#FayyadhTroopers2018

175 posts

Loading...
APA KAITAN RAJA ZULKARNAIN & YAKJUJ MAKJUJ? . Sebenarnya pendapat popular bahawa Zulkarnain adalah Iskandar Zulkarnain (Alexander The Great) telah dinafikan oleh ramai sarjana Islam kerana setelah di kaji latar belakang Iskandar Zulkarnain, ternyata bahawa beliau bukanlah seorang yang berperibadi mulia sebagaimana Zulkarnain yang diberitakan di dalam Al-Qur'an. . . YAKJUJ DAN MAKJUJ DARI BERBAGAI SUMBER Dari susut perkataan Yakjuj dan Makjuj, Imam Al-Alusi, Ibnu Manzur dan Al-Hafiz Ibnu Hajar berpendapat bahawa perkataan Yakjuj dan Makjuj berasal dari bahasa asing (bukan bahasa Arab). Sesetengah ulama lain mengatakan ia berasal dari bahasa Arab. . . Abul Kalam Azad pula menyatakan bahawa perkataan Yakjuj dan Makjuj berasal daripada bahasa Ibrani, dan pada asalnya ia adalah bahasa asing. Masyarakat Yunan menyebutnya sebagai Gog dan Magog. . . Alhamdulillah, PRE ORDER telah dibuka secara rasmi dan tidak sampai berapa jam, hampir 500 naskah telah ditempah. Jika anda berminat ingin dapatkan karya yang belum pernah diterbitkan seumpamanya di Malaysia, metodhologi berbeza dengan karya sedia ada, maka cepatlah bertindak. .... PRE ORDER akan ditutup sebaik sahaja 500 Naskah telah ditempah secara rasmi. Harga RM30.00 dan istimewanya anda akan dapat FREE BOOKMARK & SIGN PENULIS Ustaz @hadi_fayyadh. Boleh hubungi agen kami yang sah ...... INFINITY WAR : LEGENDA KITAB KEGELAPAN DARI MAKAM PURBA. . . Hubungi Sekarang! +601155250162 . #infinitywarhadifayyadh #hadifayyadhproduction #fayyadhtroopers2018 #life4islamic
Apakah objektif Marvel ditubuhkan? Siapakah watak sebenar Kapten Amerika didalam konspirasi dunia sebenar?? AGEN RAHSIA apakah yang sedang berselindung di sebalik tabir dirinya? ...... Nantikan kupasan di dalam buku infinity war hadi fayyadh ..... Cuba lihat penjuru bintang di dadanya.. Apa tu? SILA TONTON VIDEO SEBELUM INI, untuk memahamkan anda kronologinya. . . Dapatkan Sekarang! +60125643905 #FayyadhTroopers2018 #AbdullahBooks #MartabatkanWahyuPertamaNya #SemusimDiBarzakh #KetikaAzazilBerputusAsa #SemusimDiMahsyar #MengintaiAkuDiNeraka #EyesFromTheAbyss #InfinityWar
Loading...
APA KAITAN RAJA ZULKARNAIN & YAKJUJ MAKJUJ? . Sebenarnya pendapat popular bahawa Zulkarnain adalah Iskandar Zulkarnain (Alexander The Great) telah dinafikan oleh ramai sarjana Islam kerana setelah di kaji latar belakang Iskandar Zulkarnain, ternyata bahawa beliau bukanlah seorang yang berperibadi mulia sebagaimana Zulkarnain yang diberitakan di dalam Al-Qur'an. . . YAKJUJ DAN MAKJUJ DARI BERBAGAI SUMBER Dari susut perkataan Yakjuj dan Makjuj, Imam Al-Alusi, Ibnu Manzur dan Al-Hafiz Ibnu Hajar berpendapat bahawa perkataan Yakjuj dan Makjuj berasal dari bahasa asing (bukan bahasa Arab). Sesetengah ulama lain mengatakan ia berasal dari bahasa Arab. . . Abul Kalam Azad pula menyatakan bahawa perkataan Yakjuj dan Makjuj berasal daripada bahasa Ibrani, dan pada asalnya ia adalah bahasa asing. Masyarakat Yunan menyebutnya sebagai Gog dan Magog. . . Alhamdulillah, PRE ORDER telah dibuka secara rasmi dan tidak sampai berapa jam, hampir 500 naskah telah ditempah. Jika anda berminat ingin dapatkan karya yang belum pernah diterbitkan seumpamanya di Malaysia, metodhologi berbeza dengan karya sedia ada, maka cepatlah bertindak. .... PRE ORDER akan ditutup sebaik sahaja 500 Naskah telah ditempah secara rasmi. Harga RM29.90 dan istimewanya anda akan dapat FREE BOOKMARK & SIGN PENULIS Ustaz @hadi_fayyadh. Boleh hubungi agen kami yang sah ...... INFINITY WAR : LEGENDA KITAB KEGELAPAN DARI MAKAM PURBA. . . Hubungi Sekarang! +60125643905 #FayyadhTroopers2018 #AbdullahBooks #MartabatkanWahyuPertamaNya #SemusimDiBarzakh #KetikaAzazilBerputusAsa #SemusimDiMahsyar #MengintaiAkuDiNeraka #EyesFromTheAbyss #InfinityWar
Beli 2 buah buku dan ke atas dapat FREE POSTAGE tau. Kalau beli sebuah je, ada postage hihi . Mana lagi best ? Baik beli 2 buah buku ke atas kan..hehe . Promosi akan tamat pada bila-bila masa, dapatkan segera sebelum tamat okay 😉 . . Berminat boleh whatsapp sis, sebab sis nak beri harga menarik 😉 . . Whatsapp : 010-4230627 . . #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywarhadifayyadh2018 #comingsoonthelastkingdom #comingsoonduotangkapleleh #hadifayyadhproduction #fayyadhtroopers2018
Apakah objektif Marvel ditubuhkan? Siapakah watak sebenar Kapten Amerika didalam konspirasi dunia sebenar?? AGEN RAHSIA apakah yang sedang berselindung di sebalik tabir dirinya? ...... Nantikan kupasan di dalam buku infinity war hadi fayyadh ..... Cuba lihat penjuru bintang di dadanya.. Apa tu? SILA TONTON VIDEO SEBELUM INI, untuk memahamkan anda kronologinya. . .📍📚HUBUNGI SEKARANG📚📍 👉 📞 http://wasap.my/6019-9914029 👈 . #jombaca #Tambahilmutambahamal . #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheebssy #infinitywar #FayyadhTroopers2018
Beli 2 Buku PERCUMA 2 E-Book, FREE POSTAGE 🌷 . . MENGINTAI AKU DI NERAKA. . Malam ini aku berdiri di tebing nan tinggi. Bulan purnama kemilau dengan cahayanya. Bintang-bintang diam bertebaran di penjuru langit. . Aku disini dengan hati yang hancur kernanya. "Cinta .. Mengapa kau pergi ? Di kala ini aku sedang meniti kepayahan untuk melupakan .. Jangan tinggalkan aku sendirian .. Dukaku sekian lama jangan kau benamkan lagi, aku sudah cukup terseksa.." . Aleeya Qistina berputus asa dengan kehidupan. Tiada harapan mahupun bahu untuk disandarkan. Nekad untuk bunuh diri kian menebal. Namun Malam itu telah merubah segalanya. Pertemuan dengan lelaki melecur wajahnya dan bertatoo itu di disko telah membawa seribu cerita yang menakutkan. . Dia dipertontonkan pelbagai pengalaman aneh di dalam satu malam. Dia menempuh Jarak perjalanan itu yang dirasakan terlalu dekat walhal telah sebulan dia tidak kembali ke rumah. . Apakah situasi yang dia lalui sebenarnya yang dia fikir hanya satu malam sedangkan sebulan dia telah menghilangkan diri.? . Siapakah lelaki yang dia temui? Binatang yang menghantar makanan itu siapakah gerangannya dan banyak lagi kisah misteri aneh yang diceritakan. . . Karya @hadi_fayyadh ini adalah hadiah untukmu. Jangan biarkan ia berlalu. . . Sebuah buku hanya RM29.90. Sis nak beri harga menarik, nak tahu kena laa whatsapp sis. Jangan lambat-lambat..nanti promosi tamat 😉 . . Dapatkan Sekarang : 010-4230627 . . #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #infinitywarhadifayyadh2018 #thelastkingdom #comingsoonduotangkapleleh #hadifayyadhproduction #fayyadhtroopers2018
SIMBOL MEREKA DI MANA2! . . Sekeping wang kertas yang penuh makna di sebaliknya. Simbol piramid dan one eye yang dikaitkan dengan Dajjal itu sendiri. . . Nombor2 yang berkaitan penubuhan Freemason juga terdapat dalam sistem nombor yang dicampur menjadi sebuah nombor yang menghasilkan isyarat kepada para pengikutnya. . . Segalanya akan TERJAWAB dalam sebuah karya Konspirasi & Kontroversi #infinitywar by @hadi_fayyadh . . SELLING FAST .... 3000 NASKAH TERAKHIR! .... Sebuah buku yang menterjemahkan pelbagai agenda jahat yang tersembunyi melalui teknologi yang ada disekeliling kalian. ..... Buku yang penuh dengan kontroversi ini, dihadkan penerbitan secara eksklusif kerana terpaksa melalui beberapa tapisan sulit yang agak berat supaya ianya tidak menjadi bahan fitnah dan khabar angin semata ..... Pelbagai isu konspirasi dan rahsia tersembunyi di garap sesuai dengan tema DOMINASI KONSPIRASI ILUMINASI " Legenda Ramalan dari Kitab Kegelapan" yang bakal meletupkan adrenalin dan pemikiran anda. ..... Menjawab Rahsia Dunia yang disembunyikan ..... Agenda penaklukan Namrud Moden ..... Rahsia Dari Kitab Purba [ Ancient Book] ..... Jaringan Bawah Tanah membentuk penguasaan Israel Raya. ..... Maksud Epik disebalik filem Marvel dan sekutunya ..... Benarkah Turki Khalifah Islam Moden atau?? ..... Imam Mahdi akan muncul disebelah Timur?? ..... Kebangkitan Islam diufuk DiNusantara, benarkah ? ..... INFINITY WAR - RM30 M/S 315 3000 NASKAH LIMITED EDITION ONLINE SAHAJA . .📍📚HUBUNGI SEKARANG📚📍 👉 📞 http://wasap.my/6019-9914029 👈 . #jombaca #Tambahilmutambahamal . #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheebssy #infinitywar #FayyadhTroopers2018
"HIDUP KITA DALAM AKUARIUM DAJJAL! . . . Mutasi, penyakit dan Virus terbaharu adalah cubaan proksi Dajjal yang cuba melihat keberkesanan salah satu senjata mereka apabila Dajjal sudah mengisytiharkan dirinya di hadapan Khalayak. Virus dan Penawar dicipta supaya Dajjal dilihat sebagai Tuhan yang memberikan penyakit dan menyembuhkan. . . "Big Studio" yang sedang dibangunkan diseluruh Dunia nanti akan menjadi platform Dajjal membawa Hujan dan Kemarau dengan teknologi suara terkini, dan mengaburi manusia untuk terus kufur dengan menjadikannya Tuhan. . . Saat kehancuran sebuah Iluminasi" #ketikaazazilberputusasa . . . Boleh juga dapatkan segera #mengintaiakudineraka sekarang! . Dan berpeluang untuk memenangi Peraduan #bonanzahadifayyadh Iphone 8 dan Pakej Umrah untuk 2 orang! . Hubungi Sekarang! +601155250162 . #ketikaazazilberputusasa #bonanzahadifayyadh #hadifayyadhproduction #fayyadhtroopers2018 #life4islamic #dakwah
KENAPA BUKU INI SANGAT DICARI ? .... Memang susah betul nak cari buku Infinity War by @hadi_fayyadh , pusing semua kedai buku memang tak kan jumpa. Fuhh penat giler... 。。。 Ramai orang sudah mula buka mata, yang dahulu katanya taksub sangat dengan teori konspirasi laa, obses la, fanatik la, tapi sejak kita didedahkan dengan pelbagai kebenaran yang juga pernah diberi amaran oleh Nabi SAW maka ramai yang sudah mula sedar. 。。。 Sedar tentang apa sebenarnya? Mara bahaya yang sedang datang, fitnah dan keruntuhan IMAN yang maha dahsyat yang bakal menimpa kita semua. 。。。 Infinity War,.kenapa Infinity? Dimana ketika ini, manusia semakin lama semakin kosong rasa bertuhan dan imannya kepada Allah, yang akan membawa kepada peperangan akhir zaman yang dahsyat. 。。。。 Bacalah,.anda akan tahu dunia ini sudah terlalu kritikal. Dapatkan... 📍📚HUBUNGI SEKARANG📚📍 👉 📞 http://wasap.my/6019-9914029 👈 . #jombaca #Tambahilmutambahamal . #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheebssy #infinitywar #FayyadhTroopers2018
SIMBOL MEREKA DI MANA2! . . Sekeping wang kertas yang penuh makna di sebaliknya. Simbol piramid dan one eye yang dikaitkan dengan Dajjal itu sendiri. . . Nombor2 yang berkaitan penubuhan Freemason juga terdapat dalam sistem nombor yang dicampur menjadi sebuah nombor yang menghasilkan isyarat kepada para pengikutnya. . . Segalanya akan TERJAWAB dalam sebuah karya Konspirasi & Kontroversi #infinitywar by @hadi_fayyadh . . SELLING FAST .... 3000 NASKAH TERAKHIR! .... Sebuah buku yang menterjemahkan pelbagai agenda jahat yang tersembunyi melalui teknologi yang ada disekeliling kalian. ..... Buku yang penuh dengan kontroversi ini, dihadkan penerbitan secara eksklusif kerana terpaksa melalui beberapa tapisan sulit yang agak berat supaya ianya tidak menjadi bahan fitnah dan khabar angin semata ..... Pelbagai isu konspirasi dan rahsia tersembunyi di garap sesuai dengan tema DOMINASI KONSPIRASI ILUMINASI " Legenda Ramalan dari Kitab Kegelapan" yang bakal meletupkan adrenalin dan pemikiran anda. ..... Menjawab Rahsia Dunia yang disembunyikan ..... Agenda penaklukan Namrud Moden ..... Rahsia Dari Kitab Purba [ Ancient Book] ..... Jaringan Bawah Tanah membentuk penguasaan Israel Raya. ..... Maksud Epik disebalik filem Marvel dan sekutunya ..... Benarkah Turki Khalifah Islam Moden atau?? ..... Imam Mahdi akan muncul disebelah Timur?? ..... Kebangkitan Islam diufuk DiNusantara, benarkah ? ..... INFINITY WAR - RM30 M/S 315 3000 NASKAH LIMITED EDITION ONLINE SAHAJA . . Hubungi Sekarang! +601155250162 . #infinitywarhadifayyadh #hadifayyadhproduction #fayyadhtroopers2018 #life4islamic
S I A P A K A H M E R E K A ? ... Seorang lelaki berbangsa Yahudi, Mayer Amschel Baur (Rothschild) yang berada di Jerman pada 1760, telah melakukan perjanjian bersama Iblis untuk menjadi duta Iblis dan memastikan keturunannya melaksanakan setiap rancangan dalam menguasai manusia. ... .... Dia seperti yang diketahui adalah seorang penganut Yahudi Talmud dan mempunyai kepakaran didalam bidang sihir dan magik yang dipelajarinya dari kitab Kabbalah Yahudi. .... Dari Kitab Kabbalah itu Mayer Amschel Baur telah mempelajari cara untuk berhubung dengan Iblis sehingga dia berjaya membuat perjanjian dengan Iblis untuk melaksanakan tugasan serta rancangannya .... Iblis mendapat sokongan sehingga seluruh keluarga Rothschild adalah penyembah Iblis, maka bermulalah suatu kesinambungan bagi membentuk bencana besar dunia akhir zaman era moden. ... .... Iblis mengajar mereka konspirasi, sehingga mereka sedikit demi sedikit mulai menguasai dunia. Mereka telah mengaburi mata masyarakat dunia dengan melakonkan watak sebagai penganut Yahudi sejati. .... Sambungan dalam Infinity War By @hadi_fayyadh . . Hubungi Sekarang ! +60125643905 #FayyadhTroopers2018 #AbdullahBooks #MartabatkanWahyuPertamaNya #SemusimDiBarzakh #KetikaAzazilBerputusAsa #SemusimDiMahsyar #MengintaiAkuDiNeraka #EyesFromTheAbyss #InfinityWar
SIMBOL MEREKA DI MANA2! . . Sekeping wang kertas yang penuh makna di sebaliknya. Simbol piramid dan one eye yang dikaitkan dengan Dajjal itu sendiri. . . Nombor2 yang berkaitan penubuhan Freemason juga terdapat dalam sistem nombor yang dicampur menjadi sebuah nombor yang menghasilkan isyarat kepada para pengikutnya. . . Segalanya akan TERJAWAB dalam sebuah karya Konspirasi & Kontroversi #infinitywar by @hadi_fayyadh . . SELLING FAST .... 3000 NASKAH TERAKHIR! .... Sebuah buku yang menterjemahkan pelbagai agenda jahat yang tersembunyi melalui teknologi yang ada disekeliling kalian. ..... Buku yang penuh dengan kontroversi ini, dihadkan penerbitan secara eksklusif kerana terpaksa melalui beberapa tapisan sulit yang agak berat supaya ianya tidak menjadi bahan fitnah dan khabar angin semata ..... Pelbagai isu konspirasi dan rahsia tersembunyi di garap sesuai dengan tema DOMINASI KONSPIRASI ILUMINASI " Legenda Ramalan dari Kitab Kegelapan" yang bakal meletupkan adrenalin dan pemikiran anda. ..... Menjawab Rahsia Dunia yang disembunyikan ..... Agenda penaklukan Namrud Moden ..... Rahsia Dari Kitab Purba [ Ancient Book] ..... Jaringan Bawah Tanah membentuk penguasaan Israel Raya. ..... Maksud Epik disebalik filem Marvel dan sekutunya ..... Benarkah Turki Khalifah Islam Moden atau?? ..... Imam Mahdi akan muncul disebelah Timur?? ..... Kebangkitan Islam diufuk DiNusantara, benarkah ? ..... INFINITY WAR - RM29.90 M/S 315 . . Hubungi Sekarang! +60125643905 #FayyadhTroopers2018 #AbdullahBooks #MartabatkanWahyuPertamaNya #SemusimDiBarzakh #KetikaAzazilBerputusAsa #SemusimDiMahsyar #MengintaiAkuDiNeraka #EyesFromTheAbyss #InfinityWar
B I L I K K E B A L K I A M A T?? . . K E B A N G K I T A N D A R I M A K A M K E G E L A P A N ...... .... Konspirasi kepercayaan Kuno diteruskan sebagai satu kepercayaan bahawa Firaun dan Namrud akan kembali memerintah bersama Dajjal. Pemujaan dan persiapan kebangkitannya dilakukan dengan sebaiknya mengikut kronologi New World Order. ...... Dajjal akan menjadi peneraju yang maha dahsyat kepada pengakhiran peradaban manusia. Anda pernah menonton X MEN APOKALIPS? Saba el Nur itu siapa? Bagaimana dia dibangkitkan? ..... Mengapa perlu anda tahu semua ini? Supaya anda tidak terjerumus kepada fitnah Dajjal yang semakim hebat dari masa kesemasa. Beriman sahaja tanpa mengetahui agenda jahat musuh tidak mencukupi kerana mungkin jika rapuhnya iman, kita semua akan dimakan dengan mudah. ..... Disebabkan ada usaha untuk menggagalkan penerbitan buku #infinitywarhadifayyadh ini, maka pihak kami mengambil keputusan untuk mencetak edisi pertama dengan LIMITED EDITION 1000 NASKAH sahaja. ...... Alhamdulillah, PRE ORDER telah dibuka secara rasmi dan tidak sampai berapa jam, hampir 500 naskah telah ditempah. Jika anda berminat ingin dapatkan karya yang belum pernah diterbitkan seumpamanya di Malaysia, metodhologi berbeza dengan karya sedia ada, maka cepatlah bertindak. .... PRE ORDER akan ditutup sebaik sahaja 500 Naskah telah ditempah secara rasmi. Harga RM30.00 dan istimewanya anda akan dapat FREE BOOKMARK & SIGN PENULIS Ustaz @hadi_fayyadh. Boleh hubungi agen kami yang sah ...... INFINITY WAR : LEGENDA KITAB KEGELAPAN DARI MAKAM PURBA. . .📍📚HUBUNGI SEKARANG📚📍 👉 📞 http://wasap.my/6019-9914029 👈 . . #semusimdibarzakhlllfag1 #ketikaazazilberputusasalllfag1 #semusimdimahsyarlllfag1 #mengintaiakudinerakalllfag1 #eyesfromtheebssy #infinitywar #FayyadhTroopers #FayyadhTroopers2018
[ MEREMANG APABILA MEMBACANYA? KENAPA? ] Kerana ianya ditulis dari kisah yang benar. Ia bukan rekaan atau sekadar cerita di kedai kopi jalanan. Maka sebab itulah, mengapa novel Semusim Di Barzakh kini : 1. TOP 1 MPH Best Seller 2. TOP 10 POPULAR Best Seller Walau sebulan memasuki pasaran Popular Bookstore . . 3. Telah Memasuki cetakkan ke 5 dengan angka jualan hampir 30,000 dalam masa 4 bulan . 4. Menjadi Novel Best Hot Reads di The Curve Bookstores. 5. Novel yang diberi julukkan " Berhantu" sebahagian besar pembaca kami. Jom tunggu apa lagi, Dapatkan segera dari kami sekarang. . . . Rasailah dengan mata dan hati anda sendiri! Dapatkan Novel Semusim di Barzakh berserta autograph penulis hadi_fayyadh secara eksklusif dari kami. . Karya @hadi_fayyadh ini adalah hadiah untukmu. Jangan biarkan ia berlalu. JOM DAPATKANNYA! . . Boleh dapatkan segera #mengintaiakudineraka sekarang! . . Hubungi Sekarang! +60125643905 #FayyadhTroopers2018 #AbdullahBooks #MartabatkanWahyuPertamaNya #SemusimDiBarzakh #KetikaAzazilBerputusAsa #SemusimDiMahsyar #MengintaiAkuDiNeraka #EyesFromTheAbyss #InfinityWar
Cuba bayangkan, perjalanan di alam kubur. . Novel #semusimdimahsyar karya @hadi_fayyadh menceritakan seorg wanita yg bernama Iqlima Salsabilla yg tlh disahkan meninggal dunia akibat kegagalan pembedahan pemindahan hati. Dikebumikan selama 5 hari di alam kubur. Ayahnya bermimpi yg anaknya masih hidup dan meminta tlg kpd org kampung utk mengali semula kubur anaknya. Semasa hayatnya, Iqlima derhaka kepada org tuanya sehingga di azab di alam kubur. Perjalanan demi perjalanan di lalui oleh Iqlima, semasa di alam mahsyar Iqlima berjumpa dgn sorg wanita yg cantik umpama bidadari bernama Syarifah. Syarifah membantu meringankan perjalanan Iqlima untuk bertemu Allah. . Kasih seorg ibu membawa ke syurga, kasih seorg ayah x terhingga. . Menitis air mata melihat seorg anak derhaka kpd org tuanya. Berjasalah dgn mereka sehingga hayat di kandung badan. Andai syurga itu sudah tiada, maka hilanglah permata dunia... . . Boleh dapatkan segera #mengintaiakudineraka sekarang! . . Hubungi Sekarang! +60125643905 #FayyadhTroopers2018 #AbdullahBooks #MartabatkanWahyuPertamaNya #SemusimDiBarzakh #KetikaAzazilBerputusAsa #SemusimDiMahsyar #MengintaiAkuDiNeraka #EyesFromTheAbyss #InfinityWar
"APA LAGI YANG KAU MILIKI ANDAI TUHAN TIADA LAGI DI HATI .." By @hadi_fayyadh "Apakah Kau sedar, tanah yang kau pijak seharian itu adalah asal usulmu. . Makanan lazat yang kau bazirkan akhirnya jadi najis yang meloyakan. Wajah cantik yang cuba kau pamerkan, hanyalah lukisan-lukisan dan contengan kepalsuan.” . “Kau sebenarnya mempersiapkan diri kau hanya untuk tontonan. Memperlihatkan diri kau hebat, memperlihatkan diri kau mulia dan suci. . Walhal, kau tidak sedar, berapa banyak aib kau yang Tuhan telah sembunyikan.” . “Ada yang sanggup berlapar demi kelihatan kurus dan menawan. Kau pula mungkin, habis ratusan atau ribuan ringgit untuk tampak elegan dan bergaya.” . “Sedangkan mungkin kau tak sedar, kau sedang melayan sikap ‘perasan’ hingga kau rasa, orang saling memandang dan kau jadi tumpuan perhatian.” . “Hei, apa tu ? bangkitlah dari tidur yang melelapkan. Dunia tercipta untuk kau, tapi kau tercipta bukan untuk dunia. Apa yang kau makan, itulah yang akan dipertanggungjawabkan.. .” “Apa yang sedang kau bicarakan ini? Aku tidak mengerti. Aku mula keliru dengan kenyataan demi kenyataan. “ Lelaki tadi menjawab. “ Apa yang membawa kau kesini wahai saudari?” Bukankah kekecewaan dan kehampaan menjadi seorang hamba kepada TuhanNYA, lalu kau ingin memberontak dan membentak. “ . Lalu, kemana kau buang sebuah harga dirimu yang telah hilang? Kau biarkan sahaja atau kau kutip kembali semuanya ?.. . Petikan Novel #mengintaiakudineraka . . Hubungi Sekarang! +60125643905 #FayyadhTroopers2018 #AbdullahBooks #MartabatkanWahyuPertamaNya #SemusimDiBarzakh #KetikaAzazilBerputusAsa #SemusimDiMahsyar #MengintaiAkuDiNeraka #EyesFromTheAbyss #InfinityWar
AZABNYA SEKSAAN DARIPADANYA! . . Saat ia ditulis, ada tangisan yang mengiringi.. ada ketakutan yang disembunyi, ada cinta yang bersemi, ada mistik ibrah disentuh kalam dari Ilahi.. . . Ia memanggil setiap jiwa yang membacanya.. . . Ia menyerap dalam-dalam sehingga kau terasa dia adalah kamu, kamu adalah dia .. . . Aneh, luarbiasa.. Peradaban penulisan yang tercetus dari kisah benar yang datang dari relung perasaan.. . . Bongkar dan rasai pengalaman sendiri.. . . Novel Triller Islami Semusim Di Barzakh . Karya @hadi_fayyadh ini adalah hadiah untukmu. Jangan biarkan ia berlalu. JOM DAPATKANNYA. . . Ayuh, dalami dan selusuri perjalanan kembara novel-novel karya beliau #semusimdibarzakh , #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahysar Dan yang terbaru, #mengintaiakudineraka yang telah mencecah jualan luarbiasa sejak diperkenalkan seminggu yang lepas. . . Boleh dapatkan segera #mengintaiakudineraka sekarang! . . Hubungi Sekarang! +60125643905 #FayyadhTroopers2018 #AbdullahBooks #MartabatkanWahyuPertamaNya #SemusimDiBarzakh #KetikaAzazilBerputusAsa #SemusimDiMahsyar #MengintaiAkuDiNeraka #EyesFromTheAbyss #InfinityWar
Apakah objektif Marvel ditubuhkan? Siapakah watak sebenar Kapten Amerika didalam konspirasi dunia sebenar?? AGEN RAHSIA apakah yang sedang berselindung di sebalik tabir dirinya? ...... Nantikan kupasan di dalam buku infinity war hadi fayyadh ..... Cuba lihat penjuru bintang di dadanya.. Apa tu? SILA TONTON VIDEO SEBELUM INI, untuk memahamkan anda kronologinya. . . Dapatkan Sekarang! +60125643905 #FayyadhTroopers2018 #AbdullahBooks #MartabatkanWahyuPertamaNya #SemusimDiBarzakh #KetikaAzazilBerputusAsa #SemusimDiMahsyar #MengintaiAkuDiNeraka #EyesFromTheAbyss #InfinityWar
L I M I T E D 5000 N A S K A H : K E B A N G K I T A N D A R I M A K A M K E G E L A P A N ...... .... Konspirasi kepercayaan Kuno diteruskan sebagai satu kepercayaan bahawa Firaun dan Namrud akan kembali memerintah bersama Dajjal. Pemujaan dan persiapan kebangkitannya dilakukan dengan sebaiknya mengikut kronologi New World Order. ...... Dajjal akan menjadi peneraju yang maha dahsyat kepada pengakhiran peradaban manusia. Anda pernah menonton X MEN APOKALIPS? Saba el Nur itu siapa? Bagaimana dia dibangkitkan? ..... Mengapa perlu anda tahu semua ini? Supaya anda tidak terjerumus kepada fitnah Dajjal yang semakim hebat dari masa kesemasa. Beriman sahaja tanpa mengetahui agenda jahat musuh tidak mencukupi kerana mungkin jika rapuhnya iman, kita semua akan dimakan dengan mudah. ..... Disebabkan ada usaha untuk menggagalkan penerbitan buku #infinitywarhadifayyadh ini, maka pihak kami mengambil keputusan untuk mencetak edisi pertama dengan LIMITED EDITION 3000 NASKAH sahaja. ...... Alhamdulillah, PRE ORDER telah dibuka secara rasmi dan tidak sampai berapa jam, hampir 1000 naskah telah ditempah. Jika anda berminat ingin dapatkan karya yang belum pernah diterbitkan seumpamanya di Malaysia, metodhologi berbeza dengan karya sedia ada, maka cepatlah bertindak. .... PRE ORDER akan ditutup sebaik sahaja 3000 Naskah telah ditempah secara rasmi. Harga RM30.00. Boleh hubungi agen kami yang sah ...... INFINITY WAR : LEGENDA KITAB KEGELAPAN DARI MAKAM PURBA. . . Hubungi Sekarang! +60125643905 #FayyadhTroopers2018 #AbdullahBooks #MartabatkanWahyuPertamaNya #SemusimDiBarzakh #KetikaAzazilBerputusAsa #SemusimDiMahsyar #MengintaiAkuDiNeraka #EyesFromTheAbyss #InfinityWar
INFINITY WAR MENJAWAB 12 PROKSI PERSOALAN BESAR KONSPIRASI ..... LAST STOK 250 BUAH TERAKHIR.... TIDAK DIJUAL DI KEDAI BUKU EDISI KHAS ( RAMADHAN ) .... SELLING FAST. PERCUMA POSTAGE ... .... Lai ... lai....nak tutup kedai sudaaa.. . . Hubungi Sekarang! +60125643905 #FayyadhTroopers2018 #AbdullahBooks #MartabatkanWahyuPertamaNya #SemusimDiBarzakh #KetikaAzazilBerputusAsa #SemusimDiMahsyar #MengintaiAkuDiNeraka #EyesFromTheAbyss #InfinityWar
SELLING FAST .... .... Sebuah buku yang menterjemahkan pelbagai agenda jahat yang tersembunyi melalui teknologi yang ada disekeliling kalian. ..... Buku yang penuh dengan kontroversi ini, dihadkan penerbitan secara eksklusif kerana terpaksa melalui beberapa tapisan sulit yang agak berat supaya ianya tidak menjadi bahan fitnah dan khabar angin semata ..... Pelbagai isu konspirasi dan rahsia tersembunyi di garap sesuai dengan tema DOMINASI KONSPIRASI ILUMINASI " Legenda Ramalan dari Kitab Kegelapan" yang bakal meletupkan adrenalin dan pemikiran anda. ..... Menjawab Rahsia Dunia yang disembunyikan ..... Agenda penaklukan Namrud Moden ..... Rahsia Dari Kitab Purba [ Ancient Book] ..... Jaringan Bawah Tanah membentuk penguasaan Israel Raya. ..... Maksud Epik disebalik filem Marvel dan sekutunya ..... Benarkah Turki Khalifah Islam Moden atau?? ..... Imam Mahdi akan muncul disebelah Timur?? ..... Kebangkitan Islam diufuk DiNusantara, benarkah ? ..... HUBUNGI SEGERA +60125643905 SEKARANG RM30 M/S 315 5000 NASKAH LIMITED EDITION ONLINE SAHAJA #FayyadhTroopers2018 #AbdullahBooks #MartabatkanWahyuPertamaNya #SemusimDiBarzakh #KetikaAzazilBerputusAsa #SemusimDiMahsyar #MengintaiAkuDiNeraka #EyesFromTheAbyss #InfinityWar
SELLING FAST .... .... Sebuah buku yang menterjemahkan pelbagai agenda jahat yang tersembunyi melalui teknologi yang ada disekeliling kalian. ..... Buku yang penuh dengan kontroversi ini, dihadkan penerbitan secara eksklusif kerana terpaksa melalui beberapa tapisan sulit yang agak berat supaya ianya tidak menjadi bahan fitnah dan khabar angin semata ..... Pelbagai isu konspirasi dan rahsia tersembunyi di garap sesuai dengan tema DOMINASI KONSPIRASI ILUMINASI " Legenda Ramalan dari Kitab Kegelapan" yang bakal meletupkan adrenalin dan pemikiran anda. ..... Menjawab Rahsia Dunia yang disembunyikan ..... Agenda penaklukan Namrud Moden ..... Rahsia Dari Kitab Purba [ Ancient Book] ..... Jaringan Bawah Tanah membentuk penguasaan Israel Raya. ..... Maksud Epik disebalik filem Marvel dan sekutunya ..... Benarkah Turki Khalifah Islam Moden atau?? ..... Imam Mahdi akan muncul disebelah Timur?? ..... Kebangkitan Islam diufuk DiNusantara, benarkah ? ..... HUBUNGI AGEN SAH KAMI SEKARANG RM30 M/S 315 5000 NASKAH LIMITED EDITION ONLINE SAHAJA . . Hubungi Sekarang! +60125643905 #FayyadhTroopers2018 #AbdullahBooks #MartabatkanWahyuPertamaNya #SemusimDiBarzakh #KetikaAzazilBerputusAsa #SemusimDiMahsyar #MengintaiAkuDiNeraka #EyesFromTheAbyss #InfinityWar
A P A P U N F I T N A H N Y A B E R S I A P S E D I A L A H ..... IBLIS dan bala tenteranya kelihatan telah hampir sampai kepada kemuncak agenda menarik seberapa ramai anak cucu cicit Adam A.S. ke Neraka sebelum peluang itu berakhir dengan Sunnatullah yang telah ditentukan .... Hebatnya IBLIS ialah walaupun dia tahu akhirnya dia dan bala tenteranya akan dihancurkan oleh Allah SWT sebagaimana Firaun, Namrud dan sebagainya, namun berputus asa tidak sesekali kerana dendam dan ammarahnya tidak akan sirna walau ribuan tahun dia hidup berhembus nafas dengki dan iri hati. .... Yakinlah, fitnah itu semakin hampir dan MALAYSIA tidak terkecuali. Mohon doa di Bulan Ramadhan ini agar seluruh Ummat Islam diselamatkan kerna mereka akan datang dengan pelbagai “ Kebaikkan” dan “ Kelazatan” kehidupan yang bakal dijanjikan. ..... Jangan berlengah lagi, sediakan perisai IMAN yang mantap, kerana kehancuran itu amat Dahsyat sehingga kau tidak sedar bahawa betapa halusnya jarum Iblis merasukmu dan memperdayakanmu. ..... Maka berbondong-bondonglah manusia, yang pelbagai termasuk cerdik pandai agama, yang hanya belajar diatas kertas bukan meresap di dalam dada dan amal kehidupan, mencari glamour dan populariti dan takut menyatakan kebenaran sehingga membawa ramai pengikutnya bersama-samanya. .... Teknologi akan mengaburi kita, VIRAL akan melekakan kita, TRENDING akan membuatkan kita berlumba-lumba, pemimpin akan mula bersekongkol dengan legasi hamba dunia, rakyat tenggelam dalam janji manis manifestonya, maka akhirnya lenyaplah generasi yang akan masuk ke Syurga. ..... Ya Allah selamatkanlah kami, kerna sesungguhnya kami sedang merasakan SIPEMBAWA FITNAH yang disebut sejak ribuan tahun itu amat hampir menemui kami, kuatkan IMAN kami dan teguhkan saf kami menghadapinya, . .. Amin Ya Rabb . . Hubungi Sekarang! +60125643905 #FayyadhTroopers2018 #AbdullahBooks #MartabatkanWahyuPertamaNya #SemusimDiBarzakh #KetikaAzazilBerputusAsa #SemusimDiMahsyar #MengintaiAkuDiNeraka #EyesFromTheAbyss #InfinityWar
KAF FA RA : PENAKLUKAN BAITUL MAQDIS #ketikazazilberputusasa . “Tidak akan terjadi kiamat sehingga waktu terasa pendek, maka setahun dirasakan seperti sebulan, sebulan dirasakan seperti seminggu, seminggu dirasakan seperti sehari, sehari dirasakan seperti satu jam dan satu jam dirasakan seperti satu kilatan api” (HR Tirmizi) . Apakah kita masih merasa selamat untuk tidak melakukan sebarang persiapan untuk menghadapinya? Jangan lengahkan masa anda, dihadapanmu ada suatu FITNAH besar yang bakal melanda. Jangan persiakan masa dan ruang yang telah Allah berikan. . Ayuh bongkarkan sesuatu makna sebuah kembara yang akan membawa kalian masuk ke dimensi yang sukar untuk dibayangkan. Novel Ketika Azazil Berputus Asa, oleh @hadi_fayyadh hasil adaptasi daripada Hadis dan Al Quran merungkai misteri Dunia Akhir Zaman. . . Hubungi Segera: +60125643905 #FayyadhTroopers2018 #AbdullahBooks #MartabatkanWahyuPertamaNya #SemusimDiBarzakh #KetikaAzazilBerputusAsa #SemusimDiMahsyar #MengintaiAkuDiNeraka #EyesFromTheAbyss #InfinityWar
SAAT HIDAYAHNYA DATANG! . . Repost @casa_chinta Hidayah Allah datang dalam pelbagai cara. Buku pertama ku baca karya ustaz Hadi Fayyadh ialah Semusim Di Barzakh. Helaian demi helaian ku buka, makin berdebar dada. Aku menangis mengenang dosa silam. Adakah aku dalam watak itu? Sudikah Tuhan mengampuniku... . . Terlalu takut diriku ini kerana ku tahu, destinasi seterusnya bagi ku #semusimdibarzakh ... BAIKKAH ATAU SEBALIKNYA . . Ayuh, jom dapatkan novel best seller #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar di pasaran sekarang. . Karya @hadi_fayyadh ini adalah hadiah untukmu. Jangan biarkan ia berlalu. JOM DAPATKANNYA! . . Boleh dapatkan segera #mengintaiakudineraka sekarang! . . Hubungi Sekarang! +60125643905 #FayyadhTroopers2018 #AbdullahBooks #MartabatkanWahyuPertamaNya #SemusimDiBarzakh #KetikaAzazilBerputusAsa #SemusimDiMahsyar #MengintaiAkuDiNeraka #EyesFromTheAbyss #InfinityWar
"ALLAH..MAHA DAHSYATNYA?" . Rasulullah SAW bersabda : " Kalaulah kamu tahu, apa yang aku tahu, nescaya kalian akan banyak menangis daripada ketawa" . Jom kumpul koleksi Novel Terbaik No1 Malaysia. . . Dapatkan novel #mengintaiakudineraka yang bakal membangkitkan rasa kehambaan dan saspen yang 100 kali ganda dari biasa. . Dan berpeluang untuk memenangi Peraduan #bonanzahadifayyadh Wang Tunai Rm1000 , Iphone 8 dan Pakej Umrah untuk 2 orang! . . Jom dapat kan Novel Islamik Terbaik Terbaru "MENGINTAI AKU DARI NERAKA". . Dapatkannya dengan kami segera :+60125643905 #FayyadhTroopers2018 #AbdullahBooks #MartabatkanWahyuPertamaNya #SemusimDiBarzakh #KetikaAzazilBerputusAsa #SemusimDiMahsyar #MengintaiAkuDiNeraka #EyesFromTheAbyss #InfinityWar
Siapakah watak sebenar Kapten Amerika didalam konspirasi dunia sebenar?? AGEN RAHSIA apakah yang sedang berselindung di sebalik tabir dirinya? ...... Nantikan kupasan di dalam buku infinity war hadi fayyadh ..... Cuba lihat penjuru bintang di dadanya.. Apa tu? SILA TONTON VIDEO SEBELUM INI, untuk memahamkan anda kronologinya. . . Dapatkan Sekarang! +60125643905 #FayyadhTroopers2018 #AbdullahBooks #MartabatkanWahyuPertamaNya #SemusimDiBarzakh #KetikaAzazilBerputusAsa #SemusimDiMahsyar #MengintaiAkuDiNeraka #EyesFromTheAbyss #InfinityWar
SEBUAH KENYATAAN YANG TIDAK DISANGKAL .... By @hadi_fayyadh ... Presiden Amerika Syarikat Barrack Obama telah mengeluarkan satu kenyataan yang agak pelik semasa ditemuramah oleh CNN. .... “Saya suka MJ. Saya membesar mendengar lagunya. Ia satu kehilangan yang besar tapi saya jamin tiada konspirasi dalam kematiannya”. ... Kenapa seorang Presiden beria-beria cakap tiada konspirasi dalam kematian MJ sebelum keputusan rasmi autopsy MJ dikeluarkan? ..... Kalau betullah MJ hendak membunuh diri, buat apa dia beria-beria nak berlatih selama 2 bulan untuk konsertnya? .... Keluarga MJ inginkan MJ dikebumikan secara Islam. Tapi CIA telah muncul dan memberi ugutan jika pengebumian secara Islam dilakukan secara terang terangan dalam TV. ,... Ugutannya ialah Katherine, ibu MJ tidak akan mendapat hak penjagaan anak-anak MJ sebaliknya Debbie Rowe yang akan dapat. .... Apakah yang berlaku lanjutan daripada kronologi kematiannya? Ikuti pembongkaran rahsia ini Hubungi segera!! +60125643905 #FayyadhTroopers2018 #AbdullahBooks #MartabatkanWahyuPertamaNya #SemusimDiBarzakh #KetikaAzazilBerputusAsa #SemusimDiMahsyar #MengintaiAkuDiNeraka #EyesFromTheAbyss #InfinityWar
"SERIUS.. SERAM LAIN MACAM BACA WAKTU MALAM.." . Sukar nak cakap, kalau dari semusim di Barzakh dah boleh feel tentang alam kematian, yang ni lagilah padu... Seram, takut semuanya ada. . Kisahnya sukar dijangkakan dan pengakhirannya sangat menyedihkan bagai jatuh ditimpa tangga, dan ini suatu peringatan berguna sebagai seorang anak. . . Pembacaannya membuka dimensi hati mereka yang masih derhaka dengan Allah dan ibu bapa. Terkadang, air mata ni susah nak stop, beratnya rasa dosa. . Mari bina kekuatan dan iman. Selusuri sebuah cerita benar yang bakal menggugah. Karya @hadi_fayyadh ini cukup indah dengan metafora agama yang tercipta. . Jom dapatkan #semusimdimahsyar . Jangan tunggu lagi, Cepat dapatkan segera dengan kami segera. . Boleh dapatkan segera #mengintaiakudineraka sekarang! . . Hubungi Sekarang! +60125643905 #FayyadhTroopers2018 #AbdullahBooks #MartabatkanWahyuPertamaNya #SemusimDiBarzakh #KetikaAzazilBerputusAsa #SemusimDiMahsyar #MengintaiAkuDiNeraka #EyesFromTheAbyss #InfinityWar
[ KHURAFAT ADALAH MAKANAN SAYA : KISAH NOVEL ASPIRASI UNTUK BERUBAH ] Dia menulis : "Selama ini sy brpgg dgn keprcyaan tahyul, khurafat tu adalh mknn sy, sy lbih prcyakan 'pndamping' sbg penylmt sy bila sy diancam. amalan saka dr nenek moyang sy, mantera serapah syirik selalunya sy amlkn stiap mlm. Sy slalu nmpk jelmaan makhluk yg mnkutkn wlupn sy yakin dgn bnda tu. Sy tidk prnh tahu akibat mgamalkn amaln cmtu, sy rs slamt wlupn sy trpksa korbankn darah sy setiap sbulan skli. Perjnjian sy dgn makhluk tu trkadng buat sy derita. Sy tak pernh tahu akibt bershbt dgn bnda2 cmni. Kish humaira dlm smusim di brzkh ni bg sy impak yg sgt besr. Sy tkut. Sy mula nk buang bnda tu. Mcm2.cbrn sy lalui. Apa yg diceritakn dlm novel tu mmg hmpir sma dgn kish hidup sy. Wlupn sukr utk sy buang bnda tu alhmdulillah perawtn islam.yg sy lalui sdikit sbyk mmbntu sy cr khidupn sy kmbli. Benar, khurafat dan syirik xkn prnh mmbhgiakn kita.wlupn kita sihir org utk kpntgn pribdi. Sy tringin nk.jmp.hadi fayyadh... penulisnnya byk sedarkn org. Syukur pd Allah" . . . . Sungguh hidayah Itu milik Allah. Tidak ada yang mampu menghalangnya andai itu taqdirnya. Apakah yang dilalui dan dirasainya? Sesuatu yang telah mengubah 100% paradigma mentalitinya. Ayuh, selaminya bersama kami. Dapatkan Novel Triller Best Seller Semusim Di Barzakh di pasaran sekarang. Ayuh, selaminya bersama kami. Dapatkan Novel Triller Best Seller Semusim Di Barzakh di pasaran sekarang. . Jom dapat kan Novel Islamik terbaik #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar . . Dapatkannya dengan kami segera +60125643905 #FayyadhTroopers2018 #AbdullahBooks #MartabatkanWahyuPertamaNya #SemusimDiBarzakh #KetikaAzazilBerputusAsa #SemusimDiMahsyar #MengintaiAkuDiNeraka #EyesFromTheAbyss #InfinityWar
"RUNTUHNYA EMPAYAR IBLIS!" . . By @hadi_fayyadh . Mutasi, penyakit dan Virus terbaharu adalah cubaan proksi Dajjal yang cuba melihat keberkesanan salah satu senjata mereka apabila Dajjal sudah mengisytiharkan dirinya di hadapan Khalayak. . Virus dan Penawar dicipta supaya Dajjal dilihat sebagai Tuhan yang memberikan penyakit dan menyembuhkan. . . "Big Studio" yang sedang dibangunkan diseluruh Dunia nanti akan menjadi platform Dajjal membawa Hujan dan Kemarau dengan teknologi suara terkini, dan mengaburi manusia untuk terus kufur dengan menjadikannya Tuhan. . . Ketahuinya dan alaminya, Novel Epik Akhir Zaman Pertama Ketika Azazil Berputus Asa pengembaraan ke Timur, . . Karya @hadi_fayyadh ini adalah hadiah untukmu. Jangan biarkan ia berlalu. JOM DAPATKANNYA! . . Boleh dapatkan segera #mengintaiakudineraka sekarang! . . Hubungi Sekarang! +60125643905 #FayyadhTroopers2018 #AbdullahBooks #MartabatkanWahyuPertamaNya #SemusimDiBarzakh #KetikaAzazilBerputusAsa #SemusimDiMahsyar #MengintaiAkuDiNeraka #EyesFromTheAbyss #InfinityWar
"TIADA MANUSIA MAHU BERBUAT JAHAT" . . By @hadi_fayyadh . Mutasi, penyakit dan Virus terbaharu adalah cubaan proksi Dajjal yang cuba melihat keberkesanan salah satu senjata mereka apabila Dajjal sudah mengisytiharkan dirinya di hadapan Khalayak. . Virus dan Penawar dicipta supaya Dajjal dilihat sebagai Tuhan yang memberikan penyakit dan menyembuhkan. . . "Big Studio" yang sedang dibangunkan diseluruh Dunia nanti akan menjadi platform Dajjal membawa Hujan dan Kemarau dengan teknologi suara terkini, dan mengaburi manusia untuk terus kufur dengan menjadikannya Tuhan. . . Ketahuinya dan alaminya, Novel Epik Akhir Zaman Pertama Ketika Azazil Berputus Asa pengembaraan ke Timur, . Dapatkan Sekarang! +60125643905 #FayyadhTroopers2018 #AbdullahBooks #MartabatkanWahyuPertamaNya #SemusimDiBarzakh #KetikaAzazilBerputusAsa #SemusimDiMahsyar #MengintaiAkuDiNeraka #EyesFromTheAbyss #InfinityWar
"ALLAH .. MENGAPA MATA INI BERGENANG AIR TETIBA ..." . Itulah rasa yang paling dalam, yang sedang kau rasakan. Naluri seorang manusia, anak dan hambaNYA yang disentuh secara lembut sang mahakarya cintaNYA. . #semusimdimahsyar membawa anda ke dimensi kematian seketika, yang Allah pilih dikalangan terpilih untuk menceritakan kepada manusia tentang suatu gambaran yang maha dahsyat yang telah ditunjukkan. . . Bayangkan, walaupun ianya bukan hakikat mahsyar, tetapi ia telah membuatkan sesiapa sahaja yang melaluinya akan berpatah balik, dan kembali menangis membetulkan kesilapan lalu agar tidak tercampak ke dalam kemurkaanNYA. . Mari menyelami bersama kami, karya penulis best seller Malaysia, @hadi_fayyadh yang bakal mengubah paradigma anda. . Karya @hadi_fayyadh ini adalah hadiah untukmu. Jangan biarkan ia berlalu. JOM DAPATKANNYA! . . Boleh dapatkan segera #mengintaiakudineraka sekarang! . . Hubungi Sekarang! +60125643905 #FayyadhTroopers2018 #AbdullahBooks #MartabatkanWahyuPertamaNya #SemusimDiBarzakh #KetikaAzazilBerputusAsa #SemusimDiMahsyar #MengintaiAkuDiNeraka #EyesFromTheAbyss #InfinityWar
Cuba bayangkan, perjalanan di alam kubur. . Novel #semusimdimahsyar karya @hadi_fayyadh menceritakan seorg wanita yg bernama Iqlima Salsabilla yg tlh disahkan meninggal dunia akibat kegagalan pembedahan pemindahan hati. Dikebumikan selama 5 hari di alam kubur. Ayahnya bermimpi yg anaknya masih hidup dan meminta tlg kpd org kampung utk mengali semula kubur anaknya. Semasa hayatnya, Iqlima derhaka kepada org tuanya sehingga di azab di alam kubur. Perjalanan demi perjalanan di lalui oleh Iqlima, semasa di alam mahsyar Iqlima berjumpa dgn sorg wanita yg cantik umpama bidadari bernama Syarifah. Syarifah membantu meringankan perjalanan Iqlima untuk bertemu Allah. . Kasih seorg ibu membawa ke syurga, kasih seorg ayah x terhingga. . Menitis air mata melihat seorg anak derhaka kpd org tuanya. Berjasalah dgn mereka sehingga hayat di kandung badan. Andai syurga itu sudah tiada, maka hilanglah permata dunia... . . Boleh dapatkan segera #mengintaiakudineraka sekarang! . . Hubungi Sekarang! +60125643905 #FayyadhTroopers2018 #AbdullahBooks #MartabatkanWahyuPertamaNya #SemusimDiBarzakh #KetikaAzazilBerputusAsa #SemusimDiMahsyar #MengintaiAkuDiNeraka #EyesFromTheAbyss #InfinityWar
TULISAN BUKAN DARI TANGAN TAPI IA DARIPADA HATI! . . Saat ia ditulis, ada tangisan yang mengiringi.. ada ketakutan yang disembunyi, ada cinta yang bersemi, ada mistik ibrah disentuh kalam dari Ilahi.. . . Ia memanggil setiap jiwa yang membacanya.. . . Ia menyerap dalam-dalam sehingga kau terasa dia adalah kamu, kamu adalah dia .. . . Aneh, luarbiasa.. Peradaban penulisan yang tercetus dari kisah benar yang datang dari relung perasaan.. . . Bongkar dan rasai pengalaman sendiri.. . . Novel Triller Islami Semusim Di Barzakh . . Dapatkan Segera! +60125643905 #FayyadhTroopers2018 #AbdullahBooks #MartabatkanWahyuPertamaNya #SemusimDiBarzakh #KetikaAzazilBerputusAsa #SemusimDiMahsyar #MengintaiAkuDiNeraka #EyesFromTheAbyss #InfinityWar
[ SEMUSIM DI BARZAKH : BUKAN SEKADAR CERITA ] Penyesalan yang paling rugi adalah apabila ia tidak lagi mampu mengembalikan kamu ke dunia. Menangis dan ratapan di sana hanya menambah duka dan sengsara. Banyakkanlah menangis di dunia, agar ia mampu memadamkan api Neraka yang bakal membakar dirimu. . Semusim Di Barzakh, hanyalah cebisan kisah ibrah dari Allah SWT, ia menggugah jiwa berdosa yang membacanya, mengapa? Kerana Fitrah manusia merindukan Tuhannya. . . Alangkah ruginya seseorang yang masih tertawa sedangkan kain kapannya sedang ditenun. Bagaimana untuk merasai keinsafan kematian? Banyakkanlah menuntut Ilmu, dan membaca, dan ini antara salah satu usaha kami untuk membantu anda yang masih mencari erti hidup. . Ayuh, selaminya bersama kami. Dapatkan Novel Triller Best Seller Semusim Di Barzakh di pasaran sekarang. . Karya @hadi_fayyadh ini adalah hadiah untukmu. Jangan biarkan ia berlalu. JOM DAPATKANNYA! . . Boleh dapatkan segera #mengintaiakudineraka sekarang! . Hubungi Sekarang! +60125643905 #FayyadhTroopers2018 #AbdullahBooks #MartabatkanWahyuPertamaNya #SemusimDiBarzakh #KetikaAzazilBerputusAsa #SemusimDiMahsyar #MengintaiAkuDiNeraka #EyesFromTheAbyss #InfinityWar
[ KETIKA AZAZIL BERPUTUS ASA : "MASTER PIECE" NOVEL CETUSAN AKHIR ZAMAN ] Penulisan yang disentuh dengan tinta Al Quran dan Hadis serta pandangan para Ulama' yang digarap secara halus di dalam susur galur penceritaan. . . "Sungguh, saya tak minat sejarah dan sains, tapi novel ni ubah paradigma saya tentang sejarah dan masa depan dunia" Juraidah Hussin, 18 Trolak Perak Ilustrasi dan bayangan huru hara yang dibuat meletakkan pembaca di dalam kantung kebimbangan yang akan menjadikan anda tidak lagi merasakan dunia ini perlu dikejar secara total, kerana ia bakal karam. . Pengembaraan yang dipaut melalui metafora sastera yang ringan, memungkinkan anda merasainya sehingga tidak lagi mahu berhenti dari proksi pembacaan. Inilah kata-kata pembaca kami. Alhamdulillah, semoga ia mampu meledakkan minda anda ke mercu rasa perhambaan yang padu. . Jom dapat kan Novel Islamik terbaik #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar . Dapatkan Sekarang! +60125643905 #FayyadhTroopers2018 #AbdullahBooks #MartabatkanWahyuPertamaNya #SemusimDiBarzakh #KetikaAzazilBerputusAsa #SemusimDiMahsyar #MengintaiAkuDiNeraka #EyesFromTheAbyss #InfinityWar
ISTANA DAJJAL TELAH SIAP DIBINA.. ADAKAH KIAMAT SEMAKIN DEKAT?.." . “Tidak akan terjadi kiamat sehingga waktu terasa pendek, maka setahun dirasakan seperti sebulan, sebulan dirasakan seperti seminggu, seminggu dirasakan seperti sehari, sehari dirasakan seperti satu jam dan satu jam dirasakan seperti satu kilatan api” (HR Tirmizi) . Apakah kita masih merasa selamat untuk tidak melakukan sebarang persiapan untuk menghadapinya? Jangan lengahkan masa anda, dihadapanmu ada suatu FITNAH besar yang bakal melanda. Jangan persiakan masa dan ruang yang telah Allah berikan. . Ayuh bongkarkan sesuatu makna sebuah kembara yang akan membawa kalian masuk ke dimensi yang sukar untuk dibayangkan. Novel Ketika Azazil Berputus Asa, oleh @hadi_fayyadh hasil adaptasi daripada Hadis dan Al Quran merungkai misteri Dunia Akhir . . Harga menarik RM 29.90 sahaja. BELI SATU PERCUMA SATU. . Dapatkan sekarang! +60125643905 #FayyadhTroopers2018 #AbdullahBooks #MartabatkanWahyuPertamaNya #SemusimDiBarzakh #KetikaAzazilBerputusAsa #SemusimDiMahsyar #MengintaiAkuDiNeraka #EyesFromTheAbyss #InfinityWar
[ SEMUSIM DI MAHSYAR : LIMA HARI DIKEBUMIKAN DALAM KUBUR ] . BY @hadi_fayyadh Kisah Benar . Iqlima Salsabilla ( Bukan nama sebenar ) disahkan menghidap penyakit kanser hati. . Walau dalam keadaan payah alhamdulillah, aku diberi harapan bahawa aku bakal diselamatkan. . Seorang pemuda, Haikal Qaleef menuaikan janjinya, mendermakan hatinya kepadaku. . . Aku masih ingat detik itu aku ditolak masuk ke dalam bilik pembedahan sambil diperhatikan jauh Kedua orang tua yang mengaku ibu dan ayahku. . Aku amat benci, benci yang sangat mendalam terhadap mereka berdua. Aku dicaci dan dihina selama ini adalah kerana mereka. . . Aku, terasa seperti ada yang merenggut. Sakit, azab, tidak mampu terungkap. Badanku menggelupur seperti kehilangan nafas. Aku tidak tahu, apa yang berlaku. . Aku kelam, bagai berada di dalam kepekatan malam. Aku melihat diriku berbungkus kain kapan putih berjalan pulang, tanah darah, nanah mengalir si kainku. . . . . Aku memanggil-manggil ayahku. Dia seperti terlena dialam mimpi, aku benar-benar berdiri di hadapannya. "Ayah, tolong ayah...Ayah, buka ikatan ini ayah .." . Apa yang sebenarnya berlaku? Apakah dendam Iqlima terhadap ibu dan ayahnya? Apakah dia berjaya hadir di dalam mimpi ayahnya ? . Dapatkan jawapan pengalaman sebenar seseorang yang mati 5 hari di dalam liang lahad, lalu kembali ke dunia. . DAPATKAN SEGERA SEMUSIM DI MAHSYAR. Pre ORDER SEKARANG. . . Setiap pembelian anda, anda akan memperoleh e book percuma, WARKAH BUAT BIDADARI. Sementara STOK MASIH ADA, TANDATANGAN PENULIS dan Bookmark Percuma. . Harga menarik RM 29.90 sahaja. BELI SATU PERCUMA SATU. Hubungi Kami : +60125643905 #FayyadhTroopers2018 #AbdullahBooks #MartabatkanWahyuPertamaNya #SemusimDiBarzakh #KetikaAzazilBerputusAsa #SemusimDiMahsyar #MengintaiAkuDiNeraka #EyesFromTheAbyss #InfinityWar
[ SEMUSIM DI MAHSYAR : RENTETAN KISAH BENAR YANG MERUNTUN JIWA ] ..... Apalah makna kehidupan ini jika kamu masih ragu-ragu dengan arah tuju kehidupan selepas kematian. Apakah kamu pernah diberi bayangan Allah SWT sehingga kamu merasa benar-benar ingin kembali kepadaNYA? . Ketahuilah, hanya mereka yang terpilih mampu merasai semua itu sesuai dengan kehendakNYA jua. Iqlima Salsabilla, merasakan pengalaman bagaimana saat dia dikebumikan sepanjang tempoh lima hari di dalam liang lahad. . . Wanita yang menunggang binatang indah bersayap, Fatamorgana yang menjadikan dia berhubung dengan ayahnya di alam mimpi, Iblis berkhutbah dengan penyesalan yang dahsyat. Apa kata Iblis dalam Khutbahnya? Perjalanan bertemu dengan para Nabi, apakah semua itu benar-benar dilaluinya? Apakah kisah sebenar yang terjadi? . Bagaimana dia diselamatkan daripada kematian? Apakah dia masih hidup dengan tempoh yang lama? Semua itu akan terjawab di dalam Semusim Di Mahsyar, ratap di pembaringan lahad. . . Setiap pembelian anda, anda akan memperoleh e book percuma, WARKAH BUAT BIDADARI. Sementara STOK MASIH ADA, TANDATANGAN PENULIS dan Bookmark Percuma . . Karya @hadi_fayyadh ini adalah hadiah untukmu. Jangan biarkan ia berlalu. JOM DAPATKANNYA! . . Boleh dapatkan segera #mengintaiakudineraka sekarang! . . Hubungi Sekarang! +60125643905 #FayyadhTroopers2018 #AbdullahBooks #MartabatkanWahyuPertamaNya #SemusimDiBarzakh #KetikaAzazilBerputusAsa #SemusimDiMahsyar #MengintaiAkuDiNeraka #EyesFromTheAbyss #InfinityWar
M E N A K L U K D U N I A A D A L A H S L O G A N N A M R U D! . . Legasi dan pewarisnya diatur. Namrud tahu dia akan mati. Dirinya sebagai Tuhan yang dicanang, tidak mampu pun menurunkan setitik air hujan dari langit apatah lagi menentukan tarikh hayat usianya. . . Nabi Ibrahim A.S. Dibakar hidup-hidup dengan harapan tidak ada sehabuk debu dari mayat Ibrahim A.S. akan ditinggalkan. . . Namrud juga gagal membunuh Nabi Ibrahim A.S. Segala agenda yang Tuhan aturkan diluar jangkaan kemanusiaan. Namrud akhirnya terbunuh dengan seekor Nyamuk, bukan dengan bala tentera yang gagah. . . Begitulah cara Allah menghinakan dan memuliakan. Tiada yang mustahil bagi Allah. Peradaban dan tamadun manusia terus mekar, binaanya diatas ilmu dan kepandaian yang dimiliki. Raja yang memerintah dari zaman berzaman, di janjikan pelbagai kesenangan dan kekayaan. #picisankaryakonspirasi #infinitywar . . DAPATKAN SEKARANG TEMPAHAN SEHINGGA 25 MEI SAHAJA! +60125643905 #FayyadhTroopers2018 #AbdullahBooks #MartabatkanWahyuPertamaNya #SemusimDiBarzakh #KetikaAzazilBerputusAsa #SemusimDiMahsyar #MengintaiAkuDiNeraka #EyesFromTheAbyss #InfinityWar
TATKALA RASULULLAH SAW BERTEMU ROTSCHILD... . . “... Saat Matahari terbit di ufuk barat, detiknya menjadi perkiraan zaman yang kian tenat.Pencemaran biologi dan kehakisan kemanusiaan, konspirasi penguasaan dan penaklukan, membanjiri pemikiran dan menjadi bayang kepada kerakusan .... . . Manusia kebanyakkan memakai topeng Iblis, Syaitan jadi pujaan, terliur dengan janji abadi dari bekas Malaikat yang bernama Azazil,... . . Konflik di bongkar dari pemakaman purba sehingga Kitab Suci di bawa lari menuju ke ufuk barat Bumi. Portal penghubung dengan Iblis dibuka, jaringan komunikasi Dajjal diperlihatkan, keagungan palsu yang cuba ditonjolkan, satu persatu perancangan hampir ke destinasi kemuncak.... . . Mantera kebangkitan Dajjal semakin kuat diperdengarkan. Dia akan memenuhi ruang dengan kekufuran, Kerajaan Langit akan menghantar Utusan yang akan membunuhnya di sebalik gunung tatkala fajar memancar, apakah pengikut dan penyembahnya mengetahuinya? . . Lanjutan Kisah dalam #infinitywar . Dapatkan SEKARANG! +60125643905 #FayyadhTroopers2018 #AbdullahBooks #MartabatkanWahyuPertamaNya #SemusimDiBarzakh #KetikaAzazilBerputusAsa #SemusimDiMahsyar #MengintaiAkuDiNeraka #EyesFromTheAbyss #InfinityWar
[ MEREMANG APABILA MEMBACANYA? KENAPA? ] Kerana ianya ditulis dari kisah yang benar. Ia bukan rekaan atau sekadar cerita di kedai kopi jalanan. Maka sebab itulah, mengapa novel Semusim Di Barzakh kini : 1. TOP 1 MPH Best Seller 2. TOP 10 POPULAR Best Seller Walau sebulan memasuki pasaran Popular Bookstore . . 3. Telah Memasuki cetakkan ke 5 dengan angka jualan hampir 30,000 dalam masa 4 bulan . 4. Menjadi Novel Best Hot Reads di The Curve Bookstores. 5. Novel yang diberi julukkan " Berhantu" sebahagian besar pembaca kami. Jom tunggu apa lagi, Dapatkan segera dari kami sekarang. . . . Rasailah dengan mata dan hati anda sendiri! Dapatkan Novel Semusim di Barzakh berserta autograph penulis hadi_fayyadh secara eksklusif dari kami. . Karya @hadi_fayyadh ini adalah hadiah untukmu. Jangan biarkan ia berlalu. JOM DAPATKANNYA! . . Boleh dapatkan segera #mengintaiakudineraka sekarang! . Hubungi Sekarang! +60125643905 . . #FayyadhTroopers2018 #AbdullahBooks #MartabatkanWahyuPertamaNya #SemusimDiBarzakh #KetikaAzazilBerputusAsa #SemusimDiMahsyar #MengintaiAkuDiNeraka #EyesFromTheAbyss #InfinityWar
I N F I N I T Y W A R : Catatan Teori Konspirasi Iluminasi ... .... Apa yang berlaku telah dirancang sekian lama, dan jangan terkejut jika penjajahan keatas Tanah Melayu dan Kemerdekaannya juga telah dirancang. .... Eh, betulkah? Jangan percayalah .. Dengar boleh percaya jangan... Hehe.. Tidak mengapa di dalam buku ini nanti anda akan dihidangkan fakta satu persatu yang hanya sumber sahih sahaja dijadikan rujukan. ... Dan.... Banyak lagi rahsia dunia yang masih disembunyikan dan adakalanya pelik dan tak masuk akal... Seperti bagaimana kaitan Telur ayam dengan perancangan kemandulan lelaki ? Menipu sangat.. Haha.. .... Anda nilaikan sendiri nanti. L I M I T E D E D I T I O N O N L Y RELEASE MEI 2018 . . HUBUNGI SEGERA! +60125643905 #FayyadhTroopers2018 #AbdullahBooks #MartabatkanWahyuPertamaNya #SemusimDiBarzakh #KetikaAzazilBerputusAsa #SemusimDiMahsyar #MengintaiAkuDiNeraka #EyesFromTheAbyss #InfinityWar
K R O N O L O G I K O N S P I R A S I ..... Salam Ramadhan yang bakal kunjung tiba hanya beberapa hari sahaja lagi. Kita teruskan dengan pertanyaan dari IG LIVE semalam. .... Siapakah Ibn Sayyad? Beberapa Pendapat Ulama Tentang Ibnu Sayyad ... Abu ‘Abdillah al-Qurthubi rahimahullah berkata, “Pendapat yang benar bahawa Ibnu Sayyad adalah Dajjal, berdasarkan dalil-dalil yang telah lalu, dan tidak mustahil bahawa dia telah ada sebelumnya di pulau tersebut, dan ada di depan para Sahabat di waktu yang lain.” .... .... Imam an-Nawawi rahimahullah berkata, “Para ulama telah berkata, ‘Kisahnya itu musykil (sulit difahami), dan perkaranya samar-samar, apakah dia itu Masihud Dajjal yang terkenal atau yang lainnya? Akan tetapi tidak diragukan bahawa dia termasuk Dajjal di antara para Dajjal. ..... Para ulama berkata, ‘Nampak di dalam hadits-hadits tersebut bahwa Nabi SAW tidak diberikan wahyu apakah dia itu Dajjal atau yang lainnya. Beliau hanya diwahyukan tentang sifat-sifat Dajjal, sementara Ibnu Sayyad memiliki ciri-ciri yang memungkinkan. ..... Kerana itulah Nabi SAW tidak menyatakan secara pasti bahwa dia adalah Dajjal atau yang lainnya, dan kerana itu pula beliau berkata kepada ‘Umar, ‘Jika dia memang Dajjal, maka engkau tidak akan pernah boleh membunuhnya. ..... Adapun alasan yang dikemukakan Ibnu Sayyad bahwa dia adalah seorang muslim sementara Dajjal adalah seorang kafir, Dajjal tidak memiliki keturunan sementara dia (Ibnu Sayyad) memiliki keturunan, dan Dajjal tidak akan boleh memasuki Makkah dan Madinah .... Padahal dia boleh memasuki Madinah dan pergi menuju Makkah, semua ini bukan merupakan dalil kerana Nabi SAW hanya memberikan sifat-sifatnya ketika fitnahnya muncul dan ketika dia keluar mengelilingi bumi. ..... JOM DAPATKAN JUGA #ketikaazazilberputusasa . . Hubungi Sekarang ! +60125643905 #FayyadhTroopers2018 #AbdullahBooks #MartabatkanWahyuPertamaNya #SemusimDiBarzakh #KetikaAzazilBerputusAsa #SemusimDiMahsyar #MengintaiAkuDiNeraka #EyesFromTheAbyss #InfinityWar
MOGA PENGAKHIRAN KITA BAIK2 SAHAJA . . Menjadi manusia bukan sekadar berpijak di atas tanah yang luas terbentang. Kita manusia yang diberi amanah dan tanggungjawab untuk menjaga sesama sendiri agar dunia ini dihiasi keamanan dan kasih sayang. . . Jauh di lubuk hati, renungi semula agar kita kembali mengingati dan menginsafi asal diri ini dari tanah yang tiada kecantikan. . . Bibit-bibit kekayaan dan kehebatan serta kemegahan yang kita ada tiada nilai di sisi Allah melainkan ianya digunakan untuk kebaikan. . . Moga terlahir keinsafan dan terus istiqamah dalam berubah ke arah kebaikan. . . Ayuh, jom dapatkan novel best seller #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar di pasaran sekarang. . . Karya @hadi_fayyadh ini adalah hadiah untukmu. Jangan biarkan ia berlalu. JOM DAPATKANNYA! . . Boleh dapatkan segera #mengintaiakudineraka sekarang! . . Hubungi Sekarang! +60125643905 #FayyadhTroopers2018 #AbdullahBooks #MartabatkanWahyuPertamaNya #SemusimDiBarzakh #KetikaAzazilBerputusAsa #SemusimDiMahsyar #MengintaiAkuDiNeraka #EyesFromTheAbyss #InfinityWar
A K U A K A N D A T A N G .... . Petikan buku #infinitywarhadifayyadh .... . Tanya kami; "Berapa lamakah Dajjal akan tinggal di bumi?", Jawab Rasullullah: "Selama empat puluh (40) hari, satu hari sama seperti setahun, satu hari seperti sebulan, satu hari seperti seminggu dan selebihnya seperti hari-hari kamu sekarang". . . Tanya kami; "Ya Rasullullah, ketika sehari seperti setahun, cukupkah kalau kami solat seperti solat sekarang ?", jawab Rasullullah; "Tidak" tetapi hitunglah bagaimana pantasnya. (HR Muslim) .... 40 hari ini diwakili oleh 4 fasa, iaitu;- . 1 hari yang pertama seumpama setahun, 1 hari kedua seumpama sebulan, 1 hari ketiga seumpama seminggu, Dan hari selebihnya (37 hari) seumpama hari2 kita... ...dan kini kita sudah pun memasuki fasa pemerintahan Dajjal yang disifatkan sebagai "1 hari ketiga bersamaan seminggu".. .... . Dalam buku Jerusalem in the Quran karya Imran Nazar beliau mengatakan fasa pemerintahan Dajjal yang disifatkan sebagai 1 hari bersamaan setahun ialah pada ketika British mengepalai tampuk pemerintahan dunia. . . Waktu itu British adalah penjajah terhandal sehingga berjaya menjajah Jerusalem. Negara kita ini adalah antara mangsa kehandalannya itu. .... . Fasa 1 hari bersamaan sebulan ialah keadaan sekarang ini, di mana Amerika Syarikat menjadi pusat pemerintahan dunia menggantikan British. US Dollar dijadikan mata wang perdagangan utama dunia. . . . Namun sekarang ini US Dollar sudah jelas kelihatan menghampiri ajalnya. US Dollar dah masuk hospital wad ICU. Amerika Syarikat sudah hampir lumpuh ekonominya. Dan tak lama lagi, kita akan masuk ke fasa 1 hari bersamaan seminggu, iaitu apabila Israel pula akan mengambil-alih sebagai pemerintah dunia daripada Amerika Syarikat. .... Peralihan kuasa ini pasti melibatkan peperangan yang bakal mengorbankan berjuta-juta manusia. Inilah yang berlaku ketika berlakunya peralihan antara FASA 1 kepada FASA 2 dahulu. FASA 1 Dajjal adalah ketika berlakunya Perang Dunia 1 yang membolehkan penjajahan British di Palestin, dengan menjatuhkan khilafah Othmaniyyah dan perjanjian dengan Raja Saud. . Nantikan MEI 2018 #infinitywarhadifayyadh . . HUBUNGI SEGERA! +60125643905 #FayyadhTroopers2018 #Abdull
I N F I N I T Y W A R : Catatan Teori Konspirasi Iluminasi ... .... Apa yang berlaku telah dirancang sekian lama, dan jangan terkejut jika penjajahan keatas Tanah Melayu dan Kemerdekaannya juga telah dirancang. .... Eh, betulkah? Jangan percayalah .. Dengar boleh percaya jangan... Hehe.. Tidak mengapa di dalam buku ini nanti anda akan dihidangkan fakta satu persatu yang hanya sumber sahih sahaja dijadikan rujukan. ... Dan.... Banyak lagi rahsia dunia yang masih disembunyikan dan adakalanya pelik dan tak masuk akal... Seperti bagaimana kaitan Telur ayam dengan perancangan kemandulan lelaki ? Menipu sangat.. Haha.. .... Anda nilaikan sendiri nanti. L I M I T E D E D I T I O N O N L Y RELEASE MEI 2018 . . HUBUNGI SEGERA! +60125643905 #FayyadhTroopers2018 #AbdullahBooks #MartabatkanWahyuPertamaNya #SemusimDiBarzakh #KetikaAzazilBerputusAsa #SemusimDiMahsyar #MengintaiAkuDiNeraka #EyesFromTheAbyss #InfinityWar
[ NOVEL KETIKA AZAZIL BERPUTUS ASA BAWA PEMBACA KE DIMENSI MASA AKHIR ZAMAN] Sentuhan cerita yang dibawa oleh penulis adalah suatu ledakkan kajian daripada Al Quran dan Hadis Nabi SAW berkaitan Dunia Akhir Zaman. Ia tidak ditulis secara sesuka hati tanpa merujuk mereka yang lebih pakar di dalam isu perkara dunia akhir zaman ini. Apa yang pasti, ia akan membawa anda ke suatu dimensi masa yang sukar untuk digambarkan. . . Dapatkan Novel Ketika Azazil Berputus Asa hari ini dengan hanya RM29.90 sahaja. . . Jom dapat kan Novel Islamik terbaik #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar Dapatkannya dengan kami segera +60125643905 #FayyadhTroopers2018 #AbdullahBooks #MartabatkanWahyuPertamaNya #SemusimDiBarzakh #KetikaAzazilBerputusAsa #SemusimDiMahsyar #MengintaiAkuDiNeraka #EyesFromTheAbyss #InfinityWar
" KAU MENCACI DI BIBIRMU. TETAPI TIDAK DI HATI .." By @hadi_fayyadh . Syaitan tidak pernah berputus ada dengan perkara kecil, walau pada hakikat mereka sudah lama meninggalkan perkara-perkara besar untuk menyesatkan kalian, apakah tidak cukup lagi peringatan demi peringatan? . Sang Ustaz Ustazah akan dibuai dengan kata-kata hebat sehingga timbul riak lalu segala amalan terhapus seperti api memakan ranting-ranting kering. . Sang Niqabis akan mempamerkan keindahan menutup diluaran sehingga dia terlupa dia sedang membuka keaiban yang tidak sepatutnya dipertontonkan iaitu Iman. . Sang Qari Qariah pula akan memperdengarkan bacaan, yang apabila bacaan mendapat pujian kerna lunaknya suara, menambahkan lagi semangatnya, tapi apabila dikecam akan kemerduannya dia patah hati lalu dia terlupa bacaan untuk peringatan atau pertunjukkan? . Sang penulis gah dengan title best sellernya sehingga semua cerita, ingin ditulisnya, banyak jiwa yang tersentuh kerananya,lalu dia terlupa itu semua kerna hidayah petunjukNYA, lantas dia merekayasa cerita yang ingin manusia dekat dengannya bukan lagi dekat dengan Tuhannya. . Beginilah cara Syaitan menggoda, kalau yang punya ilmu tidak tertahan dengan tipuannya, bagaimana kita yang ilmunya hanya setebal kulit bawang, rasakan bagaimana Tuhan mengajar kalian membaca, membaca dengan nama Tuhan. Bukan dengan lainnya .. . Petikan Novel #mengintaiakudineraka . Dapatkan sekarang! +60125643905 #FayyadhTroopers2018 #AbdullahBooks #MartabatkanWahyuPertamaNya #SemusimDiBarzakh #KetikaAzazilBerputusAsa #SemusimDiMahsyar #MengintaiAkuDiNeraka #EyesFromTheAbyss #InfinityWar
DOSA ITU UBAT HATI KITA! . . @alifofficial_09 Buku ni buat air mata saya jatuh dan berdosa sangat2...😭 sangat menyentuh hati . . RENTETAN KISAH #semusimdimahsyar . . [ SEMUSIM DI MAHSYAR : LIMA HARI DIKEBUMIKAN DALAM KUBUR ] . BY @hadi_fayyadh Kisah Benar . Iqlima Salsabilla ( Bukan nama sebenar ) disahkan menghidap penyakit kanser hati. . Walau dalam keadaan payah alhamdulillah, aku diberi harapan bahawa aku bakal diselamatkan. . Seorang pemuda, Haikal Qaleef menuaikan janjinya, mendermakan hatinya kepadaku. . . Aku masih ingat detik itu aku ditolak masuk ke dalam bilik pembedahan sambil diperhatikan jauh Kedua orang tua yang mengaku ibu dan ayahku. . Aku amat benci, benci yang sangat mendalam terhadap mereka berdua. Aku dicaci dan dihina selama ini adalah kerana mereka. . . Aku, terasa seperti ada yang merenggut. Sakit, azab, tidak mampu terungkap. Badanku menggelupur seperti kehilangan nafas. Aku tidak tahu, apa yang berlaku. . Aku kelam, bagai berada di dalam kepekatan malam. Aku melihat diriku berbungkus kain kapan putih berjalan pulang, tanah darah, nanah mengalir si kainku. . . . . Aku memanggil-manggil ayahku. Dia seperti terlena dialam mimpi, aku benar-benar berdiri di hadapannya. "Ayah, tolong ayah...Ayah, buka ikatan ini ayah .." . Apa yang sebenarnya berlaku? Apakah dendam Iqlima terhadap ibu dan ayahnya? Apakah dia berjaya hadir di dalam mimpi ayahnya ? . Dapatkan jawapan pengalaman sebenar seseorang yang mati 5 hari di dalam liang lahad, lalu kembali ke dunia. . DAPATKAN SEGERA SEMUSIM DI MAHSYAR. Pre ORDER SEKARANG. . . Setiap pembelian anda, anda akan memperoleh e book percuma, WARKAH BUAT BIDADARI. Sementara STOK MASIH ADA, TANDATANGAN PENULIS dan Bookmark Percuma. . Harga menarik RM 29.90 sahaja. BELI SATU PERCUMA SATU. Hubungi Kami : +60125643905 #FayyadhTroopers2018 #AbdullahBooks #MartabatkanWahyuPertamaNya #SemusimDiBarzakh #KetikaAzazilBerputusAsa #SemusimDiMahsyar #MengintaiAkuDiNeraka #EyesFromTheAbyss #InfinityWar
" MEMANG TAK PERCAYA .. RUPANYA " DEEP" NYA LAGI DALAM.." . . Alkisahnya novel Semusim Di Barzakh telah menjadi bahan pembacaan kebanyakkan bukan peminat tegar novel. . Novel ini telah mencetus suatu inkuiri mendalam tentang suatu perjalanan yang hanya mereka yang membacanya sahaja mampu untuk gambarkan. . Kenapa begitu jadinya? Setiap sentuhan hidayah yang Allah berikan kepada seseorang punyai suatu keajaiban hati yang sangat luarbiasa sehingga mereka yang membacanya juga akan turut merasa tempiasnya. . Novel ini bukanlah rekaan tapi semuanya kenyataan. Kerna itulah kenapa ianya terasa " Deep" paling dalam. Cubalah, bagi yang hatinya masih dekat dengan dunia, selami fitrah hatimu secara sembunyi. . Karya @hadi_fayyadh ini adalah hadiah untukmu. Jangan biarkan ia berlalu. JOM DAPATKANNYA! . . Boleh dapatkan segera #mengintaiakudineraka sekarang! . Hubungi Sekarang! +60125643905 #FayyadhTroopers2018 #AbdullahBooks #MartabatkanWahyuPertamaNya #SemusimDiBarzakh #KetikaAzazilBerputusAsa #SemusimDiMahsyar #MengintaiAkuDiNeraka #EyesFromTheAbyss #InfinityWar
" KAU TAHU AL QURAN ITU HEBAT.. TAPI KAU TAK YAKIN.." . Ketika Azazil Berputus Asa . Tanpa kita sedar Dunia dengan pantas sedang menuju ke pengakhirannya. . " Siapapun tidak tahu bahaya yang sedang datang, leka dan terbuai dengan dunia, Novel yang membongkar sejuta rahsia.. tahniah Penulis" Sufi Aizuddin,25 Melaka. . Sebuah karya penulisan daripada penulis best seller ini, @hadi_fayyadh sangat epik, dan luarbiasa pengkisahannya. . . " Susun atur jalan ceritanya kemas, dan buat orang tertanya-tanya untuk setiap next chapter" Khir Amanillah,29 . Kajian dan semakkan daripada Al Quran dan Hadis menjadikan bentuk penceritaannya luarbiasa dan lain dari yang lain. . " Rasa macam jadi depan mata" . "Uih, tak berani nak gambarkan kalau saya benar-benar hidup di zaman tu" . Ini antara reaksi pembaca kami yang telah melalui pengembaraan akhir zaman seperti masuk ke dalam terowong masa. . Anda bila lagi nak merasainya? . . Karya #ketikaazazilberputusasa @hadi_fayyadh ini adalah hadiah untukmu. Jangan biarkan ia berlalu. JOM DAPATKANNYA! . . Boleh dapatkan segera #mengintaiakudineraka sekarang! . Dan berpeluang untuk memenangi Peraduan #bonanzahadifayyadh Iphone 8 dan Pakej Umrah untuk 2 orang! . Hubungi Sekarang! +60125643905 #FayyadhTroopers2018 #AbdullahBooks #MartabatkanWahyuPertamaNya #SemusimDiBarzakh #KetikaAzazilBerputusAsa #SemusimDiMahsyar #MengintaiAkuDiNeraka #EyesFromTheAbyss #InfinityWar
Alhamdulillah,.. READY.. dan telah siap dicetak.. Boleh ORDER sekarang... #Mengintaiakudineraka VERSI ENGLISH... LIMITED EDITION ................ SYNOPSIS. .. ................ As a sign of tantrum towards the love of her life ,Aleeya Qistina, make a desicion to take her own life by jumping over a clift. But something had stopped her from doing so. What did happened? and what were the story behind her intention? She decided to switch her religion to another , and abandoned her prayers and live as if she’s her own God. One night she went to a nightclub, where she met a mysterious man. A man that had scalding half across his face. He invite her for a drink at the disco bar, and Aleeya Qistina hesistated at first but after being persuaded she accept the challenge. After a sip, the man said. “Now look, what did you drink?” Aleeya was stunned, the liquor that she drank earlier had truned into a nasty feces and pus. feeling disgusted and overwhelemed with shock, she dropped the glass. . Then she take a proper look at her surroundings, A sudden fright had crawled all over her. The people in the disco had turned hideous and misshapen with horns. The food turned into filthy subtances. Despite the distortion ,they were still hazed and continued with their dances on the dance floor. The man asked again. “Do you know who you are?” ------ Who is this man? How did this phenomenon happen in the first place? Is this a dream? or did God just openend her hijab (sixth-sense)? #FayyadhTroopers2018 #AbdullahBooks #MartabatkanWahyuPertamaNya #SemusimDiBarzakh #KetikaAzazilBerputusAsa #SemusimDiMahsyar #MengintaiAkuDiNeraka #EyesFromTheAbyss #InfinityWar
".. MENEROBOS DIMENSI MASA .. Apakah yang bernyala-nyala itu ?.." . #Mengintaiakudineraka Catatan Purba Pemuja Kealpaan . " Bagaimana kau mampu untuk istiqamah di dalam berhijrah, sedang kau tidak sanggup bersusah payah dan bersedih hati demi Tuhan, apa yang menjadi kesukaan nafsumu kau perlu tahan sehingga tiada lagi saki baki dosa yang melekat, barulah kau akan nampak cahaya Tuhan yang sedang bersinar disebalik terselindungnya dosa-dosa yang kau hamparkan" . Ingat, berubah bukan kerna musim kedukaan atau disebabkan kecewa dengan cinta yang kau terima, tetapi belajarlah bagaimana Tuhan mendidikmu dengan kesakitan agar kau tahu manisnya kesabaran, kerna Tuhan tidak pernah sia-siakan pengorbanan kau untuk dekat denganNYA, sebab dia tahu betapa susahnya epilog hidup yang kau jalani.." . Kata-katanya membuatkan aku terdiam. Butiran permata bicara meluncur ke ruang hati paling dalam. . " Kau mencintainya sepenuh hatimu bukan? Tetapi pernahkah kau bertanya, adakah dia mencintaimu sebagaimana kau mencintainya?.." . Apakah sebenarnya yang berlaku? Siapakah yang melontarkan kata-kata ini di dalam suasana kelab malam yang telah bertukar menjadi alam aneh dan misteri ini. ? . Rungkai misteri aneh dan triller ini bersama kami. #mengintaiakudineraka . . Jom Dapatkan Sekarang! +60125643905 #FayyadhTroopers2018 #AbdullahBooks #MartabatkanWahyuPertamaNya #SemusimDiBarzakh #KetikaAzazilBerputusAsa #SemusimDiMahsyar #MengintaiAkuDiNeraka #EyesFromTheAbyss #InfinityWar
"ALLAH .. MENGAPA MATA INI BERGENANG AIR TETIBA ..." . Itulah rasa yang paling dalam, yang sedang kau rasakan. Naluri seorang manusia, anak dan hambaNYA yang disentuh secara lembut sang mahakarya cintaNYA. . #semusimdimahsyar membawa anda ke dimensi kematian seketika, yang Allah pilih dikalangan terpilih untuk menceritakan kepada manusia tentang suatu gambaran yang maha dahsyat yang telah ditunjukkan. . . Bayangkan, walaupun ianya bukan hakikat mahsyar, tetapi ia telah membuatkan sesiapa sahaja yang melaluinya akan berpatah balik, dan kembali menangis membetulkan kesilapan lalu agar tidak tercampak ke dalam kemurkaanNYA. . Mari menyelami bersama kami, karya penulis best seller Malaysia, @hadi_fayyadh yang bakal mengubah paradigma anda. . Karya @hadi_fayyadh ini adalah hadiah untukmu. Jangan biarkan ia berlalu. JOM DAPATKANNYA! . . Boleh dapatkan segera #mengintaiakudineraka sekarang! . Hubungi Sekarang! +60125643905 #FayyadhTroopers2018 #AbdullahBooks #MartabatkanWahyuPertamaNya #SemusimDiBarzakh #KetikaAzazilBerputusAsa #SemusimDiMahsyar #MengintaiAkuDiNeraka #EyesFromTheAbyss #InfinityWar
[ KHURAFAT ADALAH MAKANAN SAYA : KISAH NOVEL ASPIRASI UNTUK BERUBAH ] Dia menulis : "Selama ini sy brpgg dgn keprcyaan tahyul, khurafat tu adalh mknn sy, sy lbih prcyakan 'pndamping' sbg penylmt sy bila sy diancam. amalan saka dr nenek moyang sy, mantera serapah syirik selalunya sy amlkn stiap mlm. Sy slalu nmpk jelmaan makhluk yg mnkutkn wlupn sy yakin dgn bnda tu. Sy tidk prnh tahu akibat mgamalkn amaln cmtu, sy rs slamt wlupn sy trpksa korbankn darah sy setiap sbulan skli. Perjnjian sy dgn makhluk tu trkadng buat sy derita. Sy tak pernh tahu akibt bershbt dgn bnda2 cmni. Kish humaira dlm smusim di brzkh ni bg sy impak yg sgt besr. Sy tkut. Sy mula nk buang bnda tu. Mcm2.cbrn sy lalui. Apa yg diceritakn dlm novel tu mmg hmpir sma dgn kish hidup sy. Wlupn sukr utk sy buang bnda tu alhmdulillah perawtn islam.yg sy lalui sdikit sbyk mmbntu sy cr khidupn sy kmbli. Benar, khurafat dan syirik xkn prnh mmbhgiakn kita.wlupn kita sihir org utk kpntgn pribdi. Sy tringin nk.jmp.hadi fayyadh... penulisnnya byk sedarkn org. Syukur pd Allah" . . . . Sungguh hidayah Itu milik Allah. Tidak ada yang mampu menghalangnya andai itu taqdirnya. Apakah yang dilalui dan dirasainya? Sesuatu yang telah mengubah 100% paradigma mentalitinya. Ayuh, selaminya bersama kami. Dapatkan Novel Triller Best Seller Semusim Di Barzakh di pasaran sekarang. Ayuh, selaminya bersama kami. Dapatkan Novel Triller Best Seller Semusim Di Barzakh di pasaran sekarang. . Jom dapat kan Novel Islamik terbaik #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar . . Dapatkannya dengan kami segera +60125643905 #FayyadhTroopers2018 #AbdullahBooks #MartabatkanWahyuPertamaNya #SemusimDiBarzakh #KetikaAzazilBerputusAsa #SemusimDiMahsyar #MengintaiAkuDiNeraka #EyesFromTheAbyss #InfinityWar
"RUNTUHNYA EMPAYAR IBLIS!" . . By @hadi_fayyadh . Mutasi, penyakit dan Virus terbaharu adalah cubaan proksi Dajjal yang cuba melihat keberkesanan salah satu senjata mereka apabila Dajjal sudah mengisytiharkan dirinya di hadapan Khalayak. . Virus dan Penawar dicipta supaya Dajjal dilihat sebagai Tuhan yang memberikan penyakit dan menyembuhkan. . . "Big Studio" yang sedang dibangunkan diseluruh Dunia nanti akan menjadi platform Dajjal membawa Hujan dan Kemarau dengan teknologi suara terkini, dan mengaburi manusia untuk terus kufur dengan menjadikannya Tuhan. . . Ketahuinya dan alaminya, Novel Epik Akhir Zaman Pertama Ketika Azazil Berputus Asa pengembaraan ke Timur, . . Karya @hadi_fayyadh ini adalah hadiah untukmu. Jangan biarkan ia berlalu. JOM DAPATKANNYA! . . Boleh dapatkan segera #mengintaiakudineraka sekarang! . . Hubungi Sekarang! +60125643905 #FayyadhTroopers2018 #AbdullahBooks #MartabatkanWahyuPertamaNya #SemusimDiBarzakh #KetikaAzazilBerputusAsa #SemusimDiMahsyar #MengintaiAkuDiNeraka #EyesFromTheAbyss #InfinityWar
MENGINTAI AKU DI NERAKA. . Malam ini aku berdiri di tebing nan tinggi. Bulan purnama kemilau dengan cahayanya. Bintang-bintang diam bertebaran di penjuru langit. . Aku disini dengan hati yang hancur kernanya. "Cinta .. Mengapa kau pergi ? Di kala ini aku sedang meniti kepayahan untuk melupakan .. Jangan tinggalkan aku sendirian .. Dukaku sekian lama jangan kau benamkan lagi, aku sudah cukup terseksa.." . Aleeya Qistina berputus asa dengan kehidupan. Tiada harapan mahupun bahu untuk disandarkan. Nekad untuk bunuh diri kian menebal. Namun Malam itu telah merubah segalanya. Pertemuan dengan lelaki melecur wajahnya dan bertatoo itu di disko telah membawa seribu cerita yang menakutkan. . Dia dipertontonkan pelbagai pengalaman aneh di dalam satu malam. Dia menempuh Jarak perjalanan itu yang dirasakan terlalu dekat walhal telah sebulan dia tidak kembali ke rumah. . Apakah situasi yang dia lalui sebenarnya yang dia fikir hanya satu malam sedangkan sebulan dia telah menghilangkan diri.? . Siapakah lelaki yang dia temui? Binatang yang menghantar makanan itu siapakah gerangannya dan banyak lagi kisah misteri aneh yang diceritakan. . . Karya @hadi_fayyadh ini adalah hadiah untukmu. Jangan biarkan ia berlalu. . Dapatkan Sekarang! +60125643905 #FayyadhTroopers2018 #AbdullahBooks #MartabatkanWahyuPertamaNya #SemusimDiBarzakh #KetikaAzazilBerputusAsa #SemusimDiMahsyar #MengintaiAkuDiNeraka #EyesFromTheAbyss #InfinityWar
Cuba bayangkan, perjalanan di alam kubur. . Novel #semusimdimahsyar karya @hadi_fayyadh menceritakan seorg wanita yg bernama Iqlima Salsabilla yg tlh disahkan meninggal dunia akibat kegagalan pembedahan pemindahan hati. Dikebumikan selama 5 hari di alam kubur. Ayahnya bermimpi yg anaknya masih hidup dan meminta tlg kpd org kampung utk mengali semula kubur anaknya. Semasa hayatnya, Iqlima derhaka kepada org tuanya sehingga di azab di alam kubur. Perjalanan demi perjalanan di lalui oleh Iqlima, semasa di alam mahsyar Iqlima berjumpa dgn sorg wanita yg cantik umpama bidadari bernama Syarifah. Syarifah membantu meringankan perjalanan Iqlima untuk bertemu Allah. . Kasih seorg ibu membawa ke syurga, kasih seorg ayah x terhingga. . Menitis air mata melihat seorg anak derhaka kpd org tuanya. Berjasalah dgn mereka sehingga hayat di kandung badan. Andai syurga itu sudah tiada, maka hilanglah permata dunia... . . Boleh dapatkan segera #mengintaiakudineraka sekarang! . . Hubungi Sekarang! +60125643905 #FayyadhTroopers2018 #AbdullahBooks #MartabatkanWahyuPertamaNya #SemusimDiBarzakh #KetikaAzazilBerputusAsa #SemusimDiMahsyar #MengintaiAkuDiNeraka #EyesFromTheAbyss #InfinityWar
[ MEREMANG APABILA MEMBACANYA? KENAPA? ] Kerana ianya ditulis dari kisah yang benar. Ia bukan rekaan atau sekadar cerita di kedai kopi jalanan. Maka sebab itulah, mengapa novel Semusim Di Barzakh kini : 1. TOP 1 MPH Best Seller 2. TOP 10 POPULAR Best Seller Walau sebulan memasuki pasaran Popular Bookstore . . 3. Telah Memasuki cetakkan ke 5 dengan angka jualan hampir 30,000 dalam masa 4 bulan . 4. Menjadi Novel Best Hot Reads di The Curve Bookstores. 5. Novel yang diberi julukkan " Berhantu" sebahagian besar pembaca kami. Jom tunggu apa lagi, Dapatkan segera dari kami sekarang. . . . Rasailah dengan mata dan hati anda sendiri! Dapatkan Novel Semusim di Barzakh berserta autograph penulis hadi_fayyadh secara eksklusif dari kami. . Karya @hadi_fayyadh ini adalah hadiah untukmu. Jangan biarkan ia berlalu. JOM DAPATKANNYA! . . Boleh dapatkan segera #mengintaiakudineraka sekarang! . Hubungi Sekarang! +60125643905 #FayyadhTroopers2018 #AbdullahBooks #MartabatkanWahyuPertamaNya #SemusimDiBarzakh #KetikaAzazilBerputusAsa #SemusimDiMahsyar #MengintaiAkuDiNeraka #EyesFromTheAbyss #InfinityWar
"TIADA MANUSIA MAHU BERBUAT JAHAT" . . By @hadi_fayyadh . Mutasi, penyakit dan Virus terbaharu adalah cubaan proksi Dajjal yang cuba melihat keberkesanan salah satu senjata mereka apabila Dajjal sudah mengisytiharkan dirinya di hadapan Khalayak. . Virus dan Penawar dicipta supaya Dajjal dilihat sebagai Tuhan yang memberikan penyakit dan menyembuhkan. . . "Big Studio" yang sedang dibangunkan diseluruh Dunia nanti akan menjadi platform Dajjal membawa Hujan dan Kemarau dengan teknologi suara terkini, dan mengaburi manusia untuk terus kufur dengan menjadikannya Tuhan. . . Ketahuinya dan alaminya, Novel Epik Akhir Zaman Pertama Ketika Azazil Berputus Asa pengembaraan ke Timur, . Dapatkan Sekarang! +60125643905 #FayyadhTroopers2018 #AbdullahBooks #MartabatkanWahyuPertamaNya #SemusimDiBarzakh #KetikaAzazilBerputusAsa #SemusimDiMahsyar #MengintaiAkuDiNeraka #EyesFromTheAbyss #InfinityWar
Alhamdulillah,.. READY.. dan telah siap dicetak.. Boleh ORDER sekarang... #Mengintaiakudineraka VERSI ENGLISH... LIMITED EDITION ................ SYNOPSIS. .. ................ As a sign of tantrum towards the love of her life ,Aleeya Qistina, make a desicion to take her own life by jumping over a clift. But something had stopped her from doing so. What did happened? and what were the story behind her intention? She decided to switch her religion to another , and abandoned her prayers and live as if she’s her own God. One night she went to a nightclub, where she met a mysterious man. A man that had scalding half across his face. He invite her for a drink at the disco bar, and Aleeya Qistina hesistated at first but after being persuaded she accept the challenge. After a sip, the man said. “Now look, what did you drink?” Aleeya was stunned, the liquor that she drank earlier had truned into a nasty feces and pus. feeling disgusted and overwhelemed with shock, she dropped the glass. . Then she take a proper look at her surroundings, A sudden fright had crawled all over her. The people in the disco had turned hideous and misshapen with horns. The food turned into filthy subtances. Despite the distortion ,they were still hazed and continued with their dances on the dance floor. The man asked again. “do you know who you are?” ------ Who is this man? How did this phenomenon happen in the first place? Is this a dream? or did God just openend her hijab (sixth-sense)? #FayyadhTroopers2018 #AbdullahBooks #MartabatkanWahyuPertamaNya #SemusimDiBarzakh #KetikaAzazilBerputusAsa #SemusimDiMahsyar #MengintaiAkuDiNeraka #EyesFromTheAbyss #InfinityWar
.. AKU DIPERSIMPANGAN WAKTU, TERPERANGKAP PADA DIMENSI LALU... . Detik tidak lagi bergerak, aku terpasung di medan jarak yang memisahkan antara realiti dan kenyataan. Aku dihanyut arus kebingungan yang tidak bertepi. . Aku longlai terpinggir pada Neraka ciptaanku. Ia membakar samudera syurga cinta yang terlakar di langit Tuhan. Pada siapakah harusku bersimpuh menyatakan luluh, dan rapuh. . Langkah ini tidak punya apa-apa, Neraka jiwa telah meleburkan segala. Tinggal bagai dipuncak gunung sepi sendiri. Bilakah aku kan menemui jalan pulang? . . PETIKAN NOVEL #mengintaiakudineraka . Dapatkan sekarang! +60125643905 #FayyadhTroopers2018 #AbdullahBooks #MartabatkanWahyuPertamaNya #SemusimDiBarzakh #KetikaAzazilBerputusAsa #SemusimDiMahsyar #MengintaiAkuDiNeraka #EyesFromTheAbyss #InfinityWar
[ SEMUSIM DI MAHSYAR : RENTETAN KISAH BENAR YANG MERUNTUN JIWA ] ..... Apalah makna kehidupan ini jika kamu masih ragu-ragu dengan arah tuju kehidupan selepas kematian. Apakah kamu pernah diberi bayangan Allah SWT sehingga kamu merasa benar-benar ingin kembali kepadaNYA? . Ketahuilah, hanya mereka yang terpilih mampu merasai semua itu sesuai dengan kehendakNYA jua. Iqlima Salsabilla, merasakan pengalaman bagaimana saat dia dikebumikan sepanjang tempoh lima hari di dalam liang lahad. . . Wanita yang menunggang binatang indah bersayap, Fatamorgana yang menjadikan dia berhubung dengan ayahnya di alam mimpi, Iblis berkhutbah dengan penyesalan yang dahsyat. Apa kata Iblis dalam Khutbahnya? Perjalanan bertemu dengan para Nabi, apakah semua itu benar-benar dilaluinya? Apakah kisah sebenar yang terjadi? . Bagaimana dia diselamatkan daripada kematian? Apakah dia masih hidup dengan tempoh yang lama? Semua itu akan terjawab di dalam Semusim Di Mahsyar, ratap di pembaringan lahad. . . Setiap pembelian anda, anda akan memperoleh e book percuma, WARKAH BUAT BIDADARI. Sementara STOK MASIH ADA, TANDATANGAN PENULIS dan Bookmark Percuma . . Karya @hadi_fayyadh ini adalah hadiah untukmu. Jangan biarkan ia berlalu. JOM DAPATKANNYA! . . Boleh dapatkan segera #mengintaiakudineraka sekarang! . Hubungi Sekarang! +60125643905 #FayyadhTroopers2018 #AbdullahBooks #MartabatkanWahyuPertamaNya #SemusimDiBarzakh #KetikaAzazilBerputusAsa #SemusimDiMahsyar #MengintaiAkuDiNeraka #EyesFromTheAbyss #InfinityWar
TULISAN BUKAN DARI TANGAN TAPI IA DARIPADA HATI! . . Saat ia ditulis, ada tangisan yang mengiringi.. ada ketakutan yang disembunyi, ada cinta yang bersemi, ada mistik ibrah disentuh kalam dari Ilahi.. . . Ia memanggil setiap jiwa yang membacanya.. . . Ia menyerap dalam-dalam sehingga kau terasa dia adalah kamu, kamu adalah dia .. . . Aneh, luarbiasa.. Peradaban penulisan yang tercetus dari kisah benar yang datang dari relung perasaan.. . . Bongkar dan rasai pengalaman sendiri.. . . Novel Triller Islami Semusim Di Barzakh . . Dapatkan Segera! +60125643905 #FayyadhTroopers2018 #AbdullahBooks #MartabatkanWahyuPertamaNya #SemusimDiBarzakh #KetikaAzazilBerputusAsa #SemusimDiMahsyar #MengintaiAkuDiNeraka #EyesFromTheAbyss #InfinityWar
[ KETIKA AZAZIL BERPUTUS ASA : "MASTER PIECE" NOVEL CETUSAN AKHIR ZAMAN ] Penulisan yang disentuh dengan tinta Al Quran dan Hadis serta pandangan para Ulama' yang digarap secara halus di dalam susur galur penceritaan. . . "Sungguh, saya tak minat sejarah dan sains, tapi novel ni ubah paradigma saya tentang sejarah dan masa depan dunia" Juraidah Hussin, 18 Trolak Perak Ilustrasi dan bayangan huru hara yang dibuat meletakkan pembaca di dalam kantung kebimbangan yang akan menjadikan anda tidak lagi merasakan dunia ini perlu dikejar secara total, kerana ia bakal karam. . Pengembaraan yang dipaut melalui metafora sastera yang ringan, memungkinkan anda merasainya sehingga tidak lagi mahu berhenti dari proksi pembacaan. Inilah kata-kata pembaca kami. Alhamdulillah, semoga ia mampu meledakkan minda anda ke mercu rasa perhambaan yang padu. . Jom dapat kan Novel Islamik terbaik #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar . Dapatkan Sekarang! +60125643905 #FayyadhTroopers2018 #AbdullahBooks #MartabatkanWahyuPertamaNya #SemusimDiBarzakh #KetikaAzazilBerputusAsa #SemusimDiMahsyar #MengintaiAkuDiNeraka #EyesFromTheAbyss #InfinityWar
"EYES FROM THE ABYSS" By @hadi_fayyadh . #Mengintaiakudineraka English Version . Alhamdulillah, novel #Mengintaiakudineraka sudah siap dicetak.. . HUTANG SAYA DENGAN ANDA. . 1. Pemenang Pemilihan Cover 2. 100 Pemenang #hadifayyadhipone8 3. Pemenang Baju #mengintaiakudineraka . 4. Pemenang Bonanza Hadi Fayyadh termasuk Umrah 2 orang, IPhone, wang tunai RM1000 dan Al Quran Digital. Apa lagi ya?? .. Ada lagi tak... . . Haaa.. apa kata korang beli #mengintaiakudineraka untuk melayakkan korang join Contest2 di atas. . . Hubungi Kami untuk pembelian langsung NOVEL ini di +60125643905 #FayyadhTroopers2018 #AbdullahBooks #MartabatkanWahyuPertamaNya #SemusimDiBarzakh #KetikaAzazilBerputusAsa #SemusimDiMahsyar #MengintaiAkuDiNeraka #EyesFromTheAbyss #InfinityWar
" APA YANG KAU LIHAT .. HANYA SECEBIS .. ANDAI HIJAB KAU DIBUKA SEMUA? " By @hadi_fayyadh . Dia menyerahkan segelas arak kepadaku. “Cherr”... Gelas aku dan gelasnya di lagakan. . Namun, dia tidak pula minum. Kelihatannya dia sedang menunggu aku yang terlebih dahulu meneguknya. Tanpa berbicara, aku terus mengangkat gelas tadi dan meletakkannya dibibirku. Sambil mataku memerhatikannya, secara spontan tiba-tiba dia berkata sesuatu. . “Cuba kau lihat apa yang ada di dalam gelas?” . Tanpa bicara panjang, aku terus melihat, dan ternyata arak tadi bertukar menjadi air yang sangat busuk. Ada nanah, ulat, darah dan najis pekat di dalamnya. . Tanpa sengaja aku terlepas daripada memegang gelas tadi, lalu jatuh berkecai ke lantai. Aku muntah berkali-kali disitu. Kerongkongku bagai disapu rasa loya yang teruk. Mukaku jadi merah padam. Seperti segala apa yang ada diperut bagai keluar semula. Aku longlai. Aku letih. . Lelaki tadi hanya memandang. Dia tersenyum lalu berkata. . “ Kenapa kau tidak minum sahaja arak tadi ? Aku terdiam lagi. . Mataku ligat memerhatikan keadaan sekeliling. Alangkah terkejutnya aku semua yang ada disitu berubah wajah. Ada yang bertanduk. Makanan disitu semuanya bertukar menjadi najis. Pelayan ‘Pub’ juga bertukar. . Suasana menjadi mengerikan. Aku mahu menjerit. Lelaki tadi memegang bahu, sambil jarinya diletakkan di mulutku. Nampak seperti dia cuba menenangkanku. Aku masih dalam keadaan ketakutan. Aku mula berdiri. . “ Kau tak akan ke mana-mana, kau akan tetap disini” Lelaki tadi tiba-tiba berkata. . “Tapi .. kenapa mereka ....” Belum sempat aku berkata, dia terus dudukkan aku semula. Aku masih tertanya. Siapa lelaki ini dan kenapa mereka semua bertukar wajah? . “Manusia ke atau apa mereka ni ..? Jelek dan huduh sungguh wajah mereka..” . Pandanganku dicuri dengan beberapa ekor makhluk bertanduk, lidahnya sangat panjang dan duduk terkangkang di atas sofa dan kerusi. Makhluk itu menjilat makanan yang bertukar menjadi najis diatas meja. . Apa yang sedang terjadi di kelab malam itu? Siapakah lelaki yang mencabarnya minum arak pada malam itu? #mengintaiakudineraka . . . Dapatkan Sekarang! +60125643905 #FayyadhTroopers2018 #AbdullahBooks #MartabatkanWahyu
[ SEMUSIM DI MAHSYAR : LIMA HARI DIKEBUMIKAN DALAM KUBUR ] . BY @hadi_fayyadh Kisah Benar . Iqlima Salsabilla ( Bukan nama sebenar ) disahkan menghidap penyakit kanser hati. . Walau dalam keadaan payah alhamdulillah, aku diberi harapan bahawa aku bakal diselamatkan. . Seorang pemuda, Haikal Qaleef menuaikan janjinya, mendermakan hatinya kepadaku. . . Aku masih ingat detik itu aku ditolak masuk ke dalam bilik pembedahan sambil diperhatikan jauh Kedua orang tua yang mengaku ibu dan ayahku. . Aku amat benci, benci yang sangat mendalam terhadap mereka berdua. Aku dicaci dan dihina selama ini adalah kerana mereka. . . Aku, terasa seperti ada yang merenggut. Sakit, azab, tidak mampu terungkap. Badanku menggelupur seperti kehilangan nafas. Aku tidak tahu, apa yang berlaku. . Aku kelam, bagai berada di dalam kepekatan malam. Aku melihat diriku berbungkus kain kapan putih berjalan pulang, tanah darah, nanah mengalir si kainku. . . . . Aku memanggil-manggil ayahku. Dia seperti terlena dialam mimpi, aku benar-benar berdiri di hadapannya. "Ayah, tolong ayah...Ayah, buka ikatan ini ayah .." . Apa yang sebenarnya berlaku? Apakah dendam Iqlima terhadap ibu dan ayahnya? Apakah dia berjaya hadir di dalam mimpi ayahnya ? . Dapatkan jawapan pengalaman sebenar seseorang yang mati 5 hari di dalam liang lahad, lalu kembali ke dunia. . DAPATKAN SEGERA SEMUSIM DI MAHSYAR. Pre ORDER SEKARANG. . . Setiap pembelian anda, anda akan memperoleh e book percuma, WARKAH BUAT BIDADARI. Sementara STOK MASIH ADA, TANDATANGAN PENULIS dan Bookmark Percuma. . Harga menarik RM 29.90 sahaja. BELI SATU PERCUMA SATU. Hubungi Kami : +60125643905 #FayyadhTroopers2018 #AbdullahBooks #MartabatkanWahyuPertamaNya #SemusimDiBarzakh #KetikaAzazilBerputusAsa #SemusimDiMahsyar #MengintaiAkuDiNeraka #EyesFromTheAbyss #InfinityWar
[ SEMUSIM DI BARZARH BUKAN SEKADAR CERITA ]. . . Bersediakah kita menghadapi kematian?. . Kubur yang sempit itu akan menghimpit mayat hingga berselisih tulang-tulang rusuk. Kubur akan menghimpit si mayat apabila dia tidak dapat menjawab soalan-soalan yang ditanya oleh malaikat Mungkar dan Nakir. . Tidak ada yang lebih membahagiakan daripada melihat kita semua kembali kepadaNYA, itulah misi penulis hadi_fayyadh dengan tinta kerdil, anugerah cukup terindah idea dari kisah benar yang digarap sehingga menghasilkan seni sastera yang indah lalu mengetuk jiwa yang rebah. . Penulis dan pembaca yang lain ingin mengajak anda yang belum mengalaminya, Merasainya dan menceduk tinta ibrah ini agar kita sama-sama beroleh manfaat. . Rasailah dengan mata dan hati anda sendiri!. . Dapatkan Novel Semusim di Barzakh berserta autograph penulis hadi_fayyadh secara eksklusif dari kami. . Dapatkan Sekarang! +60125643905 #FayyadhTroopers2018 #AbdullahBooks #MartabatkanWahyuPertamaNya #SemusimDiBarzakh #KetikaAzazilBerputusAsa #SemusimDiMahsyar #MengintaiAkuDiNeraka #EyesFromTheAbyss #InfinityWar
ISTANA DAJJAL TELAH SIAP DIBINA.. ADAKAH KIAMAT SEMAKIN DEKAT?.." . “Tidak akan terjadi kiamat sehingga waktu terasa pendek, maka setahun dirasakan seperti sebulan, sebulan dirasakan seperti seminggu, seminggu dirasakan seperti sehari, sehari dirasakan seperti satu jam dan satu jam dirasakan seperti satu kilatan api” (HR Tirmizi) . Apakah kita masih merasa selamat untuk tidak melakukan sebarang persiapan untuk menghadapinya? Jangan lengahkan masa anda, dihadapanmu ada suatu FITNAH besar yang bakal melanda. Jangan persiakan masa dan ruang yang telah Allah berikan. . Ayuh bongkarkan sesuatu makna sebuah kembara yang akan membawa kalian masuk ke dimensi yang sukar untuk dibayangkan. Novel Ketika Azazil Berputus Asa, oleh @hadi_fayyadh hasil adaptasi daripada Hadis dan Al Quran merungkai misteri Dunia Akhir . . Harga menarik RM 29.90 sahaja. BELI SATU PERCUMA SATU. . Dapatkan sekarang! +60125643905 #FayyadhTroopers2018 #AbdullahBooks #MartabatkanWahyuPertamaNya #SemusimDiBarzakh #KetikaAzazilBerputusAsa #SemusimDiMahsyar #MengintaiAkuDiNeraka #EyesFromTheAbyss #InfinityWar
next page →