#eyesfromtheebssy

164 posts

Loading...
SECOND PHASE NOW READY !! by @hadi_fayyadh ... Namrud, seorang lelaki yang memiliki kerajaan yang hebat kerana ilmu pembinaanya. Dia berdiri di atas takhta kerajaan Babylon purba yang agung. Namun, keagungannya tercalar apabila seorang Nabi, Ibrahim A.S. tidak pernah luluh jiwanya berdepan dengan raja yang menabalkan dirinya sebagai “Tuhan Agung” . 。。。 Menakluk dunia, adalah slogan Namrud. Legasi dan pewaisnya diatur. Namrud tahu dia akan mati. Dirinya sebagai Tuhan yang dicanang, tidak mampu pun menurunkan setitik air hujan dari langit apatah lagi menentukan tarikh hayat usianya. … 。。。 Nabi Ibrahim A.S. Dibakar hidup-hidup dengan harapan tidak ada sehabuk debu dari mayat Ibrahim A.S. akan ditinggalkan. … 。。。 Namrud juga gagal membunuh Nabi Ibrahim A.S. Segala agenda yang Tuhan aturkan diluar jangkaan kemanusiaan. Namrud akhirnya terbunuh dengan seekor Nyamuk, bukan dengan bala tentera yang gagah.… : 。。。 Ada “sesuatu” yang sedang menanti di penghujung episod dirinya dan segala semesta. Dia akan menjadi pelengkap, empayar kegelapan pemusnah keimanan yang akhirnya menenggelamkan manusia di dalam penyesalan. … 。。。 Dua raja, Namrud dan Firaun, kematian mereka meninggalkan legasi yang berjalan bagai bayang-bayang dikala siang, dan angin dikala malam. Mereka disemadikan di makam purba yang menyimpan pelbagai rahsia dan rencana. 。。。 Iblis tetap berada di belakang panji kegelapan. Misinya dibawa melintasi ribuan tahun. Iblis terus berusaha memilih calon-calonnya yang bakal menjadi penyembah taat setia Dajjal saat dia memerintah dunia secara nyata. . . PEMBELIAN 2 BUAH KE ATAS, FREE POSTAGE! . . Dapatkan sekarang!❗❗❗⤵⤵⤵ 🍃👉 📞 http://wasap.my/6019-9914029 👈🍃 . #jombaca #Tambahilmutambahamal . #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheebssy #infinitywar #FayyadhTroopers2018
KENAPA BUKU INI SANGAT DICARI ? .... Memang susah betul nak cari buku Infinity War by @hadi_fayyadh , pusing semua kedai buku memang tak kan jumpa. Fuhh penat giler... 。。。 Ramai orang sudah mula buka mata, yang dahulu katanya taksub sangat dengan teori konspirasi laa, obses la, fanatik la, tapi sejak kita didedahkan dengan pelbagai kebenaran yang juga pernah diberi amaran oleh Nabi SAW maka ramai yang sudah mula sedar. 。。。 Sedar tentang apa sebenarnya? Mara bahaya yang sedang datang, fitnah dan keruntuhan IMAN yang maha dahsyat yang bakal menimpa kita semua. 。。。 Infinity War,.kenapa Infinity? Dimana ketika ini, manusia semakin lama semakin kosong rasa bertuhan dan imannya kepada Allah, yang akan membawa kepada peperangan akhir zaman yang dahsyat. 。。。。 Bacalah,.anda akan tahu dunia ini sudah terlalu kritikal. . . Dapatkan sekarang! 🍁🍃 👉 📞 http://wasap.my/6019-9914029 👈 . #jombaca #Tambahilmutambahamal . #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheebssy #infinitywar #FayyadhTroopers2018
Loading...
L I M I T E D 5000 N A S K A H : K E B A N G K I T A N D A R I M A K A M K E G E L A P A N ...... .... Konspirasi kepercayaan Kuno diteruskan sebagai satu kepercayaan bahawa Firaun dan Namrud akan kembali memerintah bersama Dajjal. Pemujaan dan persiapan kebangkitannya dilakukan dengan sebaiknya mengikut kronologi New World Order. ...... Dajjal akan menjadi peneraju yang maha dahsyat kepada pengakhiran peradaban manusia. Anda pernah menonton X MEN APOKALIPS? Saba el Nur itu siapa? Bagaimana dia dibangkitkan? ..... Mengapa perlu anda tahu semua ini? Supaya anda tidak terjerumus kepada fitnah Dajjal yang semakim hebat dari masa kesemasa. Beriman sahaja tanpa mengetahui agenda jahat musuh tidak mencukupi kerana mungkin jika rapuhnya iman, kita semua akan dimakan dengan mudah. ...... INFINITY WAR : LEGENDA KITAB KEGELAPAN DARI MAKAM PURBA. . .📍📚HUBUNGI SEKARANG📚📍 👉 📞 http://wasap.my/6019-9914029 👈 . #jombaca #Tambahilmutambahamal . #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheebssy #infinitywar #FayyadhTroopers2018
PENDARATAN SEKADAR LAKONAN ATAU REALITI? . . Sarjana Timur dan Barat telah lama mengkaji benarkah manusia pernah pergi ke bulan? Atau hanya sekadar konspirasi? . . Benarkah Neil Amstrong dan Angkasawan Apollo benar2 menjejakkan kaki ke bulan? . . Jelajahi dan telusuri kisah sebenar Agenda Elit Konspirator Yahudi dalam merancang rapi strategi licik mereka dalam karya KONTROVERSI & KONSPIRASI by @hadi_fayyadh #infinitywar . . Dapatkan SEGERA! BELI 2 FREE POSTAGE HARI INI📍📚HUBUNGI SEKARANG📚📍 👉 📞 http://wasap.my/6019-9914029 👈 . #jombaca #Tambahilmutambahamal . #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheebssy #infinitywar #FayyadhTroopers2018
[ KETIKA AZAZIL BERPUTUS ASA : "MASTER PIECE" NOVEL CETUSAN AKHIR ZAMAN ] Penulisan yang disentuh dengan tinta Al Quran dan Hadis serta pandangan para Ulama' yang digarap secara halus di dalam susur galur penceritaan. . . "Sungguh, saya tak minat sejarah dan sains, tapi novel ni ubah paradigma saya tentang sejarah dan masa depan dunia" Juraidah Hussin, 18 Trolak Perak Ilustrasi dan bayangan huru hara yang dibuat meletakkan pembaca di dalam kantung kebimbangan yang akan menjadikan anda tidak lagi merasakan dunia ini perlu dikejar secara total, kerana ia bakal karam. . . Pengembaraan yang dipaut melalui metafora sastera yang ringan, memungkinkan anda merasainya sehingga tidak lagi mahu berhenti dari proksi pembacaan. Inilah kata-kata pembaca kami. Alhamdulillah, semoga ia mampu meledakkan minda anda ke mercu rasa perhambaan yang padu. . Jom dapat kan Novel Islamik terbaik #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar . . Karya @hadi_fayyadh ini adalah hadiah untukmu. Jangan biarkan ia berlalu. JOM DAPATKANNYA! . . Boleh dapatkan segera #mengintaiakudineraka sekarang! . 📍📚HUBUNGI SEKARANG📚📍 👉 📞 http://wasap.my/6019-9914029 👈 . #jombaca #Tambahilmutambahamal . #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheebssy #infinitywar #FayyadhTroopers2018 . Jom Follow @lentera_hati___ sekarang untuk video & quotes menarik! . . Jom Follow @lentera_hati___ sekarang untuk video & quotes menarik!
PENDARATAN SEKADAR LAKONAN ATAU REALITI? . . Sarjana Timur dan Barat telah lama mengkaji benarkah manusia pernah pergi ke bulan? Atau hanya sekadar konspirasi? . . Benarkah Neil Amstrong dan Angkasawan Apollo benar2 menjejakkan kaki ke bulan? . . Jelajahi dan telusuri kisah sebenar Agenda Elit Konspirator Yahudi dalam merancang rapi strategi licik mereka dalam karya KONTROVERSI & KONSPIRASI by @hadi_fayyadh #infinitywar . . Dapatkan SEGERA! BELI 2 FREE POSTAGE HARI INI! +📍📚HUBUNGI SEKARANG📚📍⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵ 👉 📞 http://wasap.my/6019-9914029 👈 . #jombaca #Tambahilmutambahamal . #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheebssy #infinitywar #FayyadhTroopers2018
KINI.. MENGAWAL CUACA IANYA BUKAN SUATU ANGAN-ANGAN! . . High Frequency Active Auroral Research Program atau disingkat HAARP, merupakan suatu program penyelidikan gabungan yang dilakukan dan dibiayai oleh Tentera Udara AS, Tentera Laut AS, Universiti Alaska dan Defense Advanced Research Projects Agency (DARPA). Projek penyelidikan HAARP bermula pada tahun 1993. Salah satu stesen bumi HAARP milik Amerika ada di Alaska. . . HAARP "dipecat" gelombang radio frekuensi dari yang sangat rendah hingga yang sangat tinggi keatas atmosfera. Salah satu kesannya akan mempengaruhi ionosfera dan stratosfir menjadi hangat, menciptakan awan dan merubah iklim dunia. . . Jika diubah dengan kekerapan lain, maka gelombang radio frekuensi tersebut dapat terpantul oleh ionosfera dan kembali lagi ke Bumi untuk mencipta gempa bumi atau bahkan boleh mempengaruhi fikiran manusia. Dan masih ada beberapa kemampuan HAARP lain. . . Salah satu stesen HAARP ada di Alaska yangt terdiri dari 360 antena. Masing-masing antena menghasilkan daya pancar minimum sebanyak 10,000 watt. . . INFINITY WAR : LEGENDA KITAB KEGELAPAN DARI MAKAM PURBA. . . 📍📚HUBUNGI SEKARANG📚📍 👉 📞 http://wasap.my/6019-9914029 👈 . #jombaca #Tambahilmutambahamal . #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheebssy #infinitywar #FayyadhTroopers2018
SECOND PHASE NOW READY !! by @hadi_fayyadh ... Namrud, seorang lelaki yang memiliki kerajaan yang hebat kerana ilmu pembinaanya. Dia berdiri di atas takhta kerajaan Babylon purba yang agung. Namun, keagungannya tercalar apabila seorang Nabi, Ibrahim A.S. tidak pernah luluh jiwanya berdepan dengan raja yang menabalkan dirinya sebagai “Tuhan Agung” . 。。。 Menakluk dunia, adalah slogan Namrud. Legasi dan pewaisnya diatur. Namrud tahu dia akan mati. Dirinya sebagai Tuhan yang dicanang, tidak mampu pun menurunkan setitik air hujan dari langit apatah lagi menentukan tarikh hayat usianya. … 。。。 Nabi Ibrahim A.S. Dibakar hidup-hidup dengan harapan tidak ada sehabuk debu dari mayat Ibrahim A.S. akan ditinggalkan. … 。。。 Namrud juga gagal membunuh Nabi Ibrahim A.S. Segala agenda yang Tuhan aturkan diluar jangkaan kemanusiaan. Namrud akhirnya terbunuh dengan seekor Nyamuk, bukan dengan bala tentera yang gagah.… : 。。。 Ada “sesuatu” yang sedang menanti di penghujung episod dirinya dan segala semesta. Dia akan menjadi pelengkap, empayar kegelapan pemusnah keimanan yang akhirnya menenggelamkan manusia di dalam penyesalan. … 。。。 Dua raja, Namrud dan Firaun, kematian mereka meninggalkan legasi yang berjalan bagai bayang-bayang dikala siang, dan angin dikala malam. Mereka disemadikan di makam purba yang menyimpan pelbagai rahsia dan rencana. 。。。 Iblis tetap berada di belakang panji kegelapan. Misinya dibawa melintasi ribuan tahun. Iblis terus berusaha memilih calon-calonnya yang bakal menjadi penyembah taat setia Dajjal saat dia memerintah dunia secara nyata. . . PEMBELIAN 2 BUAH KE ATAS, FREE POSTAGE! . .📍📚HUBUNGI SEKARANG📚📍 👉 📞 http://wasap.my/6019-9914029 👈 . #jombaca #Tambahilmutambahamal . #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheebssy #infinitywar #FayyadhTroopers2018
SECOND PHASE NOW READY !! by @hadi_fayyadh ... Namrud, seorang lelaki yang memiliki kerajaan yang hebat kerana ilmu pembinaanya. Dia berdiri di atas takhta kerajaan Babylon purba yang agung. Namun, keagungannya tercalar apabila seorang Nabi, Ibrahim A.S. tidak pernah luluh jiwanya berdepan dengan raja yang menabalkan dirinya sebagai “Tuhan Agung” . 。。。 Menakluk dunia, adalah slogan Namrud. Legasi dan pewaisnya diatur. Namrud tahu dia akan mati. Dirinya sebagai Tuhan yang dicanang, tidak mampu pun menurunkan setitik air hujan dari langit apatah lagi menentukan tarikh hayat usianya. … 。。。 Nabi Ibrahim A.S. Dibakar hidup-hidup dengan harapan tidak ada sehabuk debu dari mayat Ibrahim A.S. akan ditinggalkan. … 。。。 Namrud juga gagal membunuh Nabi Ibrahim A.S. Segala agenda yang Tuhan aturkan diluar jangkaan kemanusiaan. Namrud akhirnya terbunuh dengan seekor Nyamuk, bukan dengan bala tentera yang gagah.… : 。。。 Ada “sesuatu” yang sedang menanti di penghujung episod dirinya dan segala semesta. Dia akan menjadi pelengkap, empayar kegelapan pemusnah keimanan yang akhirnya menenggelamkan manusia di dalam penyesalan. … 。。。 Dua raja, Namrud dan Firaun, kematian mereka meninggalkan legasi yang berjalan bagai bayang-bayang dikala siang, dan angin dikala malam. Mereka disemadikan di makam purba yang menyimpan pelbagai rahsia dan rencana. 。。。 Iblis tetap berada di belakang panji kegelapan. Misinya dibawa melintasi ribuan tahun. Iblis terus berusaha memilih calon-calonnya yang bakal menjadi penyembah taat setia Dajjal saat dia memerintah dunia secara nyata. . . PEMBELIAN 2 BUAH KE ATAS, FREE POSTAGE! . .📍📚HUBUNGI SEKARANG📚📍 👉 📞 http://wasap.my/6019-9914029 👈 . #jombaca #Tambahilmutambahamal . #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheebssy #infinitywar #FayyadhTroopers2018
TUHAN (PALSU) TURUN KE BUMI! . . Bayangkan satu imej besar tiba2 muncul di langit dan mendakwa dirinya Tuhan. . . Anda melihat sekeliling anda secara tiba2 mempercayainya seterusnya memberikan ikrar untuk BERIMAN dan patuh kepadanya. . . Agaknya apakah reaksi anda ketika itu? . . TUHAN JELMAAN HOLOGRAM! Jelajahi Agenda Elite Konspirator dalam karya @hadi_fayyadh #infinitywar . . Alhamdulillah.. ORDER telah dibuka secara rasmi dan tidak sampai berapa jam, hampir 500 naskah telah ditempah. Jika anda berminat ingin dapatkan karya yang belum pernah diterbitkan seumpamanya di Malaysia, metodhologi berbeza dengan karya sedia ada, maka cepatlah bertindak. .... ORDER akan ditutup sebaik sahaja 500 Naskah telah ditempah secara rasmi. Harga RM29.00 dan istimewanya anda akan dapat FREE BOOKMARK & SIGN PENULIS Ustaz @hadi_fayyadh. Boleh hubungi agen kami yang sah ...... INFINITY WAR : LEGENDA KITAB KEGELAPAN DARI MAKAM PURBA. . . 📍📚HUBUNGI SEKARANG📚📍 👉 📞 http://wasap.my/6019-9914029 👈 . #jombaca #Tambahilmutambahamal . #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheebssy #infinitywar #FayyadhTroopers2018
KIAMAT SEMAKIN MENGHAMPIRI! . . Orang-orang miskin dan pekerjaannya mengembala kambing tiba-tiba menjadi para pemimpin manusia banyak. . . Para pengembala yang sama, bermegah-megahan dengan gedung-gedung besar dan tinggi-tinggi. . . Berlumba-lumba membina bangunan tinggi Daripada Abu Hurairah r.a. ia berkata; suatu ketika Rasulullah s.a.w. nampak di tengah-tengah orang ramai. . . Lalu baginda didatangi oleh seseorang yang menanyakan kepadanya: "Wahai Rasulullah s.a.w. bilakah terjadinya kiamat?" Nabi s.a.w. menjawab dengan bersabda: "Tidaklah orang yang ditanya mengenai masalah itu lebih mengetahui daripada yang bertanya. . . Akan tetapi aku akan memberitahukan kepadamu tentang tanda-tandanya. Iaitu, jika seorang ammah (hamba perempuan) melahirkan majikannya, itulah yang termasuk di antara tanda-tandanya. . . Juga apabila orang-orang yang tidak beralas kaki dan tidak berpakaian menjadi pemimpin masyarakat, maka itu juga di antara tanda-tandanya. Demikian pula apabila para pengembala domba berlumba-lumba meninggikan bangunan, . . maka itulah salah satu tandanya di antara tanda-tanda yang lima, yang mana tidak mengetahui yang sesungguhnya selain Allah SWT." Kemudian baginda membacakan ayat berikut ini: . . "Sesungguhnya Allah, hanya pada sisi-Nya sahajalah pengetahuan tentang hari kiamat, dan Dia-lah yang menurunkan hujan, serta mengetahui apa yang ada di dalam rahim";- (Riwayat Ibn Majah). . . Alhamdulillah.. ORDER telah dibuka secara rasmi dan tidak sampai berapa jam, hampir 500 naskah telah ditempah. Jika anda berminat ingin dapatkan karya yang belum pernah diterbitkan seumpamanya di Malaysia, metodhologi berbeza dengan karya sedia ada, maka cepatlah bertindak. .... ORDER akan ditutup sebaik sahaja 500 Naskah telah ditempah secara rasmi. Harga RM30.00 dan istimewanya anda akan dapat FREE BOOKMARK & SIGN PENULIS Ustaz @hadi_fayyadh. Boleh hubungi agen kami yang sah ...... INFINITY WAR : LEGENDA KITAB KEGELAPAN DARI MAKAM PURBA. . .📍📚HUBUNGI SEKARANG📚📍 👉 📞 http://wasap.my/6019-9914029 👈 . #jombaca #Tambahilmutambahamal . #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheebssy #infinitywar #FayyadhTroope
ALAM TRANSIT SEBELUM ALAM ABADI! . . Bersediakah kita menghadapi kematian? . . Kubur yang sempit itu akan menghimpit mayat hingga berselisih tulang-tulang rusuk. Kubur akan menghimpit si mayat apabila dia tidak dapat menjawab soalan-soalan yang ditanya oleh malaikat Mungkar dan Nakir. . Tidak ada yang lebih membahagiakan daripada melihat kita semua kembali kepadaNYA, itulah misi penulis by @hadi_fayyadh dengan tinta kerdil, anugerah cukup terindah idea dari kisah benar yang digarap sehingga menghasilkan seni sastera yang indah lalu mengetuk jiwa yang rebah. . Penulis dan pembaca yang lain ingin mengajak anda yang belum mengalaminya, Merasainya dan menceduk tinta ibrah ini agar kita sama-sama beroleh manfaat. . Rasailah dengan mata dan hati anda sendiri!. . Dapatkan Novel Semusim di Barzakh berserta autograph penulis @hadi_fayyadh secara eksklusif dari kami. . 📍📚HUBUNGI SEKARANG📚📍 👉 📞 http://wasap.my/6019-9914029 👈 . #jombaca #Tambahilmutambahamal . #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheebssy #infinitywar #FayyadhTroopers2018
SECOND PHASE NOW READY !! by @hadi_fayyadh ... Namrud, seorang lelaki yang memiliki kerajaan yang hebat kerana ilmu pembinaanya. Dia berdiri di atas takhta kerajaan Babylon purba yang agung. Namun, keagungannya tercalar apabila seorang Nabi, Ibrahim A.S. tidak pernah luluh jiwanya berdepan dengan raja yang menabalkan dirinya sebagai “Tuhan Agung” . 。。。 Menakluk dunia, adalah slogan Namrud. Legasi dan pewaisnya diatur. Namrud tahu dia akan mati. Dirinya sebagai Tuhan yang dicanang, tidak mampu pun menurunkan setitik air hujan dari langit apatah lagi menentukan tarikh hayat usianya. … 。。。 Nabi Ibrahim A.S. Dibakar hidup-hidup dengan harapan tidak ada sehabuk debu dari mayat Ibrahim A.S. akan ditinggalkan. … 。。。 Namrud juga gagal membunuh Nabi Ibrahim A.S. Segala agenda yang Tuhan aturkan diluar jangkaan kemanusiaan. Namrud akhirnya terbunuh dengan seekor Nyamuk, bukan dengan bala tentera yang gagah.… : 。。。 Ada “sesuatu” yang sedang menanti di penghujung episod dirinya dan segala semesta. Dia akan menjadi pelengkap, empayar kegelapan pemusnah keimanan yang akhirnya menenggelamkan manusia di dalam penyesalan. … 。。。 Dua raja, Namrud dan Firaun, kematian mereka meninggalkan legasi yang berjalan bagai bayang-bayang dikala siang, dan angin dikala malam. Mereka disemadikan di makam purba yang menyimpan pelbagai rahsia dan rencana. 。。。 Iblis tetap berada di belakang panji kegelapan. Misinya dibawa melintasi ribuan tahun. Iblis terus berusaha memilih calon-calonnya yang bakal menjadi penyembah taat setia Dajjal saat dia memerintah dunia secara nyata. . . PEMBELIAN 2 BUAH KE ATAS, FREE POSTAGE! . 📚HUBUNGI SEKARANG📚📍 👉 📞 http://wasap.my/6019-9914029 👈 . #jombaca #Tambahilmutambahamal . #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheebssy #infinitywar #FayyadhTroopers2018
Cuba bayangkan, perjalanan di alam kubur. . Novel #semusimdimahsyar karya @hadi_fayyadh menceritakan seorg wanita yg bernama Iqlima Salsabilla yg tlh disahkan meninggal dunia akibat kegagalan pembedahan pemindahan hati. Dikebumikan selama 5 hari di alam kubur. Ayahnya bermimpi yg anaknya masih hidup dan meminta tlg kpd org kampung utk mengali semula kubur anaknya. Semasa hayatnya, Iqlima derhaka kepada org tuanya sehingga di azab di alam kubur. Perjalanan demi perjalanan di lalui oleh Iqlima, semasa di alam mahsyar Iqlima berjumpa dgn sorg wanita yg cantik umpama bidadari bernama Syarifah. Syarifah membantu meringankan perjalanan Iqlima untuk bertemu Allah. . Kasih seorg ibu membawa ke syurga, kasih seorg ayah x terhingga. . Menitis air mata melihat seorg anak derhaka kpd org tuanya. Berjasalah dgn mereka sehingga hayat di kandung badan. Andai syurga itu sudah tiada, maka hilanglah permata dunia... . . Boleh dapatkan segera #mengintaiakudineraka sekarang! . . 📍📚HUBUNGI SEKARANG📚📍 👉 📞 http://wasap.my/6019-9914029 👈 . #jombaca #Tambahilmutambahamal . #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheebssy #infinitywar #FayyadhTroopers2018
B I L I K K E B A L K I A M A T?? . . K E B A N G K I T A N D A R I M A K A M K E G E L A P A N ...... .... Konspirasi kepercayaan Kuno diteruskan sebagai satu kepercayaan bahawa Firaun dan Namrud akan kembali memerintah bersama Dajjal. Pemujaan dan persiapan kebangkitannya dilakukan dengan sebaiknya mengikut kronologi New World Order. ...... Dajjal akan menjadi peneraju yang maha dahsyat kepada pengakhiran peradaban manusia. Anda pernah menonton X MEN APOKALIPS? Saba el Nur itu siapa? Bagaimana dia dibangkitkan? ..... Mengapa perlu anda tahu semua ini? Supaya anda tidak terjerumus kepada fitnah Dajjal yang semakim hebat dari masa kesemasa. Beriman sahaja tanpa mengetahui agenda jahat musuh tidak mencukupi kerana mungkin jika rapuhnya iman, kita semua akan dimakan dengan mudah. ..... Disebabkan ada usaha untuk menggagalkan penerbitan buku #infinitywarhadifayyadh ini, maka pihak kami mengambil keputusan untuk mencetak edisi pertama dengan LIMITED EDITION 1000 NASKAH sahaja. ...... Alhamdulillah, PRE ORDER telah dibuka secara rasmi dan tidak sampai berapa jam, hampir 500 naskah telah ditempah. Jika anda berminat ingin dapatkan karya yang belum pernah diterbitkan seumpamanya di Malaysia, metodhologi berbeza dengan karya sedia ada, maka cepatlah bertindak. .... PRE ORDER akan ditutup sebaik sahaja 500 Naskah telah ditempah secara rasmi. Harga RM29.90 dan istimewanya anda akan dapat FREE BOOKMARK & SIGN PENULIS Ustaz @hadi_fayyadh. Boleh hubungi agen kami yang sah ...... INFINITY WAR : LEGENDA KITAB KEGELAPAN DARI MAKAM PURBA. . 📍📚HUBUNGI SEKARANG📚📍 👉 📞 http://wasap.my/6019-9914029 👈 . #jombaca #Tambahilmutambahamal . #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheebssy #infinitywar #FayyadhTroopers2018
L I M I T E D 5000 N A S K A H : K E B A N G K I T A N D A R I M A K A M K E G E L A P A N ...... .... Konspirasi kepercayaan Kuno diteruskan sebagai satu kepercayaan bahawa Firaun dan Namrud akan kembali memerintah bersama Dajjal. Pemujaan dan persiapan kebangkitannya dilakukan dengan sebaiknya mengikut kronologi New World Order. ...... Dajjal akan menjadi peneraju yang maha dahsyat kepada pengakhiran peradaban manusia. Anda pernah menonton X MEN APOKALIPS? Saba el Nur itu siapa? Bagaimana dia dibangkitkan? ..... Mengapa perlu anda tahu semua ini? Supaya anda tidak terjerumus kepada fitnah Dajjal yang semakim hebat dari masa kesemasa. Beriman sahaja tanpa mengetahui agenda jahat musuh tidak mencukupi kerana mungkin jika rapuhnya iman, kita semua akan dimakan dengan mudah. ...... INFINITY WAR : LEGENDA KITAB KEGELAPAN DARI MAKAM PURBA. . . 📍📚HUBUNGI SEKARANG📚📍 👉 📞 http://wasap.my/6019-9914029 👈 . #jombaca #Tambahilmutambahamal . #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheebssy #infinitywar #FayyadhTroopers2018
D I A A K A N D A T A N G Bersediakah kita? ..... #ketikazazilberputusasa Sebuah Novel membongkar perjalanan Akhir zaman yang dicedok dari intipati ayat Al Quran dan Hadis. ..... "Sungguh, saya tak minat sejarah dan sains, tapi novel ni ubah paradigma saya tentang sejarah dan masa depan dunia" Juraidah Hussin, 18 Trolak Perak . Ilustrasi dan bayangan huru hara yang dibuat oleh penulis @hadi_fayyadh meletakkan pembaca di dalam kantung kebimbangan yang akan menjadikan anda tidak lagi merasakan dunia ini perlu dikejar secara total, kerana ia bakal karam. . Pengembaraan yang dipaut melalui metafora sastera yang ringan, memungkinkan anda merasainya sehingga tidak lagi mahu berhenti dari proksi pembacaan. . Inilah kata-kata pembaca kami. Alhamdulillah, semoga ia mampu meledakkan minda anda ke mercu rasa perhambaan yang padu. . MARI JOURNEY BERSAMA KAMI MENJELAJAH HUBUNGI AGEN KAMI : 📍📚HUBUNGI SEKARANG📚📍 👉 📞 http://wasap.my/6019-9914029 👈 . #jombaca #Tambahilmutambahamal . #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheebssy #infinitywar #FayyadhTroopers2018
APA KAITAN RAJA ZULKARNAIN & YAKJUJ MAKJUJ? . Sebenarnya pendapat popular bahawa Zulkarnain adalah Iskandar Zulkarnain (Alexander The Great) telah dinafikan oleh ramai sarjana Islam kerana setelah di kaji latar belakang Iskandar Zulkarnain, ternyata bahawa beliau bukanlah seorang yang berperibadi mulia sebagaimana Zulkarnain yang diberitakan di dalam Al-Qur'an. . . YAKJUJ DAN MAKJUJ DARI BERBAGAI SUMBER Dari susut perkataan Yakjuj dan Makjuj, Imam Al-Alusi, Ibnu Manzur dan Al-Hafiz Ibnu Hajar berpendapat bahawa perkataan Yakjuj dan Makjuj berasal dari bahasa asing (bukan bahasa Arab). Sesetengah ulama lain mengatakan ia berasal dari bahasa Arab. . . Abul Kalam Azad pula menyatakan bahawa perkataan Yakjuj dan Makjuj berasal daripada bahasa Ibrani, dan pada asalnya ia adalah bahasa asing. Masyarakat Yunan menyebutnya sebagai Gog dan Magog. . . Alhamdulillah, PRE ORDER telah dibuka secara rasmi dan tidak sampai berapa jam, hampir 500 naskah telah ditempah. Jika anda berminat ingin dapatkan karya yang belum pernah diterbitkan seumpamanya di Malaysia, metodhologi berbeza dengan karya sedia ada, maka cepatlah bertindak. .... PRE ORDER akan ditutup sebaik sahaja 500 Naskah telah ditempah secara rasmi. Harga RM30.00 dan istimewanya anda akan dapat FREE BOOKMARK & SIGN PENULIS Ustaz @hadi_fayyadh. Boleh hubungi agen kami yang sah ...... INFINITY WAR : LEGENDA KITAB KEGELAPAN DARI MAKAM PURBA. . . 📍📚HUBUNGI SEKARANG📚📍 👉 📞 http://wasap.my/6019-9914029 👈 . #jombaca #Tambahilmutambahamal . #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheebssy #infinitywar #FayyadhTroopers2018
Apakah objektif Marvel ditubuhkan? Siapakah watak sebenar Kapten Amerika didalam konspirasi dunia sebenar?? AGEN RAHSIA apakah yang sedang berselindung di sebalik tabir dirinya? ...... Nantikan kupasan di dalam buku infinity war hadi fayyadh ..... Cuba lihat penjuru bintang di dadanya.. Apa tu? SILA TONTON VIDEO SEBELUM INI, untuk memahamkan anda kronologinya. . .📍📚HUBUNGI SEKARANG📚📍 👉 📞 http://wasap.my/6019-9914029 👈 . #jombaca #Tambahilmutambahamal . #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheebssy #infinitywar #FayyadhTroopers2018
SIMBOL MEREKA DI MANA2! . . Sekeping wang kertas yang penuh makna di sebaliknya. Simbol piramid dan one eye yang dikaitkan dengan Dajjal itu sendiri. . . Nombor2 yang berkaitan penubuhan Freemason juga terdapat dalam sistem nombor yang dicampur menjadi sebuah nombor yang menghasilkan isyarat kepada para pengikutnya. . . Segalanya akan TERJAWAB dalam sebuah karya Konspirasi & Kontroversi #infinitywar by @hadi_fayyadh . . SELLING FAST .... 3000 NASKAH TERAKHIR! .... Sebuah buku yang menterjemahkan pelbagai agenda jahat yang tersembunyi melalui teknologi yang ada disekeliling kalian. ..... Buku yang penuh dengan kontroversi ini, dihadkan penerbitan secara eksklusif kerana terpaksa melalui beberapa tapisan sulit yang agak berat supaya ianya tidak menjadi bahan fitnah dan khabar angin semata ..... Pelbagai isu konspirasi dan rahsia tersembunyi di garap sesuai dengan tema DOMINASI KONSPIRASI ILUMINASI " Legenda Ramalan dari Kitab Kegelapan" yang bakal meletupkan adrenalin dan pemikiran anda. ..... Menjawab Rahsia Dunia yang disembunyikan ..... Agenda penaklukan Namrud Moden ..... Rahsia Dari Kitab Purba [ Ancient Book] ..... Jaringan Bawah Tanah membentuk penguasaan Israel Raya. ..... Maksud Epik disebalik filem Marvel dan sekutunya ..... Benarkah Turki Khalifah Islam Moden atau?? ..... Imam Mahdi akan muncul disebelah Timur?? ..... Kebangkitan Islam diufuk DiNusantara, benarkah ? ..... INFINITY WAR - RM30 M/S 315 3000 NASKAH LIMITED EDITION ONLINE SAHAJA . .📍📚HUBUNGI SEKARANG📚📍 👉 📞 http://wasap.my/6019-9914029 👈 . #jombaca #Tambahilmutambahamal . #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheebssy #infinitywar #FayyadhTroopers2018
KENAPA BUKU INI SANGAT DICARI ? .... Memang susah betul nak cari buku Infinity War by @hadi_fayyadh , pusing semua kedai buku memang tak kan jumpa. Fuhh penat giler... 。。。 Ramai orang sudah mula buka mata, yang dahulu katanya taksub sangat dengan teori konspirasi laa, obses la, fanatik la, tapi sejak kita didedahkan dengan pelbagai kebenaran yang juga pernah diberi amaran oleh Nabi SAW maka ramai yang sudah mula sedar. 。。。 Sedar tentang apa sebenarnya? Mara bahaya yang sedang datang, fitnah dan keruntuhan IMAN yang maha dahsyat yang bakal menimpa kita semua. 。。。 Infinity War,.kenapa Infinity? Dimana ketika ini, manusia semakin lama semakin kosong rasa bertuhan dan imannya kepada Allah, yang akan membawa kepada peperangan akhir zaman yang dahsyat. 。。。。 Bacalah,.anda akan tahu dunia ini sudah terlalu kritikal. Dapatkan... 📍📚HUBUNGI SEKARANG📚📍 👉 📞 http://wasap.my/6019-9914029 👈 . #jombaca #Tambahilmutambahamal . #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheebssy #infinitywar #FayyadhTroopers2018
B I L I K K E B A L K I A M A T?? . . K E B A N G K I T A N D A R I M A K A M K E G E L A P A N ...... .... Konspirasi kepercayaan Kuno diteruskan sebagai satu kepercayaan bahawa Firaun dan Namrud akan kembali memerintah bersama Dajjal. Pemujaan dan persiapan kebangkitannya dilakukan dengan sebaiknya mengikut kronologi New World Order. ...... Dajjal akan menjadi peneraju yang maha dahsyat kepada pengakhiran peradaban manusia. Anda pernah menonton X MEN APOKALIPS? Saba el Nur itu siapa? Bagaimana dia dibangkitkan? ..... Mengapa perlu anda tahu semua ini? Supaya anda tidak terjerumus kepada fitnah Dajjal yang semakim hebat dari masa kesemasa. Beriman sahaja tanpa mengetahui agenda jahat musuh tidak mencukupi kerana mungkin jika rapuhnya iman, kita semua akan dimakan dengan mudah. ..... Disebabkan ada usaha untuk menggagalkan penerbitan buku #infinitywarhadifayyadh ini, maka pihak kami mengambil keputusan untuk mencetak edisi pertama dengan LIMITED EDITION 1000 NASKAH sahaja. ...... Alhamdulillah, PRE ORDER telah dibuka secara rasmi dan tidak sampai berapa jam, hampir 500 naskah telah ditempah. Jika anda berminat ingin dapatkan karya yang belum pernah diterbitkan seumpamanya di Malaysia, metodhologi berbeza dengan karya sedia ada, maka cepatlah bertindak. .... PRE ORDER akan ditutup sebaik sahaja 500 Naskah telah ditempah secara rasmi. Harga RM30.00 dan istimewanya anda akan dapat FREE BOOKMARK & SIGN PENULIS Ustaz @hadi_fayyadh. Boleh hubungi agen kami yang sah ...... INFINITY WAR : LEGENDA KITAB KEGELAPAN DARI MAKAM PURBA. . .📍📚HUBUNGI SEKARANG📚📍 👉 📞 http://wasap.my/6019-9914029 👈 . . #semusimdibarzakhlllfag1 #ketikaazazilberputusasalllfag1 #semusimdimahsyarlllfag1 #mengintaiakudinerakalllfag1 #eyesfromtheebssy #infinitywar #FayyadhTroopers #FayyadhTroopers2018
PEMBANGUN KOTA PURBA YANG “ SEDANG DITIDURKAN”. 。。。 Sebelum ini ada yang bertanya, adakah kajian saya hanya diatas pandang sisi Islam? Maka saya luaskan skop perincian kajian. … 。。。 Di atas adalah petikan dari Kitab Kejadian (Kitab Injil) yang merupakan pemegang kunci terbesar rahsia berkenaan satu bangsa yang bergerak ke dunia Timur bagi mengembangkan keturunan manusia seperti yang diperintahkan Tuhan. 。。。 Bangsa ini, yang merupakan kunci akhir zaman adalah satu bangsa besar yang pernah membangun kota-kota purba dan menyertai peperangan-peperangan agung sejak surutnya Banjir Besar bersama-sama bangsa agung yang telah pupus seperti Sumerian dan Akkadian. … 。。。 Sesungguhnya kisah pengembaraan bangsa ini merupakan satu epik yang teramat panjang,lebih panjang dari epik Homer,The Iliad and the Odyssey. 。。。 Tiada siapa yang tahu dari mana asalnya bangsa ini. Bagaimana bangsa ini boleh wujud di tanah paling selatan benua Asia,’di penghujung dunia’. Bangsa yang hilang masih tidur dan ditidurkan.’ 。。。 Di hujung dunia’,setelah penat mengembara,bangsa misteri berehat dan berehat…tidur dengan lenanya…senyap sunyi tanpa siapa mengganggu walaupun Hitler telah pergi ke Tibet mencari bangsa misteri ini, tetapi dia juga ketinggalan jejak mereka… …… 。。 。 Anehnya, Firaun mendakwa nenek moyang mereka berasal dari tanah ini, yang digelar…. ‘THE LAND OF THE GODS’. Dimanakah bangsa misteri ini meneruskan perjalanan mereka?Masih adakah masa lagi untuk menjejaki mereka?Mengapa Israel bersusah-payah membangun pangkalan dan pengaruhnya di Singapura? 。。。 THE LAST KINGDOM “Skyfall & Ghost Protocol” 。。。 Coming soon on September 201 📍📚HUBUNGI SEKARANG📚📍 👉 📞 http://wasap.my/6019-9914029 👈 . . #semusimdibarzakhlllfag1 #ketikaazazilberputusasalllfag1 #semusimdimahsyarlllfag1 #mengintaiakudinerakalllfag1 #eyesfromtheebssy #infinitywar #FayyadhTroopers #FayyadhTroopers2018
#Repost @hadi_fayyadh • • • • • S I A P A K A H M E R E K A ? ... Seorang lelaki berbangsa Yahudi, Mayer Amschel Baur (Rothschild) yang berada di Jerman pada 1760, telah melakukan perjanjian bersama Iblis untuk menjadi duta Iblis dan memastikan keturunannya melaksanakan setiap rancangan dalam menguasai manusia. ... .... Dia seperti yang diketahui adalah seorang penganut Yahudi Talmud dan mempunyai kepakaran didalam bidang sihir dan magik yang dipelajarinya dari kitab Kabbalah Yahudi. .... Dari Kitab Kabbalah itu Mayer Amschel Baur telah mempelajari cara untuk berhubung dengan Iblis sehingga dia berjaya membuat perjanjian dengan Iblis untuk melaksanakan tugasan serta rancangannya .... Iblis mendapat sokongan sehingga seluruh keluarga Rothschild adalah penyembah Iblis, maka bermulalah suatu kesinambungan bagi membentuk bencana besar dunia akhir zaman era moden. ... .... Iblis mengajar mereka konspirasi, sehingga mereka sedikit demi sedikit mulai menguasai dunia. Mereka telah mengaburi mata masyarakat dunia dengan melakonkan watak sebagai penganut Yahudi sejati. .... Sambungan dalam Infinity War By @hadi_fayyadh 📍📚HUBUNGI SEKARANG📚📍 👉 📞 http://wasap.my/6019-9914029 👈 . . #semusimdibarzakhlllfag1 #ketikaazazilberputusasalllfag1 #semusimdimahsyarlllfag1 #mengintaiakudinerakalllfag1 #eyesfromtheebssy #infinitywar #FayyadhTroopers #FayyadhTroopers2018
SELLING FAST .... .... Sebuah buku yang menterjemahkan pelbagai agenda jahat yang tersembunyi melalui teknologi yang ada disekeliling kalian. ..... Buku yang penuh dengan kontroversi ini, dihadkan penerbitan secara eksklusif kerana terpaksa melalui beberapa tapisan sulit yang agak berat supaya ianya tidak menjadi bahan fitnah dan khabar angin semata ..... Pelbagai isu konspirasi dan rahsia tersembunyi di garap sesuai dengan tema DOMINASI KONSPIRASI ILUMINASI " Legenda Ramalan dari Kitab Kegelapan" yang bakal meletupkan adrenalin dan pemikiran anda. ..... Menjawab Rahsia Dunia yang disembunyikan ..... Agenda penaklukan Namrud Moden ..... Rahsia Dari Kitab Purba [ Ancient Book] ..... Jaringan Bawah Tanah membentuk penguasaan Israel Raya. ..... Maksud Epik disebalik filem Marvel dan sekutunya ..... Benarkah Turki Khalifah Islam Moden atau?? ..... Imam Mahdi akan muncul disebelah Timur?? ..... Kebangkitan Islam diufuk DiNusantara, benarkah ? ..... 📍📚HUBUNGI SEKARANG📚📍 👉 📞 http://wasap.my/6019-9914029 👈 . . #semusimdibarzakhlllfag1 #ketikaazazilberputusasalllfag1 #semusimdimahsyarlllfag1 #mengintaiakudinerakalllfag1 #eyesfromtheebssy #infinitywar #FayyadhTroopers #FayyadhTroopers2018
SECOND PHASE NOW READY !! by @hadi_fayyadh ... Namrud, seorang lelaki yang memiliki kerajaan yang hebat kerana ilmu pembinaanya. Dia berdiri di atas takhta kerajaan Babylon purba yang agung. Namun, keagungannya tercalar apabila seorang Nabi, Ibrahim A.S. tidak pernah luluh jiwanya berdepan dengan raja yang menabalkan dirinya sebagai “Tuhan Agung” . 。。。 Menakluk dunia, adalah slogan Namrud. Legasi dan pewaisnya diatur. Namrud tahu dia akan mati. Dirinya sebagai Tuhan yang dicanang, tidak mampu pun menurunkan setitik air hujan dari langit apatah lagi menentukan tarikh hayat usianya. … 。。。 Nabi Ibrahim A.S. Dibakar hidup-hidup dengan harapan tidak ada sehabuk debu dari mayat Ibrahim A.S. akan ditinggalkan. … 。。。 Namrud juga gagal membunuh Nabi Ibrahim A.S. Segala agenda yang Tuhan aturkan diluar jangkaan kemanusiaan. Namrud akhirnya terbunuh dengan seekor Nyamuk, bukan dengan bala tentera yang gagah.… : 。。。 Ada “sesuatu” yang sedang menanti di penghujung episod dirinya dan segala semesta. Dia akan menjadi pelengkap, empayar kegelapan pemusnah keimanan yang akhirnya menenggelamkan manusia di dalam penyesalan. … 。。。 Dua raja, Namrud dan Firaun, kematian mereka meninggalkan legasi yang berjalan bagai bayang-bayang dikala siang, dan angin dikala malam. Mereka disemadikan di makam purba yang menyimpan pelbagai rahsia dan rencana. 。。。 Iblis tetap berada di belakang panji kegelapan. Misinya dibawa melintasi ribuan tahun. Iblis terus berusaha memilih calon-calonnya yang bakal menjadi penyembah taat setia Dajjal saat dia memerintah dunia secara nyata. . . PEMBELIAN 2 BUAH KE ATAS, FREE POSTAGE! . .📍📚HUBUNGI SEKARANG📚📍 👉 📞 http://wasap.my/6019-9914029 👈 . . #semusimdibarzakhlllfag1 #ketikaazazilberputusasalllfag1 #semusimdimahsyarlllfag1 #mengintaiakudinerakalllfag1 #eyesfromtheebssy #infinitywar #FayyadhTroopers #FayyadhTroopers2018
KENAPA BUKU INI SANGAT DICARI ? .... Memang susah betul nak cari buku Infinity War by @hadi_fayyadh , pusing semua kedai buku memang tak kan jumpa. Fuhh penat giler... 。。。 Ramai orang sudah mula buka mata, yang dahulu katanya taksub sangat dengan teori konspirasi laa, obses la, fanatik la, tapi sejak kita didedahkan dengan pelbagai kebenaran yang juga pernah diberi amaran oleh Nabi SAW maka ramai yang sudah mula sedar. 。。。 Sedar tentang apa sebenarnya? Mara bahaya yang sedang datang, fitnah dan keruntuhan IMAN yang maha dahsyat yang bakal menimpa kita semua. 。。。 Infinity War,.kenapa Infinity? Dimana ketika ini, manusia semakin lama semakin kosong rasa bertuhan dan imannya kepada Allah, yang akan membawa kepada peperangan akhir zaman yang dahsyat. 。。。。 Bacalah,.anda akan tahu dunia ini sudah terlalu kritikal. Dapatkan... 📍📚HUBUNGI SEKARANG📚📍 👉 📞 http://wasap.my/6019-9914029 👈 . . #semusimdibarzakhlllfag1 #ketikaazazilberputusasalllfag1 #semusimdimahsyarlllfag1 #mengintaiakudinerakalllfag1 #eyesfromtheebssy #infinitywar #FayyadhTroopers #FayyadhTroopers2018
TANDA TANDA AL MAHDI . . Berikut merupakan beberapa ciri-ciri yang terdapat pada diri al-Imam al-Mahdi[4]: Di bahagian bahunya ada tanda yang sama pada bahu Nabi SAW. Beliau akan berkumpul bersama Nabi Isa A.S dan Nabi Isa akan bersolat di belakangnya. Penduduk bumi akan merasa cukup pada zaman kekuasaannya dan banyaknya keberkatan dari bumi akan keluar. Beliau akan menanam satu batang kayu di atas tanah yang kering lalu ia akan menjadi hijau dan berdaun. Sifat-Sifat Keperibadian Imam Al-Mahdi Di antara sifat-sifat keperibadian al-Imam al-Mahdi A.S adalah seperti berikut[5]: Beliau merupan seorang anak Adam. Dahinya luas dan hidungnya mancung. Kedua-dua matanya bercelak. Wajahnya bercahaya seakan-akan beliau adalah bintang yang menyinar. Di bahagian bahunya ada tanda seperti yang terdapat pada Rasulullah S.A.W. Warna kulitnya adalah warna orang Arab dan tubuh badannya seperti tubuh orang Israel. Umurnya 40 tahun dan dalam sebahagian riwayat 30 hingga 40 tahun. Akhlak beliau menyerupai akhlak Nabi S.A.W. . . Alhamdulillah, PRE ORDER telah dibuka secara rasmi dan tidak sampai berapa jam, hampir 500 naskah telah ditempah. Jika anda berminat ingin dapatkan karya yang belum pernah diterbitkan seumpamanya di Malaysia, metodhologi berbeza dengan karya sedia ada, maka cepatlah bertindak. .... PRE ORDER akan ditutup sebaik sahaja 500 Naskah telah ditempah secara rasmi. Harga RM30.00 dan istimewanya anda akan dapat FREE BOOKMARK & SIGN PENULIS Ustaz @hadi_fayyadh. Boleh hubungi agen kami yang sah ...... INFINITY WAR : LEGENDA KITAB KEGELAPAN DARI MAKAM PURBA. . . #jomrepost #viral #info #ilmu #jomshare #universal #world . . TAG RAKAN ANDA SUPAYA MEREKA JUGA TAHU📢 📍📚HUBUNGI SEKARANG📚📍 👉 📞 http://wasap.my/6019-9914029 👈 . . #semusimdibarzakhlllfag1 #ketikaazazilberputusasalllfag1 #semusimdimahsyarlllfag1 #mengintaiakudinerakalllfag1 #eyesfromtheebssy #infinitywar #FayyadhTroopers #FayyadhTroopers2018
B I L I K K E B A L K I A M A T?? . . K E B A N G K I T A N D A R I M A K A M K E G E L A P A N ...... .... Konspirasi kepercayaan Kuno diteruskan sebagai satu kepercayaan bahawa Firaun dan Namrud akan kembali memerintah bersama Dajjal. Pemujaan dan persiapan kebangkitannya dilakukan dengan sebaiknya mengikut kronologi New World Order. ...... Dajjal akan menjadi peneraju yang maha dahsyat kepada pengakhiran peradaban manusia. Anda pernah menonton X MEN APOKALIPS? Saba el Nur itu siapa? Bagaimana dia dibangkitkan? ..... Mengapa perlu anda tahu semua ini? Supaya anda tidak terjerumus kepada fitnah Dajjal yang semakim hebat dari masa kesemasa. Beriman sahaja tanpa mengetahui agenda jahat musuh tidak mencukupi kerana mungkin jika rapuhnya iman, kita semua akan dimakan dengan mudah. ..... Disebabkan ada usaha untuk menggagalkan penerbitan buku #infinitywarhadifayyadh ini, maka pihak kami mengambil keputusan untuk mencetak edisi pertama dengan LIMITED EDITION 1000 NASKAH sahaja. ...... Alhamdulillah, PRE ORDER telah dibuka secara rasmi dan tidak sampai berapa jam, hampir 500 naskah telah ditempah. Jika anda berminat ingin dapatkan karya yang belum pernah diterbitkan seumpamanya di Malaysia, metodhologi berbeza dengan karya sedia ada, maka cepatlah bertindak. .... PRE ORDER akan ditutup sebaik sahaja 500 Naskah telah ditempah secara rasmi. Harga RM30.00 dan istimewanya anda akan dapat FREE BOOKMARK & SIGN PENULIS Ustaz @hadi_fayyadh. Boleh hubungi agen kami yang sah ...... INFINITY WAR : LEGENDA KITAB KEGELAPAN DARI MAKAM PURBA. . .📍📚HUBUNGI SEKARANG📚📍 👉 📞 http://wasap.my/6019-9914029 👈 . . #semusimdibarzakhlllfag1 #ketikaazazilberputusasalllfag1 #semusimdimahsyarlllfag1 #mengintaiakudinerakalllfag1 #eyesfromtheebssy #infinitywar #FayyadhTroopers #FayyadhTroopers2018
#Repost @hadi_fayyadh • • • • • #Repost @zuwairi_mustafa with @get_repost ・・・ " KAU MENCACI DI BIBIRMU. TETAPI TIDAK DI HATI .." By @hadi_fayyadh . Syaitan tidak pernah berputus ada dengan perkara kecil, walau pada hakikat mereka sudah lama meninggalkan perkara-perkara besar untuk menyesatkan kalian, apakah tidak cukup lagi peringatan demi peringatan? . Sang Ustaz Ustazah akan dibuai dengan kata-kata hebat sehingga timbul riak lalu segala amalan terhapus seperti api memakan ranting-ranting kering. . Sang Niqabis akan mempamerkan keindahan menutup diluaran sehingga dia terlupa dia sedang membuka keaiban yang tidak sepatutnya dipertontonkan iaitu Iman. . Sang Qari Qariah pula akan memperdengarkan bacaan, yang apabila bacaan mendapat pujian kerna lunaknya suara, menambahkan lagi semangatnya, tapi apabila dikecam akan kemerduannya dia patah hati lalu dia terlupa bacaan untuk peringatan atau pertunjukkan? . Sang penulis gah dengan title best sellernya sehingga semua cerita, ingin ditulisnya, banyak jiwa yang tersentuh kerananya,lalu dia terlupa itu semua kerna hidayah petunjukNYA, lantas dia merekayasa cerita yang ingin manusia dekat dengannya bukan lagi dekat dengan Tuhannya. . Beginilah cara Syaitan menggoda, kalau yang punya ilmu tidak tertahan dengan tipuannya, bagaimana kita yang ilmunya hanya setebal kulit bawang, rasakan bagaimana Tuhan mengajar kalian membaca, membaca dengan nama Tuhan. Bukan dengan lainnya .. . Petikan Novel #mengintaiakudineraka 📍📚HUBUNGI SEKARANG📚📍 👉 📞 http://wasap.my/6019-9914029 👈 . #semusimdibarzakhlllfag1 #ketikaazazilberputusasalllfag1 #semusimdimahsyarlllfag1 #mengintaiakudinerakalllfag1 #eyesfromtheebssy #infinitywar #FayyadhTroopers #FayyadhTroopers2018 #bonanzahadifayyadh #mekahmutungguakudatang #umrahbersamahadifayyadh #hadifayyadh #mengintaiakudineraka
SECOND PHASE NOW READY !! by @hadi_fayyadh ... Namrud, seorang lelaki yang memiliki kerajaan yang hebat kerana ilmu pembinaanya. Dia berdiri di atas takhta kerajaan Babylon purba yang agung. Namun, keagungannya tercalar apabila seorang Nabi, Ibrahim A.S. tidak pernah luluh jiwanya berdepan dengan raja yang menabalkan dirinya sebagai “Tuhan Agung” . 。。。 Menakluk dunia, adalah slogan Namrud. Legasi dan pewaisnya diatur. Namrud tahu dia akan mati. Dirinya sebagai Tuhan yang dicanang, tidak mampu pun menurunkan setitik air hujan dari langit apatah lagi menentukan tarikh hayat usianya. … 。。。 Nabi Ibrahim A.S. Dibakar hidup-hidup dengan harapan tidak ada sehabuk debu dari mayat Ibrahim A.S. akan ditinggalkan. … 。。。 Namrud juga gagal membunuh Nabi Ibrahim A.S. Segala agenda yang Tuhan aturkan diluar jangkaan kemanusiaan. Namrud akhirnya terbunuh dengan seekor Nyamuk, bukan dengan bala tentera yang gagah.… : 。。。 Ada “sesuatu” yang sedang menanti di penghujung episod dirinya dan segala semesta. Dia akan menjadi pelengkap, empayar kegelapan pemusnah keimanan yang akhirnya menenggelamkan manusia di dalam penyesalan. … 。。。 Dua raja, Namrud dan Firaun, kematian mereka meninggalkan legasi yang berjalan bagai bayang-bayang dikala siang, dan angin dikala malam. Mereka disemadikan di makam purba yang menyimpan pelbagai rahsia dan rencana. 。。。 Iblis tetap berada di belakang panji kegelapan. Misinya dibawa melintasi ribuan tahun. Iblis terus berusaha memilih calon-calonnya yang bakal menjadi penyembah taat setia Dajjal saat dia memerintah dunia secara nyata. . . PEMBELIAN 2 BUAH KE ATAS, FREE POSTAGE! . . 📍📚HUBUNGI SEKARANG📚📍 👉 📞 http://wasap.my/6019-9914029 👈 . . #semusimdibarzakhlllfag1 #ketikaazazilberputusasalllfag1 #semusimdimahsyarlllfag1 #mengintaiakudinerakalllfag1 #eyesfromtheebssy #infinitywar #FayyadhTroopers #FayyadhTroopers2018
SECOND PHASE NOW READY !! by @hadi_fayyadh ... Namrud, seorang lelaki yang memiliki kerajaan yang hebat kerana ilmu pembinaanya. Dia berdiri di atas takhta kerajaan Babylon purba yang agung. Namun, keagungannya tercalar apabila seorang Nabi, Ibrahim A.S. tidak pernah luluh jiwanya berdepan dengan raja yang menabalkan dirinya sebagai “Tuhan Agung” . 。。。 Menakluk dunia, adalah slogan Namrud. Legasi dan pewaisnya diatur. Namrud tahu dia akan mati. Dirinya sebagai Tuhan yang dicanang, tidak mampu pun menurunkan setitik air hujan dari langit apatah lagi menentukan tarikh hayat usianya. … 。。。 Nabi Ibrahim A.S. Dibakar hidup-hidup dengan harapan tidak ada sehabuk debu dari mayat Ibrahim A.S. akan ditinggalkan. … 。。。 Namrud juga gagal membunuh Nabi Ibrahim A.S. Segala agenda yang Tuhan aturkan diluar jangkaan kemanusiaan. Namrud akhirnya terbunuh dengan seekor Nyamuk, bukan dengan bala tentera yang gagah.… : 。。。 Ada “sesuatu” yang sedang menanti di penghujung episod dirinya dan segala semesta. Dia akan menjadi pelengkap, empayar kegelapan pemusnah keimanan yang akhirnya menenggelamkan manusia di dalam penyesalan. … 。。。 Dua raja, Namrud dan Firaun, kematian mereka meninggalkan legasi yang berjalan bagai bayang-bayang dikala siang, dan angin dikala malam. Mereka disemadikan di makam purba yang menyimpan pelbagai rahsia dan rencana. 。。。 Iblis tetap berada di belakang panji kegelapan. Misinya dibawa melintasi ribuan tahun. Iblis terus berusaha memilih calon-calonnya yang bakal menjadi penyembah taat setia Dajjal saat dia memerintah dunia secara nyata. . . PEMBELIAN 2 BUAH KE ATAS, FREE POSTAGE! . . 📍📚🍃DAPATKAN SEKARANG🍃📚📍 👉 📞 http://wasap.my/6019-9914029 👈 . . #semusimdibarzakhlllfag1 #ketikaazazilberputusasalllfag1 #semusimdimahsyarlllfag1 #mengintaiakudinerakalllfag1 #eyesfromtheebssy #infinitywar #FayyadhTroopers #FayyadhTroopers2018
A Secret Hidden For 40 Years" KONSPIRASI ATAU KEBETULAN? .... .. Dark of the Moon membawa cerita Transformers kembali ke tahun 1961, ketika Ark, kapal dari Cybertron membawa penemuan rahsia, jatuh ke bulan. Program-program angkasa Amerika dan Rusia telah dibangunkan sebagai tindak balas kepada kemalangan ini dan percubaan untuk menutupinya. ... Saat ini, Optimus Prime menemui sekeping Ark saat memeriksa teknologi asing yang dicurigai di Chernobyl. Autobots pergi ke bulan untuk menyelidikinya, dan mereka menemui pemimpin Autobot sebelumnya, Sentinel Prime, koma di bulan. Sentinel Prime dikelilingi oleh tiang yang bertujuan untuk melakukan teleportasi antara Bumi dan bulan. Optimus Prime menggunakan Matrix of Leadership untuk menghidupkan kembali Sentinel Prime... ... Kalau anda perasan, ada satu ayat " A Secret Hidden For 40 Years", Satu rahsia sulit selama 40 Tahun... Sesungguhnya Dajjal akan memerintah Dunia selama 40 Tahun... Jadinya? Ada kaitan ke? Nak tahu....??? ..... Adakah saya terlalu paranoid dengan semua perkara ini? Adakah ianya tidak penting?.. Lebih baik jaga Iman.. Ya betul.. Tetapi, ramai orang tidak tahu sebenarnya, hampir 100% kehidupan kita disekeliling adalah mereka yang bakal bertuhankan Dajjal jika kita tidak belajar tentang tipu dayanya disamping bersiap dengan pesanan yang dianjurkan Rasulullah SAW, kita bimbang, kita tidak akan selamat. .... JOM SELIDIK didalam buku #infinitywarhadifayyadh ...... PRE ORDER COMING SOON 📍📚HUBUNGI SEKARANG📚📍 👉 📞 http://wasap.my/6019-9914029 👈 . . #semusimdibarzakhlllfag1 #ketikaazazilberputusasalllfag1 #semusimdimahsyarlllfag1 #mengintaiakudinerakalllfag1 #eyesfromtheebssy #infinitywar #FayyadhTroopers #FayyadhTroopers2018
SECOND PHASE NOW READY !! by @hadi_fayyadh ... Namrud, seorang lelaki yang memiliki kerajaan yang hebat kerana ilmu pembinaanya. Dia berdiri di atas takhta kerajaan Babylon purba yang agung. Namun, keagungannya tercalar apabila seorang Nabi, Ibrahim A.S. tidak pernah luluh jiwanya berdepan dengan raja yang menabalkan dirinya sebagai “Tuhan Agung” . 。。。 Menakluk dunia, adalah slogan Namrud. Legasi dan pewaisnya diatur. Namrud tahu dia akan mati. Dirinya sebagai Tuhan yang dicanang, tidak mampu pun menurunkan setitik air hujan dari langit apatah lagi menentukan tarikh hayat usianya. … 。。。 Nabi Ibrahim A.S. Dibakar hidup-hidup dengan harapan tidak ada sehabuk debu dari mayat Ibrahim A.S. akan ditinggalkan. … 。。。 Namrud juga gagal membunuh Nabi Ibrahim A.S. Segala agenda yang Tuhan aturkan diluar jangkaan kemanusiaan. Namrud akhirnya terbunuh dengan seekor Nyamuk, bukan dengan bala tentera yang gagah.… : 。。。 Ada “sesuatu” yang sedang menanti di penghujung episod dirinya dan segala semesta. Dia akan menjadi pelengkap, empayar kegelapan pemusnah keimanan yang akhirnya menenggelamkan manusia di dalam penyesalan. … 。。。 Dua raja, Namrud dan Firaun, kematian mereka meninggalkan legasi yang berjalan bagai bayang-bayang dikala siang, dan angin dikala malam. Mereka disemadikan di makam purba yang menyimpan pelbagai rahsia dan rencana. 。。。 Iblis tetap berada di belakang panji kegelapan. Misinya dibawa melintasi ribuan tahun. Iblis terus berusaha memilih calon-calonnya yang bakal menjadi penyembah taat setia Dajjal saat dia memerintah dunia secara nyata. . . PEMBELIAN 2 BUAH KE ATAS, FREE POSTAGE! . .📍📚HUBUNGI SEKARANG📚📍 👉 📞 http://wasap.my/6019-9914029 👈 . . #semusimdibarzakhlllfag1 #ketikaazazilberputusasalllfag1 #semusimdimahsyarlllfag1 #mengintaiakudinerakalllfag1 #eyesfromtheebssy #infinitywar #FayyadhTroopers #FayyadhTroopers2018
K E B A N G K I T A N D A R I M A K A M K E G E L A P A N ...... .... Konspirasi kepercayaan Kuno diteruskan sebagai satu kepercayaan bahawa Firaun dan Namrud akan kembali memerintah bersama Dajjal. Pemujaan dan persiapan kebangkitannya dilakukan dengan sebaiknya mengikut kronologi New World Order. ...... Dajjal akan menjadi peneraju yang maha dahsyat kepada pengakhiran peradaban manusia. Anda pernah menonton X MEN APOKALIPS? Saba el Nur itu siapa? Bagaimana dia dibangkitkan? ..... Mengapa perlu anda tahu semua ini? Supaya anda tidak terjerumus kepada fitnah Dajjal yang semakim hebat dari masa kesemasa. Beriman sahaja tanpa mengetahui agenda jahat musuh tidak mencukupi kerana mungkin jika rapuhnya iman, kita semua akan dimakan dengan mudah. ...... INFINITY WAR : LEGENDA KITAB KEGELAPAN DARI MAKAM PURBA. . . 📍📚DAPATKAN SEGERA! 📚📍 👉 📞 http://wasap.my/6019-9914029 👈 . . #semusimdibarzakhlllfag1 #ketikaazazilberputusasalllfag1 #semusimdimahsyarlllfag1 #mengintaiakudinerakalllfag1 #eyesfromtheebssy #infinitywar #FayyadhTroopers #FayyadhTroopers2018
[ SEMUSIM DI MAHSYAR : KISAH BENAR YANG PERNAH DISEBUT OLEH RASULULLAH SAW ] . . Mahsyar adalah rahsia Allah SWT, yang tiada siapa tahu melainkan wahyu dan pengkhabaran Nabi SAW. . . Namun, ada beberapa kisah yang diceritakan oleh Rasulullah SAW hampir punyai persamaan dengan apa yang dilalui oleh Iqlima Salsabilla ( Bukan Nama Sebenar ) . . Suasana yang begitu dahsyat, penyaksian dosa dan penyesalan yang tiada lagi kesudahan. Lalu, Iblis mengumumkan kebenaran yang selama ini dia sembunyikan. . . Iblis berkata,"sesungguhnya janjiku selama ini tidak mampu menyelamatkan kalian, sesungguhnya nikmat Syurga Itu benar, dan seksa Neraka itu kita semua bakal duduki selama-lamanya" . . Wajahnya sugul dan menangis dengan teriakan yang cukup kuat. Bagaimana peristiwa yang pernah disaksikan ini terjadi? Jangan pernah membiarkan dirimu keliru. JOM DAPATKANNYA SEKARANG, Dengan AUDIO SINOPSIS PERCUMA dan EBOOK WARKAH BUAT BIDADARI PERCUMA. . . Harga menarik RM 29.90 sahaja. BELI SATU PERCUMA SATU. 📍📚HUBUNGI SEKARANG📚📍 👉 📞 http://wasap.my/6019-9914029 👈 . . #semusimdibarzakhlllfag1 #ketikaazazilberputusasalllfag1 #semusimdimahsyarlllfag1 #mengintaiakudinerakalllfag1 #eyesfromtheebssy #infinitywar #FayyadhTroopers #FayyadhTroopers2018
SECOND PHASE NOW READY !! by @hadi_fayyadh ... Namrud, seorang lelaki yang memiliki kerajaan yang hebat kerana ilmu pembinaanya. Dia berdiri di atas takhta kerajaan Babylon purba yang agung. Namun, keagungannya tercalar apabila seorang Nabi, Ibrahim A.S. tidak pernah luluh jiwanya berdepan dengan raja yang menabalkan dirinya sebagai “Tuhan Agung” . 。。。 Menakluk dunia, adalah slogan Namrud. Legasi dan pewaisnya diatur. Namrud tahu dia akan mati. Dirinya sebagai Tuhan yang dicanang, tidak mampu pun menurunkan setitik air hujan dari langit apatah lagi menentukan tarikh hayat usianya. … 。。。 Nabi Ibrahim A.S. Dibakar hidup-hidup dengan harapan tidak ada sehabuk debu dari mayat Ibrahim A.S. akan ditinggalkan. … 。。。 Namrud juga gagal membunuh Nabi Ibrahim A.S. Segala agenda yang Tuhan aturkan diluar jangkaan kemanusiaan. Namrud akhirnya terbunuh dengan seekor Nyamuk, bukan dengan bala tentera yang gagah.… : 。。。 Ada “sesuatu” yang sedang menanti di penghujung episod dirinya dan segala semesta. Dia akan menjadi pelengkap, empayar kegelapan pemusnah keimanan yang akhirnya menenggelamkan manusia di dalam penyesalan. … 。。。 Dua raja, Namrud dan Firaun, kematian mereka meninggalkan legasi yang berjalan bagai bayang-bayang dikala siang, dan angin dikala malam. Mereka disemadikan di makam purba yang menyimpan pelbagai rahsia dan rencana. 。。。 Iblis tetap berada di belakang panji kegelapan. Misinya dibawa melintasi ribuan tahun. Iblis terus berusaha memilih calon-calonnya yang bakal menjadi penyembah taat setia Dajjal saat dia memerintah dunia secara nyata. . . PEMBELIAN 2 BUAH KE ATAS, FREE POSTAGE! . . 📍📚HUBUNGI SEKARANG📚📍 👉 📞 http://wasap.my/6019-9914029 👈 . . #semusimdibarzakhlllfag1 #ketikaazazilberputusasalllfag1 #semusimdimahsyarlllfag1 #mengintaiakudinerakalllfag1 #eyesfromtheebssy #infinitywar #FayyadhTroopers #FayyadhTroopers2018
SECOND PHASE NOW READY !! by @hadi_fayyadh ... Namrud, seorang lelaki yang memiliki kerajaan yang hebat kerana ilmu pembinaanya. Dia berdiri di atas takhta kerajaan Babylon purba yang agung. Namun, keagungannya tercalar apabila seorang Nabi, Ibrahim A.S. tidak pernah luluh jiwanya berdepan dengan raja yang menabalkan dirinya sebagai “Tuhan Agung” . 。。。 Menakluk dunia, adalah slogan Namrud. Legasi dan pewaisnya diatur. Namrud tahu dia akan mati. Dirinya sebagai Tuhan yang dicanang, tidak mampu pun menurunkan setitik air hujan dari langit apatah lagi menentukan tarikh hayat usianya. … 。。。 Nabi Ibrahim A.S. Dibakar hidup-hidup dengan harapan tidak ada sehabuk debu dari mayat Ibrahim A.S. akan ditinggalkan. … 。。。 Namrud juga gagal membunuh Nabi Ibrahim A.S. Segala agenda yang Tuhan aturkan diluar jangkaan kemanusiaan. Namrud akhirnya terbunuh dengan seekor Nyamuk, bukan dengan bala tentera yang gagah.… : 。。。 Ada “sesuatu” yang sedang menanti di penghujung episod dirinya dan segala semesta. Dia akan menjadi pelengkap, empayar kegelapan pemusnah keimanan yang akhirnya menenggelamkan manusia di dalam penyesalan. … 。。。 Dua raja, Namrud dan Firaun, kematian mereka meninggalkan legasi yang berjalan bagai bayang-bayang dikala siang, dan angin dikala malam. Mereka disemadikan di makam purba yang menyimpan pelbagai rahsia dan rencana. 。。。 Iblis tetap berada di belakang panji kegelapan. Misinya dibawa melintasi ribuan tahun. Iblis terus berusaha memilih calon-calonnya yang bakal menjadi penyembah taat setia Dajjal saat dia memerintah dunia secara nyata. . . PEMBELIAN 2 BUAH KE ATAS, FREE POSTAGE! . .📍📚HUBUNGI SEKARANG📚📍 👉 📞 http://wasap.my/6019-9914029 👈 . . #semusimdibarzakhlllfag1 #ketikaazazilberputusasalllfag1 #semusimdimahsyarlllfag1 #mengintaiakudinerakalllfag1 #eyesfromtheebssy #infinitywar #FayyadhTroopers #FayyadhTroopers2018
SECOND PHASE NOW READY !! by @hadi_fayyadh ... Namrud, seorang lelaki yang memiliki kerajaan yang hebat kerana ilmu pembinaanya. Dia berdiri di atas takhta kerajaan Babylon purba yang agung. Namun, keagungannya tercalar apabila seorang Nabi, Ibrahim A.S. tidak pernah luluh jiwanya berdepan dengan raja yang menabalkan dirinya sebagai “Tuhan Agung” . 。。。 Menakluk dunia, adalah slogan Namrud. Legasi dan pewaisnya diatur. Namrud tahu dia akan mati. Dirinya sebagai Tuhan yang dicanang, tidak mampu pun menurunkan setitik air hujan dari langit apatah lagi menentukan tarikh hayat usianya. … 。。。 Nabi Ibrahim A.S. Dibakar hidup-hidup dengan harapan tidak ada sehabuk debu dari mayat Ibrahim A.S. akan ditinggalkan. … 。。。 Namrud juga gagal membunuh Nabi Ibrahim A.S. Segala agenda yang Tuhan aturkan diluar jangkaan kemanusiaan. Namrud akhirnya terbunuh dengan seekor Nyamuk, bukan dengan bala tentera yang gagah.… : 。。。 Ada “sesuatu” yang sedang menanti di penghujung episod dirinya dan segala semesta. Dia akan menjadi pelengkap, empayar kegelapan pemusnah keimanan yang akhirnya menenggelamkan manusia di dalam penyesalan. … 。。。 Dua raja, Namrud dan Firaun, kematian mereka meninggalkan legasi yang berjalan bagai bayang-bayang dikala siang, dan angin dikala malam. Mereka disemadikan di makam purba yang menyimpan pelbagai rahsia dan rencana. 。。。 Iblis tetap berada di belakang panji kegelapan. Misinya dibawa melintasi ribuan tahun. Iblis terus berusaha memilih calon-calonnya yang bakal menjadi penyembah taat setia Dajjal saat dia memerintah dunia secara nyata. 📚HUBUNGI SEKARANG📚📍 👉 📞 http://wasap.my/6019-9914029 👈 . . #semusimdibarzakhlllfag1 #ketikaazazilberputusasalllfag1 #semusimdimahsyarlllfag1 #mengintaiakudinerakalllfag1 #eyesfromtheebssy #infinitywar #FayyadhTroopers #FayyadhTroopers2018
SECOND PHASE NOW READY !! by @hadi_fayyadh ... Namrud, seorang lelaki yang memiliki kerajaan yang hebat kerana ilmu pembinaanya. Dia berdiri di atas takhta kerajaan Babylon purba yang agung. Namun, keagungannya tercalar apabila seorang Nabi, Ibrahim A.S. tidak pernah luluh jiwanya berdepan dengan raja yang menabalkan dirinya sebagai “Tuhan Agung” . 。。。 Menakluk dunia, adalah slogan Namrud. Legasi dan pewaisnya diatur. Namrud tahu dia akan mati. Dirinya sebagai Tuhan yang dicanang, tidak mampu pun menurunkan setitik air hujan dari langit apatah lagi menentukan tarikh hayat usianya. … 。。。 Nabi Ibrahim A.S. Dibakar hidup-hidup dengan harapan tidak ada sehabuk debu dari mayat Ibrahim A.S. akan ditinggalkan. … 。。。 Namrud juga gagal membunuh Nabi Ibrahim A.S. Segala agenda yang Tuhan aturkan diluar jangkaan kemanusiaan. Namrud akhirnya terbunuh dengan seekor Nyamuk, bukan dengan bala tentera yang gagah.… : 。。。 Ada “sesuatu” yang sedang menanti di penghujung episod dirinya dan segala semesta. Dia akan menjadi pelengkap, empayar kegelapan pemusnah keimanan yang akhirnya menenggelamkan manusia di dalam penyesalan. … 。。。 Dua raja, Namrud dan Firaun, kematian mereka meninggalkan legasi yang berjalan bagai bayang-bayang dikala siang, dan angin dikala malam. Mereka disemadikan di makam purba yang menyimpan pelbagai rahsia dan rencana. 。。。 Iblis tetap berada di belakang panji kegelapan. Misinya dibawa melintasi ribuan tahun. Iblis terus berusaha memilih calon-calonnya yang bakal menjadi penyembah taat setia Dajjal saat dia memerintah dunia secara nyata. . . PEMBELIAN 2 BUAH KE ATAS, FREE POSTAGE! . . 📍📚HUBUNGI SEKARANG📚📍 👉 📞 http://wasap.my/6019-9914029 👈 . . #semusimdibarzakhlllfag1 #ketikaazazilberputusasalllfag1 #semusimdimahsyarlllfag1 #mengintaiakudinerakalllfag1 #eyesfromtheebssy #infinitywar #FayyadhTroopers #FayyadhTroopers2018
[ KHURAFAT ADALAH MAKANAN SAYA : KISAH NOVEL ASPIRASI UNTUK BERUBAH ] Dia menulis : "Selama ini sy brpgg dgn keprcyaan tahyul, khurafat tu adalh mknn sy, sy lbih prcyakan 'pndamping' sbg penylmt sy bila sy diancam. amalan saka dr nenek moyang sy, mantera serapah syirik selalunya sy amlkn stiap mlm. Sy slalu nmpk jelmaan makhluk yg mnkutkn wlupn sy yakin dgn bnda tu. Sy tidk prnh tahu akibat mgamalkn amaln cmtu, sy rs slamt wlupn sy trpksa korbankn darah sy setiap sbulan skli. Perjnjian sy dgn makhluk tu trkadng buat sy derita. Sy tak pernh tahu akibt bershbt dgn bnda2 cmni. Kish humaira dlm smusim di brzkh ni bg sy impak yg sgt besr. Sy tkut. Sy mula nk buang bnda tu. Mcm2.cbrn sy lalui. Apa yg diceritakn dlm novel tu mmg hmpir sma dgn kish hidup sy. Wlupn sukr utk sy buang bnda tu alhmdulillah perawtn islam.yg sy lalui sdikit sbyk mmbntu sy cr khidupn sy kmbli. Benar, khurafat dan syirik xkn prnh mmbhgiakn kita.wlupn kita sihir org utk kpntgn pribdi. Sy tringin nk.jmp.hadi fayyadh... penulisnnya byk sedarkn org. Syukur pd Allah" . Sungguh hidayah Itu milik Allah. Tidak ada yang mampu menghalangnya andai itu taqdirnya. Apakah yang dilalui dan dirasainya? Sesuatu yang telah mengubah 100% paradigma mentalitinya. Ayuh, selaminya bersama kami. Dapatkan Novel Triller Best Seller Semusim Di Barzakh di pasaran sekarang. Ayuh, selaminya bersama kami. Dapatkan Novel Triller Best Seller Semusim Di Barzakh di pasaran sekarang. . Jom dapat kan Novel Islamik terbaik #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar . . Dapatkannya dengan kami segera +601 . . 📍📚HUBUNGI SEKARANG📚📍 👉 📞 http://wasap.my/6019-9914029 👈 . . #semusimdibarzakhlllfag1 #ketikaazazilberputusasalllfag1 #semusimdimahsyarlllfag1 #mengintaiakudinerakalllfag1 #eyesfromtheebssy #infinitywar #FayyadhTroopers #FayyadhTroopers2018
" MEMANG TAK PERCAYA .. RUPANYA " DEEP" NYA LAGI DALAM.." . . Alkisahnya novel Semusim Di Barzakh telah menjadi bahan pembacaan kebanyakkan bukan peminat tegar novel. . Novel ini telah mencetus suatu inkuiri mendalam tentang suatu perjalanan yang hanya mereka yang membacanya sahaja mampu untuk gambarkan. . Kenapa begitu jadinya? Setiap sentuhan hidayah yang Allah berikan kepada seseorang punyai suatu keajaiban hati yang sangat luarbiasa sehingga mereka yang membacanya juga akan turut merasa tempiasnya. . Novel ini bukanlah rekaan tapi semuanya kenyataan. Kerna itulah kenapa ianya terasa " Deep" paling dalam. Cubalah, bagi yang hatinya masih dekat dengan dunia, selami fitrah hatimu secara sembunyi. . Karya @hadi_fayyadh ini adalah hadiah untukmu. Jangan biarkan ia berlalu. JOM DAPATKANNYA! . . Boleh dapatkan segera #mengintaiakudineraka sekarang! . . 📍📚HUBUNGI SEKARANG📚📍 👉 📞 http://wasap.my/6019-9914029 👈 . . #semusimdibarzakhlllfag1 #ketikaazazilberputusasalllfag1 #semusimdimahsyarlllfag1 #mengintaiakudinerakalllfag1 #eyesfromtheebssy #infinitywar #FayyadhTroopers #FayyadhTroopers2018
[ SEMUSIM DI MAHSYAR : RENTETAN KISAH BENAR YANG MERUNTUN JIWA ] ..... Apalah makna kehidupan ini jika kamu masih ragu-ragu dengan arah tuju kehidupan selepas kematian. Apakah kamu pernah diberi bayangan Allah SWT sehingga kamu merasa benar-benar ingin kembali kepadaNYA? . Ketahuilah, hanya mereka yang terpilih mampu merasai semua itu sesuai dengan kehendakNYA jua. Iqlima Salsabilla, merasakan pengalaman bagaimana saat dia dikebumikan sepanjang tempoh lima hari di dalam liang lahad. . . Wanita yang menunggang binatang indah bersayap, Fatamorgana yang menjadikan dia berhubung dengan ayahnya di alam mimpi, Iblis berkhutbah dengan penyesalan yang dahsyat. Apa kata Iblis dalam Khutbahnya? Perjalanan bertemu dengan para Nabi, apakah semua itu benar-benar dilaluinya? Apakah kisah sebenar yang terjadi? . Bagaimana dia diselamatkan daripada kematian? Apakah dia masih hidup dengan tempoh yang lama? Semua itu akan terjawab di dalam Semusim Di Mahsyar, ratap di pembaringan lahad. . . Setiap pembelian anda, anda akan memperoleh e book percuma, WARKAH BUAT BIDADARI. Sementara STOK MASIH ADA, TANDATANGAN PENULIS dan Bookmark Percuma . . Karya @hadi_fayyadh ini adalah hadiah untukmu. Jangan biarkan ia berlalu. JOM DAPATKANNYA! . . Boleh dapatkan segera #mengintaiakudineraka sekarang! . . 📍📚HUBUNGI SEKARANG📚📍 👉 📞 http://wasap.my/6019-9914029 👈 . . #semusimdibarzakhlllfag1 #ketikaazazilberputusasalllfag1 #semusimdimahsyarlllfag1 #mengintaiakudinerakalllfag1 #eyesfromtheebssy #infinitywar #FayyadhTroopers #FayyadhTroopers2018
#Mengintaiakudineraka VERSI ENGLISH... LIMITED EDITION ................ SYNOPSIS. .. ................ As a sign of tantrum towards the love of her life ,Aleeya Qistina, make a desicion to take her own life by jumping over a clift. But something had stopped her from doing so. What did happened? and what were the story behind her intention? She decided to switch her religion to another , and abandoned her prayers and live as if she’s her own God. One night she went to a nightclub, where she met a mysterious man. A man that had scalding half across his face. He invite her for a drink at the disco bar, and Aleeya Qistina hesistated at first but after being persuaded she accept the challenge. After a sip, the man said. “Now look, what did you drink?” Aleeya was stunned, the liquor that she drank earlier had truned into a nasty feces and pus. feeling disgusted and overwhelemed with shock, she dropped the glass. . Then she take a proper look at her surroundings, A sudden fright had crawled all over her. The people in the disco had turned hideous and misshapen with horns. The food turned into filthy subtances. Despite the distortion ,they were still hazed and continued with their dances on the dance floor. The man asked again. “do you know who you are?” ------ Who is this man? How did this phenomenon happen in the first place? Is this a dream? or did God just openend her hijab (sixth-sense)? . . 📍📚HUBUNGI SEKARANG📚📍 👉 📞 http://wasap.my/6019-9914029 👈 . . #semusimdibarzakhlllfag1 #ketikaazazilberputusasalllfag1 #semusimdimahsyarlllfag1 #mengintaiakudinerakalllfag1 #eyesfromtheebssy #infinitywar #FayyadhTroopers #FayyadhTroopers2018
"ALLAH .. MENGAPA MATA INI BERGENANG AIR TETIBA ..." . Itulah rasa yang paling dalam, yang sedang kau rasakan. Naluri seorang manusia, anak dan hambaNYA yang disentuh secara lembut sang mahakarya cintaNYA. . #semusimdimahsyar membawa anda ke dimensi kematian seketika, yang Allah pilih dikalangan terpilih untuk menceritakan kepada manusia tentang suatu gambaran yang maha dahsyat yang telah ditunjukkan. . . Bayangkan, walaupun ianya bukan hakikat mahsyar, tetapi ia telah membuatkan sesiapa sahaja yang melaluinya akan berpatah balik, dan kembali menangis membetulkan kesilapan lalu agar tidak tercampak ke dalam kemurkaanNYA. . Mari menyelami bersama kami, karya penulis best seller Malaysia, @hadi_fayyadh yang bakal mengubah paradigma anda. . Karya @hadi_fayyadh ini adalah hadiah untukmu. Jangan biarkan ia berlalu. JOM DAPATKANNYA! . . Boleh dapatkan segera #mengintaiakudineraka sekarang! . . 📍📚HUBUNGI SEKARANG📚📍 👉 📞 http://wasap.my/6019-9914029 👈 . . #semusimdibarzakhlllfag1 #ketikaazazilberputusasalllfag1 #semusimdimahsyarlllfag1 #mengintaiakudinerakalllfag1 #eyesfromtheebssy #infinitywar #FayyadhTroopers #FayyadhTroopers2018
[ KETIKA AZAZIL BERPUTUS ASA : "MASTER PIECE" NOVEL CETUSAN AKHIR ZAMAN ] Penulisan yang disentuh dengan tinta Al Quran dan Hadis serta pandangan para Ulama' yang digarap secara halus di dalam susur galur penceritaan. . . "Sungguh, saya tak minat sejarah dan sains, tapi novel ni ubah paradigma saya tentang sejarah dan masa depan dunia" Juraidah Hussin, 18 Trolak Perak Ilustrasi dan bayangan huru hara yang dibuat meletakkan pembaca di dalam kantung kebimbangan yang akan menjadikan anda tidak lagi merasakan dunia ini perlu dikejar secara total, kerana ia bakal karam. . . Pengembaraan yang dipaut melalui metafora sastera yang ringan, memungkinkan anda merasainya sehingga tidak lagi mahu berhenti dari proksi pembacaan. Inilah kata-kata pembaca kami. Alhamdulillah, semoga ia mampu meledakkan minda anda ke mercu rasa perhambaan yang padu. . Jom dapat kan Novel Islamik terbaik #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar . . Karya @hadi_fayyadh ini adalah hadiah untukmu. Jangan biarkan ia berlalu. JOM DAPATKANNYA! . . Boleh dapatkan segera #mengintaiakudineraka sekarang! . . 📍📚HUBUNGI SEKARANG📚📍 👉 📞 http://wasap.my/6019-9914029 👈 . . #semusimdibarzakhlllfag1 #ketikaazazilberputusasalllfag1 #semusimdimahsyarlllfag1 #mengintaiakudinerakalllfag1 #eyesfromtheebssy #infinitywar #FayyadhTroopers #FayyadhTroopers2018
Cuba bayangkan, perjalanan di alam kubur. . Novel #semusimdimahsyar karya @hadi_fayyadh menceritakan seorg wanita yg bernama Iqlima Salsabilla yg tlh disahkan meninggal dunia akibat kegagalan pembedahan pemindahan hati. Dikebumikan selama 5 hari di alam kubur. Ayahnya bermimpi yg anaknya masih hidup dan meminta tlg kpd org kampung utk mengali semula kubur anaknya. Semasa hayatnya, Iqlima derhaka kepada org tuanya sehingga di azab di alam kubur. Perjalanan demi perjalanan di lalui oleh Iqlima, semasa di alam mahsyar Iqlima berjumpa dgn sorg wanita yg cantik umpama bidadari bernama Syarifah. Syarifah membantu meringankan perjalanan Iqlima untuk bertemu Allah. . Kasih seorg ibu membawa ke syurga, kasih seorg ayah x terhingga. . Menitis air mata melihat seorg anak derhaka kpd org tuanya. Berjasalah dgn mereka sehingga hayat di kandung badan. Andai syurga itu sudah tiada, maka hilanglah permata dunia... . . Boleh dapatkan segera #mengintaiakudineraka sekarang! . . 📍📚HUBUNGI SEKARANG📚📍 👉 📞 http://wasap.my/6019-9914029 👈 . . #semusimdibarzakhlllfag1 #ketikaazazilberputusasalllfag1 #semusimdimahsyarlllfag1 #mengintaiakudinerakalllfag1 #eyesfromtheebssy #infinitywar #FayyadhTroopers #FayyadhTroopers2018
MOGA PENGAKHIRAN KITA BAIK2 SAHAJA . . Menjadi manusia bukan sekadar berpijak di atas tanah yang luas terbentang. Kita manusia yang diberi amanah dan tanggungjawab untuk menjaga sesama sendiri agar dunia ini dihiasi keamanan dan kasih sayang. . . Jauh di lubuk hati, renungi semula agar kita kembali mengingati dan menginsafi asal diri ini dari tanah yang tiada kecantikan. . . Bibit-bibit kekayaan dan kehebatan serta kemegahan yang kita ada tiada nilai di sisi Allah melainkan ianya digunakan untuk kebaikan. . . Moga terlahir keinsafan dan terus istiqamah dalam berubah ke arah kebaikan. . . Ayuh, jom dapatkan novel best seller #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar di pasaran sekarang. . . Karya @hadi_fayyadh ini adalah hadiah untukmu. Jangan biarkan ia berlalu. JOM DAPATKANNYA! . . Boleh dapatkan segera #mengintaiakudineraka sekarang! . . 📍📚HUBUNGI SEKARANG📚📍 👉 📞 http://wasap.my/6019-9914029 👈 . . #semusimdibarzakhlllfag1 #ketikaazazilberputusasalllfag1 #semusimdimahsyarlllfag1 #mengintaiakudinerakalllfag1 #eyesfromtheebssy #infinitywar #FayyadhTroopers #FayyadhTroopers2018
#Repost @hadi_fayyadh • • • • • HADIAH BUAT HATI YANG SUNYI .... **** Semusim Di Mahsyar ditulis dengan secebis kisah dari ratapan pembaringan liang lahad yang pernah menggemparkan sekitar tahun 80-an. Ceritanya cuba disembunyikan demi menjaga aib masyarakat kampung ketika itu. .... Namun, Ibrah terbesar dari relung hati yang meniti dari bait penulisan ini menyentuh jiwa-jiwa mereka yang dahagakan sentuhan kasih sayang Ibu dan ayah, kerna disitulah sulbi kecil ini dibesarkan. .... Bacalah, hadamlah makna yang tersirat dan tersurat. Ia bukan untuk mereka yang baik atau soleh sahaja, tetapi para hambaNYA yang pastinya ada fitrah ingin kembali mencintaiNYA setelah sekian lama terasa hidup ini kosong tanpaNYA. .... Buku ini ada dimana-mana, termasuk Agen Sah online kami atau Kedai buku MPH, Popular, SMO, BORDERS, Hassani dan sebagainya. 📍📚HUBUNGI SEKARANG📚📍 👉 📞 http://wasap.my/6019-9914029 👈 . . #semusimdibarzakhlllfag1 #ketikaazazilberputusasalllfag1 #semusimdimahsyarlllfag1 #mengintaiakudinerakalllfag1 #eyesfromtheebssy #infinitywar #FayyadhTroopers #FayyadhTroopers2018
[NOVEL KETIKA AZAZIL BERPUTUS ASA BAWA PEMBACA KE DIMENSI MASA AKHIR ZAMAN] Sentuhan cerita yang dibawa oleh penulis adalah suatu ledakkan kajian daripada Al Quran dan Hadis Nabi SAW berkaitan Dunia Akhir Zaman. Ia tidak ditulis secara sesuka hati tanpa merujuk mereka yang lebih pakar di dalam isu perkara dunia akhir zaman ini. Apa yang pasti, ia akan membawa anda ke suatu dimensi masa yang sukar untuk digambarkan. . . Dapatkan Novel Ketika Azazil Berputus Asa hari ini dengan hanya RM29.90 sahaja. . Karya @hadi_fayyadh ini adalah hadiah untukmu. Jangan biarkan ia berlalu. JOM DAPATKANNYA! . Boleh dapatkan segera #mengintaiakudineraka sekarang! . . 📍📚HUBUNGI SEKARANG📚📍 👉 📞 http://wasap.my/6019-9914029 👈 . #semusimdibarzakhlllfag1 #ketikaazazilberputusasalllfag1 #semusimdimahsyarlllfag1 #mengintaiakudinerakalllfag1 #eyesfromtheebssy #infinitywar #FayyadhTroopers #FayyadhTroopers2018 Hubungi Sekarang! +601
MENGINTAI AKU DI NERAKA. . Malam ini aku berdiri di tebing nan tinggi. Bulan purnama kemilau dengan cahayanya. Bintang-bintang diam bertebaran di penjuru langit. . Aku disini dengan hati yang hancur kernanya. "Cinta .. Mengapa kau pergi ? Di kala ini aku sedang meniti kepayahan untuk melupakan .. Jangan tinggalkan aku sendirian .. Dukaku sekian lama jangan kau benamkan lagi, aku sudah cukup terseksa.." . Aleeya Qistina berputus asa dengan kehidupan. Tiada harapan mahupun bahu untuk disandarkan. Nekad untuk bunuh diri kian menebal. Namun Malam itu telah merubah segalanya. Pertemuan dengan lelaki melecur wajahnya dan bertatoo itu di disko telah membawa seribu cerita yang menakutkan. . Dia dipertontonkan pelbagai pengalaman aneh di dalam satu malam. Dia menempuh Jarak perjalanan itu yang dirasakan terlalu dekat walhal telah sebulan dia tidak kembali ke rumah. . Apakah situasi yang dia lalui sebenarnya yang dia fikir hanya satu malam sedangkan sebulan dia telah menghilangkan diri.? . Siapakah lelaki yang dia temui? Binatang yang menghantar makanan itu siapakah gerangannya dan banyak lagi kisah misteri aneh yang diceritakan. . . Karya @hadi_fayyadh ini adalah hadiah untukmu. Jangan biarkan ia berlalu. . 📍📚HUBUNGI SEKARANG📚📍 👉 📞 http://wasap.my/6019-9914029 👈 . . #semusimdibarzakhlllfag1 #ketikaazazilberputusasalllfag1 #semusimdimahsyarlllfag1 #mengintaiakudinerakalllfag1 #eyesfromtheebssy #infinitywar #FayyadhTroopers #FayyadhTroopers2018
[ KHURAFAT ADALAH MAKANAN SAYA : KISAH NOVEL ASPIRASI UNTUK BERUBAH ] Dia menulis : "Selama ini sy brpgg dgn keprcyaan tahyul, khurafat tu adalh mknn sy, sy lbih prcyakan 'pndamping' sbg penylmt sy bila sy diancam. amalan saka dr nenek moyang sy, mantera serapah syirik selalunya sy amlkn stiap mlm. Sy slalu nmpk jelmaan makhluk yg mnkutkn wlupn sy yakin dgn bnda tu. Sy tidk prnh tahu akibat mgamalkn amaln cmtu, sy rs slamt wlupn sy trpksa korbankn darah sy setiap sbulan skli. Perjnjian sy dgn makhluk tu trkadng buat sy derita. Sy tak pernh tahu akibt bershbt dgn bnda2 cmni. Kish humaira dlm smusim di brzkh ni bg sy impak yg sgt besr. Sy tkut. Sy mula nk buang bnda tu. Mcm2.cbrn sy lalui. Apa yg diceritakn dlm novel tu mmg hmpir sma dgn kish hidup sy. Wlupn sukr utk sy buang bnda tu alhmdulillah perawtn islam.yg sy lalui sdikit sbyk mmbntu sy cr khidupn sy kmbli. Benar, khurafat dan syirik xkn prnh mmbhgiakn kita.wlupn kita sihir org utk kpntgn pribdi. Sy tringin nk.jmp.hadi fayyadh... penulisnnya byk sedarkn org. Syukur pd Allah" . . Sungguh hidayah Itu milik Allah. Tidak ada yang mampu menghalangnya andai itu taqdirnya. Apakah yang dilalui dan dirasainya? Sesuatu yang telah mengubah 100% paradigma mentalitinya. Ayuh, selaminya bersama kami. Dapatkan Novel Triller Best Seller Semusim Di Barzakh di pasaran sekarang. Ayuh, selaminya bersama kami. Dapatkan Novel Triller Best Seller Semusim Di Barzakh di pasaran sekarang. . Jom dapat kan Novel Islamik terbaik #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar . . Dapatkannya dengan kami segera 📍📚HUBUNGI SEKARANG📚📍 👉 📞 http://wasap.my/6019-9914029 👈 . #semusimdibarzakhlllfag1 #ketikaazazilberputusasalllfag1 #semusimdimahsyarlllfag1 #mengintaiakudinerakalllfag1 #eyesfromtheebssy #infinitywar #FayyadhTroopers #FayyadhTroopers2018 . .
PERTEMUAN YANG TIDAK DISANGKA! . . Detik tidak lagi bergerak, aku terpasung di medan jarak yang memisahkan antara realiti dan kenyataan. Aku dihanyut arus kebingungan yang tidak bertepi. . Aku longlai terpinggir pada Neraka ciptaanku. Ia membakar samudera syurga cinta yang terlakar di langit Tuhan. Pada siapakah harusku bersimpuh menyatakan luluh, dan rapuh. . Langkah ini tidak punya apa-apa, Neraka jiwa telah meleburkan segala. Tinggal bagai dipuncak gunung sepi sendiri. Bilakah aku kan menemui jalan pulang? . PETIKAN NOVEL #mengintaiakudineraka . Ayuh, jom dapatkan novel best seller #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar di pasaran sekarang. . . Karya @hadi_fayyadh ini adalah hadiah untukmu. Jangan biarkan ia berlalu. JOM DAPATKANNYA! . . Boleh dapatkan segera #mengintaiakudineraka sekarang! . Dan berpeluang untuk memenangi Peraduan #bonanzahadifayyadh Wang Tunai Rm1000 , Iphone 8 dan Pakej Umrah untuk 2 orang! . 📍📚HUBUNGI SEKARANG📚📍 👉 📞 http://wasap.my/6019-9914029 👈 . . #semusimdibarzakhlllfag1 #ketikaazazilberputusasalllfag1 #semusimdimahsyarlllfag1 #mengintaiakudinerakalllfag1 #eyesfromtheebssy #infinitywar #FayyadhTroopers #FayyadhTroopers2018 . . Jom Follow @lentera_hati___ sekarang untuk video & quotes menarik!
#Repost @hadi_fayyadh • • • • • #Repost @fayyadh_troopers (@get_repost ) ・・・ P E R A N G A K H I R Z A M A N K E M B A L I K E Z A M A N P U R B A? .... Inilah yang menjadi punca lumpuhnya semua teknologi yang ada dibumi, segalanya musnah dalam sekelip mata dan hal ini telah diberitakan oleh Nabi SAW. .... Maha dahsyatnya peristiwa itu. Mudah2an kita semua dijauhkan daripada peristiwa itu. 。。。 Nantikan INFINITY WAR SECOND BATCH . . . #semusimdibarzakhlllfag1 #ketikaazazilberputusasalllfag1 #semusimdimahsyarlllfag1 #mengintaiakudinerakalllfag1 #eyesfromtheebssy #infinitywar #FayyadhTroopers #FayyadhTroopers2018
[ SEMUSIM DI MAHSYAR : LIMA HARI DIKEBUMIKAN DALAM KUBUR ] . BY @hadi_fayyadh Kisah Benar . Iqlima Salsabilla ( Bukan nama sebenar ) disahkan menghidap penyakit kanser hati. . Walau dalam keadaan payah alhamdulillah, aku diberi harapan bahawa aku bakal diselamatkan. . Seorang pemuda, Haikal Qaleef menuaikan janjinya, mendermakan hatinya kepadaku. . . Aku masih ingat detik itu aku ditolak masuk ke dalam bilik pembedahan sambil diperhatikan jauh Kedua orang tua yang mengaku ibu dan ayahku. . Aku amat benci, benci yang sangat mendalam terhadap mereka berdua. Aku dicaci dan dihina selama ini adalah kerana mereka. . . Aku, terasa seperti ada yang merenggut. Sakit, azab, tidak mampu terungkap. Badanku menggelupur seperti kehilangan nafas. Aku tidak tahu, apa yang berlaku. . Aku kelam, bagai berada di dalam kepekatan malam. Aku melihat diriku berbungkus kain kapan putih berjalan pulang, tanah darah, nanah mengalir si kainku. . . . . Aku memanggil-manggil ayahku. Dia seperti terlena dialam mimpi, aku benar-benar berdiri di hadapannya. "Ayah, tolong ayah...Ayah, buka ikatan ini ayah .." . Apa yang sebenarnya berlaku? Apakah dendam Iqlima terhadap ibu dan ayahnya? Apakah dia berjaya hadir di dalam mimpi ayahnya ? . Dapatkan jawapan pengalaman sebenar seseorang yang mati 5 hari di dalam liang lahad, lalu kembali ke dunia. . DAPATKAN SEGERA SEMUSIM DI MAHSYAR. . . Setiap pembelian anda, anda akan memperoleh e book percuma, WARKAH BUAT BIDADARI. Sementara STOK MASIH ADA, TANDATANGAN PENULIS dan Bookmark Percuma. . Harga menarik RM 29.90 sahaja. BELI SATU PERCUMA SATU . Jom Follow @lentera_hati___ sekarang untuk video & quotes menarik! .📍📚HUBUNGI SEKARANG📚📍 👉 📞 http://wasap.my/6019-9914029 👈 . . #semusimdibarzakhlllfag1 #ketikaazazilberputusasalllfag1 #semusimdimahsyarlllfag1 #mengintaiakudinerakalllfag1 #eyesfromtheebssy #infinitywar #FayyadhTroopers #FayyadhTroopers2018 . Jom Follow @lentera_hati___ sekarang untuk video & quotes menarik!
[ SEMUSIM DI MAHSYAR : RENTETAN KISAH BENAR YANG MERUNTUN JIWA ] ..... Apalah makna kehidupan ini jika kamu masih ragu-ragu dengan arah tuju kehidupan selepas kematian. Apakah kamu pernah diberi bayangan Allah SWT sehingga kamu merasa benar-benar ingin kembali kepadaNYA? . Ketahuilah, hanya mereka yang terpilih mampu merasai semua itu sesuai dengan kehendakNYA jua. Iqlima Salsabilla, merasakan pengalaman bagaimana saat dia dikebumikan sepanjang tempoh lima hari di dalam liang lahad. . . Wanita yang menunggang binatang indah bersayap, Fatamorgana yang menjadikan dia berhubung dengan ayahnya di alam mimpi, Iblis berkhutbah dengan penyesalan yang dahsyat. Apa kata Iblis dalam Khutbahnya? Perjalanan bertemu dengan para Nabi, apakah semua itu benar-benar dilaluinya? Apakah kisah sebenar yang terjadi? . Bagaimana dia diselamatkan daripada kematian? Apakah dia masih hidup dengan tempoh yang lama? Semua itu akan terjawab di dalam Semusim Di Mahsyar, ratap di pembaringan lahad. . . Setiap pembelian anda, anda akan memperoleh e book percuma, WARKAH BUAT BIDADARI. Sementara STOK MASIH ADA, TANDATANGAN PENULIS dan Bookmark Percuma . . Karya @hadi_fayyadh ini adalah hadiah untukmu. Jangan biarkan ia berlalu. JOM DAPATKANNYA! . . Boleh dapatkan segera #mengintaiakudineraka . .📍📚HUBUNGI SEKARANG📚📍 👉 📞 http://wasap.my/6019-9914029 👈 . . #semusimdibarzakhlllfag1 #ketikaazazilberputusasalllfag1 #semusimdimahsyarlllfag1 #mengintaiakudinerakalllfag1 #eyesfromtheebssy #infinitywar #FayyadhTroopers #FayyadhTroopers2018
"ANDAINYA PELUANG ITU MASIH ADA..." . By @hadi_fayyadh . Sebuah penyesalan yang tiada lagi penghujungnya. Itulah yang dirasakan oleh salah seorang pembaca #semusimdimahsyar yang telah membawa satu paradigma perubahan kepadanya. . Dia menulis : . "Assalamualaikum.. Dengan nama Allah, aku menulis ini dengan hati yang pilu, seolah hati aku tidak lagi ada disini. Tidak ada ungkapan yang mampu aku lafazkan hanya sebuah penyesalan. Rinduu yang mencengkam dengan ibuku yang telah meninggal setahun lalu. Selama dia hidup dia tak pernah rasai kasih dan sayang dari aku sebagai anak. Pengorbanannya tak mampu aku tulis. Tidak ternilai setiap satunya. Tiap detik hanya berendamkan air mata dan aku pasti hidupnya hanya menangisi hakikat kesedihan memiliki anak sepertiku. Ibu mana yang tidak hancur hatinya tatkala dapat anak yang derhaka. Ya Allah, kau hadirkan novel semusim di mahsyar ini, seolah engkau sedang menegur aku tentang hakikat hidupku yang jauh denganMU. Mata ini tidak lagi mampu menahan setiap tumpahan air yang mengalir. Sedih dan menyesal setelah ibuku pergi. Aku tak mampu menyelamatkan lagi semuanya. Ya Allah ampunkanlah aku. Terasa ingin memeluk erat ibuku. Walau itu hanyalah cerita dalam khayalku. Terima kasih, walau hati ini pedih dengan penyesalan ini. Sangat pedih.". . . . Apakah sebenarnya yang dirasakan olehnya? Bagaimana #semusimdimahsyar membantu mengetuk hatinya? Apakah dilemma yang dilaluinya? . Ayuh, jangan tunggu lagi, dapatkannya sekarang bersama ebook percuma WARKAH BUAT BIDADARI. . Harga menarik RM 29.90 sahaja. BELI SATU PERCUMA SATU. 📍📚HUBUNGI SEKARANG📚📍 👉 📞 http://wasap.my/6019-9914029 👈 . . #semusimdibarzakhlllfag1 #ketikaazazilberputusasalllfag1 #semusimdimahsyarlllfag1 #mengintaiakudinerakalllfag1 #eyesfromtheebssy #infinitywar #FayyadhTroopers #FayyadhTroopers2018
#Repost @hadi_fayyadh • • • • • SECOND BATCH IS COMING . . #Repost @andiyusallim_ with @get_repost ・・・ Konflik di bongkar dari pemakaman purba sehingga Kitab Suci di bawa lari menuju ke ufuk barat Bumi. Portal penghubung dengan iblis dibuka, jaringan kamunikasi Dajjal diperlihatkan, keagungan palsu yang cuba ditonjolkan, satu persatu perancangan hampir ke destinasi kemuncak....... - Hasil karya yang mampu menjentik hati setiap para pembaca bahawa dunia sekarang telah sampai ke penghujungnya @hadi_fayyadh #infinitywar #IW #karyahadifayyadh 📍📚HUBUNGI SEKARANG📚📍 👉 📞 http://wasap.my/6019-9914029 👈 . . #semusimdibarzakhlllfag1 #ketikaazazilberputusasalllfag1 #semusimdimahsyarlllfag1 #mengintaiakudinerakalllfag1 #eyesfromtheebssy #infinitywar #FayyadhTroopers #FayyadhTroopers2018
AZABNYA SEKSAAN DARIPADANYA! . . Saat ia ditulis, ada tangisan yang mengiringi.. ada ketakutan yang disembunyi, ada cinta yang bersemi, ada mistik ibrah disentuh kalam dari Ilahi.. . . Ia memanggil setiap jiwa yang membacanya.. . . Ia menyerap dalam-dalam sehingga kau terasa dia adalah kamu, kamu adalah dia .. . . Aneh, luarbiasa.. Peradaban penulisan yang tercetus dari kisah benar yang datang dari relung perasaan.. . . Bongkar dan rasai pengalaman sendiri.. . . Novel Triller Islami Semusim Di Barzakh . Karya @hadi_fayyadh ini adalah hadiah untukmu. Jangan biarkan ia berlalu. JOM DAPATKANNYA. . . Ayuh, dalami dan selusuri perjalanan kembara novel-novel karya beliau #semusimdibarzakh , #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahysar Dan yang terbaru, #mengintaiakudineraka yang telah mencecah jualan luarbiasa sejak diperkenalkan seminggu yang lepas. . . Boleh dapatkan segera #mengintaiakudineraka sekarang! . . 📍📚HUBUNGI SEKARANG📚📍 👉 📞 http://wasap.my/6019-9914029 👈 . . #semusimdibarzakhlllfag1 #ketikaazazilberputusasalllfag1 #semusimdimahsyarlllfag1 #mengintaiakudinerakalllfag1 #eyesfromtheebssy #infinitywar #FayyadhTroopers #FayyadhTroopers2018
HIDAYAH MILIK ALLAH! . . Padang Mahsyar dalam Islam adalah tanah berpasir putih yang sangat luas dan datar, dimana tidak terlihat dataran rendah maupun tinggi di akhirat. . . Di Padang Mahsyar inilah semua makhluk Allah yang berada di tujuh lapis langit dan bumi termasuk malaikat, jin, manusia, binatang berkumpul dan berdesak-desakan. . . Setiap manusia pada hari pengadilan akan hadir di Padang Mahsyar, diiringi oleh dua malaikat, yang satu sebagai pengiringnya dan yang satu lagi sebagai saksi atas segala perbuatannya di dunia. . . Manusia yang pertama kali dibangkitkan oleh Allah adalah Nabi Muhammad. Hari-hari di Padang Mahsyar itu disebut sebagai Yaum al Mahsyar. . . Karya @hadi_fayyadh ini adalah hadiah untukmu. Jangan biarkan ia berlalu. JOM DAPATKANNYA. . . Boleh dapatkan segera #mengintaiakudineraka sekarang! . . 📍📚HUBUNGI SEKARANG📚📍 👉 📞 http://wasap.my/6019-9914029 👈 . . #semusimdibarzakhlllfag1 #ketikaazazilberputusasalllfag1 #semusimdimahsyarlllfag1 #mengintaiakudinerakalllfag1 #eyesfromtheebssy #infinitywar #FayyadhTroopers #FayyadhTroopers2018
#Repost @hadi_fayyadh • • • • • Projek Menjadikan Tuhan palsu... “Dibayangkan seolah- olah Nabi Isa turun dari langit dan semua manusia dari seluruh penjuru dunia akan menyaksikannya dan ia akan berbicara dengan semua bahasa yang anda fahami..” ..... Nantikan infinity war edisi kedua.. ... SECOND BATCH 📍📚HUBUNGI SEKARANG📚📍 👉 📞 http://wasap.my/6019-9914029 👈 . . #semusimdibarzakhlllfag1 #ketikaazazilberputusasalllfag1 #semusimdimahsyarlllfag1 #mengintaiakudinerakalllfag1 #eyesfromtheebssy #infinitywar #FayyadhTroopers #FayyadhTroopers2018
HIDAYAH DATANG MENERPA SAAT TIBA! . . Beruntunglah bagi mereka yang menyucikan dirinya daripada segala dosa . .... Aiman Ameera nama penanya berkongsi rasa,.sebuah anugerah terindah daripada Allah.. Sesungguhnya tiada yang mustahil dengan kehendakNYA . . Regrann from @fayyadhtroopers_team . Dapatkan #mengintaiakudineraka untuk mengembara dan merasai bersama kemelut jiwa dan rasa. . .📍📚HUBUNGI SEKARANG📚📍 👉 📞 http://wasap.my/6019-9914029 👈 . . #semusimdibarzakhlllfag1 #ketikaazazilberputusasalllfag1 #semusimdimahsyarlllfag1 #mengintaiakudinerakalllfag1 #eyesfromtheebssy #infinitywar #FayyadhTroopers #FayyadhTroopers2018 - #regrann #tarbiahhati #tarbiahdiri #ashabisejati #aswaja #dakwahwave #islamdaily #islam #Malaysia #Indonesia #Palestina #tablighakhbar #oneminutebooster #kajiansatuminit #hidayah #hidayahmilikallah #hasbirabbi #insaf
#Mengintaiakudineraka VERSI ENGLISH... LIMITED EDITION ................ SYNOPSIS. .. ................ As a sign of tantrum towards the love of her life ,Aleeya Qistina, make a desicion to take her own life by jumping over a clift. But something had stopped her from doing so. What did happened? and what were the story behind her intention? She decided to switch her religion to another , and abandoned her prayers and live as if she’s her own God. One night she went to a nightclub, where she met a mysterious man. A man that had scalding half across his face. He invite her for a drink at the disco bar, and Aleeya Qistina hesistated at first but after being persuaded she accept the challenge. After a sip, the man said. “Now look, what did you drink?” Aleeya was stunned, the liquor that she drank earlier had truned into a nasty feces and pus. feeling disgusted and overwhelemed with shock, she dropped the glass. . Then she take a proper look at her surroundings, A sudden fright had crawled all over her. The people in the disco had turned hideous and misshapen with horns. The food turned into filthy subtances. Despite the distortion ,they were still hazed and continued with their dances on the dance floor. The man asked again. “do you know who you are?” ------ Who is this man? How did this phenomenon happen in the first place? Is this a dream? or did God just openend her hijab (sixth-sense)? 📍📚HUBUNGI SEKARANG📚📍 👉 📞 http://wasap.my/6019-9914029 👈 . . #semusimdibarzakhlllfag1 #ketikaazazilberputusasalllfag1 #semusimdimahsyarlllfag1 #mengintaiakudinerakalllfag1 #eyesfromtheebssy #infinitywar #FayyadhTroopers #FayyadhTroopers2018
Terima Kasih semua pembaca #ketikazazilberputusasa karya @hadi_fayyadh [ KETIKA AZAZIL BERPUTUS ASA : "MASTER PIECE" NOVEL CETUSAN AKHIR ZAMAN ] . Penulisan yang disentuh dengan tinta Al Quran dan Hadis serta pandangan para Ulama' yang digarap secara halus di dalam susur galur penceritaan. . . "Sungguh, saya tak minat sejarah dan sains, tapi novel ni ubah paradigma saya tentang sejarah dan masa depan dunia" Juraidah Hussin, 18 Trolak Perak . Ilustrasi dan bayangan huru hara yang dibuat meletakkan pembaca di dalam kantung kebimbangan yang akan menjadikan anda tidak lagi merasakan dunia ini perlu dikejar secara total, kerana ia bakal karam. . Pengembaraan yang dipaut melalui metafora sastera yang ringan, memungkinkan anda merasainya sehingga tidak lagi mahu berhenti dari proksi pembacaan. . Inilah kata-kata pembaca kami. Alhamdulillah, semoga ia mampu meledakkan minda anda ke mercu rasa perhambaan yang padu. . MARI JOURNEY BERSAMA KAMI MENJELAJAH HUBUNGI AGEN SAH KAMI. . . Karya @hadi_fayyadh ini adalah hadiah untukmu. Jangan biarkan ia berlalu. JOM DAPATKANNYA! . . Boleh dapatkan segera #mengintaiakudineraka sekarang! . . 📍📚HUBUNGI SEKARANG📚📍 👉 📞 http://wasap.my/6019-9914029 👈 . . #semusimdibarzakhlllfag1 #ketikaazazilberputusasalllfag1 #semusimdimahsyarlllfag1 #mengintaiakudinerakalllfag1 #eyesfromtheebssy #infinitywar #FayyadhTroopers #FayyadhTroopers2018
[ MEREMANG APABILA MEMBACANYA? KENAPA? ] Kerana ianya ditulis dari kisah yang benar. Ia bukan rekaan atau sekadar cerita di kedai kopi jalanan. Maka sebab itulah, mengapa novel Semusim Di Barzakh kini : 1. TOP 1 MPH Best Seller 2. TOP 10 POPULAR Best Seller Walau sebulan memasuki pasaran Popular Bookstore . . 3. Telah Memasuki cetakkan ke 5 dengan angka jualan hampir 30,000 dalam masa 4 bulan . 4. Menjadi Novel Best Hot Reads di The Curve Bookstores. 5. Novel yang diberi julukkan " Berhantu" sebahagian besar pembaca kami. Jom tunggu apa lagi, Dapatkan segera dari kami sekarang. . . . Rasailah dengan mata dan hati anda sendiri! Dapatkan Novel Semusim di Barzakh berserta autograph penulis hadi_fayyadh secara eksklusif dari kami. . Karya @hadi_fayyadh ini adalah hadiah untukmu. Jangan biarkan ia berlalu. JOM DAPATKANNYA! . . Boleh dapatkan segera #mengintaiakudineraka sekarang! . . 📍📚HUBUNGI SEKARANG📚📍 👉 📞 http://wasap.my/6019-9914029 👈 . . #semusimdibarzakhlllfag1 #ketikaazazilberputusasalllfag1 #semusimdimahsyarlllfag1 #mengintaiakudinerakalllfag1 #eyesfromtheebssy #infinitywar #FayyadhTroopers #FayyadhTroopers2018
HIDAYAH DATANG MENERPA SAAT TIBA! . . Beruntunglah bagi mereka yang menyucikan dirinya daripada segala dosa . .... Aiman Ameera nama penanya berkongsi rasa,.sebuah anugerah terindah daripada Allah.. Sesungguhnya tiada yang mustahil dengan kehendakNYA . . Dapatkan #mengintaiakudineraka untuk mengembara dan merasai bersama kemelut jiwa dan rasa. . .📍📚HUBUNGI SEKARANG📚📍 👉 📞 http://wasap.my/6019-9914029 👈 . . #semusimdibarzakhlllfag1 #ketikaazazilberputusasalllfag1 #semusimdimahsyarlllfag1 #mengintaiakudinerakalllfag1 #eyesfromtheebssy #infinitywar #FayyadhTroopers #FayyadhTroopers2018
ISTANA DAJJAL TELAH SIAP DIBINA.. ADAKAH KIAMAT SEMAKIN DEKAT?.." . “Tidak akan terjadi kiamat sehingga waktu terasa pendek, maka setahun dirasakan seperti sebulan, sebulan dirasakan seperti seminggu, seminggu dirasakan seperti sehari, sehari dirasakan seperti satu jam dan satu jam dirasakan seperti satu kilatan api” (HR Tirmizi) . Apakah kita masih merasa selamat untuk tidak melakukan sebarang persiapan untuk menghadapinya? Jangan lengahkan masa anda, dihadapanmu ada suatu FITNAH besar yang bakal melanda. Jangan persiakan masa dan ruang yang telah Allah berikan. . Ayuh bongkarkan sesuatu makna sebuah kembara yang akan membawa kalian masuk ke dimensi yang sukar untuk dibayangkan. Novel Ketika Azazil Berputus Asa, oleh @hadi_fayyadh hasil adaptasi daripada Hadis dan Al Quran merungkai misteri Dunia Akhir . . Harga menarik RM 29.90 sahaja. BELI SATU PERCUMA SATU. . 📚HUBUNGI SEKARANG📚📍 👉 📞 http://wasap.my/6019-9914029 👈 . . #semusimdibarzakhlllfag1 #ketikaazazilberputusasalllfag1 #semusimdimahsyarlllfag1 #mengintaiakudinerakalllfag1 #eyesfromtheebssy #infinitywar #FayyadhTroopers #FayyadhTroopers2018
AYUH MILIKI 3 KARYA 'HOTSELLER' NIH!!! . . Siapa sangka jalan ceritanya membuahkan tangisan yang luarbiasa di kalangan pembaca. Ia bagai dibelai dengan rasa syahdu yang mendayu-dayu. . Apa yang kau bawa nanti untuk menghadap Tuhan? . Dosa atau nikmat cinta hamba untuk penciptanya? . Mari merenung bersama kami, hayatinya lebih mendalam dalam sebuah kisah benar yang padat dengan ibrah karya @hadi_fayyadh ini. . . Insya Allah pasti menggugah jiwa yang berkeladak dan dahagakan hidayahNYA. . . . Jom dapat kan Novel Islamik terbaik #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar . . PROMOSI BELI 2 PERCUMA 3 E BOOK! PROMOSI HARI INI SAHAJA.. . . Haaa.. sape nak bagi kan? Tapi, kami nak bagi! . . Dapatkannya dengan kami segera 📍📚HUBUNGI SEKARANG📚📍 👉 📞 http://wasap.my/6019-9914029 👈 . . #semusimdibarzakhlllfag1 #ketikaazazilberputusasalllfag1 #semusimdimahsyarlllfag1 #mengintaiakudinerakalllfag1 #eyesfromtheebssy #infinitywar #FayyadhTroopers #FayyadhTroopers2018
“Entahlah ... terlalu murah air mata ini ....” #semusimdimahsyar ..... Hatiku bagai dipanggil untuk mengisi kembali kenangan 20 tahun lalu bersama ibuku. Telingaku masih mampu mendengar bunyi titisan hujan diatas atap zink di kala senja meninggalkan aku dan ibuku sepi. ..... Ibuku diam, tidak berbicara apa-apa. Ayat suci Al Quran ku lantunkan disisinya. Sesekali air mata ini mengalir melintasi pipi yang pernah bibir bonda singgah dengan ciuman kasih sayang tidak bertepi. .... Rumah usang, air hujan menitik melalui lubang-lubang bocor, disana sini ada besen yang ditadah, untuk menakung air yang tertumpah diatas lantai. .... Itulah saat terakhir pertemuanku dengan bonda, banyak sekali dosa yang pernah ku zahirkan, ku tulis kata-kata dihatinya yang mengguris perasaan dan jiwanya. .... Semusim di Mahsyar, adalah ceritaku. Cerita kedurjanaan sang anak meraih sebuah cinta. Andai aku punya waktu, inginku ulangi segalanya. .... Nur Khairina Samsuddin, 29 Temerloh Pahang 📍📚HUBUNGI SEKARANG📚📍 👉 📞 http://wasap.my/6019-9914029 👈 . . #semusimdibarzakhlllfag1 #ketikaazazilberputusasalllfag1 #semusimdimahsyarlllfag1 #mengintaiakudinerakalllfag1 #eyesfromtheebssy #infinitywar #FayyadhTroopers #FayyadhTroopers2018
#Repost @hadi_fayyadh • • • • • Anda Nak tahu tak apa isi kandungan buku ini ? Nak saya Kongsikan di laman ini ?? ... Sebuah sejarah yang benar-benar membuatkan anda terkejut. ... Setakat yang saya cari, hanya di Indonesia sahaja dijual buku ini, di Malaysia belum ada. #Jomdapatkanbukubukumendidikjiwa #semusimdibarzakhlllfag1 #ketikaazazilberputusasalllfag1 #semusimdimahsyarlllfag1 #mengintaiakudinerakalllfag1 #eyesfromtheebssy #infinitywar #FayyadhTroopers #FayyadhTroopers2018
next page →