#eyesfromtheabyss

1,867 posts

Loading...
Beli 2 Buku PERCUMA 2 E-Book, FREE POSTAGE 🌷 (Free Postage akan tamat dalam masa terdekat) . [ SEMUSIM DI MAHSYAR : KISAH BENAR YANG PERNAH DISEBUT OLEH RASULULLAH SAW ] . . Mahsyar adalah rahsia Allah SWT, yang tiada siapa tahu melainkan wahyu dan pengkhabaran Nabi SAW. . . Namun, ada beberapa kisah yang diceritakan oleh Rasulullah SAW hampir punyai persamaan dengan apa yang dilalui oleh Iqlima Salsabilla ( Bukan Nama Sebenar ) . . Suasana yang begitu dahsyat, penyaksian dosa dan penyesalan yang tiada lagi kesudahan. Lalu, Iblis mengumumkan kebenaran yang selama ini dia sembunyikan. . . Iblis berkata,"sesungguhnya janjiku selama ini tidak mampu menyelamatkan kalian, sesungguhnya nikmat Syurga Itu benar, dan seksa Neraka itu kita semua bakal duduki selama-lamanya" . . Wajahnya sugul dan menangis dengan teriakan yang cukup kuat. Bagaimana peristiwa yang pernah disaksikan ini terjadi? Jangan pernah membiarkan dirimu keliru. . . Jom dapatkan Semusim Di Mahsyar. Sebuah buku RM29.90 sahaja. Sis nak beri harga menarik ni, meh whatsapp kalau nak tahu 😉 . . Berminat whatsapp : 010-4239627 . . #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywarhadifayyadh2018 #comingsoonthelastkingdom #comingsoonduotangkapleleh #hadifayyadhproduction #fayyadhtroopers2018
🌹Tawaran Free Postage untuk kombo @ pembelian 2 buah ke atas akan ditamatkan dalam masa terdekat . 🌹 Rebutlah peluang Tawaran Free Postage ini selagi masih ada masa . Dapatkan Segera Koleksi Hadi Fayyyadh 🤗 . Whatsapp 0137546150 . #fayyadhtroopers #hadifayyadhproduction #novelislamik #novelbestseller #bukuterbaru #hadifayyadh #ketikaazazilberputusasa #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #semusimdimahsyar #semusimdibarzakh #infinitywar #infinitywarhadifayyadh #bonanzahadifayyadh #2018
Loading...
Assalamualaikum ..Hai Guys, Atiq nak share ngn korang, jom la pakat-pakat cari buku ni, ilmiah tapi santai sangat, best dan bersahaja. Penulis dia korang kenal kot @hadi_fayyadh banyak rahsia yang dia bongkar dlm buku ni. ..... Sebab apa korang kena tahu semua ini? Supaya korang tak terjerumus kepada fitnah Dajjal yang semakim hebat dari masa ke semasa. Beriman sahaja tanpa mengetahui agenda jahat musuh tidak mencukupi kerana mungkin jika rapuhnya iman, kita semua akan dimakan dengan mudah. ...... INFINITY WAR : LEGENDA KITAB KEGELAPAN DARI MAKAM PURBA. . Korang boleh dapatkan karya @hadi_fayyadh #infinitywar ni pada Agen Online sahaja tau! Dengar2, stok tak banyak dah. Orite guys, semoga bermanfaat buat semua. . . Hubungi Sekarang! Whatsapp +60179307855 untuk order atau tekan sahaja link di bio! #hadifayyadh #hadifayyadhproduction #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywarhadifayyadh #bukuislamik #deensalam
DEEN SALAM COUPLE SET ! . KOLEKSI EKSKLUSIF LIMITED EDITION BY @fayyadh_merchandise ! . . Bertemakan Deen Salam yang bermaksud Agama yang Mendamaikan, Sejahtera dan Membahagiakan pastinya membawa mesej yang baik untuk semua. . . Dengan fabrik 100% cotton pastinya anda akan selesa dan sejuk ketika memakainya. Ditampilkan 2 jenis design untuk Muslim dan Muslimah, pilihlah yang mana berkenan di hati! . . TERHAD UNTUK 100 BAJU YANG PERTAMA SAHAJA! . . BAJU INI HANYA PENAMPILAN KHAS & ISTIMEWA UNTUK BULAN INI SAHAJA! . . Apa tunggu lagi? Order SEKARANG Whatsapp +60179307855 untuk order atau tekan sahaja link di bio! #hadifayyadh #hadifayyadhproduction #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywarhadifayyadh #bukuislamik #deensalam #bajumuslimah
Beli 2 Buku PERCUMA 2 E-Book, FREE POSTAGE 🌷 . KINI.. MENGAWAL CUACA IANYA BUKAN SUATU ANGAN-ANGAN! . . High Frequency Active Auroral Research Program atau disingkat HAARP, merupakan suatu program penyelidikan gabungan yang dilakukan dan dibiayai oleh Tentera Udara AS, Tentera Laut AS, Universiti Alaska dan Defense Advanced Research Projects Agency (DARPA). Projek penyelidikan HAARP bermula pada tahun 1993. Salah satu stesen bumi HAARP milik Amerika ada di Alaska. . . HAARP "dipecat" gelombang radio frekuensi dari yang sangat rendah hingga yang sangat tinggi keatas atmosfera. Salah satu kesannya akan mempengaruhi ionosfera dan stratosfir menjadi hangat, menciptakan awan dan merubah iklim dunia. . . Jika diubah dengan kekerapan lain, maka gelombang radio frekuensi tersebut dapat terpantul oleh ionosfera dan kembali lagi ke Bumi untuk mencipta gempa bumi atau bahkan boleh mempengaruhi fikiran manusia. Dan masih ada beberapa kemampuan HAARP lain. . . Salah satu stesen HAARP ada di Alaska yang terdiri dari 360 antena. Masing-masing antena menghasilkan daya pancar minimum sebanyak 10,000 watt. . . INFINITY WAR : LEGENDA KITAB KEGELAPAN DARI MAKAM PURBA. . . Sebuah buku hanya RM29.90..Sis nak beri harga menarik..Nak tahu meh whatsapp sis 😉 Stock dah tak banyak. Dapatkan sekarang! . . Berminat whatsapp : 010-4230627 . . #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywarhadifayyadh2018 #comingsoonthelastkingdom #comingsoonduotangkapleleh #hadifayyadhproduction #fayyadhtroopers2018
[ SEMUSIM DI MAHSYAR : LIMA HARI DIKEBUMIKAN DALAM KUBUR ] . BY @hadi_fayyadh Kisah Benar . Iqlima Salsabilla ( Bukan nama sebenar ) disahkan menghidap penyakit kanser hati. . Walau dalam keadaan payah alhamdulillah, aku diberi harapan bahawa aku bakal diselamatkan. . Seorang pemuda, Haikal Qaleef menuaikan janjinya, mendermakan hatinya kepadaku. . . Aku masih ingat detik itu aku ditolak masuk ke dalam bilik pembedahan sambil diperhatikan jauh Kedua orang tua yang mengaku ibu dan ayahku. . Aku amat benci, benci yang sangat mendalam terhadap mereka berdua. Aku dicaci dan dihina selama ini adalah kerana mereka. . . Aku, terasa seperti ada yang merenggut. Sakit, azab, tidak mampu terungkap. Badanku menggelupur seperti kehilangan nafas. Aku tidak tahu, apa yang berlaku. . Aku kelam, bagai berada di dalam kepekatan malam. Aku melihat diriku berbungkus kain kapan putih berjalan pulang, tanah darah, nanah mengalir si kainku. . . . . Aku memanggil-manggil ayahku. Dia seperti terlena dialam mimpi, aku benar-benar berdiri di hadapannya. "Ayah, tolong ayah...Ayah, buka ikatan ini ayah .." . Apa yang sebenarnya berlaku? Apakah dendam Iqlima terhadap ibu dan ayahnya? Apakah dia berjaya hadir di dalam mimpi ayahnya ? . Dapatkan jawapan pengalaman sebenar seseorang yang mati 5 hari di dalam liang lahad, lalu kembali ke dunia. . . . Setiap pembelian anda, anda akan memperoleh e book percuma, WARKAH BUAT BIDADARI. Sementara STOK MASIH ADA, TANDATANGAN PENULIS dan Bookmark Percuma. . Harga menarik RM 29.90 sahaja. . BELI SATU PERCUMA SATU. Dapatkan Sekarang ! Whatsapp +60137546150 . #fayyadhtroopers #novelislamik #novelbestseller #bukuterbaru #hadifayyadh #ketikaazazilberputusasa #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #semusimdimahsyar #semusimdibarzakh #infinitywar #infinitywarhadifayyadh #bonanzahadifayyadh #2018
Assalamualaikum ..Hai Guys, Atiq nak share ngn korang, jom la pakat-pakat cari buku ni, ilmiah tapi santai sangat, best dan bersahaja. Penulis dia korang kenal kot @hadi_fayyadh banyak rahsia yang dia bongkar dlm buku ni. ..... Sebab apa korang kena tahu semua ini? Supaya korang tak terjerumus kepada fitnah Dajjal yang semakim hebat dari masa ke semasa. Beriman sahaja tanpa mengetahui agenda jahat musuh tidak mencukupi kerana mungkin jika rapuhnya iman, kita semua akan dimakan dengan mudah. ...... INFINITY WAR : LEGENDA KITAB KEGELAPAN DARI MAKAM PURBA. . Korang boleh dapatkan karya @hadi_fayyadh #infinitywar ni pada Agen Online sahaja tau! Dengar2, stok tak banyak dah. Orite guys, semoga bermanfaat buat semua. . LIMITED EDITION ! . Hubungi Sekarang! Whatsapp +60137546150 . #fayyadhtroopers #hadifayyadhproduction #novelislamik #novelbestseller #limitededition #bukuterbaru #hadifayyadh #ketikaazazilberputusasa #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #semusimdimahsyar #semusimdibarzakh #infinitywar #infinitywarhadifayyadh #bonanzahadifayyadh #2018
".. MENEROBOS DIMENSI MASA .. Apakah yang bernyala-nyala itu ?.." . #Mengintaiakudineraka Catatan Purba Pemuja Kealpaan . " Bagaimana kau mampu untuk istiqamah di dalam berhijrah, sedang kau tidak sanggup bersusah payah dan bersedih hati demi Tuhan, apa yang menjadi kesukaan nafsumu kau perlu tahan sehingga tiada lagi saki baki dosa yang melekat, barulah kau akan nampak cahaya Tuhan yang sedang bersinar disebalik terselindungnya dosa-dosa yang kau hamparkan" . Ingat, berubah bukan kerna musim kedukaan atau disebabkan kecewa dengan cinta yang kau terima, tetapi belajarlah bagaimana Tuhan mendidikmu dengan kesakitan agar kau tahu manisnya kesabaran, kerna Tuhan tidak pernah sia-siakan pengorbanan kau untuk dekat denganNYA, sebab dia tahu betapa susahnya epilog hidup yang kau jalani.." . Kata-katanya membuatkan aku terdiam. Butiran permata bicara meluncur ke ruang hati paling dalam. . " Kau mencintainya sepenuh hatimu bukan? Tetapi pernahkah kau bertanya, adakah dia mencintaimu sebagaimana kau mencintainya?.." . Apakah sebenarnya yang berlaku? Siapakah yang melontarkan kata-kata ini di dalam suasana kelab malam yang telah bertukar menjadi alam aneh dan misteri ini. ? . Rungkai misteri aneh dan triller ini bersama kami. #mengintaiakudineraka . . Jom Dapatkan Sekarang! Whatsapp +60137546150 . #fayyadhtroopers #hadifayyadhproduction #novelislamik #novelbestseller #bukuterbaru #hadifayyadh #ketikaazazilberputusasa #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #semusimdimahsyar #semusimdibarzakh #infinitywar #infinitywarhadifayyadh #bonanzahadifayyadh #2018
Hari Lahir orang tersayang semakin hampir ? Tak tahu nak beri hadiah apa ? . Usah risau. Awak boleh hadiahkan baju *DEEN SALAM* ni 😍 . Berminat pm sis okay. Harga menarik sentiasa ada untuk kalian. . . Pre-Order sehingga 1 Ogos 2018. Jom order sekarang! . . Whatsapp : 010-4230627 . . #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywarhadifayyadh2018 #comingsoonthelastkingdom #comingsoonduotangkapleleh #hadifayyadhproduction #fayyadhtroopers2018
K E B A N G K I T A N D A R I M A K A M K E G E L A P A N ...... .... Konspirasi kepercayaan Kuno diteruskan sebagai satu kepercayaan bahawa Firaun dan Namrud akan kembali memerintah bersama Dajjal. Pemujaan dan persiapan kebangkitannya dilakukan dengan sebaiknya mengikut kronologi New World Order. ...... Dajjal akan menjadi peneraju yang maha dahsyat kepada pengakhiran peradaban manusia. Anda pernah menonton X MEN APOKALIPS? Saba el Nur itu siapa? Bagaimana dia dibangkitkan? ..... Mengapa perlu anda tahu semua ini? Supaya anda tidak terjerumus kepada fitnah Dajjal yang semakim hebat dari masa kesemasa. Beriman sahaja tanpa mengetahui agenda jahat musuh tidak mencukupi kerana mungkin jika rapuhnya iman, kita semua akan dimakan dengan mudah. ...... INFINITY WAR : LEGENDA KITAB KEGELAPAN DARI MAKAM PURBA. . LIMITED EDITION ! . DAPATKAN SEGERA! Whatsapp +60137546150 . #fayyadhtroopers #novelislamik #novelbestseller #bukuterbaru #hadifayyadh #ketikaazazilberputusasa #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #semusimdimahsyar #semusimdibarzakh #infinitywar #infinitywarhadifayyadh #bonanzahadifayyadh #2018
ALAM TRANSIT SEBELUM ALAM ABADI! . . Bersediakah kita menghadapi kematian? . . Kubur yang sempit itu akan menghimpit mayat hingga berselisih tulang-tulang rusuk. Kubur akan menghimpit si mayat apabila dia tidak dapat menjawab soalan-soalan yang ditanya oleh malaikat Mungkar dan Nakir. . Tidak ada yang lebih membahagiakan daripada melihat kita semua kembali kepadaNYA, itulah misi penulis by @hadi_fayyadh dengan tinta kerdil, anugerah cukup terindah idea dari kisah benar yang digarap sehingga menghasilkan seni sastera yang indah lalu mengetuk jiwa yang rebah. . Penulis dan pembaca yang lain ingin mengajak anda yang belum mengalaminya, Merasainya dan menceduk tinta ibrah ini agar kita sama-sama beroleh manfaat. . Rasailah dengan mata dan hati anda sendiri!. . Dapatkan Novel Semusim di Barzakh berserta autograph penulis @hadi_fayyadh secara eksklusif dari kami. . Dapatkan Sekarang! +601112927284 . #semusimdibarzakh #semusimdimahsyar #ketikaazazilberputusasa #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #limitededition #shirtdeenassalam #bajumuslimah #igshopmalaysia
MALAYSIAN BOOK ONLINE BEST SELLER 'INFINITY WAR' : LAGENDA RAMALAN DARI KITAB KEGELAPAN' Assalamualaikum. Ingin mendapatkan buku yang sangat dicari sekarang ini?Buku yang pastinya tidak dijual di mana2 kedai buku, hanya melalui online sahaja. KENAPA BUKU INI SANGAT DICARI ? 。。。 Ramai orang sudah mula buka mata, yang dahulu katanya taksub sangat dengan teori konspirasi laa, obses la, fanatik la, tapi sejak kita didedahkan dengan pelbagai kebenaran yang juga pernah diberi amaran oleh Nabi SAW maka ramai yang sudah mula sedar. 。。。 Sedar tentang apa sebenarnya? Mara bahaya yang sedang datang, fitnah dan keruntuhan IMAN yang maha dahsyat yang bakal menimpa kita semua. 。。。 Infinity War. Kenapa Infinity? Dimana ketika ini, manusia semakin lama semakin kosong rasa bertuhan dan imannya kepada Allah, yang akan membawa kepada peperangan akhir zaman yang dahsyat. Bacalah. Anda akan tahu dunia ini sudah terlalu kritikal. 。。。 Dapatkan sekarang untuk membaca buku yang penuh dengan konspirasi ini. Tekan link di bio : @abdullahbooks @abdullahbooks @abdullahbooks Atau whatsapp terus : 0125643905 0125643905 0125643905 #FayyadhTroopers2018 #AbdullahBooks #MartabatkanWahyuPertamaNya #SemusimDiBarzakh #KetikaAzazilBerputusAsa #SemusimDiMahsyar #MengintaiAkuDiNeraka #EyesFromTheAbyss #InfinityWar
300 NASKAH TERAKHIR! . F R E E P O S TA G E ! . . SELLING FAST.... Sebuah buku yang menterjemahkan pelbagai agenda jahat yang tersembunyi melalui teknologi yang ada disekeliling kalian. ..... Buku yang penuh dengan kontroversi ini, dihadkan penerbitan secara eksklusif kerana terpaksa melalui beberapa tapisan sulit yang agak berat supaya ianya tidak menjadi bahan fitnah dan khabar angin semata ..... Pelbagai isu konspirasi dan rahsia tersembunyi di garap sesuai dengan tema DOMINASI KONSPIRASI ILUMINASI " Legenda Ramalan dari Kitab Kegelapan" yang bakal meletupkan adrenalin dan pemikiran anda. ..... Menjawab Rahsia Dunia yang disembunyikan ..... Agenda penaklukan Namrud Moden ..... Rahsia Dari Kitab Purba [ Ancient Book] ..... Jaringan Bawah Tanah membentuk penguasaan Israel Raya. ..... Maksud Epik disebalik filem Marvel dan sekutunya ..... Benarkah Turki Khalifah Islam Moden atau?? ..... Imam Mahdi akan muncul disebelah Timur?? ..... Kebangkitan Islam diufuk DiNusantara, benarkah ? ..... RM29.90 M/S 315 3000 NASKAH LIMITED EDITION ONLINE SAHAJA . . Hubungi Sekarang! +60123814310 . . #jomrepost #viral #info #ilmu #jomshare #universal #world #infocommy #infinitywar #eyesfromtheabyss #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #hadifayyadhproduction #FayyadhTroopers #EmeraldsTeam #jomtaubat #bukutaubat #bestseller . . TAG RAKAN ANDA SUPAYA MEREKA JUGA TAHU📢
[ KETIKA AZAZIL BERPUTUS ASA : "MASTER PIECE" NOVEL CETUSAN AKHIR ZAMAN ] Penulisan yang disentuh dengan tinta Al Quran dan Hadis serta pandangan para Ulama' yang digarap secara halus di dalam susur galur penceritaan. . . "Sungguh, saya tak minat sejarah dan sains, tapi novel ni ubah paradigma saya tentang sejarah dan masa depan dunia" Juraidah Hussin, 18 Trolak Perak Ilustrasi dan bayangan huru hara yang dibuat meletakkan pembaca di dalam kantung kebimbangan yang akan menjadikan anda tidak lagi merasakan dunia ini perlu dikejar secara total, kerana ia bakal karam. . . Pengembaraan yang dipaut melalui metafora sastera yang ringan, memungkinkan anda merasainya sehingga tidak lagi mahu berhenti dari proksi pembacaan. Inilah kata-kata pembaca kami. Alhamdulillah, semoga ia mampu meledakkan minda anda ke mercu rasa perhambaan yang padu. . Jom dapat kan Novel Islamik terbaik #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar . . Karya @hadi_fayyadh ini adalah hadiah untukmu. Jangan biarkan ia berlalu. JOM DAPATKANNYA! . Dapatkan Sekarang! Whatsapp +60137546150 . #fayyadhtroopers #hadifayyadhproduction #novelislamik #novelbestseller #bukuterbaru #hadifayyadh #ketikaazazilberputusasa #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #semusimdimahsyar #semusimdibarzakh #infinitywar #infinitywarhadifayyadh #bonanzahadifayyadh #2018
Stock Infinity War semakin berkurang. Dapatkan segera okay. Ini adalah cetakan terakhir. Tiada dijual di kedai buku. Hanya online. . . Sebuah buku hanya RM29.90..Nak harga menarik, meh whatsapp sis 😉 . . Berminat whatsapp : 010-4230627 . . #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywarhadifayyadh2018 #comingsoonthelastkingdom #comingsoonduotangkapleleh #hadifayyadhproduction #fayyadhtroopers2018
Nak ke tak nak ? Hehe 😍 . . [ PRE-ORDER | BAJU DEEN SALAM ] . Tarikh Pre-Order : 17 Julai - 1 Ogos 2018 Tarikh Postage : 13 Ogos - 17 Ogos 2018 . [ DETAIL BAJU DEEN SALAM ] . Material : 100% Cotton 160 gsm Size Muslimin : XS - 3XL Size Muslimat : S - 3XL Colour : Black | White Jenis : Long Sleeve . [ Harga | Postage ] . Muslimin : New Price RM30 | Normal Price RM38 Muslimat : New Price RM40 | Normal Price RM48 Postage : RM8 SM | RM10 SS . . Nak harga menarik whatsapp sis laju-laju okay 😉 . . Berminat Whatsapp : 010-4230627 . . [ 3018 | FT Diamond ] . . #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywarhadifayyadh2018 #comingsoonthelastkingdom #comingsoonduotangkapleleh #hadifayyadhproduction #fayyadhtroopers2018
PERCUMA FREE POSTAGE & FREE E-BOOK DENGAN SETIAP PEMBELIAN 2 BUAH BUKU KE ATAS OLEH USTAZ HADI FAYYADH Assalamualaikum. Pernah membaca koleksi2 novel & buku terbaru Ustaz Hadi Fayyadh? Novel2 ini pasti memberi pengajaran yang sangat banyak kepada kita sebagai hambaNya. 。。。 Semusim Di Barzakh menceritakan mengenai Fayyadh yang sempat mengalami pengalaman berada di Barzakh. Ketika Azazil Berputus Asa menceritakan mengenai Prof Fayyadh yang atheis sempat mengalami dunia kedatangan Dajjal. Semusim Di Mahsyar menceritakan mengenai Iqlima Salsabila yang menderhakan kepada ibu bapanya & sempat mengalami pengalaman dikuburkan selama 5 hari. Mengintai Aku Di Neraka menceritakan Aleeya Qistina yang ingin membunuh diri & sempat merasai pengalaman berada di neraka. Eyes From The Abyss merupakan novel versi Bahasa Inggeris daripada novel Mengintai Aku Di Neraka. Infinity War merupakan sebuah buku fakta yang membongkar segala kontroversi & konspirasi yang wujud di dunia ini. 。。。 Menarik bukan? Ayuh dapatkan sekarang buku2 ini sementara ada promosi free postage untuk pembelian 2 buah buku ke atas. Hanya RM29.90 sebuah. Tekan link di bio untuk menempah : @abdullahbooks @abdullahbooks @abdullahbooks Atau whatsapp terus : 0125643905 0125643905 0125643905 #FayyadhTroopers2018 #AbdullahBooks #MartabatkanWahyuPertamaNya #SemusimDiBarzakh #KetikaAzazilBerputusAsa #SemusimDiMahsyar #MengintaiAkuDiNeraka #EyesFromTheAbyss #InfinityWar
L I M I T E D 5000 N A S K A H : K E B A N G K I T A N D A R I M A K A M K E G E L A P A N ...... .... Konspirasi kepercayaan Kuno diteruskan sebagai satu kepercayaan bahawa Firaun dan Namrud akan kembali memerintah bersama Dajjal. Pemujaan dan persiapan kebangkitannya dilakukan dengan sebaiknya mengikut kronologi New World Order. ...... Dajjal akan menjadi peneraju yang maha dahsyat kepada pengakhiran peradaban manusia. Anda pernah menonton X MEN APOKALIPS? Saba el Nur itu siapa? Bagaimana dia dibangkitkan? ..... Mengapa perlu anda tahu semua ini? Supaya anda tidak terjerumus kepada fitnah Dajjal yang semakim hebat dari masa kesemasa. Beriman sahaja tanpa mengetahui agenda jahat musuh tidak mencukupi kerana mungkin jika rapuhnya iman, kita semua akan dimakan dengan mudah. ...... INFINITY WAR : LEGENDA KITAB KEGELAPAN DARI MAKAM PURBA. . . Hubungi Sekarang! +60134489827 #HadiFayyadh #InstaShop #Bookstore #FayyadhTroopers #InfinityWar #KetikaAzazilBerputusAsa #EyesFromTheAbyss #MengintaiAkuDiNeraka #SemusimDiMahsyar #SemusimDiBarzakh #KedaiBuku #IslamicBook #Islamic
MENGINTAI AKU DI NERAKA. . Malam ini aku berdiri di tebing nan tinggi. Bulan purnama kemilau dengan cahayanya. Bintang-bintang diam bertebaran di penjuru langit. . Aku disini dengan hati yang hancur kernanya. "Cinta .. Mengapa kau pergi ? Di kala ini aku sedang meniti kepayahan untuk melupakan .. Jangan tinggalkan aku sendirian .. Dukaku sekian lama jangan kau benamkan lagi, aku sudah cukup terseksa.." . Aleeya Qistina berputus asa dengan kehidupan. Tiada harapan mahupun bahu untuk disandarkan. Nekad untuk bunuh diri kian menebal. Namun Malam itu telah merubah segalanya. Pertemuan dengan lelaki melecur wajahnya dan bertatoo itu di disko telah membawa seribu cerita yang menakutkan. . Dia dipertontonkan pelbagai pengalaman aneh di dalam satu malam. Dia menempuh Jarak perjalanan itu yang dirasakan terlalu dekat walhal telah sebulan dia tidak kembali ke rumah. . Apakah situasi yang dia lalui sebenarnya yang dia fikir hanya satu malam sedangkan sebulan dia telah menghilangkan diri.? . Siapakah lelaki yang dia temui? Binatang yang menghantar makanan itu siapakah gerangannya dan banyak lagi kisah misteri aneh yang diceritakan. . . Karya @hadi_fayyadh ini adalah hadiah untukmu. Jangan biarkan ia berlalu. JOM DAPATKANNYA. . Whatsapp kami sekarang :+60137546150 . . Jom Follow @lenterahati___ sekarang untuk video & quotes menarik! . #fayyadhtroopers #hadifayyadhproduction #novelislamik #novelbestseller #bukuterbaru #hadifayyadh #ketikaazazilberputusasa #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #semusimdimahsyar #semusimdibarzakh #infinitywar #infinitywarhadifayyadh #bonanzahadifayyadh #2018
P E N Y E R T A A N P E R A D U A N #bonanzahadifayyadh .... Hadiah utama IPHONE 8 Umrah Untuk Dua Orang .... Secara santai, maaflah qasidah berlagu tu tak sedap, tapi bukan itu yang nak disampaikan, Hadi Fayyadh Production Sdn Bhd mengajak anda di luar sana untuk menyertai peraduan #bonanzahadifayyadh .... Apakah syarat-syaratnya? ..... 1. Pastikan anda membeli buku #mengintaiakudineraka , #eyesfromtheabyss dan #infinitywarhadifayyadh ..... 2. Selfie bersama salah satu buku, dan letakkan caption paling ‘deep’ dan hashtag #bonanzahadifayyadh untuk mudahkan carian kami. .... 3. Kriteria pemenang dipilih berdasarkan kepada : - Jumlah kekerapan posting. - Ayat ‘deep’ hasil dapatan pembacaan. - Kreativiti gambar yang ditonjolkan semasa berselfie. - Mendapat ‘LIKES’ terbanyak adalah antara pemilihan sahaja, bukan syarat utama. ..... 4. Instagram anda mestilah bukan dalam mood Private ..... 5. Hanya sah di “Instagram” dan “facebook” sahaja. ..... Tarikh tutup adalah pada 31 SEPTEMBER 2018. ..... Buku-buku baru keluaran Hadi Fayyadh Production Sdn Bhd juga nanti akan tersenarai juga sebagai salah satu syarat. ..... klik sini 👉 www.wasap.my/601118779895
INFINITY WAR @hadi_fayyadh STOK SEMAKIN SUSUT TAU.. Cepat2 order klik je sini 👇 www.wasap.my/601118779895q @thepages_casachinta @casa_chinta BELI SATU PERCUMA SATU BELI DUA PERCUMA DUA BELI TIGA PERCUMA TIGA **e-Book Beli Mana2 dua buah buku Karya @hadi_fayyadh FREE POSTAGE tau.. rugi tak grab. OK,. jgn lupa DM atau wasap aye untuk order ye #infinitywarhadifayyadh #infinitywar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #semusimdimahsyar #ketikaazazilberputusasa #semusimdibarzakh
PENDARATAN SEKADAR LAKONAN ATAU REALITI? . . Sarjana Timur dan Barat telah lama mengkaji benarkah manusia pernah pergi ke bulan? Atau hanya sekadar konspirasi? . . Benarkah Neil Amstrong dan Angkasawan Apollo benar2 menjejakkan kaki ke bulan? . . Jelajahi dan telusuri kisah sebenar Agenda Elit Konspirator Yahudi dalam merancang rapi strategi licik mereka dalam karya KONTROVERSI & KONSPIRASI by @hadi_fayyadh #infinitywar . . Dapatkan SEGERA! BELI 2 FREE POSTAGE HARI INI! +601112927284 . #semusimdibarzakh #semusimdimahsyar #ketikaazazilberputusasa #infinitywar #eyesfromtheabyss #bajumuslimah #shirtdeenassalam #limited #freepostage
AYUH MILIKI 6 KARYA 'HOTSELLER' NIH!!! . . Siapa sangka jalan ceritanya membuahkan tangisan yang luarbiasa di kalangan pembaca. Ia bagai dibelai dengan rasa syahdu yang mendayu-dayu. . Apa yang kau bawa nanti untuk menghadap Tuhan? . Dosa atau nikmat cinta hamba untuk penciptanya? . Mari merenung bersama kami, hayatinya lebih mendalam dalam sebuah kisah benar yang padat dengan ibrah karya @hadi_fayyadh ini. . insya allah pasti menggugah jiwa yang berkeladak dan dahagakan hidayahNYA. . . Jom dapatkan Novel Islamik terbaik #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka atau #eyesfromtheabyss Semua koleksi ini (kecuali INFINITY WAR online sahaja)ada dijual secara online dan di MPH,.POPULAR,.BORDERS, SMO,.HASANI dan pelbagai bookstores . . Karya @hadi_fayyadh ini adalah hadiah untukmu. Jangan biarkan ia berlalu. JOM DAPATKANNYA! . Dapatkan Sekarang! Whatsapp +60137546150 . Jom Follow @lenterahati___ untuk video & quotes menarik! . #fayyadhtroopers #novelislamik #novelbestseller #bukuterbaru #hadifayyadh #hadifayyadhproduction #ketikaazazilberputusasa #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #semusimdibarzakh #semusimdimahsyar #infinitywar
PERCUMA FREE POSTAGE & FREE E-BOOK DENGAN SETIAP PEMBELIAN 2 BUAH BUKU KE ATAS OLEH USTAZ HADI FAYYADH Assalamualaikum. Pernah membaca koleksi2 novel & buku terbaru Ustaz Hadi Fayyadh? Novel2 ini pasti memberi pengajaran yang sangat banyak kepada kita sebagai hambaNya. 。。。 Semusim Di Barzakh menceritakan mengenai Fayyadh yang sempat mengalami pengalaman berada di Barzakh. Ketika Azazil Berputus Asa menceritakan mengenai Prof Fayyadh yang atheis sempat mengalami dunia kedatangan Dajjal. Semusim Di Mahsyar menceritakan mengenai Iqlima Salsabila yang menderhakan kepada ibu bapanya & sempat mengalami pengalaman dikuburkan selama 5 hari. Mengintai Aku Di Neraka menceritakan Aleeya Qistina yang ingin membunuh diri & sempat merasai pengalaman berada di neraka. Eyes From The Abyss merupakan novel versi Bahasa Inggeris daripada novel Mengintai Aku Di Neraka. Infinity War merupakan sebuah buku fakta yang membongkar segala kontroversi & konspirasi yang wujud di dunia ini. 。。。 Menarik bukan? Ayuh dapatkan sekarang buku2 ini sementara ada promosi free postage untuk pembelian 2 buah buku ke atas. Hanya RM29.90 sebuah. Tekan link di bio untuk menempah : @abdullahbooks @abdullahbooks @abdullahbooks Atau whatsapp terus : 0125643905 0125643905 0125643905 #FayyadhTroopers2018 #AbdullahBooks #MartabatkanWahyuPertamaNya #SemusimDiBarzakh #KetikaAzazilBerputusAsa #SemusimDiMahsyar #MengintaiAkuDiNeraka #EyesFromTheAbyss #InfinityWar
DEEN SALAM! . KOLEKSI EKSKLUSIF LIMITED EDITION BY FAYYADH MERCHANDISE! . . Bertemakan Deen Salam yang bermaksud Agama yang Mendamaikan, Sejahtera dan Membahagiakan pastinya membawa mesej yang baik untuk semua. . . Dengan fabrik 100% cotton pastinya anda akan selesa dan sejuk ketika memakainya. Ditampilkan 2 jenis design untuk Muslim dan Muslimah, pilihlah yang mana berkenan di hati! . . TERHAD UNTUK 100 BAJU YANG PERTAMA SAHAJA! . . BAJU INI HANYA PENAMPILAN KHAS & ISTIMEWA UNTUK BULAN INI SAHAJA! . . Apa tunggu lagi? Whatsapp +60179307855 untuk order atau tekan sahaja link di bio! Tawaran hebat disediakan untuk pembeli terawal 😍 #hadifayyadh #hadifayyadhproduction #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywarhadifayyadh #deensalam #bukuislamik #bajumuslimah
Apakah objektif Marvel ditubuhkan? Siapakah watak sebenar Kapten Amerika didalam konspirasi dunia sebenar?? AGEN RAHSIA apakah yang sedang berselindung di sebalik tabir dirinya? ...... Nantikan kupasan di dalam buku infinity war hadi fayyadh ..... Cuba lihat penjuru bintang di dadanya.. Apa tu? SILA TONTON VIDEO SEBELUM INI, untuk memahamkan anda kronologinya. . . Dapatkan Sekarang! Whatsapp +60179307855 untuk order atau tekan sahaja link di bio! #hadifayyadh #hadifayyadhproduction #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywarhadifayyadh #bukuislamik #deensalam
Feedback dari pembaca INFINITY WAR😇 #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimasyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar Dapatkan disini : +60108018043
🔥PRE ORDER BAJU DEEN SALAM BY HADI FAYYADH🔥 (17 JULAI HINGGA 1 OGOS 2018) . . Hadi Fayyadh Production menampilkan rekaan terbaru dan terkini yang sesuai digayakan oleh Remaja mahupun sesiapa sahaja, bercirikan Islamik dan mesra Solat. . Dengan harga Promosi RM40 bagi Muslimah dan RM30 bagi Muslimin, dan yang pasti "LIMITED EDITION" . . DETAILS BAJU DEEN SALAM . . Material : 100% cotton 160 gsm Size : XS hingga 3XL (muslim) S hingga 3XL (muslimah) Color : Black & White sahaja Jenis : Lengan panjang sahaja . . Harga : ~RM38~ RM30 (muslim) ~RM48~ RM40 (muslimah) . . Warna yang dipilih eksklusif Hitam & Putih menampakkan elemen elegan, suci dan daya tinggi dalam pemikiran. Jom dapatkan segera dengan tawaran berganda! . . Tarikh tutup tempahan adalah pada 1 OGOS 2018. Cepat..Cepat.. Jangan lambat lambat .. . JOM DAPATKAN SEGERA DI👇🏻 @qowiybookline @qowiybookline @qowiybookline . . #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywarbyhadifayyadh #paidreviewtt #hadifayyadhproduction #fayyadhTroopers #qowiybookline
#Repost @lukisan_dakwah.my • • • - #LDmyPromote | 10㏂ | 21/07/2018 👉 @team_hadifayyadhproduction 👈 [KOMBO FREE POSTAGE] ~ Buku/Novel INFINITY WAR karya @hadi_fayyadh ~ . PROMO KOMBO 2 BUKU KE ATAS FREE POSTAGE‼️🎉🎉 °°°° Untuk pembelian secara online, kami nak bagi 4 FREE GIFT eksklusif dari Hadi Fayyadh. °°° FREE GIFT : 📝EBOOK 📝TANDATANGAN PENULIS. 📝KATA-KATA DARI PENULIS. 📝BOOKMARK °°° Tajuk EBOOK. 📱Tuhan Sentuhlah Hatiku 📱 Simbiosis Cinta 📱 Warkah Buat Bidadari. °°°° Untuk pengetahuan korang, ebook di atas berharga RM25, Beli 1 buku dapat 1 ebook, Beli 2 buku dapat 2 ebook, Beli 3 buku dapat 3 ebook korang dah boleh kumpul koleksi karya Hadi Fayyadh. °°°° Dan satu lagi korang yang beli buku #mengintaiakudineraka atau #eyesfromtheabyss berpeluang untuk memenangi Peraduan #bonanzahadifayyadh Wang Tunai RM1000, Iphone 8 dan Pakej Umrah untuk 2 orang. °°°° Infinity War 2nd Batch Dicetak hanya 3000 naskah sahaja! (LIMITED EDITION) CEPAT CEPAT CEPAT‼️ °°°° Jangan tunggu lama lama Nanti Melepas, Whatsapps je Nombor di bawah👇🏻 📲+6018-3230256 📲+6018-3230256 📲+6018-3230256 @team_hadifayyadhproduction °°°° - ╔════ೋღღღೋ═══╗ ღ @Lukisan_Dakwah.my ღ ╚════ೋღღღೋ═══╝ ☛ DIPERSILAKAN ☚ ❣ Lɪᴋᴇ | Cᴏᴍᴍᴇɴᴛ | Sʜᴀʀᴇ | Tᴀɢ ❣
Promosi Beli 2 Buah Buku dan Ke Atas Dapat FREE POSTAGE masih ada lagi tau 🌷 . Jadi, jom dapatkan karya-karya Ustaz @hadi_fayyadh yang bermanfaat ni. In shaa Allah mampu memberi kesedaran kepada kita semua ❤ . . Sebuah buku hanya RM29.90, sis nak beri harga menarik..Nak tahu kena laa whatsapp sis okay 😉 . Infinity War limited edition tau. Tiada dijual di kedai buku. Hanya online. Jangan lupa untuk dapatkannya sebelum habis. . . Berminat whatsapp : 010-4230627 . . #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywarhadifayyadh2018 #comingsoonthelastkingdom #comingsoonduotangkapleleh #hadifayyadhproduction #fayyadhtroopers2018
PERCUMA FREE POSTAGE & FREE E-BOOK DENGAN SETIAP PEMBELIAN 2 BUAH BUKU KE ATAS OLEH USTAZ HADI FAYYADH Assalamualaikum. Pernah membaca koleksi2 novel & buku terbaru Ustaz Hadi Fayyadh? Novel2 ini pasti memberi pengajaran yang sangat banyak kepada kita sebagai hambaNya. 。。。 Semusim Di Barzakh menceritakan mengenai Fayyadh yang sempat mengalami pengalaman berada di Barzakh. Ketika Azazil Berputus Asa menceritakan mengenai Prof Fayyadh yang atheis sempat mengalami dunia kedatangan Dajjal. Semusim Di Mahsyar menceritakan mengenai Iqlima Salsabila yang menderhakan kepada ibu bapanya & sempat mengalami pengalaman dikuburkan selama 5 hari. Mengintai Aku Di Neraka menceritakan Aleeya Qistina yang ingin membunuh diri & sempat merasai pengalaman berada di neraka. Eyes From The Abyss merupakan novel versi Bahasa Inggeris daripada novel Mengintai Aku Di Neraka. Infinity War merupakan sebuah buku fakta yang membongkar segala kontroversi & konspirasi yang wujud di dunia ini. 。。。 Menarik bukan? Ayuh dapatkan sekarang buku2 ini sementara ada promosi free postage untuk pembelian 2 buah buku ke atas. Hanya RM29.90 sebuah. Tekan link di bio untuk menempah : @abdullahbooks @abdullahbooks @abdullahbooks Atau whatsapp terus : 0125643905 0125643905 0125643905 #FayyadhTroopers2018 #AbdullahBooks #MartabatkanWahyuPertamaNya #SemusimDiBarzakh #KetikaAzazilBerputusAsa #SemusimDiMahsyar #MengintaiAkuDiNeraka #EyesFromTheAbyss #InfinityWar
Regrann from @lukisan_dakwah.my - - #LDmyPromote | 10㏂ | 21/07/2018 👉 @team_hadifayyadhproduction 👈 [KOMBO FREE POSTAGE] ~ Buku/Novel INFINITY WAR karya @hadi_fayyadh ~ . PROMO KOMBO 2 BUKU KE ATAS FREE POSTAGE‼️🎉🎉 °°°° Untuk pembelian secara online, kami nak bagi 4 FREE GIFT eksklusif dari Hadi Fayyadh. °°° FREE GIFT : 📝EBOOK 📝TANDATANGAN PENULIS. 📝KATA-KATA DARI PENULIS. 📝BOOKMARK °°° Tajuk EBOOK. 📱Tuhan Sentuhlah Hatiku 📱 Simbiosis Cinta 📱 Warkah Buat Bidadari. °°°° Untuk pengetahuan korang, ebook di atas berharga RM25, Beli 1 buku dapat 1 ebook, Beli 2 buku dapat 2 ebook, Beli 3 buku dapat 3 ebook korang dah boleh kumpul koleksi karya Hadi Fayyadh. °°°° Dan satu lagi korang yang beli buku #mengintaiakudineraka atau #eyesfromtheabyss berpeluang untuk memenangi Peraduan #bonanzahadifayyadh Wang Tunai RM1000, Iphone 8 dan Pakej Umrah untuk 2 orang. °°°° Infinity War 2nd Batch Dicetak hanya 3000 naskah sahaja! (LIMITED EDITION) CEPAT CEPAT CEPAT‼️ °°°° Jangan tunggu lama lama Nanti Melepas, Whatsapps je Nombor di bawah👇🏻 📲+6018-3230256 📲+6018-3230256 📲+6018-3230256 @team_hadifayyadhproduction °°°° - ╔════ೋღღღೋ═══╗ ღ @Lukisan_Dakwah.my ღ ╚════ೋღღღೋ═══╝ ☛ DIPERSILAKAN ☚ ❣ Lɪᴋᴇ | Cᴏᴍᴍᴇɴᴛ | Sʜᴀʀᴇ | Tᴀɢ ❣ - #regrann
SECOND PHASE NOW READY !! by @hadi_fayyadh ... Namrud, seorang lelaki yang memiliki kerajaan yang hebat kerana ilmu pembinaanya. Dia berdiri di atas takhta kerajaan Babylon purba yang agung. Namun, keagungannya tercalar apabila seorang Nabi, Ibrahim A.S. tidak pernah luluh jiwanya berdepan dengan raja yang menabalkan dirinya sebagai “Tuhan Agung” . 。。。 Menakluk dunia, adalah slogan Namrud. Legasi dan pewaisnya diatur. Namrud tahu dia akan mati. Dirinya sebagai Tuhan yang dicanang, tidak mampu pun menurunkan setitik air hujan dari langit apatah lagi menentukan tarikh hayat usianya. … 。。。 Nabi Ibrahim A.S. Dibakar hidup-hidup dengan harapan tidak ada sehabuk debu dari mayat Ibrahim A.S. akan ditinggalkan. … 。。。 Namrud juga gagal membunuh Nabi Ibrahim A.S. Segala agenda yang Tuhan aturkan diluar jangkaan kemanusiaan. Namrud akhirnya terbunuh dengan seekor Nyamuk, bukan dengan bala tentera yang gagah.… : 。。。 Ada “sesuatu” yang sedang menanti di penghujung episod dirinya dan segala semesta. Dia akan menjadi pelengkap, empayar kegelapan pemusnah keimanan yang akhirnya menenggelamkan manusia di dalam penyesalan. … 。。。 Dua raja, Namrud dan Firaun, kematian mereka meninggalkan legasi yang berjalan bagai bayang-bayang dikala siang, dan angin dikala malam. Mereka disemadikan di makam purba yang menyimpan pelbagai rahsia dan rencana. 。。。 Iblis tetap berada di belakang panji kegelapan. Misinya dibawa melintasi ribuan tahun. Iblis terus berusaha memilih calon-calonnya yang bakal menjadi penyembah taat setia Dajjal saat dia memerintah dunia secara nyata. . . PEMBELIAN 2 BUAH KE ATAS, FREE POSTAGE! . . Dapatkan sekarang! Whatsapp +60137546150 . #fayyadhtroopers #novelislamik #novelbestseller #limitededition #bukuterbaru #hadifayyadh #ketikaazazilberputusasa #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #semusimdimahsyar #semusimdibarzakh #infinitywar #infinitywarhadifayyadh #bonanzahadifayyadh #2018
Beli 2 Buku PERCUMA 2 E-Book, FREE POSTAGE 🌷 . L I M I T E D 5000 N A S K A H : K E B A N G K I T A N D A R I M A K A M K E G E L A P A N ...... .... Konspirasi kepercayaan Kuno diteruskan sebagai satu kepercayaan bahawa Firaun dan Namrud akan kembali memerintah bersama Dajjal. Pemujaan dan persiapan kebangkitannya dilakukan dengan sebaiknya mengikut kronologi New World Order. ...... Dajjal akan menjadi peneraju yang maha dahsyat kepada pengakhiran peradaban manusia. Anda pernah menonton X MEN APOKALIPS? Saba el Nur itu siapa? Bagaimana dia dibangkitkan? ..... Mengapa perlu anda tahu semua ini? Supaya anda tidak terjerumus kepada fitnah Dajjal yang semakim hebat dari masa kesemasa. Beriman sahaja tanpa mengetahui agenda jahat musuh tidak mencukupi kerana mungkin jika rapuhnya iman, kita semua akan dimakan dengan mudah. ...... INFINITY WAR : LEGENDA KITAB KEGELAPAN DARI MAKAM PURBA. . . Sebuah buku hanya RM29.90. Sis nak beri harga menarik, nak tau meh whatsapp sis 😉 Infinity War tiada dijual di kedai buku, hanya online. Dapatkan sekarang! . . Whatsapp : 010-4230627 . . #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywarhadifayyadh2018 #comingsoonthelastkingdom #comingsoonduotangkapleleh #hadifayyadhproduction #fayyadhtroopers2018
- #LDmyPromote | 10㏂ | 21/07/2018 👉 @team_hadifayyadhproduction 👈 [KOMBO FREE POSTAGE] ~ Buku/Novel INFINITY WAR karya @hadi_fayyadh ~ . PROMO KOMBO 2 BUKU KE ATAS FREE POSTAGE‼️🎉🎉 °°°° Untuk pembelian secara online, kami nak bagi 4 FREE GIFT eksklusif dari Hadi Fayyadh. °°° FREE GIFT : 📝EBOOK 📝TANDATANGAN PENULIS. 📝KATA-KATA DARI PENULIS. 📝BOOKMARK °°° Tajuk EBOOK. 📱Tuhan Sentuhlah Hatiku 📱 Simbiosis Cinta 📱 Warkah Buat Bidadari. °°°° Untuk pengetahuan korang, ebook di atas berharga RM25, Beli 1 buku dapat 1 ebook, Beli 2 buku dapat 2 ebook, Beli 3 buku dapat 3 ebook korang dah boleh kumpul koleksi karya Hadi Fayyadh. °°°° Dan satu lagi korang yang beli buku #mengintaiakudineraka atau #eyesfromtheabyss berpeluang untuk memenangi Peraduan #bonanzahadifayyadh Wang Tunai RM1000, Iphone 8 dan Pakej Umrah untuk 2 orang. °°°° Infinity War 2nd Batch Dicetak hanya 3000 naskah sahaja! (LIMITED EDITION) CEPAT CEPAT CEPAT‼️ °°°° Jangan tunggu lama lama Nanti Melepas, Whatsapps je Nombor di bawah👇🏻 📲+6018-3230256 📲+6018-3230256 📲+6018-3230256 @team_hadifayyadhproduction °°°° - ╔════ೋღღღೋ═══╗ ღ @Lukisan_Dakwah.my ღ ╚════ೋღღღೋ═══╝ ☛ DIPERSILAKAN ☚ ❣ Lɪᴋᴇ | Cᴏᴍᴍᴇɴᴛ | Sʜᴀʀᴇ | Tᴀɢ ❣
DEEN SALAM! . KOLEKSI EKSKLUSIF LIMITED EDITION BY FAYYADH MERCHANDISE! . . Bertemakan Deen Salam yang bermaksud Agama yang Mendamaikan, Sejahtera dan Membahagiakan pastinya membawa mesej yang baik untuk semua. . . Dengan fabrik 100% cotton pastinya anda akan selesa dan sejuk ketika memakainya. Ditampilkan 2 jenis design untuk Muslim dan Muslimah, pilihlah yang mana berkenan di hati! . . TERHAD UNTUK 100 BAJU YANG PERTAMA SAHAJA! . . BAJU INI HANYA PENAMPILAN KHAS & ISTIMEWA UNTUK BULAN INI SAHAJA! . . Nak harga istimewa meh whatsapp sis 😉 . . Apa tunggu lagi? Order SEKARANG di 010-4230627 . . #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywarhadifayyadh2018 #comingsoonthelastkingdom #comingsoonduotangkapleleh #hadifayyadhproduction #fayyadhtroopers2018
PENDARATAN SEKADAR LAKONAN ATAU REALITI? . . Sarjana Timur dan Barat telah lama mengkaji benarkah manusia pernah pergi ke bulan? Atau hanya sekadar konspirasi? . . Benarkah Neil Amstrong dan Angkasawan Apollo benar2 menjejakkan kaki ke bulan? . . Jelajahi dan telusuri kisah sebenar Agenda Elit Konspirator Yahudi dalam merancang rapi strategi licik mereka dalam karya KONTROVERSI & KONSPIRASI by @hadi_fayyadh #infinitywar . . Dapatkan SEGERA! BELI 2 FREE POSTAGE HARI INI! +60134489927 #HadiFayyadh #InstaShop #Bookstore #FayyadhTroopers #InfinityWar #KetikaAzazilBerputusAsa #EyesFromTheAbyss #MengintaiAkuDiNeraka #SemusimDiMahsyar #SemusimDiBarzakh #KedaiBuku #IslamicBook #Islamic
[ KETIKA AZAZIL BERPUTUS ASA : "MASTER PIECE" NOVEL CETUSAN AKHIR ZAMAN ] Penulisan yang disentuh dengan tinta Al Quran dan Hadis serta pandangan para Ulama' yang digarap secara halus di dalam susur galur penceritaan. . . "Sungguh, saya tak minat sejarah dan sains, tapi novel ni ubah paradigma saya tentang sejarah dan masa depan dunia" Juraidah Hussin, 18 Trolak Perak Ilustrasi dan bayangan huru hara yang dibuat meletakkan pembaca di dalam kantung kebimbangan yang akan menjadikan anda tidak lagi merasakan dunia ini perlu dikejar secara total, kerana ia bakal karam. . . Pengembaraan yang dipaut melalui metafora sastera yang ringan, memungkinkan anda merasainya sehingga tidak lagi mahu berhenti dari proksi pembacaan. Inilah kata-kata pembaca kami. Alhamdulillah, semoga ia mampu meledakkan minda anda ke mercu rasa perhambaan yang padu. . Jom dapat kan Novel Islamik terbaik #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar . . Karya @hadi_fayyadh ini adalah hadiah untukmu. Jangan biarkan ia berlalu. JOM DAPATKANNYA! . . Boleh dapatkan segera #mengintaiakudineraka sekarang! . Hubungi Sekarang! +601137175202 @ click link di bio 🤗 . #semusimdibarzakh #semusimdimahsyar #ketikaazazilberputusasa #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #INFINITYwar #beli2percumapostage #nakketaknak #viral #panas #stokinfinitywartakbykdahhhh #promosi #tarbiah #peringatan #motivasi #inspirasi #sihatsebelumsakit #kernasyurgabukanpercuma #hadifayyadh
[ KETIKA AZAZIL BERPUTUS ASA : "MASTER PIECE" NOVEL CETUSAN AKHIR ZAMAN ] . Penulisan yang disentuh dengan tinta Al Quran dan Hadis serta pandangan para Ulama' yang digarap secara halus di dalam susur galur penceritaan. . . "Sungguh, saya tak minat sejarah dan sains, tapi novel ni ubah paradigma saya tentang sejarah dan masa depan dunia" Juraidah Hussin, 18 Trolak Perak Ilustrasi dan bayangan huru hara yang dibuat meletakkan pembaca di dalam kantung kebimbangan yang akan menjadikan anda tidak lagi merasakan dunia ini perlu dikejar secara total, kerana ia bakal karam. . . Pengembaraan yang dipaut melalui metafora sastera yang ringan, memungkinkan anda merasainya sehingga tidak lagi mahu berhenti dari proksi pembacaan. Inilah kata-kata pembaca kami. Alhamdulillah, semoga ia mampu meledakkan minda anda ke mercu rasa perhambaan yang padu. . Jom dapat kan Novel Islamik terbaik #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar . . Karya @hadi_fayyadh ini adalah hadiah untukmu. Jangan biarkan ia berlalu. JOM DAPATKANNYA! . . Boleh dapatkan segera #mengintaiakudineraka sekarang! . Hubungi Sekarang! +60123814310 . . Jom Follow @lentera_hati___ sekarang untuk video & quotes menarik! . . #infinitywar #eyesfromtheabyss #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #hadifayyadhproduction #FayyadhTroopers #EmeraldsTeam #jomtaubat #bukutaubat #bestseller
KOLEKSI KARYA USTAZ HADI FAYYADH & SECOND PHASE NOW READY !! by @hadi_fayyadh ... Namrud, seorang lelaki yang memiliki kerajaan yang hebat kerana ilmu pembinaanya. Dia berdiri di atas takhta kerajaan Babylon purba yang agung. Namun, keagungannya tercalar apabila seorang Nabi, Ibrahim A.S. tidak pernah luluh jiwanya berdepan dengan raja yang menabalkan dirinya sebagai “Tuhan Agung” . 。。。 Menakluk dunia, adalah slogan Namrud. Legasi dan pewaisnya diatur. Namrud tahu dia akan mati. Dirinya sebagai Tuhan yang dicanang, tidak mampu pun menurunkan setitik air hujan dari langit apatah lagi menentukan tarikh hayat usianya. … 。。。 Nabi Ibrahim A.S. Dibakar hidup-hidup dengan harapan tidak ada sehabuk debu dari mayat Ibrahim A.S. akan ditinggalkan. … 。。。 Namrud juga gagal membunuh Nabi Ibrahim A.S. Segala agenda yang Tuhan aturkan diluar jangkaan kemanusiaan. Namrud akhirnya terbunuh dengan seekor Nyamuk, bukan dengan bala tentera yang gagah.… : 。。。 Ada “sesuatu” yang sedang menanti di penghujung episod dirinya dan segala semesta. Dia akan menjadi pelengkap, empayar kegelapan pemusnah keimanan yang akhirnya menenggelamkan manusia di dalam penyesalan. … 。。。 Dua raja, Namrud dan Firaun, kematian mereka meninggalkan legasi yang berjalan bagai bayang-bayang dikala siang, dan angin dikala malam. Mereka disemadikan di makam purba yang menyimpan pelbagai rahsia dan rencana. 。。。 Iblis tetap berada di belakang panji kegelapan. Misinya dibawa melintasi ribuan tahun. Iblis terus berusaha memilih calon-calonnya yang bakal menjadi penyembah taat setia Dajjal saat dia memerintah dunia secara nyata. . . PEMBELIAN 2 BUAH KE ATAS, FREE POSTAGE! . . Dapatkan sekarang! +60125643905 #FayyadhTroopers2018 #AbdullahBooks #MartabatkanWahyuPertamaNya #SemusimDiBarzakh #KetikaAzazilBerputusAsa #SemusimDiMahsyar #MengintaiAkuDiNeraka #EyesFromTheAbyss #InfinityWar
Beli 2 Buku PERCUMA 2 E-Book, FREE POSTAGE 🌷 . [ KETIKA AZAZIL BERPUTUS ASA : "MASTER PIECE" NOVEL CETUSAN AKHIR ZAMAN ] . Penulisan yang disentuh dengan tinta Al Quran dan Hadis serta pandangan para Ulama' yang digarap secara halus di dalam susur galur penceritaan. . . "Sungguh, saya tak minat sejarah dan sains, tapi novel ni ubah paradigma saya tentang sejarah dan masa depan dunia" Juraidah Hussin, 18 Trolak Perak . Ilustrasi dan bayangan huru hara yang dibuat meletakkan pembaca di dalam kantung kebimbangan yang akan menjadikan anda tidak lagi merasakan dunia ini perlu dikejar secara total, kerana ia bakal karam. . Pengembaraan yang dipaut melalui metafora sastera yang ringan, memungkinkan anda merasainya sehingga tidak lagi mahu berhenti dari proksi pembacaan. . Inilah kata-kata pembaca kami. Alhamdulillah, semoga ia mampu meledakkan minda anda ke mercu rasa perhambaan yang padu. . Jom dapat kan Novel Islamik terbaik #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar . Karya @hadi_fayyadh ini adalah hadiah untukmu. Jangan biarkan ia berlalu. JOM DAPATKANNYA! . Boleh dapatkan segera #mengintaiakudineraka sekarang! . Sebuah buku hanya RM29.90. Sis nak beri harga menarik ni, meh pm 😉 . . Whatsapp : 010-4230627 . . Jom Follow @lentera_hati___ sekarang untuk video & quotes menarik! . . #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywarhadifayyadh2018 #comingsoonthelastkingdom #comingsoonduotangkapleleh #hadifayyadhproduction #fayyadhtroopers2018
"ALLAH..MAHA DAHSYATNYA?" . Rasulullah SAW bersabda : " Kalaulah kamu tahu, apa yang aku tahu, nescaya kalian akan banyak menangis daripada ketawa" . Jom kumpul koleksi Novel Terbaik No1 Malaysia. . Dapatkan novel #mengintaiakudineraka yang bakal membangkitkan rasa kehambaan dan saspen yang 100 kali ganda dari biasa. . Jom dapatkan Novel Islamik Terbaik "MENGINTAI AKU DARI NERAKA". . Dapatkannya dengan kami segera ! Whatsapp +60137546150 . #fayyadhtroopers #hadifayyadhproduction #novelislamik #novelbestseller #bukuterbaru #hadifayyadh #ketikaazazilberputusasa #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #semusimdimahsyar #semusimdibarzakh #infinitywar #infinitywarhadifayyadh #bonanzahadifayyadh #2018
L I M I T E D 5000 N A S K A H : K E B A N G K I T A N D A R I M A K A M K E G E L A P A N ...... Konspirasi kepercayaan Kuno diteruskan sebagai satu kepercayaan bahawa Firaun dan Namrud akan kembali memerintah bersama Dajjal. Pemujaan dan persiapan kebangkitannya dilakukan dengan sebaiknya mengikut kronologi New World Order. ...... Dajjal akan menjadi peneraju yang maha dahsyat kepada pengakhiran peradaban manusia. Anda pernah menonton X MEN APOKALIPS? Saba el Nur itu siapa? Bagaimana dia dibangkitkan? ..... Mengapa perlu anda tahu semua ini? Supaya anda tidak terjerumus kepada fitnah Dajjal yang semakim hebat dari masa kesemasa. Beriman sahaja tanpa mengetahui agenda jahat musuh tidak mencukupi kerana mungkin jika rapuhnya iman, kita semua akan dimakan dengan mudah. ...... INFINITY WAR : LEGENDA KITAB KEGELAPAN DARI MAKAM PURBA. . . Dapatkan Sekarang! Whatsapp+60137546150 . #fayyadhtroopers #hadifayyadhproduction #novelislamik #novelbestseller #bukuterbaru #hadifayyadh #ketikaazazilberputusasa #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #semusimdimahsyar #semusimdibarzakh #infinitywar #infinitywarhadifayyadh #bonanzahadifayyadh #2018
🔥 LIMITED EDITION: BAJU DEEN SALAM 🔥 . . 🍁 Pre-order : 17 Julai - 1 Ogos 2018 🍁 Postage : 13 Ogos - 17 Ogos 2018 . 🍁Material : 100% cotton 160 gsm 🍁Size : XS hingga 3XL (Muslim) S hingga 3XL (Muslimah) 🍁Color : Black & White . 🍁 Harga: RM30 (Muslim) | RM40 (Muslimah) P/S: Harga belum termasuk postage Whatsapp +60179307855 untuk order atau tekan sahaja link di bio! #hadifayyadh #hadifayyadhproduction #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywarhadifayyadh #deensalam #bajumuslimah
[ KETIKA AZAZIL BERPUTUS ASA : "MASTER PIECE" NOVEL CETUSAN AKHIR ZAMAN ] Penulisan yang disentuh dengan tinta Al Quran dan Hadis serta pandangan para Ulama' yang digarap secara halus di dalam susur galur penceritaan. . . "Sungguh, saya tak minat sejarah dan sains, tapi novel ni ubah paradigma saya tentang sejarah dan masa depan dunia" Juraidah Hussin, 18 Trolak Perak Ilustrasi dan bayangan huru hara yang dibuat meletakkan pembaca di dalam kantung kebimbangan yang akan menjadikan anda tidak lagi merasakan dunia ini perlu dikejar secara total, kerana ia bakal karam. . . Pengembaraan yang dipaut melalui metafora sastera yang ringan, memungkinkan anda merasainya sehingga tidak lagi mahu berhenti dari proksi pembacaan. Inilah kata-kata pembaca kami. Alhamdulillah, semoga ia mampu meledakkan minda anda ke mercu rasa perhambaan yang padu. . Jom dapat kan Novel Islamik terbaik #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar . . Karya @hadi_fayyadh ini adalah hadiah untukmu. Jangan biarkan ia berlalu. JOM DAPATKANNYA! . . Boleh dapatkan segera #mengintaiakudineraka sekarang! . . Whatsapp +60179307855 untuk order atau tekan sahaja link di bio! #hadifayyadh #hadifayyadhproduction #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywarhadifayyadh #bukuislamik
SELLING FAST .... .... Sebuah buku yang menterjemahkan pelbagai agenda jahat yang tersembunyi melalui teknologi yang ada disekeliling kalian. ..... Buku yang penuh dengan kontroversi ini, dihadkan penerbitan secara eksklusif kerana terpaksa melalui beberapa tapisan sulit yang agak berat supaya ianya tidak menjadi bahan fitnah dan khabar angin semata ..... Pelbagai isu konspirasi dan rahsia tersembunyi di garap sesuai dengan tema DOMINASI KONSPIRASI ILUMINASI " Legenda Ramalan dari Kitab Kegelapan" yang bakal meletupkan adrenalin dan pemikiran anda. ..... Menjawab Rahsia Dunia yang disembunyikan ..... Agenda penaklukan Namrud Moden ..... Rahsia Dari Kitab Purba [ Ancient Book] ..... Jaringan Bawah Tanah membentuk penguasaan Israel Raya. ..... Maksud Epik disebalik filem Marvel dan sekutunya ..... Benarkah Turki Khalifah Islam Moden atau?? ..... Imam Mahdi akan muncul disebelah Timur?? ..... Kebangkitan Islam diufuk DiNusantara, benarkah ? ..... Whatsapp +60179307855 untuk order atau tekan sahaja link di bio! #hadifayyadh #hadifayyadhproduction #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywarhadifayyadh #bukuislamik
Regrann from @hadi_fayyadh - Ala beb Konspirasi ja tuhhh... Meh, kita bongkar satu persatu ... 。。。 Sebuah kebangkitan Dajjal era Moden by @extrapedas.books . . Dapatkan segera Infinity War +60123814310 . . #infinitywar #eyesfromtheabyss #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #hadifayyadhproduction #FayyadhTroopers #EmeraldsTeam #jomtaubat #bukutaubat #bestseller
L I M I T E D 5000 N A S K A H : K E B A N G K I T A N D A R I M A K A M K E G E L A P A N ...... .... Konspirasi kepercayaan Kuno diteruskan sebagai satu kepercayaan bahawa Firaun dan Namrud akan kembali memerintah bersama Dajjal. Pemujaan dan persiapan kebangkitannya dilakukan dengan sebaiknya mengikut kronologi New World Order. ...... Dajjal akan menjadi peneraju yang maha dahsyat kepada pengakhiran peradaban manusia. Anda pernah menonton X MEN APOKALIPS? Saba el Nur itu siapa? Bagaimana dia dibangkitkan? ..... Mengapa perlu anda tahu semua ini? Supaya anda tidak terjerumus kepada fitnah Dajjal yang semakim hebat dari masa kesemasa. Beriman sahaja tanpa mengetahui agenda jahat musuh tidak mencukupi kerana mungkin jika rapuhnya iman, kita semua akan dimakan dengan mudah. ...... INFINITY WAR : LEGENDA KITAB KEGELAPAN DARI MAKAM PURBA. . . Hubungi Sekarang! +60125643905 #FayyadhTroopers2018 #AbdullahBooks #MartabatkanWahyuPertamaNya #SemusimDiBarzakh #KetikaAzazilBerputusAsa #SemusimDiMahsyar #MengintaiAkuDiNeraka #EyesFromTheAbyss #InfinityWar
[ KETIKA AZAZIL BERPUTUS ASA : "MASTER PIECE" NOVEL CETUSAN AKHIR ZAMAN ] Penulisan yang disentuh dengan tinta Al Quran dan Hadis serta pandangan para Ulama' yang digarap secara halus di dalam susur galur penceritaan. . . "Sungguh, saya tak minat sejarah dan sains, tapi novel ni ubah paradigma saya tentang sejarah dan masa depan dunia" Juraidah Hussin, 18 Trolak Perak Ilustrasi dan bayangan huru hara yang dibuat meletakkan pembaca di dalam kantung kebimbangan yang akan menjadikan anda tidak lagi merasakan dunia ini perlu dikejar secara total, kerana ia bakal karam. . . Pengembaraan yang dipaut melalui metafora sastera yang ringan, memungkinkan anda merasainya sehingga tidak lagi mahu berhenti dari proksi pembacaan. Inilah kata-kata pembaca kami. Alhamdulillah, semoga ia mampu meledakkan minda anda ke mercu rasa perhambaan yang padu. . Jom dapat kan Novel Islamik terbaik #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar . . Karya @hadi_fayyadh ini adalah hadiah untukmu. Jangan biarkan ia berlalu. JOM DAPATKANNYA! . . Boleh dapatkan segera #mengintaiakudineraka sekarang! . Hubungi Sekarang! +60125643905 . . Jom Follow @lentera_hati___ sekarang untuk video & quotes menarik! #FayyadhTroopers2018 #AbdullahBooks #MartabatkanWahyuPertamaNya #SemusimDiBarzakh #KetikaAzazilBerputusAsa #SemusimDiMahsyar #MengintaiAkuDiNeraka #EyesFromTheAbyss #InfinityWar
KINI.. MENGAWAL CUACA IANYA BUKAN SUATU ANGAN-ANGAN! . . High Frequency Active Auroral Research Program atau disingkat HAARP, merupakan suatu program penyelidikan gabungan yang dilakukan dan dibiayai oleh Tentera Udara AS, Tentera Laut AS, Universiti Alaska dan Defense Advanced Research Projects Agency (DARPA). Projek penyelidikan HAARP bermula pada tahun 1993. Salah satu stesen bumi HAARP milik Amerika ada di Alaska. . . HAARP "dipecat" gelombang radio frekuensi dari yang sangat rendah hingga yang sangat tinggi keatas atmosfera. Salah satu kesannya akan mempengaruhi ionosfera dan stratosfir menjadi hangat, menciptakan awan dan merubah iklim dunia. . . Jika diubah dengan kekerapan lain, maka gelombang radio frekuensi tersebut dapat terpantul oleh ionosfera dan kembali lagi ke Bumi untuk mencipta gempa bumi atau bahkan boleh mempengaruhi fikiran manusia. Dan masih ada beberapa kemampuan HAARP lain. . . Salah satu stesen HAARP ada di Alaska yangt terdiri dari 360 antena. Masing-masing antena menghasilkan daya pancar minimum sebanyak 10,000 watt. . . INFINITY WAR : LEGENDA KITAB KEGELAPAN DARI MAKAM PURBA. . . Hubungi Sekarang! +60134489827 #HadiFayyadh #InstaShop #Bookstore #FayyadhTroopers #InfinityWar #KetikaAzazilBerputusAsa #EyesFromTheAbyss #MengintaiAkuDiNeraka #SemusimDiMahsyar #SemusimDiBarzakh #KedaiBuku #IslamicBook #Islamic
PENDARATAN SEKADAR LAKONAN ATAU REALITI? . . Sarjana Timur dan Barat telah lama mengkaji benarkah manusia pernah pergi ke bulan? Atau hanya sekadar konspirasi? . . Benarkah Neil Amstrong dan Angkasawan Apollo benar2 menjejakkan kaki ke bulan? . . Jelajahi dan telusuri kisah sebenar Agenda Elit Konspirator Yahudi dalam merancang rapi strategi licik mereka dalam karya KONTROVERSI & KONSPIRASI by @hadi_fayyadh #infinitywar . . Dapatkan SEGERA! BELI 2 FREE POSTAGE HARI INI! +60134488827 #HadiFayyadh #InstaShop #Bookstore #FayyadhTroopers #InfinityWar #KetikaAzazilBerputusAsa #EyesFromTheAbyss #MengintaiAkuDiNeraka #SemusimDiMahsyar #SemusimDiBarzakh #KedaiBuku #IslamicBook #Islamic
Ada siapa2 lagi nak selit order baju? TEMPAHAN BAJU DEEN SALAM 1. Tarikh Pre-order : 17 Julai - 1 Ogos 2018 2. Tarikh Postage : 13 Ogos - 17 Ogos 2018 3. Kos postage : Semenanjung Malaysia: 1 Helai: RM8 2 Helai: RM9 3 Helai: RM10 4 - 6 Helai: RM15 7 - 10 Helai: RM23 Sabah & Sarawak: 1 Helai: RM10 2 Helai: RM12 3 Helai: RM14 4 - 6 Helai: RM23 7 - 10 Helai: RM40 DETAILS BAJU DEEN SALAM Material : 100% cotton 160 gsm Size : XS hingga 3XL (muslim) S hingga 3XL (muslimah) Color : Black & White sahaja Jenis : Lengan panjang sahaja Harga : RM30 (muslim) & RM40 (muslimah) Berminat? Ayuh tempah sekarang. Hubungi +60125643905 😁 #DeenSalam #FayyadhTroopers2018 #AbdullahBooks #MartabatkanWahyuPertamaNya #SemusimDiBarzakh #KetikaAzazilBerputusAsa #SemusimDiMahsyar #MengintaiAkuDiNeraka #EyesFromTheAbyss #InfinityWar
Beruntunglah bagi mereka yang menyucikan dirinya daripada segala dosa . .... Aiman Ameera nama penanya berkongsi rasa,.sebuah anugerah terindah daripada Allah.. Sesungguhnya tiada yang mustahil dengan kehendakNYA #hadifayyadhtroopers #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #semusimdibarzakh #semusimdimahsyar #ketikaazazilberputusasa
Assalamualaikum salam jumaat semua 🤗 Alhamdulillah syukran sis @nurul.hazwani_nhms sudi beli dengan kami Haa sis kita dh dapatkan buku ustaz hadi..anda bila lagi 😉 #fayyadharmybook #fayyadhtroopers #infinitywar #eyesfromtheabyss
Assalamualaikum semua 😄 . BERITA BAIK BERSEMPENA HARI JUMAAT! . Alhamdulillah, atas ihsan pihak Ustaz Hadi dan team, stok Infinity War akan ditingkatkan kepada tambahan naskah iaitu 1000 buah. . Cepat-cepat order tau 😉 . . Berminat whatsapp : 010-4230627 . . #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywarhadifayyadh2018 #comingsoonthelastkingdom #comingsoonduotangkapleleh #hadifayyadhproduction #fayyadhtroopers2018
next page →