#jomshare

8,416 posts

Loading...
DEEN SALAM! . . KOLEKSI EKSKLUSIF LIMITED EDITION BY FAYYADH MERCHANDISE! . . Bertemakan Deen Salam yang bermaksud Agama yang Mendamaikan, Sejahtera dan Membahagiakan pastinya membawa mesej yang baik untuk semua. . . Dengan fabrik 100% cotton pastinya anda akan selesa dan sejuk ketika memakainya. Ditampilkan 2 jenis design untuk Muslim dan Muslimah, pilihlah yang mana berkenan di hati! . . TERHAD UNTUK 100 BAJU YANG PERTAMA SAHAJA! . . BAJU INI HANYA PENAMPILAN KHAS & ISTIMEWA UNTUK BULAN INI SAHAJA! . . Apa tunggu lagi? Order SEKARANG di +60166950449 . . #jomrepost #viral #info #ilmu #jomshare #universal #world #infocommy . . TAG RAKAN ANDA SUPAYA MEREKA JUGA TAHU📢
Akan tiba waktu Dajjal bermaharajalela di penghujung dunia menawarkan segala macam kemewahan dan kehendak yang sukar untuk ditolak. Dan bilamana kita tunduk pada hebatnya Dajal memenuhi permintaan kita, maka neraka lah jawabnya. 。。。 Maka ikatlah anak-anak perempuan kamu, isteri dan ibu kamu di tiang yang paling utuh dan kuat dalam rumah kamu dengan kemas kerana apabila Dajal menghentakkan kakinya ke bumi, seluruh kaum wanita akan berlari-lari mendapatkan Dajal meninggalkan segala-galanya. . 。。。 Akan dicampak anak yang sedang didokong, suami mereka untuk Dajjal. Meraung2 lah mereka diikat pada tiang. Tapi jangan pula kamu kasihankan mereka dan membuka ikatan. Nescaya pasti kamu tidak akan dapat mengekang mereka dari berlari mendapatkan Dajal. 。。。 Disebutkan dalam hadith Ibnu ‘Umar, Nabi sallallahu ‘alaihi wa sallam bersabda, . . يَنْزِلُ الدَّجَّالُ فِى هَذِهِ السَّبَخَةِ بِمَرِّ قَنَاةَ فَيَكُونُ أَكْثَرَ مَنْ يَخْرُجُ إِلَيْهِ النِّسَاءُ حَتَّى إِنَّ الرَّجُلَ لِيَرْجِعُ إِلَى حَمِيمِهِ وَإِلَى أُمِّهِ وَابْنَتِهِ وَأُخْتِهِ وَعَمَّتِهِ فَيُوثِقُهَا رِبَاطاً مَخَافَةَ أَنْ تَخْرُجَ إِلَيْهِ … 。 . “Dajjal akan turun ke Mirqonah (nama sebuah lembah) dan majoriti pengikutnya adalah kaum wanita, sehingga ada seorang pemuda yang pergi kepada isterinya, ibunya, puterinya, dan saudarinya, kemudian mengikatnya kerana bimbang mereka akan keluar menuju Dajjal”. . . 。。。 (HR. Ahmad 2: 67. Syaikh Al Albani mengatakan bahawa sanad hadith ini hasan). (Musnad Ahmad 7 : 790 dengan tahqiq Ahmad Syakir, dan beliau berkata, “isnadnya Sahih.”) . . #jomtaubat #jomshare #katadakwah
Loading...
TANDA TANDA AL MAHDI . . Berikut merupakan beberapa ciri-ciri yang terdapat pada diri al-Imam al-Mahdi[4]: Di bahagian bahunya ada tanda yang sama pada bahu Nabi SAW. Beliau akan berkumpul bersama Nabi Isa A.S dan Nabi Isa akan bersolat di belakangnya. Penduduk bumi akan merasa cukup pada zaman kekuasaannya dan banyaknya keberkatan dari bumi akan keluar. Beliau akan menanam satu batang kayu di atas tanah yang kering lalu ia akan menjadi hijau dan berdaun. Sifat-Sifat Keperibadian Imam Al-Mahdi Di antara sifat-sifat keperibadian al-Imam al-Mahdi A.S adalah seperti berikut[5]: Beliau merupan seorang anak Adam. Dahinya luas dan hidungnya mancung. Kedua-dua matanya bercelak. Wajahnya bercahaya seakan-akan beliau adalah bintang yang menyinar. Di bahagian bahunya ada tanda seperti yang terdapat pada Rasulullah S.A.W. Warna kulitnya adalah warna orang Arab dan tubuh badannya seperti tubuh orang Israel. Umurnya 40 tahun dan dalam sebahagian riwayat 30 hingga 40 tahun. Akhlak beliau menyerupai akhlak Nabi S.A.W. . . Alhamdulillah, PRE ORDER telah dibuka secara rasmi dan tidak sampai berapa jam, hampir 500 naskah telah ditempah. Jika anda berminat ingin dapatkan karya yang belum pernah diterbitkan seumpamanya di Malaysia, metodhologi berbeza dengan karya sedia ada, maka cepatlah bertindak. .... PRE ORDER akan ditutup sebaik sahaja 500 Naskah telah ditempah secara rasmi. Harga RM30.00 dan istimewanya anda akan dapat FREE BOOKMARK & SIGN PENULIS Ustaz @hadi_fayyadh. Boleh hubungi agen kami yang sah ...... INFINITY WAR : LEGENDA KITAB KEGELAPAN DARI MAKAM PURBA. . . Hubungi Sekarang! +60139176980 . . #jomrepost #viral #info #ilmu #jomshare #universal #world . . TAG RAKAN ANDA SUPAYA MEREKA JUGA TAHU📢
ARTIS ADALAH AGEN DAJJAL! . . Ramai antara kita tidak sedar, trend terkini banyak disebarluas oleh artis2. Sama ada anda sedar atau tidak, ramai di luar sana terpengaruh dan mengikuti segala tindak tanduk mereka. . . Bermula dari Panama Dance, Kiki Challenge sekarang, banyak anak2 muda yang hanyut dalam trend yang katanya hanyalah untuk suka2. . . Sanggup melakukan apa sahaja demi meraih populariti. . . Jadi, apa kata anda pula? . . #jomrepost #viral #info #ilmu #jomshare #universal #world #infocommy . . TAG RAKAN ANDA SUPAYA MEREKA JUGA TAHU📢
PESANAN DR PENCINTA KUCING = Assalamualaikum Dato' maaf gangu.saya ada 4ekor anak kucing berusia dua hari.mak die mati smlm selepas 10jam beranak.saya pergi pet shop nk beli susu diorg mtk saya cari ibu susuan sebab kucing tu sgt kecik + mata pn xbukak lg😖.tapi saya dah bg susu khas utk anak kucing tapi saya risau anak2 kecil tu mati.mohon dato kalau2 ada kawan2 yg sudi tolong saya boleh whatsapp 0193763217Harap2 sgt ada yang sudi tumpang kan ibu susuanTerlupa pulak saya tinggal kt seri kembangan berdekatan AEON /gaint / pasar borong Selangor/ equine parkSaya mmg mengharapkan sgt ada ibu susuan sebab hari ni hari kedua.kesian sgt kt Baby cat tuKlu ada boleh whatsapp saya 0193763217 . #kucing #kucingjalanan #viral #jomshare #tagkawan #kitten #anakkucing #kittens #malaysia #malaysian #malaysiaboleh #pencintakucing #pencintakucingmalaysia #duniakucing #duniakucingmalaysia #comel #kucingfree #sayang #binatangkesayangan #haiwankesayangan #kucinginstagram #kucinginsta
#Repost @info.com.my • • • • • NOVEL NI FEEL MOVIE KOTT!! . . Sorry gnggu, juz nak bg review skit ttg buku yg ko jual kt aku hr tu. Tjuknya Ketika Azazil Berputus Asa tuuu.. Btw, alangkah indahnya cter dlm novel tu ko mtk pnulisnya wat movie. Atau filem pndek. Best weyyy.. Aku ni kaki movie, so aku bc novel tu ikut rentak movie. Mmg spnjg masa aku dlm keadaan cemas n rasa ingin tahu tu xputus2. Hahahha.. Juz nk gtau, aku bc buku tu dlm masa 2 jam je. Kah3. Mcm movielaaaa.. (Amir Faiz, 27 tahun) . . Dapatkan Sekarang FREE POSTAGE untuk pembelian 2 buah buku karya @hadi_fayyadh . . WHATSAPP SEKARANG UNTUK ORDER www.wasap.my/601118779895 . . #jomrepost #viral #info #ilmu #jomshare #universal #world #infocommy . . TAG RAKAN ANDA SUPAYA MEREKA JUGA TAHU📢
M E R E K A S U D A H B E R A D A D I M A N A - M A N A ...... Persiapan musuh untuk gerakan mereka yang bakal berlaku sudah pun dijalankan sejak dahulu lagi. Mereka telah melakukan persiapan mereka dengan bertubuh di seluruh pelusuk dunia .... Tapi persoalannya kita ini sudah bersediakah? Sudah bersediakah kita untuk menghadapi fitnah yang terbesar? ..... Banyakkanlah amalan, berdoa dan mengkaji ttg musuh jangan jadi jahil sehingga kita pula yang menjadi bidak musuh! @lenterahati___ ..... #jomshare #jomrepost #lenterahati #videoislamik #jomtaubat #videodakwah
. ASALNYA INGIN MENGHINA, TAPI ALLAH BUKAKAN PINTU HIDAYAH BAGINYA . Kalau siapa yang membaca Novel #ketikazazilberputusasa by @hadi_fayyadh pasti akan nampak kronologi satu persatu yang sedang Allah tunjukkan dan bongkarkan melalui kebenaran Sabda Nabi SAW... . Bukan masanya lagi untuk berpesta pora, DUNIA semakin rapuh.. Fragile World.. Jangan tunggu lagi... . Kalau anda nak tahu, apa lagi yang Nabi SAW sebutkan dan ceritakan yang diadaptasi melalui sebuah kembara akhir zaman, #ketikaazazilberputusasa adalah usaha kecil saya untuk memahamkan anda tentang kronologi Akhir zaman berdasarkan kajian Al Quran dan Hadis. . HUBUNGI SEGERA SEKARANG ! . PEMBELIAN 2 BUAH KE ATAS, FREE POSTAGE! . . Dapatkan sekarang! +60148150964 +60148150964 +60148150964 . . Jom Follow IG : @islamic_production.shop @islamic_production.shop @islamic_production.shop . . #semusimdibarzkhlllfab1 #ketikaazazilberputusasalllfab1 #semusimdimahsyarlllfab1 #mengintaiakudinerakalllfab1 #hadifayyadhproductionlllfab1 #TeamDhirarFayyadhArmy #TeamDhirar2018 #jomrepost #viral #info #ilmu #jomshare #universal #world . . TAG RAKAN ANDA SUPAYA MEREKA JUGA TAHU📢
Jom ke kapcaimania #jomshare Kasi pecahhh bossku
Ada sesiapa nak jual cage kucing yg besar ?? Ada pencinta kucing nak beli.. . PESANAN DR PENCINTA KUCING = Assalamualaikum Dato Sri. Maaf yea mengganggu Dato. Saya dah lm nak dm tapi terasa malu sebab mcm takde org dm minta nak beli cage kucing. Sebelom ni kucing2 saya xduk dlm cage pon biar je bebas tp sekarang ada seekor nih yg paling tua Ameow sakit. Sebelom ni dia patah tangan dah sembuh ni sekarang dia bengkak sebelah mula. Dah merebak hingga ke leher. Saya dah bw ke klinik, doc dah inject & bagi ubat sapu. Esok & lusa kena g inject lagi sebab Ameow takboleh makan ubat pil.Doc takot luka di bengkak tu mkin besar & pecah boleh mati. So sy rasa better dia duk dlm cage sebab dia suka tdo bawah kete & nanti abis luka dia masuk pasir. Sy dah tnya kt kedai, mahal sebab dia bsr kna beli yg besar br selesa. Sy hanya peniaga on9 xmampu & ada lg 4 ekor kucing lain. Jd sy mohon kalau ada yg berdekatan nk jual cage 2ndhand murah2. Area Tumpat. Blh hubungi sy siti- 0139786316 Jasa baik dato sy dahulukan dengan berbanyak terima kasih. . #kucing #kucing2 #kesian #jomshare #viral #tagkawan #pencintakucingmalaysia #pencintakucing #catlover #catlovers #cat #straycat #tolong #duniakucing #duniakucingmalaysia #comel #kucingfree #sayang #haiwankesayangan #kucinginstagram #kucinginsta
"... Mereka yang bercita-cita untuk jadi kaya seperti seseorang.. Cantik dan rupawan seperti seseorang .. Bersama dengan seseorang yang dicintai selamanya .. Bahagia yang tidak pernah berkurang .. Sanjungan dan cinta yang tidak pernah kehabisan ... JOM simpan semua impian itu nanti ketika Di SYURGA-NYA .. Ya Allah, jadikanlah kami orang yang merinduiMU dan merindui SyurgaMU ..” @hadi_fayyadh . . #jomtaubat #jomshare #katadakwah
PENEMUAN KITAB SIHIR YANG DISEMBUNYIKAN NABI SULAIMAN! .... #jomrepost #viral #info #ilmu #jomshare #universal #world #infocommy . . TAG RAKAN ANDA SUPAYA MEREKA JUGA TAHU📢
F R E E P O S TA G E ! . . SELLING FAST .... 500 NASKAH TERAKHIR! .... Sebuah buku yang menterjemahkan pelbagai agenda jahat yang tersembunyi melalui teknologi yang ada disekeliling kalian. ..... Buku yang penuh dengan kontroversi ini, dihadkan penerbitan secara eksklusif kerana terpaksa melalui beberapa tapisan sulit yang agak berat supaya ianya tidak menjadi bahan fitnah dan khabar angin semata ..... Pelbagai isu konspirasi dan rahsia tersembunyi di garap sesuai dengan tema DOMINASI KONSPIRASI ILUMINASI " Legenda Ramalan dari Kitab Kegelapan" yang bakal meletupkan adrenalin dan pemikiran anda. ..... Menjawab Rahsia Dunia yang disembunyikan ..... Agenda penaklukan Namrud Moden ..... Rahsia Dari Kitab Purba [ Ancient Book] ..... Jaringan Bawah Tanah membentuk penguasaan Israel Raya. ..... Maksud Epik disebalik filem Marvel dan sekutunya ..... Benarkah Turki Khalifah Islam Moden atau?? ..... Imam Mahdi akan muncul disebelah Timur?? ..... Kebangkitan Islam diufuk DiNusantara, benarkah ? ..... RM30 M/S 315 3000 NASKAH LIMITED EDITION ONLINE SAHAJA . . Hubungi Sekarang! +60166950449 . . #jomrepost #viral #info #ilmu #jomshare #universal #world #infocommy . . TAG RAKAN ANDA SUPAYA MEREKA JUGA TAHU📢
. KINI.. MENGAWAL CUACA IANYA BUKAN SUATU ANGAN-ANGAN! . . High Frequency Active Auroral Research Program atau disingkat HAARP, merupakan suatu program penyelidikan gabungan yang dilakukan dan dibiayai oleh Tentera Udara AS, Tentera Laut AS, Universiti Alaska dan Defense Advanced Research Projects Agency (DARPA). Projek penyelidikan HAARP bermula pada tahun 1993. Salah satu stesen bumi HAARP milik Amerika ada di Alaska. . . HAARP "dipecat" gelombang radio frekuensi dari yang sangat rendah hingga yang sangat tinggi keatas atmosfera. Salah satu kesannya akan mempengaruhi ionosfera dan stratosfir menjadi hangat, menciptakan awan dan merubah iklim dunia. . . Jika diubah dengan kekerapan lain, maka gelombang radio frekuensi tersebut dapat terpantul oleh ionosfera dan kembali lagi ke Bumi untuk mencipta gempa bumi atau bahkan boleh mempengaruhi fikiran manusia. Dan masih ada beberapa kemampuan HAARP lain. . . Salah satu stesen HAARP ada di Alaska yangt terdiri dari 360 antena. Masing-masing antena menghasilkan daya pancar minimum sebanyak 10,000 watt. . . INFINITY WAR : LEGENDA KITAB KEGELAPAN DARI MAKAM PURBA. . . HUBUNGI SEGERA SEKARANG ! . PEMBELIAN 2 BUAH KE ATAS, FREE POSTAGE! . . Dapatkan sekarang! +60148150964 +60148150964 +60148150964 . . Jom Follow IG : @islamic_production.shop @islamic_production.shop @islamic_production.shop . . #semusimdibarzkhlllfab1 #ketikaazazilberputusasalllfab1 #semusimdimahsyarlllfab1 #mengintaiakudinerakalllfab1 #hadifayyadhproductionlllfab1 #TeamDhirarFayyadhArmy #TeamDhirar2018 #jomrepost #viral #info #ilmu #jomshare #universal #world . . TAG RAKAN ANDA SUPAYA MEREKA JUGA TAHU📢
Salam...💋hai sayang iolss nk promote sikit. tengok dulu, kalau berkenan buleh beli sebab harga memang murohh2 je iolss jual. Sape2 cri lipMatte Long Lasting, pkai sekali je, makan ke, mnum air ke, x tanggal... mmg X TANGGAL!!! 👄💄 jom grab... ad 4 colour, RM20 only!!! RM20 only!!! RM20 only!!! Jom Grab Skrg 💄Kha’Mimi Gorgeous LipMatte 💄Kha’Mimi Gorgeous LipMatte 💄Kha’Mimi Gorgeous LipMatte utk pmbelian blh la pm or ws ok 💋 ‘try dlu baru tahu’ code yang diguna 001 Dark Pink 💋 #JomShare #lipmatte #gojes #solawa #socantik #samasamacantik #Alhmdllah #Rezeki
PEMIMPIN YANG BENAR AKAN DIGULINGKAN! . . Anda pasti kenal Saddam Hussein, Muammad Gaddafi, mereka dibunuh serta merta tanpa suatu bukti yang kukuh. Adapun bukti yang ada digembar gemburkan oleh media bagai sesuatu yang besar. . . Jasa mereka kepada rakyat terus dipadam dalam catatan media. Rakyat menjadi korban tentera yang rakus meneguk darah manusia. Dibunuh tanpa mengira usia. Pastinya, golongan pemberontak dicipta bagi menghuru harakan keadaan. . . Geopolitik dunia sangat kompleks. Penuh penipuan oleh Agenda New World Order. Menghancurkan pemimpin yang mampu memberi ancaman kepada mereka. . . Anda lihatlah keadaan timur tengah kini. Bagaimana? . . #jomrepost #viral #info #ilmu #jomshare #universal #world #infocommy . . TAG RAKAN ANDA SUPAYA MEREKA JUGA TAHU📢
PERSATUAN FREEMASON INTERNATIONAL! . . Freemasons atau Freemasonry adalah sebuah pertubuhan persaudaraan yang mula muncul sejak antara akhir abad ke 16 dan awal abad ke 17. Sekarang ini mereka ada merata-rata di dunia dengan keahlilan sekitar 5 juta orang iaitu sekitar 480,000 di England, Scotland dan Ireland , dan bawah dari 2 juta orang di Amerika Syarikat. Mereka percaya kepada suatu kuasa yang mereka puja yang mana kuasa itulah yang diakui mereka sebagai ‘God’ atau ‘Tuhan’. Dan tuhan yang dipuja-puja mereka itu secara ringkasnya adalah tuhan yang digelar mereka sebagai ‘The all seeing-eye’ atau ‘Mata yang dapat melihat segala sesuatu’. . Dan itulah mata satu yang seringkali digambarkan oleh mereka dalam banyak simbol-simbol mereka antaranya seperti di bawah; . Simbol tuhan bermata satu itulah yang terdapat pada duit USD1 Dollar Amerika Syarikat yang mana pengaruh Illuminati telah menyelinap masuk ke kerajaan Amerika Syarikat sejak dulu lagi. . Presiden-presiden Amerika Syarikat sejak George Washington lagi terlibat dengan kumpulan Freemasons ini, hinggalah kepada presiden yang lalu iaitu George W. Bush yang juga merupakan ahli tetap kepada Skull and Bones, juga kabilah dari Illuminati itu. . . #jomrepost #viral #info #ilmu #jomshare #universal #world #infocommy . . TAG RAKAN ANDA SUPAYA MEREKA JUGA TAHU📢
H I D D E N M E S S A G E D I S E B A L I K L A G U - Part 1 ...... Kenapa lagu keluaran barat cepat naik? Bukan setakat naik di negara mereka tapi dekat negara kita sekali? Ya! Ada konspirasi disebaliknya. Apakah yang dimaksudkan dgn HIDDEN HAND? ..... Berikut adalah lagu Lady Gaga yang diputarkan secara terbalik dan lihatlah hasilnya sendiri! ..... Wallahu a'lam & Nantikan sambunganya ..... . . #jomrepost #viral #info #ilmu #jomshare #universal #world #infocommy . . TAG RAKAN ANDA SUPAYA MEREKA JUGA TAHU📢 . @hadi_fayyadh .
500 NASKAH TERAKHIR! . F R E E P O S TA G E ! . . SELLING FAST.... Sebuah buku yang menterjemahkan pelbagai agenda jahat yang tersembunyi melalui teknologi yang ada disekeliling kalian. ..... Buku yang penuh dengan kontroversi ini, dihadkan penerbitan secara eksklusif kerana terpaksa melalui beberapa tapisan sulit yang agak berat supaya ianya tidak menjadi bahan fitnah dan khabar angin semata ..... Pelbagai isu konspirasi dan rahsia tersembunyi di garap sesuai dengan tema DOMINASI KONSPIRASI ILUMINASI " Legenda Ramalan dari Kitab Kegelapan" yang bakal meletupkan adrenalin dan pemikiran anda. ..... Menjawab Rahsia Dunia yang disembunyikan ..... Agenda penaklukan Namrud Moden ..... Rahsia Dari Kitab Purba [ Ancient Book] ..... Jaringan Bawah Tanah membentuk penguasaan Israel Raya. ..... Maksud Epik disebalik filem Marvel dan sekutunya ..... Benarkah Turki Khalifah Islam Moden atau?? ..... Imam Mahdi akan muncul disebelah Timur?? ..... Kebangkitan Islam diufuk DiNusantara, benarkah ? ..... RM30 M/S 315 3000 NASKAH LIMITED EDITION ONLINE SAHAJA . . Hubungi Sekarang! +60166950449 . . #jomrepost #viral #info #ilmu #jomshare #universal #world #infocommy . . TAG RAKAN ANDA SUPAYA MEREKA JUGA TAHU📢
SUDAH DIANGGAP BIASA ITULAH FITNAHNYA! .......... .......... ”Sungguh fitnah yang terjadi di antara kalian lebih aku takuti dari fitnah Dajjal, dan tiada seseorang yang dapat selamat dari rangkaian fitnah sebelum fitnah Dajjal melainkan akan selamat pula darinya (Dajjal). Dan tiada fitnah yang dibuat sejak adanya dunia ini –baik kecil ataupun besar- kecuali dalam rangka menyongsong fitnah Dajjal.”(HR Ahmad V/389) . Sebelum Dajjal muncul menyebarkan fitnah dan kemusnahan pada dunia, Saat itu dunia sudah heboh dengan berlakunya pelbagai fitnah di segenap penjuru kehidupan seolah sedang menyambut kedatangan PUNCAK FITNAH TERBESAR, Iaitu Dajjal. Nabi menjamin tiada seseorang yang dapat selamat dari rangkaian fitnah sebelum fitnah Dajjal melainkan akan selamat pula darinya (Dajjal). . Maksudnya, barangsiapa sebelum kedatangan Dajjal sudah cukup berhati-hati dan cukup usaha untuk membentengi diri dan keluarganya dari pelbagai fenomena fitnah dalam kehidupan moden yang pada, besar kemungkinan mereka bakal selamat dari puncak fitnah, iaitu Dajjal. . Dan barangsiapa yang pada mula lagj sudah terjebak dengan fitnahnya semasa belum keluarnya Dajjal, bermaksud dia telah menyebabkan diri dan keluarganya terperangkap ke dalam puncak fitnah dari awal lagi iaitu Fitnah Dajjal. . ....... ....... Jom Folllow IG : @lenterahati___ @lenterahati___ @lenterahati___ . . Jom! TAG rakan korang untuk meraih pahala percuma!👍🏼 . #jomshare #jomrepost #lenterahati #videoislamik #jomtaubat #videodakwah
Banyak hadis-hadis nabi yang menceritakan tentang kedatangan Dajjal di akhir zaman. Antaranya ialah: . 1. Sabda Baginda SAW ; "Ketahuilah ia (Dajjal) berada di laut Syam atau laut Yaman.. akan datang dari arah timur (lalu menunjukkan dengan tangan baginda).."- Hadis riwayat Muslim. . 2. Daripada Abi Bakr al-Siddiq r.a, sabda Baginda SAW, "Dajjal akan muncul ke bumi dari arah timur bernama KHURASAN." – Hadis riwayat al-Tirmizi. . 3. Daripada Anas bin Malik r.a, sabda Baginda SAW, "Dajjal akan keluar dari kota Yahudi ISFAHAN (Khurasan, IRAN) bersama 70,000 penduduk ISFAHAN". [Fath al-Rabbani Tartib Musnad Ahmad. Ibn Hajar berkata : "Sahih"]. . 4. Nabi bersabda “ Dajjal akan diikuti oleh 70,000 yahudi dari kota Isfahan(Nan),mereka memakai Al-Tayalisah”.Hadis riwayat muslim. . Ibn Kathir berkata, Dajal pada mulanya akan muncul dari ISFAHAN dari sebuah kota Yahudi [al-Nihayah fi al-Fitan wa al-Malahim]. . ISFAHAN adalah sebuah bandar terbesar YAHUDI di Iran dan pusat loji nuklear Iran pada masa kini. . . #jomrepost #viral #info #ilmu #jomshare #universal #world #infocommy . . TAG RAKAN ANDA SUPAYA MEREKA JUGA TAHU📢
UMAT ISLAM AKAN MENGIKUT JEJAK LANGKAH YAHUDI DAN NASRANI 。。 عَنْ أَبِيْ سَعِيْدٍ الخُدْرِيِ رَضِيَ اللهُ عَنْهُ قَالَ:قَالَ رَسُولُ اللهِ صَلَّى اللهُ عَلَيْهِ وَسَلَّمَ: لَتَتَّبِعُنَّ سُنَنَ الَّذِيْنَ مِنْ قَبْلِكُمْ شِبْرًا بِشِبْرٍوَذِرَاعًا بِذِرَاعٍ حَتَّى لَوْ دَخَلُوْا فِي حُجْرِ ضَبٍّ لاَتَّبَعْتُمُوهُمْ ؛ قُلْنَا: يَارَسُولَ الله (ص) اليَهُودُ وَالنَّصَارَى؟ قَالَ: فَمَنْ؟ (رواه مسلم) 1-Pengertian Hadis 。。 Dari Abu Said al-Khudri RH katanya: Nabi Muhammad SAW bersabda: Kamu semua akan mengikut jejak langkah umat-umat sebelum kamu sejengkal demi sejengkal sehasta demi sehasta sehingga kalau mereka masuk ke lubang biawak sekali kamu tetap akan mengikut mereka. Kami bertanya adakah mereka itu Yahudi dan Nasrani? Sabda Nabi SAW: Siapa lagi kalau bukan mereka?(Riwayat Muslim no: 2669) 。。。 Hadis ini meramalkan apa yang akan berlaku kepada umat Islam di akhir zaman. Mereka akan mengikut jejak langkah Yahudi dan Nasrani sedikit demi sedikit sehingga ke lubang biawak pun mereka akan mengikut kedua-dua golongan ini … . 。。。 Menurut Imam Nawawi (شبرا وذراعا) dan (حجر ضب) merupakan tamsil atau perumpamaan (analogy) menunjukkan permuafakatan yang amat rapat dengan idea-idea, cara-cara atau pemikiran mereka [Syarh Sahih Muslim li Al-Nawawi (166/16)]. 。。。 Ertinya mereka bersetuju dengan maksiat dan perselisihan tetapi bukan bersetuju dengan kekufuran Yahudi dan Nasrani. Menurut Imam Nawawi lagi hadis merupakan mukjizat Nabi SAW kerana apa yang dikhabarkan oleh Baginda SAW semuanya menjadi kenyataan sekarang.… … . … 。。。 Sekiranya kita perhatikan apa yang berlaku di kalangan umat Islam dewasa ini, kita akan dapati memang telah berlaku satu trend di mana umat Islam berlumba-lumba ikut golongan ini,.sehingga tak peduli perkara itu masuk akal ke tidak, asalkan kata mereka “ikut trend”. Berhati-hati kalian, hati kita semakin hari semakin rosak. . . #jomtaubat #jomshare #katadakwah
#Repost @team_hadifayyadhproduction (@get_repost ) ・・・ TANDA TANDA AL MAHDI . . Berikut merupakan beberapa ciri-ciri yang terdapat pada diri al-Imam al-Mahdi[4]: Di bahagian bahunya ada tanda yang sama pada bahu Nabi SAW. Beliau akan berkumpul bersama Nabi Isa A.S dan Nabi Isa akan bersolat di belakangnya. Penduduk bumi akan merasa cukup pada zaman kekuasaannya dan banyaknya keberkatan dari bumi akan keluar. Beliau akan menanam satu batang kayu di atas tanah yang kering lalu ia akan menjadi hijau dan berdaun. Sifat-Sifat Keperibadian Imam Al-Mahdi Di antara sifat-sifat keperibadian al-Imam al-Mahdi A.S adalah seperti berikut[5]: Beliau merupan seorang anak Adam. Dahinya luas dan hidungnya mancung. Kedua-dua matanya bercelak. Wajahnya bercahaya seakan-akan beliau adalah bintang yang menyinar. Di bahagian bahunya ada tanda seperti yang terdapat pada Rasulullah S.A.W. Warna kulitnya adalah warna orang Arab dan tubuh badannya seperti tubuh orang Israel. Umurnya 40 tahun dan dalam sebahagian riwayat 30 hingga 40 tahun. Akhlak beliau menyerupai akhlak Nabi S.A.W. . . Alhamdulillah, PRE ORDER telah dibuka secara rasmi dan tidak sampai berapa jam, hampir 500 naskah telah ditempah. Jika anda berminat ingin dapatkan karya yang belum pernah diterbitkan seumpamanya di Malaysia, metodhologi berbeza dengan karya sedia ada, maka cepatlah bertindak. .... 500 Naskah telah ditempah secara rasmi. Harga RM29.90 dan istimewanya anda akan dapat FREE BOOKMARK & SIGN PENULIS Ustaz @hadi_fayyadh. Boleh hubungi agen kami yang sah ...... INFINITY WAR : LEGENDA KITAB KEGELAPAN DARI MAKAM PURBA. . . Hubungi Sekarang! +6018-3230256 . . #jomrepost #viral #info #ilmu #jomshare #universal #world . . TAG RAKAN ANDA SUPAYA MEREKA JUGA TAHU📢
TANDA TANDA AL MAHDI . . Berikut merupakan beberapa ciri-ciri yang terdapat pada diri al-Imam al-Mahdi[4]: Di bahagian bahunya ada tanda yang sama pada bahu Nabi SAW. Beliau akan berkumpul bersama Nabi Isa A.S dan Nabi Isa akan bersolat di belakangnya. Penduduk bumi akan merasa cukup pada zaman kekuasaannya dan banyaknya keberkatan dari bumi akan keluar. Beliau akan menanam satu batang kayu di atas tanah yang kering lalu ia akan menjadi hijau dan berdaun. Sifat-Sifat Keperibadian Imam Al-Mahdi Di antara sifat-sifat keperibadian al-Imam al-Mahdi A.S adalah seperti berikut[5]: Beliau merupan seorang anak Adam. Dahinya luas dan hidungnya mancung. Kedua-dua matanya bercelak. Wajahnya bercahaya seakan-akan beliau adalah bintang yang menyinar. Di bahagian bahunya ada tanda seperti yang terdapat pada Rasulullah S.A.W. Warna kulitnya adalah warna orang Arab dan tubuh badannya seperti tubuh orang Israel. Umurnya 40 tahun dan dalam sebahagian riwayat 30 hingga 40 tahun. Akhlak beliau menyerupai akhlak Nabi S.A.W. . . Alhamdulillah, PRE ORDER telah dibuka secara rasmi dan tidak sampai berapa jam, hampir 500 naskah telah ditempah. Jika anda berminat ingin dapatkan karya yang belum pernah diterbitkan seumpamanya di Malaysia, metodhologi berbeza dengan karya sedia ada, maka cepatlah bertindak. .... 500 Naskah telah ditempah secara rasmi. Harga RM29.90 dan istimewanya anda akan dapat FREE BOOKMARK & SIGN PENULIS Ustaz @hadi_fayyadh. Boleh hubungi agen kami yang sah ...... INFINITY WAR : LEGENDA KITAB KEGELAPAN DARI MAKAM PURBA. . . Hubungi Sekarang! +6018-3230256 . . #jomrepost #viral #info #ilmu #jomshare #universal #world . . TAG RAKAN ANDA SUPAYA MEREKA JUGA TAHU📢
Tazkirah jumaat: KIAMAT SEMAKIN MENGHAMPIRI! . . Orang-orang miskin dan pekerjaannya mengembala kambing tiba-tiba menjadi para pemimpin manusia banyak. Para pengembala yang sama, bermegah-megahan dengan gedung-gedung besar dan tinggi-tinggi. Berlumba-lumba membina bangunan tinggi - Daripada Abu Hurairah r.a. ia berkata; suatu ketika Rasulullah s.a.w. nampak di tengah-tengah orang ramai. . . Lalu baginda didatangi oleh seseorang yang menanyakan kepadanya: "Wahai Rasulullah s.a.w. bilakah terjadinya kiamat?" Nabi s.a.w. menjawab dengan bersabda: "Tidaklah orang yang ditanya mengenai masalah itu lebih mengetahui daripada yang bertanya. . . Akan tetapi aku akan memberitahukan kepadamu tentang tanda-tandanya. Iaitu, jika seorang ammah (hamba perempuan) melahirkan majikannya, itulah yang termasuk di antara tanda-tandanya. . . Juga apabila orang-orang yang tidak beralas kaki dan tidak berpakaian menjadi pemimpin masyarakat, maka itu juga di antara tanda-tandanya. Demikian pula apabila para pengembala domba berlumba-lumba meninggikan bangunan, . . maka itulah salah satu tandanya di antara tanda-tanda yang lima, yang mana tidak mengetahui yang sesungguhnya selain Allah SWT." Kemudian baginda membacakan ayat berikut ini: . . "Sesungguhnya Allah, hanya pada sisi-Nya sahajalah pengetahuan tentang hari kiamat, dan Dia-lah yang menurunkan hujan, serta mengetahui apa yang ada di dalam rahim";- (Riwayat Ibn Majah). . . #jomrepost #viral #info #ilmu #jomshare #universal #world #infocommy . . TAG RAKAN ANDA SUPAYA MEREKA JUGA TAHU📢
PENIPUAN DALAM SEJARAH SEBENAR! Part ii ...... Kenapa mereka kata manusia berasal dari monyet? Kenapa mereka ingin menipu asal usul manusia? Kenapa? Untuk merosakkan kepercayaan umat islam .... #jomrepost #viral #info #ilmu #jomshare #universal #world #infocommy . . TAG RAKAN ANDA SUPAYA MEREKA JUGA TAHU📢
Assalamualaikum.. Warahmatullah 。。 。。 Sebab itu, menjaga hati itu sukar sekali... Namun ianya adalah sebesar-besar tempat jatuhnya pandangan Allah SWT .... Nasihat untuk diri ini, Kalau yang banyak buat ibadat itu sebegitu ujiannya,.bagaimana kita yang terkontang kanting ini ya .. Celup2、macam chipsmore.. Renungan buat diri ini yang hina. @hadi_fayyadh . . #jomtaubat #jomshare #videodakwah
[ KETIKA AZAZIL BERPUTUS ASA : "MASTER PIECE" NOVEL CETUSAN AKHIR ZAMAN ] Penulisan yang disentuh dengan tinta Al Quran dan Hadis serta pandangan para Ulama' yang digarap secara halus di dalam susur galur penceritaan. . . "Sungguh, saya tak minat sejarah dan sains, tapi novel ni ubah paradigma saya tentang sejarah dan masa depan dunia" Juraidah Hussin, 18 Trolak Perak Ilustrasi dan bayangan huru hara yang dibuat meletakkan pembaca di dalam kantung kebimbangan yang akan menjadikan anda tidak lagi merasakan dunia ini perlu dikejar secara total, kerana ia bakal karam. . . Pengembaraan yang dipaut melalui metafora sastera yang ringan, memungkinkan anda merasainya sehingga tidak lagi mahu berhenti dari proksi pembacaan. Inilah kata-kata pembaca kami. Alhamdulillah, semoga ia mampu meledakkan minda anda ke mercu rasa perhambaan yang padu. . Jom dapat kan Novel Islamik terbaik #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar . . Karya @hadi_fayyadh ini adalah hadiah untukmu. Jangan biarkan ia berlalu. JOM DAPATKANNYA! . . Boleh dapatkan segera #mengintaiakudineraka sekarang! . Hubungi Sekarang! +60166950449 . . #jomrepost #viral #info #ilmu #jomshare #universal #world #infocommy . . TAG RAKAN ANDA SUPAYA MEREKA JUGA TAHU📢
KIAMAT SEMAKIN MENGHAMPIRI! . . Orang-orang miskin dan pekerjaannya mengembala kambing tiba-tiba menjadi para pemimpin manusia banyak. Para pengembala yang sama, bermegah-megahan dengan gedung-gedung besar dan tinggi-tinggi. Berlumba-lumba membina bangunan tinggi - Daripada Abu Hurairah r.a. ia berkata; suatu ketika Rasulullah s.a.w. nampak di tengah-tengah orang ramai. . . Lalu baginda didatangi oleh seseorang yang menanyakan kepadanya: "Wahai Rasulullah s.a.w. bilakah terjadinya kiamat?" Nabi s.a.w. menjawab dengan bersabda: "Tidaklah orang yang ditanya mengenai masalah itu lebih mengetahui daripada yang bertanya. . . Akan tetapi aku akan memberitahukan kepadamu tentang tanda-tandanya. Iaitu, jika seorang ammah (hamba perempuan) melahirkan majikannya, itulah yang termasuk di antara tanda-tandanya. . . Juga apabila orang-orang yang tidak beralas kaki dan tidak berpakaian menjadi pemimpin masyarakat, maka itu juga di antara tanda-tandanya. Demikian pula apabila para pengembala domba berlumba-lumba meninggikan bangunan, . . maka itulah salah satu tandanya di antara tanda-tanda yang lima, yang mana tidak mengetahui yang sesungguhnya selain Allah SWT." Kemudian baginda membacakan ayat berikut ini: . . "Sesungguhnya Allah, hanya pada sisi-Nya sahajalah pengetahuan tentang hari kiamat, dan Dia-lah yang menurunkan hujan, serta mengetahui apa yang ada di dalam rahim";- (Riwayat Ibn Majah). . . #jomrepost #viral #info #ilmu #jomshare #universal #world #jomtaubat #katadakwah @info.com.my . . TAG RAKAN ANDA SUPAYA MEREKA JUGA TAHU📢
ANGKA 666 DALAM WALT DISNEY?! . . Angka “666” dalam tulisan “Walt Disney” dan Angka “666” yang tersembunyi dalam Barcode. Perhatikan 3 garis merah pada bagian awal, tengah dan akhir Barcode. . Sekarang, bandingkan bahwa pola yang sama (“garis-spasi-garis” atau kode “101”) yang ditandai dengan warna biru itu sebenarnya menunjukkan angka 6. Dengan demikian 3 garis merah di awal, tengah dan akhir Barcode adalah angka “666” [1] [2] . Hal ini juga senada dengan apa yang dikatakan oleh orang Barat sendiri, yaitu Wes Penre, yang merupakan mantan dari kelompok pemuja syaitan, yang kemudian bertaubat dan menjadi peneliti dunia hiburan di Amerika Syarikat. Dalam berita Illuminati News (4 Juli 2004), ia menulis sebuah artikel singkat berjudul “The Walt Disney Agenda”. . Penre menulis sebagai berikut, “I watched a movie yesterday, called ‘The Haunted Mansion’, starring Eddie Murphy. It was a Disney Production. . Not only was it a horrible movie with lousy acting, but it also filled a certain purpose. The first question you may ask yourself after you’ve watched it is: whom is it made for? Adults, children or both? . Well, it is too silly to be an adult movie, and too scary to be a children’s movie. So, whom was it made for? . . #jomrepost #viral #info #ilmu #jomshare #universal #world #infocommy . . TAG RAKAN ANDA SUPAYA MEREKA JUGA TAHU📢
KONSPIRASI DALAM SUSUNAN GARIS MASA! Part 1 ..... Takkanlah zaman Nabi dahulu teknologi mereka cikai2 shj? Mustahil! Kerana pelbagai bukti telah diceritakan tentang kehebatan kerajaan Nabi Sulaiman AS. Awan menjadi tunggangan Baginda AS. Askar terdiri dari jin dan haiwan. Memiliki Sabighat yang merupakan sebuah kenderaan yang dicipta oleh Nabi Daud ayah Baginda Nabi Sulaiman. Sabighat merupakan kenderaan yang besar dan boleh merentasi laut hanya dengan menaikinya! .... Ingin mengetahui lebih lanjut mengenai kerajaan Nabi Sulaiman sila nyatakan di komen "Kami nak dengar kisah Nabi Sulaiman" InsyaAllah kami akan post nanti... .... Nantikan bahagian kedua! .... #jomrepost #viral #info #ilmu #jomshare #universal #world #infocommy . . TAG RAKAN ANDA SUPAYA MEREKA JUGA TAHU📢
. D I A A K A N D A T A N G Bersediakah kita? ..... #ketikazazilberputusasa Sebuah Novel membongkar perjalanan Akhir zaman yang dicedok dari intipati ayat Al Quran dan Hadis. ..... "Sungguh, saya tak minat sejarah dan sains, tapi novel ni ubah paradigma saya tentang sejarah dan masa depan dunia" Juraidah Hussin, 18 Trolak Perak . Ilustrasi dan bayangan huru hara yang dibuat oleh penulis @hadi_fayyadh meletakkan pembaca di dalam kantung kebimbangan yang akan menjadikan anda tidak lagi merasakan dunia ini perlu dikejar secara total, kerana ia bakal karam. . Pengembaraan yang dipaut melalui metafora sastera yang ringan, memungkinkan anda merasainya sehingga tidak lagi mahu berhenti dari proksi pembacaan. . Inilah kata-kata pembaca kami. Alhamdulillah, semoga ia mampu meledakkan minda anda ke mercu rasa perhambaan yang padu. . MARI JOURNEY BERSAMA KAMI MENJELAJAH HUBUNGI AGEN KAMI : . HUBUNGI SEGERA SEKARANG ! . PEMBELIAN 2 BUAH KE ATAS, FREE POSTAGE! . . Dapatkan sekarang! +60148150964 +60148150964 +60148150964 . . Jom Follow IG : @islamic_production.shop @islamic_production.shop @islamic_production.shop . . #semusimdibarzkhlllfab1 #ketikaazazilberputusasalllfab1 #semusimdimahsyarlllfab1 #mengintaiakudinerakalllfab1 #hadifayyadhproductionlllfab1 #TeamDhirarFayyadhArmy #TeamDhirar2018 #jomrepost #viral #info #ilmu #jomshare #universal #world . . TAG RAKAN ANDA SUPAYA MEREKA JUGA TAHU📢
Mari kita membantu Abam shelter yg banyak menyelamatkan kucing. Beliau menjaga kucing buta dan hilang upaya. Kucing2 yg sakit juga di ambil dan dirawat..sanggup berhutang dgn Vet semata2 ingin menyelamatkan jiwa.. . Utk kita yg x ada masa dan x berapa faham tentang menyelamatkan kucing..kita masih boleh membantu niat murni ini dgn memberi sumbangan kpd Abam Shelter... mari kita membantu Abam Shelter utk beliau dapat melaksanakan niat murni dgn membantu menyelamatkan kucing2 jalanan .. . Hari jumaat yg sangat mulia ini.. kita gandakan pahala kita dgn memberi sumbangan kpd kucing2 yg sangat2 memerlukan..semoga murah rezeki di permudahkan segala tugasan dan mendapat keberkatan Allah dindunia n di akhirat..amiinn yrb PESANAN DR PENCINTA KUCING= Assalamualaikum..seperti sedia maklum saya dikehendaki berpindah kerana rumah yg sekarang sy tinggal bersama 100++ anak bulus sudah dijual pada pemilik baru.. Saya sudah dapat rumah@mini shelter baru dan saya sudah habis bincang dgn owner dan mendapat persetujuan.. Tapi owner minta utk tidak guna sangkar dan buat sangkar DIY.. Sewa jauh lebih murah dr yg skrg.. Saya ada sedikit bajet namun tak mencukupi.. Semua pun tau kos nak pindah agak tinggi.. Dalam masa sama saya sedang carik adopter baru utk anak2 ni...saya serendah2 diri mohon bantuan sumbangan utk bina sangkar DIY...dan kos lori utk angkut anak2 ni ketika nak pindah..sejujurnya khidmat pet taxi agak perlahan.. Malah makanan anak juga perlu saya catu.. Tu pun ada 2 hamba Allah td bayarkan utk sy makanan anak2.. Alhamdullilah..pada kalian berdua..moga Allah limpahi rezeki sebanyak banyaknya..dan sentiasa dipermudahkan segala perjalanan dan urusan.... Saya masih tak cukup rm2000 utk kos. Saya minta sumbangan ikhlas...seikhlas hati..tak kisah lah waima rm1 sekalipun.. Maybank :512820075435 Nama pemilik : Firdaus@ Fabian . Pesanan DSSi jomnkita beri sumbangan rm1 rm5 rm10. Allah akan gantikan dgn lebih baik..amiinn yrb #kucing #pencintakucingmalaysia #pencintakucing #catlover #catlovers #cat #straycat #tolong #jomshare #tagkawan #kucingjalanan #kucingfree #duniakucing #sayang #viral #kucinginstagram #kucinginsta #kucingmanja #kucingcute #duniakucing #duniakucingmalaysia
500 NASKAH TERAKHIR! . F R E E P O S TA G E ! . . SELLING FAST.... Sebuah buku yang menterjemahkan pelbagai agenda jahat yang tersembunyi melalui teknologi yang ada disekeliling kalian. ..... Buku yang penuh dengan kontroversi ini, dihadkan penerbitan secara eksklusif kerana terpaksa melalui beberapa tapisan sulit yang agak berat supaya ianya tidak menjadi bahan fitnah dan khabar angin semata ..... Pelbagai isu konspirasi dan rahsia tersembunyi di garap sesuai dengan tema DOMINASI KONSPIRASI ILUMINASI " Legenda Ramalan dari Kitab Kegelapan" yang bakal meletupkan adrenalin dan pemikiran anda. ..... Menjawab Rahsia Dunia yang disembunyikan ..... Agenda penaklukan Namrud Moden ..... Rahsia Dari Kitab Purba [ Ancient Book] ..... Jaringan Bawah Tanah membentuk penguasaan Israel Raya. ..... Maksud Epik disebalik filem Marvel dan sekutunya ..... Benarkah Turki Khalifah Islam Moden atau?? ..... Imam Mahdi akan muncul disebelah Timur?? ..... Kebangkitan Islam diufuk DiNusantara, benarkah ? ..... RM30 M/S 315 3000 NASKAH LIMITED EDITION ONLINE SAHAJA . . Hubungi Sekarang! +60166950449 . . #jomrepost #viral #info #ilmu #jomshare #universal #world #infocommy . . TAG RAKAN ANDA SUPAYA MEREKA JUGA TAHU📢
Nak join FREE GIVEAWAY CONTEST DI @aurraanjastore ??? 🎁😉Jom check previous post 😉🎁 #aurraanjastore #aurraanjafreegiveaway1 #sayanakhadiahtelekung #jomfollow #jomshare #jomtag
Nak join FREE GIVEAWAY CONTEST DI @aurraanjastore ??? 🎁😉Jom check next post 😉🎁 #aurraanjastore #aurraanjafreegiveaway1 #sayanakhadiahtelekung #jomfollow #jomshare #jomtag
K E N A L I M U S U H U N T U K T E W A S K A N M U S U H - Part 3 ........ Mereka berusaha ke arah membawa dunia menuju New World Order dengan menggunakan organisasi yang sangat misteri yang lebih dikenali sebagai The Secret World Government. .......... Kerajaan rahsia ini dipimpin oleh orang-orang misteri yang digelar penyelidik konspirasi sebagai The Hidden Hand. .......... Rencana konspirasi The Hidden Hand ini bergerak dan menyelinap di seluruh dunia tanpa meninggalkan tanah pun termasuk ruang seluruh rumah anda apatah lagi kehidupan seharian. .......... Golongan Hidden Hand ini juga tidak berperikemanusiaan dan sentiasa mengharapkan kehancuran masyarakat dunia khususnya masyarakat Islam. Mereka merancang konflik dari sekecil-kecil masalah hingga sebesar dunia. ....... Setiap hari kita telah disuntik melalui hiburan yang mereka sejikan dengan kefahaman mereka bahkan ada yang telah terpengaruh dengan agenda mereka! ......... ......... Jom! TAG 3 rakan korang untuk meraih pahala percuma!👍🏼 . #jomshare #jomrepost #lenterahati #videoislamik #jomtaubat #videodakwah
Ada apek repair peti sejuk umi.. dr tadi dok belek2.. entah apa yg dia belek... 🤣🤣🤣🤣🤣 . Siapa kata kucing kampung x comel????? . Bagi saya kucing kampung sangat comel dan sangat manja..aktif lagi... . Senang jaga.. #kucing #kucingjalanan #viral #jomshare #kucinginstagram #malaysia #malaysian #malaysiaboleh #kitten #tolong #kucingcantik #sayangkucing #sayang #cinta #happy #kucingcute #kucingkampung
PERSIAPKAN DIRI UNTUK BERDEPAN DENGANNYA! . . Kemunculan Imam Mahdi dan Dajjal perlu diteliti dengan tenang kerana sekian ramai individu yang mengaku dirinya Mahdi, bahkan tidak kurang juga individu yang didakwa sebagai Dajjal, kerana tabiatnya yang suka berdusta dan menipu. . Banyak hadis membicarakan kemunculan Dajjal sebagai salah satu antara tanda-tanda kiamat. Ada hadis yang disifatkan sebagai sahih dan ada yang tidak sahih, tetapi keseluruhannya boleh disimpulkan bahawa Dajjal bukan sesuatu yang dongeng atau tidak berasas. . Kewujudan riwayat berhubung Dajjal daripada pelbagai sumber menunjukkan ia adalah suatu hakikat, bukan cerita dongeng. Hadis yang paling sahih tentang kemunculan Dajjal ialah hadis riwayat Muslim yang menyatakan bahawa Nabi s.a.w. selalu memohon doa agar Allah melindunginya daripada fitnah Dajjal. . Doa dalam bahasa Arab itu membawa maksud: Ya Allah! Aku berlindung kepadamu dari azab neraka jahanam, aku mohon berlindung kepadamu dari azab kubur, aku mohon berlindung kepadamu dari ujian hidup dan mati dan aku mohon berlindung kepadamu dari fitnah Dajjal. . . #jomrepost #viral #info #ilmu #jomshare #universal #world #infocommy . . TAG RAKAN ANDA SUPAYA MEREKA JUGA TAHU📢
APA ITU HAARP? . . High Frequency Active Auroral Research Program atau disingkat HAARP, merupakan suatu program penyelidikan gabungan yang dilakukan dan dibiayai oleh Tentera Udara AS, Tentera Laut AS, Universiti Alaska dan Defense Advanced Research Projects Agency (DARPA). Projek penyelidikan HAARP bermula pada tahun 1993. Salah satu stesen bumi HAARP milik Amerika ada di Alaska. . . HAARP "dipecat" gelombang radio frekuensi dari yang sangat rendah hingga yang sangat tinggi keatas atmosfera. Salah satu kesannya akan mempengaruhi ionosfera dan stratosfir menjadi hangat, menciptakan awan dan merubah iklim dunia. . . Jika diubah dengan kekerapan lain, maka gelombang radio frekuensi tersebut dapat terpantul oleh ionosfera dan kembali lagi ke Bumi untuk mencipta gempa bumi atau bahkan boleh mempengaruhi fikiran manusia. Dan masih ada beberapa kemampuan HAARP lain. . . Salah satu stesen HAARP ada di Alaska yangt terdiri dari 360 antena. Masing-masing antena menghasilkan daya pancar minimum sebanyak 10,000 watt. . . #jomrepost #viral #info #ilmu #jomshare #universal #world #jomtaubat #katadakwah @info.com.my . . TAG RAKAN ANDA SUPAYA MEREKA JUGA TAHU📢
Assalamualaikum Dato,Saya nak minta tolong jasa baik Dato untuk post tentang berita ini. Di office saya ada banyak sgt kucing. Org buang di pasar dan kucing2 dtg kesini. Saya slalu beri kucing2 ni makan. Kesian Dato pada kucing2 ni sebab orang kat sini nak buang semuanya. Anak2 kucing ni masih kecil dan menyusu lagi jadi xboleh dipisahkan dgn mak kucing. Saya tak boleh nak bela sebab adik2 saya ada penyakit Asthma. Minta jasa baik Dato untuk post berita ini dan mungkin jika ada Hamba Allah yangMinta jasa baik Dato untuk post berita ini dan mungkin jika ada Hamba Allah yang berminat nak ambil mereka untuk dibela, boleh DM saya di instagram : @hyozaradarwin Area:Bukit Raja,Klang012-8158822 Boleh whatsapp saya atau DM . #kucing #kucingjalanan #viral #jomshare #tagkawan #kesian #jomshare #kucingcute #kucingcantik #sayangkucing #sayang #cinta #happy #kucinginsta #malaysia #malaysian #malaysiaboleh #kucing2 #kesian #tolong #pencintakucing #pencintakucingmalaysia #duniakucing #duniakucingmalaysia #comel #kucingfree #sayang #haiwankesayangan #kesayanganrasulullahsaw
K E NA L I M U S U H U N T U K T E W A S K A N M U S U H - Part 2 ........ Pelbagai bukti telah menyatakan, ahli-ahli Illuminati telah mengawal dunia dan bertindak di belakang tabir Amerika, Israel dan beberapa negara lain, dinakamakan sebagai 'New World Order' (NWO). .......... Sesetengah pendapat turut menyatakan dari siasatan mereka, Illuminati juga turut dipimpin oleh manusia hybrid dikenali oleh mereka sebagai manusia cicak. Seperti filem cereka sains, Illuminati juga didakwa telah mempunyai satu barisan tentera manusia cicak ini. ............. Perlu diingatkan bahawa, golongan cerdik pandai didunia ini telah duduk dibawah 'payung' Illuminati. Kepakaran dan keupayaan mereka untuk melakukan segala perkara mustahil didunia ini tidak dapat disangkal lagi. ............ #jomshare #jomrepost #lenterahati #videoislamik #jomtaubat #videodakwah
PERSATUAN FREEMASON INTERNATIONAL! . . Freemasons atau Freemasonry adalah sebuah pertubuhan persaudaraan yang mula muncul sejak antara akhir abad ke 16 dan awal abad ke 17. Sekarang ini mereka ada merata-rata di dunia dengan keahlilan sekitar 5 juta orang iaitu sekitar 480,000 di England, Scotland dan Ireland , dan bawah dari 2 juta orang di Amerika Syarikat. Mereka percaya kepada suatu kuasa yang mereka puja yang mana kuasa itulah yang diakui mereka sebagai ‘God’ atau ‘Tuhan’. Dan tuhan yang dipuja-puja mereka itu secara ringkasnya adalah tuhan yang digelar mereka sebagai ‘The all seeing-eye’ atau ‘Mata yang dapat melihat segala sesuatu’. . Dan itulah mata satu yang seringkali digambarkan oleh mereka dalam banyak simbol-simbol mereka antaranya seperti di bawah; . Simbol tuhan bermata satu itulah yang terdapat pada duit USD1 Dollar Amerika Syarikat yang mana pengaruh Illuminati telah menyelinap masuk ke kerajaan Amerika Syarikat sejak dulu lagi. . Presiden-presiden Amerika Syarikat sejak George Washington lagi terlibat dengan kumpulan Freemasons ini, hinggalah kepada presiden yang lalu iaitu George W. Bush yang juga merupakan ahli tetap kepada Skull and Bones, juga kabilah dari Illuminati itu. . . #jomrepost #viral #info #ilmu #jomshare #universal #world #infocommy . . TAG RAKAN ANDA SUPAYA MEREKA JUGA TAHU📢 @info.com.my
Salam dato boleh x iklan kan sapa yg boleh tolong kucing ni.Dah 2kali dah sy jumpa kt amart kempas,jb,berjalan macam x larat tp nyawa nya masi panjang.sy mampu bg makan je kalo jumpa sbb sy tinggal d apartment...kalo kat kg sy dan family memang suka kutip stray cat kt pasar bawa balik...tp kt johor sbb kerja dan tinggal bersama rakan-rakan..susah nk bawa balik...harap ada pencinta yg berhati mulia sudi tolong.tengok mata kucing td mengharapkan saya tolongnya...sebak sangat. . 0179847783 ini nombor fon saya . #kucing #kucingjalanan #viral #jomshare #kucinginstagram #malaysia #malaysian #malaysiaboleh #kitten #kucinginsta #cat #kucingfree #duniakucing #sayang #binatangkesayangan #haiwankesayangan #pencintakucingmalaysia #duniakucingmalaysia #pencintakucing #pencintakucingmalaysia
PERSATUAN FREEMASON INTERNATIONAL! . . Freemasons atau Freemasonry adalah sebuah pertubuhan persaudaraan yang mula muncul sejak antara akhir abad ke 16 dan awal abad ke 17. Sekarang ini mereka ada merata-rata di dunia dengan keahlilan sekitar 5 juta orang iaitu sekitar 480,000 di England, Scotland dan Ireland , dan bawah dari 2 juta orang di Amerika Syarikat. Mereka percaya kepada suatu kuasa yang mereka puja yang mana kuasa itulah yang diakui mereka sebagai ‘God’ atau ‘Tuhan’. Dan tuhan yang dipuja-puja mereka itu secara ringkasnya adalah tuhan yang digelar mereka sebagai ‘The all seeing-eye’ atau ‘Mata yang dapat melihat segala sesuatu’. . Dan itulah mata satu yang seringkali digambarkan oleh mereka dalam banyak simbol-simbol mereka antaranya seperti di bawah; . Simbol tuhan bermata satu itulah yang terdapat pada duit USD1 Dollar Amerika Syarikat yang mana pengaruh Illuminati telah menyelinap masuk ke kerajaan Amerika Syarikat sejak dulu lagi. . Presiden-presiden Amerika Syarikat sejak George Washington lagi terlibat dengan kumpulan Freemasons ini, hinggalah kepada presiden yang lalu iaitu George W. Bush yang juga merupakan ahli tetap kepada Skull and Bones, juga kabilah dari Illuminati itu. . . #jomrepost #viral #info #ilmu #jomshare #universal #world #infocommy . . TAG RAKAN ANDA SUPAYA MEREKA JUGA TAHU📢
Kesian anak2 kucing ni.. jom kita bantu sorg sikit rm1 rm5 rm10 . PESANAN DR PENCINTA KUCING= Assalamualaikum dato.. maaf menganggu. Saya ingin meminta sedikit bantuan dari dato untuk rawatan anak-anak kucing ini. Ini kucing yang datang ke rumah saya.. keadaan matanya sangat teruk dan saya takut boleh menyebabkan mereka buta. Saya masih belajar dan kekurangan duit untuk bawa mereka kepada vet ..Keadaan mata mereka teruk. Yang hitam sangat teruk sampai mcm terkeluar mcm tu. Saya sgt kesian tgk keadaan merekaHarap dato dapat bantu saya. Terima kasih . .nombor akaun 1199529000133514 ni no akaun bsn. Atas nama sy, nurul Shafiqa binti azuwi. . Sy tinggal di setiu, terengganu. . NOMBOR TELEFON 0145124434 . #kucing #kucingjalanan #viral #jomshare #tagkawan #kucingfree #duniakucing #sayang #binatangkesayangan #haiwankesayangan #pencintakucingmalaysia #duniakucingmalaysia #comel #kucinginstagram #kucinginsta #malaysia #malaysian #malaysiaboleh #kitten #tolong
TANDA TANDA AL MAHDI . . Berikut merupakan beberapa ciri-ciri yang terdapat pada diri al-Imam al-Mahdi[4]: Di bahagian bahunya ada tanda yang sama pada bahu Nabi SAW. Beliau akan berkumpul bersama Nabi Isa A.S dan Nabi Isa akan bersolat di belakangnya. Penduduk bumi akan merasa cukup pada zaman kekuasaannya dan banyaknya keberkatan dari bumi akan keluar. Beliau akan menanam satu batang kayu di atas tanah yang kering lalu ia akan menjadi hijau dan berdaun. Sifat-Sifat Keperibadian Imam Al-Mahdi Di antara sifat-sifat keperibadian al-Imam al-Mahdi A.S adalah seperti berikut[5]: Beliau merupan seorang anak Adam. Dahinya luas dan hidungnya mancung. Kedua-dua matanya bercelak. Wajahnya bercahaya seakan-akan beliau adalah bintang yang menyinar. Di bahagian bahunya ada tanda seperti yang terdapat pada Rasulullah S.A.W. Warna kulitnya adalah warna orang Arab dan tubuh badannya seperti tubuh orang Israel. Umurnya 40 tahun dan dalam sebahagian riwayat 30 hingga 40 tahun. Akhlak beliau menyerupai akhlak Nabi S.A.W. . ...... INFINITY WAR : LEGENDA KITAB KEGELAPAN DARI MAKAM PURBA. . . Hubungi Sekarang! 📲 Whatsapp +6019-655 9705 . TAG RAKAN ANDA SUPAYA MEREKA JUGA TAHU📢
ABAIKAN DAK2 KEYBOARD WARRIOR! . . "Mule2, posting2 admin kt IG sgt2 sya pyh nk pcya. Skrg, bru sy fhm, prncgn mereka yg sgt POWER & RAPI, shggakan yg salah dlihat betul, yg betul dilihat salah. . So, admin bertabahlah, mgkin mreka yg x beli buku INFINITY WAR ni xkan fhm ap yg Admin post d @info.com.my kan? Hahahha.. . Abaikan yg xbrpa nak 'bijak' dak2 keyboard warrior tuhh.." Testimoni #infinitywar by @hadi_fayyadh , oleh Nora Izzah, 19 tahun. . . Apa kata anda pula? Apakah masih MENGARUT apa yang diketengahkan atau anda sudah JELAS apa yang saya sedang sampaikan? . . Pihak @info.com.my tidak lain tidak bukan adalah berniat untuk memberikan pencerahan kepada GENERASI MUDA agar memahami Ilmu Eskatologi atau Ilmi Fitnah Akhir Zaman. . . Jelajahi dan telusuri kisah sebenar Agenda Elit Konspirator Yahudi dalam merancang rapi strategi licik mereka dalam karya KONTROVERSI & KONSPIRASI by @hadi_fayyadh #infinitywar . . Dapatkan SEGERA! BELI 2 FREE POSTAGE HARI INI! +60166950449 . . #jomrepost #viral #info #ilmu #jomshare #universal #world . . TAG RAKAN ANDA SUPAYA MEREKA JUGA TAHU📢
KESIAN ANAK2 KUCING NI😢😢😢 ADA SESIAPA YG SUDI AMBIK MIAU2 INI??? . PESANAN DR PENCINTA KUCING= As salam Dato. Mohon bantuan Dato panjangkan kat IG Dato. Kesian kittens ni.. dekat petronas presint 9 putrajaya. Ketakutan.. tak tahu pemilik asalnya siapa.kalau ada yang sudi utk adopt.. (bukan saya yang jumpa tapi kawan saya baru maklumkan tadi)tq Dato😭 Sesiapa nk adopt boleh ke petronas presint 9 terus..tq😢 . #kucing #kucingjalanan #viral #jomshare #kucingcantik #sayangkucing #sayang #cinta #happy #kucingcute #kucinginstagram #malaysia #malaysian #malaysiaboleh #kitten #tolong #tagkawan #kucinginsta #pencintakucingmalaysia #pencintakucing
KITA TELAH LARUT DALAM PENIPUAN 'MEREKA'! . . Simbol Bintang segi delapan (the 8 pointed star) sendiri sebenarnya justru berkaitan dengan the Star of Ishtar yang berasal dari paganisme Babylonia dan Assyria. . Ishtar, menurut kepercayaan mereka adalah dewi perang Babylonia. Dia dikenal pula sebagai dewi nafsu/ birahi – perang dan prostitusi, serta dikenal pula sebagai dewi Venus. . Bulan Sabit & Bintang sesungguhnya BUKAN bagian daripada Islam dan TIDAK SEMESTINYA dianggap sebagai lambang Islam. . Karena baik Bintang segi delapan ataupun “Bulan Sabit & Bintang” keduanya adalah berasal dari kepercayaan paganisme, yang jelas-jelas bertentangan dengan ‘aqiidah Islamiyyah. . . #jomrepost #viral #info #ilmu #jomshare #universal #world #infocommy . . TAG RAKAN ANDA SUPAYA MEREKA JUGA TAHU📢
KITA TELAH LARUT DALAM PENIPUAN 'MEREKA'! . . Simbol Bintang segi delapan (the 8 pointed star) sendiri sebenarnya justru berkaitan dengan the Star of Ishtar yang berasal dari paganisme Babylonia dan Assyria. . Ishtar, menurut kepercayaan mereka adalah dewi perang Babylonia. Dia dikenal pula sebagai dewi nafsu/ birahi – perang dan prostitusi, serta dikenal pula sebagai dewi Venus. . Bulan Sabit & Bintang sesungguhnya BUKAN bagian daripada Islam dan TIDAK SEMESTINYA dianggap sebagai lambang Islam. . Karena baik Bintang segi delapan ataupun “Bulan Sabit & Bintang” keduanya adalah berasal dari kepercayaan paganisme, yang jelas-jelas bertentangan dengan ‘aqiidah Islamiyyah. . . #jomrepost #viral #info #ilmu #jomshare #universal #world #infocommy . . TAG RAKAN ANDA SUPAYA MEREKA JUGA TAHU📢
(KKI/190718) • Bismillah • "BULAT KEKADANG PETAK" • Bukan musim durian je yang orang tunggu, musim cuti sekolah pun sama. Tengah siapkan beberapa sample pelbagai design dulang hantaran. • Untuk tempahan direct wasap: 👉 www.wasap.my/+60107672646/KKI 👉 www.wasap.my/+60107672646/KKI 👉 www.wasap.my/+60107672646/KKI • Jangan lupa like👇👇👇. • Page: www.facebook.com/Kakikayuipoh ig: @kakikayuipoh#MadeInIpoh #LearnSomething #KerjaKayu #KakiKayuIpoh #RebellionClothing #AkuSuka #KataSapot #SapotLokal #Inspirasi #JomDeco #JomAmal #JomSantai #JomShare #ArtOfKakiKayu #WoodWorking #CustomWoodWork #PerabotPallet #CarBootStall #PalletByKakikayuipoh
PENDARATAN BENAR ATAU SEKADAR KHABAR?! . . Buat FOLLOWERS @jomtaubat yang dikasihi. Kami sangat mengimpikan IG kami ini menjadi medan perbincangan dan perkongsian. . . Oleh itu, kami memohon jasa baik korang semua untuk diskusi di bawah melalui ruangan comment ye. . . Insya Allah, Admin bercadang nak bagi hadiah kepada yang bernas pandangannya. Nantikan karya @hadi_fayyadh penuh Misteri Akhir Zaman #ketikaazazilberputusasa . . #jomrepost #viral #info #ilmu #jomshare #universal #world #jomtaubat #katadakwah @info.com.my . . TAG RAKAN ANDA SUPAYA MEREKA JUGA TAHU📢 . . APA PANDANGAN ANDA??
. TUHAN (PALSU) TURUN KE BUMI! . . Bayangkan satu imej besar tiba2 muncul di langit dan mendakwa dirinya Tuhan. . . Anda melihat sekeliling anda secara tiba2 mempercayainya seterusnya memberikan ikrar untuk BERIMAN dan patuh kepadanya. . . Agaknya apakah reaksi anda ketika itu? . . TUHAN JELMAAN HOLOGRAM! Jelajahi Agenda Elite Konspirator dalam karya @hadi_fayyadh #infinitywar . . Alhamdulillah.. ORDER telah dibuka secara rasmi dan tidak sampai berapa jam, hampir 500 naskah telah ditempah. Jika anda berminat ingin dapatkan karya yang belum pernah diterbitkan seumpamanya di Malaysia, metodhologi berbeza dengan karya sedia ada, maka cepatlah bertindak. .... ORDER akan ditutup sebaik sahaja 500 Naskah telah ditempah secara rasmi. Harga RM29.90 dan istimewanya anda akan dapat FREE BOOKMARK & SIGN PENULIS Ustaz @hadi_fayyadh. Boleh hubungi agen kami yang sah ...... INFINITY WAR : LEGENDA KITAB KEGELAPAN DARI MAKAM PURBA. . . HUBUNGI SEGERA SEKARANG ! . PEMBELIAN 2 BUAH KE ATAS, FREE POSTAGE! . . Dapatkan sekarang! +60148150964 +60148150964 +60148150964 . . Jom Follow IG : @islamic_production.shop @islamic_production.shop @islamic_production.shop . . #semusimdibarzkhlllfab1 #ketikaazazilberputusasalllfab1 #semusimdimahsyarlllfab1 #mengintaiakudinerakalllfab1 #hadifayyadhproductionlllfab1 #TeamDhirarFayyadhArmy #TeamDhirar2018 #jomrepost #viral #info #ilmu #jomshare #universal #world . . TAG RAKAN ANDA SUPAYA MEREKA JUGA TAHU📢
Regrann from @info.com.my - KIAMAT SEMAKIN MENGHAMPIRI! . . Orang-orang miskin dan pekerjaannya mengembala kambing tiba-tiba menjadi para pemimpin manusia banyak. Para pengembala yang sama, bermegah-megahan dengan gedung-gedung besar dan tinggi-tinggi. Berlumba-lumba membina bangunan tinggi - Daripada Abu Hurairah r.a. ia berkata; suatu ketika Rasulullah s.a.w. nampak di tengah-tengah orang ramai. . . Lalu baginda didatangi oleh seseorang yang menanyakan kepadanya: "Wahai Rasulullah s.a.w. bilakah terjadinya kiamat?" Nabi s.a.w. menjawab dengan bersabda: "Tidaklah orang yang ditanya mengenai masalah itu lebih mengetahui daripada yang bertanya. . . Akan tetapi aku akan memberitahukan kepadamu tentang tanda-tandanya. Iaitu, jika seorang ammah (hamba perempuan) melahirkan majikannya, itulah yang termasuk di antara tanda-tandanya. . . Juga apabila orang-orang yang tidak beralas kaki dan tidak berpakaian menjadi pemimpin masyarakat, maka itu juga di antara tanda-tandanya. Demikian pula apabila para pengembala domba berlumba-lumba meninggikan bangunan, . . maka itulah salah satu tandanya di antara tanda-tanda yang lima, yang mana tidak mengetahui yang sesungguhnya selain Allah SWT." Kemudian baginda membacakan ayat berikut ini: . . "Sesungguhnya Allah, hanya pada sisi-Nya sahajalah pengetahuan tentang hari kiamat, dan Dia-lah yang menurunkan hujan, serta mengetahui apa yang ada di dalam rahim";- (Riwayat Ibn Majah). . . #jomrepost #viral #info #ilmu #jomshare #universal #world #infocommy . . TAG RAKAN ANDA SUPAYA MEREKA JUGA TAHU📢 - #regrann
K E N A L I M U S U H U N T U K T E W A S K A N M U S U H - Part 1 ......... Illuminati ini mempunyai premisnya yang sangat kukuh. Dalam al-Quran ada banyak menyatakan tentang gerakan Yahudi. Antaranya bagaimana orang Yahudi ini ingkar kepada ajakan Nabi Muhammad SAW untuk beriman dengan al-Quran. Sekarang ini ada golongan di Malaysia menyatakan Illuminati tidak wujud, padahal memang ada. Mungkin nama berbeza tetapi ia gerakan Yahudi. Gerakan mereka menentang Islam secara sembunyi ....... Dalam manifesto 25 dasar atau prinsip gerakan Freemason atau Illuminati yang dibuat oleh Dr. Adam Weishaupt, antaranya disebut menyebarkan liberalisme. Ini disebut jelas dalam manifestonya dan tidak disembunyikan. Ini dasar yang sangat fundamental dan daripada situlah pergi kepada liberal agama, liberal budaya dan pelbagai bentuk liberal lagi. Ini juga diwacanakan sebenarnya terutamanya di Barat khususnya Amerika Syarikat (AS). ..... #jomshare #jomrepost #lenterahati #videoislamik #jomtaubat #videodakwah . . TAG RAKAN ANDA SUPAYA MEREKA JUGA TAHU 📢
S E N J A T A M I N D C O N T R O L ................ Minda manusia normal boleh dikawal. Bagaimana? Dengan memecahkan pemikiran seseorang itu atau menjadikan seseorang itu menjadi putus asa yang dahsyat. Pernah kecewa? Rasa putus harapan? Ketika itu manusia akan beratip di atas tikar sembahyang meminta pertolongan daripada Allah tuhan yang esa. Yang sentiasa bersama manusia walau dimana berada. Apa akan jadi jika kafir? Tidak mempunyai tuhan? Tidak pandai berzikir seperti umat Islam lakukan untuk pengisian rohani? Bagaimana degan rasa putus asa tadi jika anda tidak tahu pengisian rohani ini? Bunuh diri? Dadah? Alkohol? Disinilah tahap paling mudah untuk seseorang itu dikawal dan dihasut. Punca utamanya, pemikiran putus asa. Mindcontrol adalah salah satu senjata Dajal akhir zaman untuk memusnahkan umat manusia khususnya umat Islam yang amat dimusuhinya. Mereka sanggup melakukan pelbagai eksperimen ke atas anak-anak kecil untuk mengkaji keupayaan mengawal minda seseorang. Minda manusia normal boleh dikawal. Bagaimana? Dengan memecahkan pemikiran seseorang itu atau menjadikan seseorang itu menjadi putus asa yang dahsyat. ......... Ini semuanya semata-mata untuk mencipta rasa putus asa yang amat hebat dalam diri anak tadi sebagai subjek mindcontrol, dalam istilah mindcontrolnya; mind split. Mind split inilah yang akan dikembang hingga menjadi MPD-Multiple Personality Disorder. Orang yang menjadi MPD tidak ubah seperti zombie, hanya mengikut perintah tuannya tanpa ada rasa kemahuan yang lain. .............. .............. . . #jomrepost #viral #info #ilmu #jomshare #universal #world . . TAG RAKAN ANDA SUPAYA MEREKA JUGA TAHU📢
SENTIASALAH BERSYUKUR ! . . "Sesungguhnya jika kamu bersyukur , nescaya akan AKU tambahkan nikmat kepadamu , tetapi jika kamu mengingkari nikmatKu , pasti azabKu sangat pedih" (Ibrahim : 7) . . #jomtaubat #jomshare #katadakwah
SANGKAR KUCING DI PERLUKAN ..!!! . AMPANG. 0176728279 . PESANAN DR PENCINTA KUCING = Assalamualaikum dato..maaf mggngu..sy ida dri ampang..sy ada bela kucing 4ekor..sangkar buat sendiri..xmampu bli..sy xkje..mgasuh ank jiran amik upah..smlm ada ibu kucing dtg..umh sy..dia branak dkt umh sy..sy dh xde tempat nk letak..5ekor ank dia...sy mcm kesianSy cuma..nk minta pertolongan dato.dato rmai kwn..klu ada yg xpkai sangkar..atau yg xguna sangkar..sy nk minta beli..tpi hrp hrga jgn la mahal..sy prgi tnya kt kedai...Mahal..sy xmampu..sy cuma nk letak ibu dgn ank je..dlm sangkar..sy mncri sangkar yg dh terpkai..klu ada yg baik hti..nk sedekah pun sy trima..semua tu..kucing jlnan.Tpi yg beranak ni..dia dtg sndri umh sy..2hr lps tu..dia dh branak . #kucing #kucingjalanan #viral #jomshare #kucinginstsgram #sayangkucing #sayang #cinta #happy #kucingcute #kucingcantik #pencintakucingmalaysia ❤️ #pencintakucing #pencintakucingmalaysia #duniakucing #duniakucingmalaysia #comel #kucingfree #kucingmanja #sayangku #haiwankesayangan
PESANAN DR PENCINTA KUCING= Salam Dato', maaf atas nukilan saya ini jika menganggu masa Dato, baru2 ini kucing 'stray' yg sy slalu bg makan pilih utk beranak dlm rumah sy pd isnin semalam. Masalah saya adalah sy tak bole membela ibu kucing dan anak2nya 4 ekor yg comel2 sb kesihatan saya tidak mengizinkan, suami saya kerjanya slalu travel dan kami duduk di flat yg kecil. Sy tak smp hati nk letak merata ibu kucing ini dan anak2nya di tempat lain so sy hrp Dato dpt war2kn kepada sesiapa yg nk membela ibu dan 4 ekor anaknya.Kami duduk di lembah maju/pandan indah berdekatan dgn MPAJ hq.Masih, comel kn? t.ksh sudi bc Dato..anak2nya sy tak capture sb masih dlm hari..entahla sy percaya jg dgn kata2 org x baik tangkap gmbr baby yg dlm hari x kira manusia atau kucing. Anak dia yg 1: corak hitam ada line2 dan putih 2: oren 3. Putih tompok hitam 4. 3 warna tompok mcm maknyaJiran sy ni ada masalah mental/ ntahla..benci kucing..dh 2-3 kucing sy hilang tanpa di kesan dan mcm2 dia buat sy dh perhatikn, so sy nk selamatkn kucing2 ini utk diambil anak angkat, bole hubungi sy lin @ 010-931 9583 jika berminat. Kalau bole secepat mgkin kerana sy akan ke singapore sabtu ini dan suami sy pula ke penang isnin ni..takut x trbela kucing2 comel ini. . #kucing #kucingjalanan #viral #jomshare #kucingcute #kucingcantik #sayangkucing #sayang #cinta #happy #kucingcute #kucingcantik #pencintakucing #pencintakucingmalaysia #duniakucing #duniakucingmalaysia #comel #kucingfree #duniakucing #malaysia #malaysian #malaysiaboleh #kitten #tolong #kittens #kucinginstagram #kucinginsta #cat
ISTANA DAJJAL DI BUKIT BERGARAM TELAH PUN ADA . TAHUKAH KORANG? Nabi Muhammad SAW pernah mengatakan bahawa salah satu petunjuk akan keluarnya Ad-Dajjal, ialah bilamana kebanyakan manusia menjadi acuh tak acuh dengan perkara fitnah Ad-Dajjal ini dan bahkan para ulamanya pun meninggalkan kewajipannya untuk memperingatkan kaum muslimin perihal fitnah Ad-Dajjal dari atas mimbar da’wah. . Hanya sebahagian kecil saja yang menda’wahkannya. Padahal di setiap akhir tahiyyat akhir kita disunahkan untuk berdoa meminta perlindungan daripada fitnah Dajjal. Sepertinya, keadaan umat Islam saat ini terlena mengejar cinta dunia dan lupa hari akhir zaman. . ﺳَﻤِﻌْﺖُ ﺭَﺳُﻮﻝَ ﺍﻟﻠَّﻪِ ﺻَﻠَّﻰ ﺍﻟﻠَّﻪُ ﻋَﻠَﻴْﻪِ ﻭَﺳَﻠَّﻢَ ﻳَﻘُﻮﻝُ ﻻَﻳَﺨْﺮُﺝُ ﺍﻟﺪَّﺟَّﺎﻝُ ﺣَﺘَّﻰ ﻳَﺬْﻫَﻞَ ﺍﻟﻨَّﺎﺱُ ﻋَﻦْ ﺫِﻛْﺮِﻩِ ﻭَﺣَﺘَّﻰ ﺗَﺘْﺮُﻙَ ﺍﻷَْﺋِﻤَّﺔُﺫِﻛْﺮَﻩُ ﻋَﻠَﻰ ﺍﻟْﻤَﻨَﺎﺑِﺮِ . . “Sesungguhnya saya telah mendengar Rasulullah SAW bersabda: “Ad-Dajjal tidak akan keluar sampai manusia menjadi hairan dengan perkaranya (Ad-Dajjal) dan sampai para mubaligh di atas mimbar-mimbar tidak memperingatkannya lagi (soal Ad-Dajjal).” [HR Ahmad – Shahih] . Di Jabal Habsyi, terletak 12.5 km dari kota Madinah Al-Munawwarah terdapat suatu bukit yang di puncaknya telah dibangunkan suatu gedung yang diberi nama Kingdom Palace. . Sebagaimana diriwayatkan di dalam Shahih Bukhari, kelak di akhir zaman Dajjal akan terus menyerang semua manusia dan semua tempat hingga sampailah Dajjal di kota Madinah Al-Munawwarah, akan tetapi Dajjal tidak boleh masuk ke dalamnya. . . #jomrepost #viral #info #ilmu #jomshare #universal #world #infocommy . . TAG RAKAN ANDA SUPAYA MEREKA JUGA TAHU📢
#Repost @datosrisalmahismail (@get_repost ) ・・・ Kesian sangat kucing ni kena kanser puting susu.. harus segera buat pembedahan... mari kita banti sorg sikit rm1 rm5 rm10 .. akaun bank selak gambar di atas.. Kucing dia ni kena kanser perlukan pembedahan Andai akak dapat bantu post di ig akak..kami sgt bersyukur 0186677618 whatsapp .. No fon sy 011-28202244 utk call shj . #kucing #kucingjalanan #viral #jomshare #tagkawan #kucinginstagram #kucinginsta #cat #pencintakucing #pencintakucingmalaysia #duniakucing #duniakucingmalaysia #comel #kucingfree #kucingcute #kucingcantik #sayangkucing #sayang #cinta #happy #kucingmanja #kesian #sayang #tolong
Kesian sangat kucing ni kena kanser puting susu.. harus segera buat pembedahan... mari kita banti sorg sikit rm1 rm5 rm10 .. akaun bank selak gambar di atas.. Kucing dia ni kena kanser perlukan pembedahan Andai akak dapat bantu post di ig akak..kami sgt bersyukur 0186677618 whatsapp .. No fon sy 011-28202244 utk call shj . #kucing #kucingjalanan #viral #jomshare #tagkawan #kucinginstagram #kucinginsta #cat #pencintakucing #pencintakucingmalaysia #duniakucing #duniakucingmalaysia #comel #kucingfree #kucingcute #kucingcantik #sayangkucing #sayang #cinta #happy #kucingmanja #kesian #sayang #tolong
Cutenya...comel sungguh.. ada sesiapa berminat..?? . PESANAN DR PENCINTA KUCING= Salam dato. Ingin minta pertolongan kalau dato boleh tlg share kan mengenai stray cat ini.Stray cat masa bunting. Kini menumpang dirumah penjaga sementara menunggu penjaga baru. Harap ada sudi yg adopt. Jantina anak tak pasti. Bole call or wassap fazira 0192080490. Lokasi area KL. Tq dato. . #kucing #kucingjalanan #viral #jomshare #kucingfree #duniakucing #sayang #binatangkesayangan #haiwankesayangan #pencintakucingmalaysia #kucingcomel #pencintakucing #duniakucingmalaysia
TANDA TANDA AL MAHDI . . Berikut merupakan beberapa ciri-ciri yang terdapat pada diri al-Imam al-Mahdi[4]: Di bahagian bahunya ada tanda yang sama pada bahu Nabi SAW. Beliau akan berkumpul bersama Nabi Isa A.S dan Nabi Isa akan bersolat di belakangnya. Penduduk bumi akan merasa cukup pada zaman kekuasaannya dan banyaknya keberkatan dari bumi akan keluar. Beliau akan menanam satu batang kayu di atas tanah yang kering lalu ia akan menjadi hijau dan berdaun. Sifat-Sifat Keperibadian Imam Al-Mahdi Di antara sifat-sifat keperibadian al-Imam al-Mahdi A.S adalah seperti berikut[5]: Beliau merupan seorang anak Adam. Dahinya luas dan hidungnya mancung. Kedua-dua matanya bercelak. Wajahnya bercahaya seakan-akan beliau adalah bintang yang menyinar. Di bahagian bahunya ada tanda seperti yang terdapat pada Rasulullah S.A.W. Warna kulitnya adalah warna orang Arab dan tubuh badannya seperti tubuh orang Israel. Umurnya 40 tahun dan dalam sebahagian riwayat 30 hingga 40 tahun. Akhlak beliau menyerupai akhlak Nabi S.A.W. . . Alhamdulillah, PRE ORDER telah dibuka secara rasmi dan tidak sampai berapa jam, hampir 500 naskah telah ditempah. Jika anda berminat ingin dapatkan karya yang belum pernah diterbitkan seumpamanya di Malaysia, metodhologi berbeza dengan karya sedia ada, maka cepatlah bertindak. .... PRE ORDER akan ditutup sebaik sahaja 500 Naskah telah ditempah secara rasmi. Harga RM30.00 dan istimewanya anda akan dapat FREE BOOKMARK & SIGN PENULIS Ustaz @hadi_fayyadh. Boleh hubungi agen kami yang sah ...... INFINITY WAR : LEGENDA KITAB KEGELAPAN DARI MAKAM PURBA. . . Hubungi Sekarang! +60129618198 . . #jomrepost #viral #info #ilmu #jomshare #universal #world . . TAG RAKAN ANDA SUPAYA MEREKA JUGA TAHU📢
TANDA TANDA AL MAHDI . . Berikut merupakan beberapa ciri-ciri yang terdapat pada diri al-Imam al-Mahdi[4]: Di bahagian bahunya ada tanda yang sama pada bahu Nabi SAW. Beliau akan berkumpul bersama Nabi Isa A.S dan Nabi Isa akan bersolat di belakangnya. Penduduk bumi akan merasa cukup pada zaman kekuasaannya dan banyaknya keberkatan dari bumi akan keluar. Beliau akan menanam satu batang kayu di atas tanah yang kering lalu ia akan menjadi hijau dan berdaun. Sifat-Sifat Keperibadian Imam Al-Mahdi Di antara sifat-sifat keperibadian al-Imam al-Mahdi A.S adalah seperti berikut[5]: Beliau merupan seorang anak Adam. Dahinya luas dan hidungnya mancung. Kedua-dua matanya bercelak. Wajahnya bercahaya seakan-akan beliau adalah bintang yang menyinar. Di bahagian bahunya ada tanda seperti yang terdapat pada Rasulullah S.A.W. Warna kulitnya adalah warna orang Arab dan tubuh badannya seperti tubuh orang Israel. Umurnya 40 tahun dan dalam sebahagian riwayat 30 hingga 40 tahun. Akhlak beliau menyerupai akhlak Nabi S.A.W. . . Alhamdulillah, PRE ORDER telah dibuka secara rasmi dan tidak sampai berapa jam, hampir 500 naskah telah ditempah. Jika anda berminat ingin dapatkan karya yang belum pernah diterbitkan seumpamanya di Malaysia, metodhologi berbeza dengan karya sedia ada, maka cepatlah bertindak. .... PRE ORDER akan ditutup sebaik sahaja 500 Naskah telah ditempah secara rasmi. Harga RM30.00 dan istimewanya anda akan dapat FREE BOOKMARK & SIGN PENULIS Ustaz @hadi_fayyadh. Boleh hubungi agen kami yang sah ...... INFINITY WAR : LEGENDA KITAB KEGELAPAN DARI MAKAM PURBA. . . Hubungi Sekarang! +60129618198 . . #jomrepost #viral #info #ilmu #jomshare #universal #world . . TAG RAKAN ANDA SUPAYA MEREKA JUGA TAHU📢
ISLAM AGAMA KEDAMAIAN TIDAK MENGAJAR KEBENCIAN ...... Jom Folllow IG : @lenterahati___ @lenterahati___ @lenterahati___ . Jom! TAG rakan korang!👍🏼 . #jomshare #jomrepost #lenterahati #videoislamik #jomtaubat #videodakwah
MESEJ SEMBUNYI MELALUI KARTUN DISNEY. Part iv ..... #jomrepost #viral #info #ilmu #jomshare #universal #world #infocommy . . TAG RAKAN ANDA SUPAYA MEREKA JUGA TAHU📢
TUHAN (PALSU) TURUN KE BUMI! . . Bayangkan satu imej besar tiba2 muncul di langit dan mendakwa dirinya Tuhan. . . Anda melihat sekeliling anda secara tiba2 mempercayainya seterusnya memberikan ikrar untuk BERIMAN dan patuh kepadanya. . . Agaknya apakah reaksi anda ketika itu? . . SIRI EKSKLUSIF 3: TUHAN JELMAAN HOLOGRAM . . #jomrepost #viral #info #ilmu #jomshare #universal #world #jomtaubat #katadakwah @info.com.my . . TAG RAKAN ANDA SUPAYA MEREKA JUGA TAHU📢
#Repost @info.com.my (@get_repost ) ・・・ MIRIP APAKAH DUA MENARA INI? . . Menara besar MekahApabila melihat pembangunan yang sangat hebat di sekitar Mekah, saya terfikir: ‘Apa agaknya kata Nabi Ibrahim melihat pembangunan sehebat itu. . Ketika Allah memerintahkan Nabi Ibrahim meletakkan Ismail dan Hajar di lembah yang tiada tumbuh-tumbuhan, tanam-tanaman dan binaan, juga ketika Allah memerintahkan Baginda berdua membina Kaabah dan menyeru manusia mengerjakan haji, Nabi Ibrahim taat sahaja walaupun di fikiran mungkin tertanya-tanya siapakah yang mendengar seruannya dan apakah yang bakal berlaku di Mekah ribuan tahun kemudian. . Saya juga teringat dengan jawapan Nabi Muhammad SAW kepada Jibril yang berupa sebagai lelaki segak dalam hadis Islam, Iman, Ihsan ketika Jibril bertanya Nabi tentang Kiamat. Lantas Nabi hanya menyebutkan tanda-tanda Kiamat kerana hanya Allah Yang Maha Mengetahui bila berlakunya Kiamat. . Yang menarik dari pelbagai tanda Kiamat itu-kecil dan besarnya, Nabi Muhammad SAW menyebut: ‘..apabila engkau melihat orang yang tidak berkasut, tidak berpakaian, miskin, pengembala kambing berbangga-banga menegak dan meninggikan bangunan.’ SubhanAllah! . Nabi sebut satu tanda Kiamat dalam keadaan Mekah masih terlalu daif dan naif fizikalnya. Itulah mukjizat. Itulah tanda Kiamat. Dan itulah yang bakal kita lihat. . . #jomrepost #viral #info #ilmu #jomshare #universal #world #infocommy . . TAG RAKAN ANDA SUPAYA MEREKA JUGA TAHU📢
next page →