#6

9,175,035 posts

Loading...
Label' Emotion ] est fière de présenter Renaissance #6 : THE CLOSING®️ - The Exclusive Vendors Party | Edition #1 . Parce que nous autres prestataires mariage nous faisons tous ce dernier geste pour clôturer une saison, Parce que nous autres prestataires de mariage nous dédions à 100% pour chaque client, chaque week end de la saison, Parce que nous autres prestataires de mariage nous méritons une soirée qui nous soit dédiée pour échanger, profiter, "réseauter" mais surtout célébrer la saison écoulée... The Closing® by Label' Emotion Weddings, concept unique en France, rempli cette mission pour une soirée réservée exclusivement aux prestataires mariages en France. Rejoignez-nous le vendredi 19 octobre prochain dans un lieu d'exception avec un programme qui l'est tout autant. SUR RESERVATION UNIQUEMENT via le site The Closing®️ : https://closing.label-emotion.com/ Video : @tiltup_prod @reclifejm #vendors #party #wedding #mariage #soiree #event #weddingplanner #weddingdesigner #video #teaser #season #weddingseasin #
HASILKAN 100JT CUMA LEWAT SMARTPHONE REKOMENDASI BISNIS DIGITAL 100% TRUSTED @DFBUSINESS07 SUDAH WAKTU NYA ANAK MUDA SUKSES DI USIA MUDA,PUNYA OMSET 10JT-30JT/BULAN HANYA LEWAT SMARTPHONE DAN SOSIAL MEDIA JANGAN BUANG" WAKTU,JANGAN BUANG" PELUANG JEMPUT SUKSESMU DI ERA DIGITAL BERSAMA @DFBUSINESS07 #pialadunia2018 #gantipresiden2019 #lagiviral #bisnismodalreceh #bisnismasakini #1 #2 #3 #4 #5 #6 #7 #8 #9 #10 #dagelan #viral
Loading...
وااااااي من مردممممممم😍😍😍😍😍😍😭😭😭😭😭😭😭😭 واي خداااااا چرااااا😍😍😍😍😍 اقا شلوارك پوشيده ها😍😍😍😍😍 يه بطري آلوورا هم دستشه فك كنم:/ يعني يه چي دستش هس اما زياد مطمعن نيستم آلوورا باشه:/😍😍♥️♥️♥️ واي من اينو ديدم غش كردم:))) ادمين به خاطرات پيوست:)))))) #footbal #saeedezatolahifans #سعيدعزت_اللهي #فوتبال #saeed_ezatolahi #سعيدعزت_اللهي #سعيد_عزت_الهی #سعيد #عزت_الهي #سعيد_عزت_الهي #فن #فوتبالي #فوتباليست #saeed_ezatolahi #saeedezatolahi#saeed_ezatolahi #saeedezatolahi6 #saeedezatolahi_official #saeedezatolahifans #saeed #ezatolahi6 #6 #footbal #football #football#footballers @saeedezatolahi.official @saeedezatolahi.official @saeedezatolahi.official
Music video live broadcast most watched top20 (Idol group) July 2018 #1 Gogo (cb show) 97m #4 BST (mcountdown) 35m #6 anpanman (cb show) 29m #8 21st century girl (mcountdown) 28m #9 mic drop (cb show) 25m #11 #14 #15 #18 #20 is BTS ©sugafull27
MODAL GA SEBERAPA, UNTUNGNYA BERAPA KALI BERAPA 😰 Cuman itu yang bisa saya bilang Kak Nina sebulan totalnya 18,8 JUTA ! Nah lo, mau ngomong apalagi saya ? Mitra berpenghasilan tinggi seperti dia banyak banget di grup ini Tiap hari dapet testi kan dari saya ? 😉 Kenapa belum action" ? Kalo ga rela ngeluarin modal sekali seumur hidupnya yang kecil itu, gimana mau bisa kayak kak Nina ? Mau kayak kak Nina ? Chat FIX JOIN !! #bisnismudah #bisnisanakmuda #onlineshopping #onlineshopbandung #onlineshopjakarta #hot #infobandung #viral #digitalmarketing #digitalpanting #video #marketingdigital #ngakakkocak #selebgram #selebgrambisnis #artist #pp #1 #2 #3 #4 #5 #6 #7 #8 #9 #0
MODAL GA SEBERAPA, UNTUNGNYA BERAPA KALI BERAPA 😰 Cuman itu yang bisa saya bilang Kak Nina sebulan totalnya 18,8 JUTA ! Nah lo, mau ngomong apalagi saya ? Mitra berpenghasilan tinggi seperti dia banyak banget di grup ini Tiap hari dapet testi kan dari saya ? 😉 Kenapa belum action" ? Kalo ga rela ngeluarin modal sekali seumur hidupnya yang kecil itu, gimana mau bisa kayak kak Nina ? Mau kayak kak Nina ? Chat FIX JOIN !! #bisnismudah #bisnisanakmuda #onlineshopping #onlineshopbandung #onlineshopjakarta #hot #infobandung #viral #digitalmarketing #digitalpanting #video #marketingdigital #ngakakkocak #selebgram #selebgrambisnis #artist #pp #1 #2 #3 #4 #5 #6 #7 #8 #9 #0
Kalau tidak mulai dari sekarang, mau kapan lagi? . Nanti, besok, lusa, tahun depan? . Yakin masih ada kesempatan buat bahagiain orang yang kamu sayang? . @amirabusiness memberikan kamu jutaan kesempatan untuk meningkatkan penghasilan . Ayo memanfaatkan HP dan sosial media kamu menjadi sumber penghasilan di @amirabusiness #bisnismudah #bisnisanakmuda #onlineshopping #onlineshopbandung #onlineshopjakarta #hot #infobandung #viral #digitalmarketing #digitalpanting #video #marketingdigital #ngakakkocak #selebgram #selebgrambisnis #artist #pp #1 #2 #3 #4 #5 #6 #7 #8 #9 #0
MODAL GA SEBERAPA, UNTUNGNYA BERAPA KALI BERAPA 😰 Cuman itu yang bisa saya bilang Kak Nina sebulan totalnya 18,8 JUTA ! Nah lo, mau ngomong apalagi saya ? Mitra berpenghasilan tinggi seperti dia banyak banget di grup ini Tiap hari dapet testi kan dari saya ? 😉 Kenapa belum action" ? Kalo ga rela ngeluarin modal sekali seumur hidupnya yang kecil itu, gimana mau bisa kayak kak Nina ? Mau kayak kak Nina ? Chat FIX JOIN !! #bisnismudah #bisnisanakmuda #onlineshopping #onlineshopbandung #onlineshopjakarta #hot #infobandung #viral #digitalmarketing #digitalpanting #video #marketingdigital #ngakakkocak #selebgram #selebgrambisnis #artist #pp #1 #2 #3 #4 #5 #6 #7 #8 #9 #0
[Sharing inspiratif #6 ] motivasi itu tak awet, efeknya tak berlangsung lama. jadi kami merekomendasikan untuk mendapat motivasi setiap hari. tapi setidaknya sebulan 2 kali 😁 salah satunya bisa dengan mengikuti sharing inspiratif.😁 ya, disana akan banyak hal hal yang memotivasi🤗😉 #sharinginspiratifcicurug #pelajarinspiratif #pelajarsukabumi #geloracintauntukindonesia
You've been there long enough #6 nights of preaching #Parts 7-12 #Alpha Omega Worship Center
お疲れ様🌟🤘 背番号 #18 #1 /2 #6 #20 . . #過去pic #背番号 #いいね返し
Cute 6" Cake Available... . . Budget Friendly Cakes... . Flavor Options for Whipped cream are Carrot Cake, Redvelvet Cake, Chocolate Cake, Chocolate Banana Cake, Baileys Chocolate Cake and Sponge Cake... . . To Pre-order kindly Send a DM or WhatsApp Message to 08102591239.... . . We love celebrating with you ❤❤ . #fifiscakeallure #lagosbaker #bakerinlagos #instadessert #dessertierinlagos #lagosbaker #cakesinlagos #finestingredients #preorderonly #bakedfreshforyou #notsoldofftheshelf #orderyours #6 "cake#birthdaycaloriesdontcount #bakingclassinlagos
Waktu gabung dijanjiin buat dibimbing dan dapet jutaan dalam sebulan Eeeeeh malah kebablasan 😂 Malah dapet belasan juta sebulan 😂 Umurnya, masi muda muda lagi, tapi penghasilan bulanannya ngalah"in orang kerja kantoran 😱😎 Modal awalnya gimana ? Keciiiil bangeeet, manfaatnya GEDE BANGET !! Mau ngga kayak mereka itu ? MAU DOOONG !! Makanya, sini sini gabung 😉 Biar tak gembleng kayak mereka Talk Less, DO MORE Perbanyak Aksi, muncul Reaksi #bisnismudah #bisnisanakmuda #onlineshopping #onlineshopbandung #onlineshopjakarta #hot #infobandung #viral #digitalmarketing #digitalpanting #video #marketingdigital #ngakakkocak #selebgram #selebgrambisnis #artist #pp #1 #2 #3 #4 #5 #6 #7 #8 #9 #0
Waktu gabung dijanjiin buat dibimbing dan dapet jutaan dalam sebulan Eeeeeh malah kebablasan 😂 Malah dapet belasan juta sebulan 😂 Umurnya, masi muda muda lagi, tapi penghasilan bulanannya ngalah"in orang kerja kantoran 😱😎 Modal awalnya gimana ? Keciiiil bangeeet, manfaatnya GEDE BANGET !! Mau ngga kayak mereka itu ? MAU DOOONG !! Makanya, sini sini gabung 😉 Biar tak gembleng kayak mereka Talk Less, DO MORE Perbanyak Aksi, muncul Reaksi #bisnismudah #bisnisanakmuda #onlineshopping #onlineshopbandung #onlineshopjakarta #hot #infobandung #viral #digitalmarketing #digitalpanting #video #marketingdigital #ngakakkocak #selebgram #selebgrambisnis #artist #pp #1 #2 #3 #4 #5 #6 #7 #8 #9 #0
Waktu gabung dijanjiin buat dibimbing dan dapet jutaan dalam sebulan Eeeeeh malah kebablasan 😂 Malah dapet belasan juta sebulan 😂 Umurnya, masi muda muda lagi, tapi penghasilan bulanannya ngalah"in orang kerja kantoran 😱😎 Modal awalnya gimana ? Keciiiil bangeeet, manfaatnya GEDE BANGET !! Mau ngga kayak mereka itu ? MAU DOOONG !! Makanya, sini sini gabung 😉 Biar tak gembleng kayak mereka Talk Less, DO MORE Perbanyak Aksi, muncul Reaksi #bisnismudah #bisnisanakmuda #onlineshopping #onlineshopbandung #onlineshopjakarta #hot #infobandung #viral #digitalmarketing #digitalpanting #video #marketingdigital #ngakakkocak #selebgram #selebgrambisnis #artist #pp #1 #2 #3 #4 #5 #6 #7 #8 #9 #0
Seguimos celebrando! Hoy está de cumpleaños #6 el benjamín de la casa, nuestro Elías. Gracias por ser tan cariñoso y espontáneo mi chiquitín, eres una chispita. Dios te bendiga y prospere en todo lo que emprendas. Te amamos 💙🎂🎉 @licdavidaponte
[ZONA IKLAN] RAYAKITTY KOK KECEPLOSAN . . . Kalau tidak mulai dari sekarang, mau kapan lagi? . Nanti, besok, lusa, tahun depan? . Yakin masih ada kesempatan buat bahagiain orang yang kamu sayang? . @ming_business memberikan kamu jutaan kesempatan untuk meningkatkan penghasilan . Ayo memanfaatkan HP dan sosial media kamu menjadi sumber penghasilan di @ming_business #bisnismudah #bisnisanakmuda #onlineshopping #onlineshopbandung #onlineshopjakarta #infobandung #viral #digitalmarketing #digitalpanting #marketingdigital #ngakakkocak #selebgram #selebgrambisnis #artist #pp #1 #2 #3 #4 #5 #6 #7 #8 #9 #0
Happy 6th birthday RyderMan!!!!
Учасница #6 @turc_serial Удачи😘Один человек -один коммент "Лучшaя"
澤田佑くん #6
#foodforthought . FLAWLESS SKIN MAX IS A MASTER ANTIOXIDANT. Drink More H2O .. Secure your Skin & Health . Flawless Capsules Do open . Knock it back and Flush down with Water. Get the Glow . Use for Several Purposes #1 AntiAging(slowing down age process) #2 - EvenSkintone #3 - Acne #4 -Detox #5 - using continuously at high dosage -Skinbrightening #6 - Melanin Reduction (skinlightening). Results are permanent . Avoid heavy sun exposure if your trying to even skin tone or brightening . Please read Health Benefits of glutathione it’s NOT bleaching . It’s a 100% All Natural Master Antioxidant used for health reason especially Ppl with autoimmune deficiency . When researched and given to ppl who have autoimmune deficiency at a high dosage clinical studies showed side effect of having too much Glutathione resulted in melanin reduction . Celebs best kept skin secret to flawless - Ageless skin - age slowly and flawlessly 😊. RESTOCKED WILL SELL OUT AGAIN. Order Now. Order enough. Wholesale inquires email flawlessicon99@gmail.com
中体連の背番号もらいました 6番をもらいました!! * * * 精一杯戦って試合を楽しめるように頑張ります!! * * 来年につながる試合ができるよう頑張る!! #6 #野球 #Baseball #公式戦 #中体連 #7月21日 #第3試合 #新チーム #になってからずっと6番 #坂本選手と同じ背番号 #頑張る
[ZONA IKLAN] RAYAKITTY KOK KECEPLOSAN . . . Kalau tidak mulai dari sekarang, mau kapan lagi? . Nanti, besok, lusa, tahun depan? . Yakin masih ada kesempatan buat bahagiain orang yang kamu sayang? . @ming_business memberikan kamu jutaan kesempatan untuk meningkatkan penghasilan . Ayo memanfaatkan HP dan sosial media kamu menjadi sumber penghasilan di @ming_business #bisnismudah #bisnisanakmuda #onlineshopping #onlineshopbandung #onlineshopjakarta #infobandung #viral #digitalmarketing #digitalpanting #marketingdigital #ngakakkocak #selebgram #selebgrambisnis #artist #pp #1 #2 #3 #4 #5 #6 #7 #8 #9 #0
W motors Fenyr Supersport Engine: 3.8L F6 twin turbo Power: 596kw 0-100: 2.7 seconds Top Speed: 394km/h #fenyr #supersport W Motors Lykan Hypersport Engine: 3.7L Flat6 twin turbo Power: 574kw 0-100: 2.8 seconds Top Speed: 394km/h @carsnaper #silver #black #lykan #hypersport #lykanhypersport #boxer #6 #turbo #supercar #hypercar #instacar #fastcar #sportscar #exoticcars #carporn #car #cars #carswithoutlimits #speed #carsofinstagram #Luxurycars #supercars #luxury #amazing #photooftheday #love #drive #goals Comment what I should post next 👇
Last year when I got a little bit lean .. you can spend hours in the gym ,doing cardio , take fat burners ... but it ain’t going to do shit if your nutrition isn’t on point. Compliment your hard work in the gym with the right foods . Clean doesn’t mean boring . Do your research and get that nutrition sorted. NUTRITION IS KEY !! 🔑 nutrition #investinyourbody #gymlife #bodybuildingmotivation #gymmotivation #fitfam #ifbb #npc #bikiniathlete #weekendwarrior
Svi pogledajte ovaj kratki film o najvecem heroju koji je imao tesko djetinjstvo, koji je s vrlo malo godina vidio jako tuzne stvari i prisustovao tekim dogadjajima, ali imao je obitelj koja je uvijek bila kraj njega i koja ga je odgojila da bude najveci Dejan Lovren. Ja ga gledam po 5. Put i jos se nisam nagledala njegove hrabrosti i snage i veselja, radosti dok igra nogomet. Ja samo mogu reci da je on stvarno jak i predivan igrac, suigrac i prijatelj. Svi koji niste brzo pogledajte. https://youtu.be/yKzP_9_xFs0 #passion #worldcup #champion #6 #dejanlovren #lovren06 #2018 #love #football #croatia #hns #defender #lifehttps
Tapi ini Bukan hal yg wow. Udah biasa kok 😊 Dari modal ga seberapa hasilkan jutaan. 💰 ▶Masih setia dengan gajih bulanan? ▶Masih mau nikmatin tanggal tua? ▶Masih ga malu minta duit sama ortu...? Saat nya yang muda yang sukses,,, ▶Buat penghasilanmu jutaan tiap hari,, ▶Buat bangga orang tuamu,, ▶Buat hidupmu lebih berarti dengan membuat org disekitar bisa sama2 merasakan sukses di bisnis ini.... Jemput Suksesmu 📌 #bisnismudah #bisnisanakmuda #onlineshopping #onlineshopbandung #onlineshopjakarta #hot #infobandung #viral #digitalmarketing #digitalpanting #video #marketingdigital #ngakakkocak #selebgram #selebgrambisnis #artist #pp #1 #2 #3 #4 #5 #6 #7 #8 #9 #0
Tapi ini Bukan hal yg wow. Udah biasa kok 😊 Dari modal ga seberapa hasilkan jutaan. 💰 ▶Masih setia dengan gajih bulanan? ▶Masih mau nikmatin tanggal tua? ▶Masih ga malu minta duit sama ortu...? Saat nya yang muda yang sukses,,, ▶Buat penghasilanmu jutaan tiap hari,, ▶Buat bangga orang tuamu,, ▶Buat hidupmu lebih berarti dengan membuat org disekitar bisa sama2 merasakan sukses di bisnis ini.... Jemput Suksesmu 📌 #bisnismudah #bisnisanakmuda #onlineshopping #onlineshopbandung #onlineshopjakarta #hot #infobandung #viral #digitalmarketing #digitalpanting #video #marketingdigital #ngakakkocak #selebgram #selebgrambisnis #artist #pp #1 #2 #3 #4 #5 #6 #7 #8 #9 #0
Die Morgensonne in Maxico #6 :53 Uhr
I love the people that love me & hate the people that hate me😈 #6 #soundcloud #trap
Tapi ini Bukan hal yg wow. Udah biasa kok 😊 Dari modal ga seberapa hasilkan jutaan. 💰 ▶Masih setia dengan gajih bulanan? ▶Masih mau nikmatin tanggal tua? ▶Masih ga malu minta duit sama ortu...? Saat nya yang muda yang sukses,,, ▶Buat penghasilanmu jutaan tiap hari,, ▶Buat bangga orang tuamu,, ▶Buat hidupmu lebih berarti dengan membuat org disekitar bisa sama2 merasakan sukses di bisnis ini.... Jemput Suksesmu 📌 #bisnismudah #bisnisanakmuda #onlineshopping #onlineshopbandung #onlineshopjakarta #hot #infobandung #viral #digitalmarketing #digitalpanting #video #marketingdigital #ngakakkocak #selebgram #selebgrambisnis #artist #pp #1 #2 #3 #4 #5 #6 #7 #8 #9 #0
She’s come a long way in a short amount of time and she still has a ways to go but I’m impressed with where she’s at it been a lot of long hours and a few times I have wanted to give up and get rid of her but she’s finally turning out pretty decent #project350 #6 .7 #breakinnecks
🦄 D A N I E L A... Celebra su cumpleaños #6 uciendo su #camisetaPersonalizada Eydilorem de su personaje favorito #Unicornio 💕💕 . . . . Pedidos 📲3215060714 ▪▪▪Link a WhatsApp en nuestro perfil 🌸🌸🌸 #personalizado #personalizadoscartagena #sublimacion #fullcolor #estampamos #Cartagena #eydilorem #domcliogratis #ideas #unicornio
*HERE IS HOW NNU WORKS* 👇👇👇 As a member you have 4 simple ways to make money daily into your Bank account. *1. On this platform you are paid #100 naira for each sponsored post you share on Facebook timeline daily.* *2. You're also paid #50 naira on your first login to your Nnu income account every day* *3. You also earn #2 on any news topic that you read and comment on the site, all you do is just to comment on the news posts. And you can comment on as many news topics as you want let's say 100 t0 200 or more daily* *4. You earn #1000 for each person you invite to join Nnu income program* *Assuming you can refer at least 20 to 30 or 50 people, do you know that's a whooping #20 ,000 to #50 ,000 monthly?* *5. Earn #100 by posting NEWS and get admin approval* *DAILY BONUS ==> The first person that shares sponsored post on his or her Facebook timeline earns #500 airtime or data* NOW LET'S DO SOME CALCULATIONS OF HOW MUCH YOU CAN EARN IN A MONTH👇👇👇 *Let's calculate* *Daily login to your Nnu account #50 x 30 days =#1500 * *Sharing of sponsored post daily #100 x 30 days =#3000 * **Your daily comment on the site ==> 100, 200 x 30 days = #3 ,000 and #6 ,000 respectively* *Earn #100 by posting NEWS and get admin approval, you get paid for it #100 x 30days= #3000 * *You make #1 ,000 for every person you refer to this program.* NOTE: Referral is optional and not compulsory as you still earn and get paid without referring anyone. *💳💯TOTAL CALCULATION OF THE AMOUNT THAT WILL BE PAID DIRECTLY TO YOUR BANK ACCOUNT MONTHLY* 💯 ==> Total amount of post shared #3000 ==> Total amount of daily login #1 ,500 Total amount of posting news on nnu site #3000 Total amount of comment made #3 ,000 or #6 ,000 *SUBTOTAL ==>* This is for those that can not refer others. #3000 + #1 ,500 + #3 ,000 + #3000 = #10 ,500 or 11,000 or more monthly respectively without referring anyone. *GRAND TOTAL* This is for those that can invite others to take advantage of this opportunity ==> NOW LET'S ASSUME YOU CAN INVITE 20 T0 50 PEOPLE MONTHLY ==> 20 people invited you earn #20 ,000 ==> 30 people invited you earn #30 ,000 click here to register https://nnu.ng//nip/?a=Pelet
Guuuuys, my first #A1c after my #diagnosis ist #6 ,2% 🎊🎊🎊 Im so happy. I changed my #diadoc and the new one is so nice and put me on dexcom directly. And in Monday I have an appointment with my dia-counsultant. And she will teach me stuff finally. My old doc waited and waited to do so. So I super happy and think my freestyle rocks with its pretty blue glitter haha 💙 #diabetic #diabetes #diabetes1 #t1d #freestyle #dexcom #happy #motivation #hba1c #chronicillness #diabeteslookslikeme #diabetesawareness
Just 6 days 'til Tournament Time! Stay tuned each day as we list 10 great reasons to fish this tournament! #6 : the silent auction! Thank you Bobby Harrell for pulling this together each year, and thank you to all who donate the amazing auction items each year! The silent auction raises a lot of money each year for scholarships. Those who donate and those who purchase: your support is greatly appreciated! #dcbbf #dcbbfsponsorspotlight #givingback #carolinaboatbuilders15years www.dcbbf.org
My love 💕💕 #M . Zidan Abdillah #6 .5 months old #firstmudik #purwokerto
Vape Tour #6 @vape__247__ @vape2_4_7 Felix on the table, lets rock a table 시연가능매장 건대시가k 성남베이플레이 대전은행동전자담배 강남바투 미아베이퍼스 에브리데이스모크 앙가쇼핑센터 노원전자담배백화점 베이핑크루 비엔베이프 문정동원더베이프 발산역원더베이프 별내동전자담배 광주바이퍼 VAPE TOP 동탄썬베이프 (월드모아) 용트림 베이프타임 베이포리움 베이프247 홍대합정전자담배 매슬로우 #ecigarette #cigar #cuban #mod #dotmod #ejuice #eliquid #eliquids #vaping #vape #vapingtrick #juul #juuling #juulnation #redsapple #lemontwist #dinnerlady #armanddebrignac #felix #felixeliquids #전자담배 #액상 #전자담배액상 #모드기기 #전담 #베이핑 #펠릭스액상 #펠릭스
Solo agradecimientos a Dios!! 🙏por regalarnos esta princesa tan especial😘 que tengas un día lleno de bendiciones mi mafe bella feliz cumpleaños 🎂🎂 #6 #consentida #princesa
Baby#1 – ate ALL THE THINGS and felt sluggish for 9 months. Birthed 2 days before due date a 9lb 6 oz baby girl and couldn’t sit on my bum for 2 weeks it hurt so bad. 😱 . Baby #2 – experienced so much pelvic pain majority of this pregnancy and begged to be induced 3 days early. Was put on bed rest the last 2 weeks with high blood pressure and cankles like whoa. Birthed a 10 lb boy smoothly but again, SO much recovery time down there. Youch. 🙈 . Twins (#3 / #4 )- Had weekly chiro adjustments and this made a huuuge difference in pelvic comfort. Still had a miserable summer with cankles and high blood pressure at the end tho. My skin was horrendous due to all the hormones. Birthed at 35.5 weeks at 5 lb 13 oz and 6 lb 5 oz twin girls. Ps- I’d deliver 2 small babies over 1 large one ANY DAY. Piece of cake. . [YOUNG LIVING ENTERED MY LIFE HERE] . Babies #5 and #6 were theeeee best! I had normal sized ankles, skipped the glucose tests, and went 1 week happily overdue with both. They weighed around 8 lbs each. My blood pressure was on point and recovery was sooo goooood. . Hard to believe? There are some thing we cannot control about every pregnancy. But there’s a LOT we can do! You can feel better with each baby, it’s possible! . I will be sharing later today exactly what changes I made. Listen in on FB Live at 2:30pm EST. . #babybump #babynumber6 #momof6 #knowbetterdobetter #onebodyonelife #momtips #allthebabies
Hey everyone this is where you can send any and all patches that you have for this great little boy who lost his dad in the line of duty. If you have any additional questions or want to help in a different way please don't hesitate to message me and if I don't know the answer I'll find it. #police #cops #cop #help #officer #officers #swat #firefighter #ems #hero #lodd #lineofdutydeath #kansas #policelivesmatter #backtheblue #bluelivesmatter #policeofficers #back #the #blue #patches #law #enforcement #community #sheriff #military #family #strong #got #6
foto aku dari tk, sd, smp, smk , sampe sekarang... foto #1 tahun 1992 #2 tahun 1998 #3 tahun 2001 #4 tahun 2004 #5 tahun 2008 #6 tahun 2018 #throwback #me #thursday #tbt #nostalgia #nostalgila #jadul
next page →