#alhamdulillah

8,785,731 posts

Loading...
Google Pixel 2 XL sedia utk dpos ke bandar baru bangi.. Semoga selamat smpai ke tuan baru.. trima ksih support dan percaya sy @mzar_shoppe #alhamdulillah #trustedseller #mzarshoppe #teampixel #androidseller #android #androidmurah #iphoneseller #iphone #iphonemurah #postage #penang #bangi
Loading...
Minal aidzi wal faiddzin.. 😊 Assalamualaikum ukhti wah lama sekali @dndclothes_collection nggak muncul nih karena ada libur lebaran. Nah punya koleksi terbaru nih buat ukhti ada model terbaru loh juga restock yuk kepo in siapa kapan lagi ada gamis syari harga murah tapi kualitas terbaik yuk dibeli dibeli.. BELI BANYAK, DISKON BANYAK NAMA : umama kaftan HARGA : 130.000 beli 3 @ 125.000 UKURAN: Lihat digambar (ada pilihan warna lain) ORDER? Nama : Alamat Lengkap : No. Hp : Pesanan : #kids #bajuanakmurah #bajumuslimah #gamis #jilbab #cantik #ramadhan #alhamdulillah #modern #trendy #kerudungsegiempat #hijabinstan #hijabers #hijabmuslimah #hijab #gamismurah #gamissyari #gamiskatun #gamisjumbo #gamisanak #gamishijab #gamiscantiksyari #batik #batikmuslimah #batikcantik #batikmurah #tunik #tunikmurah #tunikcantikterbaru
Hidup adalah perjalanan. Kita tidak pernah tahu seberapa jauh perjalanan dan seberapa berat medannya. Yg kita tahu perjalanan itu pasti akan menemui ujungnya. Terimakasih ya Allah atas "pemandangan" dan pengalaman yg indah dari perjalanan sy ini. Orang tua yg memberikan segudang bekal utk selalu siap melangkah, keluarga yg hebat dan hangat, dan tentunya istri yg luar biasa yg sll jadi teman dekat, menjadi sahabat sejati dan sebagai pasangan utk bersama2 berjuang meraih kesuksesan dunia akherat. Allah begituuuuu baiknya, tak sebanding dgn apa sdh sy lakukan. Begitu bergantungnya kami..Berkahilah hidup kami ya Allah, sehingga menjadi hidup yg bermanfaat. Dampingilah kami ya Allah, sehingga kami selamat dalam perjalanan hidup kami ini. Serta peliharalah kami ya Allah, sehingga kami selalu dalam ketenangan dan kebahagiaan dunia akhirat. #syukuralhamdulillah #syukur #alhamdulillah #nikmat #grateful #life #happy #enjoy #enjoylife #home
This #Ramadhan has been very fulfilling for me both emotionally and spritually. One of beautiful #moments of Ramadhan is of course #iftar with my closest #friends 😁 had a blast chat with them, from talked about si literal anjing Peran Vani Budiman a.k.a Tobi that turned out to be female 😂 to talked about our (hopeful) bright future endeavours 🙏 #friendship #buddies #happiness #adayinthelife #blessed #alhamdulillah #throwback
Siapa yang tak down kalau kulit muka naik jerawat pasir batu bata konkrit mcm ni... . . Silap hari, sampai taknak keluar rumah sbb malu dgn masalah muka kronik mcm ni . . #Alhamdulillah .. dengan izin Allah... lepas pakai VCS berminggu cuba berbulan bulan sabar.. taraaaa...!! . . INI LAH HASILNYAAAAA 😍😍
Trima kasih sahabat sudi dtg rumah kita tahun ni..thun lepas kita beraya rumah drg.. Ni kisah nya sebab memasing ade brg nk ambk.. Kek shida kat aku Kuih raya aku kat shida Kuih raya shida kat shima Puding caramel aku kt shima..hahahahaha..jd nk xnk kena la jmpe..😂 #sahabatsusahsenang #menumeekarikerang #cocktailbuah #kekpisang #nuggetayam #syukurselalu #alhamdulillah #silaturahim @scrumptious_homemade @sheemaghazali_oven ❤❤❤
#ShabiraAizaKurnia #Alhamdulillah semakin membulat pipimu de... sehat trus ya..
Don't forget to be grateful 😇 . . #alhamdulillah
Lagi lagi dpt gift dr teman yg jauh d mata dekat di hati... Mksh ya mba semoga rejeki.y mengalir trus seperti air yg tidak pernh surut Amin yra... Kpn bisa ke jogja dan jl bareng sm teman yg satu ini 😘😘 #lgnyantaihbsmasakliathpternyatadptrejeki # #alhamdulillah # #mkshyaallah #
MENGALAMI MASALAH SUNBURN ? . . Kulit mudah sunburn ? Nuren nak bantu korang sabun tomato yang mampu menghilangkan sunburn . Bukan sahaja dipakai kulit wajah , satu badan pun boleh 😍 . . . 📲 DM / WS : 010-9481545 📲 DM / WS : 010-9481545 📲 DM / WS : 010-9481545 . . . #igshop #igshopmalaysia #igshoponline #seribella #serisoap #serinaara #serinaaraserum #seritoks #codkl #trustedseller #bazaar #bazaarmalaysia #igshoponline #syukurselalu #alhamdulillah
Harta yg paling berharga adalah keluarga.. Istana yg paling indah adalah keluarga.. "Lirik keluarga cemara😆😜🤣😍😘💙❤" #familytimes #fmilyday #familyphotos #lovefamily #syukur #sehat #alhamdulillah
Throwback raya 2014~2018 Tahun 2015 dan 2018 same plak pregnant nk masuk 7 bulan.. Alhamdulillah atas pinjaman Allah ini..semoga dapat menjaga amanah yg Allah berikan sebaik mungkin.. Semoga peningkatan umur dan bertambahnya ummat Muhammad ini seiring dgn bertambahnya kita mematangkan diri memperbaiki kelemahan ke arah kebaikan.. #lovemyfamily #tbraya #alhamdulillah
Stay strong. Make them wonder why you're still smiling 😉 Have a bright shiny day everyone! May Allah swt bless each and everyone of u 😘 #alhamdulillah
Kamera hanya bisa membekukan gambaran, tapi hati merekam semua kenangan agar esok bisa jadi lebih baik lagi ✨ . . Sisa foto at my hometown 🏡 Scarf by @purukambera #pakePuru #teamPuruKambera #momenlebaran #edisisyawal #alhamdulillah #feelblessed
Tempat amat terhad dan hampir penuh! Daftar sekarang melalui link ini https://bit.ly/2kNruJX Syarat penyertaan:- 1- Open live account di FullertonMarkets (ECN atau Variable). http://tinyurl.com/fullertonmelaka 2- Validate akaun anda dengan hanya IC dan Driving License. 3- Deposit minima USD50 sahaja. 4- Anda akan menerima email dan panggilan telefon dr kami untuk pengesahan. 5- Jumpa anda di sana! #auncapital #alhamdulillah #fullertonmarkets #bbma #omaally
Bismillah... Baik2 dengan mereka ya say Jangan rewel #alhamdulillah #tankstoallahswt
‏ولأن الصبر يحتاج إلى مقاومة للانفعال , وضبط للعواطف , وكبت للفطرة , فإن القرآن يصله بـاالله ويـزين عقباه: " ولئن صبرتم لهو خير للصابرين . ‏‎(( وَاصْبِرْ وَمَا صَبْرُكَ إِلَّا بِاللَّهِ ۚ وَلَا تَحْزَنْ عَلَيْهِمْ وَلَا تَكُ فِي ضَيْقٍ مِّمَّا يَمْكُرُونَ (127) إِنَّ اللَّهَ مَعَ الَّذِينَ اتَّقَوا وَّالَّذِينَ هُم مُّحْسِنُونَ (128) )) فهو الذي يعين على الصبر .
Alhamdulillah telah lahir putra pertama kami dgn selamat scra normal pd Hari Sabtu tgl 23 Juni 2018 jam 01.30 dini hari di RS Syafira Pekanbaru... #alhamdulillah #terimaksihyaRabb #penantian7thun
Horeee.. Akhirnya jd juga #tiramisu cantiknya 😍😍😘 setelah #surveybahankue di bln april.. Sbnrnya di bln april itu sdh jd satu resep, tp msh banyak evaluasinya.. Setelah berbulan2 kabita dengan tiramisu po sabar mbak @mike_queena yg hanya bisa diorder daerah jakarta dan sekitarnya sj.. Akhirnya googling resepnya chef gordon ramsay @gordongram di chanel youtobenya.. #alhamdulillah .. Berhasil #tiramisubyia 😍😍 Resep dishare nanti yaa😍😍😘😘
Kelisa psang sunroof BMW e90 34" 2stp. Terima kasih customer Kluang, Johor. 🔰kami juga ada berbagai jenis sunroof lain untuk dipilih. 💥softop 💥Hardtop 💥 2 step Merc, BMW, Honda dll 💥 One step (tk de stok buat ms ni) 🔰Khidmat mengecat juga disediakan. Jika berminat, ctc Omek Omek: ☎️ call shj 016-7723812 📱 http://www.wasap.my/60167723812 🛠pemasangan siap dlm sehari 🏁lokasi di belakang Wet World Batu Pahat Johor Http://www.wasap.my/60167723812 #alhamdulillah #sunroofdibatupahat #👍aftersalesservice @ OMEK Sunroof
Walaupun gerimis, maen ayunan ma lanjut terusss @askhaakbariaamoy #lagi #rilax #my #soon #me #alhamdulillah #happy
Minal aidzi wal faiddzin.. 😊 Assalamualaikum ukhti wah lama sekali @dndclothes_collection nggak muncul nih karena ada libur lebaran. Nah punya koleksi terbaru nih buat ukhti ada model terbaru loh juga restock yuk kepo in siapa kapan lagi ada gamis syari harga murah tapi kualitas terbaik yuk dibeli dibeli.. BELI BANYAK, DISKON BANYAK NAMA : danesa dress HARGA : 125.000 beli 3 @ 120.000 UKURAN: Lihat digambar (ada pilihan warna lain) ORDER? Nama : Alamat Lengkap : No. Hp : Pesanan : #kids #bajuanakmurah #bajumuslimah #gamis #jilbab #cantik #ramadhan #alhamdulillah #modern #trendy #kerudungsegiempat #hijabinstan #hijabers #hijabmuslimah #hijab #gamismurah #gamissyari #gamiskatun #gamisjumbo #gamisanak #gamishijab #gamiscantiksyari #batik #batikmuslimah #batikcantik #batikmurah #tunik #tunikmurah #tunikcantikterbaru
Minal aidzi wal faiddzin.. 😊 Assalamualaikum ukhti wah lama sekali @dndclothes_collection nggak muncul nih karena ada libur lebaran. Nah punya koleksi terbaru nih buat ukhti ada model terbaru loh juga restock yuk kepo in siapa kapan lagi ada gamis syari harga murah tapi kualitas terbaik yuk dibeli dibeli.. BELI BANYAK, DISKON BANYAK NAMA : levia dress HARGA : 120.000 beli 3 @ 115.000 UKURAN: Lihat digambar (ada pilihan warna lain) ORDER? Nama : Alamat Lengkap : No. Hp : Pesanan : #kids #bajuanakmurah #bajumuslimah #gamis #jilbab #cantik #ramadhan #alhamdulillah #modern #trendy #kerudungsegiempat #hijabinstan #hijabers #hijabmuslimah #hijab #gamismurah #gamissyari #gamiskatun #gamisjumbo #gamisanak #gamishijab #gamiscantiksyari #batik #batikmuslimah #batikcantik #batikmurah #tunik #tunikmurah #tunikcantikterbaru
Subhanallah..berada di antara hutan mati dg sisa pohon-pohon yg udah kering karena letusan merapi, dan hutan yg masih sangat hijau dibelakangnya..langit biru, dan dikelilingi orang” yg saya sayang..sungguh pemandangan yg akan slalu saya syukuri 🙏🏻🙏🏻 #papandayan #papandayan2665mdpl #deadforest #nature #happyme #happybaby #mom #sun #alhamdulillah
Minal aidzi wal faiddzin.. 😊 Assalamualaikum ukhti wah lama sekali @dndclothes_collection nggak muncul nih karena ada libur lebaran. Nah punya koleksi terbaru nih buat ukhti ada model terbaru loh juga restock yuk kepo in siapa kapan lagi ada gamis syari harga murah tapi kualitas terbaik yuk dibeli dibeli.. BELI BANYAK, DISKON BANYAK NAMA : lusia maxy HARGA : 125.000 beli 3 @ 120.000 UKURAN: Lihat digambar (ada pilihan warna lain) ORDER? Nama : Alamat Lengkap : No. Hp : Pesanan : #kids #bajuanakmurah #bajumuslimah #gamis #jilbab #cantik #ramadhan #alhamdulillah #modern #trendy #kerudungsegiempat #hijabinstan #hijabers #hijabmuslimah #hijab #gamismurah #gamissyari #gamiskatun #gamisjumbo #gamisanak #gamishijab #gamiscantiksyari #batik #batikmuslimah #batikcantik #batikmurah #tunik #tunikmurah #tunikcantik
always feeling grateful of countless blessings Allah gave you without you asked for 💝 #alhamdulillah #23062018
Cincin berlian pria siap pakai 💍 Rangka silver premium (lapis emas) Lab Grown Diamond from ROKU Luxury Diamond 💎 • Feel free for ask Erlis 0816210175 ————————————————————————— #Diamond #RokuDiamond #BerlianRoku #LabGrownDiamond #LifeStyle #CincinPria #GayaHidup #Fashion #Jewelry #Perhiasan #Lux #Cantik #Cincin #Kalung #Gelang #Anting #Berlian #KilauBerlian #CincinBerlian #AntingBerlian #GelangBerlian #KalungBerlian #WhiteGold #RoseGold #Gold #Silver #Kado #Hadiah #Erlis #Alhamdulillah
Beberapa tahun kemudian, si bayi yang udah makin gede ini gantian motret emaknya pakai kamera yang sama 😂 #Kodak 😁 #Kenangan #Alhamdulillah #WhatAMoment
Cincin berlian pria siap pakai 💍 Yellow diamond, rangka silver premium (lapis emas) Lab Grown Diamond from ROKU Luxury Diamond 💎 • Feel free for ask Erlis 0816210175 ————————————————————————— #Diamond #RokuDiamond #BerlianRoku #LabGrownDiamond #LifeStyle #CincinPria #GayaHidup #Fashion #Jewelry #Perhiasan #Lux #Cantik #Cincin #Kalung #Gelang #Anting #Berlian #KilauBerlian #CincinBerlian #AntingBerlian #GelangBerlian #KalungBerlian #WhiteGold #RoseGold #Gold #Silver #Kado #Hadiah #Erlis #Alhamdulillah
Walaupun harini ramai yang dah start keje..start sekolah..Kak SS masih busy lagi ni buat rumah terbuka seadanya.. . Baru je kejap tadi kawan2 whatsapp kata nak datang.. . Apa yang ada je lah ye..tak sempat nak tambah kuih raya..lemang pun tak sempat nak beli..tapi no worries wahai tetamuku..nasi impit tetap ada.. . Sedang elok je siap masa korang sampai nanti..boleh la makan panas-panas dengan kuah kacang.. . Haa..kan senang kalau ada periuk noxxa..sempat je kita nak prepare something untuk tetamu walaupun last minute.. . Thank you Noxxa sebab memudahkan kerja.. .
Это моя жизнь!!! И историю о моей жизни пишу я сама!!!! Один из лучших дней моей жизни 💖💖💖 #lovemylife #alhamdulillah #удивительныелюди @MoscowRedSquare
Cincin berlian pria siap pakai 💍 Blue deep diamond, rangka silver premium (lapis emas) Lab Grown Diamond from ROKU Luxury Diamond 💎 • Feel free for ask Erlis 0816210175 ————————————————————————— #Diamond #RokuDiamond #BerlianRoku #LabGrownDiamond #LifeStyle #CincinPria #GayaHidup #Fashion #Jewelry #Perhiasan #Lux #Cantik #Cincin #Kalung #Gelang #Anting #Berlian #KilauBerlian #CincinBerlian #AntingBerlian #GelangBerlian #KalungBerlian #WhiteGold #RoseGold #Gold #Silver #Kado #Hadiah #Erlis #Alhamdulillah
Awesome ❤ Like ❣ Comments ❣ Share ❣ Tags ❣ For More ⤵ @shayari.in ❤?#good_morning_all_my_sweet_and_lovely_followers FOLLOW @Shayari.in MORE____ ✔Turn Post Notification On👍 ✔Best Page Of Instagram👌🏼 ✔Follows Likes & Comments👍🏻 ✔Tag Your Friends👫 ✔Repost Allowed✌🏻 ⚪⚫🔴🔵 💕follow @shayari.in 💕🌸🌹🌸 💕follow @shayari.in 💕🌸🌹🌸 💕follow @nasar.ansari 💕🌸🌹🌸 💕follow @nasar.ansari 💕🌸🌹🌸 🔸 🔹 #jummah #jummahmubarak #jummamubarak #stayblessed #allah #muslim #alhamdulillah #durood #alhamdulillah #follow #my #page #followmypage #heart_never_liess 🔹 🔸 💕#turn_post_notification_on 💕🌸🌹🌸✔
Robbim kõrinishimni chiroyli qilganing kabi, taqdirimni ham gõzal qil! #inshaallah #alhamdulillah #islam #mylife #Qorakozginam ❤🌸
Bareng si bungsu..😙😙😙#alhamdulillah #slalutersenyum #3R #adeazril ..😎😍😎
Cincin berlian pria siap pakai 💍 Blue deep diamond, rangka silver premium (lapis emas) Lab Grown Diamond from ROKU Luxury Diamond 💎 • Feel free for ask Erlis 0816210175 ————————————————————————— #Diamond #RokuDiamond #BerlianRoku #LabGrownDiamond #LifeStyle #CincinPria #GayaHidup #Fashion #Jewelry #Perhiasan #Lux #Cantik #Cincin #Kalung #Gelang #Anting #Berlian #KilauBerlian #CincinBerlian #AntingBerlian #GelangBerlian #KalungBerlian #WhiteGold #RoseGold #Gold #Silver #Kado #Hadiah #Erlis #Alhamdulillah
next page →