#budgettraveller

13,969 posts

Loading...
Loading...
Up at 05:55 I did my iido practise while I walked through the streets and then the jungle to beautiful Secret Beach where I was greeted by a very happy dog and nobody else. On the way back I stopped at the morning market, (pasar pagi) to get some vegetables and treats before walking home.
First stop, the most easterly point of #Australia . Summer days in Byron Bay include much of the following; sun, sand, swim, beer & repeat ☀️🍻🏄 . . . . . . . . . #thediscoverer #theglobewanderer #tlpicks #iamtb #igtravels #ig_australia #byronbaylighthouse #theworldguru #travelnow #budgettraveller #backpackwithme #vanlifeexplorers #wonderful_places #travelblogger #beachdays #eastcoast #seeAustralia #welivetoexplore #vanlifers #travelwithme
One sunny day at Nusa Penida Come and visit us!!! For Tour Package (Paket Tour): WA: +62 87861851245 Em: info@angelnusatour.com #nusapenida #nusapenidatrip #triptonusapenida #budgettraveller #wisatamurah #bali #klungkung #atuhbeach #atuhbeachnusapenida
Selamat hari minggu yang pada libur dan lagi liburan.. . Kalau postingan udah mulai random begini, artinya stok foto harus di apgred yess 😂 . Pengen Next trip tapi capek tapi gapunya uang tapi pengen pergi tapi males.. . Gimana inihh 😂 . . #apalah #goodday #travelmore #travelmood #instahappy #happykid #traveller #budgettraveller Sha is a traveller soon to be 😁
Have a beer! Known as the craft beer capital as its home to daring and crafty brewers, plenty of beer bars and the country’s most exciting beer festival. Fly to #wellington from $337 return with #airnewzealand /#VirginAustralia . Depart from the following between May-November. Non Stop Flights (return): #Brisbane – $337 #Melbourne – $338 #Sydney – $344 For more on this and other cheap deals visit www.flightfinderau.com or email ainge747@gmail.com for help with cheap flights. Check out the reviews! ($337 to $344) #cheapflights #flightdeals #traveldeals #australia #australiagram #travel #travelonabudget #instatravel #instapassport #budgettraveller #budgettravel #holidaydeals #travellingram #cheaptravel #flycheaper #travelcheap #travelblogger #ozholiday #oztravel #holiday #wanderlust #neverstopexploring
Live to Travel. Travel to Live. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 📍Kyle of Lochalsh, Scotland ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #traveldiaries2018 #scotland #highlands #january #kyleoflochalsh #skye #isleofskye #naturephotography #fernwehstories #backpackerlife #indiantraveller #budgettraveller #uk #visitscotland #offbeattravel #loch #landscapephotography #adventuretravel #gapyear #bestvacations #outdoorwomen #passionpassport #lifewelltravelled #exploretocreate #postcardsfromtheworld #globetrotter
#Portland has unexpected art everywhere you go, just like a lot of cities. You just have to take the time to look around you 🖌️🖌️🖌️ . . #jetsetter #jetset #ilovetravel #tourist #tourism #tblogger #tbloggers #travelblog #travel #travelblogger #travelgirl #travelgram #instatravel #traveler #traveller #budgettravel #budgettraveler #budgettraveller #discoverportland #freeart
I ended up with some purple hair dye the other day. While I wasn't ready to lose my blue locks, I decided to play hair dresser and try my hand at creating an ombre effect. I'll give myself an A for effort 😅😂 Have you ever dyed your hair a crazy colour? Or tried to do something different with your without going to a hair dresser?
Speaking of ice-creams, I was surprised at how delicious Russian ice-creams were especially the ones at GUM shopping mall at the Red Square. My favourite : blueberry flavour & at 50 RUB (less than US $1), I wanted one everyday! Unfortunately, they were sold out pretty quickly in summer 😔 . ******* 🌎 #TravelTip : How to DIY Russian Visa Application . . STEP 4 : Handwritten visa application forms are no longer accepted. Go to http://visa.kdmid.ru to complete the form electronically & print it out. Attach a passport photo to form . Ensure your passport is valid within 6 months after visa expiry date . Bring your passport, visa application form, tourist invitation form, an extra passport photo & cash RM 396 (single entry, normal service) to the Russian Embassy in Kuala Lumpur . You can only submit your visa application on Mon, Wed & Fri (0930 - 13.00). If you are planning to #VisitRussia in summer, go as early as 8am to beat the queue. Visa processing time can be as long as 20 days so start applying early! ❤ @travelistajen . 🔍Tag someone is going to #TravelRussia
I have a few passes for this epic resort I’ve been staying at for the last week👉🏼7 nights at any of the 7 luxurious destinations along the Mexican Coast! . If you’re interested, comment below, tagging 3 friends you’d want to join you, and explain what you’d do if you were here. There’s SO much more at this resort than I could ever post: feel free to scroll through my pics and/or visit @vidanta to get an idea of what’s here. . . Pleasure awakens and ignites the soul. Good luck! . . Offer expires 1/27/18. Must be following this account to win. . . * These certificates entitle you to luxury accommodations at a #vidanta destination for 7 nights and ground transportation from the airport to the resort. Certificate holder pays the usage fee for the size of the unit reserved, starting at approximately $500. Food, beverages, and any other extra activities or services may be purchased at the resort. Passes expire January 15, 2020. . . #vidantanuevovallarta #mexicancoast #pleasureprinciple #sunsetlove #happy
Kacang tidak boleh lupa pada kulit nya...itu salah satu pepatah yang saya pegang dalam hidup ini. Meski sudah tidak bekerja di PwC lagi, saat melewati kantor PwC di Munich ini ada rasa bangga terlintas dan keinginan berfoto di depan gedung Firm Consulting nomor 1 di dunia ini. Saya bangga pernah menjadi bagian dari PwC, sebangga saya pernah menjadi bagian dari SGS, perusahaan saya sebelum PwC yang sayangnya tidak sempat saya datangi kantor pusat nya di Geneva, Swiss. #pwc #munich #germany #europe #europetrip2018 #adinova #adinovafamily #familytrip #travelwithkids #adinovagoestoeurope #budgettravel #budgettraveller
Waktu yang tersisa untuk explore Venezia ini benar2 kami manfaatkan. Sampai di San Marco Square, belum terlalu gelap jadi masih bisa foto-foto dalam kondisi terang. Begitu hari mulai gelap, kami segera balik lagi menuju stasiun kereta Venezia St Lucia. Dalam perjalanan banyak terlihat toko-toko brand ternama seperti Louis Vuitton, Massimo Dutti, Bally, dan sebagainya yang letaknya di dalam gang-gang sempit. Kami mampir sebentar di supermarket Coop untuk membeli air mineral dan beras, karena persediaan beras yang kami bawa dari Jakarta sudah menipis 😁 Beras di Italy ini bentuknya bulat-bulat, tidak seperti beras yang biasa dimakan di Indo. Tapi at least bukan beras panjang-panjang seperti beras basmati yang biasa ditemukan di masakan India. Kakak Ayla sempat merengek minta dibelikan gelato, melihat harganya yg tak terlalu mahal, hanya 3 euro untuk 2 scoop gelato..masih OK lah, masih hampir sama dengan harga Haagen Dazs di Jakarta. Sampai kembali di St Lucia, kami ambil koper yang dititipkan di penitipan berbayar, kemudian bersiap-siap untuk menuju Mestre Station untuk naik bus Flixbus yang akan membawa kami ke Muenchen..🇮🇹 to 🇩🇪 Arrivederci Italy..🙋‍♂️ #venice #venezia #romantic #italy #italia #europe #europetrip2018 #adinova #adinovafamily #familytrip #travelwithkids #adinovagoestoeurope #budgettravel #budgettraveller
Bentong trip 1st pit stop. Ada 2 branch lemang To'ki. Yg dkt sikit dgn KL waze "Lemang To'ki 2" Menu yg available: Lemang + chix rendang Nasi campur Ayam bakar Sup2 Keropok lekor Kuih muih #jalanjalancarimakan #jalanjalan #dekatjer #shortgetaway #budgettravel #budgettraveller #airbnbmalaysia #airbnb #selesahillhomes #lemangtoki #musangkingdurian
Pottery Town // Are you someone who loves exploring crafts by local artisans? -- We have the right trip ready just for you. Fill in our link in bio and we'll send you to some of India's handicraft treasures -- We bet you'll come back for more . . . . . . #WanderTrust #PotteryTown #HandicraftLover #MakeInIndia #InstaTravel #ArtistAtVacation #VacationWithAnArtisan #LocalCrafts #CraftsOfIndia #MudPots #PotMaker #Handmade #ArtisansofIndia #RespectHandmade #VisualTreat #IncredibleIndia #PhotoOfTheDay #InstaTravel #WanderLust #LetsGoSomewhere #ExploreMore #ExploreToCreate #BeautifulDestinations #OurPlanetDaily #Igworldclub #instatravel #wonderful_places #BudgetTraveller #TravelOnABudget
Cara spy #BudgetTraveller kaya kami pny foto bagus yg ga kalah sama artis yg pake jasa foto 😝😝, musti googling dulu : the best place to take a family photo in.... (tower bridge) atau tanya di forum #TripAdvisor . Nanti bakal dijawab sama fotografer2 profesional tempat dan jam terbaik buat foto. . Ini adl #Butlerswharf tempat yg jarang banget turis tau. Kami bisa jogging disini dan ketemu byk warga lokal. Bisa duduk di pinggir sungai #Thames sambil nyusui. Bisa lepas jaket, rapikan rambut dan pakai #Batik !! . Sstt agen tournya adl ibu rumah tangga. Jadi ibu rumah tangga tetap bisa jadi org cerdas. Termasuk traveller cerdas 😉 #alunabackpacker #towerbridge #london #momanddaughtertrip #wintertrip
It is more spectacular enjoying from here.. Come and visit us!!! For Tour Package (Paket Tour): WA: +62 87861851245 Em: info@angelnusatour.com #nusapenida #nusapenidatrip #triptonusapenida #budgettraveller #wisatamurah #bali #klungkung #atuhbeach #atuhbeachnusapenida
Tokyo is home to some of the most expensive and acclaimed restaurants in the world. With 14 Michelin three-star restaurants, Tokyo has more top-rated restaurants than any other city. Fly to #tokyo from $557 return flying #qantas . Depart from #sydney #melbourne #brisbane #canberra & #adelaide between April-November. Non Stop Flights (return): Brisbane – $557 Melbourne – $648 Sydney – $649 One Stop Flights via Sydney/Melbourne/Brisbane (return): Adelaide – $650 Canberra – $653 For more on this and other cheap deals visit www.flightfinderau.com email ainge747@gmail.com for help finding cheap flights ($557 to $653) #cheapflights #cheaptravel #cheapholidays #ozholiday #oztravel #australia #australiagram #travellingram #travelonabudget #budgettraveller #budgettravel #flycheaper #travelcheap #wanderlust #neverstopexploring #travelblogger #traveller #traveldeals #flights #flightdeals #instatravel #instapassport
Flashback Friday! New blog post alert - my third post for www.alifeloved.com will be going live on Sunday and is about our time in northern Argentina and Chile with my friends Nick and Alicia of @ponchotours. If you missed the previous two parts of my adventure they can be found here: http://alifeloved.com/big-trip-little-trip-mother-daughter-year-out-adventure/ and here http://alifeloved.com/big-trip-little-trip-mother-daughter-year-out-adventure-part-2-buenos-aires/ #travelblogger #travelblog #womenwriters #newblog #alllovelies #alifeloved #alifelovedtravel #singlemother #solofemaletravel #budgettraveller #costarica #argentina #chile #brazil #dametraveler #familyadventure #familytravel #digitalnomad #girlslovetravelling #homeschoolingmom #worldschooling #kidswhotravel #travelkids #travel #travelphotography #takethekids #waterfalls #flashesofdelight #iguazufalls #iguazú
↠ afternoon snacks that you don't have to share are the best. what's the one thing you'll keep for yourself if it wasn't impolite to do so?
A beautiful summer afternoon in the Central West of NSW. #wine #australia #wanderlust
🐎• Hyped for tonight! What So Not in New Delhi, India!!
Assalamualaikum Homestay Hj Omar Apartment 3 bilik di Bandar sri Pinang Sesuai utk penginapan 5-7 orang. Kemudahan -washing machine, iron & ironing board -gas cooker dan kelengkapan memasak -fridge, microwave, electric kettle& rice cooker -hot shower -aircond dan kipas 24 hours security & parking . Cuma 4 km dr Georgetown Hubungi 0194948977 Utk keterangan lanjut. #homestayhjomar #homestaypenang #homestay #homestaybersih #homestaymurah #budgettrip #budgetstay #budgetholidays #budgettraveller #cuticutimalaysia #cutichinesenewyear #jjcmpenang #jalanjalanpenang #nasikandaq #nasikandaqberatuq #nasikandardeen
"Lizzie, you look like you're in a mess. And you're so skinny and dirty. You don't have to do this to yourself." True. But hey, I had a lot of fun. One of the best times of my life! Will be back to Thailand next month. 😍 • • #throwback #thailand #hitchhiking #exploration #journey #selfie #wanderlusters #happydayz #happy #traveladdict #traveling #ontheroad #instago #travelgrams #mytravel #letsgo #exciting #budgettraveller #goodexperience #southeastasia #asia
Sobat #lapaktripindonesia , percaya gak kalau pantai seindah #maldives ini ada di Indonesia? Percaya dong tentunya? Nah, pantai ini sangat cocok buat kamu yang ingin menghabiskan waktu bulan madu bersama pasangan tercinta. Eits buat yang jomblo jangan sedih dulu, kamu masih bisa seru-seruan bareng sahabat kok di Pantai Ora yang terletak di Maluku ini. So, gak perlu jauh2 ke Maldives buat menikmati momen-momen romantismu! Oh iya, happy weekend gaes 😉😉 Sumber foto: wisataku.id #lapaktip #ceritalapaktrip #lapaktripindonesia #pesonaindonesia #wonderfulindonesia #indonesiaindah #maldive #maldives #thisisindonesia #beautifulindonesia #mycountryhome #nusantara #budgettraveller #millionairemindset #millionaire #luxurious #travelingideas #backtonature #jungle #mountains #hills #forest #floatinghouse
Must-have photo with the most iconic building in #MoscowRussia #VisitRussia : St. Basil Cathedral 😎 Isn't it gorgeous? Reminds me of candy canes, ice-cream & the Aladdin's magic carpet ride! 😅 . . ******* 🌎 #TravelTip : How to DIY on Russian Visa Application (continued) . STEP 3 : the Russian Visa Center Kuala Lumpur is NOT AUTHORISED by the Russian Embassy in Malaysia as stated on the consulate website. They charge RM 300 or £ 55 for the Tourist Visa Invitation (ours was only £ 15 from Real Russia). So choose wisely . You will need to specify the same hotels that you are going stay in Russia in the Tourist Visa Invitation & in the Visa Application form. If you don't know where to stay or your shortlisted hotel is not on the list of the Tourist Visa Invitation form, you can just choose a hotel from the list. Remember, both forms must have matching dates & hotel names! . You will not be tied to any specific hotel or itinerary as the hotels & cities that you have listed on the Visa Application form will not appear on your actual visa in the passport (only the entry & exit dates will appear) . Sounds difficult? It is! You need patience & perseverance for this but once you're in Russia, it's worth it! So hang in there. Keep following for the rest of the steps ❤ @travelistajen
For all my SW followers💁🏼‍♀️💷. I love the idea of this! You could use your weight as a running saving amount. So if you’ve lost 12lbs then save £12 and the next week if you’ve lost 13lbs then save £13 and use the money to treat yourself to something lovely once you’ve hit your target. Love love love this idea! I can’t post a link to this but it’s for sale on Etsy for £4.50 + shipping. Don’t really need to buy this, just use the idea 🌻
#hi #traveller , or #kakijalan 😀 . . This year we are going to #explore Rotterdam, Delft, Den Haag, besides Amsterdam and the region. ( #keukenhof , #zaanseschans , #giethoorn , #vangoghmuseum ) . . The cheapest offer I have made special for #solotraveller #traveller #budgettraveller #familytrip . Only ground handling. #flight #ticket not included. . . Please watsapp for more info. . . All prices are already included. Except your #shopping expanses, #foodbeverages . . . Offer last from late #march till early #may .#vacation #solotravel #lovelife #nature #igholiday #igtrip #igtravel
Setelah 3 jam perjalanan kereta dari Milan, kami tiba di Venice atau biasa disebut orang Venezia. Bersyukur cuaca cerah saat kereta merapat di stasiun kereta Venezia St Lucia. Di Venezia ini kami tidak menginap, kami punya waktu sekitar 8 jam untuk explore kota air yang romantis ini. Setelah menitipkan koper-koper di Luggage Storage stasiun seharga 6 Euro per koper, kami mulai menjelajah jalan-jalan dan gang-gang sempit Venezia dengan berjalan kaki. Sebenarnya bisa naik water bus, tapi harganya cukup mahal yaitu 7.5 Euro per sekali jalan. Atau jika membeli day pass seharga 20 Euro untuk unlimited ride water bus selama seharian. Tempat yang kami tuju adalah Piazza San Marco, dengan jarak sekitar 1,5 kilometer. Ya hitung-hitung jalan sambil lihat kondisi kota, rasa capek kami nomor sekiankan...padahal maksudnya mau ngirit 😁😀 Sebelum sampai San Marco, sempat photo stop sebentar di depan Rialto Bridge yang merupakan spot wajib foto saat di Venezia. Sempat ada keinginan untuk naik Gondola, tapi melihat harganya sekitar 80 Euro (1,3 juta) untuk 30-40 menit...sepertinya harganya tidak masuk akal. Meski ada kepikiran...sekali2 mumpung udah di Venezia kan...tapi lagi2 karena kami adalah budget traveller akhirnya niat naik Gondola di urungkan. Mending uangnya untuk keperluan lain saja..beli makanan misalnya..😁😀 Yaaah..udah bisa sampe Venezia aja udah syukur, bisa gaya ala ala Raissa n Hamish Daud 😁😂 #venice #venezia #romantic #italy #italia #europe #europetrip2018 #adinova #adinovafamily #familytrip #travelwithkids #adinovagoestoeurope #budgettravel #budgettraveller
Esok paginya, kami baru selesai sarapan dan keluar penginapan jam 09.00. Tujuan utama pagi ini adalah mendatangi stadion dari dua klub ternama kota Milan yaitu AC Milan dan Inter Milan. Request dari @shiroesa untuk memanggil namanya saat di stadion ini sudah saya lakukan. Katanya biar dia bisa sampe ke San Siro juga..😁🤞 Stadion San Siro atau juga sering disebut Giuseppe Meazza ini sangat unik, karena merupakan home base dari kedua klub yang juga seteru abadi. Jadi untuk mencari wajah dari stadion ini dengan logo atau lambang salah satu klub pasti tidak akan ketemu. Begitupun juga dengan Megastore atau Fans Store nya. Satu toko menjual merchandise untuk kedua klub. Sempat terjadi insiden di sini, saya kehilangan tiket harian untuk naik Metro, alhasil semestinya jadwal berikutnya kami akan kembali mengunjungi Duomo di pagi hari harus dibatalkan, karena kami harus segera kembali ke penginapan untuk mengambil barang dan bergegas menuju Stasiun kereta Milano Central untuk naik kereta ke Venice atau biasa disebut Venezia. #sansiro #sansirostadium #giuseppemeazza #acmilan #intermilan #milanisti #internisti #milan #italy #italia #europe #europetrip2018 #adinova #adinovafamily #familytrip #travelwithkids #adinovagoestoeurope #budgettravel #budgettraveller
Marina Bay – Considered the centre of tourism, it houses some of the city’s main points of interest such as the Singapore Flyer, Gardens by the Bay and Merion Park. Fly to #singapore from $219 return flying #scoot . Depart from #sydney #melbourne #goldcoast & #perth . For more on this and other cheap deals visit www.flightfinderau.com ($219 to $300). #CheapFlights #traveller #holidays #australia #australiagram #flycheaper #travelcheap #travelblogger #ozholiday #oztravel #neverstopexploring #travelonabudget #budgettraveller #budgettravel #cheaptravel #seetheworld #asiatravel #instatravel #instapassport #wanderlust #flights #traveller #travellingram
The Eiffel Tower is so much bigger than I expected... #paris #eiffeltower #europevacations #france #parisfrance #budgettraveller #amaturephotographer
next page →