#glowing

2,362,223 posts

Loading...
MESTI RAMAI YG HADAPI KULIT KERING SEBAB KERJA DALAM AIR COND?? . . sperti masalah sis ni 👇 " alaa kulit kusam laaa.. tak selesa je rasa sebab kulit kering". ni lah keluhan sis ni sebelum consume DV. Confident level down bila kulit jadi mcmni. . . Tapi alhamdullilah lepas consume DV , kulit yang kering terasa semakin lembap.. Kulit pun semakin cerah.. Rasa mcm WOW!! cantik nya aku sekarang " dianz vitamin membantu melembapkan kulit serta mencerahkan kulit anda . Nak cuba?? Wassap sima 013-9589022 TQ 😍 DIANZ VITAMIN C & E Lulus kkm halal 100% Daftar dibwh AKTA FARMASI Untuk lebih detail : Wassap 013-9589022 #agentdianzkuantan ##agentdianzvitamin ##suplementkulit ##kulitcantik ##flawless ##glowing ##hisaphisapteruscantik ##sihatdalamsihatluar ##masalahkulit ##kusam ##jerawat ##jeragat ##kulitberminyak ##kulitkering ##kulitgatal ##kulitkusam ##bintikhitam ##suplementviral ##muabellapakai ##muabihan ##kulitflawless ##kulitgebu ##kulitlicin ##kulitglowing ##kulitputih ##kulitcerah ##codkuantan ##freegift ##
Loading...
Sada bahar Pure Organic Green Coffee Rhassoul Clay Blend Soaps Available in Average and Large Size Organic GREEN COFFEE BENEFITS: ☘️Lifts Dead Skin Cells. ... ☘️Reduces Dark Spots, Dirt plus Acne Scars. ... 🍀Reduces Skin Inflammation and Irritation. ... 🍀Eliminates Body Odor. ... ☘️Promotes Healthy, Bright, Moist as well as Soft Skin. ... ☘️Helps Reducing Eye Bags. ... ☘️Reduces Cellulite and Stretch Marks. ... ☘️Shields the Skin from UVA and UVB. RHASSOUL CLAY BENEFITS: Rhassoul clay is rich in magnesium, silica, potassium, and calcium, which all help to nourish your skin. The molecular structure of Rhassoul clay gives it a unique ability to absorb excess dirt and oil, as well as extract impurities from the skin. #HandmadeSoaps #SadabaharSoaps #Pure Organic Customized Order Alhamdullilaha❤️ #handmade #herbal #natural #homemade #secretbeauty #hairfree #fairtone #saffronsoap #avocadosoap #rosesoap #acnewhiteningsoap #blueberrycream #acnewhiteningcream #happiness #lemonsoap #softskin #hairoil #regrowth #nohairfall #happyreview #glowing #bestubtan
Haaa..tudia uols..mana satu pilihan korang semua? . Kulit berminyak @ glowing??🙈🙈 . Risau kan kalau kulit muka nampak berminyak, jerawat tumbuh sini sana,jeragat hitam area pipi dan hidung..automatik hilang keyakinan diri..ye ke idok? . Haa..nak kurangkan semua itu senang je..consume #putehcandyyengyeng 2 biji sebelum tidur..insyaallah berkesan dalam masa 7 hari.. . Cerah🌸berseri🌸glowing🌸licin🌸mulus . . Apa tunggu lagi..nak cantik dan lawa dihari raya nanti kena la cepat2 consume produk nie..insyaallah terbukti berkesan. . Saya dah cuba....anda bila lagi? WHATSSUP/DM 0176433630 Goodnite uols! Have a sweet dream. #yengyengpuchongbyshidut #yengyeng #codpuchong #codputraheights #codshahalam #codserikembgan #codbangi #putehcandyyeng2 #wanitacantik #wanitasihat #putehgebu #glowing #hilangkanjerawat #hilangkanjeragat #rawatanresdung
🔥💉DERMAPLANING💉🔥 Amazing results INSTANTLY with just one treatment!!!!!!! 🔥 Any excuse to achieve AMAZINGLY glowing SKIN 🔥 FREE consultation with option of adding a 24k gold face mask at the end of treatment for and extra £10. Get in touch to book your appointment TODAY!!!! Rabia X x #dermaplaninguk #dermaplane #dermaplanning #beautytreatment #beautytreatments #dermalmicroneedling #microneedlingtherapy #microneedling #beautiful #glowingbride #glowing #glowingskincare #glow #glowingskin #bridalseason #beautyadvice #beautyaddicts #makeupconfidence #makeupaddict #beautyadvice #basharaskinexpertise #skincaretips #skincarespecialist #skinexpert #skin #skintrearment #beautytrends
Nak share feedback DV ni.. "2botol tak habis lagi. Kulit sunburn lepas balik dari bercuti dekat pulau. Kadang terlupa makan tapi kulit dah improve sangat. Makin cerah". . . Ha xsampai sebulan setengah mkn dv tgk hasilnya. So korg jgn tnggu jom dapatkan sekarang. Sebotol ada 30biji utk sebulan. Berminat?? Meh wassap sima kita sembang 🔽 013-9589022 TQ 😘 DIANZ VITAMIN C & E Lulus kkm halal 100% Daftar dibwh AKTA FARMASI Untuk lebih detail : Wassap 013-9589022 #agentdianzkuantan ##agentdianzvitamin ##suplementkulit ##kulitcantik ##flawless ##glowing ##hisaphisapteruscantik ##sihatdalamsihatluar ##masalahkulit ##kusam ##jerawat ##jeragat ##kulitberminyak ##kulitkering ##kulitgatal ##kulitkusam ##bintikhitam ##suplementviral ##muabellapakai ##muabihan ##kulitflawless ##kulitgebu ##kulitlicin ##kulitglowing ##kulitputih ##kulitcerah ##codkuantan ##freegift ##
RINDU BUAH HATI HADIR? .... Sudah banyak pasangan yang membuktikannya Ada yang 15 hari sudah ada tanda2 Ada yang 30 hari ada juga yang 3 bulan. Kami bimbing secara bertahap Tahap I Tahap II, Tahap III ... Terapi kami menggunakan Herbal Alami yg sudah terdaftar di BPOM. Amaan... tanpa efek samping. Natural... alami.. Ya... semua atas kehendak Allah. Ini salah satu ikhtiar. .. Silahkan konsultasikan kepada kami * KONSULTASI GRATIS * 👉WA : 083138708004 #kecantikan #cantik #kulitputih #purecollagen #pemutihkulit #kulitcantik #beauty #jawatengah #beautyblogger #selebgram #endorsement #endorse #artis #skincare #instagrid #suplemenpemutih #glowing #timberlandbekas #boots #bootsoriginal #ootdindo #potd #hdci #mbci #moge #bikerboots #biker #sepatubranded #explorebali #onlineshopmurah
RINDU BUAH HATI HADIR? .... Sudah banyak pasangan yang membuktikannya Ada yang 15 hari sudah ada tanda2 Ada yang 30 hari ada juga yang 3 bulan. Kami bimbing secara bertahap Tahap I Tahap II, Tahap III ... Terapi kami menggunakan Herbal Alami yg sudah terdaftar di BPOM. Amaan... tanpa efek samping. Natural... alami.. Ya... semua atas kehendak Allah. Ini salah satu ikhtiar. .. Silahkan konsultasikan kepada kami * KONSULTASI GRATIS * 👉WA : 083138708004 #kecantikan #cantik #kulitputih #purecollagen #pemutihkulit #kulitcantik #beauty #jawatengah #beautyblogger #selebgram #endorsement #endorse #artis #skincare #instagrid #suplemenpemutih #glowing #timberlandbekas #boots #bootsoriginal #ootdindo #potd #hdci #mbci #moge #bikerboots #biker #sepatubranded #explorebali #onlineshopmurah
Sada bahar Pure Organic Green Coffee Rhassoul Clay Blend Soaps Available in Average and Large Size Organic GREEN COFFEE BENEFITS: ☘️Lifts Dead Skin Cells. ... ☘️Reduces Dark Spots, Dirt plus Acne Scars. ... 🍀Reduces Skin Inflammation and Irritation. ... 🍀Eliminates Body Odor. ... ☘️Promotes Healthy, Bright, Moist as well as Soft Skin. ... ☘️Helps Reducing Eye Bags. ... ☘️Reduces Cellulite and Stretch Marks. ... ☘️Shields the Skin from UVA and UVB. RHASSOUL CLAY BENEFITS: Rhassoul clay is rich in magnesium, silica, potassium, and calcium, which all help to nourish your skin. The molecular structure of Rhassoul clay gives it a unique ability to absorb excess dirt and oil, as well as extract impurities from the skin. #HandmadeSoaps #SadabaharSoaps #Pure Organic Customized Order Alhamdullilaha❤️ #handmade #herbal #natural #homemade #secretbeauty #hairfree #fairtone #saffronsoap #avocadosoap #rosesoap #acnewhiteningsoap #blueberrycream #acnewhiteningcream #happiness #lemonsoap #softskin #hairoil #regrowth #nohairfall #happyreview #glowing #bestubtan
SET PERFECT LADY 💞 . . 🔥SET PALING LAKU & LAJU 💋 SET WAJIB ADE UTK SEMUA DYXY LOVERS . . ❤ PERFECT LADY SET BCC x 1 FM x 1 BRUSH x 1 LIPSTICK x 1 + Freegift menarik . . 🙋🏻Sempena April 2018 dapatkan set Perfect Lady DYXY dengan harga tak masuk akal langsung dan dapatkan Hadiah hadiah yang eksklusif and limited😍😍😍😍 . . Jom grab cpt!!jgn lepaskan peluang menarik ni😘 . . Berminat????cpt2 ws MIMEY 📲0146115685 📲0146115685 📲0146115685 . . #bccreambydyana #dyxymodentelegant #glowing #foundation #dyxycosmetics #stokisdyxy #dyxy #codsemenyih #dyxysemenyih #flawless #lipstick #cod #mua #makeup #makeuplover #kosmatik #cosmetic #trustedseller #bccream #dyxymaskara #mimeyfamily #businessowner #dyxykajang #dyxybangi #dyxyviral #entrepreneur #dyxymurah
- MUKA KUSAM, NAK MEKAP TAK RETI" 😭😭 . . Semudah ABC jee nak pakai DYXY BC CREAM ni.. 😍 . . Dah tak payah duduk bersiap depan cermin lama2 setiap kali nak keluar rumah. Beruban janggut cik abang tunggu awak bersiap. . . Ramai yg suka pakai Dyxy BC Cream ni sebab dia ALL IN ONE. Awak pakai Dyxy BC Cream ni sahaja, dah tak payah pakai 👇👇👇 ❌CONCEALER ❌SUNBLOCK ❌DAY CREAM ❌COMPACT POWDER . . Pakai Dyxy BC Cream sahaja awak dah boleh cover 👇👇👇 ✅JERAGAT ✅PARUT ✅DARK CIRCLE ✅SUNBURN ✅MERAH2 DI MUKA . . Yg best nya, sekali beli boleh tahan sampai 3-5 bulan. Jimat! . . Dah lah jimat masa, jimat duit pulak tu.. . . Paling seronok, sambil melawa, sambil merawat tau. Jangan terkejut lah kalau tiba2 jerawat yg berkampung kat muka awak tu hilang. 😉 . . Boleh mintak kita lambakan testimoni 😍 . . Dah2, jangan tunggu lama2 lagi.. . SEBAB . Special untuk awak yg baca sampai habis, kita nak bagi semua benda percuma ni 👇 . . . FREE POSTAGE 😆 . . Fuhhh.. Dah lah jimat masa, jimat duit sebab tahan berbulan bulan, boleh merawat kulit, pastu banyak benda freeee pulak tu.. 😱😱 . . 📢📢WARNING! . Rugi terukk kalau awak tak whatsapp kita sekarang sebab TAWARAN LIMITED untuk 50 orang terawal sahaja. . . Jom whatsapp kita dengan kadar berdesup.. InshaAllah kita akan reply sepantas kilat. . . WHATSAPP TERUS❗ . WHATSSAP SEKARANG 0146115685 WHATSSAP SEKARANG 0146115685 WHATSSAP SEKARANG 0146115685 . . #bccreambydyana #dyxymodentelegant #glowing #foundation #dyxycosmetics #stokisdyxy #dyxy #codshahalam #flawless #lipstick #cod #mua #makeup #makeuplover #kosmatik #cosmatic #trustedseller #bccream #dyxymaskara #mimeyfamily #businessowner #dyxykajang #dyxybangi #dyxyviral #entrepreneur #dyxymurah
"GLOWING SAMPAI MALAM". . INI BUKAN TIPU OK ❌ HANYA PAKAI BCC & MIST JERRR UOLLS PERFECT COMBINATION UNTUK SEMUA JENIS KULIT 🤗 . . ❌ NO MORE PARUT JERAWAT ❌ NO MORE JERAGAT ❌ NO NORE EYEBAGS ❌ NO MORE KULIT KUSAM ❌ NO MORE SUNBURN . . ❗ THE BEST VIRAL BCC 2017 10000 units yang da terjual SEMUA DA TRY SEMUA PUAS HATI TIP TOPPP 👍🏻👍🏻 . . JOM ORDER 🙋🏻COMBO SET STILL AVAILABLE . Whatsapp Mimey: 0146115685 . #mesrawhuduk #bccreambydyana #dyxymodentelegant #glowing #foundation #dyxycosmetics #dyxy #codshahalam #flawless #lipstick #cod #mua #makeup #makeuplover #kosmatik #cosmatic #trustedseller #followmenow #bccream #dyxymascara #dyxykedah #entrepreneur #mimeyfamily #dyxysegamat #dyxylabuan #dyxybangi #dyxyviral
Alhamdulillah....collagen injection Membantu tampilan kulit lebih lembab dan kenyal..dan mempercepat penyembuhan jerawat @zeba.skincare 📱081 111 666 82 🏥 Jl. Alternatif Cibubur Cileungsi no.8A (samping Apotik Kawi Jaya), Depok. 🕰 Senin-Jumat: 9am-8pm. Sabtu: 9am-6pm #skincare #beautycare #klinikkecantikan #acne #whitening #glowing #glowingskin #slimming #slim #langsing #diet #zeba #zebaskincare #zebaslimskincare
RINDU BUAH HATI HADIR? .... Sudah banyak pasangan yang membuktikannya Ada yang 15 hari sudah ada tanda2 Ada yang 30 hari ada juga yang 3 bulan. Kami bimbing secara bertahap Tahap I Tahap II, Tahap III ... Terapi kami menggunakan Herbal Alami yg sudah terdaftar di BPOM. Amaan... tanpa efek samping. Natural... alami.. Ya... semua atas kehendak Allah. Ini salah satu ikhtiar. .. Silahkan konsultasikan kepada kami * KONSULTASI GRATIS * 👉WA : 083138708004 #kecantikan #cantik #kulitputih #purecollagen #pemutihkulit #kulitcantik #beauty #jawatengah #beautyblogger #selebgram #endorsement #endorse #artis #skincare #instagrid #suplemenpemutih #glowing #timberlandbekas #boots #bootsoriginal #ootdindo #potd #hdci #mbci #moge #bikerboots #biker #sepatubranded #explorebali #onlineshopmurah
🌺happy aloha friday🌺
"- NI DIAAA PARUT JERAWAT PUN BOLEH COVER❤️ . 🌸set lengkap menghilangkan jeragat🌸 . Iye uolsss bc cream ni magicnya bole tutup cacat cela sekaligus dengan pemakaian konsisten, mampu memudarkan parut jerawat serta jeragat😻😻😻 . Ribuan testimoni yang sudahpun berjaya!❤️ . NAK LAGI BEST SEKARANG NI SETIAP SET ADA LESS!! . . Harga offer discount RM40-RM60 per set combo nk bg dkt korang plus MORE FREEGIFT!!!!🎁🎉🎈🎀🛍 . Whatsapp 📲0146115685 Whatsapp 📲0146115685 Whatsapp 📲0146115685 . #mimeyfamily #mesrawhuduk #bccreambydyana #dyxysegamat #coddyxykajang #coddyxysemenyih #glowing #foundation #dyxycosmetics #stokisdyxy #codshahalam #codsubangjaya #coddyxylabuan #codlabuan #flawless #lipstick #cod #mua #makeup #makeuplover #kosmatik #cosmetics #trustedseller #followmenow #bccream #dyxymascara #dyxymurah #entrepreneur #smallbusinessowner #smallbusiness
Self made, self paid 💅🏻 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #selfloveclub #shinyhappybloggers #todayiam_ #reallifeandstyle #glowing #weekendvibes #werkkk #girlboss #womeninbiz #blogandbeyond #blogginggals #london #selfie
Glow Gurl @jlippmann 🦄 #glowing
Bu guru yang satu ini... Punya pengalaman menarik setelah pakai raissa...kulit wajahnya jd terlihat lebih glowing dan terlihat lebih muda bersih dan fress. Selain di dia pakai raissa utk perwatan wajah dia jg konsumsi gluberry secara rutin tiap hari... Hasilnya teman kantor pada heboh... Dia foto sama anak pertamanya...dan hasilnya seperti adik kakak 😍😍😍 Mau ngerasain ke ajaiban raissa..yuk di order raissanya wa/line : 081902481222 #skincarealami #serumstemcell #serumalami #serummurah #serummuka #steamcell #wajahjerawat #flekwajah #serumhalal #gluberry #glowing #pencerahwajah #4jovempurwokerto #4jovemindonesia #raissalightenbeautyjovem #wajahglowing #serum #serumpencerah #pencerah #lighten #glowingskin
READY STOCK NC24 JAPAN ULTRA SENSE COMPLEXION 90000MG RM250 FREE POST SM SET A: Thiotic Acids 1000mg Epidermal Growth Factor 1500mcg Ultrafiltration Gluthatione 90000mg SET B: Ascrobic acids 1250mg COenzyme Q10 CoQ10 900mg Lyophilization Multivitamin Complex 50000mg ✔️1 box 10 ampoules ✔️GOOD FOR SKIN FIRMING, SKIN WHITENING, ANTI AGING & SKIN GLOWING #whiteninginjection #glutathioneinjection #kulitcerah #kulitputih #breakoutskin #skinsolution #nc24 #nc2490000mg #jerawat #scar #acne #flawlessskin #glowing #malaysia #brunei #singapore #sabah #sarawak #france #belgium #usa #kuwait #dubai Worldwide shipment Whatsapp +60175005707
LIPSTICK APA YANG DIA PAKAI? NAMPAK COMEL JEE 😍😍 . . Mesti lah #dyxylipstickmatte pakai sekali terus melekat sampai esok pagi ... Cehh , tak ada lah 😆😆 . . Nak tau tak apa yang bestnya #dyxylipstickmatte ni sampai ramai yang tergila-gilakan?? 😱😱 . . Ok antara nya 👇🏻 ✔ Dapat melembapkan bibir yang kering ✔ Tahan lebih lama (lebih 8 jam) ✔ Bila minum tak melekat kat cawan ✔ Bau sangat wangi ✔ Sesuai dengan semua warna kulit ✔ Boleh gabungkan warna antara 3 warna lipstick ni . Ada 3pilihan calour yg meletop uols😍😍 Alamakk aihhh , tergoda kalau pakai tauu 😘😘 . . . ORDER NOW 🏃🏼‍♀️💨💨 📲0199703967 📲0199703967 📲0199703967 #lipstickdyxy #lipstikdyxycosmetic #produkterlaris #produkdyxy #jomgrab #bccreammalaysia #facemist #maskara #glowing #flawless #cantikjelita #teamwaheeda #codkemaman #coddungun #dyxycosmeticsmalaysia
Sapa nk cantik gebus gebas flawless muless glowing glo mcm artis meh cuba Glowing set Nurraysa😍😍. Set ni skrg tgh ada promosi DISKAUN sebanyak RM12.10 😊😊 Cepat2 jgn lambat2🎵🎶🎵,bak kata Sajat la...kalu hakak nyanyi jd sagat plak kang 😆😆 Mcm biasa talian keramat hakak 📲+601124054894 Bole wasap hakak kt no keramat tu... 🕷 Fon no tu utk urus niaga SAHAJA.. Yg merepek2 xpyh la,hakak block kang. Tq #glowingsetnurraysa #NurraysaDiyakiniMesraWuduk #nurrasyabeauty #flawles #glowing #mesrawuduk #diskaun #diskaunnurraysa #setkecantikanmurah
Jom tengok testimoni Bedak Asas Arab.. Memang berbaloi Jika minat dengan produk tersebut Jom dapatkan sekarang..hubungi kami DM/PM/WHATSAPP 0146718938 #bedakasasarab #bedakasas #bedakarab #foundation #fullcoverfoundation #liquidfoundation #matefoundation #glowing #putih #kulitsihat #cantik #skincare #flawless #glitter #nakcantik #makeup #kosmetik #hallasbeauty
TAK ADA MASALAH, CARI MASALAH! . Haa tu lah muka dah elok elok, tak ada masalah, gatal tangan pergi cuba produk macam macam! Sampai muka rosak teruk baru menyesal lepas tu gelabah tak tau nak buat apa! . Eh sis tak marah cuma nak bagi pengajaran dekat uols kesayangan sis ni! . Nasib baik lah jumpa produk PRETTY CAKED ni. Kalau tak, sampai bila bila pun tak baik balik muka tu! . 📌0176597432 📌POSTAGE EVERYDAY 📌TRUSTED AGENT 📌COD SELAYANG, GOMBAK, BATU CAVES, SENTUL, BATU 5 JLN IPOH, SEGAMBUT, BATU MUDA (FREE COD) 📌BUY 1 FREE GIFT / BUY 2 AND ABOVE FREE GIFT FREE POSTAGE 📌KKM CERTIFIED 📌FAST REPLY . #viral #prettycaked #flawless #jogging #glowing #foundationwaterproof #spftinggi #kosmetikviral #makeupmurah #makeupbeginner #muamalaysia #makeupmurahmalaysia #makeupmalaysia #muakl #ukm #uitm #upm #uitmpuncakalam #uum #ums #usm
Haaaaiiii guuuuyyy... Just sharing yaa... Setiap hari saya gak pernah lupa cuci muka sehari 2 x.... dengan alat yang cukup simple tapi memberi hasil yang AMAZING... 😚😘😍 1+2+7 ❤LUMISPA❤ KENAPA WAJIB PUNYA LUMISPA? Lumispa dirancang dengan teknologi Micropulse Oscilliation, gerakan & frekuensi yg tepat mendorong pembaharuan kulit menjadi lebih halus dalam 1x pemakaian. . BERAPA LAMA HASILNYA TERLIHAT? Setelah 1x pemakaian sudah terlihat. Wajah lebih halus, kotoran keluar semuanya nanti bisa dilihat di kepala konduktornya. Makeup setebel apapun hilang bener2 bersih banget!!!! SUPER PRAKTIS!!! 30 detik per satu sisi dikali 4 area wajah. Jadi total HANYA 2 MENIT!!!! KEPOIN yaa.... Please chat.... 🙋🙋 #cucimukazamannow #simple #glowing #Perawatanwajahcucimukaharian .
Haaaaiiii guuuuyyy... Just sharing yaa... Setiap hari saya gak pernah lupa cuci muka sehari 2 x.... dengan alat yang cukup simple tapi memberi hasil yang AMAZING... 😚😘😍 1+2+7 ❤LUMISPA❤ KENAPA WAJIB PUNYA LUMISPA? Lumispa dirancang dengan teknologi Micropulse Oscilliation, gerakan & frekuensi yg tepat mendorong pembaharuan kulit menjadi lebih halus dalam 1x pemakaian. . BERAPA LAMA HASILNYA TERLIHAT? Setelah 1x pemakaian sudah terlihat. Wajah lebih halus, kotoran keluar semuanya nanti bisa dilihat di kepala konduktornya. Makeup setebel apapun hilang bener2 bersih banget!!!! SUPER PRAKTIS!!! 30 detik per satu sisi dikali 4 area wajah. Jadi total HANYA 2 MENIT!!!! KEPOIN yaa.... Please chat.... 🙋🙋 #cucimukazamannow #simple #glowing #Perawatanwajahcucimukaharian .
Happy weekend
Check this out!! 👈 Credit : @mybestlifehacks Follow us on @everythingbeauty24_7 for more
Get our skin glowing this weekend with Flormar Double Radiance Primer. Easily glides on skin for long wearing look. It can be worn on it's own or under foundation or to highlight areas like cheek bones and shoulders.#makeuplovers #primer #glowing #doubleradiance #highlight #skin #pharmacy #beautybloggers
Cust : kenapa mahal SERUM QM ni? Emas tulen ka tu? Stokis : Yee...Mmg pure emas..Diambil dari lapisan emas yang sgt nipis dan diberi teknologi nano supaya mudah meresap ke lapisan epidermis kulit. . . Jangan BANDINGKAN HARGA tapi BANDINGKAN KUALITI. berminat klik link direct . Berminat?? Whatsap sis 0134877325 @ clink link bio . #trustedseller #QueenSerumlagi2 #flawless #glowing #queenSerumGoldViral2 #jomrawatresdung #jomrawatmasalahkulit #jomrawatmasalahresdungsblomparah #akujualonline #love #jomrawatjerawat
#GLUTAX23000GK RM240 FREE POSTAGE NAK.RESULT CANTIK PAKAI ORIGINAL!!. GLUTAX 23000GK DNA ***NEWEST!! X 5 times FASTER!!*** COMPOSITIONS: - High Grade DNA Glutokines 23000g (DNA GSH + Energy Active Cytokines) - Alpha Lipoic Acid 1800mg - Epidermal Growth Factor 3200mg - Kojic Acid 1200mg - Oxygenox 920mg (Oxygen Skin Supply) - Multivitamin 5000mg - Natural Collagen 2000mg - Selenium 1800mg - DNA Marine White Elements 1500mg - DNA Vegetal Placenta 330mg Benefits: ~increased energy ~strengthens immune system ~Greater mental functions, such as, improved memory, focus, and concentration ~Decreased recovery time after workouts (or surgery) ~Improved athletic performance ~Intense detoxification (including heavy metal detoxification) ~Strong protector from degenerative diseases, such as diabetes ~Rapid skin whitening ( by reducing the melanin formation ) ~Suppresses the formation of acne/blemish/pimple ~Minimizes facial pores and improves skin complexion ~Glutathione is safe for everyone of any age. ~Anti aging. PACKING: 4 SETS (12 amps + 8 vials) RECOMMENDED DOSAGE: IV Drip, 1 set per week for first 2 months; then reduce to 1 set every two weeks for maintenance. ======== ✅💯 Original Guarantee #glutax23000gk #glutax23000gkoriginal #whiteninginjection #injectionputih #injectputih #glutax23000 #glutax23000gkmalaysia #injectionmalaysia #injectputih #putihgebu #cepatputih #kulitcerah #flawless #glowing #malaysia #usa #dubai #france #sabah #sarawak #kuwait Whatsapp +60175005707
New real testimoni nih dear.... 2 bulan pemakaian basic acne white booster . . Rahasia tampil cantik ada di @oxyglowmalang_permatajingga Menjadi cantik adalah pilihan dears. Dan pilihan ada ditanganmu. Perlu diingat ya dears,bahwa untuk hasil maksimal perlu proses. Oxyglow bekerja memperbaiki jadi gak bisa instant. Jalani prosesnya dengan sabar dan telaten ya. So kulit cantik sehat ready to calling you😍😍😍 . . Sudah terbukti dengan banyak testi pemakaian dari pelanggan kami. Yuk, beralih ke rangkaian perawatan dari OXYGLOW dan dapatkan kulit sehat cantik idaman mu. Konsultasi & Pemesanan : Wa1 : 08123308633 Wa2 : 081233505712 . Thank you my lovely customers #oxyglow #oxyglowmalang #oxyglowing #dr .andini #bpom #skincaremurah #klinik #cremdokter #cremcantik #oldshopmalang #beautyrosa #ashantyskincare #oxyglow #oxyglowmalang #oxyglowing #dr .andini #bpom #skincaremurah #klinik #cremdokter #cremcantik #oldshopmalang #skincareroutine #ashantybmalang #glowing   #beautyrossa #skincareroutine #putihalami #msglowmalang #malangcantik #botox #makeup #saleppelicin #serumwajah #skincarekorea   #skincareaman . .
Dear sahabat @sr12_id , Kamu pernah ngga punya masalah wajah seperti bopeng, kulit kendur, keriput dan mata panda ? . . Kalo punya salah satu masalah di atas, kami @sr12_id punya solusinya dengan menggunakan serum berbahan collagen dan VCO (Virgin Coconut Oil). . . Cukup kamu gunakan rutin setiap pagi dan malam sebelum tidur. . . REVITALIZING SERUM COLLAGEN . . Harga : Rp 85.000 Netto : 18 ml . . Komposisi : VCO (Virgin Coconut Oil) kelapa hijau Kolagen teripang laut Minyak ikan hiu & fruit acid Tanpa bahan kimia . . Manfaat : Menjadikan kulit segar & cerah Lingkar hitam mata berkurang Melembabkan & mengencangkan wajah Mengecilkan pori-pori wajah Meregenerasi sel kulit yang rusak & mati . . Pemakaian rutin dapat menghilangkan bopeng-bopeng pada wajah akibat bekas jerawat, karena revitalizing serum ini mengandung teripang laut yang dapat meremajakan kembali lapisan kulit kita. . . Cara Pakai : Oles di wajah pagi dan malam sebelum menggunakan krim wajah. Gunakan revitalizing serum bergantian dengan penggunaan night krim pada malam hari, agar serum dapat menetralisir kulit & menebalkan kulit kembali yang tipis karena penggunaan krim whitening. . . Bringing back your beauty 🍁 Beauty is not a dream 🍁 . . For consultation and order : Klik link di BIO untuk fast respond @sr12_id @sr12_id @sr12_id . . . . . #SR12 #SR12Skincare #SR12HerbalSkinCare #KosmetikHerbal #PerawatanWajah #PerawatanWajahBumil #PerawatanWajahBusui #PerawatanWajahAman #PerawatanWajahBPOM #CreamHerbal #CreamBPOM #CreamPemutih #CreamPencerah #CreamAmanBumil #CreamAmanBusui #Serum #CollagenSerum #SerumKolagen #Glowing #WajahGlowing #ObatJerawat #Cantik #Bopeng #AntiBopeng #AwetMuda #AntiAging #Flawless #Like4Like #Like #Follow
Dear sahabat @sr12_id , Kamu pernah ngga punya masalah wajah seperti bopeng, kulit kendur, keriput dan mata panda ? . . Kalo punya salah satu masalah di atas, kami @sr12_id punya solusinya dengan menggunakan serum berbahan collagen dan VCO (Virgin Coconut Oil). . . Cukup kamu gunakan rutin setiap pagi dan malam sebelum tidur. . . REVITALIZING SERUM COLLAGEN . . Harga : Rp 85.000 Netto : 18 ml . . Komposisi : VCO (Virgin Coconut Oil) kelapa hijau Kolagen teripang laut Minyak ikan hiu & fruit acid Tanpa bahan kimia . . Manfaat : Menjadikan kulit segar & cerah Lingkar hitam mata berkurang Melembabkan & mengencangkan wajah Mengecilkan pori-pori wajah Meregenerasi sel kulit yang rusak & mati . . Pemakaian rutin dapat menghilangkan bopeng-bopeng pada wajah akibat bekas jerawat, karena revitalizing serum ini mengandung teripang laut yang dapat meremajakan kembali lapisan kulit kita. . . Cara Pakai : Oles di wajah pagi dan malam sebelum menggunakan krim wajah. Gunakan revitalizing serum bergantian dengan penggunaan night krim pada malam hari, agar serum dapat menetralisir kulit & menebalkan kulit kembali yang tipis karena penggunaan krim whitening. . . Bringing back your beauty 🍁 Beauty is not a dream 🍁 . . For consultation and order : Klik link di BIO untuk fast respond @sr12_id @sr12_id @sr12_id . . . . . #SR12 #SR12Skincare #SR12HerbalSkinCare #KosmetikHerbal #PerawatanWajah #PerawatanWajahBumil #PerawatanWajahBusui #PerawatanWajahAman #PerawatanWajahBPOM #CreamHerbal #CreamBPOM #CreamPemutih #CreamPencerah #CreamAmanBumil #CreamAmanBusui #Serum #CollagenSerum #SerumKolagen #Glowing #WajahGlowing #ObatJerawat #Cantik #Bopeng #AntiBopeng #AwetMuda #AntiAging #Flawless #Like4Like #Like #Follow
Happy kartini day . . Nikmati promo yang berlaku, dari facial hingga all item produk @sams_aesthetic , khusus senin-kamis(21-30 april).. Bangga lah kita menjadi wanita indonesia 💛💛💛💛 #aesthetic #antiaging #facial #glowing #filler #skinbooster #facetoning #laser #medan
🌼🌿🍃🌱🌾☘️🍀🍂“Let the land produce vegetation: seed-bearing plants and trees on the land that bear fruit with seed in it, according to their various kinds.” And it was so. #genesis #sundayfunday #springmakeup #editorialmakeup #editorialphotography #flowermakeup #creatives #bouquetofflowers #wildflowers #artistsoninstagram #promua #morningdew #naturelovers #agencyartist #bostonmua #springmood #original #glossylips #glowing #ribbon #dope #collaboration #makeuptest #undiscovered_muas #vogue #bazzar #editorialmakeup #becca #danessamyricks gloss on lips and lids
. . Awak pilih yang mana🎶 KIRI ke KANAN ? . kalau bajet awak lebih, nak rawat kulit dari dalam biar pulih sepenuhnya, boleh pilih hat KIRI. kalau bajet awak gitu-gitu, nak rawat sambil tutup parut.. boleh pilih hat KANAN. . yang penting dua2 mampu milik. dua2 water based. dua2 bagi feeling like a princess..hihi . *uiitt..tengoklah video tutorial cik dayah kat story ataih tu..support natural sep kite🙌 . #Sunburn #Serum #TahanLama #KulitKering #KulitBerminyak #KulitSensitif #KulitKombinasi #PutihNatural #Glowing #Jeragat #Jerawat #Percuma #Kusam #Akasia #Skincare #TanpaPengawet #muamalaysia #Foundation #Sunblock #KasutMurah #Beg #shaklee #zahirtakterucap #tutorialmakeup #SerumViral #barangmekap #pelembapmurah #cermin #vanitymirror #kuihraya
. . Awak pilih yang mana🎶 KIRI ke KANAN ? . kalau bajet awak lebih, nak rawat kulit dari dalam biar pulih sepenuhnya, boleh pilih hat KIRI. kalau bajet awak gitu-gitu, nak rawat sambil tutup parut.. boleh pilih hat KANAN. . yang penting dua2 mampu milik. dua2 water based. dua2 bagi feeling like a princess..hihi . *uiitt..tengoklah video tutorial cik dayah kat story ataih tu..support natural sep kite🙌 . #Sunburn #Serum #TahanLama #KulitKering #KulitBerminyak #KulitSensitif #KulitKombinasi #PutihNatural #Glowing #Jeragat #Jerawat #Percuma #Kusam #Akasia #Skincare #TanpaPengawet #muamalaysia #Foundation #Sunblock #KasutMurah #Beg #shaklee #zahirtakterucap #tutorialmakeup #SerumViral #barangmekap #pelembapmurah #cermin #vanitymirror #kuihraya
. . Awak pilih yang mana🎶 KIRI ke KANAN ? . kalau bajet awak lebih, nak rawat kulit dari dalam biar pulih sepenuhnya, boleh pilih hat KIRI. kalau bajet awak gitu-gitu, nak rawat sambil tutup parut.. boleh pilih hat KANAN. . yang penting dua2 mampu milik. dua2 water based. dua2 bagi feeling like a princess..hihi . *uiitt..tengoklah video tutorial cik dayah kat story ataih tu..support natural sep kite🙌 . #Sunburn #Serum #TahanLama #KulitKering #KulitBerminyak #KulitSensitif #KulitKombinasi #PutihNatural #Glowing #Jeragat #Jerawat #Percuma #Kusam #Akasia #Skincare #TanpaPengawet #muamalaysia #Foundation #Sunblock #KasutMurah #Beg #shaklee #zahirtakterucap #tutorialmakeup #SerumViral #barangmekap #pelembapmurah #cermin #vanitymirror #kuihraya
Hi guys . Kakak nak share sikit cara penggunaan ZA SECRET GLOW SERUM ni . Make sure apply dua kali sehari tau . Pagi & malam 🤗✨ #bismillahirrahmanirrahim #serumviral #serumaloevera #aloeveraextract #zasecretglowserum #serumorganik #serum #healthyskin #freshskin #glowing #zasecretglowserumbynurfatika #agentwanted #agentneeded #dropshipwanted #dropshipneeded
next page →