#seventeen

4,357,761 posts

Kye Bum Zu (계범주) - 28.5 ft Jung In (정인) Released: 2014.12.05 Label: Pledis Entertainment Artist @bumzu91 --- 💕 -Admin Ally --- #Bumzu #kpop #seventeen #mingyu #AfterSchool #pledis #pristin #Nuest #Nuestw #pristin #ioi #WannaOne #ikon #Winner #shinee #kard #astro #wekimeki #somi #apink #vocals #artist #bts #mamamoo #vromance
Loading...
2017.09.24 #小仙女為文俊輝瘋狂打call之心路歷程 🔫 / 170717 Diamond Edge in SEOUL 感覺本仙女就快可以背到曬啲日期🤓 等我地黎觀賞一下文俊輝+水呢個Perfect MATCHHHH💕 有冇一種心臟暴擊嘅感覺!!! 簡直就系心空系列wjh!! 所以話大俊紫髮all back好睇 但系黑髮我覺得簡直王道🤓 [@_ineffable.jun 你認為我地有生之年會唔會再見翻文俊輝黑髮.jpg🌚] ©JUN_NOTICE - #淨漢 #尹淨漢 #seventeenhk #carathk #세븐틴 #윤정한 #준 #문준회 #文俊輝 #俊輝 #俊 #Jun   #wenjunhui #junhui #seventeen #17junhui #carat
Precious 7 seconds of Wen Junhui😭 Hi, Hello bias wrecker! :” @saythename_17 #JUNHUI #WENJUNHUI #JUN #SEVENTEEN #DIAMONDEDGEinJKT #SVTinJKT #DIAMONDEDGEINJAKARTA #HIGHLIGHT #PERFORMANCETEAM *udah ya aku capek upload terus😂 mau benerin badan dulu maklum lansia didorong2 fans teenager dan kesambit kamera ibu-ibu darmawanita fansite*
When I wake up in the morning the song will be out. I'm both extra prepared and unprepared for this. Ooh I'm low key hella excited thooooo #Seventeen #SVT #Leaders #SCoups #Hoshi #Woozi #Seungcheol #Soonyoung #Jihoon #Hiphop #Performance #Vocal #comeback #ChangeUp
clearance sale! seventeen hand fan by codestealer. only for 15k (free sticker)! avail member: - jeonghan ✔️ - woozi ✔️ - joshua ✔️✔️ . #seventeen #svt #seventeenhandfan #svthandfan #diamondedgeinjkt #diamondedgeinjakarta #deinjkt #wtsseventeen #wtssvt #wtsjeonghan #wtsjoshua #wtswoozi #jeonghan #woozi #joshua
What a great night! Sumpah ini malem minggu terbahagia😄😄😃😃 Rasa nya tuh campur aduk antara pingin nangis, seneng, bahagia, ama cape 😂. Pokoknya gabisa dilupain deh😊 #diamondedge #diamondedgejkt #diamondedgeinjkt #seventeen @saythename_17 ❤❤
Hello! We are open for request!🎉 Here the rules: 1. Firstly, you should follow us 2. Spam likes 15 photos 3. We just pick 12 first requests 4. Only accepting for k-idols for this time. Ulzzang/actors im sorry we cant accept the request 5. Comment here for the request 6. NO DOUBLE REQUEST! 😊If you not following the rules, I'm sorry I'll delete your request ☺ _______________________________________________ Halo selamat siang~ Hari ini open request🎉 1. Pertama-tama harus follow dulu 2. Spam likes min 15 foto 3. Hanya untuk 12 request pertama 4. Hanya menerima k-idol saja. Ulzzang/aktor maaf ya kami ga bisa nerima dulu 5. Komen disini untuk requestnya 6. Tidak boleh request 2 moodboard sekaligus Bagi yang tidak mengikuti rule mohon maaf moodboardnya tidak akan di buat dan commentnya di hapus ☺ Selamat siang 🌟 #mood #instamood #aesthetics #kpopaesthetics #moodboard #kpopmoodboard #kpoptumblr #kpopedits #kpop #tumblr #got7 #kpopl4l #kpopf4f #kpoplfl #kpopfff #Exo #superjunior #pristin #snsd #bts #seventeen #bigbang #redvelvet #ikon #nct #winner #exid #gfriend #sistar #blackpink
I fall in love with JEONGHAN :") Berbagi yah 😊😊 @soulsmilie_ #SVTinJKT #SEVENTEEN #세븐틴 #DiamondEdge
next page →