#bestfoodjkt

10,456 posts

Loading...
12.34 lunch time! 🍴 One of the best gyudon i tried in J town. It's gyudon with onsen egg and garlic chips, everything melt in my mouth πŸ˜‹ DAMN @sushi_sen you did a great job! β€’ Pardon the messy picture 🀣 β–ͺβ–ͺβ–ͺ 🍴: Special Gyudon with onsen egg and garlic chips (88k) πŸ“: Sushi Sen, Pantai Indah Kapuk Follow @BestFoodJKT for more food updates & turn on post notification to get the latest update from us πŸ˜‰ #BestFoodJKT #bestfood #GyuDon #OnsenEgg #PantaiIndahKapuk β€’ #devourpower #buzzfeedfood #darlingweekend #myfab5 #cheatmeal #eater #eatmunchies #foodography #foodiegram #f52grams #foodnetwork #foodislife #beautifulcuisines #foodislove #foodoftheday #buzzfeast #huffposttaste #spoonfeed #infatuation #vscofood #eatfamous #thekitchn #dailyfoodfeed #foodbeast ##foodpornshare
Loading...
[CINCAU HIJAU] Cuaca panas pengen yang seger", segerin dulu yuk dengan cincau hijau . . . πŸ’°4000/ gelas πŸ“Έ: @perutkarets πŸ“: streetfood . Yuk tag temen mu biar ngilerrr Tetap di petualang makan yah, kita bakal "berpetualang sambil makan2" come to share what you eatπŸ™‹πŸ˜„πŸ˜‰ #petualangmakan #infosipetualang #makanmakan #jktfoodbang #jktgo #eatandtreats #kokobuncit #keluarmakan #makanterusss #bikingendut #fooddirectory #eatineraryid #foodaffair #bestfoodjkt #cecekuliner #gagaldiet #foodescape #miss_eats #whatsupjakarta #WTFoodies #rusuhstagram #loveit #foodies #foodlover #likebackteam
Happy Monday!!πŸŽ† Duckie Friends, promo ALL-YOU-CAN-EAT Ala Carte akan diadakan kembali di Baywalk Mall Pluit dalam waktu dekat. KiraΒ², siapa yang akan kalian ajak? πŸ€” Keep update yah untuk info selanjutnya! ________ πŸ“·: @ivanchrisyanto . . . #theduckkingID #mendadakuliner #kulinerjkt #chinesefood #EEEEEATS #devourpower #buzzfeedfood #darlingweekend #foodography #foodiegram #f52grams #foodnetwork #foodislife #beautifulcuisines #foodislove #foodoftheday #buzzfeast #huffposttaste #spoonfeed #infatuation #eatfamous #thekitchn #onthetable #dailyfoodfeed #foodbeast #BestFoodJKT #jktinfo
What's for lunch today? Here's an idea. Visit Tendon Tenya nearest you, and enjoy our Egg Gyudon (Spicy). Sliced ​​spicy beef with onions is served with white rice in a bowl and egg tempura! Definitely you'll love this!. πŸ˜‹ _______ πŸ“·: @sinetr0n . . . #tenyaID #tenyajakarta #gyudon #mendadakuliner #kulinerjkt #EEEEEATS #devourpower #buzzfeedfood #darlingweekend #foodography #foodiegram #f52grams #foodnetwork #foodislife #beautifulcuisines #foodislove #foodoftheday #buzzfeast #huffposttaste #spoonfeed #infatuation #eatfamous #thekitchn #onthetable #dailyfoodfeed #foodbeast #BestFoodJKT
Take the chopstick and taste our 沙拉油村 Prawns with Wasabi Mayonnaise and ι“ζΏι‡‘ι¦™ι²œι±Ώ Stir Fried Squid with Spicy Sauce in a Hot Plate! Xie xie ni @susan1187 for this great shot! Hope you had a #good dining experience with us! #happymonday ________ . . . #FOOKALLDAY #FOOKYEW #chinesefood #foodie #jktfoodie #jktfoodbang #jktgo #ShanghaiIce #EEEEEATS #BestFoodJKT #lovefood #cheatmeal #nanakootdiary #jangkrikkuliner #seafood #food #foodie #foodblogger #beautifulcuisines #foodstyling #foodphotography #tablesituation #kulinerjakarta
Goal ke 3 dan 4 France, dan ke 2nya croatia judulnya FOKUS jaga gawang πŸ‡«πŸ‡· ~ Breakfast idea buat memulai hari seninmu yang 7 jam lagi πŸ˜‚ Avocado smoothie bowl, a bit chocolate SCM (sweet condensed milk) and topped with GOLD KIWI! Aku pake gold kiwi jadi SCM ga perlu banyak2 πŸ‘πŸ» Nah loh masih nonton bola ya ? Awas telat besok!! β–ͺβ–ͺβ–ͺ Follow @BestFoodJKT for more food updates & turn on post notification to get the latest update from us πŸ˜‰ #BestFoodJKT #bestfood #IchiroramenMarket #Raclete #PIKAvenue β€’ #devourpower #buzzfeedfood #darlingweekend #myfab5 #cheatmeal #eater #eatmunchies #foodography #foodiegram #f52grams #foodnetwork #foodislife #beautifulcuisines #foodislove #foodoftheday #buzzfeast #huffposttaste #spoonfeed #infatuation #vscofood #eatfamous #thekitchn #dailyfoodfeed #foodbeast #foodpornshare
Is it too late for sunday #ramennoodles ? I don't think so πŸ˜‰ I choose to add some raclete cheese on top πŸ˜‹ Who want some ? β–ͺβ–ͺβ–ͺ 🍴: Ochazuke Ramen Raclete (120k net) πŸ“: Ichiro Ramen Market, Multiple Outlet Follow @BestFoodJKT for more food updates & turn on post notification to get the latest update from us πŸ˜‰ #BestFoodJKT #bestfood #IchiroramenMarket #PIKAvenue β€’ #devourpower #buzzfeedfood #darlingweekend #myfab5 #cheatmeal #eater #eatmunchies #foodography #foodiegram #f52grams #foodnetwork #foodislife #beautifulcuisines #foodislove #foodoftheday #buzzfeast #huffposttaste #spoonfeed #infatuation #vscofood #eatfamous #thekitchn #dailyfoodfeed #foodbeast #foodpornshare
Tummy calling for a light snack πŸ˜… Toasted bread with kaya and butter, i can't resist that 🀀 β–ͺβ–ͺβ–ͺ 🍴: toasted bread with butter and kaya πŸ“: Pappa Jack, Multiple Outlet Follow @BestFoodJKT for more food updates & turn on post notification to get the latest update from us πŸ˜‰ #BestFoodJKT #bestfood #pappajack #kayatoast #srikaya β€’ #devourpower #buzzfeedfood #darlingweekend #myfab5 #cheatmeal #eater #eatmunchies #foodography #foodiegram #f52grams #foodnetwork #foodislife #beautifulcuisines #foodislove #foodoftheday #buzzfeast #huffposttaste #spoonfeed #infatuation #vscofood #eatfamous #thekitchn #dailyfoodfeed #foodbeast #foodpornshare
I see colorful me likey πŸ˜† Japanese spring bento from @tokyobelly πŸ˜‹ β–ͺβ–ͺβ–ͺ πŸ“: Tokyo Belly, Multiple Outlet Follow @BestFoodJKT for more food updates & turn on post notification to get the latest update from us πŸ˜‰ #BestFoodJKT #bestfood #TokyoBelly #GrandIndonesia #colorfulfood β€’ #devourpower #buzzfeedfood #darlingweekend #myfab5 #cheatmeal #eater #eatmunchies #foodography #foodiegram #f52grams #foodnetwork #foodislife #beautifulcuisines #foodislove #foodoftheday #buzzfeast #huffposttaste #spoonfeed #infatuation #vscofood #eatfamous #thekitchn #dailyfoodfeed #foodbeast #foodpornshare
⏭ Geser Gambar ________ Duckie Friends, pengundian program 'Lucky Draw - 15th Years of Culinary Journey, supported by Bank BNI' telah selesai dilaksanakan pada hari Kamis, 12 Juli 2018 bertempat di The Grand Duck King @grandindo East Mall-3A, dan telah memperoleh nama-nama 61 orang pemenang. Acara pengundian ini dihadiri dan disaksikan oleh pejabat lembaga pemerintah (pimpinan/perwakilan) Depsos & Kemensos, sponsor utama Bank BNI, Kepolisian, Notaris, perwakilan loyal customer, dan segenap pimpinan, manager & shifu internal. ______ Para pemenang akan mendapat info melalui email dan akan dihubungi via telepon oleh tim marketing The Duck King Group mengenai proses selanjutnya. Demikian pengumuman ini kami sampaikan. Kami ucapkan selamat kepada seluruh pemenang, dan juga ucapkan terima kasih kepada seluruh pihak yang telah mensukseskan program ini. Sampai jumpa di program-program menarik The Duck King Group berikutnya. ___________ *Hati-hati penipuan, pengumuman pemenang hanya bisa dilihat melalui website: http://www.theduckking.com/news/368 & Sosial Media Official The Duck King Group (Instagram, Fanspage Facebook, Twitter). Dan pemenang hanya akan dihubungi melalui email dan telepon oleh tim Marketing The Duck King Group.
It's friyey! A table full of food is a table full of fun! Share your dining experience on #Instagram , follow and tag us to get FREE #dessert of the day! Don't forget to put hashtag #FOOKSTAGRAM . Ask our friendly server for details! _________ . . . #FOOKALLDAY #FOOKYEW #chinesefood #foodie #jktfoodie #jktfoodbang #jktgo #ShanghaiIce #EEEEEATS #BestFoodJKT #lovefood #cheatmeal #eater #eatmunchies #foodography #foodiegram #f52grams #foodnetwork #foodislife #beautifulcuisines #foodoftheday #infatuation #vscofood #eatfamous #onthetable #dailyfoodfeed #foodbeast #eatfamous
Who wants our #delicious HerbπŸ€ roasted chicken πŸ— for dinner? If you are in Setiabudi One Kuningan area, be sure to stop by Classified Setiabudi, you'll enjoy #roastedchicken with cream sauce accompanied by seasonal vegetables! ________ πŸ“·: @luckylukman . . . #classifiedID #classifiedsetiabudi #classifiedjakarta #mendadakuliner #kulinerjkt #chinesefood #EEEEEATS #devourpower #foodography #foodiegram #f52grams #foodnetwork #foodislife #beautifulcuisines #foodislove #foodoftheday #buzzfeast #huffposttaste #spoonfeed #infatuation #eatfamous #thekitchn #onthetable #dailyfoodfeed #foodbeast #BestFoodJKT
Hey we meet again QUARTER ROASTED CHICKEN. It's all mine 😍 Ya gimana ya lagi kangen jadi aku nambah 1 porsi quarter lagi πŸ˜… iya jadi half JANGAN KOMEN UDAH AH β–ͺβ–ͺβ–ͺ 🍴: Quarter Chicken (69k) πŸ“: Wee Nam Kee, Multiple Outlet Follow @BestFoodJKT for more food updates & turn on post notification to get the latest update from us πŸ˜‰ #BestFoodJKT #bestfood #WeeNamKee #GrandIndonesia #hainanesechickenrice β€’ #devourpower #buzzfeedfood #darlingweekend #myfab5 #cheatmeal #eater #eatmunchies #foodography #foodiegram #f52grams #foodnetwork #foodislife #beautifulcuisines #foodislove #foodoftheday #buzzfeast #huffposttaste #spoonfeed #infatuation #vscofood #eatfamous #thekitchn #dailyfoodfeed #foodbeast #foodpornshare
Sarapan pagi ini ditemani @babik.id (maksudnya liatin foto ini karena ga bs di gofood saking jauhnya) aslinya sarapan jus berharap rasanya berubah jadi rasa babik πŸ˜‘ Selamat pagi menjelang siang guys! Mau ngetag @supersillychef kalau ke jaksel kabarin loh 😏 β–ͺβ–ͺβ–ͺ 🍴: Babik Salt Pepa πŸ“: di sunter sana lah Follow @BestFoodJKT for more food updates & turn on post notification to get the latest update from us πŸ˜‰ #BestFoodJKT #bestfood #Babik #Sunter #breakfasttime β€’ #devourpower #buzzfeedfood #darlingweekend #myfab5 #cheatmeal #eater #eatmunchies #foodography #foodiegram #f52grams #foodnetwork #foodislife #beautifulcuisines #foodislove #foodoftheday #buzzfeast #huffposttaste #spoonfeed #infatuation #vscofood #eatfamous #thekitchn #dailyfoodfeed #foodbeast #foodpornshare
Kemarin, 12 Juli 2018 bertempat di The Grand Duck King @grandindo East Mall-3A, telah diundi dan ditetapkan 61 orang pemenang undian dalam rangka ulang tahun The Duck King Group ke-15 dengan tema '15 Year's Culinary Journey' dan telah mendapatkan salah satu pemenang yang beruntung memenangkan hadiah utama berupa tabungan BNI senilai Rp. 150.000.000,-. . Dengan dihadiri dan disaksikan oleh pejabat lembaga terkait (pimpinan/perwakilan) Depsos & Kemensos, Bank BNI, POLRI, Notaris, perwakilan loyal customer, dan segenap pimpinan, manager & shifu internal. Adakah diantara kalian pemenangnya?!πŸ€” Harap bersabar, The Duck King Group akan merilis daftar pememangnya pada postingan selanjutnya. So, stay tuned Duckie Friends! πŸ˜† In-frame: Roast Duck with Hainan 🍚 for lunch today. Anyone? ________ . . . #15yearsCulinaryJourney #theduckkingID #mendadakuliner #kulinerjkt #chinesefood #EEEEEATS #devourpower #buzzfeedfood #darlingweekend #foodography #foodiegram #f52grams #foodnetwork #foodislife #beautifulcuisines #foodislove #foodoftheday #buzzfeast #huffposttaste #spoonfeed #infatuation #eatfamous #thekitchn #onthetable #dailyfoodfeed #foodbeast #BestFoodJKT
Kemplang goreng ikan tenggiri, asli bangka terbuat dari Ikan segar pilihan dan bahan adonan lainnya. Tekstur sedikit tebal, namun rasa gurih, enak dan renyah. Yukss diorder πŸ˜ŠπŸ‘ Lokasi β€’ Tangerang Pengiriman β€’Via Jne, Gojek ,Grab β€’ Fast Respon Wa : 0822 8100 2320 Ready di Tokopedia, Shopee dan Bukalapak. Search : Tiara Snack Bangka. #kulineraddict #maknyus #wowkuliner #jajan #gedeinperut #makananringan #jajanankhas #foodiesm #laperbaper #indozonefood #destinasijajan #wowlaper #jangkrikkuliner #laperbener #cateringsehatjakarta #dietmayojabodetabek #doyanmakan #jajanan #jajananmalam #keluarmakan #foodyid #makanapa #kwetiau #gofoodjkt #eatandtreats #bestfoodjkt #jktfoodbang #eatandcapture #kenyangtanpasesal
Kemplang goreng udang, asli bangka terbuat dari Udang segar pilihan dan bahan adonan lainnya. Tekstur sedikit tebal, namun rasa gurih, enak dan renyah. Yukss diorder πŸ˜ŠπŸ‘ Lokasi β€’ Tangerang Pengiriman β€’Via Jne, Gojek ,Grab β€’ Fast Respon Wa : 0822 8100 2320 Ready di Tokopedia, Shopee dan Bukalapak. Search : Tiara Snack Bangka. #kulineraddict #maknyus #wowkuliner #jajan #gedeinperut #makananringan #jajanankhas #foodiesm #laperbaper #indozonefood #destinasijajan #wowlaper #jangkrikkuliner #laperbener #cateringsehatjakarta #dietmayojabodetabek #doyanmakan #jajanan #jajananmalam #keluarmakan #foodyid #makanapa #kwetiau #gofoodjkt #eatandtreats #bestfoodjkt #jktfoodbang #eatandcapture #kenyangtanpasesal
One of my favorite from @onni.jkt Beef bulgogi rice! Fried rice topped with slices beef and poached egg. Looking at this makes me want more πŸ’” β–ͺβ–ͺβ–ͺ 🍴: Beef Bulgogi Rice (58k) πŸ“: Onni House, Tanjung Duren Follow @BestFoodJKT for more food updates & turn on post notification to get the latest update from us πŸ˜‰ #BestFoodJKT #bestfood #OnniHouse #onnimoments #bulgogi β€’ #devourpower #buzzfeedfood #darlingweekend #myfab5 #cheatmeal #eater #eatmunchies #foodography #foodiegram #f52grams #foodnetwork #foodislife #beautifulcuisines #foodislove #foodoftheday #buzzfeast #huffposttaste #spoonfeed #infatuation #vscofood #eatfamous #thekitchn #dailyfoodfeed #foodbeast #foodpornshare
Duckie Friends, hari ini 12 Juli 2018 akan dilakukan pengundian LUCKY DRAW '15 Years of Culinary Journey' dan diumumkan pemenang 1 Hadiah Utama Tabungan BNI Rp150Jt dan hadiahΒ² menarik lainnya. . . Siapakah pemenangnyaβ“πŸ˜‡ . Tunggu update selanjutnya yah!β—πŸ˜„ . . In-frame: 港式蒸金钓炸量 ( Char Liong Cheong Fen). ________ πŸ“·: @bestfoodjkt . . . #theduckkingID #mendadakuliner #kulinerjkt #chinesefood #EEEEEATS #devourpower #buzzfeedfood #darlingweekend #foodography #foodiegram #f52grams #foodnetwork #foodislife #beautifulcuisines #foodislove #foodoftheday #buzzfeast #huffposttaste #spoonfeed #infatuation #eatfamous #thekitchn #onthetable #dailyfoodfeed #foodbeast #BestFoodJKT
Duckie Friends, for dinner tonight treat yourself or with your whole family to something delicious! Come, visit The Duck King Group restaurant, and see what's on offers! _________ πŸ“·: @yuliani.ho . . . #theduckkingID #mendadakuliner #kulinerjkt #chinesefood #EEEEEATS #devourpower #buzzfeedfood #darlingweekend #foodography #foodiegram #f52grams #foodnetwork #foodislife #beautifulcuisines #foodislove #foodoftheday #buzzfeast #huffposttaste #spoonfeed #infatuation #eatfamous #thekitchn #onthetable #dailyfoodfeed #foodbeast #BestFoodJKT
Snack sore ini Coq Au Vin alias setengah ekor ayam dan kentang tumbuk πŸ˜‚ - Ok that caption sucks, I tried @madagaskarindonesia slow roasted half chicken with red wine mushroom sauce and mashed potatoes on side πŸ˜‹ Oh my comfort roasted chicken πŸ₯ Anaknya ga bs hidup tanpa ayam πŸ˜‚ β–ͺβ–ͺβ–ͺ 🍴: Con Au Vin πŸ“: Madagaskar, Plaza Senayan Follow @BestFoodJKT for more food updates & turn on post notification to get the latest update from us πŸ˜‰ #BestFoodJKT #bestfood #Madagaskar #PlazaSenayan #RoastedChicken β€’ #devourpower #buzzfeedfood #darlingweekend #myfab5 #cheatmeal #eater #eatmunchies #foodography #foodiegram #f52grams #foodnetwork #foodislife #beautifulcuisines #foodislove #foodoftheday #buzzfeast #huffposttaste #spoonfeed #infatuation #vscofood #eatfamous #thekitchn #dailyfoodfeed #foodpornshare
Any plan for #dinner ? Head down to Tenya Tendon Indonesia nearest you is the great idea. Satisfy your hunger with our delicious Chicken Gyudon and many more awesome delish. ________ πŸ“·: @siapgendut . . . #tenyaID #tenyajakarta #gyudon #mendadakuliner #kulinerjkt #EEEEEATS #devourpower #buzzfeedfood #darlingweekend #foodography #foodiegram #f52grams #foodnetwork #foodislife #beautifulcuisines #foodislove #foodoftheday #buzzfeast #huffposttaste #spoonfeed #infatuation #eatfamous #thekitchn #onthetable #dailyfoodfeed #foodbeast #BestFoodJKT
Keep calm Duckie Friends! You're halfway through the week! Visit us for lunch today, and try our ζ˜ŽηˆεΈηŽ‹ι΄¨ Roast Duck. It's definitely delicious dish. Come, and proof it yourself! ________ πŸ“·: @jktfooddestination . . . #JKTFOODDESTINATION #theduckkingID #mendadakuliner #kulinerjkt #chinesefood #EEEEEATS #devourpower #buzzfeedfood #darlingweekend #foodography #foodiegram #f52grams #foodnetwork #foodislife #beautifulcuisines #foodislove #foodoftheday #buzzfeast #huffposttaste #spoonfeed #infatuation #eatfamous #thekitchn #onthetable #dailyfoodfeed #foodbeast #BestFoodJKT
β˜•"Coffee has always been a significant part of my life. For me, it's a chance to start my day and gather my thoughts - it's fuel for my creative process." ...Connor Fransa 🚩 Lippo Mall Kemang 🚩 Setiabudi One Building 🚩 World Trade Center 3 (opening soon) _______ πŸ“·: @jakarta_in_pictures . . . #classifiedID #classifiedjakarta #lunch #mendadakuliner #kulinerjkt #EEEEEATS #devourpower #buzzfeedfood #darlingweekend #foodography #foodiegram #f52grams #foodnetwork #foodislife #beautifulcuisines #foodislove #foodoftheday #buzzfeast #huffposttaste #spoonfeed #infatuation #eatfamous #thekitchn #onthetable #dailyfoodfeed #foodbeast #BestFoodJKT
Review from @bestfoodjkt untuk Bolu Gulung Abon Sapi dr Roti Tania πŸ€—πŸ€— Yang penasaran gmana rasanya yuk cepetan diorder . #Repost @bestfoodjkt with @get_repost ・・・ ⚠️ SESUAI JANJIKUH DI STORY - Nih bolu pake cabe dan daun bawang, pas buka aja aku kaget sendiri πŸ˜… aku ga tau bakal dikirimin ini. Setelah liat boxnya baru tau BOLU ROLL ABON SAPI! - Sebelum kalian DM aku tanyain ini 1. Rasanya gimana kak? Tau roti abon dong kan nah ini rasanya sama seperti itu cuma karena ini BOLU jadi lebih lembut rasanya 2. Kalau ga suka daun bawang gimana kak? SAMA DONG, aku juga ga suka daun bawang kok, ga berasa tenang aja karena dominan di abon sapinya, sampe tumpah2 kalo dipotong 😍 3. Kalau aku ga suka pedes gimana kak? Bolunya ga pedes ya guys, kalo pedes aku juga ga bs makan πŸ˜… Cabenya cm hiasan aja kok tenang 4. Kalau mau order gimana kak? Langsung chat aja ya ke @ rotitania, jangan DM ke aku ya 😣 β–ͺβ–ͺβ–ͺ Follow @BestFoodJKT for more food updates & turn on post notification to get the latest update from us πŸ˜‰ #BestFoodJKT #bestfood #RotiTania #bolugulung #rollcake #rollcakejakarta #abonsapi #jakartabarat #beautifulcuisines #buzzfeast #eatfamous #endorsement
Feast to d eyes n stomach. I think it s def one of d best #indonesian #gastronomy in #jakarta . #chefragil #nusagastronomy #kemang . #bestfoodjkt #rbeatsjkt #instafood #foodgasm
GIVE AWAY GIVE AWAY 🍦 ~ Aku paling suka cobain menu baru, kali ini menu baru dan aku pengen 3 ORANG dari kalian cobain juga!! (Baru launching hari ini produknya πŸ˜†) Jadi aku partneran sama @cafe_shirokuma buat give away dalam bentuk E-VOUCHER yg bisa kalian tukarkan langsung di outlet @cafe_shirokuma ya ! 3 PEMENANG aku random pick nomor comment πŸ‘Œ Masing masing pemenang akan dapat 2 produk seperti di fotoku (1 produk 2in1 cup + 1 soft serve pilihan kalian) - T&Cnya simple kok: 1. Follow @cafe_shirokuma & @bestfoodjkt 2. Like foto ini 3. Comment dengan tag temen kamu ajak mereka cobain 2in1 cup #BFJKTxShirokuma Contoh: "@rickamelinda penasaran nih sama 2in1 cup! #BFJKTxShirokuma " 4. Satu account boleh comment lebih dari 1 dan tag teman yang berbeda 😁 Makin banyak comment makin besar kesempatan kamu buat menang loh πŸ˜‰ - Aku tunggu ya sampai tanggal 14 Juli 2018. Pemenang akan aku umumin tanggal 15 Juli 2018 #BestFoodJKT #shirokuma #giveaway #giveawayindonesia #giveawayjakarta #summareconbekasi #kotakasabanka #gandariacity #margocitydepok #pondokindahmall #aeonmallbsdcity
Hello SUMMER part 2 with @ starbucksindonesia 🌞 ~ After office coffee and I'm so excited for their summer foods and beverages πŸ€— Ain't no summer without frappuccino 😎 ~ Pistachio Bon bon (Left) pistachio based but it's slightly sweet and Dark Mocha Pannacota (right) its dark chocolatey with a little hint of coffee πŸ˜‹ Oh you can ask for less syrup for less sweet flavor πŸ˜‰ β–ͺβ–ͺβ–ͺ πŸ“: Starbucks, Multiple Outlet Follow @BestFoodJKT for more food updates & turn on post notification to get the latest update from us πŸ˜‰ #BestFoodJKT #bestfood #starbucks #summerdrink #frappuccino β€’ #devourpower #buzzfeedfood #darlingweekend #myfab5 #cheatmeal #eater #eatmunchies #foodography #foodiegram #f52grams #foodnetwork #foodislife #beautifulcuisines #foodislove #foodoftheday #buzzfeast #huffposttaste #spoonfeed #infatuation #vscofood #eatfamous #thekitchn #dailyfoodfeed #foodpornshare
Already thinking what's for dinner tonight? Satisfy your craving with Japanese food from Tenya Indonesia. Come join us this afternoon for a dinner feast with your whole friends! ________ . . . #tenyaID #tenyajakarta #gyudon #mendadakuliner #kulinerjkt #EEEEEATS #devourpower #buzzfeedfood #foodography #foodiegram #f52grams #foodnetwork #foodislife #beautifulcuisines #foodislove #foodoftheday #buzzfeast #spoonfeed #infatuation #infojkt #onthetable #dailyfoodfeed #foodbeast #BestFoodJKT
Lunch time with colleagues. Sitting and tasting each other's food opens up healthy means of communications and can also help alleviate stress. Let's visit The Duck King Group restaurant now for today's lunch, and don't forget to bring your friends/colleague. ________ πŸ“·: @drgsteven . . . #theduckkingID #mendadakuliner #kulinerjkt #chinesefood #EEEEEATS #devourpower #buzzfeedfood #darlingweekend #foodography #foodiegram #f52grams #foodnetwork #foodislife #beautifulcuisines #foodislove #foodoftheday #buzzfeast #huffposttaste #spoonfeed #infatuation #eatfamous #thekitchn #onthetable #dailyfoodfeed #foodbeast #BestFoodJKT
Happy Monday Duckie Friends! ______ Lunch time is the best time of the day! πŸ‘‰For lunch today, we have special treat for you. Visit The Duck King restaurant at @baywalkmall_jkt and enjoy Fried Rice special price with only IDR29,8k++. T&C's applied. Info http://www.theduckking.com/news/367 ________ . . . #theduckkingID #mendadakuliner #kulinerjkt #chinesefood #EEEEEATS #devourpower #buzzfeedfood #darlingweekend #foodography #foodiegram #f52grams #foodnetwork #foodislife #beautifulcuisines #foodislove #foodoftheday #buzzfeast #huffposttaste #spoonfeed #infatuation #eatfamous #thekitchn #onthetable #dailyfoodfeed #foodbeast #BestFoodJKT @RepostIt_app
Indonesian food at it best, double stack of TAHU TELUR πŸ˜‹ Fried egg white tofu and these are delicious 😍 β–ͺβ–ͺβ–ͺ πŸ“: Tesate, Multiple Outlet Follow @BestFoodJKT for more food updates & turn on post notification to get the latest update from us πŸ˜‰ #BestFoodJKT #bestfood #tesate #tahutelur #Indonesianfood β€’ #devourpower #buzzfeedfood #darlingweekend #myfab5 #cheatmeal #eater #eatmunchies #foodography #foodiegram #f52grams #foodnetwork #foodislife #beautifulcuisines #foodislove #foodoftheday #buzzfeast #huffposttaste #spoonfeed #infatuation #vscofood #eatfamous #thekitchn #dailyfoodfeed #foodpornshare
Ready lagiii,, Sempat lamaa kosong. Kemplang Oven cumi, asli belinyu bangka. Diproses dengan cara diOven, tanpa minyak. Lengkap disajikan dengan cocolan sambal terasi bangka, Pedas dan Nikmat. Kemplang nya wangi dan tidak amis. Yukss diorder, Recomended buat dicoba... Lokasi β€’ Tangerang Pengiriman β€’Via Jne, Gojek ,Grab β€’ Fast Respon Wa : 0822 8100 2320 Ready di Tokopedia, Shopee dan Bukalapak. Search : Tiara Snack Bangka. #foodyid #makanapa #kwetiau #gofoodjkt #eatandtreats #bestfoodjkt #jktfoodbang #eatandcapture #kenyangtanpasesal #kulinerinfojakarta #jakartarandomeats #bakmiclubid #jktdelicacy #laparlagimakanlagi #tukangjajanmalam #myfoodiestory #dad_dish #jktinstafood #foodinlove .id #eatandhungry #kokofoodjournal #kenyangmantap
What's your plan for dinner tonight? Come, join us this afternoon for a great dinner at The Duck King Group restaurant and try our θ±‰ζ±θ’œθŒΈη‰›δ»”ιͺ¨ Steamed Beef Ribs with Black Bean Sauce and Garlic! It's definitely delicious, you'll love it! _________ πŸ“·: @cluelinary . . . #theduckkingID #cluelinary #kulinerjkt #chinesefood #EEEEEATS #devourpower #buzzfeedfood #darlingweekend #foodography #foodiegram #f52grams #foodnetwork #foodislife #beautifulcuisines #foodislove #foodoftheday #buzzfeast #huffposttaste #spoonfeed #infatuation #eatfamous #thekitchn #onthetable #dailyfoodfeed #foodbeast #BestFoodJKT
Indonesian food at it best, double stack of TAHU TELUR πŸ˜‹ Fried egg white tofu and these are delicious 😍 β–ͺβ–ͺβ–ͺ πŸ“: Tesate, Multiple Outlet Follow @BestFoodJKT for more food updates & turn on post notification to get the latest update from us πŸ˜‰ #BestFoodJKT #bestfood #tesate #tahutelur #Indonesianfood β€’ #devourpower #buzzfeedfood #darlingweekend #myfab5 #cheatmeal #eater #eatmunchies #foodography #foodiegram #f52grams #foodnetwork #foodislife #beautifulcuisines #foodislove #foodoftheday #buzzfeast #huffposttaste #spoonfeed #infatuation #vscofood #eatfamous #thekitchn #dailyfoodfeed #foodpornshare
from @theduckkingid - Happy Monday Duckie Friends! ______ Lunch time is the best time of the day! πŸ‘‰For lunch today, we have special treat for you. Visit The Duck King restaurant at @baywalkmall_jkt and enjoy Fried Rice special price with only IDR29,8k++. T&C's applied. Info http://www.theduckking.com/news/367 ________ . . . #theduckkingID #mendadakuliner #kulinerjkt #chinesefood #EEEEEATS #devourpower #buzzfeedfood #darlingweekend #foodography #foodiegram #f52grams #foodnetwork #foodislife #beautifulcuisines #foodislove #foodoftheday #buzzfeast #huffposttaste #spoonfeed #infatuation #eatfamous #thekitchn #onthetable #dailyfoodfeed #foodbeast #BestFoodJKT #infodiskon
Happy Monday Duckie Friends! ______ Lunch time is the best time of the day! πŸ‘‰For lunch today, we have special treat for you. Visit The Duck King restaurant at @baywalkmall_jkt and enjoy Fried Rice special price with only IDR29,8k++. T&C's applied. Info http://www.theduckking.com/news/367 ________ . . . #theduckkingID #mendadakuliner #kulinerjkt #chinesefood #EEEEEATS #devourpower #buzzfeedfood #darlingweekend #foodography #foodiegram #f52grams #foodnetwork #foodislife #beautifulcuisines #foodislove #foodoftheday #buzzfeast #huffposttaste #spoonfeed #infatuation #eatfamous #thekitchn #onthetable #dailyfoodfeed #foodbeast #BestFoodJKT
In need coffee just like my double chicks affogato. PS I loves their angry chick with Hokkaido milk icecream β˜• β–ͺβ–ͺβ–ͺ β˜•: Chick affogato (35k) angry chick (38k) πŸ“: North Pole, Gandaria City Follow @BestFoodJKT for more food updates & turn on post notification to get the latest update from us πŸ˜‰ Follow @BestFoodJKT for more food updates & turn on post notification to get the latest update from us πŸ˜‰ #BestFoodJKT #bestfood #northpole #affogato #gandariacity β€’ #devourpower #buzzfeedfood #darlingweekend #myfab5 #cheatmeal #eater #eatmunchies #foodography #foodiegram #f52grams #foodnetwork #foodislife #beautifulcuisines #foodislove #foodoftheday #buzzfeast #huffposttaste #spoonfeed #infatuation #vscofood #eatfamous #thekitchn #dailyfoodfeed #foodpornshare
#yukke (raw beef tartare) so sweet, #karubi , tongue, tomato , corn @ simply our most fave #yakiniku place in #jakarta : #esina #plazasenayan . My girls came out w happy tummy guaranteed. #bestfoodjkt #instafood #rbeatsjkt #foodgasm
Brunch table @beaujkt . Nice place, delish food!
Weekend feast with the whole family members? It's a good idea! Enjoy your lunch/dinner here at The Duck King Group restaurant. ________ Get 20% off on F&B for BNI credit card (Titanium, Platinum, World and Infinite BNI Co Branding, Affinity Platinum) with minimum IDR500k++ and maximum IDR1500k++ at @theduckingID all outlets (exclude Airport). T&C's applied. info www.THEDUCKKING.com/promotions. ________ πŸ“·: @devittanathallia . . . #theduckkingID #mendadakuliner #kulinerjkt #chinesefood #EEEEEATS #devourpower #buzzfeedfood #darlingweekend #foodography #foodiegram #f52grams #foodnetwork #foodislife #beautifulcuisines #foodislove #foodoftheday #buzzfeast #huffposttaste #spoonfeed #infatuation #eatfamous #thekitchn #onthetable #dailyfoodfeed #foodbeast #BestFoodJKT
South Jakarta say hello to @gayagelato.jakarta 😍 Congratulations for the grand opening! It's never too late for a gelato! 🍦😌 ~ They got new flavor too MALAGA Rum Raisin (PS it's contain alcohol) β–ͺβ–ͺβ–ͺ πŸ“: Gaya Gelato, Gandaria City Follow @BestFoodJKT for more food updates & turn on post notification to get the latest update from us πŸ˜‰ #BestFoodJKT #bestfood #gayagelato #gayagelatojakarta #gandariacity β€’ #devourpower #buzzfeedfood #darlingweekend #myfab5 #cheatmeal #eater #eatmunchies #foodography #foodiegram #f52grams #foodnetwork #foodislife #beautifulcuisines #foodislove #foodoftheday #buzzfeast #huffposttaste #spoonfeed #infatuation #vscofood #eatfamous #thekitchn #dailyfoodfeed #foodpornshare
Mixed fried carrot cake just like in Singapore πŸ™ˆ Tried several dish and it's surprisingly good πŸ˜‹ β–ͺβ–ͺβ–ͺ πŸ“: Singapore Koo Kee Follow @BestFoodJKT for more food updates & turn on post notification to get the latest update from us πŸ˜‰ #BestFoodJKT #bestfood #singaporekookee #pantaiindahkapuk β€’ #devourpower #buzzfeedfood #darlingweekend #myfab5 #cheatmeal #eater #eatmunchies #foodography #foodiegram #f52grams #foodnetwork #foodislife #beautifulcuisines #foodislove #foodoftheday #buzzfeast #huffposttaste #spoonfeed #infatuation #vscofood #eatfamous #thekitchn #dailyfoodfeed #foodpornshare
Seems like @genkjajan successfully made us hungry! πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹ . . Well, that's a sign to us to head down to the nearest Tendon Tenya today. . . πŸ“ Grand Indonesia Mall - Lantai 3A East Mall πŸ“ Mall Taman Anggrek - Lantai 4 πŸ“ St Moritz Mall (Lippo Mall Puri) _______ . . . #tenyaID #tenyajakarta #gyudon #mendadakuliner #kulinerjkt #EEEEEATS #devourpower #buzzfeedfood #jktinfo #infojkt #foodography #foodiegram #f52grams #foodnetwork #foodislife #beautifulcuisines #foodislove #foodoftheday #buzzfeast #huffposttaste #spoonfeed #infatuation #eatfamous #onthetable #dailyfoodfeed #foodbeast #BestFoodJKT
Yg ini Paket Komplit guys, Paket Ayam Geprek ditambah Tahu n Tempe, hmmm yummy πŸ’ƒ Pilihan pas untuk menu makan siang /malam yg semua orang sukaaa ya cuma Geprek SAy by Shandy Aulia πŸ˜†πŸ”₯πŸ˜‹ . Sambel Ijonya nagih SAy!! πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯ . . #gepreksaynagihsay #gepreksaytelukgong #gepreksayshandiaulia #shandyaulia #geprekshandyaulia #gepreksay #pedesnyanagihsay #gepreksaytelokgong #demenpedes #kulinerjakarta #jktfoodbang #jktfooddestination #anakjajan #jakartafoodlover #yukmakan #kulinerinfojakarta #zomatoid #jktfoodhunting #eatsssyyummy #missnomnom #bestfoodjkt #viral #foodislife #ayamgeprek #ayamgebuk
A Friends don't let friends drink alone! Enjoy BUY 1 GET 1 Bubble Tea everyday! Come visit us and treat your friends with our Bubble Tea! T&C's applied. Please ask friendly staf for more details. _______ . . . #FOOKALLDAY #FOOKYEW #chinesefood #foodie #jktfoodie #jktfoodbang #jktgo #ShanghaiIce #EEEEEATS #BestFoodJKT #lovefood #cheatmeal #eater #eatmunchies #foodography #foodiegram #f52grams #foodnetwork #foodislife #beautifulcuisines #foodoftheday #infatuation #vscofood #eatfamous #onthetable #dailyfoodfeed #foodbeast #eatfamous
Paket Nasi Ayam Gebuk cuma ada di Geprek SAy by Shandy Aulia πŸ˜†πŸ”₯ . Penasaran kan gimana cita rasa Ayam Gebuk ala Geprek SAy? Coba’in sekarang yuk untuk makan malam kamu! . Pilihan ayamnya ada Paha atau Dada, pilihan sambelnya? Ada 5 varian dooong πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯ . Soal harga jangan ditanya! Mulai dari 15.000 rupiah aja, SAy! πŸ‘πŸ»πŸ˜† . #gepreksaynagihsay #gepreksaytelukgong #gepreksayshandiaulia #shandyaulia #geprekshandyaulia #gepreksay #pedesnyanagihsay #gepreksaytelokgong #demenpedes #kulinerjakarta #jktfoodbang #jktfooddestination #anakjajan #jakartafoodlover #yukmakan #kulinerinfojakarta #zomatoid #jktfoodhunting #eatsssyyummy #missnomnom #bestfoodjkt #viral #foodislife #ayamgeprek #ayamgebuk
Sensasi nikmat dan pedes sambel Matah pada Ayam Geprek, plus nasi panas, plus tahu tempe, plus terong crispy, plus lalapan cuma ada di Geprek SAy by Shandy Aulia!! πŸ”₯πŸŒΆπŸ˜‹ . Dijamin nagih, SAy!!!! Yg didaerah teluk gong mampir yuk, utk daerah lain order skrg by Go Food yass πŸ˜† . . . #gepreksaynagihsay #gepreksaytelukgong #gepreksayshandiaulia #shandyaulia #geprekshandyaulia #gepreksay #pedesnyanagihsay #gepreksaytelokgong #demenpedes #kulinerjakarta #jktfoodbang #jktfooddestination #anakjajan #jakartafoodlover #yukmakan #kulinerinfojakarta #zomatoid #jktfoodhunting #eatsssyyummy #missnomnom #bestfoodjkt #viral #foodislife #ayamgeprek #ayamgebuk
next page →