#makeupprimer

33,375 posts

Loading...
Zerrin by HK 24K Gold and Roses Serum *Organic, Chemical free* A blend of skin loving Essential oils infused with real 24k Gold which helps in achieving a dewy and radiant look. It's also a face moisturizer which helps in maintaining elasticity of your skin, fading out scars, stops premature wrinkles, even out your skin tone, heals chapped skin and also best for chapped lips. Apply one only drop daily and before applying foundation. For all skin types :) #zerrinHK #24kgoldserum #24kserum #skincare #moisturiser #hydrating #potd 📷 #makeupprimer #makeuptutorial #makeup #makeupibsession #pakistan #MadeinPakistan #organic #chemicalfree Photo Courtesy @aishaaa_zafar
Loading...
🍀🍀KEISTIMEWAAN PRODUK🍀🍀 . ✨ Minyak Essential pertama di Malaysia berasaskan minyak bijian chia. ✨ Juga Cleanser muka pertama berasaskan minyak chia seed . ✨ Minyak bijian chia organik diimport segar dari Mexico. ✨ Revolusi baru kecantikan yang telah dipraktikkan oleh wanita latin dan kini sesuai untuk kulit asia. ✨ Di formulasi khas oleh pakar dengan gabungan bahan semulajadi terpilih yang sesuai untuk kulit asia. ✨ Lulus Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM). ✨ ARYZA CHIA MIRACLE OIL :KMM NO : NOT161202617K. ✨ ARYZA CHIA LIQUID CLEANSER KKM NO : NOT171202352K ✨Sesuai untuk semua jenis kulit dan pelbagai lapisan umur DAN PELBAGAI JENIS KULIT , SENSITIF, NORMAL, JUGA KERING. ✨ Bebas Silicon, Bebas Paraben, Bebas PEG, Bebas Logam berat, Tanpa hydroquinone dan Bebas Alkohol serta bahan2 terlarang. ✨Trending di Korea dan Jepun. . ⚠️HARGA DI ATAS TIDAK TERMASUK POSTAGE . Whatsapp 📲 017-5268555 📲 017-5268555 📲 017-5268555 . #minyakchiaseed #pertamadimalaysia #chiaseedoil #aryzachiaseed #aryzachiamiracleoil #aryzachialiquidcleanser #ibumengandung #ibumenyusu #herbalife #ikhtiarmengandung #rambutgugur #sembelit #makeupprimer #chiaseed #chiaoil #lisdawati #beauty #antipenuaan #organik #natural #chiaseedsmalaysia #chiaseedmalaysia #faceoil #minyakargan #arganoil #skincare #fattzura #MiraFilzah #johor #penang
Would you like to buy some arbonne products? Wednesday is the day!
🍀🍀KEISTIMEWAAN PRODUK🍀🍀 . ✨ Minyak Essential pertama di Malaysia berasaskan minyak bijian chia. ✨ Juga Cleanser muka pertama berasaskan minyak chia seed . ✨ Minyak bijian chia organik diimport segar dari Mexico. ✨ Revolusi baru kecantikan yang telah dipraktikkan oleh wanita latin dan kini sesuai untuk kulit asia. ✨ Di formulasi khas oleh pakar dengan gabungan bahan semulajadi terpilih yang sesuai untuk kulit asia. ✨ Lulus Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM). ✨ ARYZA CHIA MIRACLE OIL :KMM NO : NOT161202617K. ✨ ARYZA CHIA LIQUID CLEANSER KKM NO : NOT171202352K ✨Sesuai untuk semua jenis kulit dan pelbagai lapisan umur DAN PELBAGAI JENIS KULIT , SENSITIF, NORMAL, JUGA KERING. ✨ Bebas Silicon, Bebas Paraben, Bebas PEG, Bebas Logam berat, Tanpa hydroquinone dan Bebas Alkohol serta bahan2 terlarang. ✨Trending di Korea dan Jepun. . ⚠️HARGA DI ATAS TIDAK TERMASUK POSTAGE . Whatsapp 📲 017-5268555 📲 017-5268555 📲 017-5268555 . #minyakchiaseed #pertamadimalaysia #chiaseedoil #aryzachiaseed #aryzachiamiracleoil #aryzachialiquidcleanser #ibumengandung #ibumenyusu #herbalife #ikhtiarmengandung #rambutgugur #sembelit #makeupprimer #chiaseed #chiaoil #lisdawati #beauty #antipenuaan #organik #natural #chiaseedsmalaysia #chiaseedmalaysia #faceoil #minyakargan #arganoil #skincare #fattzura #MiraFilzah #johor #penang
Kelebihan Aryza Chia Liquid Cleanser . 🍀 Membersihkan kulit wajah hingga jauh kedalam 🍀 Sulphate free tanpa buih atau bahan2 chemical sesuai untuk kulit sensitive 🍀 Membersihkan muka tanpa meninggalkan kesan kering, tegang pada kulit muka 🍀 Melembapkan kulit serta mengawal pengeluaran minyak muka 🍀 Anti bakteria juga Anti-fungal 🍀 Melindungi kulit daripada pencemaran dari alam sekitar 🍀 Mengurangkan inflamasi kulit serta mengecutkan jerawat 🍀 Mencerahkan kulit 🍀 Mengurangkan iritasi kuit 🍀 Memudarkan parut 🍀 Memudarkan pigmentasi kulit serta masalah jeragat 🍀 Memberikan sensasi kesegarn dan sejuk pada kulit serta merta. . ⚠️ HARGA DI ATAS TIDAK TERMASUK POSTAGE . Whatsapp 📲 017-5268555 📲 017-5268555 📲 017-5268555 . #minyakchiaseed #pertamadimalaysia #chiaseedoil #aryzachiaseed #aryzachiamiracleoil #aryzachialiquidcleanser #ibumengandung #ibumenyusu #herbalife #ikhtiarmengandung #rambutgugur #sembelit #makeupprimer #chiaseed #chiaoil #lisdawati #beauty #antipenuaan #organik #natural #chiaseedsmalaysia #chiaseedmalaysia #faceoil #minyakargan #arganoil #skincare #fattzura #MiraFilzah #johor #penang
KELEBIHAN Aryza Chia Miracle Oil . 🍀 Melembapkan kulit. Menyegarkan kulit yang penat dan kusam. Meningkatkan seri kulit. 🍀 Tinggi antioksida. Ejen anti penuaan terbaik. 🍀 Sebagai make-up primer, melindungi kulit anda dari irritasi, mengekalkan make-up lebih lama dan glowing secara semulajadi. 🍀 Merawat masalah jerawat dan parut. 🍀 Menyegarkan dan menenangkan. Sesuai untuk kegunaan sebagai minyak ‘massage’ 🍀 Mengurangkan ketegangan otot. 🍀 Merawat lingkaran gelap bawah mata. Mengurangkan kedutan halus dan liang roma besar. 🍀 Merawat masalah kegatalan kulit, eczema dan kulit sensitif untuk semua peringkat umur. 🍀 Menggalakkan pertumbuhan dan melebatkan rambut. 🍀 Mengurangkan rambut gugur dan melewatkan uban. 🍀 Menyihatkan kuku. 🍀 Merawat masalah stretch-mark untk ibu mengandung dan bersalin. 🍀 Merawat masalah bibir kering dan menggelupas. 🍀 Merawat masalah tumit kaki, kering dan merekah. 🍀 Mempercepatkan kadar penyembuhan luka . ⚠️HARGA DI ATAS TIDAK TERMASUK POSTAGE . Whatsapp 📲 017-5268555 📲 017-5268555 📲 017-5268555 . #minyakchiaseed #pertamadimalaysia #chiaseedoil #aryzachiaseed #aryzachiamiracleoil #aryzachialiquidcleanser #ibumengandung #ibumenyusu #herbalife #ikhtiarmengandung #rambutgugur #sembelit #makeupprimer #chiaseed #chiaoil #lisdawati #beauty #antipenuaan #organik #natural #chiaseedsmalaysia #chiaseedmalaysia #faceoil #minyakargan #arganoil #skincare #fattzura #MiraFilzah #johor #penang
CANTIK DILUAR , SIHAT DI DALAM .. . DENGAN ARYZA ..😍😘😍😘 . Pada yang masih keliru dengan beza Aryza Chia Seed N Aryza Chia Oil.. hopefully this can help you!! Summarizing everything.. . Sama tapi tak serupa tekstur.. . Chia Seeds Aryza direct dari ladang tanpa melalui sebarang proses perubahan. So sebab itulah ia makanan organik, SUPERFOOD. . Eh, bukan supplement tau.Hanya makanan yang bisa dimakan oleh semua gitu...pilihan mereka yang mementingkan makanan sihat dan "eating clean". . Pilihan makanan organik yang JIMAT dan BERBALOI. . TAPI, . ARYZA CHIA MIRACLE OIL PULA.... . ialah minyak essential dengan bahan utama minyak chia seed daripada bijian chia ORGANIK yang diimport Dari Mexico beserta gabungan pelbagai minyak semulajadi hebat yang lain. . Minyak chia ini didapati daripada proses "cold-pressed" Bijian chia seed. tahukah anda bahawa hanya kurang 100-200ml minyak chia sahaja boleh didapati daripada 2kg bijian chia seed? Ye...sebab itulah ia sangat berharga . . Whatsapp 📲 017-5268555 📲 017-5268555 📲 017-5268555 . . #minyakchiaseed #pertamadimalaysia #chiaseedoil #aryzachiaseed #aryzachiamiracleoil #aryzachialiquidcleanser #ibumengandung #ibumenyusu #herbalife #ikhtiarmengandung #rambutgugur #sembelit #makeupprimer #chiaseed #chiaoil #lisdawati #beauty #antipenuaan #organik #natural #chiaseedsmalaysia #chiaseedmalaysia #faceoil #minyakargan #arganoil #skincare #fattzura #MiraFilzah #johor #penang
⏳Coconut Oil . Minyak Kelapa Dara.. Sudah tidak asing lagi buat wanita Nusantara. Diperturunkan sejak zaman berzaman oleh nenek moyang kita.. Mula digunakan seawal 1500 S.M oleh wanita2 Borneo dan dari tanah Jawa. Tanya sahaja nenek kita ..pasti mereka ada pengalaman membuat sendiri minyak ini di rumah.. . . Whatsapp 📲 017-5268555 📲 017-5268555 📲 017-5268555 . . #minyakchiaseed #pertamadimalaysia #chiaseedoil #aryzachiaseed #aryzachiamiracleoil #aryzachialiquidcleanser #ibumengandung #ibumenyusu #herbalife #ikhtiarmengandung #rambutgugur #sembelit #makeupprimer #chiaseed #chiaoil #lisdawati #beauty #antipenuaan #organik #natural #chiaseedsmalaysia #chiaseedmalaysia #faceoil #minyakargan #arganoil #skincare #fattzura #MiraFilzah #johor #penang
⏳ Olive Oil . Minyak Zaitun ditemui lebih awal 1800 S.M. Menjadi Sunnah Rasullulah dan Minyak Zaitun serta khasiatnya di sebut dalam AlQuran. Minyak Zaitun mula diguna pakai oleh Bangsawan pelbagai benua sebagai bahan kecantikan oleh wanita di era itu. Ratu Egypt, Ratu Greek juga Ratu Roman menggunakan minyak zaitun sebagai rutin kecantikan harian mereka. . . Whatsapp 📲 017-5268555 📲 017-5268555 📲 017-5268555 . . #minyakchiaseed #pertamadimalaysia #chiaseedoil #aryzachiaseed #aryzachiamiracleoil #aryzachialiquidcleanser #ibumengandung #ibumenyusu #herbalife #ikhtiarmengandung #rambutgugur #sembelit #makeupprimer #chiaseed #chiaoil #lisdawati #beauty #antipenuaan #organik #natural #chiaseedsmalaysia #chiaseedmalaysia #faceoil #minyakargan #arganoil #skincare #fattzura #MiraFilzah #johor #penang
⏳Argan Oil . Ditemui di Morocco. Semenjak 1550 S.M (Sebelum Masihi). Bangsa purba yang pertama menggunakan Berber. Selain itu Ratu juga bangsawan menggunakannnya sebagai rutin harian kecantikan kulit dan rambut. . . Whatsapp 📲 017-5268555 📲 017-5268555 📲 017-5268555 . . #minyakchiaseed #pertamadimalaysia #chiaseedoil #aryzachiaseed #aryzachiamiracleoil #aryzachialiquidcleanser #ibumengandung #ibumenyusu #herbalife #ikhtiarmengandung #rambutgugur #sembelit #makeupprimer #chiaseed #chiaoil #lisdawati #beauty #antipenuaan #organik #natural #chiaseedsmalaysia #chiaseedmalaysia #faceoil #minyakargan #arganoil #skincare #fattzura #MiraFilzah #johor #penang
⏳Chia Seed Oil . Ditemui sejak 1500 S.M. Berasal dari Mexico dan Amerika Selatan. Bijian ini diperah menggunakan alaran purba dan minyaknya digunajsn untuk rawatan kulit dan rambut oleh Ratu bangsa Aztec juga bangsawan. Diwarisi oleh wanita latin secara turun temurun. . . Whatsapp 📲 017-5268555 📲 017-5268555 📲 017-5268555 . . #minyakchiaseed #pertamadimalaysia #chiaseedoil #aryzachiaseed #aryzachiamiracleoil #aryzachialiquidcleanser #ibumengandung #ibumenyusu #herbalife #ikhtiarmengandung #rambutgugur #sembelit #makeupprimer #chiaseed #chiaoil #lisdawati #beauty #antipenuaan #organik #natural #chiaseedsmalaysia #chiaseedmalaysia #faceoil #minyakargan #arganoil #skincare #fattzura #MiraFilzah #johor #penang
RAHSIA KECANTIKAN WANITA BANGSAWAN DAN DIRAJA SEJAK RIBUAN TAHUN DAHULU... . KINI DIHIMPUN DALAM 1 BOTOL...because YOU deserves it sis.. . Wanita dan kecantikan tidak mungkin berpisah. Walau di era atau zaman apa wanita dilahirkan,usaha untuk menjaga kecantikan, kesihatan dan berpenampilan menarik adalah sifat semulajadi yang tidak disangkal lagi. . Oleh sebab itu, bahan2 dari alam yang wujud di tempat tinggal masing2 sering digunakan.. Bahan Alam ini tidak pernah mengecewakan ..Tanpa perlu kemajuan sains dan teknolagi, artificial sintetik skincare, bahan2 berbahaya dan beracun seperti sekarang ..mereka tetap menawan dan jelita. . Bahan2 terbaik ditemui akan digunakan oleh golongan Diraja, Ratu dan Permaisuri juga golongan Bangsawan untuk rawatan kecantikan. . . Whatsapp 📲 017-5268555 📲 017-5268555 📲 017-5268555 . . #minyakchiaseed #pertamadimalaysia #chiaseedoil #aryzachiaseed #aryzachiamiracleoil #aryzachialiquidcleanser #ibumengandung #ibumenyusu #herbalife #ikhtiarmengandung #rambutgugur #sembelit #makeupprimer #chiaseed #chiaoil #lisdawati #beauty #antipenuaan #organik #natural #chiaseedsmalaysia #chiaseedmalaysia #faceoil #minyakargan #arganoil #skincare #fattzura #MiraFilzah #johor #penang
💕Primer matte spray 💕Primer radient spray Rm74.90 Korang dah pakai ni x sebelum makeup gi kje td??? Alaaaa kalau x pakai, cane makeup nak tahan?? Cane makeup nk nmpk lagi wowww!!!?? Cepat dapatkan primer spray #alhaalfacosmetics ni sekarangggg!!! 😙 #primer #makeupprimer #makeuptahanlama #primeralhaalfa #primermatte #primerradient #wakeupandmakeup
Summer Essentials 🔅 . . . . . Inspired by @allanaramaa
Kepada pemilik kulit berminyak mesti banyak dah try foundation tapi still tak jumpa yang sesuai kan? . . Jangan risau, sistho foundation ni memang sesuai dengan kulit yang berminyak. Ini disebabkan dia silicone based dan kandungan oil dan water sangat sedikit . . Jadi tak perlu tisau bila pakai muka nampak berminyak sampai boleh goreng telur🤣 . . Rm 55 exclude postage . Rm 7 SM / Rm 10 SS . . Berminat? WhatsApp 0111 321 7206 .
If you have oily skin this is a good #primer for you. You can find it at @cvspharmacy and they also have a hydrating and illuminating formula. #makeupprimer #makeup #beautyconla
My Holy Grail Primer is the @touchinsolus 'No Poreblem Primer' It Blurs all my pores and leaves my skin moisturised for a perfect makeup base. It also smells amazing🌹🌹🌹 @jeffreestar has featured this product on his channel many times and I am so happy he recommended it 💖 . . . . #touchinsol #touchinsolnoporeblemprimer #makeupprimer #holygrail #bestprimer #byebyepores #porefillingprimer #makeupartist #makeup #jeffreestarapproved #jeffreestar #freshnails #pinknails #makeuplove #makeupfavorites #makeupobsession #makeupjunkie #skincare #skincareaddict
@elizabethmott Thank Me Later Eye Shadow Primer 🌸 Comes out pink but dries clear. Increases both shadow intensity and wear time. A little goes a long way with this waterproof, cruelty-free formula. Definitely impressed! 🐰 ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• #elizabethmott #thankmelater #eyeshadowprimer #shadowprimer #primer #makeupprimer #makeupcollection #makeupgoals #makeupgeek #makeupoftheday #08literusa #08l #productreview ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• I received at a discounted rate from @elizabethmott and @0.8l_usa for review purposes.
FOUNDATION SISTHO . . 🎀 Menutup Cela Di Wajah . 🎀 Tahan Lama . 🎀 Glowing Bila Berpeluh . 🎀 Full Coverage . 🎀 Tekstur Ringan . 🎀SPF 50 . . Rm 55 exclude postage . Postage : Rm 7 SM / Rm 10 SS . . Berminat? WhatsApp 0111 321 7206
I is jatuh chenta dengan sistho foundation ni❤️ . . First sebab sistho foundation ni dia tak buat muka berminyak sangat . Kulit berminyak memang digalakkan untuk pakai sistho foundation sebab kurang berminyak. . Even muka berpeluh foundation tu tetap stay dekat muka, takda nampak bercapuk or crack. Ok ni di sebabkan sistho foundation ni water resistant. Kalau peluh tak perlu risau . . Then yangbest lagi tu dia ada SPF 50 untuk melindungi kulit dari UV . . Gitewww! . . Rm 55 exclude postage . Postage : Rm 7 SM / Rm 10 SS . . WhatsApp 0111 321 7206 atau nak free postage boleh terus klik link untuk shopping di Shopee😊 .
Primer of the day is @bobbibrown vitamin enriched face base. This is my second jar of this- I love it so much!!! Very hydrating and smoothing, and helps makeup apply flawlessly. #makeup #makeupprimer #primer #bobbibrown
For those who need a primer on primer, it's the step before you apply foundation. When the weather starts heating up, it can be hard to keep makeup from sliding off your face, but not if you utilize primer first. Not only does our primer keep your makeup intact, it also creates a smoother base to work with. Worn on its own, primer can blur out blemishes and give you a more polished appearance on days when you don't want to put on foundation. #lemongrassspa #lgsbymelissa #freshcleannatural #linkinbio #naturalmakeup #sheerminerals #mineralmakeup #makeupprimer
What is Argan Oil serum? . . Serum is the result of a 'mixture' of several ingredients (vitamins & acid) in laboratory and the original 'purpose' is used as a moisturizer to the skin. There is an oxidized serum. . . Argan Oil is a natural 'oil' produced from argan that is available with vitamin2 which is good for face & acts as a natural moisturizer to the skin. . . The best natural moisturizer!! . . PM or WhatsApp 💜 Dya 91127022 to order! ♥️ . . #kylemaquillage_iflawless #iflawlessteamdyasg #muslimahfriendly #sgmuslimah #sgmua #makeupartistsg #makeupaddict #arganoil #lipjunkie #makeupremover #skincareregime #makeupprimer #bestskincare #bestprimer #sgmakeup #iflawless #iflawlesssg #iflawlesswlbuteamsg
TERKENA AIR PANAS...JANGAN SAPU COLGATE YE !!! . BUKAN SAHAJA TIDAK MEMBANTU..MALAH MEMUDHARATKAN LAGI !! . Sebaik terkena apa2 objek panas ..air panas dsb paling penting lalukan dengan air paip Yang mengalir..kemudian periksa Samaada serius yang memerlukan rawatan doktor atau tidak ... . Jika boleh dirawat dirumah shj..Sila guna Aryza chia miracle oil Yang ada kat rumah Tu.. . BUKAN SAHAJA UNTUK MASALAH MUKA JERAGAT, JERAWAT , AWET MUDA DSB... . Menyembuhkan Luka air panas pun boleh !! In Sha Allah dengan sapuan konsisten Luka lecur akan cepat kering sepenuhnya tanpa parut. . ACMO is ONE STOP YOUR SKINCARE SOLUTIONS !! . Whatsapp 📲 017-5268555 📲 017-5268555 📲 017-5268555 . . #minyakchiaseed #pertamadimalaysia #chiaseedoil #aryzachiaseed #aryzachiamiracleoil #aryzachialiquidcleanser #ibumengandung #ibumenyusu #herbalife #ikhtiarmengandung #rambutgugur #sembelit #makeupprimer #chiaseed #chiaoil #lisdawati #beauty #antipenuaan #organik #natural #chiaseedsmalaysia #chiaseedmalaysia #faceoil #minyakargan #arganoil #skincare #fattzura #MiraFilzah #johor #penang
Matte makeup must-haves 🙌 This @bobbibrown duo has been my go-to lately for a fresh matte look that stays put! 👌More details and review on the blog, link in bio 👍 #newmakeup #bobbibrown #ad #igmakeup #summermakeup #mattemakeup
Face Toner ~ Tones skin, closes and minimizes pores, reduces scarring. Perfect to use as a makeup primer! #facetoner #makeupprimer #naturalskincareproducts
Moisture Surge 72 Hour Moisture Surge. The moisturizer taking the world by storm. Describing it isn’t enough, stop by the Clinique Counter Today at Macy’s on State Street in Chicago to get your sample and try this super hydrating, repairing, healing moisturizer. #Clinique #teamclinique #Macy ’s #Macy ’sBeauty #Skin #SkinCare #Beauty #BeautyLover #BeautyAddict #CleanSkin #HealthySkin #ClearSkin #Love #MakeUpPrimer #Soft #Glow #Chicago #StateStreet #Macy ’sStateStreet
#ad It’s a hot one today! I have been using this primer and foundation combo from @bobbibrown for the past few days and I love it. The primer smells great and really helps keep shine at bay and makes your foundation last all day. The Skin Long-Wear Weightless Foundation does a great job of evening out my skin tone, but still looks natural. This is the perfect combo for when you need to look good in the sweltering summer heat. ☀️ . . . . . #BBAmbassador #bobbibrown #makeuplife #makeuptips #makeupguru #makeupbag #makeuptime #beautygram #beautygirl #beautytip #beautytalk #beautylover #beautymakeup #beautylook #beautycommunity #makeupprimer #foundationprimer
I have found using a good primer helps so much for a flawless makeup application. @tartecosmetics Poreless Primer is my all time favorite. What’s yours?? ⭐️ ⭐️ ⭐️ #tartecosmetics #makeupobssessed #makeupbrands #tarterainforestofthesea #tartecosmetics #makeupobsessed #makeupartist #urbandecay #urbandecaymakeup #tarteshapetape #macprimer #macmakeupartist #makeupprimer #benefitcosmetics #peterthomasro
@colourpopcosmetics all star set of face primer & setting spray ✨I’ve been wearing this set since Saturday and have been pleasantly surprised with the quality! My foundation has been looking NICE. The primer smells amazing like skittles or something. The spray smells like some type of plant. It’s not bad, just not fruity like the primer. The mist is super nice and fine. I think they pair really good together and are priced very fair (10$ each). Did anyone else buy this?! I’m curious how it’s working with other people’s skin types. I have oily skin btw. 🌸 . . . . . #colourpopprimer #colourpopcosmetics #colourpopsettingspray #colourpopallstar #colourpopcult #colourpopme #colourpop #colourpopallstarprimer #allstarstatus #prepandset #colourpopaddict #beautycommunityfollowers #beautycommunity #makeupcommunity #slaytheflatlay #love #girl #makeupprimer #settingspray #afforablemakeup #indiemakeup #motd #mondaymakeup #vanitytable #iheartmakeup #beautyblog
I Was so looking forward to these launching in the UK! The @smashboxcosmetics @smashboxcosmeticsuk and @nicolconcilio scented primer waters 😍☀️🏝 I got 2 out the 3 as I love anything that smells of coconut and citrus but I could have got them all, they smell amazing and are perfect for summer. I love using this before applying my makeup and to refresh throughout the day! 💦
Fenty beauty by rihanna 😍 Radiance concentrate with pure gold primer... 💕 Dm or whatsapp 03317577896 for order and details Delivery all across Pakistan 🇵🇰 #fentybeauty #fentybeautybyrihanna #easyshoping #fentybeautycosmetics #fentybeautycollection #fentybeautyprimer #makeup #ayezakhan #lahore #makeupprimer #makeuptutorial
. ➡️ OKAYA LIQUID FOUNDATION ➡️ RM79 (non member) 👉 MEMBER PRICE REFER LIST / WHATSAPP . 🏬️ WALK IN : (SITI AMIRA) LOT 1455 JALAN ORKID LORONG BAHAGIA BATU 1 KG SIJANGKANG 42500 TELOK PANGLIMA GARANG SELANGOR . *Kelebihan Liquid Foundation Okaya* . *Berasaskan Organik Marula Oil* . √Spf 35 √Sesuai untuk kulit Asia √Sesuai untuk kulit kering √Sesuai untuk kulit berminyak √Sangat Wangi √Tidak Melekit √Senang Di Cuci √Bersifat ringan dan senang di blend √Kulit yang berparut n jeragat sesuai dan tidak akan kusam dan bercapuk √Kulit lebih kelihatan cantik dan lebih natural sebab teksturnya yang halus dan lembut √Memberi kesan sempurna pada wajah . #okayacompactpowder #okayabedak #okayacompactpowderoriginal #okayamalaysia #agentokaya #okayabanting #okayaklang #okayaselangor #okayaseremban #okayarawang #okayapuchong #okayafoundation #okayamurah #okayaeyebrow #okayaprimer #okayaprimermakeup #primer #makeupprimer
. ➡️ OKAYA PRIMER ➡️ RM59 (non member) 👉 MEMBER PRICE REFER LIST / WHATSAPP . 🏬️ WALK IN : (SITI AMIRA) LOT 1455 JALAN ORKID LORONG BAHAGIA BATU 1 KG SIJANGKANG 42500 TELOK PANGLIMA GARANG SELANGOR . 👉 🌺OKAYA PRIMER🌺 . Primer (base makeup) yg menjadi favorite Bellaz bila make up👏👏 . Kelebihan Okaya Primer*💖 . 💓 Menghilangkan parut jerawat. 💓 Memudarkan jeragat. 💓 Mengurangkan tompok2 pigmentasi dan bintik-bintik hitam. 💓 Melincinkan dan menghaluskan kulit. 💓 Mengecilkan liang pori. 💓 Antiaging - Menegang & menganjalkan kulit. 💓 Mencerah sekatakan tona kulit. 💓 Sebagai makeup base sebelum apply foundation. 💓 Merawat eyebag & lingkaran gelap bawah mata . Terdapat juga campuran Extrak Sarang Burung Walit😍 . CARA PENGGUNAANYA⬇️⬇️ . Disapu sebelum make up, supaya make up tahan lama dan tak bercapuk 👸 . #okayacompactpowder #okayabedak #okayacompactpowderoriginal #okayamalaysia #agentokaya #okayabanting #okayaklang #okayaselangor #okayaseremban #okayarawang #okayapuchong #okayafoundation #okayamurah #okayaeyebrow #okayaprimer #okayaprimermakeup #primer #makeupprimer
Lipstick Okaya 👄 Lipstick jenis semi-matte. Ada 12 warna yang cantik, menarik, memikat & mempunyai nama tersendiri. Jom Pilih kod zodiak masing2 😀 < Warna tahan lama < Tidak mengeringkan bibir < Tidak mudah crack < Tidak membuatkan warna asal bibir gelap #okayalipstick #foundationtidakbercapuk #primer #compactpowder #eyebrowgel #moiturizergel #moisturizerhoneybeepitera #losyenwangi #scrubbibirviral #compactpowdermurah #makeupprimer #alatsolekmalaysia #lipstickhermosa #lipstickbellaz
İşte ışıltılı makyaj kahramanlarımın ilki! . @lorealmakeup Infaillible aydınlatıcı bazı şu ara en severek kullandığım makyaj malzemelerimden biri. ❤️✨ . Yağlı bir cilde sahip olduğum için sadece elmacık kemiklerimin üzerine pıt pıt iki damla sürüyorum, böylece hem aydınlatıcım ve allığım desteklenmiş oluyor hem de cildim daha canlı görünüyor. . Benim cildimde herhangi bir sivilcelenme vs yapmadı, sadece elmacık kemiklerime sürmemin sebebi T bölgeme sürdüğümde gün içinde yağlanma ile beraber görüntünün hoş olmaması. 😅 . Hala denemediyseniz ilk indirimde bir şans verin derim. 😍❤️✨ . #doktorunaynasi #makeupaddict #lorealinfallible #makeupprimer #highlighter #glowyskin #makeupideas #highlighteronfleek #turkblogger #makeuplovers #instaturkiye
Korang yang jenis tak suka pakai foundation, tak suka mekap tebal tapi tetap nak nampak cantik. . Takpun yang suka bermekap tapi jenis tak tahan lama sampai stress nak kena touch dua tiga kali, sekarang tak usah risau tau. . GLAM FACE PRIMER kasi settle. . Sejenis tinted moisturizer jugak, light - medium coverage yang akan buat kulit lebih moist tak nampak dull dan kering. . Yang malas nak pakai sunscreen, dalam ni dah ada SPF30. . . . Whatsapp 📲019 326 1761 . Whatsapp 📲019 326 1761 . . . . @mossmayra.beauty #makeupsepantas3minitmossmayra
📣📣📣SALE! SALE! 📣📣 . Cepat grab sebelum kehabisan stock! . Bole COD ya sekitar Klang Valley 😘😘😘 . 📲 Whatsapp Only 016 230 9554 🚗💨COD available within Klang Valley‼️ To view testimonies: IG @testimonipinkrushserum #pinkrushserum #lenorecosmetics #makeupprimer #serum #faceserum #2in1 #flawlessskin #flawlessmakeup #glowingskin #skincare #muabellaz #muabellazguna #muabellazpakai #muanuexrosli #nuexroslimakeupclass #nuexrosli #muaferrarossa #waterbasedserum
[DISCOUNT] 1) Missha UV Pore Blur Starter 30ml $20 (usual price $32) . Calling out to all make up lover, do you find it tiring to put on primer and then sunblock and have to buy it separately? This Missha UV Pore Blur starter helps to blurs out your pores, making a perfect smooth canvas for your base make up AND it also contains SPF50+ PA+++, so you don’t have to worry about forgetting to use sunblock at all! ☀️ . . 2) Missha Strobeam Starter 30ml $20 (usual price $32) . This primer is a shimmer primer for those make up lover who likes to have a glowy or dewy looking makeup with soft rose gold shimmer (even when their base makeup is matte). Not only that, those who is dealing with pore problems, this is for you! As it helps to tighten and firms your pores so you don’t have to worry about clogging your pores. . . Any inquiries or if you cannot find your favourite products, do not hesitate to DM us 🤗 #skincare #makeup #brunei #bruneionlineshop #abcommunity #asianmakeup #asianbeauty #asianskincare #koreanskincare #koreancosmetic #missha #poreuvblur #primer #makeupprimer #poreuvblurprimer #shimmerprimer #rosegoldprimer
BILA PELANGGAN HANTAR NOTA TERIMA KASIH .... SEKALIGUS REPEAT ORDER.. . AKAK TERHARUUU DIK...TERUJA PON YE . First, Sebab yakin dengan Produk ARYZA.. Cuba tanpa sangsi Dan tanpa perlu kontroversi. . Second, chia oil Tu sendiri macam "alien" lagi Di negara ini.. tak pernah lagi Ada dijual dimana2 atau mana2 pengasas produk Di Malaysia Pakai chia oil sebagai salah satu bahan dalam produk kulit.. . TAPI ..DI LUAR NEGARA DAH TRENDING DIK.. . Sebab itu Kami usahakan juga bawa masuk import sendiri chia oil ni fresh from Mexico untuk pengguna negara ini. Begitu banyak kebaikan untuk kulit yang Rugi kalau tak cuba.. . ALHAMDULILLAH.. . Sis ni yakin dengan produk berasaskan bahan2 semulajadi.. TAK SIA SIA KAN... . BILA HANYA SATU BOTOL SAHAJA.. . Jeragat dah pudar, kulit tak kering Lagi, kualiti kulit semakin ok dan rambut juga dah semakin berkurangan gugur .. . HUJUNG RAMBUT HINGGA HUJUNG KAKI PUN BOLEH !! . #minyakchiaseed #pertamadimalaysia #chiaseedoil #aryzachiaseed #aryzachiamiracleoil #aryzachialiquidcleanser #ibumengandung #ibumenyusu #herbalife #ikhtiarmengandung #rambutgugur #sembelit #makeupprimer #chiaseed #chiaoil #lisdawati #beauty #antipenuaan #organik #natural #chiaseedsmalaysia #chiaseedmalaysia #faceoil #minyakargan #arganoil #skincare #fattzura #MiraFilzah #johor #penang
Sambil menyelam minum air guys ! Jangan lepaskan peluang keemasan untuk dapatkan FREE TARTE MAKE UP bila anda membeli PURE HONEY SERIES Mana tahu rezeki korang bila ladyboss cabut nanti. Nak ke taknak 😍 Jom jom join #squadsemanismadu #makeupgifts #julycampaign #makeup #giveaway #purehoneyserum #purehoneyseries #webstagram #serum #skincare #purehoney #purehoneyserum #makeupprimer #moisturiser #malaysia #localproduct #instafamous #healthyskin #skincareroutine #hyaluronicacid #follow4follow
5 KEBAIKAN LEMON UNTUK KECANTIKAN : . 🍋RAWATAN KULIT BERJERAWAT. - Lemon mengandungi asid sitrik yang mampu merawat jerawat dan kandungan alkalinya mampu membunuh sesetengah bakteria yang menjadi punca jerawat. Selain daripada meminum jus lemon setiap pagi, anda boleh sapukan jus lemon sebenar pd kulit yang berjerawat & tinggalkan overnight. Utk masker, boleh campurkan jus lemon dengan madu & lumurkan pada kulit muka. Rawatan kulit muka dengan lemon mampu mengekalkan seri wajah. . 🍋KUKU KUAT & BERSIH, CANTIK. -Untuk mendapatkan kuku yang kuat dan bersinar, rendam jari anda di dlm jus lemon selama 10 minit. Selepas itu, berus kuku anda & rendamkan semula di dalam air suam yang dicampurkan dgn sedikit cuka. Setelah itu, bilas jari anda dengan air suam. Lakukan seminggu sekali untuk melihat kesannya. . 🍋MENGHILANGKAN KEHITAMAN ARMPIT & SIKU. - Secara semula jadi digunakan sebagai ‘peluntur’ sejak turun temurun. Sekiranya anda ada masalah armpit & siku yg gelap, potong lemon & gosokkan pada kawasan yang gelap itu. Lakukan secara konsisten utk melihat hasilnya. . 🍋MENURUNKAN BERAT BADAN. - Jus lemon membantu penghadaman & merangsang hati utk menyingkir kekotoran di dalam sistem badan anda. Ini boleh membantu anda mengurangkan berat badan. Minum segelas jus lemon suam yang dicampurkan dengan madu setiap hari & jadikannya amalan sekiranya anda mahu mengurangkan berat badan. . 🍋MASALAH RAMBUT NIPIS & KELEMUMUR. Menyapu dan mengurut jus lemon ke atas kepala anda mampu melancarkan peredaran darah utk merangsang pertumbuhan rambut. Bukan itu sahaja, sekiranya anda membiarkan jus lemon di atas kulit kepala selama 10 minit selepas mencuci rambut, ia mampu mengurangkan kelemumur & menjadikan rambut anda lebih bersinar. . Selamat Mencuba!. . Source: EH!
♥️ Looking for a Primer which boost skin’s radiance✨promote elasticity while locking down🔐 your makeup for a longer time!!.. Pac Bouncy Primer is the one❤️ It’s keeps your skin bouncy, healthy and makeup ready▪️Priced at 550/- #paccosmetics #makeup #bouncyprimer #primer #bouncy #makeupprimer #prime #skin #face
Nak RAMBUT ikal mayang mengurai...sapu Aryza Chia Miracle Oil di kulit kepala rambut ..urut perlahan..setiap malam. . Amalkan Aryza Chia Seed juga kerana Nutrisi di dalamnya membantu menyuburkan rambut dari dalam. . Pss..inilah rahsia wanita Latin berambut lebat since 1500 s.m dari zaman puak Mayan dan Aztec Kuno lagi. . Whatsapp 📲 017-5268555 📲 017-5268555 📲 017-5268555 . . #minyakchiaseed #pertamadimalaysia #chiaseedoil #aryzachiaseed #aryzachiamiracleoil #aryzachialiquidcleanser #ibumengandung #ibumenyusu #herbalife #ikhtiarmengandung #rambutgugur #sembelit #makeupprimer #chiaseed #chiaoil #lisdawati #beauty #antipenuaan #organik #natural #chiaseedsmalaysia #chiaseedmalaysia #faceoil #minyakargan #arganoil #skincare #fattzura #MiraFilzah #johor #penang
Have a good day 💛
Salam. Hows your Monday going? 💛
Jenis malas nk makeup BERJAM2??? Xsempat nak mekap? Eh! Dengan mekap Mary Kay 5minit jerrr 😘😘😘waaaa...sapu2 dah cantik!! ♡simple but beauty♡ Mekap primer SPF15, cc cream spf15 dan lipstick 💋 hanya 3 item untuk melindungi, merawat, anti aging dan mencantik 😍 #makeupprimer #cccreammarykay #semimattelipstick
next page →