirasi kepercayaan Kuno diteruskan sebagai satu kepercayaan bahawa Firaun dan Namrud akan kembali memerintah bersama Dajjal. Pemujaan dan persiapan kebangkitannya dilakukan dengan sebaiknya mengikut kronologi New World Order. ...... Dajjal akan menjadi peneraju yang maha dahsyat kepada pengakhiran peradaban manusia. Anda pernah menonton X MEN APOKALIPS? Saba el Nur itu siapa? Bagaimana dia dibangkitkan? ..... Mengapa perlu anda tahu semua ini? Supaya anda tidak terjerumus kepada fitnah Dajjal yang semakim hebat dari masa kesemasa. Beriman sahaja tanpa mengetahui agenda jahat musuh tidak mencukupi kerana mungkin jika rapuhnya iman, kita semua akan dimakan dengan mudah. ...... INFINITY WAR : LEGENDA KITAB KEGELAPAN DARI MAKAM PURBA. . . Hubungi Sekarang! +60149983457 #novelislamik #novelhadifayyadh #semusimdibarzakh #semusimdimahsyar #ketikaazazilberputusasa #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywarnovel #bonanzahadifayyadh
D I A A K A N D A T A N G Bersediakah kita? ..... #ketikazazilberputusasa Sebuah Novel membongkar perjalanan Akhir zaman yang dicedok dari intipati ayat Al Quran dan Hadis. ..... "Sungguh, saya tak minat sejarah dan sains, tapi novel ni ubah paradigma saya tentang sejarah dan masa depan dunia" Juraidah Hussin, 18 Trolak Perak . Ilustrasi dan bayangan huru hara yang dibuat oleh penulis @hadi_fayyadh meletakkan pembaca di dalam kantung kebimbangan yang akan menjadikan anda tidak lagi merasakan dunia ini perlu dikejar secara total, kerana ia bakal karam. . Pengembaraan yang dipaut melalui metafora sastera yang ringan, memungkinkan anda merasainya sehingga tidak lagi mahu berhenti dari proksi pembacaan. . Inilah kata-kata pembaca kami. Alhamdulillah, semoga ia mampu meledakkan minda anda ke mercu rasa perhambaan yang padu. . MARI JOURNEY BERSAMA KAMI MENJELAJAH HUBUNGI AGEN KAMI : Ws 0149983457 #novelislamik #novelhadifayyadh #semusimdibarzakh #semusimdimahsyar #ketikaazazilberputusasa #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywarnovel #bonanzahadifayyadh
Apakah objektif Marvel ditubuhkan? Siapakah watak sebenar Kapten Amerika didalam konspirasi dunia sebenar?? AGEN RAHSIA apakah yang sedang berselindung di sebalik tabir dirinya? ...... Nantikan kupasan di dalam buku infinity war hadi fayyadh ..... Cuba lihat penjuru bintang di dadanya.. Apa tu? SILA TONTON VIDEO SEBELUM INI, untuk memahamkan anda kronologinya. . . Dapatkan Sekarang! +60149983457 #novelislamik #novelhadifayyadh #semusimdibarzakh #semusimdimahsyar #ketikaazazilberputusasa #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywarnovel #bonanzahadifayyadh
APA KAITAN RAJA ZULKARNAIN & YAKJUJ MAKJUJ? . Sebenarnya pendapat popular bahawa Zulkarnain adalah Iskandar Zulkarnain (Alexander The Great) telah dinafikan oleh ramai sarjana Islam kerana setelah di kaji latar belakang Iskandar Zulkarnain, ternyata bahawa beliau bukanlah seorang yang berperibadi mulia sebagaimana Zulkarnain yang diberitakan di dalam Al-Qur'an. . . YAKJUJ DAN MAKJUJ DARI BERBAGAI SUMBER Dari susut perkataan Yakjuj dan Makjuj, Imam Al-Alusi, Ibnu Manzur dan Al-Hafiz Ibnu Hajar berpendapat bahawa perkataan Yakjuj dan Makjuj berasal dari bahasa asing (bukan bahasa Arab). Sesetengah ulama lain mengatakan ia berasal dari bahasa Arab. . . Abul Kalam Azad pula menyatakan bahawa perkataan Yakjuj dan Makjuj berasal daripada bahasa Ibrani, dan pada asalnya ia adalah bahasa asing. Masyarakat Yunan menyebutnya sebagai Gog dan Magog. . . Alhamdulillah, PRE ORDER telah dibuka secara rasmi dan tidak sampai berapa jam, hampir 500 naskah telah ditempah. Jika anda berminat ingin dapatkan karya yang belum pernah diterbitkan seumpamanya di Malaysia, metodhologi berbeza dengan karya sedia ada, maka cepatlah bertindak. .... PRE ORDER akan ditutup sebaik sahaja 500 Naskah telah ditempah secara rasmi. Harga RM30.00 dan istimewanya anda akan dapat FREE BOOKMARK & SIGN PENULIS Ustaz @hadi_fayyadh. Boleh hubungi agen kami yang sah ...... INFINITY WAR : LEGENDA KITAB KEGELAPAN DARI MAKAM PURBA. . . Hubungi Sekarang! +60149983457 #novelislamik #novelhadifayyadh #semusimdibarzakh #semusimdimahsyar #ketikaazazilberputusasa #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywarnovel #bonanzahadifayyadh
S I A P A K A H M E R E K A ? ... Seorang lelaki berbangsa Yahudi, Mayer Amschel Baur (Rothschild) yang berada di Jerman pada 1760, telah melakukan perjanjian bersama Iblis untuk menjadi duta Iblis dan memastikan keturunannya melaksanakan setiap rancangan dalam menguasai manusia. ... .... Dia seperti yang diketahui adalah seorang penganut Yahudi Talmud dan mempunyai kepakaran didalam bidang sihir dan magik yang dipelajarinya dari kitab Kabbalah Yahudi. .... Dari Kitab Kabbalah itu Mayer Amschel Baur telah mempelajari cara untuk berhubung dengan Iblis sehingga dia berjaya membuat perjanjian dengan Iblis untuk melaksanakan tugasan serta rancangannya .... Iblis mendapat sokongan sehingga seluruh keluarga Rothschild adalah penyembah Iblis, maka bermulalah suatu kesinambungan bagi membentuk bencana besar dunia akhir zaman era moden. ... .... Iblis mengajar mereka konspirasi, sehingga mereka sedikit demi sedikit mulai menguasai dunia. Mereka telah mengaburi mata masyarakat dunia dengan melakonkan watak sebagai penganut Yahudi sejati. .... Sambungan dalam Infinity War By @hadi_fayyadh . . Hubungi Sekarang ! +60149983457 #novelislamik #novelhadifayyadh #semusimdibarzakh #semusimdimahsyar #ketikaazazilberputusasa #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywarnovel #bonanzahadifayyadh
SIMBOL MEREKA DI MANA2! . . Sekeping wang kertas yang penuh makna di sebaliknya. Simbol piramid dan one eye yang dikaitkan dengan Dajjal itu sendiri. . . Nombor2 yang berkaitan penubuhan Freemason juga terdapat dalam sistem nombor yang dicampur menjadi sebuah nombor yang menghasilkan isyarat kepada para pengikutnya. . . Segalanya akan TERJAWAB dalam sebuah karya Konspirasi & Kontroversi #infinitywar by @hadi_fayyadh . . SELLING FAST .... 3000 NASKAH TERAKHIR! .... Sebuah buku yang menterjemahkan pelbagai agenda jahat yang tersembunyi melalui teknologi yang ada disekeliling kalian. ..... Buku yang penuh dengan kontroversi ini, dihadkan penerbitan secara eksklusif kerana terpaksa melalui beberapa tapisan sulit yang agak berat supaya ianya tidak menjadi bahan fitnah dan khabar angin semata ..... Pelbagai isu konspirasi dan rahsia tersembunyi di garap sesuai dengan tema DOMINASI KONSPIRASI ILUMINASI " Legenda Ramalan dari Kitab Kegelapan" yang bakal meletupkan adrenalin dan pemikiran anda. ..... Menjawab Rahsia Dunia yang disembunyikan ..... Agenda penaklukan Namrud Moden ..... Rahsia Dari Kitab Purba [ Ancient Book] ..... Jaringan Bawah Tanah membentuk penguasaan Israel Raya. ..... Maksud Epik disebalik filem Marvel dan sekutunya ..... Benarkah Turki Khalifah Islam Moden atau?? ..... Imam Mahdi akan muncul disebelah Timur?? ..... Kebangkitan Islam diufuk DiNusantara, benarkah ? ..... INFINITY WAR - RM30 M/S 315 3000 NASKAH LIMITED EDITION ONLINE SAHAJA . . Hubungi Sekarang! +60149983457 #novelislamik #novelhadifayyadh #semusimdibarzakh #semusimdimahsyar #ketikaazazilberputusasa #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywarnovel #bonanzahadifayyadh
SECOND PHASE NOW READY !! by @hadi_fayyadh ... Namrud, seorang lelaki yang memiliki kerajaan yang hebat kerana ilmu pembinaanya. Dia berdiri di atas takhta kerajaan Babylon purba yang agung. Namun, keagungannya tercalar apabila seorang Nabi, Ibrahim A.S. tidak pernah luluh jiwanya berdepan dengan raja yang menabalkan dirinya sebagai “Tuhan Agung” . 。。。 Menakluk dunia, adalah slogan Namrud. Legasi dan pewaisnya diatur. Namrud tahu dia akan mati. Dirinya sebagai Tuhan yang dicanang, tidak mampu pun menurunkan setitik air hujan dari langit apatah lagi menentukan tarikh hayat usianya. … 。。。 Nabi Ibrahim A.S. Dibakar hidup-hidup dengan harapan tidak ada sehabuk debu dari mayat Ibrahim A.S. akan ditinggalkan. … 。。。 Namrud juga gagal membunuh Nabi Ibrahim A.S. Segala agenda yang Tuhan aturkan diluar jangkaan kemanusiaan. Namrud akhirnya terbunuh dengan seekor Nyamuk, bukan dengan bala tentera yang gagah.… : 。。。 Ada “sesuatu” yang sedang menanti di penghujung episod dirinya dan segala semesta. Dia akan menjadi pelengkap, empayar kegelapan pemusnah keimanan yang akhirnya menenggelamkan manusia di dalam penyesalan. … 。。。 Dua raja, Namrud dan Firaun, kematian mereka meninggalkan legasi yang berjalan bagai bayang-bayang dikala siang, dan angin dikala malam. Mereka disemadikan di makam purba yang menyimpan pelbagai rahsia dan rencana. 。。。 Iblis tetap berada di belakang panji kegelapan. Misinya dibawa melintasi ribuan tahun. Iblis terus berusaha memilih calon-calonnya yang bakal menjadi penyembah taat setia Dajjal saat dia memerintah dunia secara nyata. . . PEMBELIAN 2 BUAH KE ATAS, FREE POSTAGE! . . Dapatkan sekarang! +60139378054 #araempbooks #TeamAra #fayyadhtroopers #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #infinitywar #hadifayyadh #bukuhadifayyadh #freeshipping #freepostagemalaysia #freepostage #kombohadifayyadh #buku #bukubestseller #bestseller #trending
APA KAITAN RAJA ZULKARNAIN & YAKJUJ MAKJUJ? . Sebenarnya pendapat popular bahawa Zulkarnain adalah Iskandar Zulkarnain (Alexander The Great) telah dinafikan oleh ramai sarjana Islam kerana setelah di kaji latar belakang Iskandar Zulkarnain, ternyata bahawa beliau bukanlah seorang yang berperibadi mulia sebagaimana Zulkarnain yang diberitakan di dalam Al-Qur'an. . . YAKJUJ DAN MAKJUJ DARI BERBAGAI SUMBER Dari susut perkataan Yakjuj dan Makjuj, Imam Al-Alusi, Ibnu Manzur dan Al-Hafiz Ibnu Hajar berpendapat bahawa perkataan Yakjuj dan Makjuj berasal dari bahasa asing (bukan bahasa Arab). Sesetengah ulama lain mengatakan ia berasal dari bahasa Arab. . . Abul Kalam Azad pula menyatakan bahawa perkataan Yakjuj dan Makjuj berasal daripada bahasa Ibrani, dan pada asalnya ia adalah bahasa asing. Masyarakat Yunan menyebutnya sebagai Gog dan Magog. . . Alhamdulillah, PRE ORDER telah dibuka secara rasmi dan tidak sampai berapa jam, hampir 500 naskah telah ditempah. Jika anda berminat ingin dapatkan karya yang belum pernah diterbitkan seumpamanya di Malaysia, metodhologi berbeza dengan karya sedia ada, maka cepatlah bertindak. .... PRE ORDER akan ditutup sebaik sahaja 500 Naskah telah ditempah secara rasmi. Harga RM29.90 dan istimewanya anda akan dapat FREE BOOKMARK & SIGN PENULIS Ustaz @hadi_fayyadh. Boleh hubungi agen kami yang sah ...... INFINITY WAR : LEGENDA KITAB KEGELAPAN DARI MAKAM PURBA. . . Hubungi Sekarang! +60123814310 . . #infinitywar #eyesfromtheabyss #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #hadifayyadhproduction #FayyadhTroopers #EmeraldsTeam #jomtaubat #bukutaubat #bestseller
L I M I T E D 5000 N A S K A H : K E B A N G K I T A N D A R I M A K A M K E G E L A P A N ...... .... Konspirasi kepercayaan Kuno diteruskan sebagai satu kepercayaan bahawa Firaun dan Namrud akan kembali memerintah bersama Dajjal. Pemujaan dan persiapan kebangkitannya dilakukan dengan sebaiknya mengikut kronologi New World Order. ...... Dajjal akan menjadi peneraju yang maha dahsyat kepada pengakhiran peradaban manusia. Anda pernah menonton X MEN APOKALIPS? Saba el Nur itu siapa? Bagaimana dia dibangkitkan? ..... Mengapa perlu anda tahu semua ini? Supaya anda tidak terjerumus kepada fitnah Dajjal yang semakim hebat dari masa kesemasa. Beriman sahaja tanpa mengetahui agenda jahat musuh tidak mencukupi kerana mungkin jika rapuhnya iman, kita semua akan dimakan dengan mudah. ...... INFINITY WAR : LEGENDA KITAB KEGELAPAN DARI MAKAM PURBA. . . Hubungi Sekarang! +60125643905 #FayyadhTroopers2018 #AbdullahBooks #MartabatkanWahyuPertamaNya #SemusimDiBarzakh #KetikaAzazilBerputusAsa #SemusimDiMahsyar #MengintaiAkuDiNeraka #EyesFromTheAbyss #InfinityWar
D I A A K A N D A T A N G Bersediakah kita? ..... #ketikazazilberputusasa Sebuah Novel membongkar perjalanan Akhir zaman yang dicedok dari intipati ayat Al Quran dan Hadis. ..... "Sungguh, saya tak minat sejarah dan sains, tapi novel ni ubah paradigma saya tentang sejarah dan masa depan dunia" Juraidah Hussin, 18 Trolak Perak . Ilustrasi dan bayangan huru hara yang dibuat oleh penulis @hadi_fayyadh meletakkan pembaca di dalam kantung kebimbangan yang akan menjadikan anda tidak lagi merasakan dunia ini perlu dikejar secara total, kerana ia bakal karam. . Pengembaraan yang dipaut melalui metafora sastera yang ringan, memungkinkan anda merasainya sehingga tidak lagi mahu berhenti dari proksi pembacaan. . Inilah kata-kata pembaca kami. Alhamdulillah, semoga ia mampu meledakkan minda anda ke mercu rasa perhambaan yang padu. . MARI JOURNEY BERSAMA KAMI MENJELAJAH HUBUNGI AGEN KAMI : +60125643905 #FayyadhTroopers2018 #AbdullahBooks #MartabatkanWahyuPertamaNya #SemusimDiBarzakh #KetikaAzazilBerputusAsa #SemusimDiMahsyar #MengintaiAkuDiNeraka #EyesFromTheAbyss #InfinityWar
L I M I T E D 5000 N A S K A H : K E B A N G K I T A N D A R I M A K A M K E G E L A P A N ...... .... Konspirasi kepercayaan Kuno diteruskan sebagai satu kepercayaan bahawa Firaun dan Namrud akan kembali memerintah bersama Dajjal. Pemujaan dan persiapan kebangkitannya dilakukan dengan sebaiknya mengikut kronologi New World Order. ...... Dajjal akan menjadi peneraju yang maha dahsyat kepada pengakhiran peradaban manusia. Anda pernah menonton X MEN APOKALIPS? Saba el Nur itu siapa? Bagaimana dia dibangkitkan? ..... Mengapa perlu anda tahu semua ini? Supaya anda tidak terjerumus kepada fitnah Dajjal yang semakim hebat dari masa kesemasa. Beriman sahaja tanpa mengetahui agenda jahat musuh tidak mencukupi kerana mungkin jika rapuhnya iman, kita semua akan dimakan dengan mudah. ...... INFINITY WAR : LEGENDA KITAB KEGELAPAN DARI MAKAM PURBA. . . Wasap Sekarang!! http://wasap.my/60172305582 #semusimdibarzakh #semusimdimahsyar #ketikaazazilberputusasa #mengintaiakudineraka #teamfayyadharmy #teamfayyadhtroopers #imdropshiphadyfayyadh #bazaarpaknil #kakinovel #ulatbuku #fiksyen
".. MENEROBOS DIMENSI MASA .. Apakah yang bernyala-nyala itu ?.." . #Mengintaiakudineraka Catatan Purba Pemuja Kealpaan . " Bagaimana kau mampu untuk istiqamah di dalam berhijrah, sedang kau tidak sanggup bersusah payah dan bersedih hati demi Tuhan, apa yang menjadi kesukaan nafsumu kau perlu tahan sehingga tiada lagi saki baki dosa yang melekat, barulah kau akan nampak cahaya Tuhan yang sedang bersinar disebalik terselindungnya dosa-dosa yang kau hamparkan" . Ingat, berubah bukan kerna musim kedukaan atau disebabkan kecewa dengan cinta yang kau terima, tetapi belajarlah bagaimana Tuhan mendidikmu dengan kesakitan agar kau tahu manisnya kesabaran, kerna Tuhan tidak pernah sia-siakan pengorbanan kau untuk dekat denganNYA, sebab dia tahu betapa susahnya epilog hidup yang kau jalani.." . Kata-katanya membuatkan aku terdiam. Butiran permata bicara meluncur ke ruang hati paling dalam. . " Kau mencintainya sepenuh hatimu bukan? Tetapi pernahkah kau bertanya, adakah dia mencintaimu sebagaimana kau mencintainya?.." . Apakah sebenarnya yang berlaku? Siapakah yang melontarkan kata-kata ini di dalam suasana kelab malam yang telah bertukar menjadi alam aneh dan misteri ini. ? . Rungkai misteri aneh dan triller ini bersama kami. #mengintaiakudineraka . . Jom Dapatkan Sekarang! +60196261484
D I A A K A N D A T A N G Bersediakah kita? ..... #ketikazazilberputusasa Sebuah Novel membongkar perjalanan Akhir zaman yang dicedok dari intipati ayat Al Quran dan Hadis. ..... "Sungguh, saya tak minat sejarah dan sains, tapi novel ni ubah paradigma saya tentang sejarah dan masa depan dunia" Juraidah Hussin, 18 Trolak Perak . Ilustrasi dan bayangan huru hara yang dibuat oleh penulis @hadi_fayyadh meletakkan pembaca di dalam kantung kebimbangan yang akan menjadikan anda tidak lagi merasakan dunia ini perlu dikejar secara total, kerana ia bakal karam. . Pengembaraan yang dipaut melalui metafora sastera yang ringan, memungkinkan anda merasainya sehingga tidak lagi mahu berhenti dari proksi pembacaan. . Inilah kata-kata pembaca kami. Alhamdulillah, semoga ia mampu meledakkan minda anda ke mercu rasa perhambaan yang padu. . MARI JOURNEY BERSAMA KAMI MENJELAJAH HUBUNGI AGEN KAMI : 📍📚HUBUNGI SEKARANG📚📍 👉 📞 http://wasap.my/6019-9914029 👈 . #jombaca #Tambahilmutambahamal . #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheebssy #infinitywar #FayyadhTroopers2018
#feedbackinfinitywarhadifayyadh . . Sebuah RM29.90 sahaja, sis nak beri harga menarik. Jadi jangan lupa whatsapp sis okay 😉 Stok terhad. Siapa cepat, dia dapat 👌 . . Whatsapp : 010-4230627 . . #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywarhadifayyadh2018 #comingsoonthelastkingdom #comingsoonduotangkapleleh #hadifayyadhproduction #fayyadhtroopers2018
SECOND PHASE NOW READY !! by @hadi_fayyadh ... Namrud, seorang lelaki yang memiliki kerajaan yang hebat kerana ilmu pembinaanya. Dia berdiri di atas takhta kerajaan Babylon purba yang agung. Namun, keagungannya tercalar apabila seorang Nabi, Ibrahim A.S. tidak pernah luluh jiwanya berdepan dengan raja yang menabalkan dirinya sebagai “Tuhan Agung” . 。。。 Menakluk dunia, adalah slogan Namrud. Legasi dan pewaisnya diatur. Namrud tahu dia akan mati. Dirinya sebagai Tuhan yang dicanang, tidak mampu pun menurunkan setitik air hujan dari langit apatah lagi menentukan tarikh hayat usianya. … 。。。 Nabi Ibrahim A.S. Dibakar hidup-hidup dengan harapan tidak ada sehabuk debu dari mayat Ibrahim A.S. akan ditinggalkan. … 。。。 Namrud juga gagal membunuh Nabi Ibrahim A.S. Segala agenda yang Tuhan aturkan diluar jangkaan kemanusiaan. Namrud akhirnya terbunuh dengan seekor Nyamuk, bukan dengan bala tentera yang gagah.… : 。。。 Ada “sesuatu” yang sedang menanti di penghujung episod dirinya dan segala semesta. Dia akan menjadi pelengkap, empayar kegelapan pemusnah keimanan yang akhirnya menenggelamkan manusia di dalam penyesalan. … 。。。 Dua raja, Namrud dan Firaun, kematian mereka meninggalkan legasi yang berjalan bagai bayang-bayang dikala siang, dan angin dikala malam. Mereka disemadikan di makam purba yang menyimpan pelbagai rahsia dan rencana. 。。。 Iblis tetap berada di belakang panji kegelapan. Misinya dibawa melintasi ribuan tahun. Iblis terus berusaha memilih calon-calonnya yang bakal menjadi penyembah taat setia Dajjal saat dia memerintah dunia secara nyata. . . PEMBELIAN 2 BUAH KE ATAS, FREE POSTAGE! . . Dapatkan sekarang! +60148487566 #abyss #mengintaiakudineraka #infinitywarhadifayyadh
D I A A K A N D A T A N G Bersediakah kita? ..... #ketikazazilberputusasa Sebuah Novel membongkar perjalanan Akhir zaman yang dicedok dari intipati ayat Al Quran dan Hadis. ..... "Sungguh, saya tak minat sejarah dan sains, tapi novel ni ubah paradigma saya tentang sejarah dan masa depan dunia" Juraidah Hussin, 18 Trolak Perak . Ilustrasi dan bayangan huru hara yang dibuat oleh penulis @hadi_fayyadh meletakkan pembaca di dalam kantung kebimbangan yang akan menjadikan anda tidak lagi merasakan dunia ini perlu dikejar secara total, kerana ia bakal karam. . Pengembaraan yang dipaut melalui metafora sastera yang ringan, memungkinkan anda merasainya sehingga tidak lagi mahu berhenti dari proksi pembacaan. . Inilah kata-kata pembaca kami. Alhamdulillah, semoga ia mampu meledakkan minda anda ke mercu rasa perhambaan yang padu. . MARI JOURNEY BERSAMA KAMI MENJELAJAH HUBUNGI AGEN KAMI : @as_gee Wasap Sekarang!! http://wasap.my/60172305582 #semusimdibarzakh #semusimdimahsyar #ketikaazazilberputusasa #mengintaiakudineraka #teamfayyadharmy #teamfayyadhtroopers #imdropshiphadyfayyadh #bazaarpaknil #kakinovel #ulatbuku #fiksyen
KENAPA BUKU INI SANGAT DICARI ? .... Memang susah betul nak cari buku Infinity War by @hadi_fayyadh , pusing semua kedai buku memang tak kan jumpa. Fuhh penat giler... 。。。 Ramai orang sudah mula buka mata, yang dahulu katanya taksub sangat dengan teori konspirasi laa, obses la, fanatik la, tapi sejak kita didedahkan dengan pelbagai kebenaran yang juga pernah diberi amaran oleh Nabi SAW maka ramai yang sudah mula sedar. 。。。 Sedar tentang apa sebenarnya? Mara bahaya yang sedang datang, fitnah dan keruntuhan IMAN yang maha dahsyat yang bakal menimpa kita semua. 。。。 Infinity War,.kenapa Infinity? Dimana ketika ini, manusia semakin lama semakin kosong rasa bertuhan dan imannya kepada Allah, yang akan membawa kepada peperangan akhir zaman yang dahsyat. 。。。。 Bacalah,.anda akan tahu dunia ini sudah terlalu kritikal. . . Dapatkan sekarang! 0149983457 #novelislamik #novelhadifayyadh #semusimdibarzakh #semusimdimahsyar #ketikaazazilberputusasa #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywarnovel #bonanzahadifayyadh
SECOND PHASE NOW READY !! by @hadi_fayyadh ... Namrud, seorang lelaki yang memiliki kerajaan yang hebat kerana ilmu pembinaanya. Dia berdiri di atas takhta kerajaan Babylon purba yang agung. Namun, keagungannya tercalar apabila seorang Nabi, Ibrahim A.S. tidak pernah luluh jiwanya berdepan dengan raja yang menabalkan dirinya sebagai “Tuhan Agung” . 。。。 Menakluk dunia, adalah slogan Namrud. Legasi dan pewaisnya diatur. Namrud tahu dia akan mati. Dirinya sebagai Tuhan yang dicanang, tidak mampu pun menurunkan setitik air hujan dari langit apatah lagi menentukan tarikh hayat usianya. … 。。。 Nabi Ibrahim A.S. Dibakar hidup-hidup dengan harapan tidak ada sehabuk debu dari mayat Ibrahim A.S. akan ditinggalkan. … 。。。 Namrud juga gagal membunuh Nabi Ibrahim A.S. Segala agenda yang Tuhan aturkan diluar jangkaan kemanusiaan. Namrud akhirnya terbunuh dengan seekor Nyamuk, bukan dengan bala tentera yang gagah.… : 。。。 Ada “sesuatu” yang sedang menanti di penghujung episod dirinya dan segala semesta. Dia akan menjadi pelengkap, empayar kegelapan pemusnah keimanan yang akhirnya menenggelamkan manusia di dalam penyesalan. … 。。。 Dua raja, Namrud dan Firaun, kematian mereka meninggalkan legasi yang berjalan bagai bayang-bayang dikala siang, dan angin dikala malam. Mereka disemadikan di makam purba yang menyimpan pelbagai rahsia dan rencana. 。。。 Iblis tetap berada di belakang panji kegelapan. Misinya dibawa melintasi ribuan tahun. Iblis terus berusaha memilih calon-calonnya yang bakal menjadi penyembah taat setia Dajjal saat dia memerintah dunia secara nyata. . . PEMBELIAN 2 BUAH KE ATAS, FREE POSTAGE! . . Dapatkan sekarang! +60148487566 #mengintaiakudineraka #infinitywarhadifayyadh
next page →