#unimas

307,487 posts

013-2463124 . Jersi ADIDAS ....Jersi yang sangat menarik..fabric yang tahan lasak..sejuk serta sesuai untuk jersi team atau untuk pakai jalan2.... . harga yang berpatutan..kualiti setanding dengan jersi brand terkenal.. . RM25 RM25 RM25 RM25 . saiz:-.. . S M L XL XXL. . apa yang best nya..harga dah murah..harga pula termasuk dengan percuma:-- . 🔹nama. . 🔹number. . 🔹postage. . 🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻 . bagi yang nk jersi team tu nampak lebih gempak, sempurna,mengangunkan...boleh lah tambah,HARGA untuk sebarang tambahan boleh di kurang kan :--- . 🌀nama team. . 🌀sponser. . 🌀number di depan. . 🌀seluar / stokin. . 💢minimum order 8helai. . 💢sabah/sarawak postage tambah RM2. . satu lagi...baju ni korang boleh campur warna tau...untuk kepper warna lain..untuk coach warna lain.. . saya juga menerima tempahan untuk:-- . 🔺sulaman. . 🔺heat press. . 🔺order stiker untuk logo pun boleh. . sebarang pertanyaan boleh lah whatsapp saya:-- . 013-2463124 013-2463124 013-2463124 . #silkscreen #jerseymurah #promosi #printingbaju #ureka #realbrands #unimas #UNIKL #ums #uitm #upsi #usm #upm #polisas #politeknik #politeknikungkuomar #uthm #jersionline #jersisukan #jersi #jersibola #sspeed #adidas #nike #printingbaju
Loading...
Jelitasara instant yang cantik ni kalau digayakan ke pejabat pun tampak anggun. Apa pelbagai warna kegemaran anda untuk dipilih. Hari ni boring2 duduk rumah apa kata singgah ke @fadyaboutique #kuching . Pasti rambang mata 😍 Visit @rizqpremeur.catalogue #kuchingvendorboutique #desailmu #samarahanvendorboutique #unimas #uitmsamarahan
Yaappyeepyeahh DONE👏 3 days... 2 kali sertai... Thanks geng...tido lu...ape2 hal..pm tepi #fineart #unimas #streetmural3 .0 #waterfront #kuching #sarawak
Jelitasara instant yang cantik ni kalau digayakan ke pejabat pun tampak anggun. Apa pelbagai warna kegemaran anda untuk dipilih. Hari ni boring2 duduk rumah apa kata singgah ke @fadyaboutique #kuching . Pasti rambang mata 😍 Visit @rizqpremeur.catalogue #kuchingvendorboutique #desailmu #samarahanvendorboutique #unimas #uitmsamarahan
Preloved by Anna 💕 . . RM75(WM), RM80(EM) Microbiology : An Introduction Tortora Funke Case Eleventh Edition Pearson New International Edition (Bought at RM112) Nego till let go! . . #preloved #prelovedmalaysia #bukupreloved #biology #biologi #chemistry #kimia #physics #fizik #sains #science #uitm #um #ukm #usm #unimas #ums #unisza #uia #iium #mbbs #bukumedik #bukumedic
MUSIM GAJI MUSIM ORANG BEREBUT NAK SET KECANTIKAN SHAKLEEE ! Ehhehe . . Order sekarang!! Contact sya at #01131334601 #utmawesome #utmsanjunganbangsa #shakleelarkin #shakleeutm #utmshaklee #shakleeeffect #shakleeJb #shakleeunimas #unimas #uitmpasirgudang #UKM #ump #ums #USM
Jelitasara instant yang cantik ni kalau digayakan ke pejabat pun tampak anggun. Apa pelbagai warna kegemaran anda untuk dipilih. Hari ni boring2 duduk rumah apa kata singgah ke @fadyaboutique #kuching . Pasti rambang mata 😍 Visit @rizqpremeur.catalogue #kuchingvendorboutique #desailmu #samarahanvendorboutique #unimas #uitmsamarahan
Kami mula meniaga jersi bola sepak pasukan liga malaysia dan jugak eropah. Harga TERMURAH dan TERBAIK dari ladang. . Jersi Copy ori :RM40 Postage : RM8 (Semenanjung) RM10 (Sabah/Sarawak) . *Harga postage mengikut berat #jersi #jersimurah #jersilawa #uitm #utm #ukm #usm #uiam #um #ump #unimas #unikl #unitar #pkb #kmk #kmph #kms #kmkt #kmpp #uthm #usim #kmns #kmj #kmku #kmp
Kami mula meniaga jersi bola sepak pasukan liga malaysia dan jugak eropah. Harga TERMURAH dan TERBAIK dari ladang. . Jersi Copy ori :RM40 Postage : RM8 (Semenanjung) RM10 (Sabah/Sarawak) . *Harga postage mengikut berat #jersi #jersimurah #jersilawa #uitm #utm #ukm #usm #uiam #um #ump #unimas #unikl #unitar #pkb #kmk #kmph #kms #kmkt #kmpp #uthm #usim #kmns #kmj #kmku #kmp
Assalamualaikum, hai gais! Ini contoh design gunakan gambar sendiri . Bosan dengan casing yang sama and casing yang random je?🤔🤔 Dan mencari something yang boleh buat memories bersama kawan kawan? Mencari benda yang sama sama dengan kawan kawan? . Alright! Mehh sini beli dengan sis. Pelbagai model phone boleh request untuk casing handmade ini. Untuk request gambar sendiri pun lagi la sure sure boleh!👍🏻🙈 . Jangan risau harga yang menarik dan berpatutan menanti anda anda semua. Boleh je comment dekat bawah ya. . ✔️Hardcase RM35 include postage SM only yaa // RM38 SS ✔️Softcase RM40 include postage SM only yaa // RM45 SS ✔️Untuk model leagoo, RM40 ya! . Mari comment dekat bawah ya. Nak lagi senang ws je terus no sis dekat bio ya. Thanks😘 . #agentcasing_casing #agentcasing .licious #ums #usm #um #unimap #upm #ukm #handmadecasing #casingiphone5 #casingiphone #casingmurah #ukm #unisza #unimas #utm #uitm #uitmpalam #casingmurahmalaysia #casingiphone6 #casingiphonemurah #casingcustom #casingcustommurah #casingcustomcouple #casingmurah #upsi #uitm #unitar #casingcustommurah #casingcustommurah
next page →