Loading...

B I L I K K E B A L K I A M A T??
.
.
K E B A N G K I T A N D A R I
M A K A M K E G E L A P A N ......
....
Konspirasi kepercayaan Kuno diteruskan sebagai satu kepercayaan bahawa Firaun dan Namrud akan kembali memerintah bersama Dajjal. Pemujaan dan persiapan kebangkitannya dilakukan dengan sebaiknya mengikut kronologi New World Order.
......
Dajjal akan menjadi peneraju yang maha dahsyat kepada pengakhiran peradaban manusia. Anda pernah menonton X MEN APOKALIPS? Saba el Nur itu siapa? Bagaimana dia dibangkitkan?
.....
Mengapa perlu anda tahu semua ini? Supaya anda tidak terjerumus kepada fitnah Dajjal yang semakim hebat dari masa kesemasa. Beriman sahaja tanpa mengetahui agenda jahat musuh tidak mencukupi kerana mungkin jika rapuhnya iman, kita semua akan dimakan dengan mudah.
.....
Disebabkan ada usaha untuk menggagalkan penerbitan buku ini, maka pihak kami mengambil keputusan untuk mencetak edisi pertama dengan LIMITED EDITION 1000 NASKAH sahaja.
......
Alhamdulillah, PRE ORDER telah dibuka secara rasmi dan tidak sampai berapa jam, hampir 500 naskah telah ditempah. Jika anda berminat ingin dapatkan karya yang belum pernah diterbitkan seumpamanya di Malaysia, metodhologi berbeza dengan karya sedia ada, maka cepatlah bertindak.
....
PRE ORDER akan ditutup sebaik sahaja 500 Naskah telah ditempah secara rasmi. Harga RM30.00 dan istimewanya anda akan dapat FREE BOOKMARK & SIGN PENULIS Ustaz @hadi_fayyadh. Boleh hubungi agen kami yang sah
free postage bermula dengan pembelian satu buku ......
INFINITY WAR : LEGENDA KITAB KEGELAPAN DARI MAKAM PURBA.
.
.
Hubungi Sekarang! +6011-6316 2459

8 days ago 1

8 Likes

1 Comments