#unimas

274,368 posts

Feedback dari Myra Zainal. Dia pun suka tau dgn Bc cream foundation ni. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . . Set combo ada promo lagi ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ . . COD area Unimas โค Whatsapp โžก๐Ÿ“ฑ013-5619548 Whatsapp โžก๐Ÿ“ฑ013-5619548 Whatsapp โžก๐Ÿ“ฑ013-5619548 . . ๐ŸŽ€TeamFL ๐ŸŽ€ TeamNADDY #teamdyxy #teamFL #teamNADDY #bccreamfoundation #greenteafacemist #foundationmurah #facemistmurah #mua #makeup #makeuptutorial #makeupartist #muamalaysia #unimas #concealer #brush #facemistmurah #asyallie #bestproduct #hafizmahamad #bazaaronline #bazaarpaknilmurah #dyxy
BOS PADU!!! . semalam punya cerita semalam terbakar semangat tu lain macang boh. Tu yang terus acah semacam possing dengan sofa. Tapi serius ah. Tak rugi. Kalau rugi tak nampak dah sis boleh senyum ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š. . . Kalau pagi tadi sis ada offer. Kali ni sis ada bagi peluang lagi. Dalam bisnes ni 50% sis bantu anda. Nak tak nak dm sis jom . . WHATSAPP/CALL IJAH -- 01119877105 IJAH -- 01119877105 IJAH -- 01119877105 . #businessacademy360 #ijahyoungmillionare #tekniksemakphone #crowndistrict3 #daretodream #uitmsamarahank2 #unimas #sabah #sarawak #selangor #shahalam #johor #perak #kelantan #penang
HOT SELLING ITEM! ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ Converse Low Cut! RM40 Only! Size 37-45 READY STOCK!!! Whatsapp: 017-6315136 (Boy) **Harga tak termasuk postage. Postage SM RM10 // SS RM15 #instashoes #instakicks #sneakers #sneaker #sneakerhead #sneakerheads #boypunyaapparel #uthm #ukm #umk #uitm #unimapian #unimap #unimas #usm #umt #utm #utemmoment #utem
๐ŸŒน ANASTASIA KABUKI BRUSH 10 PCS ๐ŸŒน . . Pergi lah cari , tak jumpa inspired Anastasia kabuki set ni yang lagi murah daripada ni RM 45 INCLUDE POSTAGE OKAY ๐Ÿ˜˜ ( + RM 3 SS ) . . Malas nak cakap banyak, nak order DM / Whatsapp ye ๐Ÿ˜˜ . . #anastasiabrushmurah #anastasiamurah #berusmakeupmalaysia #nakedbrushset #fattahamin #aydajebatlovers #sisjualmurah #unimas #uia #uniten #utem #ukm #ump #uthm #upm #uitm #utm #unisza #umk #syjualmurah #sayajualmurah #silafollow #iium #ukm #utem #indahkanmalaysia #berusmurah #inspiredbrush #makeupbybellaz #berusmakeupmurah #jepsari #syurgayangdirindukan
Lagi new job!! Custom made baju korporat IRKHS Students' Society Gombak SELANGOR. . ๐Ÿšฉ PERCUMA 1helai Baju Korporat design yg sama bagi tempahan order 100helai. . Masih tercari-cari pembekal baju korporat/uniform/T.shirt printing? Harga di luar mahal dan tidak mengikut bajet korang!! Terus WhatsApp admin, Bgitau design korang nk buat. Design dlm ig nie ke design korang sendiri ke. WhatsApp terus admin!! . โœ” Terus dari KILANG! โœ” Kualiti Terjamin! โœ” Design xder kami sediakan! โœ” Tiada Charge block sulam! โœ” PERCUMA 1helai bagi tempahan 100helai! . ๐Ÿ“ข Harga Murah MELAMPAU! โŒ Tiada charge GST ๐Ÿš› Penghantaran diseluruh Malaysia . Untuk tempahan: Call/WhatsApp fyza 012-5339537 / 017-5952286 Email:green.one.my@gmail.com . Visit our Facebook Fanpage: Facebook.com/kilangbajukorporat . Follow our Instagram: Instaram.com/kilang_baju_korporat . #kilangjahit #custombaju #bajukorporatmuslimah #bajukorporat #bajukorporatmurah #bajuf1 #corporateshirt #sulamberkomputer #sulamlogo #sticker #windbreaker #printingtshirtmurah #premiumgift #hargamurahmelampau #jabatan #koperasi #uitm #uitmdihatiku #upm #ukm #usm #ums #ump #prsumk #upsi #kuisas #unimas #politeknik #ptts
Frederic W.Goudy is an American printer,artist and type designer. @mukhatype #gkg1113 #introductiontotypography #alphabetphotography #designtech #historyoftypography #faca #unimas
GSHOCK LIMITED EDITION SILVER RISE!!! . RM80 + FREE POSTAGE + GSHOCK BOX . WHATSAPP admin skranggg : โ˜Ž 019-5904049 โ˜Ž 019-5904049 โ˜Ž 019-5904049 - #sayajual #sayajualjam #bazaarig #bazaarpaknil #instabazaar #isell #isellwatch #igersganu #igersmalaysia #visitmyig #jam #jammurah #ukm #uia #uitm #uthm #unimas #ums #um #umt #ump #unimap #unisza #uum #terengganu #perak #perak #kelantan #johor #projekjam
Lagi new job!! Custom made baju korporat international Islamic University Malaysia ( IIUM ) KUANTAN PAHANG. . ๐Ÿšฉ PERCUMA 1helai Baju Korporat design yg sama bagi tempahan order 100helai. . Masih tercari-cari pembekal baju korporat/uniform/T.shirt printing? Harga di luar mahal dan tidak mengikut bajet korang!! Terus WhatsApp admin, Bgitau design korang nk buat. Design dlm ig nie ke design korang sendiri ke. WhatsApp terus admin!! . โœ” Terus dari KILANG! โœ” Kualiti Terjamin! โœ” Design xder kami sediakan! โœ” Tiada Charge block sulam! โœ” PERCUMA 1helai bagi tempahan 100helai! . ๐Ÿ“ข Harga Murah MELAMPAU! โŒ Tiada charge GST ๐Ÿš› Penghantaran diseluruh Malaysia . Untuk tempahan: Call/WhatsApp fyza 012-5339537 / 017-5952286 Email:green.one.my@gmail.com . Visit our Facebook Fanpage: Facebook.com/kilangbajukorporat . Follow our Instagram: Instaram.com/kilang_baju_korporat . #kilangjahit #custombaju #bajukorporatmuslimah #bajukorporat #bajukorporatmurah #bajuf1 #corporateshirt #sulamberkomputer #sulamlogo #sticker #windbreaker #printingtshirtmurah #premiumgift #hargamurahmelampau #jabatan #koperasi #uitm #uitmdihatiku #upm #ukm #usm #ums #ump #prsumk #upsi #kuisas #unimas #politeknik #ptts
Walaupun seseorang yang berjaya itu kita lihat nampak tenang dan bersahaja, mereka sebenarnya sedang bekerja keras dan bertungkus-lumus dalam usaha mereka mencapai kejayaan . Jadi jika ingin ceburi dalam dunia perniagaan pilih perniagaan yang kita suka dan seronok jalankan serta menguntungkan dunia akhirat kerana itu perniagaan terbaik . Berkeinginan menjadi usahawan berjaya bersama #businessacademy360 . Whatsapp saya 0126516528 First come first serve. . Call/Whatsapp Dijaa - 012.651.6528 #businessacademy360 ย #ba360emerald #projekusahawanonline16 |17 #tekniksemakphone #3monthproject #uitm ย #utm ย #upm ย #ukm ย #usm ย #ums #unimas #sabah ย #sarawak ย #tawau #selangor #Allahbagirezeki #insyaallah #earnwhileyoulearn #johor #melaka #kedah #perlis #kelantan #terengganu
Lagi new job!! Custom made baju korporat Pra University Al-Mashoor PULAU PENANG. . ๐Ÿšฉ PERCUMA 1helai Baju Korporat design yg sama bagi tempahan order 100helai. . Masih tercari-cari pembekal baju korporat/uniform/T.shirt printing? Harga di luar mahal dan tidak mengikut bajet korang!! Terus WhatsApp admin, Bgitau design korang nk buat. Design dlm ig nie ke design korang sendiri ke. WhatsApp terus admin!! . โœ” Terus dari KILANG! โœ” Kualiti Terjamin! โœ” Design xder kami sediakan! โœ” Tiada Charge block sulam! โœ” PERCUMA 1helai bagi tempahan 100helai! . ๐Ÿ“ข Harga Murah MELAMPAU! โŒ Tiada charge GST ๐Ÿš› Penghantaran diseluruh Malaysia . Untuk tempahan: Call/WhatsApp fyza 012-5339537 / 017-5952286 Email:green.one.my@gmail.com . Visit our Facebook Fanpage: Facebook.com/kilangbajukorporat . Follow our Instagram: Instaram.com/kilang_baju_korporat . #kilangjahit #custombaju #bajukorporatmuslimah #bajukorporat #bajukorporatmurah #bajuf1 #corporateshirt #sulamberkomputer #sulamlogo #sticker #windbreaker #printingtshirtmurah #premiumgift #hargamurahmelampau #jabatan #koperasi #uitm #uitmdihatiku #upm #ukm #usm #ums #ump #prsumk #upsi #kuisas #unimas #politeknik #ptts
WK OTG for Type-c - Fungsi OTG ni untuk connect pendrive, keyboard, mouse, usb fan, controller game terus ke phone anda. Kerja menjadi semakin mudah dengan OTG ni. Yela kalau nk transfer gambar ke document ke dh x payah nk guna komputer. Cucuk OTG ni dekat phone lepas to cucuk pulak pendrive. Selesai masalah. Harga untuk OTG Type-c ni RM22 sahaja! Postage tambah RM7/RM11. Whatsapp 0143054153 (wan) atau comment 'PM' untuk sebarang pertanyaan. - #gadgetroyale #sayajual #sayajualgadget #sayajualgadgetmurah #sayajualgadgetmurahmalaysia #gadgetmalaysia #otg #otgmalaysia #otgtypec #otgmurah #otgmurahmalaysia #gadgetborneo #unimas #ums #uitm #utem #uthm #upm #ump #politeknik #instashop #utp #malaysia #barangbaik
๐Ÿ”ธ Seluar Pendek ๐Ÿ”ธMacam2 Brand ๐Ÿ”ธFree Size ๐Ÿ”ธ RM : 10 ๐Ÿ”ธJika Berminat Boleh Direct Whatsapp ๐Ÿ“ฒ 012 - 5652303 #sazarasports #sayajual #unikl #upsi #sayajualmurah #jersimurah #uniten #bazarpaknil #unisel #uitm #utp #um #uum #upm #usm #ukm #utm #usim #mmu #ump #ums #unimas #utem #umk #unitar #uia
New job!! Custom made baju korporat PRODIGY SAHUT 124helai from KELANTAN. . ๐Ÿšฉ PERCUMA 1helai Baju Korporat design yg sama bagi tempahan order 100helai. . Masih tercari-cari pembekal baju korporat/uniform/T.shirt printing? Harga di luar mahal dan tidak mengikut bajet korang!! Terus WhatsApp admin, Bgitau design korang nk buat. Design dlm ig nie ke design korang sendiri ke. WhatsApp terus admin!! . โœ” Terus dari KILANG! โœ” Kualiti Terjamin! โœ” Design xder kami sediakan! โœ” Tiada Charge block sulam! โœ” PERCUMA 1helai bagi tempahan 100helai! . ๐Ÿ“ข Harga Murah MELAMPAU! โŒ Tiada charge GST ๐Ÿš› Penghantaran diseluruh Malaysia . Untuk tempahan: Call/WhatsApp fyza 012-5339537 / 017-5952286 Email:green.one.my@gmail.com . Visit our Facebook Fanpage: Facebook.com/kilangbajukorporat . Follow our Instagram: Instaram.com/kilang_baju_korporat . #kilangjahit #custombaju #bajukorporatmuslimah #bajukorporat #bajukorporatmurah #bajuf1 #corporateshirt #sulamberkomputer #sulamlogo #sticker #windbreaker #printingtshirtmurah #premiumgift #hargamurahmelampau #jabatan #koperasi #uitm #uitmdihatiku #upm #ukm #usm #ums #ump #prsumk #upsi #kuisas #unimas #politeknik #ptts
What you need...beYOUtiful with dyxy cosmeticsโ™ฅ . . BCCREAM + GREENTEA FACEMIST + DYXY BRUSH = PERFECT TRIO!! . . WHATSAPP SHY FOR FAST REPLY 0136465382 ใ€‹FREE MENANTI AWAK ใ€‹FREE POSTAGE ใ€‹FREE COD SHAH ALAM . . #dyxyshahalam #dyxyselangor #bccreambydyana #bccreambydyanaagen #bccreamshahalam #unimas #kuching #psis #uitmshahalam #uniselshahalam #msushahalam #uitmpuncakalam #uitmpuncakperdana #ptplshahalam #teamdyxy #teamshy #muashahalam #muakl #muamalaysia #muajohor #muapahang #shahalamresident #muaklang #makeupkahwin #makeuptunang #codshahalam #bazaarpaknil
Daily hennna @Pretty Play Studio Desa Ilmu 013 9938681 #inaibyyayalee #desailmu #uitmsarawak #unimas #samarahan
Beli combo dan dapat satu buku PERCUMA? Yeee..tak tipu. Korang order 2 buah buku dan kami akan post 3 buah buku buat korang๐Ÿ˜‰ . . Nak tau mcm mana?haaa..meh sini . ๐Ÿ‘‰ SEMUSIM DI BARZAKH + SEMUSIM DI BARZAKH + 300 KOMPILASI RAHSIA MENJADI LUAR BIASA (free) . Atau ๐Ÿ‘‰SEMUSIM DI BARZAKH + KETIKA AZAZIL BERPUTUS ASA + 300 KOMPILASI RAHSIA MENJADI LUAR BIASA (free) . Atau ๐Ÿ‘‰KETIKA AZAZIL BERPUTUS ASA + KETIKA AZAZIL BERPUTUS ASA + 300 KOMPILASI RAHSIA MENJADI LUAR BIASA (free) . . Buku 300 KOMPILASI RAHSIA MENJADI LUAR BIASA ni takda lagi tau dekat manaยฒ kedai. So korang salah satu pembaca pertama. Dan apa yg lagi special beli online ni, korang akan dapat tandatangan dri penulis tu sendiri tauuuuu๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . . So, meh grab cepat! Dah baca, bleh buat koleksi or bagi hadiah buat kawanยฒ. Boleh sebarkan manfaat buku ni sekali๐Ÿ˜‰ . . ๐Ÿ“ฑws 014-8723728 ๐Ÿ“ฑws 014-8723728 . #semusimdibarzakh #sdb #ketikaazazilberputusasa #kaba #mph #malaybestseller #malaytopseller #novelbestseller #novelmelayu #hadifayyadh #bukuonline #unimas #kotasamarahan #kuching #tawau
next page →