#sayajualreadystock

19,837 posts

Apa kelebihan The Junni MAYLA ni? Uols nak tau tak? 😙 - . The Junni Mayla ni boleh mencerahkan kulit 5 KALI GANDA dari kulit anda yang sekarang ni! Best kan? 😍 Siapa la yang taknak Kulit Putih, Flawless, Glowing dengan sihat betul tak? Takda skincare kat luar sana macam The Junni Mayla ni tau. first reaction sis bila pakai The Junni MAYLA ni rasa macam bersyukur sgt sgt, selalu pakai product itu lah ini lah semuanya tak menjadi. Sampai give up sis bak jaga kecantikkan kulit sendiri. Now dah ada TJ Mayla, sis tak risau lagi 😘 . - 💖MAYLA SKINCARE RM70 Day cream 5g Night cream 5g Gel soap 30ml . . - 💙MAYLA ADVANCE RM100 Day cream 10g Night cream 10g Gel soap 60ml - . To Order:- 📲 Whatsapp: 017-7052976 . #TheJunniPinkishWhite #thejunnimayla #organicskincare #sayajualreadystock #skincaremurah #skincareno1malaysia #sayajualsayapakai #naturalbeauty #naturalingredients #bahanasli #tanpapengelupasan #tanpamerkuri #kkmapproved #homemade #hargastudent #halal #wudukfriendly #whitening #flawless #friendlysellerthejunni #glowing #pinkishwhiteskin #putihalami #dropshipwanted #teameyka
Penjagaan kulit adalah sangat penting untuk kita perempuan & juga lelaki. Kalau uols tak ambil tindakan awal, mungkin uols akan nampak lebih tua dari usia. Bukan setakat tua dari usia, kulit uols akan rosak serosaknya & susah untuk dipulihkan 😱 Mungkin sekarang uols dah flawless tanpa apa apa skincare, tapi percayalah yang ianya tidak akan berkekalan tanpa perjagaan yang betul. - - - The Junni ingin membantu uols yang ada masalah kulit gelap, kusam, jerawat, jeragat, whitehead, blackhead, kering, menggelupas, "sunburn". Tak tahu nak pilih yang mana? Takpa! Contact Meera untuk maklumat lanjut 😘 - To Order:- 📲 Whatsapp: 017-7052976 📌 Website: www.thejunni.com 🌹 #tjcod (nama lokasi anda) #TheJunniPinkishWhite #TheJunniMAYLA #organicskincare #homemade #halal #hargastudent #wudukfriendly #sayajualreadystock #sayajualsayapakai #friendlysellerthejunni #kkmapproved #tanpamerkuri #tanpapengelupasan #nomercury #nohidroquinon #noparaben #glowing #whitening #flawless #putihalami #pinkishwhiteskin #dropshipwanted #skincaremurah #skincareno1malaysia #bahanasli #teameyka
Loading...
Kandungan produk The Junni Normal Set.. . 🌷100% PRODUK ALAMI (NATURAL) 🌷BEBAS MERKURI 🌷BEBAS HYDROQUINONE 🌷REMAJA BAWAH 12 TAHUN KE ATAS . Mercury dan hydroquinone bahan yang selalu digunakan dalam produk-produk kosmetik tau... Bahaya sangat-sangat dua bahan ni tau!! 🙅Hah, pi baca online bahan-bahan ni... Iolss malas nak cerita panjang..... . Jom tukar skincare jommm!!! . THE JUNNI SKINCARE SET 1. THE JUNNI PINKISH WHITE NORMAL SET 2.MAYLA SKINCARE Untuk order/ pentanyaan boleh WhatsApp sis, . 📲 017-7052976 . #thejunnipinkishwhite #thejunnimayla #organicskincare #sayajualreadystock #sayajualsayapakai #homemade #hargastudent #halal #wudukfriendly #friendlysellerthejunni #flawless #glowing #whitening #kkmapproved #tanpamerkuri #nomercury #nohidroquinon #nohidroquinon #tanpapengelupasan #bahanasli #dropshipwanted #putihalami #pinkishwhiteskin #teameyka #tjcodmelaka
Hi assalamualaikum & selamat pagi the junni lovers. 💕 Sis nak terangkan sikit KELEBIHAN THE JUNNI PINKISH WHITE: ❤ 1. Boleh dipakai siang dan malam hari kerana THE JUNNI PINKISH WHITE ada perlindungan UV 2. Kulit muka akan lebih glowing , flawless dan putih merah jambu. 3. Selesa dipakai kerana meresap ke kulit dan tidak melekit. 4. Pakai sedikit sahaja sudah memadai untuk mendapatkan muka pinkish 5. Mengecilkan pori-pori 6. Tiada lagi bintik-bintik hitam. 7. Membekalkan vitamin C pada kulit 8. Terdapat campuran Pati Gluta utk mempercepatkan pemutihan kulit anda. 9. Tidak mengandungi bahan merbahaya kerana 100% homemade tanpa bahan merkuri atau hydroquinone 10. Dapat melihat perbezaan kulit dalam masa 2 minggu (nampak sedikit perubahan dalam kurang seminggu penggunaan) 11. Boleh pakai di badan seperti losyen. Bau yang wangi menyebabkan kita selesa memakainya tanpa mencampur dengan losyen lain. 12. Menghilangkan jeragat & jerawat. Whatsapp at 0179239398 #Sayajual #thejunnipinkishwhite #thejunni #produkkecantikan #whitening #tanpamerkuri #bahanasli #tanpapengelupasan #sayajualreadystock #Repost @tjunni.letscantik with @insta.save.repost • • •
Agree? . . Happy luncheon everyone☺️ . . By the way, today sis cod area Sungai Petani. Yang mai jom heboh tu, for sure pm sis untuk dapatkan #thejunniskincate and #coffeescrubykaffrian kan kan kan?🙊 .. . . Roger nombor ni ok👇🏻 . . . Whatsapp 011-3591 9402 to purchase!!!!! Whatsapp 011-3591 9402 to purchase!!!! Whatsapp 011-3591 9402 to purchase!!!! READY STOCK!!! . . . . . . #Coffeescrubmurah #homemadebeauty #scrubmurahmalaysia #sayajualscrub #sayajualmurah #sayajual #scrublovers #homemadecoffeescrub #coffeescrubykaffrian #coffeescrubmalaysia #thejunnipinkishwhite #sayajualreadystock #readystock #thejunniskincare #thejunni #thejunnilovers #thejunnisungaipetani #thejunnikedah #thejunnialorsetar #thejunnifeedback #thejunnitestimoni #thejunniutara #thejunnimayla #thejunnibasicset #thejunninormalset #dropshipwanted #dropshipmalaysia
💃💃Joolie exclusive 💃💃 🌸Price :Rm108 free postage sem /add rm5 for ss 🌸Material :moss crepe Lembut +lace diamond 🌸Free size s tO L Ukuran : Bahu :14.5-15 Dada :34-36/38 Labuh tgn :22.5 Labuh depan : 23 Labuh baju belakang :33.5 Labuh skirt dari pingang :39 Pinggul :38-40 (Semua dalam inci ) 💃easy wudhuk (hidden zip) 💃kain lembut ja tau 💃tak panas 💃simple but nice 💃belakang zip (hidden zip ) 💃tak jarang 🌺exclusive diamonds lace 🌺nampak bersinar-sinar gituw #sayajualreadystock #bajumurah #sayajualbaju #sayajualmurah #sayajualbajukurung #bajukurungmurah #sayajualdress #dressmurah #agentmalaysia #dropshipmalaysia
SKIRT BATIK KIPAS DEPAN PRICE : RM55 MATERIAL : batik 3serangkai FREE SIZE Half-waistband maximum stretch 38" hidden zip (side) Lenght-42" . . . . . . . REWARD YOURSELF with us 🌸 . #loosebutton #LBlovers #lbmaxiskirt #LBdropship #batikmalaysia #sayajualskirt #skirtbatik #sarungbatik #sayajualmurah #batikmurah #sayajualreadystock #dropshipmalaysia #agentmalaysia
110117 RM 30 Size: M Shoulder: 38cm Sleeves: 59cm Length: 74cm Bust: 90cm Waist : – Hips: – Hem: – Material: Cotton Weight: 270grams Size: L Shoulder: 39cm Sleeves: 60cm Length: 75cm Bust: 92cm #sayajualmurah #sayajualbaju #bajumurah #bajukorea #sayajualreadystock
19882 RM 34 Size: M Shoulder: 39cm Sleeves: 59cm Length: 65cm Bust: 88cm Waist : – Hips: – Hem: – Material: Chiffon Weight: 260grams Size: L Shoulder: 40cm Sleeves: 60cm Length: 65cm Bust: 92cm #sayajualmurah #sayajualbaju #bajumurah #bajukorea #sayajualreadystock
731621 RM 25 Size : M Shoulder: 39cm Sleeves: 31cm Length: 60cm Bust: 90cm Waist : 86cm Hips: – Hem: – Material: Cotton Weight: 190grams #sayajualreadystock #bajukorea #bajumurah #sayajualbaju #sayajualmurah
19461 RM 27 Size: M Shoulder: 40cm Sleeves: 60cm Length: 64cm Bust: 96cm Waist : – Hips: – Hem: – Material: Chiffon Weight: 230grams Size: S Shoulder: 38cm Sleeves: 60cm Length: 63cm Bust: 96cm #sayajualmurah #sayajualbaju #bajumurah #bajukorea #sayajualreadystock
116742 RM 39 Size: XL Shoulder: 40cm Sleeves: 60cm Length: 78cm Bust: 108cm Size: L Shoulder: 39cm Sleeves: 58cm Length: 78cm Bust: 104cm Size: M Shoulder: 38cm Sleeves: 58cm Length: 78cm Bust: 98cm #sayajualreadystock #bajukorea #bajumurah #sayajualbaju #sayajualmurah
116742 RM 39 Size: L Shoulder: 39cm Sleeves: 58cm Length: 78cm Bust: 104cm #sayajualmurah #sayajualbaju #bajumurah #bajukorea #sayajualreadystock
116742 RM 39 Size: XL Shoulder: 40cm Sleeves: 60cm Length: 78cm Bust: 108cm Waist : – Hips: – Hem: – Material: Cotton Weight: 300grams Size: L Shoulder: 39cm Sleeves: 58cm Length: 78cm Bust: 104cm #sayajualreadystock #bajukorea #bajumurah #sayajualbaju #sayajualmurah
114326 RM 30 Size: Free Shoulder: 42cm Sleeves: 50cm Length: 77cm Bust: 90cm Waist : – Hips: – Hem: – Material: Cotton Weight: 270grams #sayajualmurah #sayajualbaju #bajumurah #bajukorea #sayajualreadystock
369888 RM 30 Size : Free Shoulder: 39cm Sleeves: – Length: 68/79cm Bust: 98cm Waist : – Hips: – Hem: – Material: Cotton Weight: 250grams #sayajualreadystock #bajukorea #bajumurah #sayajualbaju #sayajualmurah
110924 RM 32 Size: Free Shoulder: 41cm Sleeves: 55cm Length: 56cm Bust: 130cm Waist : – Hips: – Hem: – Material: Cotton Weight: 280grams #sayajualmurah #sayajualbaju #bajumurah #bajukorea #sayajualreadystock
114303 RM 32 Size: Free Shoulder: 37cm Sleeves: 55cm Length: 71cm Bust: 98cm Waist : – Hips: – Hem: – Material: Cotton Weight: 270grams #sayajualreadystock #bajukorea #bajumurah #sayajualbaju #sayajualmurah
next page →