#jb

7,861,242 posts

Loading...
#Jb
Fendimanมีให้ฟังJooxแล้วแต่เอ็มวีเต็มต้องรอคืนนี้ ตื่นเต้นจัง😍😍 #Fendiman #JacksonFandiman #TEAMWANG . . . #ความส ุขของเราคือเค้าทั้ง7#jb #marktuan #jacksonwang #jinyoung #youngjae #bambam #yugyeom #bnior #jackjae #markbam #yugjin #markjin #bamyug #got7 #got7เป ็นวงตลก#igot7 #got7withigot7 #igot7withgot7 #ahgabong #igot7 ❤️🐥 #got7forever
Loading...
I love uuu
#CoQtrol ni kan sangat sesuai utk korang yang nak TENAGA dan JANTUNG yang sihat..selain manfaat2 lain...yang paling best sebab sehari telan SEBIJI je...senang dan praktikal sangat untuk korang yang tak suka telan vitamin banyak2😍😍 Peranan Utama CoQ Health Plus Shaklee:~ 1- Untuk memberi tenaga kepada Jantung, kekurangan coQ10 akan memberikan kesan kepada jantung dan sistem kardovaskular kerana jantung adalah otot yang paling banyak menggunakan tenaga. 2- Sebagai anti-oksidan, coenzyme Q10 menghalang proses yang menyebabkan penyakit kardiovaskular, termasuk aterosklerosis (arteri tersumbat) dan mengurangkan kekerapan ”angina episode” 3- Doktor telah menggunakan coQ10 untuk merawat kanser payudara dan prostat serta kesihatan sokongan kepada pesakit yang menjalani proses kimoterapi. 4- Meningkatkan pengeluaran insulin bagi pesakit kencing manis. 5- Membantu masalah berkaitan dengan gusi (periodontal disease) seperti gingivitis. 6- CoQ10 juga baik untuk kesihatan mental ie penyakit parkinson . 7- CoQ10 juga amat dicadangkan dalam program pengurusan berat badan dan masalah fatique. 8- Kesuburan lelaki, ia peningkatan jumlah sperma dan motalitas sperma. wasap trus 0137443003 ye utk pembelian😍 #shaklee #shakleejb #shakleemurah #shakleemalaysia #shakleejb #shakleejohorbahru #shakleejohor #shakleepalingmurah #shakleeeffect #shakleeutm #espshaklee #espshakleemurah #ctdk #baazarmalaysia #baazarpaknil #codshakleejb #codshakleeskudai #ig #igers #shakleeskudai #utm #skudai #jb #instagram #shakleemurahmalaysia #farrahjualshaklee #instagood #coqtrolplusshaklee #shakleemutiararini #shakleesingapore
⚡😭😓 Tiada masa @ jauh di perantauan mencari SUPRISE 🎁 FRESHFLOWER🌷UNTUK SI DIA ??? Masih rungsing ke ??? 😵 Fikir ape lagi syg ooooiiii.....!!! Harga SIS dah Murah sangat dah niii...Pakej Bouquet kami Insyallah GERENTI TERBAAAIIIKKK !!!👍👍👍 GERENTI hadiah ulllossss GOJESSSS MENYUSUK QALBU SI PECINTAA..💑💘💖💝 . . 👇klik link wassap di bawah ni terus lg cpt..Jmp wassap👇 . . http://www.wasap.my/60182999302 . . . ⚡ NAK PLANINNG .... Surprisekan si....🎉🎊🎈 💕 Kekasih 💑 💕 Bakal Kekasih 🙈 💕 Bekas Kekasih 👩 💕 Secret Admire 👥 💕 Isteri Tercinta 👸 💕 Suami Tersayang 👱 💕 Kawan lame , Kawan Opiss 👭👬👫 💕 Abang, Kakak, Adik 👫👶 💕 Mak , Abah ,Makcik 👪 💕 Jiran2 👵 💕 Boss👷 . Pewwwiitt 🙊 Harga Tidak Termasuk Caj Penghantaran ye....😅 . #surprisedeliveryjohorbahru #deliveryjohorbahru #flowerbouquetjohorbahru #surpriseplannerjohorbahru #johorbahru #pasirgudang #kulai #Senai #floristjohorbahru #johorbahrusuprise #jb #jbflorist #jbsurprise #utmjb #floristjohor #bazarjohor #bazaronline #johorbahru #belonjohorbahru #tamanperling #skudai #bandarbaruuda #candlelightdinnerjb #chocolatemurahjohor #sewahantaranJb #sewahantaranmurah #hantarantunang #sewadulanghantaran #sewahantaran #sewahantaranbajet
⚡😭😓 Tiada masa @ jauh di perantauan mencari SUPRISE 🎁 FRESHFLOWER🌷UNTUK SI DIA ??? Masih rungsing ke ??? 😵 Fikir ape lagi syg ooooiiii.....!!! Harga SIS dah Murah sangat dah niii...Pakej Bouquet kami Insyallah GERENTI TERBAAAIIIKKK !!!👍👍👍 GERENTI hadiah ulllossss GOJESSSS MENYUSUK QALBU SI PECINTAA..💑💘💖💝 . . 👇klik link wassap di bawah ni terus lg cpt..Jmp wassap👇 . . http://www.wasap.my/60182999302 . . . ⚡ NAK PLANINNG .... Surprisekan si....🎉🎊🎈 💕 Kekasih 💑 💕 Bakal Kekasih 🙈 💕 Bekas Kekasih 👩 💕 Secret Admire 👥 💕 Isteri Tercinta 👸 💕 Suami Tersayang 👱 💕 Kawan lame , Kawan Opiss 👭👬👫 💕 Abang, Kakak, Adik 👫👶 💕 Mak , Abah ,Makcik 👪 💕 Jiran2 👵 💕 Boss👷 . Pewwwiitt 🙊 Harga Tidak Termasuk Caj Penghantaran ye....😅 . #surprisedeliveryjohorbahru #deliveryjohorbahru #flowerbouquetjohorbahru #surpriseplannerjohorbahru #johorbahru #pasirgudang #kulai #Senai #floristjohorbahru #johorbahrusuprise #jb #jbflorist #jbsurprise #utmjb #floristjohor #bazarjohor #bazaronline #johorbahru #belonjohorbahru #tamanperling #skudai #bandarbaruuda #candlelightdinnerjb #chocolatemurahjohor #sewahantaranJb #sewahantaranmurah #hantarantunang #sewadulanghantaran #sewahantaran #sewahantaranbajet
#CoQtrol ni kan sangat sesuai utk korang yang nak TENAGA dan JANTUNG yang sihat..selain manfaat2 lain...yang paling best sebab sehari telan SEBIJI je...senang dan praktikal sangat untuk korang yang tak suka telan vitamin banyak2😍😍 Peranan Utama CoQ Health Plus Shaklee:~ 1- Untuk memberi tenaga kepada Jantung, kekurangan coQ10 akan memberikan kesan kepada jantung dan sistem kardovaskular kerana jantung adalah otot yang paling banyak menggunakan tenaga. 2- Sebagai anti-oksidan, coenzyme Q10 menghalang proses yang menyebabkan penyakit kardiovaskular, termasuk aterosklerosis (arteri tersumbat) dan mengurangkan kekerapan ”angina episode” 3- Doktor telah menggunakan coQ10 untuk merawat kanser payudara dan prostat serta kesihatan sokongan kepada pesakit yang menjalani proses kimoterapi. 4- Meningkatkan pengeluaran insulin bagi pesakit kencing manis. 5- Membantu masalah berkaitan dengan gusi (periodontal disease) seperti gingivitis. 6- CoQ10 juga baik untuk kesihatan mental ie penyakit parkinson . 7- CoQ10 juga amat dicadangkan dalam program pengurusan berat badan dan masalah fatique. 8- Kesuburan lelaki, ia peningkatan jumlah sperma dan motalitas sperma. wasap trus 0137443003 ye utk pembelian😍 #shaklee #shakleejb #shakleemurah #shakleemalaysia #shakleejb #shakleejohorbahru #shakleejohor #shakleepalingmurah #shakleeeffect #shakleeutm #espshaklee #espshakleemurah #ctdk #baazarmalaysia #baazarpaknil #codshakleejb #codshakleeskudai #ig #igers #shakleeskudai #utm #skudai #jb #instagram #shakleemurahmalaysia #farrahjualshaklee #instagood #coqtrolplusshaklee #shakleemutiararini #shakleesingapore
Truly my soul waiteth upon God: from him cometh my salvation. He only is my Rock and my salvation; he is my defence; I shall not be greatly moved. How long will ye imagine mischief against a man? ye shall be slain all of you: as a bowing wall shall ye be, and as a tottering fence. They only consult to cast him down from his Excellency: they delight in lies: they bless with their mouth, but they curse inwardly. Selah #psalm62 #theWord #bible #truth #myRock #rock #JB #jims #foundation #defence #sword #bless #selah #parkvibes #sunnyday #ahunsic #solid #kjvonly #greenislife #freshair #Godistheanswer #God1st #yah #higherlevels #leanback #life #morewelivemorewelearn
#CoQtrol ni kan sangat sesuai utk korang yang nak TENAGA dan JANTUNG yang sihat..selain manfaat2 lain...yang paling best sebab sehari telan SEBIJI je...senang dan praktikal sangat untuk korang yang tak suka telan vitamin banyak2😍😍 Peranan Utama CoQ Health Plus Shaklee:~ 1- Untuk memberi tenaga kepada Jantung, kekurangan coQ10 akan memberikan kesan kepada jantung dan sistem kardovaskular kerana jantung adalah otot yang paling banyak menggunakan tenaga. 2- Sebagai anti-oksidan, coenzyme Q10 menghalang proses yang menyebabkan penyakit kardiovaskular, termasuk aterosklerosis (arteri tersumbat) dan mengurangkan kekerapan ”angina episode” 3- Doktor telah menggunakan coQ10 untuk merawat kanser payudara dan prostat serta kesihatan sokongan kepada pesakit yang menjalani proses kimoterapi. 4- Meningkatkan pengeluaran insulin bagi pesakit kencing manis. 5- Membantu masalah berkaitan dengan gusi (periodontal disease) seperti gingivitis. 6- CoQ10 juga baik untuk kesihatan mental ie penyakit parkinson . 7- CoQ10 juga amat dicadangkan dalam program pengurusan berat badan dan masalah fatique. 8- Kesuburan lelaki, ia peningkatan jumlah sperma dan motalitas sperma. wasap trus 0137443003 ye utk pembelian😍 #shaklee #shakleejb #shakleemurah #shakleemalaysia #shakleejb #shakleejohorbahru #shakleejohor #shakleepalingmurah #shakleeeffect #shakleeutm #espshaklee #espshakleemurah #ctdk #baazarmalaysia #baazarpaknil #codshakleejb #codshakleeskudai #ig #igers #shakleeskudai #utm #skudai #jb #instagram #shakleemurahmalaysia #farrahjualshaklee #instagood #coqtrolplusshaklee #shakleemutiararini #shakleesingapore
Lit 🔥🔥
FairFit FF adalah produk pertama untuk memdapatkan kesan KURUS dan PUTIH secara serentak. / RM120 SM / RM130 SS FREE Postage Free gift Included🇰🇷😙 *please click whatsapp link>bio* / Apa bagusnya Fair Fit FF ======== Fair Fit FF ======== Fair Fit FF (Botanical Prune Drink + Sakura) adalah satu-satunya produk istimewa yang menggabungkan teknologi formula untuk PUTIH dan KURUS. / ✅Membantu untuk mendapatkan berat badan idaman dan kulit cerah berseri ✅Tiada kesan kembali gemuk selepas berhenti pengambilan ✅Tiada cirit-birit,sembelit atau kesan yang tidak menyenangkan ✅Dihasilkan dalam bentuk jus. Tidak perlu bancuh, hanya minum begitu sahaja ✅Fair Fit FF sangat selamat digunakan ✅100% Bahan Semulajadi dari herba terpilih ✅Tiada kesan sampingan ✅ Sesuai untuk LELAKI Dan PEREMPUAN yang ingin kuruskan badan dengan SIHAT, MUDAH dan SELAMAT ✅Minum AIR KOSONG sekurang-kurangnya 3 liter sehari. Ini bagi memudahkan proses pembakaran lemak berlaku ✅Satu botol mengandungi 250ml. / 📋Mendapat Kelulusan KKM (No Rujukan : 150617/06/022) / Kelebihan Fair Fit ✔6x membakar lemak lebih efektif ✔Membantu mencerahkan melanin kulit ✔Melembapkan kulit serta mengatasi wajah kusam ✔Membuang toksin di dalam badan ✔Mengawal selera makan ✔Memberi rasa kenyang yang lebih panjang ✔Meningkatkan imunisasi badan ✔Melancarkan peredaran darah ✔Mampu menahan lapar dalam waktu yang lama ✔Membantu mengurangkan kolestrol ✔Membersihkan usus ✔Memberikan tenaga / RM120 SM / RM130 SS FREE Postage Free gift Included🇰🇷😙 *please click whatsapp link>bio* / #codjb #johorbahru #produkkecantikan #makeupmurah #shahalam #cantik #sukemakeup #freepostage #makeuplovermy #makeupmy #cantikmurah #sayajual #utmskudai #uitm #politeknikjb #johor #jb #igshop #Alhamdulillah #kuruscantik #fairfitjb #fairfitskudai #fairfitfreepostage #fairfitutm #kurusmudah #kurussenang #kurusmurah #detoxmurah #detoxjb #demamfairfit
Music A วัยละอ่อนหน้าใสๆยัยหมวยหน้ายังไม่กลมเลย..😃น่ารักทุกหน่วยเลย.. #jb #mark #jackson #jinyoung #youngjae #bambam #yugyeom #got7 #재범 #마크 #잭슨 #진영 #영재 #뱀뱀 #유겸 #갓세븐 Thank Cr.🙏
assalamualaikum w.b.t💕💕💕 salam jumaat ♥️♥️♥️ selamat berpuasa semua💋 terimekaseh sis aida samsudin dr #kelantan sudi order brg baby dengan kami 💕💕💕💕 berminat?jom whatsapp: 014 980 2598 (aintukiran) #settilamkekabubaby #setcomforter #bantalkekabu #kekabu #tilamkekabu #barangbaby #barut #bedung #bengkungzip #bengkungtradisional #barutgantung #boxybag #tungkubaby #sayajahit #sayajual #jualmurah #keperluanbayi #baby #newborn #cotton #johor #ayerhitam #batupahat #paritraja #kluang #jb #kulai
#jb
assalamualaikum w.b.t💕💕💕 salam jumaat ♥️♥️♥️ selamat berpuasa semua💋 terimekaseh pelanggan2 @ibuku_az sudi ordee #sampingbaby ♥️♥️♥️ berminat?jom whatsapp: 014 980 2598 (aintukiran) #settilamkekabubaby #setcomforter #bantalkekabu #kekabu #tilamkekabu #barangbaby #barut #bedung #bengkungzip #bengkungtradisional #barutgantung #boxybag #tungkubaby #sayajahit #sayajual #jualmurah #keperluanbayi #baby #newborn #cotton #johor #ayerhitam #batupahat #paritraja #kluang #jb #kulai
So หลัวมาก ลุคไหนก็รอดหมด My babie. 😘❤ #อากาเซ ่ฮั่น #ฮ ั่นคือฮั่นนี่ #น ้ำผึ้งไง #jacksonwang #markbam #mark #bambam #JB #Jinyoung #youngjae #yugyeom #got7 #LOOK #GOT7WorldTour2018 #EyesOnYou #GOT7 #LookGOT7 #갓세븐
เซนิกาน้อยของน้องน่ารักจังเลยยย😍💕 . . #jacksonwang #jacksonwang852g7 #papillon #jacksonokay #teamwang #wangkong #เฮ ียจั๋น #หว ังเจียเอ่อร์ #แจ ็คสันหวัง #ก ็อตเซเว่น #got7 #got7เป ็นวงตลก #แจ ็คสันเป็นคนตลก #แจ ็คสันคนแมน #แจ ็คสันgot7 #잭신 #갓세븐 @jacksonwang852g7 @bambam1a @mark_tuan @prdsdef @pepi_jy_ @333cyj333 @yu_gyeom Thank cr.🙏 #jb #marktuan #bambam #jinyoung #youngjae #yugyeom
Fuhh, Jumaat kali ni mencabar betul, cuaca panas dan kering sangat! 🔥🔥🔥. . Tapi jangan risau, walaupun cuaca dan persekitaran mencabar, team-team abam melakukan tugas dengan penuh berdedikasi. . Tiada lagi kekotoran dan habuk-habuk bila team kami hadir dan menyelesaikan tugas! . Tahukah anda yang kami sedang memberikan #PromosiRamadhan yang paling berbaloiii baloi dengan cucian yg dihasilkan? . Nak tahu lebih lanjut tentang #PromosiRamadhan kami? Boleh lihat story FACEBOOK dan INSTAGRAM kami ya 😁. . #CleanGo #KitaPilihCleanGo #JomCuci #cucikarpet #cucisofa #johorbahru #cleaningservice #jb #professionalcleaners #cucisofajb #cucisofajohorbahru
assalamualaikum w.b.t💕💕💕 salam jumaat ♥️♥️♥️ selamat berpuasa semua💋 terimekaseh kak padhi sudi beli baju raya orked omey dgn kami♥️♥️♥️♥️ berminat?jom whatsapp: 014 980 2598 (aintukiran) #settilamkekabubaby #setcomforter #bantalkekabu #kekabu #tilamkekabu #barangbaby #barut #bedung #bengkungzip #bengkungtradisional #barutgantung #boxybag #tungkubaby #sayajahit #sayajual #jualmurah #keperluanbayi #baby #newborn #cotton #johor #ayerhitam #batupahat #paritraja #kluang #jb #kulai
JJPROJECT💚🌴🍑 #jaebeom #jb #jinyoung #got7 #aghase #jyp #kpop
🌙 VICTORIA’S SECRET MEGA SALES 🔛 2 DAYS LEFT ! ⭐ . . Kenapa murah sis? Sis tak pakai middle person uol 😛 Tapi sis ada 1500+ botol ready stock je utk Mega Sale 3 harini so siapa bayar dulu dia la dapat. Dah la #teamAAFA ramai buat sale ni so stock kena bahagi2 😂💪🏻 . . Victoria Secret uoll, semua dah tahu top ranking brand for Sexiest Perfume scents. Bau wongi2 bak hang boleh jadi as aromatherapy jugak and pakai 1 set ( wash, lotion & mist ) bau confirm letiup & tahan lama . . Nanti keluar dr handbag nak zasss raya nanti pun orang sebelah jejeling je awak pakai VS famous brand sangat! . . Whatsapp sis untuk full list. Or if you already have the list terus tanya sis k? . . Siapa bayar dulu sis akan secure stock. Lambat sorry stock sis di HQ makin lama makin licins😪 . . VICTORIA SECRET 250ML 🤯COUNTER PRICE : RM 79 😍 PRICE NOW : FRAGRANCE BODY MIST : RM30 BODY WASH : RM30 BODY LOTION : RM30 . . Whatsapp +600198882904 / click link in bio to order & list perfume . . 📲 www.wasap.my/60198882904 📲 www.wasap.my/60198882904 📲 www.wasap.my/60198882904 . #victoriasecretmalaysia #victoriasecretbodymist #victoriasecretoriginal #onlineseller #minyakwangi #instashopmalaysia #igshopmalaysia #sayajualonline #sayajualmurah #bazaronline #bazarpaknil #sayajual #sabah #sarawak #jb #kualalumpur #pureseductionlace #promo #gawairaya #gawaiready #perfumeterlajakmurah #ramadhansales #kamekjualkamekpakey #uitm #unimas
อหหหหหหห..เปิดห้องเถอะคะ😂😃😆😲😌😏 #ขออน ุญาตเจ้าของวิดิโอค่ะ #jbjinyong #jaebum #jb #jinyoung #parkjinyoung #got7เป ็นวงตลก #got7 #igot7
☁💤☁💤☁Sleeping Jaebum makes me feel SOFT ~~~~~~~~ #JAEBEOM #JB #GOT7 #AGHASE #KPOP #JYP
อะไรเอ่ย ตะมุตะมิ ??? 🤔🤔🤔 . . . . . . . . #JB #jaebum #Mark #marktuan #jacksonwang #jackson #jinyoung #Junior #youngjae #bambam #yugyeom #got7 #igot7 #JJP #KPOP #EyesOnYou #instagood #LOOK #jyp #love #me #cute #kids #thanks #GOT7เป ็นวงตลก #korea #photooftheday #igot7 ❤️🐥
⚡😭😓 Tiada masa @ jauh di perantauan mencari SUPRISE 🎁 FRESHFLOWER🌷UNTUK SI DIA ??? Masih rungsing ke ??? 😵 Fikir ape lagi syg ooooiiii.....!!! Harga SIS dah Murah sangat dah niii...Pakej Bouquet kami Insyallah GERENTI TERBAAAIIIKKK !!!👍👍👍 GERENTI hadiah ulllossss GOJESSSS MENYUSUK QALBU SI PECINTAA..💑💘💖💝 . . 👇klik link wassap di bawah ni terus lg cpt..Jmp wassap👇 . . http://www.wasap.my/60182999302 . . . ⚡ NAK PLANINNG .... Surprisekan si....🎉🎊🎈 💕 Kekasih 💑 💕 Bakal Kekasih 🙈 💕 Bekas Kekasih 👩 💕 Secret Admire 👥 💕 Isteri Tercinta 👸 💕 Suami Tersayang 👱 💕 Kawan lame , Kawan Opiss 👭👬👫 💕 Abang, Kakak, Adik 👫👶 💕 Mak , Abah ,Makcik 👪 💕 Jiran2 👵 💕 Boss👷 . Pewwwiitt 🙊 Harga Tidak Termasuk Caj Penghantaran ye....😅 . #surprisedeliveryjohorbahru #deliveryjohorbahru #flowerbouquetjohorbahru #surpriseplannerjohorbahru #johorbahru #pasirgudang #kulai #Senai #floristjohorbahru #johorbahrusuprise #jb #jbflorist #jbsurprise #utmjb #floristjohor #bazarjohor #bazaronline #johorbahru #belonjohorbahru #tamanperling #skudai #bandarbaruuda #candlelightdinnerjb #chocolatemurahjohor #sewahantaranJb #sewahantaranmurah #hantarantunang #sewadulanghantaran #sewahantaran #sewahantaranbajet
น่ารัก😍😍 Cr.markbam_onlygotseven - 1ในเพลงที่ชอบมาก Follow me เพลงชาติ #MarkBam 😉 . . #뱀뱀 #BamBam #갓세븐 #GOT7 #IGOT7 #Mark #Marktuan #Jackson #JB #imaebum #jinyoung #youngjae #markbam Cr.babababew
Kami Jual 💕 Datang lagi ya 😉 🙋 Kami @empayar_pesona menjual 🌴Shampoo Santan🌴 MY HOMELAB anda ada masalah ✔Kelemumur ✔Rambut nipis ✔Rambut gugur ✔Gatal kulit kepala ✔Rambut kering ✔Rambut bercabang ✔Rambut/kepala berbau Testimoni->#testimoniempayarpesona Jom 📲 whatsapp  0173486304 cuma click link di bio kami.. Jom kami bantu anda! 📮 Pos Seluruh Malaysia 👦👧AGENT & DROPSHIP juga  Wanted!!! anda yang betul2 serius nak tambah side income 🌸Rajin promote 🌸Pandai handle customer 🌸Ada aplikasi Whatsapp 🌸Ada internet banking #kamijual #trustedseller #trustedonlineseller #empayarpesona   #teamhasibah #dropshipwanted   #putrajaya #shahalam #johor #kelantan #perak #kedah #terengganu #tranung #kelantan #johor #jb #kluang #kotatinggi #tudungmurah #tudung #rambutgugur #rambutkelemumur #rambutpanjang #rambutsihat
Introducing New Jersey= AFRICAN REGGAE. Price RM 60 for West Msia RM65 for Sabah Sarawak. Available size from 2xs - 2xl (Back jersey white colour) #chinzonedesign #customjersey #jersey #customsublimation #sublimation #johorbahru #dangautama #jb #malaysia #reggae
I once went back on Skout like 2 months ago and I was so surprised people remembered me even if they were bad memories. They even said I was one of the best OGs. It didn’t last long though because I deactivated that account again and got so busy with life. . . . . 💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚 Tags: #Got7 #Igot7 #Got7f4f #Mark #Jackson #Jinyoung   #BamBam #JB #youngjae #JaeBum #yugyeom #got7mark #Got7BamBam #got7Jackson #got7JB #Got7Youngjae #Got7Jaebum #Got7yugyeom #Got7jinyoung #Jinyoung #Choiyoungjae #MarkTuan #JacksonWang #Parkjinyoung #jinyoung #ImJaeBum
😍😍😘😘 Cr.markham_got#markbam #xciiixcvii #Eyesonyou #eyeonyouinbkk #Look #mark #bambam #GOT7 #GOT7WORLDTOUR #IGOT7 #jb #jinyoung #Jackson #youngjae #yugyeom #ahgase #มาร ์คเเบม #ขออน ุญาตเจ้าของทวิต #markbam_got
Il this is kinda cringe but I haven’t posted in a while & sorry for the bad quality 😂 • • • • #justinbieber #justin #bieber #justindrebieber #jb #beliebers #jeliebers #purposetour #purpose
yO DUDES I MIGHT BE GETTING LY: TEAR ON THE WEEKEND!! MY MUM AND I ARE GOING TO A SHOP IN THE CITY THAT SELLS KPOP STUFF AND IM PRAYING THAT THEY DONT SELL OUT BEFORE THEN!! I ALSO MIGHT GET A GOT7 ALBUM (PREF. EYES ON YOU OR 7 FOR 7) BC I HAVE A BIT OF MONEY EHEHEHEHEHEEEE IM SO EXCITED - - - - - (boring tags) #bts #btsarmy #jin #rm #suga #jhope #jimin #v #jungkook #bangtan #beyondthescene #bangtansonyeondan #got7 #igot7 #jackson #mark #jb #bambam #yugyeom #jinyoung #youngjae #blackpink #blinks #jisoo #jennie #lisa #rosé #kpop #kpopgroup
next page →