#vitE

144,667 posts

Crevee mais plutot contente du resultat j'ai hate et je commence vraiment a avoir dur le poids les kilos la fatigue l impatience pffff vite vite !! Happy about this photoshoot but sad and enough about the weight and the fact that i m tired. It's time that the baby come #photoshoot #pregnant #pregnancy #grossesse #weekbyweek #babybump #baby #photoshooting #love #belly #roundbelly #babygirl #33weeks #vite #huge #april2017 #avril2017 #tired
'Dianz vitamin power. Berbaloi dengan harganya.' . Sampai mcm tu penangan DV tau. Consume masa pantang lagi tau. Memang nampak kesan dia. . Bukan setakat jerawat je hilang. Kulit glowing 1 badan lagi. . Rm45/30biji. Selagi stok masih ada. Wasap 0177898243. COD area skudai. . #hisaphisapteruscantik #dianzvitamin #agent #testimoni #skudai #vitaminc #vitC #vitE #kolegen #jerawat #parut #jeragat #bestsupplements
B I R T H D A Y πŸŽ‰ ❀ A toi mon amour de copine... 25 ans et encore pleins de bougies a tes cotes !! On fete Γ§a a ton retour 😚 #birthday #happy #girl #25 #bestfriend #blonde #brune #love #beauty #vite #enjoy #fit #fitgirl #likeforlike #followforfollow #instalike #instafollow #Nice #ootd #picoftheday #Sun #summer #tan #trip #travel #bali #Indonesia #world
Ed ora che si fa? Niente, si va avanti cosi .ANDARSENE PER VIVERE ANDARSENE PER MORIRE L'ITALIA È QUESTO? #djfabio #eutanasialegale #vite #sofferenze #cuore #hart #andarsene #life #vita #diritto #liberofinoallafine #liberodiscegliere #fabiolibero #triste #storia #FINE #serenità #incapaci #politici #senza #umanità POLITICI SENZA IDEE CAPACI AD AGIRE PER INTERESSI PERSONALI.CAREZZE DI IDEE .#vergona .
Assalamualaikum selamat pagi sahabatπŸ’• Stay positive ye dalam apa jua keadaan . Usaha, tawakkal dan doa itu sangat penting. Jum usha ig Ain. Ade macam2 tau . Sebarang pertanyaan @ order Whatsapp πŸ“² Ain 012 727 1446 . #dropshipwanted #rosewater #slimmingtea #slimmingseriestea #detoxtea #tehbunga #tehbuah #tehbungasemulajadi #tehsemulajadi #tehkurus #tehsihat #tehmalaysia #tehmurahmalaysia #tehuntukkulit #gayahidupsihat #sihatluaransihatdalaman #vitaminC #naturalbeauty #DDCushion #ArganOil #VitE #mukaberparutpudar
Assalamualikum.. Dah sarapan ke korang??? Jangan lupa minum ESP tau.. So badan korang akan bertenaga sepanjang hari.. Xde la pukul 10pg perut dah berkeroncong.. Ye dakk?? πŸ˜† . Tengok sikit KHASIAT ESP ni 😎 πŸ‘‘ Menjadikan kulit wajah cantik dan berseri serta awet muda πŸ‘‘ Membantu menghilangkan parut jerawat πŸ‘‘ Memberikan tenaga πŸ‘‘ Menjadikan badan sihat, cergas dan kurang letih πŸ‘‘ Membantu untuk menguruskan badan kerana ianya memberi rasa kenyang πŸ‘‘ Membantu penghasilan susu bagi ibu yang menyusu (milk booster) πŸ‘‘ Membantu perkembangan fetus πŸ‘‘ Memastikan kesihatan ibu mengandung di tahap optimum πŸ‘‘ Menganjal dan mencantikkan payudara πŸ‘‘ Menstabilkan hormones πŸ‘‘ Merangsang regenerasi kulit, otot bagi mengurangkan kedutan πŸ‘‘ Sekatakan warna tona kulit πŸ‘‘ Bertindak sebagai anti-oksida πŸ‘‘ Menguatkan system imun tubuh πŸ‘‘ Memelihara kesihatan jantung, mempertingkatkan tahap kolestrol baik πŸ‘‘ Membaiki pigmentasi, kedutan dan kesan tua πŸ‘‘ membaiki masalah rambut seperti beruban dan rambut gugur πŸ‘‘ Meningkatkan kualiti memori πŸ‘‘ Mengelak gastrik πŸ‘‘ Mencegah osteoporosis πŸ‘‘ Mencepatkan penyembuhan luka selepas bersalin Your trusted SID FATIN | +60148137689 #shaklee #shakleeproduct #shakleebyfatin #shakleemalaysia #shakleekualalumpur #shakleekampungbaru #shakleesingapura #shakleebrunai #shakleeoriginal #shakleeklcc #shakleebest #sayajualshaklee #supplement #esp #vitC #vitE #alfalfa #lecithin #bcomplex #vitalea #cinch
B - ACTIVE RANGE - Specially formulated to assist in improving the appearance of blemish-prone skin, this range contains a combination of scientifically advanced ingredients leaving skin looking and feeling smoother and more radiant #environ #iiaa #beauty #janeiredale #kensalgreen #beautytherapy #skincare #skinrejuvenation #activeingredients #penetrate #hydrate #heal #maintain #peptides #antioxidants #collagen #skinscience #facials #vita #vitc #vite #iiaa #trueyou #healthyskin #moisture #newskin #skinproducts #scartreatment #chantelleandlewis #beautytherapy #kensalrise x
next page →