#26

3,637,425 posts

Loading...
- 🌀5/30最後收單不追加🌀 - 每年夏天我都會買這款涼鞋給暴龍穿。 好穿也好穿脫❤️ 牛津鞋底歐 建議腳長+1公分選鞋,肉腳+1.5公分選鞋 - 顏色:黑#白 規格:22#23 #24 #25 #26 #27 #28 #29 #30 #31 #32 #33 #34
Дорогие друзья!⠀ ⠀ 🚩5 МАЯ БУДЕТ ЖАРКО!🚩⠀ ⠀ 🍗🌶🥔В продолжение майских праздников База отдыха "Lagoona" открывает сезон пикников! 🥓🍆🍅⠀ 🤸‍♀🤾‍♂Совместно со студией праздников "Планета детства" http://planeta-detstva26.ru/ они подготовили для Вас увлекательную программу с большим количеством конкурсов, призов и подарков от @standartavto ;@barika_vostok 🎁⠀ ⠀ 🏡Все на базу! за позитивом и отличным настроением!!!💐 База отдыха «Lagoona» С.Казинка 📞45-30-20;44-65-15; 520-999 #Ставрополь #stav #26 #26stav #stavropol #отдыхсдетьмиставроополь #базаотдыхаказинка #казинкабазаотдыха #базаотдыхаставрополь #базаотдыхамихайловск #отдыхвсейсемьейставрополь #отдыхсдетьмиставрополь #Lagoona2018 #lagoonakazinka #отдыхвЛагуне #1маяставрополь #1маямихайловск
Loading...
Join us TONIGHT for an explosive Karaoke Session, Deejay Session, Conga Session. Venue: Slay Karaoke House, #26 Admiralty way, Lush Mall Rooftop, Opp. Dominos Pizza, Lekki Phase 1, Lagos. Reservation is strongly advised. Call +2348086167518 for Reservation. Don't be told, Do the telling!!! www.slaykaraoke.com.ng #slaykaraokehouse
Wednesday April 25, 2018!! This is the start of a new year for me!! The sun is shining the sky is blue! And I have great people by my side!! #26 #happybirthday #smile #shine
😼che per caso ci siamo ?????? 👰🏽🧡🤵🏽#ilmatrimoniosiavvicina #weddingiscoming #domani #wedding #ilmatrimoniodiwhisky #26apr18 🐾#26 /04/2018#chiara 🐾fabio
Happy Birthday DJ !!! #danielpadilla #23 #26 .4
#FernandoBamodPH (Desfiles) en el magnifico evento #LaPlataModaDifusion #26 de @francy_lezcano con los mas destacados diseñadores del momento presentando sus colecciones otoño invierno, las mas bellas modelos y mucho mas, inolvidable! #Design #Models #Glamour #LPMD #ph #photography #ph #photographer #Books #Produccion #Gracias #Love #Life #Moda #AltaCostura #pretaporter #Diosas #Pampitaonline 🌹❤📷8
#Repost @bcapril17 (@get_repost ) ・・・ Sneak peek doorprize #26 dari @gabagindonesia - Ibu2 zaman now pasti kenal Gabag. Ga perlu dijelasin lagi lah ya kalo Gabag itu pelopor cooler bag untuk ASI di Indonesia. Oya udah intip IG @gabagindonesia belum? Banyak yang baru dan lucu lho moms. - Oiya, produk Gabag mau ikut seru2an bareng kita di tgl 5 Mei lhooo. Siapa yang udah gak sabar? Wuhuuuu!! - - #1stbbashbcapril17 #doorprizebcapril17 #birthdaybash #bcapril17 #AnimaprilliantParty #sneakpeekdoorprize26 #gabagindonesia
Case of retreatment #26 missed MB2 .... single visit ... NAOCL 5.25 % and EDTA 17% ... obturation CLC tec .... plz your comments
Juntox para sempre #noivos 💗💖💓 Eu caminhei y n te encontrei sonhei n te encontrei mx esperei fui ter um sonho k por ty me apaixonei y te beijeii😘💗💗 #26
Hb akak🎈🎊🎂💋😘💜 #26 .04.19**
Join us TONIGHT for an explosive Karaoke Session, Deejay Session, Conga Session. Venue: Slay Karaoke House, #26 Admiralty way, Lush Mall Rooftop, Opp. Dominos Pizza, Lekki Phase 1, Lagos. Reservation is strongly advised. Call +2348086167518 for Reservation. Don't be told, Do the telling!!! www.slaykaraoke.com.ng #slaykaraokehouse
Follow @sbkvlogs for more! ⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊ ⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊ ✔ Turn Post Notification on 📣 ✔ Follow, like and comment ✏ ✔ Tag your friends 👥 ⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊ ⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊ #motorcyclesbr #superbikes #topspeed #sportbikegallery #motorcycle #instagram #bomdia #boatarde #like #likeforlike #followme #vr46 #26 #46 #neymar #26danorte #l4l #akrapovic #yoshimura #suzuki #honda #ducati #jeskap #xj6 #atalla #fabinhodahornet #boanoite ⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊ 🔔Turn On Notification
#Repost @__mieyzaaa • • • happy birthday to my lovely friend 🎉 may allah always bless you , semoga panjang umur , dimurahkan rezeki selalu dan moga sentiasa berada didalam lindungan Allah . yeay sorang lagi kawan aq dah tua , next turn sapa pulak yaa , hahahaa ap yang aq tau turn aq lambat lagi okey 😂 huhuhu . now nak habaq ap ehh 🤔 i dont have any idea la tpi xpa aq try pikiaq ap dy nak taip huhu . okey la dekat snie aq nak berterima kasih sungguhlah dekat ang sbb sudi kawan dengan aq dari sekolah rendah sampai lah la nie . sudi dengaq cerita aq , tahan dengan perangai aq , ap semua la . hahaha yela ang tahan duk selalu asyik kena pukui ngn aq jaa time aq duk sedap bercerita kan ? 😂 maap la xsengaja , dah biasa kan . kalau mulut duk sedap jalan tangan mesti sama naik ngn mulut so xleh nak buat pa lagi dah hehehe 😁 wey tq jugak naa sbb ad ngn aq time susah senang , i'm very appreciate . haa lagi ap ehh 🤔 , haa wey harap sangat persahabatan kita nie sampai jannah naa sama dengan kawan kita yang lain sekali 💕 heee muah hahaha . wey happy birthday again babe , moga ang succeed selalu naa , moga ang ditemukan jodoh yang terbaik untuk ang and moga jugak ang kuat tempuhi hari² yg mendatang yaa . hmmhmm👉👈sory la wey hadiah untk ang xdak , maklumla aq nie menganggur jaa 😂 mana duit nak masuk enn tpi aq bagi nie jaa lah kat ang 🎁 haa 🎁 ambik laa 🎁 cukup laa naaa hehehe 😂 . okeyla wey sampai snie ja lah yaa panjang sangat dah nie . huhuhu maap la kalau xpanjang mmng xsah la kan bukan aq la tu hehehe 😁 today is your day babe 💕 , happy birthday my lovely bestie 😘❤💞💗😍🎈🎈🎈🎈🎈 #happybirthday #birthdaygirl #26 /4 #turns18 #myyayang 🌸
Happy birthday 🎂 聲兒~ 等你們回歸唷❤️ #bigbang #daesung #04 #26 #birthday #twvip
🐠 turns 19 #26
We hebben het moeilijk maar samen komen we der door❤️😍 #loveyou #26 /09/17❤️🔐
Should we ride??? Heck yeah we should ride!!! The shred life doesn't slow for snow bro🤘🏼🤘🏼🤘🏼🤘🏼 #instagood #coloradosprings #trackstand #mtb #dh #downhill #nofilterneeded #nofilter #snowride #snow #snowymountains #snowfall #shredthesnow #shredthegnar #shredlife #26 #yeti #🤘🏼
Родной мой, Целуя в губы💏, обнимая, Хочу, чтоб ты со мною был Всегда-всегда. Еще мечтаю, Чтоб взгляд с меня ты не сводил. Желаю крепким быть и сильным💪 И всей душой меня любить❤, Здоровым быть, чтобы красивых Ты смог детей мне подарить👪. Всего хорошего желаю: Надежды, веры и любви. Живи и жизнью наслаждайся, Ты каждый миг земной лови. Будь нежен и заботлив с мамой, Друзей сумей развеселить — И будешь ты прекрасным самым На всей планете из мужчин! Пусть открываются все двери, И сбудутся пусть все мечты. Ты замечательный, поверь мне. И самый гениальный ты! #happybirthday 🎉#mylove ❤️#26 .04.2018
Happy birthday untuk diri sendiri😊 #sweet19 #april 🐰 #26 /04/1999
it been a while ha..hahaha...1 years ago... #26 /04/2017
One time for the birthday boy! #26 🌊🏄🏾‍♂️ Lyrical Exercise | Episode 39 Producer: @skullipicasso 🎹👨🏾‍🎨🎨 Hat: @kingafricanmack 🧢
____________________________________________________________ Savage................👤: @Damnanmol Vehicle................🚘: Toyota Brz (Gt86) Crew ID...............💳: #26 _____________________________________________________________ 👇👇👇👇Follow Our Family/Supporters👇👇👇👇 -------------------------------------------------------------------- 😱Affiliated @R3strictedsociety @Clutchladies @Xclusivecarclub -------------------------------------------------------------------- 🏁Meet's We Support @Fresh_Ontario @905Meets @Fortune905 @Northside.crew --------------------------------------------------------------------- ⛽Garages We Support @JdmAddiction @Garage16 --------------------------------------------------------------------- ____________________________________________________________ #Toyota | #Brz#Gt86 | #SupaNiice | #SupaTeam | #SupaCrew | #SupaFamily | #SupaStreet | #SupaSavages | #SupaStreetSavages | #SSS | #WeDontFitInWeStandOut ⛽🅰🆖🔰🔥💯
happy birthday to my lovely friend 🎉 may allah always bless you , semoga panjang umur , dimurahkan rezeki selalu dan moga sentiasa berada didalam lindungan Allah . yeay sorang lagi kawan aq dah tua , next turn sapa pulak yaa , hahahaa ap yang aq tau turn aq lambat lagi okey 😂 huhuhu . now nak habaq ap ehh 🤔 i dont have any idea la tpi xpa aq try pikiaq ap dy nak taip huhu . okey la dekat snie aq nak berterima kasih sungguhlah dekat ang sbb sudi kawan dengan aq dari sekolah rendah sampai lah la nie . sudi dengaq cerita aq , tahan dengan perangai aq , ap semua la . hahaha yela ang tahan duk selalu asyik kena pukui ngn aq jaa time aq duk sedap bercerita kan ? 😂 maap la xsengaja , dah biasa kan . kalau mulut duk sedap jalan tangan mesti sama naik ngn mulut so xleh nak buat pa lagi dah hehehe 😁 wey tq jugak naa sbb ad ngn aq time susah senang , i'm very appreciate . haa lagi ap ehh 🤔 , haa wey harap sangat persahabatan kita nie sampai jannah naa sama dengan kawan kita yang lain sekali 💕 heee muah hahaha . wey happy birthday again babe , moga ang succeed selalu naa , moga ang ditemukan jodoh yang terbaik untuk ang and moga jugak ang kuat tempuhi hari² yg mendatang yaa . hmmhmm👉👈sory la wey hadiah untk ang xdak , maklumla aq nie menganggur jaa 😂 mana duit nak masuk enn tpi aq bagi nie jaa lah kat ang 🎁 haa 🎁 ambik laa 🎁 cukup laa naaa hehehe 😂 . okeyla wey sampai snie ja lah yaa panjang sangat dah nie . huhuhu maap la kalau xpanjang mmng xsah la kan , bukan aq la tu hehehe 😁 today is your day babe 💕 , happy birthday my lovely bestie 😘❤💞💗😍🎈🎈🎈🎈🎈 #happybirthday #birthdaygirl #26 /4 #turns18 #myyayang 🌸
Some of my travels have been slightly unplanned. By that I mean, certain places were not on my radar but opportunities opened up and I just decided to jump on them and I'm so glad I did. #Cuba #Denmark #Iceland #30in30 #TravelVlogger #Travelista #StampGang #BlackYouTuber #NoDyzOff #MelanatedNomad #24 #25 #26
2018 Ivy Champs! 20-5 overall, 6-1 Ivy record, #26 National ranking. #gogreen #grit #grind
The amount of love I was given yesterday is unbelievable. Thank you to absolutely every single one of you for the birthday wishes! My heart is so full 💕✨ and a great big thank you to my boyfriend for treating me better than a queen! I LOVE YOU @g_sus_p ♥️ #birthdaygirl #26 #sograteful
Happy Birthday my twin & my beloved bestfriend 😛😅💕 . tiada yang lebih berharga berbanding nilai persahabatan kita ❤️ . happy birthday 🐒❣️ #birthdaygirl 👑 @pattherslurrs_sycho wish panjang ii dalam chat oke makcik 😂 @pattherslurrs_sycho 💖. #26 /4
Happy Birthday to me 🎉 #26 #Selfie 😌
This is my all time favorite meme bitches can talk all the shit all the want but I still had my dick and fingers inside of you and ya can't change that hoe. #meme #memes #memesdaily #dank #funny #like #pornhub #porn #follow #like #odd #26 #42 #weed #maryjane #money #fun #laugh
Birthday behavior! #QueensDay #26 👑
보라보라해💜
It's official I can now say that I completed the Virgin Money London Marathon 2018 (hottest ever recorded might I add!) and I couldn't be in more pain!!!! The crowd were phenomenal and a huge shout out to the random spectator who gave me their orange on mile 19 (although I would have prefered the wine in your other hand!) there was no way I could have carried on without that sugar rush! Met so many amazing people and heard so many inspiring stories. Can honestly say it was one of the best and worst experiences I've been through. ❤🏆💪🎖🎈🏃🏅#bhf #virginmoneylondonmarathon #londonmarathon #mile18 #run #runner #fitness #fitnessmotivation #gym #training #marathon #start #sos #summer #britishheartfoundation #fitnessmotivation #motivation #sundayrunday #charity #fundraising #finisher #26 .2miles #firstmarathon #VMLM
next page →