#sayajualreadystock

19,436 posts

Alhamdulillah. Ramai tanya pakai produk apa. Mestilah The Junni youalls. Best ke best? Hehe Whatsapp : +6019-9222941 (Adilla)πŸ’• πŸš— COD AREA KUANTAN. #thejunnikuantan #kuantan #thejunnilovers #sayajualreadystock #produkkecantikan #jumcantik #kulitgebu #supplement #sayajualmurah #putihkekal #thejunnipinkishwhite #sayajualonline #tjcodkuantan #maylaskincare #thejunnimayla #teamanna
Tips untuk Kulit Kering / Jerawat! Oleskan lebih sedikit krim malam Mayla ke tempat kulit kering & jerawat ya πŸ˜™ InsyaAllah kesan nya WOW! 😍 - . . πŸ’–MAYLA SKINCARE RM70 Day cream 5g Night cream 5g Gel soap 30ml . - . . . πŸ’™MAYLA ADVANCE RM100 Day cream 10g Night cream 10g Gel soap 60ml - . . Whatsapp πŸ‘‰πŸ» 011-3591 9402 NOW!😘 . . . . Whatsapp 011-3591 9402 to purchase!!!!! Whatsapp 011-3591 9402 to purchase!!!! Whatsapp 011-3591 9402 to purchase!!!! READY STOCK!!! . . . . . . #Coffeescrubmurah #homemadebeauty #scrubmurahmalaysia #sayajualscrub #sayajualmurah #sayajual #scrublovers #homemadecoffeescrub #coffeescrubykaffrian #coffeescrubmalaysia #thejunnipinkishwhite #sayajualreadystock #readystock #thejunniskincare #thejunni #thejunnilovers #thejunnisungaipetani #thejunnikedah #thejunnialorsetar #thejunnifeedback #thejunnitestimoni #thejunniutara #thejunnimayla #thejunnibasicset #thejunninormalset #produkkecantikan #dropshipwanted #dropshipmalaysia #tescomergong
Mayla Advance ni hanya Rm100 je youalls. Jimat Rm40 tauu. Alang alang nak try Mayla amik la set advance ni terus. Tahan 2 bulan tau. Whatsapp : +6019-9222941 (Adilla)πŸ’• πŸš— COD AREA KUANTAN. #thejunnikuantan #kuantan #thejunnilovers #sayajualreadystock #produkkecantikan #jumcantik #kulitgebu #supplement #sayajualmurah #putihkekal #thejunnipinkishwhite #sayajualonline #tjcodkuantan #teamanna
Ramai yang repeat order Mayla Skincare ni. Dorg dah dapat kulit idaman dorang tau! You guyss tggu apa lagi. Cepat cepat order sebelum habis stock! πŸ’• Whatsapp : +6019-9222941 (Adilla)πŸ’• πŸš— COD AREA KUANTAN #thejunnikuantan #kuantan #thejunnilovers #sayajualreadystock #produkkecantikan #jumcantik #kulitgebu #supplement #sayajualmurah #chemicalfree #nomercury #organic #strawberry #thejunnipinkishwhite #sayajualonline #tjcodkuantan #teamanna
Haaa tu dah kenapa tu? Sedih sebab kawan kawan lain dah putih tapi awak je yang gelap? Tula. Dilla dah banyak kali sarankan awak pakai The Junni Pinkish White ni. Orang lain dah cantik, awak je yang tercicir di belakang. Tggu apa lagi tu. Meh order cepat cepat. -
Whatsapp : +6019-9222941 (Adilla)πŸ’• πŸš— COD AREA KUANTAN #thejunnikuantan #kuantan #thejunnilovers #sayajualreadystock #produkkecantikan #jumcantik #kulitgebu #supplement #sayajualmurah #chemicalfree #nomercury #organic #strawberry #thejunnipinkishwhite #sayajualonline #tjcodkuantan #teamanna
Meet your new everyday top! We're sure you'll gonna love this piece! 😍 ANNA top | RM 55 only Available in 6 colours: Dusty pink, Dusty blue, Nude, Grey, Brown & Black. Measurements: Shoulder - 40 cm Length - 67 cm Armhole - 52 cm Bust - 116 cm Free size (fits XS to L) Material: Soft crepe ☁ #wholesalemalaysia #wholesalesingapore #wholesalebrunei #wholesaleindonesia #wholesalethailand #sayajualwholesale #sayajualcardigan #sayajualbaju #sayajualreadystock #sayajual
Huda Beauty Liquid Mattes and Liquid Matte Mini Edition sets are available on our website in various shades . Each mini edition set includes 4 mini liquid matte shades. Just head to our website to shop and you will be earning store credits for your next purchase too ! πŸ˜‰πŸ˜˜πŸ˜˜ ➑️ Ready stock ➑️ Price : Liquid matte : RM115 each , Mini Edition : RM220 per set ➑️ we only sell authentic products ➑️ Shop : www.beautyfiks.com ---------------------- #beautyfiks #shopyourfiks #fiksyourday #hudabeauty #hudabeautyliquidmatte #hudabeautymalaysia
MAYLA SKINCARE & MAYLA ADVANCE berasaskan Aqua & Buah Delima yang banyak manfaat untuk kulit πŸ’• - AQUA : kulit lebih fresh , sangat sesuai untuk kulit berminyak , jerawat + berminyak - DELIMA : mencerahkan kulit secara semula jadi - MAYLA SKINCARE & MAYLA ADVANCE juga mempunyai vitamin E iaitu bagus untuk kesan parut jerawat & tompok2 hitam pada kulit ☺️ Best ke best? Hehehe - Dapatkan sekarang yaaaa!! πŸ˜™ - . . πŸ’–MAYLA SKINCARE RM70 Day cream 5g Night cream 5g Gel soap 30ml . . πŸ’™MAYLA ADVANCE RM100 Day cream 10g Night cream 10g Gel soap 60ml . To Order:- πŸ“² Whatsapp: 017-6165468 πŸ“² Whatsapp: 017-6165468 . #TheJunniPinkishWhite #selangor #midvalley #klsentral #pahang #sayajualreadystock #thejunnimelaka #unisel #kptm #unikl #ukm #upm #uia #uitm #thejunnilovers #TheJunniAgenCod #TheJunniKELEBIHAN #TJCODRAWANG #TJCODMELAKA
MAYLA SKINCARE & MAYLA ADVANCE berasaskan Aqua & Buah Delima yang banyak manfaat untuk kulit πŸ’• - AQUA : kulit lebih fresh , sangat sesuai untuk kulit berminyak , jerawat + berminyak - DELIMA : mencerahkan kulit secara semula jadi - MAYLA SKINCARE & MAYLA ADVANCE juga mempunyai vitamin E iaitu bagus untuk kesan parut jerawat & tompok2 hitam pada kulit ☺️ Best ke best? Hehehe - Dapatkan sekarang yaaaa!! πŸ˜™ - . . πŸ’–MAYLA SKINCARE RM70 Day cream 5g Night cream 5g Gel soap 30ml . . πŸ’™MAYLA ADVANCE RM100 Day cream 10g Night cream 10g Gel soap 60ml . To Order:- πŸ“² Whatsapp: 017-6165468 πŸ“² Whatsapp: 017-6165468 . #TheJunniPinkishWhite #selangor #midvalley #klsentral #pahang #sayajualreadystock #thejunnimelaka #unisel #kptm #unikl #ukm #upm #uia #uitm #thejunnilovers #TheJunniAgenCod #TheJunniKELEBIHAN #TJCODRAWANG #TJCODMELAKA
MAYLA SKINCARE & MAYLA ADVANCE berasaskan Aqua & Buah Delima yang banyak manfaat untuk kulit πŸ’• - AQUA : kulit lebih fresh , sangat sesuai untuk kulit berminyak , jerawat + berminyak - DELIMA : mencerahkan kulit secara semula jadi - MAYLA SKINCARE & MAYLA ADVANCE juga mempunyai vitamin E iaitu bagus untuk kesan parut jerawat & tompok2 hitam pada kulit ☺️ Best ke best? Hehehe - Dapatkan sekarang yaaaa!! πŸ˜™ - . . πŸ’–MAYLA SKINCARE RM70 Day cream 5g Night cream 5g Gel soap 30ml . . πŸ’™MAYLA ADVANCE RM100 Day cream 10g Night cream 10g Gel soap 60ml . To Order:- πŸ“² Whatsapp: 017-6165468 πŸ“² Whatsapp: 017-6165468 . #TheJunniPinkishWhite #selangor #midvalley #klsentral #pahang #sayajualreadystock #thejunnimelaka #unisel #kptm #unikl #ukm #upm #uia #uitm #thejunnilovers #TheJunniAgenCod #TheJunniKELEBIHAN #TJCODRAWANG #TJCODMELAKA
Our NEW found love. 😍 Meet DIAN! Swipe left to see the pairings ❀
Muka dah putih, uols tak nak ke satu badan putih sekali? Hehe kalau muslim okay lah orang tak nampak sebab semuanya tertutup kan. Tapi malu aih tutup tutup pun, muka putih melepak, leher semua habis hitam. Kalau iolss malu aih. Takkan kita nak putih muka je, mesti lah nak satu badan putih sekali kan. Nasib baik ada lotion ni. Sekarang satu badan iolss dah putih dah. Takdak malu kat orang lain lagi πŸ™ˆ Jangan lupa dapatkan Lotion Whitening The Junni ni naaa. Baru lah putih gebu gebas macam kami hehe πŸ˜€ - . To Order:- πŸ“² Whatsapp: 012-9829445 πŸ“² Whatsapp: 012-9829445 πŸ“² Whatsapp: 012-9829445 . #TheJunniPinkishWhite #selangor #kualalumpur #pahang #sayajualreadystock #kuantan #raub #kptm #unikl #ukm #upm #uia #uitm #thejunnilovers #TheJunniAgenCod #TheJunniKELEBIHAN #TJCODBANGI #TJCODRAUB
Lip swatch by @laurah_143 of the Kylie Cosmetics #lipkitbyKylie in shade Brown Sugar .Each lipkit includes a matte liquid lipstick and a matching lip liner . Lipkits are available on our website along with many other products , just head there to shop and you will be earning store credits too!πŸ˜‰πŸ˜˜πŸ˜˜ ➑️ ready stock ➑️ Price : Lipkit : RM175 each ➑️ we only sell authentic products ➑️ Shop : www.beautyfiks.com ----------------------------- πŸŽ₯: @liveglam.co ----------------------------- #beautyfiks #shopyourfiks #fiksyourday #kylielipkit #lipkitbykyliemalaysia
yg mna nak kulit putih , gebu , nak hilangkan parut , jerawat smua tu ,, mehh guna lotion ajaib merah ni ❀️ murah je sis jual 😘 rm30 sekali pos sm / rm33 sekali pos ss πŸ™ˆ meh cepat , korbankan lah duit tu sikit klau nak putih gebuss πŸ’‹ meh order dngn sis ❀️ #lotioncathydoll #lotionbiru #lotionoren #lotionkiwi #lotionajaibmerah #teamnoradhia #teamnizaa #lotionmurah #sayajuallotion #sayabagitopupfree #sayajualreadystock #sayajualotionmerah
Hi everyone 😊 . We are finally reaching 3k followers. Thank you so much for your endless support and we are having a GIVEAWAY Contest πŸŒˆπŸŽ‰ . This contest will run from 23 March till 31st March 11.59pm. The winner will be selected randomly on 1st April 2017 . Easy steps to win :- . πŸ”ΉMust be following @bluelilac.my . πŸ”ΉMust Re-post & like this picture . πŸ”ΉTag 3 of your coolest friends at comment section below . πŸ”ΉLet us know which one would you like to win for your prize. Pick ONE only. No need slogan or anything .. senang aje 😁 just comment Done / tarte or Done / morphe . πŸ”ΉUse #bluelilac3kgiveaway #giveawaymalaysia . πŸ”ΉMalaysia area only . πŸ”ΉNO giveaway or fake accounts & accounts must be public 😊 . Have fun & Goodluck πŸ’–πŸ˜˜ . .
Muka jadi Fresh lepas guna Mayla hehe alhamdulillah 😍 Whatsapp : +6019-9222941 (Adilla)πŸ’• πŸš— COD AREA KUANTAN. thejunnikuantan #kuantan #pahang #codpahang #thejunnilovers #sayajualreadystock #produkkecantikan #jumcantik #kulitgebu #supplement #sayajualmurah #putihkekal #thejunnipinkishwhite #sayajualonline #tjcodkuantan #thejunnimayla #maylaskincare #teamanna
Wah wah wah! Kebanyakkan peminat The Junni memang semuanya bijak dengan memilih The Junni Mayla Advance sebagai skincare tetap mereka! Kenapa Mekna kata bijak? Bijak lah bila dah jimat banyakkkkk! 😘 TJ Mayla Advance ni RM100 sahaja uols, dapat Gel Soap 60ml, Day Cream 10g & Night Cream 10g. Tahan dua bulan! Jimat RM40 tau kalau beli TJ Mayla Advance setiap 2 bulan berbanding uols beli TJ Mayla Skincare πŸ’• Jom order sekarang sementara stock masih ada πŸ˜™ - πŸ’–MAYLA SKINCARE RM70 Day cream 5g Night cream 5g Gel soap 30ml . - πŸ’™MAYLA ADVANCE RM100 Day cream 10g Night cream 10g Gel soap 60ml - To Order:- πŸ“² Whatsapp: 0102910918 πŸ“Œ Website: www.thejunni.com 🌹 #tjcodpantaidalam #TheJunniPinkishWhite #TheJunniMAYLA ##Sayajual #thejunnipinkishwhite #thejunni #produkkecantikan #whitening #tanpamerkuri #bahanasli #tanpapengelupasan #johorbahru #kualalumpur #sayajualreadystock #thejunnilovers #thejunnihq #thejunnibasicset #tjcodkl #tjcodpantaidalam #tjcodmidvalley #tdcodKlsentral #tjcod #naturalskincare #whiteningskincara #whitening #natural #withoutsideEffect #tanpapengelupasan #produkkecantikan #bahanasli #nomercury #lulusKKM Sayajual #thejunnipinkishwhite #thejunni #produkkecantikan #whitening #tanpamerkuri #bahanasli #tanpapengelupasan #johorbahru #kualalumpur #sayajualreadystock #thejunnilovers #thejunnihq #thejunnibasicset #tjcodkl #tjcodpantaidalam #tjcodmidvalley #tdcodKlsentral #tjcod #naturalskincare #whiteningskincara #whitening #natural #withoutsideEffect #tanpapengelupasan #produkkecantikan #bahanasli #nomercury #lulusKKM #thejunnimayla #thejunnimaylaskincare #thejunnimaylaadvance
Alamak! 😱 Kulit awak break out akibat pakai produk yang bermerkuri? Habis satu dahi berjerawat teruk? Jangan nangishhh awaaaa! Kita ada jalan penyelesaian untuk awaa nih 😘 The Junni Mayla sangatlah sesuai untuk awaa yang ada masalah kulit breakout nih. Yang pasti kena konsisten tau! ❀️ - πŸ’–MAYLA SKINCARE RM70 Day cream 5g Night cream 5g Gel soap 30ml . - πŸ’™MAYLA ADVANCE RM100 Day cream 10g Night cream 10g Gel soap 60ml - To Order:- πŸ“² Whatsapp: 0102910918 πŸ“Œ Website: www.thejunni.com 🌹 #tjcodkl #TheJunniPinkishWhite #TheJunniMAYLA #Sayajual #thejunnipinkishwhite #thejunni #produkkecantikan #whitening #tanpamerkuri #bahanasli #tanpapengelupasan #johorbahru #kualalumpur #sayajualreadystock #thejunnilovers #thejunnihq #thejunnibasicset #tjcodkl #tjcodpantaidalam #tjcodmidvalley #tdcodKlsentral #tjcod #naturalskincare #whiteningskincara #whitening #natural #withoutsideEffect #tanpapengelupasan #produkkecantikan #bahanasli #nomercury #lulusKKM Sayajual #thejunnipinkishwhite #thejunni #produkkecantikan #whitening #tanpamerkuri #bahanasli #tanpapengelupasan #johorbahru #kualalumpur #sayajualreadystock #thejunnilovers #thejunnihq #thejunnibasicset #tjcodkl #tjcodpantaidalam #tjcodmidvalley #tdcodKlsentral #tjcod #naturalskincare #whiteningskincara #whitening #natural #withoutsideEffect #tanpapengelupasan #produkkecantikan #bahanasli #nomercury #lulusKKM #thejunnimayla #thejunnimaylaskincare #thejunnimaylaadvance
Produk skincare kat luar sana diragui kerana mengandungi bahan kimia , merkuri , hydroquione yang boleh menyebabkan kulit kita rosak ????? Itulah salah satu punca kenapa rakyat malaysia ragu-ragu untuk beli dan guna local produk.Β  Jangan khuatiri lagi, mari ubah mindset anda untuk cuba #thejunnipinkishwhite tanpa merkuri & hydroquinone. - Rasai perbezaan dalam masa 1-2 minggu.Β  Ramai yang telah mencuba dan mendapat hasil yang memberasangkan. Lihat testimoni di @thejunni_testimoni . - To Order:- πŸ“² Whatsapp 0102910918 πŸ“Œ Website: www.thejunni.com 🌹 #tjcodkl #TheJunniPinkishWhite #Sayajual #thejunnipinkishwhite #thejunni #produkkecantikan #whitening #tanpamerkuri #bahanasli #tanpapengelupasan #johorbahru #kualalumpur #sayajualreadystock #thejunnilovers #thejunnihq #thejunnibasicset #tjcodkl #tjcodpantaidalam #tjcodmidvalley #tdcodKlsentral #tjcod #naturalskincare #whiteningskincara #whitening #natural #withoutsideEffect #tanpapengelupasan #produkkecantikan #bahanasli #nomercury #lulusKKM Sayajual #thejunnipinkishwhite #thejunni #produkkecantikan #whitening #tanpamerkuri #bahanasli #tanpapengelupasan #johorbahru #kualalumpur #sayajualreadystock #thejunnilovers #thejunnihq #thejunnibasicset #tjcodkl #tjcodpantaidalam #tjcodmidvalley #tdcodKlsentral #tjcod #naturalskincare #whiteningskincara #whitening #natural #withoutsideEffect #tanpapengelupasan #produkkecantikan #bahanasli #nomercury #lulusKKM #thejunnimayla #thejunnimaylaskincare #thejunnimaylaadvance
next page →