#sayajualreadystock

20,160 posts

@lippielust swatches of the Jouer Cosmetics Long-Wear Lip CrΓ¨me Trio from the holiday collection . This trio includes 3 lip cremes in shade Winter Rose(matte) , Clove(metallic) and Cranberry(metallic) . This trio set is on sale at our website , so just head there to shop and you will be earning store credits for your next purchase too ! πŸ˜‰πŸ˜˜πŸ˜˜ ➑️ Discount Price : RM170 each set (N/P:RM190) ➑️ ready stock ➑️ we only sell authentic products πŸ›’ Shop : www.beautyfiks.com --------------- πŸ“· : @lippielust --------------- #beautyfiks #shopyourfiks #fiksyourday #jouercosmetics #jouercosmeticsmalaysia #jouermalaysia #jouerlipcreme
Loading...
3 DAY ONLY SPECIAL - RM50 EACH RM60 PER EACH NARS BOTAN BRUSH GREAT BRUSH FOR FLAWLESS FOUNDATION APPLICATION AND APPLICATION OF SETTING POWDER. 100% AUTHENTIC GUARANTEED & BRAND NEW IN BOX πŸ“¦ 100% PERFECT BRUSHBOUGHT FROM NARS BOUTIQUE
RM30 LIMITED TIME ONLY (RETAIL AT RM280) SHISEIDO MADE IN JAPAN POWDER BRUSH - SUPER SOFT FULL SIZE VERY SOFT, HIGH QUALITY BRUSH GENTLE & GREAT FOR SENSITIVE SKIN SOFTNESS AND QUALITY SAME AS SUQQU & CHIKUHODO BRUSHES (I COULD COMPARE BECOZ I HAVE BOTH AS WELL) 100% AUTHENTIC GUARANTEED & BRAND NEW 100% PERFECT BRUSH BOUGHT FROM SHISEIDO JAPAN FREE BRUSH GUARD
SKINCARE WANGI BAU STRAWBERRY!! - The Junni Pinkish White ni memang best gilooos chuolsss! Glowing glowing pinkish tu yang paling Mekna love sangat! 😍 Muka yang kering pun rasa lembab je, fresh takyah cakap la. Memang skincare thorbaik ah orang kata! - Harga pula RM66 jeee! Bukan untuk seminggu, bukan untuk dua minggu tapi tahan satu bulan chuollssss! Love ke tak? Hehehe πŸ˜‹ Dengan bau Strawberry nya lagi, Ya Allah rasa nak telan terus masuk mulut! Hihihi budak budak pun boleh guna tau. Sesuai untuk semua peringkat umur! - Normal Set didatangi dengan Pinkish Soap + Day Cream + Pinkish Cream. Complete all in one chuolllsss. Pasni takyah beli skincare lain lagi. Pakai The Junni jeeeee okays! Harga: RM66 belum termasuk kos penghantaran. Caj penghantaran: Semenanjung Malaysia Rm12 // Sabah & Sarawak Rm8 Free COD / Self pick-up: Kawasan Saratok sahaja To Order:- πŸ“² Whatsapp: 0178069804(Mirza) 🌹#tjcodsaratok #sarawak #teamzuezainal #agensah #sayajual #TheJunniPinkishWhite #TheJunniMAYLA #produkkecantikan #halal #selamat #tanpamerkuri #tanpapengelupasan #sayajualreadystock #dropshipwanted
Dengan #THEJUNNIPINKISHWHITE ni, tak perlu leceh pakai toner, serum, moisturizer. #thejunnipinkishwhite all in one. Kulit berminyak/jerawat atau apa apa lagi masalah kulit muka yang berumur 12 tahun ke atas memang Mirza sarankan pakai Normal Set TheJunni ini. Ianya memang sesuai dengan semua jenis kulit mengikut pemakaian si pengguna juga lah ya. ✨😍 Best ke best? Ni lah rahsia Syuhaila Ruzaimi dapat kulit muka yang flawless je πŸŒΉπŸ˜‹ Harga: RM66 belum termasuk kos penghantaran. Caj penghantaran: Semenanjung Malaysia Rm12 // Sabah & Sarawak Rm8 Free COD / Self pick-up: Kawasan Saratok sahaja To Order:- πŸ“² Whatsapp: 0178069804(Mirza) 🌹#tjcodsaratok #sarawak #teamzuezainal #agensah #sayajual #TheJunniPinkishWhite #TheJunniMAYLA #produkkecantikan #halal #selamat #tanpamerkuri #tanpapengelupasan #sayajualreadystock #dropshipwanted
Best tak kalau kulit kita bersih, flawless & paling penting healthy and glowing? Syukur sebab adanya #thejunniMAYLA tak perlu lah invest duit terlalu banyak beli macam macam produk. #thejunniMAYLA ada 3 item jeeee itu pun kemainn glowing cerah & peloless lagiii 😍 - - Ramai pengguna The Junni yang dah berjaya dapatkan kulit idaman mereka dengan Mayla Set ni! Uols boleh tengok testimoni testimoni dekat @TheJunni_Testimoni ya! TJ Mayla mmg terlajak laris! The best skincare in Malaysia! Kalau tak percaya, uols kena cuba ya πŸ˜‰ - - Harga: RM108 belum termasuk kos penghantaran. Caj penghantaran: Semenanjung Malaysia Rm12 // Sabah & Sarawak Rm8 Free COD / Self pick-up: Kawasan Saratok sahaja To Order:- πŸ“² Whatsapp: 0178069804(Mirza) 🌹#tjcodsaratok #sarawak #teamzuezainal #agensah #sayajual #TheJunniPinkishWhite #TheJunniMAYLA #produkkecantikan #halal #selamat #tanpamerkuri #tanpapengelupasan #sayajualreadystock #dropshipwanted
SETIAP HARI ADA TESTIMONI BARU 😍 "Yakinlah dengan Allah menyembuhkan segala penyakit ( masalah kulit ) Dan dengan asbab The Junni anda mampu untuk miliki kulit idaman anda" - TheJunni #tjcodsaratok #sarawak #teamzuezainal #agensah #sayajual #TheJunniPinkishWhite #TheJunniMAYLA #produkkecantikan #halal #selamat #tanpamerkuri #tanpapengelupasan #sayajualreadystock #dropshipwanted
MURAH TAK SEMESTINYA TAK BAGUS!! - Mentaliti orang melayu kita ni kalau nampak skincare mahal dia akan kata "Ish mahalnya! Harga cekik darah! Sampai bebila pun aku tak beli sbb tak mampu" Bila nampak skincare murah pula, orang kata "Murah sangat ni mesti tak elok. Nanti habis muka rosak. Ish jangan beli. BOIKOT BOIKOT!"- Hello, murah tak semestinya tak elok ye. The Junni Skincare murah, mampu milik tapi hasilnya TIP TOP! 😍 Ramai dah cuba memang semuanya puas hati! - Founder kami letak harga mampu milik semuanya khas untuk #TheJunniLovers yang nak cantik dengan jimat. Mana yang belum cuba, chuols memang patut cuba sekarang! Dah cantik nnti jangan lupa kasi feedback pada Mekna yah! 😘😘😘 Harga: RM77 belum termasuk kos penghantaran. Caj penghantaran: Semenanjung Malaysia Rm12 // Sabah & Sarawak Rm8 Free COD / Self pick-up: Kawasan Saratok sahaja To Order:- πŸ“² Whatsapp: 0178069804(Mirza) 🌹#tjcodsaratok #sarawak #teamzuezainal #agensah #sayajual #TheJunniPinkishWhite #TheJunniMAYLA #produkkecantikan #halal #selamat #tanpamerkuri #tanpapengelupasan #sayajualreadystock #dropshipwanted
SETIAP HARI ADA TESTIMONI BARU 😍 "Yakinlah dengan Allah menyembuhkan segala penyakit ( masalah kulit ) Dan dengan asbab The Junni anda mampu untuk miliki kulit idaman anda" - TheJunni #tjcodsaratok #sarawak #teamzuezainal #agensah #sayajual #TheJunniPinkishWhite #TheJunniMAYLA #produkkecantikan #halal #selamat #tanpamerkuri #tanpapengelupasan #sayajualreadystock #dropshipwanted
"Tengok kawan pergi sekolah, muka dia flawless macam pakai makeup. Glowing dia aihhh takyah cakap. Insecure habis! Bila tengok kat diri sendiri, serupa tak mandi setahun je!? Kulit Kusam, Gelap, Kering, Berminyak. Haih complete! Apa nak buat ni? 😭 " - Anda ada masalah seperti diatas? Kami, The Junni Team sedia membantu anda! Jom dapatkan kulit idaman anda dengan #TheJunniPinkishWhite #TheJunniMAYLA 😘 - Harga: RM66 belum termasuk kos penghantaran. Caj penghantaran: Semenanjung Malaysia Rm12 // Sabah & Sarawak Rm8 Free COD / Self pick-up: Kawasan Saratok sahaja To Order:- πŸ“² Whatsapp: 0178069804(Mirza) 🌹#tjcodsaratok #sarawak #teamzuezainal #agensah #sayajual #TheJunniPinkishWhite #TheJunniMAYLA #produkkecantikan #halal #selamat #tanpamerkuri #tanpapengelupasan #sayajualreadystock #dropshipwanted
SETIAP HARI ADA TESTIMONI BARU 😍 "Yakinlah dengan Allah menyembuhkan segala penyakit ( masalah kulit ) Dan dengan asbab The Junni anda mampu untuk miliki kulit idaman anda" - TheJunni #tjcodsaratok #sarawak #teamzuezainal #agensah #sayajual #TheJunniPinkishWhite #TheJunniMAYLA #produkkecantikan #halal #selamat #tanpamerkuri #tanpapengelupasan #sayajualreadystock #dropshipwanted
[ TIADA PENGELUPASAN ] - Ada yang cerita kat Mirza, mula mula dia takut nak cuba produk lokal sebab selalunya bila dia pakai produk lokal, kulit dia mesti mengelupas. Mula mula ingat sebab salin kulit, makin lama makin teruk pulak πŸ˜₯ sampai lah dia jumpa The Junni Skincare ni, takda pengelupasan langsung untuk memulihkan kulit! Bestnya!!! 😍 Bagi yang belum pernah cuba, KENA CUBA okay! Skincare the best lah bagi Mirza! 😘 Harga: RM77 belum termasuk kos penghantaran. Caj penghantaran: Semenanjung Malaysia Rm12 // Sabah & Sarawak Rm8 Free COD / Self pick-up: Kawasan Saratok sahaja To Order:- πŸ“² Whatsapp: 0178069804(Mirza) 🌹#tjcodsaratok #sarawak #teamzuezainal #agensah #sayajual #TheJunniPinkishWhite #TheJunniMAYLA #produkkecantikan #halal #selamat #tanpamerkuri #tanpapengelupasan #sayajualreadystock #dropshipwanted
Bila sebut je nama lotion mesti orang fikir untuk pakai dekat tangan je kan? Salah tu awak 😱 Lotion Whitening The Junni ni boleh memutihkan seluruh badan awak dengan sekelip mata tau! Kesan yang kekal pun nampak seawal satu minggu sahaja. Tinggal sapu sapu terus putih 😍 Nak berkulit putih? Order cepat okay! πŸ˜˜πŸ‘‡ - Harga: RM39 belum termasuk kos penghantaran. Caj penghantaran: Semenanjung Malaysia Rm12 // Sabah & Sarawak Rm8 Free COD / Self pick-up: Kawasan Saratok sahaja To Order:- πŸ“² Whatsapp: 0178069804(Mirza) 🌹#tjcodsaratok #sarawak #teamzuezainal #agensah #sayajual #TheJunniPinkishWhite #TheJunniMAYLA #produkkecantikan #halal #selamat #tanpamerkuri #tanpapengelupasan #sayajualreadystock #dropshipwanted
Sekarang ni susah kan nak cari skincare yang betul betul berkesan? Dah lah mahal, tak menjadi pulak tu 😩 apa kata uols try The Junni MAYLA? MAYLA set ni boleh putihkan kulit uols 5 kali ganda efektif tau! Bukan tu je, jerawat jeragat semua boleh shuh shuh dekat muka uols lepas pakai The Junni MAYLA! 😍 Cuba satu kali, mesti nak lagi ❀ yang paling penting, zero merkuri & sangat selamat untuk digunakan πŸ˜™ - - Harga: RM77(mayla skincare) RM108 (mayla advance) belum termasuk kos penghantaran. Caj penghantaran: Semenanjung Malaysia Rm12 // Sabah & Sarawak Rm8 Free COD / Self pick-up: Kawasan Saratok sahaja To Order:- πŸ“² Whatsapp: 0178069804(Mirza) 🌹#tjcodsaratok #sarawak #teamzuezainal #agensah #sayajual #TheJunniPinkishWhite #TheJunniMAYLA #produkkecantikan #halal #selamat #tanpamerkuri #tanpapengelupasan #sayajualreadystock #dropshipwanted
CONTOH MOCKUP UNTUK MAKE UP KIT SET SYUHAILA πŸ’• - Ini adalah contoh mockup untuk MakeUp Kit The Junni nanti! Tapi masih belum finalis lagi sebab product masih proses di Kilang. Mockup ini hanyalah untuk memberikan bayangan pada uols macam mana rupa packaging Make Up Kit The Junni nanti 😍 Harga: RM54 belum termasuk kos penghantaran. Caj penghantaran: Semenanjung Malaysia Rm12 // Sabah & Sarawak Rm8 Free COD / Self pick-up: Kawasan Saratok sahaja To Order:- πŸ“² Whatsapp: 0178069804(Mirza) 🌹#tjcodsaratok #sarawak #teamzuezainal #agensah #sayajual #TheJunniPinkishWhite #TheJunniMAYLA #produkkecantikan #halal #selamat #tanpamerkuri #tanpapengelupasan #sayajualreadystock #dropshipwanted
SETIAP HARI ADA TESTIMONI BARU 😍 "Yakinlah dengan Allah menyembuhkan segala penyakit ( masalah kulit ) Dan dengan asbab The Junni anda mampu untuk miliki kulit idaman anda" - TheJunni #tjcodsaratok #sarawak #teamzuezainal #agensah #sayajual #TheJunniPinkishWhite #TheJunniMAYLA #produkkecantikan #halal #selamat #tanpamerkuri #tanpapengelupasan #sayajualreadystock #dropshipwanted
next page →