#unimas

261,934 posts

NEW YEAR SALE EXTEND LAGI !!! GRAB YOURS WHILE STOCK LAST 😘 ___ . STILL AVAILABLE ! . ___ . 💞 KHAYLA FLARE INSTANT SHAWL 💞 . ___ . ✔ Material : Chiffon Bubble . ✔ Measurement : 2.2m X 0.8m ✔ Adjustable flare effect . ✔No need to wear inner. ✔ Easy to wear . ✔Ironless ✔ Pinless . ___ SALE PRICE : RM25/pcs. (exclude postage) ___ Postage : . (Semenanjung) 1-2pcs RM7 3-4pcs RM10 5-6pcs RM13 . (Sabah/Sarawak) 1-2pcs RM10 3-4pcs RM16 5-6pcs RM23 ___ . . 📲 Whatsapp 011-3373 9537 💕 . . #agenmaejestica #maejesticabynam #keluargamaejestica #pahalaproject #igers #igersmalaysia #perlis #kedah #penang #perak #selangor #negerisembilan #melaka #kl #kualalumpur #johor #pahang #kelantan #terengganu #sabah #sarawak #uia #unisza #unimas #upm #uitm #uthm #utp #kuisas
NEW YEAR SALE EXTEND LAGI !!! GRAB YOURS WHILE STOCK LAST 😘 ___ . STILL AVAILABLE ! . ___ . 💞 KHAYLA FLARE INSTANT SHAWL 💞 . ___ . ✔ Material : Chiffon Bubble . ✔ Measurement : 2.2m X 0.8m ✔ Adjustable flare effect . ✔No need to wear inner. ✔ Easy to wear . ✔Ironless ✔ Pinless . ___ SALE PRICE : RM25/pcs. (exclude postage) ___ Postage : . (Semenanjung) 1-2pcs RM7 3-4pcs RM10 5-6pcs RM13 . (Sabah/Sarawak) 1-2pcs RM10 3-4pcs RM16 5-6pcs RM23 ___ . . 📲 Whatsapp 011-3373 9537 💕 . . #agenmaejestica #maejesticabynam #keluargamaejestica #pahalaproject #igers #igersmalaysia #perlis #kedah #penang #perak #selangor #negerisembilan #melaka #kl #kualalumpur #johor #pahang #kelantan #terengganu #sabah #sarawak #uia #unisza #unimas #upm #uitm #uthm #utp #kuisas
NEW YEAR SALE EXTEND LAGI !!! GRAB YOURS WHILE STOCK LAST 😘 ___ . STILL AVAILABLE ! . ___ . 💞 KHAYLA FLARE INSTANT SHAWL 💞 . ___ . ✔ Material : Chiffon Bubble . ✔ Measurement : 2.2m X 0.8m ✔ Adjustable flare effect . ✔No need to wear inner. ✔ Easy to wear . ✔Ironless ✔ Pinless . ___ SALE PRICE : RM25/pcs. (exclude postage) ___ Postage : . (Semenanjung) 1-2pcs RM7 3-4pcs RM10 5-6pcs RM13 . (Sabah/Sarawak) 1-2pcs RM10 3-4pcs RM16 5-6pcs RM23 ___ . . 📲 Whatsapp 011-3373 9537 💕 . . #agenmaejestica #maejesticabynam #keluargamaejestica #pahalaproject #igers #igersmalaysia #perlis #kedah #penang #perak #selangor #negerisembilan #melaka #kl #kualalumpur #johor #pahang #kelantan #terengganu #sabah #sarawak #uia #unisza #unimas #upm #uitm #uthm #utp #kuisas
NEW YEAR SALE EXTEND LAGI !!! GRAB YOURS WHILE STOCK LAST 😘 ___ . STILL AVAILABLE ! . ___ . 💞 KHAYLA FLARE INSTANT SHAWL 💞 . ___ . ✔ Material : Chiffon Bubble . ✔ Measurement : 2.2m X 0.8m ✔ Adjustable flare effect . ✔No need to wear inner. ✔ Easy to wear . ✔Ironless ✔ Pinless . ___ SALE PRICE : RM25/pcs. (exclude postage) ___ Postage : . (Semenanjung) 1-2pcs RM7 3-4pcs RM10 5-6pcs RM13 . (Sabah/Sarawak) 1-2pcs RM10 3-4pcs RM16 5-6pcs RM23 ___ . . 📲 Whatsapp 011-3373 9537 💕 . . #agenmaejestica #maejesticabynam #keluargamaejestica #pahalaproject #igers #igersmalaysia #perlis #kedah #penang #perak #selangor #negerisembilan #melaka #kl #kualalumpur #johor #pahang #kelantan #terengganu #sabah #sarawak #uia #unisza #unimas #upm #uitm #uthm #utp #kuisas
NEW YEAR SALE EXTEND LAGI !!! GRAB YOURS WHILE STOCK LAST 😘 ___ . STILL AVAILABLE ! . ___ . 💞 KHAYLA FLARE INSTANT SHAWL 💞 . ___ . ✔ Material : Chiffon Nasigi . ✔ Measurement : 2.2m X 0.8m ✔ Adjustable flare effect . ✔No need to wear inner. ✔ Easy to wear . ✔Ironless ✔ Pinless . ___ SALE PRICE : RM25/pcs. (exclude postage) ___ Postage : . (Semenanjung) 1-2pcs RM7 3-4pcs RM10 5-6pcs RM13 . (Sabah/Sarawak) 1-2pcs RM10 3-4pcs RM16 5-6pcs RM23 ___ . . 📲 Whatsapp 011-3373 9537 💕 . . #agenmaejestica #maejesticabynam #keluargamaejestica #pahalaproject #igers #igersmalaysia #perlis #kedah #penang #perak #selangor #negerisembilan #melaka #kl #kualalumpur #johor #pahang #kelantan #terengganu #sabah #sarawak #uia #unisza #unimas #upm #uitm #uthm #utp #kuisas
NEW YEAR SALE EXTEND LAGI !!! GRAB YOURS WHILE STOCK LAST 😘 ___ . STILL AVAILABLE ! . ___ . 🌸 DELUXE BAWAL INSTANT 🌸 ___ SARUNG, TIUP, CANTIK ! ___ Apa yang special? . ✔ Labuh Depan dan Belakang ✔ 2 muka / double loop ✔ Mudah Dibentuk ✔ Tidak perlu Gosok ✔ 5/5 opaque : Tidak Perlu Pakai Inner. Tak Jarang! ✔ Jahitan Baby Seam ✔ Pinless. Sarung Sajaaa 😍 ✔ Material Kain TIPTOP! Rujuk testimoni kami. ✔ Efek kotak-kotak timbul di permukaan shawl tetapi tidak tidak menyerlah. Dari jauh nampak mcm permukaan licin. Cantikk! ___ Size : 2.24m x 0.8m Type : Bawal Instant Material : Bubble Chiffon ___ SALE PRICE : RM25/each. (exclude postage) ___ Postage : . (Semenanjung) 1-2pcs RM7 3-4pcs RM10 5-6pcs RM13 . (Sabah/Sarawak) 1-2pcs RM10 3-4pcs RM16 5-6pcs RM23 ___ . . 📲 Whatsapp 011-3373 9537 💕 ___ #agenmaejestica #maejesticabynam #keluargamaejestica #pahalaproject #igers #igersmalaysia #perlis #kedah #penang #perak #selangor #negerisembilan #melaka #kl #kualalumpur #johor #pahang #kelantan #terengganu #sabah #sarawak #uia #unisza #unimas #upm #uitm #uthm #utp #kuisas
Banyak baju tapi tak boleh pakai sebab singkat? Risau baju terselak dek angin? . Dapatkan basic mini skirt muslimah by @skirtxshop untuk atasi dilema chuolsss tu 😍🙈 . . More inquiries, follow @skirtxshop or whatsapp 012.557.4967💕 #lokalah #sapotlokal #lokalbrand #extendermurah #skirtextender #basicminiskirtmuslimahmurah #basicminiskirtmalaysia #muslimah #upm #upmserdang #codserdang #ukm #umk #unimas #um #upsi #unisza #umt #uitm #usrah #muslimah #codupm #skirtmurah #skirtmurahmalaysia #skirtborongmurah #skirtmalaysia #miniskirtmuslimah #basicminiskirt #duostar #sayangpapasayatak
KU RELA DIBENCI... . . Sis rela dibenci sebab nak berjaya dalam bisnes ni mmg ramai yg benci,dengki,xsuka tgk kesenangan kita..n mcm2 lagi.. . . Ala kadang2 xyah pandang jauh2..kawan sendiri belum tentu support kita..setuju? Tapi sis xkisah pon..one thing in my mind..im doing it for my future..my family future..xperlu faham perjuangan sis.. . . Siapa nak jadi anak didik sis untuk terima income rm2k-rm10k bulan ni boleh roger sis..peace✌🏻️✌🏻️✌🏻️ . . Fatihah Sahlan 0177874091 📲📲 0177874091 📲📲 0177874091 📲📲 . . p/s : org kat bwah tu abaikan 😹😹😹 . #businessacademy360 #UiTM #unikl #upm #uia #ukm #unimap #unisza #umk #uniten #ump #utem #unimas #umt #ums #kptm
Ramsés, aunque esté débil, su necedad y soberbia pueden mas con su desición, el no dejar ir a los Hebreos a adorar a Dios aun así el pueblo Egipcio este muriendo de sed. Pero aun es el comienzo. @sergiomarone @guiwinter #moisesylos10mandamientos #Unimas
📈SALAHKAH BERIMPIAN BESAR?📝 . . . . . Selamat pagi warga dunia !!!.. Korang happy x pagi ni? apa? sedih? Eh2... dr korang sedih, lebih baik happy, at least korang happy 😊 . Salahkah kita nak ada impian besar? Kereta mewah byk kan kat dunia ni, melampaukah kita jika nak cuma satu? . Tak salah pun, cuma, anda kena tahu, "hidup adalah sebuah perjalanan proses BELAJAR, dan bisnes ialah satu proses PEMBELAJARAN". . Kalau bisnes, apa yg korang semua rasa hanya sekadar "buat duit, kaya cepat, mata duitan, gila kekayaan," dll, anda memang SALAH BESAR. . Nak kejar impian, mesti ada prosesnya utk dapatkan target tersebut. Bukan tiba2 terus kaya! Bisnes perlukan ketahanan, ketekalan, tekad, nekad, doa serta usaha berpanjangan, dan akhirnya ILMU PENGETAHUAN dan PENGALAMAN yg luar biasa diperoleh, plus KEJAYAAN. . Nak kaya cepat, nak capai impian cepat tapi xnak rasa sakit? lagi2 org kita, just pergi kawan dgn doraemon ok? huhu . . Anda nak berubah?? Saya ada satu platform untuk anda berubah.. caranya mudah sahaja., anda PM saya sekarang untuk anda ubah hidup. . 📲014-5725282 ELEAZER 📲014-5725282 ELEAZER 📲014-5725282 ELEAZER . 💰Business Consultant💰 💰Business Consultant💰 . . #ProjekStudentBerpendapatan #bisnesonline #NetworkMarketing #ProRichAcademy769 #Prorich769 #GammaNetwork . More tags : #upm #ukmbangi #uum #unisel #uitmjengka #uitmtapah #uitmshahalam #uitmpuncakperdana #uitmseriiskandar #uitmpuncakalam #ukm #uum #uitm #uitmarau #ikbnbanting #umk #unikl #unimap #usim #utmspace #UMS #unimas
👒 Tote Bag Set ( Bag dan purse) 👑RM40 💄Colour available : Black, Brown, Pink, Grey 💄30cm x 35 cm x 18cm (saiz bag) 💄tali adjustable 💄23cm x15cm x2cm (saiz purse) 📲any inquiry chat me 01119960899 #handbaghotlist #hotsaleitem #baglakukeras #bagmurahmalaysia #bagtangan #bagkorea #bagtote #bag #uitm #upm #unimas
BLACK SQUAD . . Untuk berjaya dalam pelajaran,perniagaan atau apa apa bidang sekalipun,anda perlu ada team ataupun rakan seperjuangan. Kami dalam #businessacademy360 adalah satu pasukan yg terdiri daripada 90% golongan student yg membuat pendapatan secara PART TIME. . Kami menggalakkan student student dan orang di luar sana untuk berniaga. Kenapa? Sebab dengan keadaan ekonomi sekarang ini,peluang pekerjaan semakin sedikit dan setiap hari orang dibuang kerja.Even yg dah bekerja pon gaji tk cukup betul tak? . Hakak mencari 5 orang terawal untuk join venture bersama #businessacademy360 , jana pendapatan RM10,000 sebulan secara PART TIME sahaja. . business purpose 👇 013.722.0455 FARAHNADIAH . #BusinessAcademy360 #Ba360Granite #unikl #unirazak #unimap #unimas #unisza #unisel #UUM #sideincome #youngentrepreneur #ktac #kptmcheras #kptm #ikbn #politeknik #johorbahru #studentslife #nadiahlifestyle #uia #usm #ums #uthm #UTP #utmkl #utmskudai
Looking for 'Handmade Scarve'? So here it is. Do visit this @scarveshungers account to choose your scarves. They are really gorgeous and reasonable to own. Enjoy it! Boleh dipakai bila-bila masa di mana jua anda berada. Sesuai juga untuk student-student yang ingin memiliki scarves yg berkualiti serta berpatutan dan mampu milik. (Pakai ke kelas untuk sem baharu dan jalan-jalan pun boleh). 😸😸😸😸😸😸 **@instarepost **do tell your friends for these variety choices of the scarves #handmadescarves #tudungmurah #jualjual #berpatutan #um #usm #ukm #upm #utm #uthm #utem #umt #unisza #ump #uitm #unimas #ums #umk #unimap #uum #uiam #uniten #unikl #mrsm #sbp #sbpi #malaysia 🇲🇾 #goodquality #terbaik #mampumilik
Remax western cable 👉 cable pendek sangat sesuai guna dengan powerbank. letak dalam beg sekali dengan powerbank xdela cable terbelit2. Tak pun boleh gantung cable ni dekat zip beg korg. Sebab dia skali dengan keychain. To yg bulat hitam to la keychain dia. Ada untuk lightning dan micro usb. - 2 pilihan warna : ✅ coklat ✅ hitam - 💵💵 RM30 📦 postage add : RM7/RM11 🚗 cod Banting - Whatsapp/sms/telegram/pm 📱0176093024 #gadgetroyale #remaxwestern #remaxcable #remaxmalaysia #sayajualremax #remaxmurah #remaxdatacable #cablependek #uitm #politeknik #ums #unimas #upm #uthmjohor #ump #sayajualcable #sayajualcablemurah #gadgetmurah #gadgetmurahmalaysia #malaysia #gadgetsemalaya #gadgetborneo #berkualiti #barangbaik #borneo #jualanmurah #hargaborong
SANGKAAN MANUSIA 😌 . . . 🌜 Selamat Malam 🌛 . . Ramai org menyangka... . Dia gagal dalam sesebuah platform . . "SEBAB AKU TAK SESUAI DENGAN PLATFORM NI..." "SEBAB PLATFORM NI TAK CUKUP HEBAT...." "SEBAB REZEKI AKU TAK ADA KAT SINI..." . Akan tetapi, dia lupa, yg dirinya BELUM CUKUP ILMU . . . Jadi kengkawan semua Sis nak bagitau ni , jgn cepat atau mudah putus asa , buatlah sesuatu perkara dgn matlamat supaya jelas apa yg kita perjuangkan dan sentiasa upgrade ilmu dalam diri . Jangan takut jatuh atau gagal kerana kejayaan adalah sebuah proses . Kita jatuh dan gagal sebab belum cukup ilmu dan pengalaman . . . . Nikmatilah kehidupan di dunia dgn belajar dari kesilapan dan mencari ilmu untuk mengenal Pencipta manusia 😊 . . . . Sorry lambat naa yang mana PM Sis hari ini agak sibuk cikit 😉 . Yang lain nak offer Sis ni cepat2 PM naa . LAMBAT RUGI 😌 . . Yg serius saja Sis commit, nk main2 x layan. . .😋😋😋 . . (ASmah) +60175590226 +60175590226 +60175590226 . #EliteCrew #ProjekOnline2017 #PhoenixEmpire #Amyrateam #newskills #berniagadarirumah #sideincomemalaysia #subangjaya #shahalam #petalingjaya #kualalumpur #selangor #upm #unikl #usm #um #ukm #uitm #uthm #ums #unimas #ump #unirazak #unisel #msu #eusahawan #TeknikTurboStageTwo #Teknik4LBMantopBoss #Pencak4LangkahNagaTasikChini
··· “ [NAK BUAT BISNES YANG LUMAYAN??] . . . . Awak tahu tak dengan duit yg serendah Rm370 tu awk boleh buat pendapatan yang lumayan sebenarnya..😄😄 . . Yee betul, serius saya tak tipu. . . sya boleh ajarkan macam mana nak jana pendapatan dari Rm370 boleh jadi Rm 500 hingga Rm 1000 sebulan dengan cara yang akan diajarkan oleh #EliteCrew . . . DENGAN ONLINE SAHAJA 💪💪 Dan ramai testimoni hasil dari modal Rm370 dapat pendapatan yang lumayan tiap2 bulan..😊 Skill yg digunakan pun mmg betul2 berkesan.. . . . . Lagipon kalau Rm370 tu beli kasut sekali dah habis..lepastu kasut tu koyak buang macam tu je..dah tak ada nilai..tapi kalaulah duit dari Rm370 tu boleh gandakan jadi lebih banyak..bukan sekadar kasut..dengan kilang kasut pon boleh beli..😂😂 . . . Yang paling penting pilih mana yang nak..nak duit tu habis macam tu saja..atau nak gandakan duit tu jadi lagi banyak..siapa nak tahu macam mana sya gandakan duit yang sikit jadi banyak.. . YANG PENTING SECARA ONLINE TAU..😄😄 meh pm sya..😄😄 sya ada cara yang berkesan..pm sya untuk keterangan lebih lanjut.. . . 📲WhatsApp / Call Mohd syafiq 0178407593/0178407593 . Tags . #ukm #uitm #upm #kolej #uthm #ums #kolejvokasional #kl #selangor #kepong #Amyrateam #Elitecrew #de_alpharevolution #ProjekOnline2017 #newskills #berniagadarirumah #sideincomemalaysia #bangi #kajang #kualalumpur #unikl #6 #um #unimas #ump #kuching
Don't wait for 2050 to realize that EVERYDAY counts! Whatever is in your mind and gets you excited every morning, go ahead and do it! Start that new project, create your perfect lifestyle or ANYTHING, just do it and start TODAY. ✔️ . Business purpose? Shafiq: 011-3153-7871 #businessacademy360 #ba360emerald #newmodule #tekniksemakphone #projekusahawanonline16 |17 #berniagadarirumah #RM60k #Shafiqlifestyle #ba360phuketchallenge #millionaire #insyaallah #earnwhileyoulearn #upm #uitm #unimas #ums #ukm #polikuching #politeknikkotakinabalu #sabah #sarawak
next page →