#jammurahbranded

8,486 posts

Loading...
OFFER!!! OFFER!!! OFFER SEHINGGA SELASA JAM 12 TGH MLM PANERAI 2A..! Harga sangat murah berbanding yang lain! RM90!HARGA ASAL RM120!!FREE POSTAGE! Cepat2.. sebelum kehabisan stock! Jom whats app saya atau PM je terus! 0143326123 #jammurahbranded #jammampumilikmalaysia #jambrandedmurahmalaysia
OFFER!!! OFFER!!! OFFER SEHINGGA SELASA JAM 12 TGH MLM PANERAI 2A..! Harga sangat murah berbanding yang lain! RM90!HARGA ASAL RM120!!FREE POSTAGE! Cepat2.. sebelum kehabisan stock! Jom whats app saya atau PM je terus! 0143326123 #jammurahbranded #jammampumilikmalaysia #jambrandedmurahmalaysia
Loading...
OFFER!!! OFFER!!! OFFER SEHINGGA SELASA JAM 12 TGH MLM PANERAI 2A..! Harga sangat murah berbanding yang lain! RM90!HARGA ASAL RM120!!FREE POSTAGE! Cepat2.. sebelum kehabisan stock! Jom whats app saya atau PM je terus! 0143326123 #jammurahbranded #jammampumilikmalaysia #jambrandedmurahmalaysia
ASSALAMUALAIKUM.. ADIDAS AA bakal sweetkan hubungan korang!!disebabkan baru sampai sy bagi harga terbaik!JUALAN SET RM100 !!Pelanggan saya tak perlu fikirkan BAYARAN POS! Harga mmg terbaik didunia! Kita deal sampai jadi. Whats app or pm 0143326123 #jammurahbranded #jammampumilikmalaysia #jambrandedmurahmalaysia
ASSALAMUALAIKUM.. ADIDAS AA bakal sweetkan hubungan korang!!disebabkan baru sampai sy bagi harga terbaik!JUALAN SET RM100 !!Pelanggan saya tak perlu fikirkan BAYARAN POS! Harga mmg terbaik didunia! Kita deal sampai jadi. Whats app or pm 0143326123 #jammurahbranded #jammampumilikmalaysia #jambrandedmurahmalaysia
ASSALAMUALAIKUM.. ADIDAS AA bakal sweetkan hubungan korang!!disebabkan baru sampai sy bagi harga terbaik!JUALAN SET RM100 !!Pelanggan saya tak perlu fikirkan BAYARAN POS! Harga mmg terbaik didunia! Kita deal sampai jadi. Whats app or pm 0143326123 #jammurahbranded #jammampumilikmalaysia #jambrandedmurahmalaysia
ASSALAMUALAIKUM.. ADIDAS AA bakal sweetkan hubungan korang!!disebabkan baru sampai sy bagi harga terbaik!JUALAN SET RM100 !!Pelanggan saya tak perlu fikirkan BAYARAN POS! Harga mmg terbaik didunia! Kita deal sampai jadi. Whats app or pm 0143326123 #jammurahbranded #jammampumilikmalaysia #jambrandedmurahmalaysia
ASSALAMUALAIKUM.. ADIDAS AA bakal sweetkan hubungan korang!!disebabkan baru sampai sy bagi harga terbaik!JUALAN SET RM100 !!Pelanggan saya tak perlu fikirkan BAYARAN POS! Harga mmg terbaik didunia! Kita deal sampai jadi. Whats app or pm 0143326123 #jammurahbranded #jammampumilikmalaysia #jambrandedmurahmalaysia
assalamualaikum..SHOEI !! kali ni saya UP GSHOCK DW6900 AA mengikut tema2 hobi anda semua. mmg stylo RM70.beli lebih drp satu saya kasi RM60 setiap satu..so pakat2 kumpul dengan kawan. Beli sekali. Untung sikit.. 😊Postage free je!! bukan besa2. 😎Cun sgt harga ni Harga termurah didunia yg fana! pm or whts app laju2 sampai ke pokok sena... 0143326123 Kita deal sampai jadi! #jammurahbranded #jammampumilikmalaysia #jambrandedmurahmalaysia
assalamualaikum..kali ni saya UP GSHOCK DW6900 AA mengikut tema2 hobi anda semua. mmg stylo RM70.beli lebih drp satu saya kasi RM60 setiap satu..so pakat2 kumpul dengan kawan. Beli sekali. Untung sikit.. 😊Postage free je!! bukan besa2. 😎Cun sgt harga ni Harga termurah didunia yg fana! pm or whts app laju2 sampai ke pokok sena... 0143326123 Kita deal sampai jadi! #jammurahbranded #jammampumilikmalaysia #jambrandedmurahmalaysia
assalamualaikum..kali ni saya UP GSHOCK DW6900 AA mengikut tema2 hobi anda semua. mmg stylo RM70.beli lebih drp satu saya kasi RM60 setiap satu..so pakat2 kumpul dengan kawan. Beli sekali. Untung sikit.. 😊Postage free je!! bukan besa2. 😎Cun sgt harga ni Harga termurah didunia yg fana! pm or whts app laju2 sampai ke pokok sena... 0143326123 Kita deal sampai jadi! #jammurahbranded #jammampumilikmalaysia #jambrandedmurahmalaysia
assalamualaikum..kali ni saya UP GSHOCK DW6900 AA mengikut tema2 hobi anda semua. mmg stylo RM70.beli lebih drp satu saya kasi RM60 setiap satu..so pakat2 kumpul dengan kawan. Beli sekali. Untung sikit.. 😊Postage free je!! bukan besa2. 😎Cun sgt harga ni Harga termurah didunia yg fana! pm or whts app laju2 sampai ke pokok sena... 0143326123 Kita deal sampai jadi! #jammurahbranded #jammampumilikmalaysia #jambrandedmurahmalaysia
assalamualaikum..ROSSI !! kali ni saya UP GSHOCK DW6900 AA mengikut tema2 hobi anda semua. mmg stylo RM70.beli lebih drp satu saya kasi RM60 setiap satu..so pakat2 kumpul dengan kawan. Beli sekali. Untung sikit.. 😊Postage free je!! bukan besa2. 😎Cun sgt harga ni Harga termurah didunia yg fana! pm or whts app laju2 sampai ke pokok sena... 0143326123 Kita deal sampai jadi! #jammurahbranded #jammampumilikmalaysia #jambrandedmurahmalaysia
assalamualaikum..kali ni saya UP GSHOCK DW6900 AA mengikut tema2 hobi anda semua. mmg stylo RM70.beli lebih drp satu saya kasi RM60 setiap satu..so pakat2 kumpul dengan kawan. Beli sekali. Untung sikit.. 😊Postage free je!! bukan besa2. 😎Cun sgt harga ni Harga termurah didunia yg fana! pm or whts app laju2 sampai ke pokok sena... 0143326123 Kita deal sampai jadi! #jammurahbranded #jammampumilikmalaysia #jambrandedmurahmalaysia
Happy Sunday 💕 . Adidas Material :rubber Condition :NEW Gender : unisex Free box biasa ================== Spec Ringkas : . ✔ 2 Month Warranty mesin ✔ Batery watch ✔ gred AA ✔ analog function . ================== . Harga RM60 Semenanjung free pos Sabah sarawak add rm 5 . Berminat wasap zatie 🌈 ⬇⬇⬇ WhatsApp +6017-5244269 #sayajualgshock #sayajualgshockmurah #gshockmalaysia #gshockmurahmalaysia #sayajualonline #sayajual #sayajualjam #jammurahkualiti #jammurahbranded #moodrepublik #murahmalaysia #zatiemkniaga #zatiemkjual #jamtanganmurah #noradanish #like4like #lisasurihani #laraalana #zizanrazak #kopiori #kedaijammurah #kedaijamonline #jamonline #visitmyig #likeforlike #igreview #uitmshahalam #byzatiemk #terapiinstagram
ASSALAMUALAIKUM... IWC COPY ORI... Pasti harga diluar jangkaan! Saya jgak pengguna jam copy ori! Tak mampu mahal2😅! Hasil sangat memuaskan. Saya bagi harga special! Ikhlas. RM340!! POSTAGE ?? Anda tak perlu fikir!! PM OR WHATS APP 0143326123 Haa ni detail *JARUM ALL FUNCTION* 🌟DETAIL RINGKAS🌟 GRED👉🏼 1:1 COPY ORI GENDER👉🏼 MAN WRENTY👉🏼 6BLN MATERIAL👉🏼 RUBBERSTRAP DIAMETER👉🏼 44mm CONDITION👉🏼 NEW ENJIN👉🏼BATTERY #jammurahbranded #jammampumilikmalaysia #jambrandedmurahmalaysia
ASSALAMUALAIKUM... IWC COPY ORI... Pasti harga diluar jangkaan! Saya jgak pengguna jam copy ori! Tak mampu mahal2😅! Hasil sangat memuaskan. Saya bagi harga special! Ikhlas. RM340!! POSTAGE ?? Anda tak perlu fikir!! PM OR WHATS APP 0143326123 Haa ni detail *JARUM ALL FUNCTION* 🌟DETAIL RINGKAS🌟 GRED👉🏼 1:1 COPY ORI GENDER👉🏼 MAN WRENTY👉🏼 6BLN MATERIAL👉🏼 RUBBERSTRAP DIAMETER👉🏼 44mm CONDITION👉🏼 NEW ENJIN👉🏼BATTERY #jammurahbranded #jammampumilikmalaysia #jambrandedmurahmalaysia
ASSALAMUALAIKUM... IWC COPY ORI... Pasti harga diluar jangkaan! Saya jgak pengguna jam copy ori! Tak mampu mahal2😅! Hasil sangat memuaskan. Saya bagi harga special! Ikhlas. RM340!! POSTAGE ?? Anda tak perlu fikir!! PM OR WHATS APP 0143326123 Haa ni detail *JARUM ALL FUNCTION* 🌟DETAIL RINGKAS🌟 GRED👉🏼 1:1 COPY ORI GENDER👉🏼 MAN WRENTY👉🏼 6BLN MATERIAL👉🏼 RUBBERSTRAP DIAMETER👉🏼 44mm CONDITION👉🏼 NEW ENJIN👉🏼BATTERY #jammurahbranded #jammampumilikmalaysia #jambrandedmurahmalaysia
ASSALAMUALAIKUM... U BOAT COPY ORI... Pasti harga diluar jangkaan! Saya jgak pengguna jam copy ori! Tak mampu mahal2😅! Hasil sangat memuaskan. Saya bagi harga special! Ikhlas. RM330!! POSTAGE ?? Anda tak perlu fikir!! PM OR WHATS APP 0143326123 Haa ni detail *JARUM ALL FUNCTION* 🌟DETAIL RINGKAS🌟 GRED👉🏼 1:1 COPY ORI GENDER👉🏼 MAN WRENTY👉🏼 6BLN MATERIAL👉🏼 LEATHER STRAP DIAMETER👉🏼 46mm CONDITION👉🏼 NEW ENJIN👉🏼BATTERY #jammurahbranded #jammampumilikmalaysia #jambrandedmurahmalaysia
ASSALAMUALAIKUM... U BOAT COPY ORI... Pasti harga diluar jangkaan! Saya jgak pengguna jam copy ori! Tak mampu mahal2😅! Hasil sangat memuaskan. Saya bagi harga special! Ikhlas. RM330!! POSTAGE ?? Anda tak perlu fikir!! PM OR WHATS APP 0143326123 Haa ni detail *JARUM ALL FUNCTION* 🌟DETAIL RINGKAS🌟 GRED👉🏼 1:1 COPY ORI GENDER👉🏼 MAN WRENTY👉🏼 6BLN MATERIAL👉🏼 LEATHER STRAP DIAMETER👉🏼 46mm CONDITION👉🏼 NEW ENJIN👉🏼BATTERY #jammurahbranded #jammampumilikmalaysia #jambrandedmurahmalaysia
ASSALAMUALAIKUM SEMUA.. ada yg teringin nak memiliki jam SUUNTO.original harga mahal,saya ada yang copy ori,harga dia tak semua yg mampu. Kali ni,sy tampilkan SUUNTO AA.sy bagi HARGA MAMPU MILIK RM70 je!! POSTAGE JGN FIKIR! Cepat2.. sebelum kehabisan stock! Jom whats app saya atau PM je terus! 0143326123 #jammurahbranded #jammampumilikmalaysia #jambrandedmurahmalaysia
ASSALAMUALAIKUM SEMUA.. ada yg teringin nak memiliki jam SUUNTO.original harga mahal,saya ada yang copy ori,harga dia tak semua yg mampu. Kali ni,sy tampilkan SUUNTO AA.sy bagi HARGA MAMPU MILIK RM70 je!! POSTAGE JGN FIKIR! Cepat2.. sebelum kehabisan stock! Jom whats app saya atau PM je terus! 0143326123 #jammurahbranded #jammampumilikmalaysia #jambrandedmurahmalaysia
ASSALAMUALAIKUM SEMUA.. ada yg teringin nak memiliki jam SUUNTO.original harga mahal,saya ada yang copy ori,harga dia tak semua yg mampu. Kali ni,sy tampilkan SUUNTO AA.sy bagi HARGA MAMPU MILIK RM70 je!! POSTAGE JGN FIKIR! Cepat2.. sebelum kehabisan stock! Jom whats app saya atau PM je terus! 0143326123 #jammurahbranded #jammampumilikmalaysia #jambrandedmurahmalaysia
ASSALAMUALAIKUM SEMUA.. ada yg teringin nak memiliki jam SUUNTO.original harga mahal,saya ada yang copy ori,harga dia tak semua yg mampu. Kali ni,sy tampilkan SUUNTO AA.sy bagi HARGA MAMPU MILIK RM70 je!! POSTAGE JGN FIKIR! Cepat2.. sebelum kehabisan stock! Jom whats app saya atau PM je terus! 0143326123 #jammurahbranded #jammampumilikmalaysia #jambrandedmurahmalaysia
ASSALAMUALAIKUM.. Barang baru sampai..Jenama MVMT AA bakal sweetkan hubungan korang!!disebabkan baru sampai sy bagi harga terbaik!1PCS RM60 , SET RM110 !!Pelanggan saya tak perlu fikirkan BAYARAN POS! Harga mmg terbaik didunia! Kita deal sampai jadi. Whats app or pm 0143326123 #jammurahbranded #jammampumilikmalaysia #jambrandedmurahmalaysia
ASSALAMUALAIKUM.. Barang baru sampai..Jenama MVMT AA bakal sweetkan hubungan korang!!disebabkan baru sampai sy bagi harga terbaik!1PCS RM60 , SET RM110 !!Pelanggan saya tak perlu fikirkan BAYARAN POS! Harga mmg terbaik didunia! Kita deal sampai jadi. Whats app or pm 0143326123 #jammurahbranded #jammampumilikmalaysia #jambrandedmurahmalaysia
ASSALAMUALAIKUM.. Barang baru sampai..Jenama MVMT AA bakal sweetkan hubungan korang!!disebabkan baru sampai sy bagi harga terbaik!1PCS RM60 , SET RM110 !!Pelanggan saya tak perlu fikirkan BAYARAN POS! Harga mmg terbaik didunia! Kita deal sampai jadi. Whats app or pm 0143326123 #jammurahbranded #jammampumilikmalaysia #jambrandedmurahmalaysia
ASSALAMUALAIKUM.. Barang baru sampai..Jenama MVMT AA bakal sweetkan hubungan korang!!disebabkan baru sampai sy bagi harga terbaik!1PCS RM60 , SET RM110 !!Pelanggan saya tak perlu fikirkan BAYARAN POS! Harga mmg terbaik didunia! Kita deal sampai jadi. Whats app or pm 0143326123 #jammurahbranded #jammampumilikmalaysia #jambrandedmurahmalaysia
ASSALAMUALAIKUM.. Barang baru sampai..Jenama MVMT AA bakal sweetkan hubungan korang!!disebabkan baru sampai sy bagi harga terbaik!1PCS RM60 , SET RM110 !!Pelanggan saya tak perlu fikirkan BAYARAN POS! Harga mmg terbaik didunia! Kita deal sampai jadi. Whats app or pm 0143326123 #jammurahbranded #jammampumilikmalaysia #jambrandedmurahmalaysia
ASSALAMUALAIKUM.. Barang baru sampai..Jenama MVMT AA bakal sweetkan hubungan korang!!disebabkan baru sampai sy bagi harga terbaik!1PCS RM60 , SET RM110 !!Pelanggan saya tak perlu fikirkan BAYARAN POS! Harga mmg terbaik didunia! Kita deal sampai jadi. Whats app or pm 0143326123 #jammurahbranded #jammampumilikmalaysia #jambrandedmurahmalaysia
ASSALAMUALAIKUM.. Barang baru sampai..Jenama MVMT AA bakal sweetkan hubungan korang!!disebabkan baru sampai sy bagi harga terbaik!1PCS RM60 , SET RM110 !!Pelanggan saya tak perlu fikirkan BAYARAN POS! Harga mmg terbaik didunia! Kita deal sampai jadi. Whats app or pm 0143326123 #jammurahbranded #jammampumilikmalaysia #jambrandedmurahmalaysia
-Menjual pelbagai jam/beg berjenama -Blh COD (bangi/kajang/putrajaya) -TRUSTED seller #jammurahbranded #jammampumilikmalaysia #jambrandedmurahmalaysia
Assalamualaikum semua.. Hari ni saya nak buat kerja gila sikit.mungkin tak ada org buat mcm ni. Takpe. Sy tanggung risiko.GSHOCK RANGEMAN 2A.. SY BAGI HARGA RM60 je!! Harga sangat murah berbanding yang HARGA ASAL RM79!!FREE POSTAGE! Cepat2.. sebelum kehabisan stock! Jom whats app saya atau PM je terus! 0143326123 #jammurahbranded #jammampumilikmalaysia #jambrandedmurahmalaysia
Assalamualaikum semua.. Hari ni saya nak buat kerja gila sikit.mungkin tak ada org buat mcm ni. Takpe. Sy tanggung risiko.GSHOCK RANGEMAN 2A.. SY BAGI HARGA RM60 je!! Harga sangat murah berbanding yang HARGA ASAL RM79!!FREE POSTAGE! Cepat2.. sebelum kehabisan stock! Jom whats app saya atau PM je terus! 0143326123 #jammurahbranded #jammampumilikmalaysia #jambrandedmurahmalaysia
Assalamualaikum semua.. Hari ni saya nak buat kerja gila sikit.mungkin tak ada org buat mcm ni. Takpe. Sy tanggung risiko.GSHOCK RANGEMAN 2A.. SY BAGI HARGA RM60 je!! Harga sangat murah berbanding yang HARGA ASAL RM79!!FREE POSTAGE! Cepat2.. sebelum kehabisan stock! Jom whats app saya atau PM je terus! 0143326123 #jammurahbranded #jammampumilikmalaysia #jambrandedmurahmalaysia
Assalamualaikum semua.. Hari ni saya nak buat kerja gila sikit.mungkin tak ada org buat mcm ni. Takpe. Sy tanggung risiko.GSHOCK RANGEMAN 2A.. SY BAGI HARGA RM60 je!! Harga sangat murah berbanding yang HARGA ASAL RM79!!FREE POSTAGE! Cepat2.. sebelum kehabisan stock! Jom whats app saya atau PM je terus! 0143326123 #jammurahbranded #jammampumilikmalaysia #jambrandedmurahmalaysia
Assalamualaikum semua.. Hari ni saya nak buat kerja gila sikit.mungkin tak ada org buat mcm ni. Takpe. Sy tanggung risiko.GSHOCK RANGEMAN 2A.. SY BAGI HARGA RM60 je!! Harga sangat murah berbanding yang HARGA ASAL RM79!!FREE POSTAGE! Cepat2.. sebelum kehabisan stock! Jom whats app saya atau PM je terus! 0143326123 #jammurahbranded #jammampumilikmalaysia #jambrandedmurahmalaysia
Assalamualaikum semua.. Hari ni saya nak buat kerja gila sikit.mungkin tak ada org buat mcm ni. Takpe. Sy tanggung risiko.GSHOCK RANGEMAN 2A.. SY BAGI HARGA RM60 je!! Harga sangat murah berbanding yang HARGA ASAL RM79!!FREE POSTAGE! Cepat2.. sebelum kehabisan stock! Jom whats app saya atau PM je terus! 0143326123 #jammurahbranded #jammampumilikmalaysia #jambrandedmurahmalaysia
OFFER!!! OFFER!!! OFFER!!! Timbeland 2A.. sy pasti! Harga sangat murah berbanding yang lain! RM60!HARGA ASAL RM89!!FREE POSTAGE! Cepat2.. sebelum kehabisan stock! Jom whats app saya atau PM je terus! 0143326123 #jammurahbranded #jammampumilikmalaysia #jambrandedmurahmalaysia
OFFER!!! OFFER!!! OFFER!!! Timbeland 2A.. sy pasti! Harga sangat murah berbanding yang lain! RM60!HARGA ASAL RM89!!FREE POSTAGE! Cepat2.. sebelum kehabisan stock! Jom whats app saya atau PM je terus! 0143326123 #jammurahbranded #jammampumilikmalaysia #jambrandedmurahmalaysia
OFFER!!! OFFER!!! OFFER!!! Timbeland 2A.. sy pasti! Harga sangat murah berbanding yang lain! RM60!HARGA ASAL RM89!!FREE POSTAGE! Cepat2.. sebelum kehabisan stock! Jom whats app saya atau PM je terus! 0143326123 #jammurahbranded #jammampumilikmalaysia #jambrandedmurahmalaysia
Wah!! Korang sweetnya! Pakai couple set! Kali ni SEVEN FRIDAY AA pulak nak sweetkan hubungan korang!! Nak merasa kesweetan bersemut? JOM! Pakat beli jam ! Tak mahal lah. RM 140 SAHAJA per set!! SIAP POS TAU! Harga mmg terbaik didunia! Kita deal sampai jadi. Whats app or pm 0143326123 #jammurahbranded #jammampumilikmalaysia #jambrandedmurahmalaysia
Wah!! Korang sweetnya! Pakai couple set! Kali ni SEVEN FRIDAY AA pulak nak sweetkan hubungan korang!! Nak merasa kesweetan bersemut? JOM! Pakat beli jam ! Tak mahal lah. RM 140 SAHAJA per set!! SIAP POS TAU! Harga mmg terbaik didunia! Kita deal sampai jadi. Whats app or pm 0143326123 #jammurahbranded #jammampumilikmalaysia #jambrandedmurahmalaysia
Assalamualaikum... OFFER!! OFFER!! TERHAD!! SWADOVSKI sudah tiba! Untuk yg tersayang! RM90 je! POSTAGE? Takpe.. sy tanggung! Jam termurah didunia!! PM or whts app utk detail.. Kita deal sampai jadi!!! 0143326123 #jammurahbranded #jammampumilikmalaysia #jambrandedmurahmalaysia
Assalamualaikum... OFFER!! OFFER!! TERHAD!! DIOR sudah tiba! Untuk yg tersayang! RM90 je! POSTAGE? Takpe.. sy tanggung! Jam termurah didunia!! PM or whts app utk detail.. Kita deal sampai jadi!!! 0143326123 #jammurahbranded #jammampumilikmalaysia #jambrandedmurahmalaysia
Assalamualaikum... OFFER!! OFFER!! TERHAD!! DIOR sudah tiba! Untuk yg tersayang! RM90 je! POSTAGE? Takpe.. sy tanggung! Jam termurah didunia!! PM or whts app utk detail.. Kita deal sampai jadi!!! 0143326123 #jammurahbranded #jammampumilikmalaysia #jambrandedmurahmalaysia
next page →