#igshopmurah

392,372 posts

Loading...
HOT FEEDBACK FROM CUSTOMER!!! 😍 Pada yg berminat nk beli dyxy, tp masih fikir-fikir 🤔 . Awak,beli dyxy ni dh xpyh beli bedak. 😱 Awak,beli dyxy ni dh xpyh beli foundation.😱 Awak,beli dyxy ni dh xpyh beli sunblock.😱 Awak,beli dyxy ni dh xpyh beli bbcream.😱 Awak,beli dyxy ni dh xpyh beli concealer. 😱 Dyxy ni tahan lama tau sbb dyxy ada brush comel Brush tu la yg menjimatkan penggunaan bccream dyxy. Tahan 4-5 bulan😍 . Dahla jimat masa,dapat jimat duit plak tu. . Dahla mencantikkan.Merawat kulit plak tu 😉😉 jom jadi bijak! . Nak lebih detail atau ada pertanyaan boleh DM/ Whatsapp 0189661091 😊 😍 . #dyxy #dyxymurah #dyxygreenteafacemist #barangkosmetik #berkualiti #dyxycosmetics #dyxytestimoni #dyxyoriginal #igshopmalaysia #igshopmurah #kuim
Jom layan tutorial cara pakai #scrubsejukviral nihhh😍 #videopart1
Loading...
HOT FEEDBACK FROM CUSTOMER!!! 😍 Pada yg berminat nk beli dyxy, tp masih fikir-fikir 🤔 . Awak,beli dyxy ni dh xpyh beli bedak. 😱 Awak,beli dyxy ni dh xpyh beli foundation.😱 Awak,beli dyxy ni dh xpyh beli sunblock.😱 Awak,beli dyxy ni dh xpyh beli bbcream.😱 Awak,beli dyxy ni dh xpyh beli concealer. 😱 Dyxy ni tahan lama tau sbb dyxy ada brush comel Brush tu la yg menjimatkan penggunaan bccream dyxy. Tahan 4-5 bulan😍 . Dahla jimat masa,dapat jimat duit plak tu. . Dahla mencantikkan.Merawat kulit plak tu 😉😉 jom jadi bijak! . Nak lebih detail atau ada pertanyaan boleh DM/ Whatsapp 0189661091 😊 😍 . #dyxy #dyxymurah #dyxygreenteafacemist #barangkosmetik #berkualiti #dyxycosmetics #dyxytestimoni #dyxyoriginal #igshopmalaysia #igshopmurah #kuim
HI GUYS CZ OFFER FOLLOWERS MALAY/INDON wow Malaysia Followers dah ada wow cepat grab sekarang anda followerss kurang nak macam orang lain Followers banyak😃 jangan risau CZ membantu naikkan Followers ada dengan cepat tak percaya test dahulu 1K dah cuba baru tau servis CZ hebat ke tak😏😉‼️ - - Berminat? Wasap 📲 kami click ja di Bio CZ atau boleh terus hubungi CZ +01120985036 📞 • #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #malaysia #onlineshopping #jualanku #jualbaju #jualbeli #jualbatik #jualfollowers #jualsepatumurah #jualmurah #jualkosmetik #jualanfollowers #jualcasesamsung #jualtopimurah #juallike #murahmeriah #kasutmurah #bajumuslim #jubahmurah #tudungmurah #jammurah #iphonemurah #begmurah #lensmurah #followersmurah #followersmalaysia #igshopmurah
HI GUYS CZ OFFER FOLLOWERS MALAY/INDON wow Malaysia Followers dah ada wow cepat grab sekarang anda followerss kurang nak macam orang lain Followers banyak😃 jangan risau CZ membantu naikkan Followers ada dengan cepat tak percaya test dahulu 1K dah cuba baru tau servis CZ hebat ke tak😏😉‼️ - - Berminat? Wasap 📲 kami click ja di Bio CZ atau boleh terus hubungi CZ +01120985036 📞 • #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #malaysia #onlineshopping #jualanku #jualbaju #jualbeli #jualbatik #jualfollowers #jualsepatumurah #jualmurah #jualkosmetik #jualanfollowers #jualcasesamsung #jualtopimurah #juallike #murahmeriah #kasutmurah #bajumuslim #jubahmurah #tudungmurah #jammurah #iphonemurah #begmurah #lensmurah #followersmurah #followersmalaysia #igshopmurah
HI GUYS CZ OFFER FOLLOWERS MALAY/INDON wow Malaysia Followers dah ada wow cepat grab sekarang anda followerss kurang nak macam orang lain Followers banyak😃 jangan risau CZ membantu naikkan Followers ada dengan cepat tak percaya test dahulu 1K dah cuba baru tau servis CZ hebat ke tak😏😉‼️ - - Berminat? Wasap 📲 kami click ja di Bio CZ atau boleh terus hubungi CZ +01120985036 📞 • #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #malaysia #onlineshopping #jualanku #jualbaju #jualbeli #jualbatik #jualfollowers #jualsepatumurah #jualmurah #jualkosmetik #jualanfollowers #jualcasesamsung #jualtopimurah #juallike #murahmeriah #kasutmurah #bajumuslim #jubahmurah #tudungmurah #jammurah #iphonemurah #begmurah #lensmurah #followersmurah #followersmalaysia #igshopmurah
❤️ LATIFAH KURUNG MODEN ❤️ #rujukkataloglatifahkurungmoden . ~ Material - Premium Como Crepe ~ (BF friendly) zip di dada ~ (WUDHU friendly) lengan boleh senteng ~ Zip di belakang ~ Span di bahu (padding) ~ Skirt potongan duyung ~ Getah separuh, zip & hook di pinggang skirt ~ 4 size (S,M,L,XL) ~ 6 pilihan warna yang menarik ~ Jaminan material & jahitan berkualiti ~ Ukuran mungkin berbeza (+ - 0.5) inci . ❇️❇️❇️❇️❇️❇️❇️❇️❇️❇️❇️❇️❇️❇️❇️❇️ . 💰 PRICE : S/M/L/XL : RM100 (free pos) . NAK ORDER TERUSS.. PM/WA 👉 📲018-2626 119 @ Tekan je link wasap di bawah 👇👇 www.wasap.my/60182626119 www.wasap.my/60182626119 . . 📌Booking 24 jam 📌Serious buyer only 📌No cancel Order . . . #latifahkurungmodenbybutikmuslimah #latifahkurungmoden #latifahkurungmodensizingchart #latifahkurungmodenmurah #koleksibajukurungbybutikmuslimah #kurungtradisi #kurungtradisional2018 #kurungmelayu #bajukurungcantik #koleksieid2018 #koleksibajukurungmodenmurah #ootdbajukurung #youcanduit #followme #dropshipwanted #igshopmurah #viralmalaysia #kurungmampumilik #instalife #bajucantik #niqabi #instalikers #freepos #cuttingloose #igshopmurah #kurungmampumilik #instalife #kebarung #like4like #janganmengata #sitiaafiyahkhalid #butikmuslimah_fitrisya769
➡➡➡➡SWAP KE KIRI UTK LIHAT PILIHAN WARNA YG LAIN !! . . 💥💥 READY STOCK💥💥. . . Code:#18 Chanel 2in1 8192 3A Size : 30 (L) X 24 (H) CM Rm83 sm / rm88 ss . . 📮FREE POSTAGE 📮FREE POSTAGE 📮FREE POSTAGE STOCK LIMITED!! 💚 STOCK LIMITED!! 💚 CARA UTK ORDER ⬇⬇ 📸 SCREENSHOT DETAIL ITEM ☎ WS/+01117960086 . . #assalamualaikum #cikgu #guccimalaysia #hargakasihsayang #lvmurahmalaysia #bagmurah #ame2018 #gshockmurahmalaysia #handbagmurahmalaysia #handbagraya2018 #sayajualonline #sifucilik #fashion #bazaarmalaysia #sayajual #begmurahmalaysia #dukunsaka #bazaaronline #ajimaurabaru #terapiinstagram #lvmalaysia #meletops #igshopmurah #handbagpromosi #bagberkualiti
❤️ LATIFAH KURUNG MODEN ❤️ #rujukkataloglatifahkurungmoden . ~ Material - Premium Como Crepe ~ (BF friendly) zip di dada ~ (WUDHU friendly) lengan boleh senteng ~ Zip di belakang ~ Span di bahu (padding) ~ Skirt potongan duyung ~ Getah separuh, zip & hook di pinggang skirt ~ 4 size (S,M,L,XL) ~ 6 pilihan warna yang menarik ~ Jaminan material & jahitan berkualiti ~ Ukuran mungkin berbeza (+ - 0.5) inci . ❇️❇️❇️❇️❇️❇️❇️❇️❇️❇️❇️❇️❇️❇️❇️❇️ . 💰 PRICE : S/M/L/XL : RM100 (free pos) . NAK ORDER TERUSS.. PM/WA 👉 📲018-2626 119 @ Tekan je link wasap di bawah 👇👇 www.wasap.my/60182626119 www.wasap.my/60182626119 . . 📌Booking 24 jam 📌Serious buyer only 📌No cancel Order . . . #latifahkurungmodenbybutikmuslimah #latifahkurungmoden #latifahkurungmodensizingchart #latifahkurungmodenmurah #koleksibajukurungbybutikmuslimah #kurungtradisi #kurungtradisional2018 #kurungmelayu #bajukurungcantik #koleksieid2018 #koleksibajukurungmodenmurah #ootdbajukurung #youcanduit #followme #dropshipwanted #igshopmurah #viralmalaysia #kurungmampumilik #instalife #bajucantik #niqabi #instalikers #freepos #cuttingloose #igshopmurah #kurungmampumilik #instalife #kebarung #like4like #janganmengata #sitiaafiyahkhalid #butikmuslimah_fitrisya769
➡➡➡➡SWAP KE KIRI UTK LIHAT PILIHAN WARNA YG LAIN !! . . 💥💥 READY STOCK💥💥. . . Code:#18 COACH 3in1201-3 3A Size : 28.5 (L) X 26.5 (H) CM Rm90 sm / rm95 ss . . 📮FREE POSTAGE 📮FREE POSTAGE 📮FREE POSTAGE STOCK LIMITED!! 💚 STOCK LIMITED!! 💚 CARA UTK ORDER ⬇⬇ 📸 SCREENSHOT DETAIL ITEM ☎ WS/+01117960086 . . #assalamualaikum #cikgu #guccimalaysia #hargakasihsayang #lvmurahmalaysia #bagmurah #ame2018 #gshockmurahmalaysia #handbagmurahmalaysia #handbagraya2018 #sayajualonline #sifucilik #fashion #bazaarmalaysia #sayajual #begmurahmalaysia #dukunsaka #bazaaronline #ajimaurabaru #terapiinstagram #lvmalaysia #meletops #igshopmurah #handbagpromosi #bagberkualiti
HI GUYS CZ OFFER FOLLOWERS MALAY/INDON wow Malaysia Followers dah ada wow cepat grab sekarang anda followerss kurang nak macam orang lain Followers banyak😃 jangan risau CZ membantu naikkan Followers ada dengan cepat tak percaya test dahulu 1K dah cuba baru tau servis CZ hebat ke tak😏😉‼️ - - Berminat? Wasap 📲 kami click ja di Bio CZ atau boleh terus hubungi CZ +01120985036 📞 • #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #malaysia #onlineshopping #jualanku #jualbaju #jualbeli #jualbatik #jualfollowers #jualsepatumurah #jualmurah #jualkosmetik #jualanfollowers #jualcasesamsung #jualtopimurah #juallike #murahmeriah #kasutmurah #bajumuslim #jubahmurah #tudungmurah #jammurah #iphonemurah #begmurah #lensmurah #followersmurah #followersmalaysia #igshopmurah
➡➡➡➡SWAP KE KIRI UTK LIHAT PILIHAN WARNA YG LAIN !! . . 💥💥 READY STOCK💥💥. . . Code:#19 Chanel V1305 Chevron Trendy CC Woc super A Length 23cm x Depth 7cm x Height 15cm Rm98 sm / rm103 ss . . 📮FREE POSTAGE 📮FREE POSTAGE 📮FREE POSTAGE STOCK LIMITED!! 💚 STOCK LIMITED!! 💚 CARA UTK ORDER ⬇⬇ 📸 SCREENSHOT DETAIL ITEM ☎ WS/+01117960086 . . #assalamualaikum #cikgu #guccimalaysia #hargakasihsayang #lvmurahmalaysia #bagmurah #ame2018 #gshockmurahmalaysia #handbagmurahmalaysia #handbagraya2018 #sayajualonline #sifucilik #fashion #bazaarmalaysia #sayajual #begmurahmalaysia #dukunsaka #bazaaronline #ajimaurabaru #terapiinstagram #lvmalaysia #meletops #igshopmurah #handbagpromosi #bagberkualiti
➡➡➡➡SWAP KE KIRI UTK LIHAT PILIHAN WARNA YG LAIN !! . . 💥💥 READY STOCK💥💥. . . Code:#19 Chanel 1306 WOC super A Length 23cm x Depth 7cm x Height 15cm Rm88 sm / rm103 ss . . 📮FREE POSTAGE 📮FREE POSTAGE 📮FREE POSTAGE STOCK LIMITED!! 💚 STOCK LIMITED!! 💚 CARA UTK ORDER ⬇⬇ 📸 SCREENSHOT DETAIL ITEM ☎ WS/+01117960086 . . #assalamualaikum #cikgu #guccimalaysia #hargakasihsayang #lvmurahmalaysia #bagmurah #ame2018 #gshockmurahmalaysia #handbagmurahmalaysia #handbagraya2018 #sayajualonline #sifucilik #fashion #bazaarmalaysia #sayajual #begmurahmalaysia #dukunsaka #bazaaronline #ajimaurabaru #terapiinstagram #lvmalaysia #meletops #igshopmurah #handbagpromosi #bagberkualiti
➡➡➡➡SWAP KE KIRI UTK LIHAT PILIHAN WARNA YG LAIN !! . . 💥💥 READY STOCK💥💥. . . Code:#19 Chanel 1305 Chevron Trendy CC Woc super A Length 23cm x Depth 7cm x Height 15cm Rm98 sm / rm103 ss . . 📮FREE POSTAGE 📮FREE POSTAGE 📮FREE POSTAGE STOCK LIMITED!! 💚 STOCK LIMITED!! 💚 CARA UTK ORDER ⬇⬇ 📸 SCREENSHOT DETAIL ITEM ☎ WS/+01117960086 . . #assalamualaikum #cikgu #guccimalaysia #hargakasihsayang #lvmurahmalaysia #bagmurah #ame2018 #gshockmurahmalaysia #handbagmurahmalaysia #handbagraya2018 #sayajualonline #sifucilik #fashion #bazaarmalaysia #sayajual #begmurahmalaysia #dukunsaka #bazaaronline #ajimaurabaru #terapiinstagram #lvmalaysia #meletops #igshopmurah #handbagpromosi #bagberkualiti
➡➡➡➡SWAP KE KIRI UTK LIHAT PILIHAN WARNA YG LAIN !! . . 💥💥 READY STOCK💥💥. . . Code:#19 Mulberry 7820 Mini Amberley Sactchel 3A Length 21cm x Depth 8.5cm x Height 17cm Rm83 sm / rm88 ss . . 📮FREE POSTAGE 📮FREE POSTAGE 📮FREE POSTAGE STOCK LIMITED!! 💚 STOCK LIMITED!! 💚 CARA UTK ORDER ⬇⬇ 📸 SCREENSHOT DETAIL ITEM ☎ WS/+01117960086 . . #assalamualaikum #cikgu #guccimalaysia #hargakasihsayang #lvmurahmalaysia #bagmurah #ame2018 #gshockmurahmalaysia #handbagmurahmalaysia #handbagraya2018 #sayajualonline #sifucilik #fashion #bazaarmalaysia #sayajual #begmurahmalaysia #dukunsaka #bazaaronline #ajimaurabaru #terapiinstagram #lvmalaysia #meletops #igshopmurah #handbagpromosi #bagberkualiti
➡➡➡➡SWAP KE KIRI UTK LIHAT PILIHAN WARNA YG LAIN !! . . 💥💥 READY STOCK💥💥. . . code:#45 Coach 3in1 8330-1 3A Rm107 sm / rm112ss . . 📮FREE POSTAGE 📮FREE POSTAGE 📮FREE POSTAGE STOCK LIMITED!! 💚 STOCK LIMITED!! 💚 CARA UTK ORDER ⬇⬇ 📸 SCREENSHOT DETAIL ITEM ☎ WS/+01117960086 . . #assalamualaikum #cikgu #guccimalaysia #hargakasihsayang #lvmurahmalaysia #bagmurah #ame2018 #gshockmurahmalaysia #handbagmurahmalaysia #handbagraya2018 #sayajualonline #sifucilik #fashion #bazaarmalaysia #sayajual #begmurahmalaysia #dukunsaka #bazaaronline #ajimaurabaru #terapiinstagram #lvmalaysia #meletops #igshopmurah #handbagpromosi #bagberkualiti
➡➡➡➡SWAP KE KIRI UTK LIHAT PILIHAN WARNA YG LAIN !! . . 💥💥 READY STOCK💥💥. . . Code:#46 Longchamp 3A Rm75 sm / rm80 ss . . 📮FREE POSTAGE 📮FREE POSTAGE 📮FREE POSTAGE STOCK LIMITED!! 💚 STOCK LIMITED!! 💚 CARA UTK ORDER ⬇⬇ 📸 SCREENSHOT DETAIL ITEM ☎ WS/+01117960086 . . #assalamualaikum #cikgu #guccimalaysia #hargakasihsayang #lvmurahmalaysia #bagmurah #ame2018 #gshockmurahmalaysia #handbagmurahmalaysia #handbagraya2018 #sayajualonline #sifucilik #fashion #bazaarmalaysia #sayajual #begmurahmalaysia #dukunsaka #bazaaronline #ajimaurabaru #terapiinstagram #lvmalaysia #meletops #igshopmurah #handbagpromosi #bagberkualiti
➡➡➡➡SWAP KE KIRI UTK LIHAT PILIHAN WARNA YG LAIN !! . . 💥💥 READY STOCK💥💥. . . Code:#36 Bonia 3in1 3A Rm97 sm / rm102 ss . . 📮FREE POSTAGE 📮FREE POSTAGE 📮FREE POSTAGE STOCK LIMITED!! 💚 STOCK LIMITED!! 💚 CARA UTK ORDER ⬇⬇ 📸 SCREENSHOT DETAIL ITEM ☎ WS/+01117960086 . . #assalamualaikum #cikgu #guccimalaysia #hargakasihsayang #lvmurahmalaysia #bagmurah #ame2018 #gshockmurahmalaysia #handbagmurahmalaysia #handbagraya2018 #sayajualonline #sifucilik #fashion #bazaarmalaysia #sayajual #begmurahmalaysia #dukunsaka #bazaaronline #ajimaurabaru #terapiinstagram #lvmalaysia #meletops #igshopmurah #handbagpromosi #bagberkualiti
➡➡➡➡SWAP KE KIRI UTK LIHAT PILIHAN WARNA YG LAIN !! . . 💥💥 READY STOCK💥💥. . . Code:#25 Bonia 3in1 1018-2 3A Rm100 sm / rm105 ss . . 📮FREE POSTAGE 📮FREE POSTAGE 📮FREE POSTAGE STOCK LIMITED!! 💚 STOCK LIMITED!! 💚 CARA UTK ORDER ⬇⬇ 📸 SCREENSHOT DETAIL ITEM ☎ WS/+01117960086 . . #assalamualaikum #cikgu #guccimalaysia #hargakasihsayang #lvmurahmalaysia #bagmurah #ame2018 #gshockmurahmalaysia #handbagmurahmalaysia #handbagraya2018 #sayajualonline #sifucilik #fashion #bazaarmalaysia #sayajual #begmurahmalaysia #dukunsaka #bazaaronline #ajimaurabaru #terapiinstagram #lvmalaysia #meletops #igshopmurah #handbagpromosi #bagberkualiti
➡➡➡➡SWAP KE KIRI UTK LIHAT PILIHAN WARNA YG LAIN !! . . 💥💥 READY STOCK💥💥. . . 🔰NEW ARRIVAL 🔰 Bonia # 9302 : Set 3 IN 1 Size : 28 (L) X 29 (H) CM GRED : AAA 💰RM 95 SM / 100 SS . . 📮FREE POSTAGE 📮FREE POSTAGE 📮FREE POSTAGE STOCK LIMITED!! 💚 STOCK LIMITED!! 💚 CARA UTK ORDER ⬇⬇ 📸 SCREENSHOT DETAIL ITEM ☎ WS/+01117960086 . . #assalamualaikum #cikgu #guccimalaysia #hargakasihsayang #lvmurahmalaysia #bagmurah #ame2018 #gshockmurahmalaysia #handbagmurahmalaysia #handbagraya2018 #sayajualonline #sifucilik #fashion #bazaarmalaysia #sayajual #begmurahmalaysia #dukunsaka #bazaaronline #ajimaurabaru #terapiinstagram #lvmalaysia #meletops #igshopmurah #handbagpromosi #bagberkualiti
"Alhamdulillah, luka accident semakin sembuh.. Paling bahagia ia tidak meninggalkan jejak #PARUT " . Vitamin C Serum by Annona #10xVitaminC , yang mengandungi kuasa antioksidan dan vitamin C yang tinggi dapat membantu mempercepatkan semula pemulihan tisu kulit yang rosak. . Luka di hati, tiada siapa yang tahu. Luka di muka, VCS membawa parut berlalu.. Eh 😂😂 . WhatsApp 0193696658
➡➡➡➡SWAP KE KIRI UTK LIHAT PILIHAN WARNA YG LAIN !! . . 💥💥 READY STOCK💥💥. . . CHANEL 🔰 GRADE AAA RM 90 SM RM 95 SS . . 📮FREE POSTAGE 📮FREE POSTAGE 📮FREE POSTAGE STOCK LIMITED!! 💚 STOCK LIMITED!! 💚 CARA UTK ORDER ⬇⬇ 📸 SCREENSHOT DETAIL ITEM ☎ WS/+01117960086 . . #assalamualaikum #cikgu #guccimalaysia #hargakasihsayang #lvmurahmalaysia #bagmurah #ame2018 #gshockmurahmalaysia #handbagmurahmalaysia #handbagraya2018 #sayajualonline #sifucilik #fashion #bazaarmalaysia #sayajual #begmurahmalaysia #dukunsaka #bazaaronline #ajimaurabaru #terapiinstagram #lvmalaysia #meletops #igshopmurah #handbagpromosi #bagberkualiti
#Repost @gadgethafizz • • • • • LIKES AND TAG YOUR FRIENDS TO WIN GIVEAWAY IPHONE 6 ❤ • • Ada yg berminat tak? Kalau ramai admin nak bukak harga Kaw Kaw Murah untuk PROMOSI BUANG HARGA ni!😎 • #gadgethafizz #igshop #igshopmalaysia #igshopmalaysiamurah #igshopmurah #iphonemurah #iphonemurahmalaysia #iphonemalaysia #readystockiphone #iphonereadystock #cod #postage #gdex #fattzura #abangnaktegur #gadget #gadgetmalaysia #trustediphone #malaysiaiphone #ip #hafizz
➡➡➡➡SWAP KE KIRI UTK LIHAT PILIHAN WARNA YG LAIN !! . . 💥💥 READY STOCK💥💥. . . 🔰Crazy PROMOSI🔰 COACH HOT Design Tote Bag Code :34605 Grade :4A Material :High Grade PU Harga : 1 pcs / 2pcs Semenanjung RM83 / RM120 SARAWAK RM85 / RM125 Sabah RM88 /RM130 . . 📮FREE POSTAGE 📮FREE POSTAGE 📮FREE POSTAGE STOCK LIMITED!! 💚 STOCK LIMITED!! 💚 CARA UTK ORDER ⬇⬇ 📸 SCREENSHOT DETAIL ITEM ☎ WS/+01117960086 . . #assalamualaikum #cikgu #guccimalaysia #hargakasihsayang #lvmurahmalaysia #bagmurah #ame2018 #gshockmurahmalaysia #handbagmurahmalaysia #handbagraya2018 #sayajualonline #sifucilik #fashion #bazaarmalaysia #sayajual #begmurahmalaysia #dukunsaka #bazaaronline #ajimaurabaru #terapiinstagram #lvmalaysia #meletops #igshopmurah #handbagpromosi #bagberkualiti
Slingbag 🌼🌼🌼 RM35 (SM)/ RM39 (SS) INCLUDE POSTAGE ♥ Lai lai beliii. Ws no, 0111 6898947 (tekan saja link di bio) #begmurah #begunik #begperempuan #murahmurahmurah #tiktok #bags #murah #begcomel #igshopmurah #igshop #hispter #kawaiistuff #slingbag
SET PULIHDARA YANG MEMANG MENJADI... . V SCERET SPRAY . Sesuai untuk semua wanita : . .gadis . .isteri2 . .ibu tunggal yg ingin kembali bernikah. . .mangsa perkosaan. . .pecah dara akibat terjatuh atau sering melakukan aktiviti lasak . 1) Keberkesanannya terbukti dgn testimoni2 kami.. kerana Set Pencuci Herba V - Secret Spray ini pertama sekali akan 1) Merawat dinding2 faraj supaya kembali merapat antara 1 sama lain.... . 2) bila dinding kembali merapat serta merta lubang faraj akan turut mengecil seperti lubang anak dara dan baby.. seperti x pernah di usik 0leh jari dan xpernah di setubuh .. . 3) penggunaan yg konsisten dlm satu set sahaja sudan cukup & mampu membuat selaput dara kembali bercantum. Ianya bercantum dari daging2 nipis di dalam faraj yg kembali Merapat yg mana mampu mengeluarkan darah apabila melakukan seks.. . 4) Para Isteri akan dpt rasakan dan alami semula pengalaman mlm pertama anda...kerana Pencuci tanpa Bilas ini mampu utk menjadikan miss v KETAT,BERPASIR,GRIP & AKAN MENGELUARKAN DARAH JIKA PENGGUNAANNYA BERTERUSAN HASIL PEMBETUKAN SELAPUT DARA . 5) Selain itu, Pencuci tanpa Bilas ini sgt2 membantu dalam mengatasi masalah KEPUTIHAN BIASA& MELAMPAU,SENGGUGUT,MASALAH PERANKAN ATAU TOMBONG & ANGIN VAGINA...(SGT2 BERKESAN) . 6) Kelebihan lain ialah dpt menganjalkan dan menegangkan kembali sekitar miss v yg menggelebih akibat seks & kesan melahirkan Anak. . 011-278 66601 . #kualalumpur #putrajaya #igshoponline #bazarpaknil #igshopmalaysia #bazaaronline #sayajualmurah #aurainsta #terapiinstagram #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilmurah #igshopmurah #petalingjaya #kluang #pontian #benut #simpangrengam #kluang #batupahat #pontian #gelangpatah #selangor #perak #kedah #kelantan #terengganu #melaka #majalahwanita
❄Code: WCSAY77384 ❄Price: RM55(EXCLUDE POSTAGE) ❄Material: COTTON ❄Color:- • PINK • LIGHT BLUE • BLACK Size: S / M / L / XL How to order?🤷🏼‍♂ 1)screenshot this picture 2)whatsapp 0109601534 #instashop #igshopmurah #blousemodern #blousemurah #blousemurahmalaysia #onlineshopping #onlineshoppingmalaysia #shoppingonline #murah #student #bajuhipster #hipster #memangboek
SET PULIHDARA YANG MEMANG MENJADI... . V SCERET SPRAY . Sesuai untuk semua wanita : . .gadis . .isteri2 . .ibu tunggal yg ingin kembali bernikah. . .mangsa perkosaan. . .pecah dara akibat terjatuh atau sering melakukan aktiviti lasak . 1) Keberkesanannya terbukti dgn testimoni2 kami.. kerana Set Pencuci Herba V - Secret Spray ini pertama sekali akan 1) Merawat dinding2 faraj supaya kembali merapat antara 1 sama lain.... . 2) bila dinding kembali merapat serta merta lubang faraj akan turut mengecil seperti lubang anak dara dan baby.. seperti x pernah di usik 0leh jari dan xpernah di setubuh .. . 3) penggunaan yg konsisten dlm satu set sahaja sudan cukup & mampu membuat selaput dara kembali bercantum. Ianya bercantum dari daging2 nipis di dalam faraj yg kembali Merapat yg mana mampu mengeluarkan darah apabila melakukan seks.. . 4) Para Isteri akan dpt rasakan dan alami semula pengalaman mlm pertama anda...kerana Pencuci tanpa Bilas ini mampu utk menjadikan miss v KETAT,BERPASIR,GRIP & AKAN MENGELUARKAN DARAH JIKA PENGGUNAANNYA BERTERUSAN HASIL PEMBETUKAN SELAPUT DARA . 5) Selain itu, Pencuci tanpa Bilas ini sgt2 membantu dalam mengatasi masalah KEPUTIHAN BIASA& MELAMPAU,SENGGUGUT,MASALAH PERANKAN ATAU TOMBONG & ANGIN VAGINA...(SGT2 BERKESAN) . 6) Kelebihan lain ialah dpt menganjalkan dan menegangkan kembali sekitar miss v yg menggelebih akibat seks & kesan melahirkan Anak. . 011-278 66601 . #kualalumpur #putrajaya #igshoponline #bazarpaknil #igshopmalaysia #bazaaronline #sayajualmurah #aurainsta #terapiinstagram #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilmurah #igshopmurah #petalingjaya #kluang #pontian #benut #simpangrengam #kluang #batupahat #pontian #gelangpatah #selangor #perak #kedah #kelantan #terengganu #melaka #majalahwanita
Jaket ala ala korean girls gituu. . . RM47 M-2XL Grey/Black/White
#Repost @gadgethafizz • • • • • LIKES AND TAG YOUR FRIENDS TO WIN GIVEAWAY IPHONE 6 ❤ • • Ada yg berminat tak? Kalau ramai admin nak bukak harga Kaw Kaw Murah untuk PROMOSI BUANG HARGA ni!😎 • #gadgethafizz #igshop #igshopmalaysia #igshopmalaysiamurah #igshopmurah #iphonemurah #iphonemurahmalaysia #iphonemalaysia #readystockiphone #iphonereadystock #cod #postage #gdex #fattzura #abangnaktegur #gadget #gadgetmalaysia #trustediphone #malaysiaiphone #ip #hafizz
#Repost @gadgethafizz • • • • • LIKES AND TAG YOUR FRIENDS TO WIN GIVEAWAY IPHONE 6 ❤ • Left or Right?😏 • Ada yg berminat tak? Kalau ramai admin nak bukak harga Kaw Kaw Murah untuk PROMOSI BUANG HARGA ni!😎 • #gadgethafizz #igshop #igshopmalaysia #igshopmalaysiamurah #igshopmurah #iphonemurah #iphonemurahmalaysia #iphonemalaysia #readystockiphone #iphonereadystock #cod #postage #gdex #fattzura #abangnaktegur #gadget #gadgetmalaysia #trustediphone #malaysiaiphone #ip #hafizz
#Repost @gadgethafizz • • • • • LIKES AND TAG YOUR FRIENDS TO WIN GIVEAWAY IPHONE 6 ❤ • • Ada yg berminat tak? Kalau ramai admin nak bukak harga Kaw Kaw Murah untuk PROMOSI BUANG HARGA ni!😎 • #gadgethafizz #igshop #igshopmalaysia #igshopmalaysiamurah #igshopmurah #iphonemurah #iphonemurahmalaysia #iphonemalaysia #readystockiphone #iphonereadystock #cod #postage #gdex #fattzura #abangnaktegur #gadget #gadgetmalaysia #trustediphone #malaysiaiphone #ip #hafizz
#Repost @gadgethafizz • • • • • LIKES AND TAG YOUR FRIENDS TO WIN GIVEAWAY IPHONE 6 ❤ • Left or Right?😏 • Ada yg berminat tak? Kalau ramai admin nak bukak harga Kaw Kaw Murah untuk PROMOSI BUANG HARGA ni!😎 • #gadgethafizz #igshop #igshopmalaysia #igshopmalaysiamurah #igshopmurah #iphonemurah #iphonemurahmalaysia #iphonemalaysia #readystockiphone #iphonereadystock #cod #postage #gdex #fattzura #abangnaktegur #gadget #gadgetmalaysia #trustediphone #malaysiaiphone #ip #hafizz
"Alhamdulillah, luka accident semakin sembuh.. Paling bahagia ia tidak meninggalkan jejak #PARUT " . Vitamin C Serum by Annona #10xVitaminC , yang mengandungi kuasa antioksidan dan vitamin C yang tinggi dapat membantu mempercepatkan semula pemulihan tisu kulit yang rosak. . Luka di hati, tiada siapa yang tahu. Luka di muka, VCS membawa parut berlalu.. Eh 😂😂 . WhatsApp 0193589769
#Repost @gadgethafizz • • • • • LIKES AND TAG YOUR FRIENDS TO WIN GIVEAWAY IPHONE 6 ❤ • Left or Right?😏 • Ada yg berminat tak? Kalau ramai admin nak bukak harga Kaw Kaw Murah untuk PROMOSI BUANG HARGA ni!😎 • #gadgethafizz #igshop #igshopmalaysia #igshopmalaysiamurah #igshopmurah #iphonemurah #iphonemurahmalaysia #iphonemalaysia #readystockiphone #iphonereadystock #cod #postage #gdex #fattzura #abangnaktegur #gadget #gadgetmalaysia #trustediphone #malaysiaiphone #ip #hafizz
NEW STOCK ❤️ PRE ORDER 1-2 WEEKS (working day) . 💸 Rm35 freepostt . ✔️ available size : 36-40 . ✨ colour: black, blue (as picture) . 📲 utk pertanyaan @ order please WhatsApp 0143020981 #kasutmurah #kasutmurahmalaysia #flowershoes #cantikcantik #sale #kasutcantik #sayajual #sayajualkasut #ootdfashion #igshopmurah #igshop #igsellermalaysia #igshopmalaysia
NEW STOCK ❤️ PRE ORDER 1-2 WEEKS (working day) . 💸 Rm35 freepostt . ✔️ available size : 36-40 . ✨ colour: black, blue (as picture) . 📲 utk pertanyaan @ order please WhatsApp 0143020981 #kasutmurah #kasutmurahmalaysia #flowershoes #cantikcantik #sale #kasutcantik #sayajual #sayajualkasut #ootdfashion #igshopmurah #igshop #igsellermalaysia #igshopmalaysia
Hi guys ♥️ Tido dah ka tu ? Sebelum tido kan, dalam minggu ni @imaalia.shopp akan upload gambar barang2 pre order ♥️ Hampa tunggu tao 😆😆 Macam2 ada 👍🏼🌹 . . . #preorder #igshoponline #igshopmurah #heelsaddict #blouse #earings #jeansmurah #barangmurah #igshopmalaysia #makanan #pretty #cheap #love #girlstuff #beauty
NEW STOCK ❤️ PRE ORDER 1-2 WEEKS (working day) . 💸 Rm28 freepostt . ✔️ available size : S-XXL . ✨ colour: red line & white line (as picture) . 📲 utk pertanyaan @ order please WhatsApp 0143020981 #leggingsmurah #leggings #leggingmurahmalaysia #igshop #igshopmurah #igshopmalaysia #igsellermalaysia #ootd #ootdfashion #onlineseller #seluarmurah #sale #sayajual
🎉 PAKEJ INSTAGRAM FOLLOWER 🎉 by @tambah_liker.my Ingin tambah follower? Followers sekarang kurang dan tidak aktif? Ingin memiliki bilangan followers lebih dari 1k? Kami menyediakan servis auto follower untuk anda dengan harga serendah RM30! Sangat berbaloi! Servis ini amat berguna terutamanya kepada anda yang ingin memulakan bisnes online. Lagi ramai followers, lagi bertambah customers! AUTO FOLLOWERS (VIP) 👉🏻 RM250 = 10k followers 👉🏻 RM400 = 20k followers 👉🏻 RM550 = 30k followers DM KAMI SEGERA! #instaboost #instaboostmalaysia #tambahlikers #tambahlikes #instafamous #instafemes #sayajual #sayajualmurah #jamtanganmurah #jamtanganmalaysia #kedaimurah #tambahfollowers #igshopmalaysia #igshopmurah #paidreviewmurah #paidreview #bajuraya #bajumuslimahmurah #sayajualborong #autolikesmurah #contestraya #duitraya #uchuxraver
🎉 PAKEJ INSTAGRAM FOLLOWER 🎉 by @tambah_liker.my Ingin tambah follower? Followers sekarang kurang dan tidak aktif? Ingin memiliki bilangan followers lebih dari 1k? Kami menyediakan servis auto follower untuk anda dengan harga serendah RM30! Sangat berbaloi! Servis ini amat berguna terutamanya kepada anda yang ingin memulakan bisnes online. Lagi ramai followers, lagi bertambah customers! DM KAMI SEGERA! #instaboost #instaboostmalaysia #tambahlikers #tambahlikes #instafamous #instafemes #sayajual #sayajualmurah #jamtanganmurah #jamtanganmalaysia #kedaimurah #tambahfollowers #igshopmalaysia #igshopmurah #paidreviewmurah #paidreview #bajuraya #bajumuslimahmurah #sayajualborong
#Repost @gadgethafizz • • • • • LIKES AND TAG YOUR FRIENDS TO WIN GIVEAWAY IPHONE 6 ❤ • Left or Right?😏 • Ada yg berminat tak? Kalau ramai admin nak bukak harga Kaw Kaw Murah untuk PROMOSI BUANG HARGA ni!😎 • #gadgethafizz #igshop #igshopmalaysia #igshopmalaysiamurah #igshopmurah #iphonemurah #iphonemurahmalaysia #iphonemalaysia #readystockiphone #iphonereadystock #cod #postage #gdex #fattzura #abangnaktegur #gadget #gadgetmalaysia #trustediphone #malaysiaiphone #ip #hafizz
🎉 PAKEJ INSTAGRAM FOLLOWER 🎉 by @tambah_liker.my Ingin tambah follower? Followers sekarang kurang dan tidak aktif? Ingin memiliki bilangan followers lebih dari 1k? Kami menyediakan servis auto follower untuk anda dengan harga serendah RM30! Sangat berbaloi! Servis ini amat berguna terutamanya kepada anda yang ingin memulakan bisnes online. Lagi ramai followers, lagi bertambah customers! AUTO FOLLOWERS (NORMAL) 👉🏻 RM30 = 500 followers 👉🏻 RM50 = 1000 followers 👉🏻 RM80 = 3000 followers 👉🏻 RM100 = 5000 followers DM KAMI SEGERA! #instaboost #instaboostmalaysia #tambahlikers #tambahlikes #instafamous #instafemes #sayajual #sayajualmurah #jamtanganmurah #jamtanganmalaysia #kedaimurah #tambahfollowers #igshopmalaysia #igshopmurah #paidreviewmurah #paidreview #bajuraya #bajumuslimahmurah #sayajualborong #contestraya #duitraya #belilikes #autolikesmurah
#Repost @gadgethafizz • • • • • LIKES AND TAG YOUR FRIENDS TO WIN GIVEAWAY IPHONE 6 ❤ • Left or Right?😏 • Ada yg berminat tak? Kalau ramai admin nak bukak harga Kaw Kaw Murah untuk PROMOSI BUANG HARGA ni!😎 • #gadgethafizz #igshop #igshopmalaysia #igshopmalaysiamurah #igshopmurah #iphonemurah #iphonemurahmalaysia #iphonemalaysia #readystockiphone #iphonereadystock #cod #postage #gdex #fattzura #abangnaktegur #gadget #gadgetmalaysia #trustediphone #malaysiaiphone #ip #hafizz
NEW STOCK ❤️ PRE ORDER 1-2 WEEKS (working day) . 💸 Rm42 freepostt . ✔️ available size : 35-40 . ✨ colour: black, white, blue, red (as picture) . 📲 utk pertanyaan @ order please WhatsApp 0143020981 #kasutmurah #kasutmurahmalaysia #igshop #igshopmurah #igsellermalaysia #sneakersmurah #canvasmurah #ootdfashion #sayajualkasut #sayajualmurah
NEW STOCK ❤️ PRE ORDER 1-2 WEEKS (working day) . 💸 Rm42 freepostt . ✔️ available size : 35-40 . ✨ colour: black, white, blue, red (as picture) . 📲 utk pertanyaan @ order please WhatsApp 0143020981 #kasutmurah #kasutmurahmalaysia #igshop #igshopmurah #igsellermalaysia #sneakersmurah #canvasmurah #ootdfashion #sayajualkasut #sayajualmurah
BAWAL RUFFLE BERHANTU 😍😍 . . HARGA SETIAP BIDANG BIDANG 50 : RM35 BIDANG 55 : RM40 . . MATERIAL : GEOGETTE ASTER . . 💋 COMBO PRICE 3 HELAI RM 100 💋 . . Beli 3 HELAI PERCUMA 1 RING TUDUNG💍 . . MEASUREMENT SETIAP BIDANG BIDANG 50 : +/- 50 INCI X 50 INCI BIDANG 55 : +/- 55 INCI X 55 INCI . . CARA ORDER, WHATSAPP DETAIL NAMA ALAMAT NO TEL KALER & BIDANG . . . 📲 WHATSAPP 013 2791865 OR klik sahaja Link Biru di Bio, tak perlu save no kakak 😉 . . #sayajualdress #sayajualskirt #sayajualjubahcantik #sayajualdresscantik #sayajualdressmurah #dressmurah #sayajualjubahmurah #jubahmurah #dressmuslimah #jubahmuslimah #sayajualtudungmurah #sayajualbawalbucubulat #bajurayamurah #kurungmodern #kebarungmurah #blousemurah #tunicmurah #blousecantik #tuniccantik #igshopmurah #igshopmalaysia #wardasayapunya #blousewarda #palazzomurah #Andreatunic #Alanatunic #tunicmurah #blouselabuh #Salefreeposnaila #bawalrufflelabuh
. 🍃GREENTEA MINT FACE SCRUB🍃 . DIFORMULASIKAN daripada bahan-bahan semulajadi yang PREMIUM yang ternyata membantu kulit wajah kembali bersih dan sihat sentiasa. Ni dia RAHSIANNYA! 🌿 Green Tea 🌿 Argan Oil 🌿 Walnut 🌿 Stemcell 🌿 Peppermint 👍 GREENTEA MINT FACE SCRUB merupakan produk buatan BUMIPUTERA, MUSLIM dan mempunyai kelulusan KKM 👍 Jom WHATSAPP 0123824248 untuk order dan pertanyaan😘
🌷MINI KURUNG MAWAR🌷 #rujukkatalogminikurungmawar . AVAILABLE IN TWO (2) SIZES: *S/M (free size) & L/XL (plus size)* **_refer measurement guide_ . • bell-sleeve kurung top • premium french lace with pearl beadings on sleeve • with hidden long zip behind • body-fit slim cut! 💃🏻_super slimming effect!_ • skirt mermaid-cut with full elastic waistband . Material: Premium French Lace with Full Lining . 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 . SIZE S/M Measurements : *Top Shoulder : 14.5-15.5" Armhole : 18-19" Bust :35-40" Sleeve length : 20" Waistline : 30-34" Length :34" . *Skirt : Waist : 26-35" Hips : 36-44" Length : 40.5" . ✳️ ✳️ ✳️ ✳️ ✳️ . SIZE L/XL Measurements : *Top Shoulder : 15.5-16" Armhole : 20-21" Bust :39-44" Sleeve length : 20.5" Waistline : 34-38" Length :35" . *Skirt : Waist : 28.5-38" (fully getah) Hips : 39-47" Length : 41" . 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 . 💰PRICE : RM103 sm / RM107 ss 📮FREE POSTAGE . PM/WA 👉 📲018-2626 119 @ Tekan je link wasap di bawah 👇👇 www.wasap.my/60182626119 www.wasap.my/60182626119 . . 📌Booking 24 jam 📌Serious buyer only 📌No cancel Order . . . #minikurungmawarbybutikmuslimah #minikurungmawarmurah #minikurungmawar #koleksibajukurungbybutikmuslimah #koleksibajukurungmurah #minikurungmurah #kurungminimodenmurah #kurunglacemoden #bajukurunglacemurah #butikmuslimah_fitrisya769 #minikurungmuslimah #igreview #rujukkatalogkurungmodenaishah #tunmatahir #dulanggirls #kebayabridesmaidmalaysia #bajutunang #bajunikah #weddingplanner #alhamdulillah #bajusedondon #freepostage #igshopmurah #instalife #terapiinstagram #ajimaura #prayforpalestine #prayforgaza #malaysiaonlineshop
Jangan lupa tarikh pengeposan Chocorice hari ahad-khamis tau ❤🚚🚛sebab coklat dia x berminyak uolls. Tapi memang sedap sangat 👍🏻👍🏻. Siapa lagi belum try ? Sis dah try dah memang coklat dia padu sangat 😍😍. Jom order laju laju dgn sis skrg ! Boleh tgk dkt #chocoricebyAin . Nak order ?? Jom whtspp utk order skrg ! Utk pertanyaan sila whtspp sis ke 0133001601 or DM / klik link dkt bio. #chocoricemurah #chocoricebyAin #chocoricebanjir #chocoricecrispy #chocoricekitkat #igshopmurah #igshoponline #igshoponlinemalaysia #chocoricebyAin #chocoricesedap #promosijualan
Bawal Bidang 55 + Purdah Material : chiffon Colour code : cream Price : Rm30 (excl postage) DM / Ws 01115072120 for order #purdahmurah #purdahgetah #purdahhalf #azeeianbiz .co #igshopmurah #bawalbidang55murahmalaysia #bawal #bawalovers #bawalbidang55online
Bawal Bidang 55 + Purdah Material : chiffon Colour code : navy blue Price : Rm30 (excl postage) DM / Ws 01115072120 for order #purdahmurah #purdahgetah #purdahhalf #azeeianbiz .co #igshopmurah #bawalbidang55murahmalaysia #bawal #bawalovers #bawalbidang55online
Korean Retro In-styles Ladies Fashion Breathable Mesh Fabric Thick Bottom Running Sneaker Sport Shoes Price: RM 84.90 Free poslaju Product Code : WFSYG 29974 Weight:0.7KG Stocks Available:Ready Stock Size 35 to 39 . 🏪 Semenanjung free postage🏪 🌎Sabah Sarawak +RM5🌎 🚛Poslaju postage🚚 All Ready Stok👇🏼 💙SSM 👉🏼JM0809009-V 💙order sila whatsapp❗️011-37243498 #sweater #jacket #bisnes #igshopmurah #kapcaimalaya #poslaju #sneakers #bajupanas #likeforfollow #likeforlikes #likers #liker #like4follow #insta #instafollowers #murah #tiktokmalaysia #musicallymalaysia #malaysia #baazarpaknil #jualbaju #nike #adidas #supreme #raver #hipsterfashion #hipsterfashionmalaysia #copyorimalaysia #kpop
🎀 DISNEY LENS 🎀 . 📌 I pair RM17 | RM8 SM / RM12 SS . 🌸 DESIGN - Solo ( #disneylensbyvdlenses ) 🌸 SIZE - 14.5mm 🌸 COLOR - Gold , Brown , Green , Violet , Blue . 🌸 POWER AVAILABLE - 0 -800 sahaja . 🍂 CTH POWER AVAILABLE = Step 50 (0/100/150/200/250.......800) . ⌚ MAXIMUM WEAR - 3-6 Month ⏰ MAXIMUM HOURS - 8 HOURS ⌛ WATER CONTENT - 48% ✈SHIP IN MALAYSIA ONLY . 📲 Whatsapp +601133130682 . 📲 Whatsapp +601133130682 . 📲 Whatsapp +601133130682 . . . 🐣CARA WHATSAPP : CONTOH ❗  Assalamualaikum / Hai , saya nak lens (send gmbr yg dah ScreenShoot tadi)  Colour ...... , Power ........ 🐣 . #lensmurah  #lensori  #lensmurahmalaysia #lensoriginalmalaysia #lensoriginal  #lensmalaysia  #lenskorea #contactlensmurah  #lenscantik  #lensmurahmurah #lenskoreamurah  #contactlensmalaysia #lensmurahcantik  #lensraya  #lenscantikmurah #contactlenskorea  #lensrm15 #lensbaik #lensnobluk  #lenskoreamalaysia  #lensmurahgila #lensmalaysiamurah  #sayajuallens #lensborongmurah #igshop #igshopmurah #igshopmalaysia #bazaarpaknil
🎀 DISNEY LENS 🎀 . 📌 I pair RM17 | RM8 SM / RM12 SS . 🌸 DESIGN - Twinzy ( #disneylensbyvdlenses ) 🌸 SIZE - 14.5mm 🌸 COLOR - Gold , Brown , Turqoise , Blue . 🌸 POWER AVAILABLE - 0 -800 sahaja . 🍂 CTH POWER AVAILABLE = Step 50 (0/100/150/200/250.......800) . ⌚ MAXIMUM WEAR - 3-6 Month ⏰ MAXIMUM HOURS - 8 HOURS ⌛ WATER CONTENT - 48% ✈SHIP IN MALAYSIA ONLY . 📲 Whatsapp +601133130682 . 📲 Whatsapp +601133130682 . 📲 Whatsapp +601133130682 . . . 🐣CARA WHATSAPP : CONTOH ❗  Assalamualaikum / Hai , saya nak lens (send gmbr yg dah ScreenShoot tadi)  Colour ...... , Power ........ 🐣 . #lensmurah  #lensori  #lensmurahmalaysia #lensoriginalmalaysia #lensoriginal  #lensmalaysia  #lenskorea #contactlensmurah  #lenscantik  #lensmurahmurah #lenskoreamurah  #contactlensmalaysia #lensmurahcantik  #lensraya  #lenscantikmurah #contactlenskorea  #lensrm15 #lensbaik #lensnobluk  #lenskoreamalaysia  #lensmurahgila #lensmalaysiamurah  #sayajuallens #lensborongmurah #igshop #igshopmurah #igshopmalaysia #bazaarpaknil
🎀 DISNEY LENS 🎀 . 📌 I pair RM18 | RM8 SM / RM12 SS . 🌸 DESIGN - Solang ( #disneylensbyvdlenses ) 🌸 SIZE - 16mm 🌸 COLOR - Gold , Brown . 🌸 POWER AVAILABLE - 0 -800 sahaja . 🍂 CTH POWER AVAILABLE = Step 50 (0/100/150/200/250.......800) . ⌚ MAXIMUM WEAR - 3-6 Month ⏰ MAXIMUM HOURS - 8 HOURS ⌛ WATER CONTENT - 48% ✈SHIP IN MALAYSIA ONLY . 📲 Whatsapp +601133130682 . 📲 Whatsapp +601133130682 . 📲 Whatsapp +601133130682 . . . 🐣CARA WHATSAPP : CONTOH ❗  Assalamualaikum / Hai , saya nak lens (send gmbr yg dah ScreenShoot tadi)  Colour ...... , Power ........ 🐣 . #lensmurah  #lensori  #lensmurahmalaysia #lensoriginalmalaysia #lensoriginal  #lensmalaysia  #lenskorea #contactlensmurah  #lenscantik  #lensmurahmurah #lenskoreamurah  #contactlensmalaysia #lensmurahcantik  #lensraya  #lenscantikmurah #contactlenskorea  #lensrm15 #lensbaik #lensnobluk  #lenskoreamalaysia  #lensmurahgila #lensmalaysiamurah  #sayajuallens #lensborongmurah #igshop #igshopmurah #igshopmalaysia #bazaarpaknil
🎀 DISNEY LENS 🎀 . 📌 I pair RM18 | RM8 SM / RM12 SS . 🌸 DESIGN - Prime ( #disneylensbyvdlenses ) 🌸 SIZE - 14.2mm 🌸 COLOR - Gold , Brown . 🌸 POWER AVAILABLE - 0 -800 sahaja . 🍂 CTH POWER AVAILABLE = Step 50 (0/100/150/200/250.......800) . ⌚ MAXIMUM WEAR - 3-6 Month ⏰ MAXIMUM HOURS - 8 HOURS ⌛ WATER CONTENT - 48% ✈SHIP IN MALAYSIA ONLY . 📲 Whatsapp +601133130682 . 📲 Whatsapp +601133130682 . 📲 Whatsapp +601133130682 . . . 🐣CARA WHATSAPP : CONTOH ❗  Assalamualaikum / Hai , saya nak lens (send gmbr yg dah ScreenShoot tadi)  Colour ...... , Power ........ 🐣 . #lensmurah  #lensori  #lensmurahmalaysia #lensoriginalmalaysia #lensoriginal  #lensmalaysia  #lenskorea #contactlensmurah  #lenscantik  #lensmurahmurah #lenskoreamurah  #contactlensmalaysia #lensmurahcantik  #lensraya  #lenscantikmurah #contactlenskorea  #lensrm15 #lensbaik #lensnobluk  #lenskoreamalaysia  #lensmurahgila #lensmalaysiamurah  #sayajuallens #lensborongmurah #igshop #igshopmurah #igshopmalaysia #bazaarpaknil
Korean Retro In-styles Ladies Fashion Breathable Mesh Fabric Thick Bottom Running Sneaker Sport Shoes Price: RM 84.90 Free poslaju Product Code : WFSYG 29974 Weight:0.7KG Stocks Available:Ready Stock Size 35 to 39 . 🏪 Semenanjung free postage🏪 🌎Sabah Sarawak +RM5🌎 🚛Poslaju postage🚚 All Ready Stok👇🏼 💙SSM 👉🏼JM0809009-V 💙order sila whatsapp❗️011-37243498 #sweater #jacket #bisnes #igshopmurah #kapcaimalaya #poslaju #sneakers #bajupanas #likeforfollow #likeforlikes #likers #liker #like4follow #insta #instafollowers #murah #tiktokmalaysia #musicallymalaysia #malaysia #baazarpaknil #jualbaju #nike #adidas #supreme #raver #hipsterfashion #hipsterfashionmalaysia #copyorimalaysia #kpop
🎀 DISNEY LENS 🎀 . 📌 I pair RM18 | RM8 SM / RM12 SS . 🌸 DESIGN - Sonata ( #disneylensbyvdlenses ) 🌸 SIZE - 14.5mm 🌸 COLOR - Gold , Brown . 🌸 POWER AVAILABLE - 0 -800 sahaja . 🍂 CTH POWER AVAILABLE = Step 50 (0/100/150/200/250.......800) . ⌚ MAXIMUM WEAR - 3-6 Month ⏰ MAXIMUM HOURS - 8 HOURS ⌛ WATER CONTENT - 48% ✈SHIP IN MALAYSIA ONLY . 📲 Whatsapp +601133130682 . 📲 Whatsapp +601133130682 . 📲 Whatsapp +601133130682 . . . 🐣CARA WHATSAPP : CONTOH ❗  Assalamualaikum / Hai , saya nak lens (send gmbr yg dah ScreenShoot tadi)  Colour ...... , Power ........ 🐣 . #lensmurah  #lensori  #lensmurahmalaysia #lensoriginalmalaysia #lensoriginal  #lensmalaysia  #lenskorea #contactlensmurah  #lenscantik  #lensmurahmurah #lenskoreamurah  #contactlensmalaysia #lensmurahcantik  #lensraya  #lenscantikmurah #contactlenskorea  #lensrm15 #lensbaik #lensnobluk  #lenskoreamalaysia  #lensmurahgila #lensmalaysiamurah  #sayajuallens #lensborongmurah #igshop #igshopmurah #igshopmalaysia #bazaarpaknil
🎀 DISNEY LENS 🎀 . 📌 I pair RM18 | RM8 SM / RM12 SS . 🌸 DESIGN - The Elf ( #disneylensbyvdlenses ) 🌸 SIZE - 16mm 🌸 COLOR - Gold , Brown . 🌸 POWER AVAILABLE - 0 -800 sahaja . 🍂 CTH POWER AVAILABLE = Step 50 (0/100/150/200/250.......800) . ⌚ MAXIMUM WEAR - 3-6 Month ⏰ MAXIMUM HOURS - 8 HOURS ⌛ WATER CONTENT - 48% ✈SHIP IN MALAYSIA ONLY . 📲 Whatsapp +601133130682 . 📲 Whatsapp +601133130682 . 📲 Whatsapp +601133130682 . . . 🐣CARA WHATSAPP : CONTOH ❗  Assalamualaikum / Hai , saya nak lens (send gmbr yg dah ScreenShoot tadi)  Colour ...... , Power ........ 🐣 . #lensmurah  #lensori  #lensmurahmalaysia #lensoriginalmalaysia #lensoriginal  #lensmalaysia  #lenskorea #contactlensmurah  #lenscantik  #lensmurahmurah #lenskoreamurah  #contactlensmalaysia #lensmurahcantik  #lensraya  #lenscantikmurah #contactlenskorea  #lensrm15 #lensbaik #lensnobluk  #lenskoreamalaysia  #lensmurahgila #lensmalaysiamurah  #sayajuallens #lensborongmurah #igshop #igshopmurah #igshopmalaysia #bazaarpaknil
Korean Retro In-styles Ladies Fashion Breathable Mesh Fabric Thick Bottom Running Sneaker Sport Shoes Price: RM 84.90 Free poslaju Product Code : WFSYG 29974 Weight:0.7KG Stocks Available:Ready Stock Size 35 to 39 . 🏪 Semenanjung free postage🏪 🌎Sabah Sarawak +RM5🌎 🚛Poslaju postage🚚 All Ready Stok👇🏼 💙SSM 👉🏼JM0809009-V 💙order sila whatsapp❗️011-37243498 #sweater #jacket #bisnes #igshopmurah #kapcaimalaya #poslaju #sneakers #bajupanas #likeforfollow #likeforlikes #likers #liker #like4follow #insta #instafollowers #murah #tiktokmalaysia #musicallymalaysia #malaysia #baazarpaknil #jualbaju #nike #adidas #supreme #raver #hipsterfashion #hipsterfashionmalaysia #copyorimalaysia #kpop
Nah. senang customer nak tengok. kalau tanya saya nak pilih mana? . .❤- Jika nak jimat berganda, ada 3 suhu, ambik king top. . .❤- Jika nak mampu milik, senang guna, tangki sederhana besar tapi cepat refill serta cepat sejuk dan panas ambik Fusion Top. . .❤ - Jika nak moden style, tangki besar, digital dan touch screen tapi dalam waktu yg sama Jimat Berganda, ambik IRIS TOP. . .❤- Jika nak yg digital, tangki besar, touch screen dan bersuara, ambik ICON. Yang penting semua sama je. Semuanya JIMAT ELEKTRIK, MENGHASILKAN AIR BERSIH BERTAPIS DAN BERMINERAL. Untuk model, pilihan di tangan anda. . . .Biar saya bantu uruskan semuanya www.wasap.my/60149215857 . . #cuckoo #penapisudaracuckoo #cuckoodihati #agensahcuckoo #penapisaircuckoo #cuckoomalaysia #cuckoo #kurusgebu #sayanakkurus #tudunglabuh #shawl #putihkankulit #juskurus #hilangkankeputihan #bazaarpaknil #bazaarmalaysia #produkkurus #bajuraya #tudungmurah # #tudunglabuh #ketatkanvagina #kisahrumahtangga #penapisairmurah #penapisair #igshopmurah #suamiisteri
Nah. senang customer nak tengok. kalau tanya saya nak pilih mana? . .❤- Jika nak jimat berganda, ada 3 suhu, ambik king top. . .❤- Jika nak mampu milik, senang guna, tangki sederhana besar tapi cepat refill serta cepat sejuk dan panas ambik Fusion Top. . .❤ - Jika nak moden style, tangki besar, digital dan touch screen tapi dalam waktu yg sama Jimat Berganda, ambik IRIS TOP. . .❤- Jika nak yg digital, tangki besar, touch screen dan bersuara, ambik ICON. Yang penting semua sama je. Semuanya JIMAT ELEKTRIK, MENGHASILKAN AIR BERSIH BERTAPIS DAN BERMINERAL. Untuk model, pilihan di tangan anda. . . .Biar saya bantu uruskan semuanya www.wasap.my/60149215857 . . #cuckoo #penapisudaracuckoo #cuckoodihati #agensahcuckoo #penapisaircuckoo #cuckoomalaysia #cuckoo #kurusgebu #sayanakkurus #tudunglabuh #shawl #putihkankulit #juskurus #hilangkankeputihan #bazaarpaknil #bazaarmalaysia #produkkurus #bajuraya #tudungmurah # #tudunglabuh #ketatkanvagina #kisahrumahtangga #penapisairmurah #penapisair #igshopmurah #suamiisteri
Nah. senang customer nak tengok. kalau tanya saya nak pilih mana? . .❤- Jika nak jimat berganda, ada 3 suhu, ambik king top. . .❤- Jika nak mampu milik, senang guna, tangki sederhana besar tapi cepat refill serta cepat sejuk dan panas ambik Fusion Top. . .❤ - Jika nak moden style, tangki besar, digital dan touch screen tapi dalam waktu yg sama Jimat Berganda, ambik IRIS TOP. . .❤- Jika nak yg digital, tangki besar, touch screen dan bersuara, ambik ICON. Yang penting semua sama je. Semuanya JIMAT ELEKTRIK, MENGHASILKAN AIR BERSIH BERTAPIS DAN BERMINERAL. Untuk model, pilihan di tangan anda. . . .Biar saya bantu uruskan semuanya www.wasap.my/60149215857 . . #cuckoo #penapisudaracuckoo #cuckoodihati #agensahcuckoo #penapisaircuckoo #cuckoomalaysia #cuckoo #kurusgebu #sayanakkurus #tudunglabuh #shawl #putihkankulit #juskurus #hilangkankeputihan #bazaarpaknil #bazaarmalaysia #produkkurus #bajuraya #tudungmurah # #tudunglabuh #ketatkanvagina #kisahrumahtangga #penapisairmurah #penapisair #igshopmurah #suamiisteri
REKHA SAREE KURUNG RM130sm/RM135ss . 🌸Material moss crepe with exclusive lace 🌸 Zip dibelakang baju memudahkan pemakaian 🌸 zip di lengan wudhuk friendly 🌸 Pinggang bergetah UKURAN LABEL S BAHU 14" DADA 34.5" PANJANG LENGAN 23" LABUH 34" . SKIRT PINGGANG 26"-36" PINGGUL 36" LABUH 41" . 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 LABEL M BAHU 15" DADA 36" PANJANG LENGAN 23" LABUH 34" . SKIRT PINGGANG 26"-36" PINGGUL 36" LABUH 41" . 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 LABEL XL BAHU 16.5" DADA 40" PANJANG LENGAN 23" LABUH 35" . SKIRT PINGGANG 26"-40" PINGGUL 40" LABUH 41" . order ws 0182934797 #sayajual #sayajualbajukurung #bajukurung #bajukurungmurah #bajukurungmoden #bajukurungcantik #bajukurungmalaysia #igshop #igshoponline #igshopmurah #igshopmalaysia #bazar #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaronline #bazaaronline #bazarpaknilmurah #bazarmalaysia #bazarkarat #bazarmurah #jubah #jubahmuslimah #dress #dressmurah #dressmuslimah #blouse #blousemurah #blousecantik #dressmalaysia
REKHA SAREE KURUNG RM130sm/RM135ss . 🌸Material moss crepe with exclusive lace 🌸 Zip dibelakang baju memudahkan pemakaian 🌸 zip di lengan wudhuk friendly 🌸 Pinggang bergetah UKURAN LABEL S BAHU 14" DADA 34.5" PANJANG LENGAN 23" LABUH 34" . SKIRT PINGGANG 26"-36" PINGGUL 36" LABUH 41" . 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 LABEL M BAHU 15" DADA 36" PANJANG LENGAN 23" LABUH 34" . SKIRT PINGGANG 26"-36" PINGGUL 36" LABUH 41" . 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 LABEL XL BAHU 16.5" DADA 40" PANJANG LENGAN 23" LABUH 35" . SKIRT PINGGANG 26"-40" PINGGUL 40" LABUH 41" . order ws 0182934797 #sayajual #sayajualbajukurung #bajukurung #bajukurungmurah #bajukurungmoden #bajukurungcantik #bajukurungmalaysia #igshop #igshoponline #igshopmurah #igshopmalaysia #bazar #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaronline #bazaaronline #bazarpaknilmurah #bazarmalaysia #bazarkarat #bazarmurah #jubah #jubahmuslimah #dress #dressmurah #dressmuslimah #blouse #blousemurah #blousecantik #dressmalaysia
Uollss ada tak masalahhh jerawat nak tiap kali pakai foundation seharian? . Dah lah jerawat dengan parut lama belum hilang. Tambah pulak dengan jerawat baru. Adududuu stresssss! . Hah..kalau uolls guna Fever Glam Acne Fighting Foundation ni, parut lama akan makin pudae pastuuuuu jerawat baru pun segan nak naik! . Dah lahh full coverage yakmattttt dengan tak buat muka berminyak! . . Ada dua kod, 1. Moonlight (Medium ke Cerah) 2. Desert Rose (Medium ke Gelap) - - Grab yours now 🔥🔥 Nak order boleh click link dekat bio tu okkay .
next page →