#hamna

5,902 posts

Loading...
Kalu dapat coklat yang sangat2 sedap.. Msti takkan habis kan terus. Mesti kn simpan sket.. Takut habis tak merasa dah la. Haha. Siapa yang mcm ni πŸ™‹πŸ™‹ hehe. Jom dapatkan coklat yang berkualiti dan sedap dari chocodap.. Boleh pilih mana2 yang menjadi pilihan hati . 🍫 Almond Milk Chocolate 🍫 Almond Dark Chocolate 🍫 Almond Bittersweet Chocolate 🍫 Almond White Chocolate 🍫 Almond Sesame White Chocolate 🍫 Raisin Chocolate 🍫 Meteor Chocolite . Ada 4 packaging yang available; 30g RM 4 50g RM 6 100g RM 10 250g RM 22 . Skali cuba pasti nak lagi.😍😍😍 . WhatsApp 01110356373 Keep calm And Eat Chocodap πŸ˜‹πŸ«πŸ¬πŸ­ Cod: USM, Bukit Gambir, Bukit Jambul, Jelutong Postage : Worldwide. Setiap hari ❀️ #usm #penang #chocolate #coklat #codpenang #pulaupinang #sayajualcoklat #codusm #fattzura #penawarstress #sayajual #brownies #food #sedap #dropshipwanted #makanan #bukitgambir #bukitjambul #jelutong #sgdua #hamna #gelugor #resepikek #ubatstress #lazat #ubatstress #jerawat #halal #alhamdulillah
Γ† har for fΓΈrste gang i mitt 32 Γ₯rige liv investert i en god sykkel (ikke en til 799,- pΓ₯ BilTema), og sannelig va det jo artig Γ₯ sykle! 23.3km med familien idag πŸš΄πŸ»β€β™€οΈπŸ‘ŠπŸ» #sykling #sykkeltur #utpΓ₯tur #familietur #turjenter #tromsΓΈ #tromsolove #hamna #hamnail #vΓ₯rilufta #nordnorge #sykkel
Loading...
Memang takleh nak makan sorng2 kalu bawa balik coklat yg sedap ni.. Adik beradik pun berebut tau. Hehe Tak kira la coklat ape pun. Bila makan sedap... Mmg tak pandang orng dah haha.. Jom dapatkan chocodap terbaik dari ladang hehe.. . Ada 7 jenis coklat tau.. Boleh pilih yang mana berkenan di hati 😍😍 . 🍫 Almond Milk Chocolate 🍫 Almond Dark Chocolate 🍫 Almond Bittersweet Chocolate 🍫 Almond White Chocolate 🍫 Almond Sesame White Chocolate 🍫 Raisin Chocolate 🍫 Meteor Chocolite . Ada 4 packaging yang available; 30g RM 4 50g RM 6 100g RM 10 250g RM 22 . Skali cuba pasti nak lagi.😍😍😍 . WhatsApp 01110356373 Keep calm And Eat Chocodap πŸ˜‹πŸ«πŸ¬πŸ­ Cod: USM, Bukit Gambir, Bukit Jambul, Jelutong Postage : Worldwide. Setiap hari ❀️ #usm #penang #chocolate #coklat #codpenang #pulaupinang #sayajualcoklat #codusm #fattzura #penawarstress #sayajual #brownies #food #sedap #dropshipwanted #makanan #bukitgambir #bukitjambul #jelutong #sgdua #hamna #gelugor #resepikek #ubatstress #lazat #ubatstress #jerawat #halal #alhamdulillah
Coklat batu??? Pelik nya.. Tak keras ke?? Bukan setakat tidak keras tapi sedappp sangat.. Kalu dah makan memang tak sedar habis tau.. 🍫 Meteor Chocolite . Ada 4 packaging yang available; 30g RM 4 50g RM 6 100g RM 10 250g RM 22 . Skali cuba pasti nak lagi.😍😍😍 . WhatsApp 01110356373 Keep calm And Eat Chocodap πŸ˜‹πŸ«πŸ¬πŸ­ Cod: USM, Bukit Gambir, Bukit Jambul, Jelutong Postage : Worldwide. Setiap hari ❀️ #usm #penang #chocolate #coklat #codpenang #pulaupinang #sayajualcoklat #codusm #fattzura #penawarstress #sayajual #brownies #food #sedap #dropshipwanted #makanan #bukitgambir #bukitjambul #jelutong #sgdua #hamna #gelugor #resepikek #ubatstress #lazat #ubatstress #jerawat #halal #alhamdulillah
Exited tau bila dapat jadikan coklat yg sedap ni jadi gift.. Mesti orng yang terima pun suka sangat.. Boleh buat mcm2 pakaging untuk lebih kelihatan menarik.. Jom dapatkan chocodap yang Best sangat ni. . Ada 7 jenis yang sangat awesome . 🍫 Almond Milk Chocolate 🍫 Almond Dark Chocolate 🍫 Almond Bittersweet Chocolate 🍫 Almond White Chocolate 🍫 Almond Sesame White Chocolate 🍫 Raisin Chocolate 🍫 Meteor Chocolite . Ada 4 packaging yang available; 30g RM 4 50g RM 6 100g RM 10 250g RM 22 . Skali cuba pasti nak lagi.😍😍😍 . WhatsApp 01110356373 Keep calm And Eat Chocodap πŸ˜‹πŸ«πŸ¬πŸ­ Cod: USM, Bukit Gambir, Bukit Jambul, Jelutong Postage : Worldwide. Setiap hari ❀️ #usm #penang #chocolate #coklat #codpenang #pulaupinang #sayajualcoklat #codusm #fattzura #penawarstress #sayajual #brownies #food #sedap #dropshipwanted #makanan #bukitgambir #bukitjambul #jelutong #sgdua #hamna #gelugor #resepikek #ubatstress #lazat #ubatstress #jerawat #halal #alhamdulillah
Selamat pagi dan happy weekend semua.. Semoga terus ceria bersama keluarga tersayang. Jom nikmafi coklat yang enak ni di hari minggu bersama keluarga 😍😍
Cust sangat puas hati bila barang diterima nampak eklusif Bukan sahaja sedap tapi juga ekslusif kalu di buat jadi hadiah, cenderahati mahupun hantaran.. Ada siapa lagi yang nak chocodap ni?? Nak buat hadiah hari guru pun blh tau πŸ˜„ Jom pilih coklat yg digemari . 🍫 Almond Milk Chocolate 🍫 Almond Dark Chocolate 🍫 Almond Bittersweet Chocolate 🍫 Almond White Chocolate 🍫 Almond Sesame White Chocolate 🍫 Raisin Chocolate 🍫 Meteor Chocolite . Ada 4 packaging yang available; 30g RM 4 50g RM 6 100g RM 10 250g RM 22 . Skali cuba pasti nak lagi.😍😍😍 . WhatsApp 01110356373 Keep calm And Eat Chocodap πŸ˜‹πŸ«πŸ¬πŸ­ Cod: USM, Bukit Gambir, Bukit Jambul, Jelutong Postage : Worldwide. Setiap hari ❀️ #usm #penang #chocolate #coklat #codpenang #pulaupinang #sayajualcoklat #codusm #fattzura #penawarstress #sayajual #brownies #food #sedap #dropshipwanted #makanan #bukitgambir #bukitjambul #jelutong #sgdua #hamna #gelugor #resepikek #ubatstress #lazat #ubatstress #jerawat #halal #alhamdulillah
Bestnya kalu dpt nakn coklat2 ni. Bukan sahaja berkualiti tapi sedap.. Dah cuba sekali pasti nak lagi. Jom dapatkan chocodap dengan pelbagai jenis yang menjadi pilihan hati. Sedap ke sedap??? . 🍫 Almond Milk Chocolate 🍫 Almond Dark Chocolate 🍫 Almond Bittersweet Chocolate 🍫 Almond White Chocolate 🍫 Almond Sesame White Chocolate 🍫 Raisin Chocolate 🍫 Meteor Chocolite . WhatsApp 01110356373 Keep calm And Eat Chocodap πŸ˜‹πŸ«πŸ¬πŸ­ Cod: USM, Bukit Gambir, Bukit Jambul, Jelutong Postage : Worldwide. Setiap hari ❀️ #usm #penang #chocolate #coklat #codpenang #pulaupinang #sayajualcoklat #codusm #fattzura #penawarstress #sayajual #brownies #food #sedap #dropshipwanted #makanan #bukitgambir #bukitjambul #jelutong #sgdua #hamna #gelugor #resepikek #ubatstress #lazat #ubatstress #jerawat #halal #alhamdulillah
Comel2 packaging dia. Hehe. Senang nak bawa ke mana2. Btul 2.. Lagi satu. Kalu packaging kecik2 ni.. Dah hbis satu tak sedar. Nak buka yg satu lagi. Fikir banyak kali.. Sedap punya pasal, sanggup simpan hehe Jom dapatkan chocodap yang terbaik ni.. Ada 7 jenis chocodap yg sedap tau . 🍫 Almond Milk Chocolate 🍫 Almond Dark Chocolate 🍫 Almond Bittersweet Chocolate 🍫 Almond White Chocolate 🍫 Almond Sesame White Chocolate 🍫 Raisin Chocolate 🍫 Meteor Chocolite . Ada 4 packaging yang available; 30g RM 4 50g RM 6 100g RM 10 250g RM 22 . Skali cuba pasti nak lagi.😍😍😍 . WhatsApp 01110356373 Keep calm And Eat Chocodap πŸ˜‹πŸ«πŸ¬πŸ­ Cod: USM, Bukit Gambir, Bukit Jambul, Jelutong Postage : Worldwide. Setiap hari ❀️ #usm #penang #chocolate #coklat #codpenang #pulaupinang #sayajualcoklat #codusm #fattzura #penawarstress #sayajual #brownies #food #sedap #dropshipwanted #makanan #bukitgambir #bukitjambul #jelutong #sgdua #hamna #gelugor #resepikek #ubatstress #lazat #ubatstress #jerawat #halal #alhamdulillah
Salam Jumaat semua.. Semoga ape jua yang kiter lakukan sentiasa diberkati.
Sedap sangat ter... Wow.. Mmg btul2 sedap sampai tak terkata.. Sape yang ta suka coklat?? Buan sahaja kanak2 orang dewasa pun suka tau.. Byk pilihan plak tu. Jom2 pilih coklat super sedap ni . . Ada 7 perisa yang mengiurkan . 🍫 Almond Milk Chocolate 🍫 Almond Dark Chocolate 🍫 Almond Bittersweet Chocolate 🍫 Almond White Chocolate 🍫 Almond Sesame White Chocolate 🍫 Raisin Chocolate 🍫 Meteor Chocolite . Ada 4 packaging yang available; 30g RM 4 50g RM 6 100g RM 10 250g RM 22 . Skali cuba pasti nak lagi.😍😍😍 . WhatsApp 01110356373 Keep calm And Eat Chocodap πŸ˜‹πŸ«πŸ¬πŸ­ Cod: USM, Bukit Gambir, Bukit Jambul, Jelutong Postage : Worldwide. Setiap hari ❀️ #usm #penang #chocolate #coklat #codpenang #pulaupinang #sayajualcoklat #codusm #fattzura #penawarstress #sayajual #brownies #food #sedap #dropshipwanted #makanan #bukitgambir #bukitjambul #jelutong #sgdua #hamna #gelugor #resepikek #ubatstress #lazat #ubatstress #jerawat #halal #alhamdulillah
Stress di tempat keja?? Jom hilangkan stress dengam chocodap ni.. Coklat berkuali dan rasa yang sangat sedap.. Dah dapat makan baru hilang tension tu hehe.. Jom dapatkan chocodap terbaik dipasaran Kalau makan sekali hadap je abis . Ada 7 pilihan hati.. . 🍫 Almond Milk Chocolate 🍫 Almond Dark Chocolate 🍫 Almond Bittersweet Chocolate 🍫 Almond White Chocolate 🍫 Almond Sesame White Chocolate 🍫 Raisin Chocolate 🍫 Meteor Chocolite . Ada 4 packaging yang available; 30g RM 4 50g RM 6 100g RM 10 250g RM 22 . Skali cuba pasti nak lagi.😍😍😍 . WhatsApp 01110356373 Keep calm And Eat Chocodap πŸ˜‹πŸ«πŸ¬πŸ­ Cod: USM, Bukit Gambir, Bukit Jambul, Jelutong Postage : Worldwide. Setiap hari ❀️ #usm #penang #chocolate #coklat #codpenang #pulaupinang #sayajualcoklat #codusm #fattzura #penawarstress #sayajual #brownies #food #sedap #dropshipwanted #makanan #bukitgambir #bukitjambul #jelutong #sgdua #hamna #gelugor #resepikek #ubatstress #lazat #ubatstress #jerawat #halal #alhamdulillah
Wah.. Chocodap ni menjadi pilihan untuk buat hantaran lagi.. Mmg ekslusif kan😍😍 Jangan kata pengantin suka, orng yang tengok hantaran tu pun teringin nak makan heheh Jom dapatkan chocodap terbaik di pasaran..
Assalamualaikum dan selamat pagi.. Ceria2 kan hidup anda dengan coklat yang berkualiti dan sedap. Hehe #chocodapsedap
Setiap orng mesti ada minat dan kegemaran yng tersendiri kan.. Ada yang minat, dark coklat, ada yg minat white coklat. Ada juga yg jnis tak kira ape jenis pun. Yg penting ianya daripada coklat πŸ˜…πŸ˜… Tapi kalu dpt coklat yang berkualiti dan rasanya sangat awesome.. Tentula sangat exited tuk makan kan. HeheπŸ˜„ Jom dapatkan coklat yang terbaik dari ladang. Hehe . Ada 7 perisa yang mengiurkan . 🍫 Almond Milk Chocolate 🍫 Almond Dark Chocolate 🍫 Almond Bittersweet Chocolate 🍫 Almond White Chocolate 🍫 Almond Sesame White Chocolate 🍫 Raisin Chocolate 🍫 Meteor Chocolite . Ada 4 packaging yang available; 30g RM 4 50g RM 6 100g RM 10 250g RM 22 . Skali cuba pasti nak lagi.😍😍😍 . WhatsApp 01110356373 Keep calm And Eat Chocodap πŸ˜‹πŸ«πŸ¬πŸ­ Cod: USM, Bukit Gambir, Bukit Jambul, Jelutong Postage : Worldwide. Setiap hari ❀️ #usm #penang #chocolate #coklat #codpenang #pulaupinang #sayajualcoklat #codusm #fattzura #penawarstress #sayajual #brownies #food #sedap #dropshipwanted #makanan #bukitgambir #bukitjambul #jelutong #sgdua #hamna #gelugor #resepikek #ubatstress #lazat #ubatstress #jerawat #halal #alhamdulillah
Ada 7 perisa yang mengiurkan . 🍫 Almond Milk Chocolate 🍫 Almond Dark Chocolate 🍫 Almond Bittersweet Chocolate 🍫 Almond White Chocolate 🍫 Almond Sesame White Chocolate 🍫 Raisin Chocolate 🍫 Meteor Chocolite . Ada 4 packaging yang available; 30g RM 4 50g RM 6 100g RM 10 250g RM 22 . Skali cuba pasti nak lagi.😍😍😍 . WhatsApp 01110356373 Keep calm And Eat Chocodap πŸ˜‹πŸ«πŸ¬πŸ­ Cod: USM, Bukit Gambir, Bukit Jambul, Jelutong Postage : Worldwide. Setiap hari ❀️ #usm #penang #chocolate #coklat #codpenang #pulaupinang #sayajualcoklat #codusm #fattzura #penawarstress #sayajual #brownies #food #sedap #dropshipwanted #makanan #bukitgambir #bukitjambul #jelutong #sgdua #hamna #gelugor #resepikek #ubatstress #lazat #ubatstress #jerawat #halal #alhamdulillah
Seronok rasa bila orng puas hati dengan coklat yang dibeli.. Kalu sedap msti nak repeat.. Heheh Jom dapatlan coklat yg berkualiti dan sedap ni . Ada 7 perisa yang mengiurkan . 🍫 Almond Milk Chocolate 🍫 Almond Dark Chocolate 🍫 Almond Bittersweet Chocolate 🍫 Almond White Chocolate 🍫 Almond Sesame White Chocolate 🍫 Raisin Chocolate 🍫 Meteor Chocolite . Ada 4 packaging yang available; 30g RM 4 50g RM 6 100g RM 10 250g RM 22 . Skali cuba pasti nak lagi.😍😍😍 . WhatsApp 01110356373 Keep calm And Eat Chocodap πŸ˜‹πŸ«πŸ¬πŸ­ Cod: USM, Bukit Gambir, Bukit Jambul, Jelutong Postage : Worldwide. Setiap hari ❀️ #usm #penang #chocolate #coklat #codpenang #pulaupinang #sayajualcoklat #codusm #fattzura #penawarstress #sayajual #brownies #food #sedap #dropshipwanted #makanan #bukitgambir #bukitjambul #jelutong #sgdua #hamna #gelugor #resepikek #ubatstress #lazat #ubatstress #jerawat #halal #alhamdulillah
Good morning guysπŸ˜„πŸ˜„ Pagi2 lagi dah bagi gambar coklat.. Terliur tak??? Kan Best smbil buat keja pagi ni dapat mkn coklat ni. Feel good πŸ˜„πŸ˜„ Have a good day..
β›„β›„PΓ₯ tur rundt Prestvannet pΓ₯ en nydelig dag i TromsΓΈ 🌞🌞🌞🌞 GΓ₯tt pΓ₯ ski πŸŽΏβ›„πŸŽΏβ›„πŸŽΏ fra Hamna til Charlottenlund kor eg mΓΈtte @ahkgohli for videre spasertur 🚢🚢🚢 Plutselig kom en journalist fra @bladetnordlys og intervjuet meg πŸ“πŸ“πŸ“ mens Anita ordnet i bilen. Kanskje sjekke avisen morra πŸ‘πŸ‘πŸ‘ #tromsΓΈ #tromsΓΈya #nordnorge #northofnorway #bladetnordlys #journalist #intervju #nordlys #hamna #charlottenlund #prestvannet #vinter #sol #vΓ₯r #skitur #gΓ₯tur #venninner
Sedapppp tak terkata... Sekali makan pun sangat puas hati.. Confirm la nak repeat lagi.. Coklat yang berkualiti dan sedap
Petang2 ni sedap juga kan ada kudapan.. Lagi Best kalu dapat makan coklat yang sangat2 sedap ni.. Coklat yang berkualiti dan rasa sedap sehingga menjilat jari.. Sedap ke sangat sedap??? . Mestilah sedap. Kalau makan sekali hadap je abis . Ada 7 jenis semuanya . 🍫 Almond Milk Chocolate 🍫 Almond Dark Chocolate 🍫 Almond Bittersweet Chocolate 🍫 Almond White Chocolate 🍫 Almond Sesame White Chocolate 🍫 Raisin Chocolate 🍫 Meteor Chocolite . Ada 4 packaging yang available; 30g RM 4 50g RM 6 100g RM 10 250g RM 22 . Skali cuba pasti nak lagi.😍😍😍 . WhatsApp 01110356373 Keep calm And Eat Chocodap πŸ˜‹πŸ«πŸ¬πŸ­ Cod: USM, Bukit Gambir, Bukit Jambul, Jelutong Postage : Worldwide. Setiap hari ❀️ #usm #penang #chocolate #coklat #codpenang #pulaupinang #sayajualcoklat #codusm #fattzura #penawarstress #sayajual #brownies #food #sedap #dropshipwanted #makanan #bukitgambir #bukitjambul #jelutong #sgdua #hamna #gelugor #resepikek #ubatstress #lazat #ubatstress #jerawat #halal #alhamdulillah #wargausm #wargapuchong
Rupa tak seindah rasa hehe.. Rasa yang sangat marveles tau.. Sampai dengan ank pun berebut. 🍫 Almond Sesame White Chocolate . Ada 4 packaging yang available; 30g RM 4 50g RM 6 100g RM 10 250g RM 22 . Skali cuba pasti nak lagi.😍😍😍 . WhatsApp 01110356373 Keep calm And Eat Chocodap πŸ˜‹πŸ«πŸ¬πŸ­ Cod: USM, Bukit Gambir, Bukit Jambul, Jelutong Postage : Worldwide. Setiap hari ❀️ #usm #penang #chocolate #coklat #codpenang #pulaupinang #sayajualcoklat #codusm #fattzura #penawarstress #sayajual #brownies #food #sedap #dropshipwanted #makanan #bukitgambir #bukitjambul #jelutong #sgdua #hamna #gelugor #resepikek #ubatstress #lazat #ubatstress #jerawat #halal #alhamdulillah
Assalamualaikum dan selamat pagi uolz.. Semoga terus ceria tuk hari ni Hidup bertambah ceria kalu dapat makan chocodap kan. 😍😍😍 . Ada 7 perisa yang mengiurkan . 🍫 Almond Milk Chocolate 🍫 Almond Dark Chocolate 🍫 Almond Bittersweet Chocolate 🍫 Almond White Chocolate 🍫 Almond Sesame White Chocolate 🍫 Raisin Chocolate 🍫 Meteor Chocolite . Ada 4 packaging yang available; 30g RM 4 50g RM 6 100g RM 10 250g RM 22 . Skali cuba pasti nak lagi.😍😍😍 . WhatsApp 01110356373 Keep calm And Eat Chocodap πŸ˜‹πŸ«πŸ¬πŸ­ Cod: USM, Bukit Gambir, Bukit Jambul, Jelutong Postage : Worldwide. Setiap hari ❀️ #usm #penang #chocolate #coklat #codpenang #pulaupinang #sayajualcoklat #codusm #fattzura #penawarstress #sayajual #brownies #food #sedap #dropshipwanted #makanan #bukitgambir #bukitjambul #jelutong #sgdua #hamna #gelugor #resepikek #ubatstress #lazat #ubatstress #jerawat #halal #alhamdulillah
#Sana na wanangu wa kitaa hamna kitu #hamza kwa ndovu #yasiro crazy breezy #hamna kitu
Kan dah cakap.. Rasa choclate yg sangat sedap.. Bukan satu je tau. Ada 7 jenis semua dan pastinya semuanya sedap dan ada keunikan tersendiri.. Nak tau keunikannya coklat chocodap ni?? Jom cuba, pasti puas hati
Almond Milk Chocolate Antara coklat yang menjadi pilihan ramai.. Rasa full coklat yang menyaluti badam.. Mmg nikmat tau.. . Ada 4 packaging yang available; 30g RM 4 50g RM 6 100g RM 10 250g RM 22 . Skali cuba pasti nak lagi.😍😍😍 . WhatsApp 01110356373 Keep calm And Eat Chocodap πŸ˜‹πŸ«πŸ¬πŸ­ Cod: USM, Bukit Gambir, Bukit Jambul, Jelutong Postage : Worldwide. Setiap hari ❀️ #usm #penang #chocolate #coklat #codpenang #pulaupinang #sayajualcoklat #codusm #fattzura #penawarstress #sayajual #brownies #food #sedap #dropshipwanted #makanan #bukitgambir #bukitjambul #jelutong #sgdua #hamna #gelugor #resepikek #ubatstress #lazat #ubatstress #jerawat #halal #alhamdulillah
Wah. Best kan kalu dapat order cam ni. Kalu dah minat.. Semua jenis nak rasa.. Jom2 sape2 lagi nak order Sedap ke sedap??? . Mestilah sedap. Kalau makan sekali hadap je abis . Ada 7 perisa yang mengiurkan . 🍫 Almond Milk Chocolate 🍫 Almond Dark Chocolate 🍫 Almond Bittersweet Chocolate 🍫 Almond White Chocolate 🍫 Almond Sesame White Chocolate 🍫 Raisin Chocolate 🍫 Meteor Chocolite . Ada 4 packaging yang available; 30g RM 4 50g RM 6 100g RM 10 250g RM 22 . Skali cuba pasti nak lagi.😍😍😍 . WhatsApp 01110356373 Keep calm And Eat Chocodap πŸ˜‹πŸ«πŸ¬πŸ­ Cod: USM, Bukit Gambir, Bukit Jambul, Jelutong Postage : Worldwide. Setiap hari ❀️ #usm #penang #chocolate #coklat #codpenang #pulaupinang #sayajualcoklat #codusm #fattzura #penawarstress #sayajual #brownies #food #sedap #dropshipwanted #makanan #bukitgambir #bukitjambul #jelutong #sgdua #hamna #gelugor #resepikek #ubatstress #lazat #ubatstress #jerawat #halal #alhamdulillah
. Bila makan chocodapa ni Rasa mcm coklat London gichuu mana nak dapat kan coklat premium tau. Ramai dah cuba memang suka dengan rasa Chocodaps ni. . Dah viral tau 1 Malaysia Chocodaps #coklatviral . Serius tak sama dengan mana mana coklat di pasaran. . Nak order? Jom cepat. Kita bagi extra perisa untuk anda rasa. . WhatsApp 01110356373 .
Dhivehi bahuge dhuvas #yahu #hamna
Mencari kudapan yang Best2. Kalu dah makan sekali pasti nak lagi. Coklat yag berkualiti dan rasa yg awesome. Rasanya Mestilah sedap. Kalau makan sekali hadap je abis . Ada 7 perisa yang mengiurkan . 🍫 Almond Milk Chocolate 🍫 Almond Dark Chocolate 🍫 Almond Bittersweet Chocolate 🍫 Almond White Chocolate 🍫 Almond Sesame White Chocolate 🍫 Raisin Chocolate 🍫 Meteor Chocolite . Ada 4 packaging yang available; 30g RM 4 50g RM 6 100g RM 10 250g RM 22 . Skali cuba pasti nak lagi.😍😍😍 . WhatsApp 01110356373 Keep calm And Eat Chocodap πŸ˜‹πŸ«πŸ¬πŸ­ Cod: USM, Bukit Gambir, Bukit Jambul, Jelutong Postage : Worldwide. Setiap hari ❀️ #usm #penang #chocolate #coklat #codpenang #pulaupinang #sayajualcoklat #codusm #fattzura #penawarstress #sayajual #brownies #food #sedap #dropshipwanted #makanan #bukitgambir #bukitjambul #jelutong #sgdua #hamna #gelugor #resepikek #ubatstress #lazat #ubatstress #jerawat #halal #alhamdulillah
Bestnya bila dpat respon cust mcm ni kan.. Mmg btul pun. Bila dah makan chocodap ni mmg sedap. Silap2 boleh ketagih heheh Boleh pilih macam2 perisa tau.. . Ada 7 perisa yang mengiurkan . 🍫 Almond Milk Chocolate 🍫 Almond Dark Chocolate 🍫 Almond Bittersweet Chocolate 🍫 Almond White Chocolate 🍫 Almond Sesame White Chocolate 🍫 Raisin Chocolate 🍫 Meteor Chocolite . Ada 4 packaging yang available; 30g RM 4 50g RM 6 100g RM 10 250g RM 22 . Skali cuba pasti nak lagi.😍😍😍 . WhatsApp 01110356373 Keep calm And Eat Chocodap πŸ˜‹πŸ«πŸ¬πŸ­ Cod: USM, Bukit Gambir, Bukit Jambul, Jelutong Postage : Worldwide. Setiap hari ❀️ #usm #penang #chocolate #coklat #codpenang #pulaupinang #sayajualcoklat #codusm #fattzura #penawarstress #sayajual #brownies #food #sedap #dropshipwanted #makanan #bukitgambir #bukitjambul #jelutong #sgdua #hamna #gelugor #resepikek #ubatstress #lazat #ubatstress #jerawat #halal #alhamdulillah
Happy Weekend guys.. Semoga terus ceria bersama keluarga tersayang.
Sedap tak terkata.. Tidak kira la coklat jenis ape pun. Kalu dah sedap tu, memang sekejap je licin.. Nak rasai coklat yg paling sedap?? . Ada 7 perisa yang menarik . 🍫 Almond Milk Chocolate 🍫 Almond Dark Chocolate 🍫 Almond Bittersweet Chocolate 🍫 Almond White Chocolate 🍫 Almond Sesame White Chocolate 🍫 Raisin Chocolate 🍫 Meteor Chocolite . Ada 4 packaging yang available; 30g RM 4 50g RM 6 100g RM 10 250g RM 22 . Skali cuba pasti nak lagi.😍😍😍 . WhatsApp 01110356373 Keep calm And Eat Chocodap πŸ˜‹πŸ«πŸ¬πŸ­ Cod: USM, Bukit Gambir, Bukit Jambul, Jelutong Postage : Worldwide. Setiap hari ❀️ #usm #penang #chocolate #coklat #codpenang #pulaupinang #sayajualcoklat #codusm #fattzura #penawarstress #sayajual #brownies #food #sedap #dropshipwanted #makanan #bukitgambir #bukitjambul #jelutong #sgdua #hamna #gelugor #resepikek #ubatstress #lazat #ubatstress #jerawat #halal #alhamdulillah
Bestnya kalu dpat makn coklat petang2 ni. Lagi Best kalu dpt rasa semua jenis coklat ni. Hehe Memang tak sedar la hbis nnti. Hehe . Ada 7 perisa yang mengiurkan . 🍫 Almond Milk Chocolate 🍫 Almond Dark Chocolate 🍫 Almond Bittersweet Chocolate 🍫 Almond White Chocolate 🍫 Almond Sesame White Chocolate 🍫 Raisin Chocolate 🍫 Meteor Chocolite . Ada 4 packaging yang available; 30g RM 4 50g RM 6 100g RM 10 250g RM 22 . Skali cuba pasti nak lagi.😍😍😍 . WhatsApp 01110356373 Keep calm And Eat Chocodap πŸ˜‹πŸ«πŸ¬πŸ­ Cod: USM, Bukit Gambir, Bukit Jambul, Jelutong Postage : Worldwide. Setiap hari ❀️ #usm #penang #chocolate #coklat #codpenang #pulaupinang #sayajualcoklat #codusm #fattzura #penawarstress #sayajual #brownies #food #sedap #dropshipwanted #makanan #bukitgambir #bukitjambul #jelutong #sgdua #hamna #gelugor #resepikek #ubatstress #lazat #ubatstress #jerawat #halal #alhamdulillah
Kalu kata hantu coklat tu.. Semua coklat dia nak rasa. Hehe Tu yg paling Best sb boleh rasa semua jenis chocodap Sedap ke sangat sedap??? . Mestilah sedap. Kalau makan sekali hadap je abis . Ada 7 perisa yang mengiurkan . 🍫 Almond Milk Chocolate 🍫 Almond Dark Chocolate 🍫 Almond Bittersweet Chocolate 🍫 Almond White Chocolate 🍫 Almond Sesame White Chocolate 🍫 Raisin Chocolate 🍫 Meteor Chocolite . Ada 4 packaging yang available; 30g RM 4 50g RM 6 100g RM 10 250g RM 22 . Skali cuba pasti nak lagi.😍😍😍 . WhatsApp 01110356373 Keep calm And Eat Chocodap πŸ˜‹πŸ«πŸ¬πŸ­ Cod: USM, Bukit Gambir, Bukit Jambul, Jelutong Postage : Worldwide. Setiap hari ❀️ #usm #penang #chocolate #coklat #codpenang #pulaupinang #sayajualcoklat #codusm #fattzura #penawarstress #sayajual #brownies #food #sedap #dropshipwanted #makanan #bukitgambir #bukitjambul #jelutong #sgdua #hamna #gelugor #resepikek #ubatstress #lazat #ubatstress #jerawat #halal #alhamdulillah
Happy weekend semua.. Jom santai 2 hujung minggu bersama keluarga tersayang dengan chocodap πŸ‘πŸ‘
I love youu❀️❀️❀️❀️ #hamna #hamnalive #hamnu #hamna30k #hamnaayub #hamnalittlethings #hamnafam #hamnafamforever #loveher #cutest #hottest #prettiest #sweetestperson #hamnation #hamnafas @hamna.ayub @hamna.ayub @hamna.ayub ❀️❀️😍😍😍..
"Be the change that you wish to see in the world" #curls #life #yesterday #goodvibes #goodfeeling #hamna #black #white #curlyhair #believe #moments
Isi coklat yang padu membuatkan rasa coklat yg awesome.. Sedap ke sangat sedap??? . Mestilah sedap. Kalau makan sekali hadap je abis . Ada 7 perisa yang mengiurkan . 🍫 Almond Milk Chocolate 🍫 Almond Dark Chocolate 🍫 Almond Bittersweet Chocolate 🍫 Almond White Chocolate 🍫 Almond Sesame White Chocolate 🍫 Raisin Chocolate 🍫 Meteor Chocolite . Ada 4 packaging yang available; 30g RM 4 50g RM 6 100g RM 10 250g RM 22 . Skali cuba pasti nak lagi.😍😍😍 . WhatsApp 01110356373 Keep calm And Eat Chocodap πŸ˜‹πŸ«πŸ¬πŸ­ Cod: USM, Bukit Gambir, Bukit Jambul, Jelutong Postage : Worldwide. Setiap hari ❀️ #usm #penang #chocolate #coklat #codpenang #pulaupinang #sayajualcoklat #codusm #fattzura #penawarstress #sayajual #brownies #food #sedap #dropshipwanted #makanan #bukitgambir #bukitjambul #jelutong #sgdua #hamna #gelugor #resepikek #ubatstress #lazat #ubatstress #jerawat #halal #alhamdulillah
next page →