#sayajualmurah

11,157,664 posts

. . @Regrann from @saridbeauteofficial - . . . Hah kau nampak tak? . 😝😝 . . Wanita lebih confident kalau mempunyai payudara menawan 😘 . Uolllssss camana ?? . Iollsss dalam proses hahahah coz iollsss xsanggup husband iollsss pandang tempat lain hahahah . . βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– . πŸ“² Whatsapp "CNYSALE" ke +60123752145 πŸ’‹ . πŸ“² Whatsapp "CNYSALE" ke +60123752145 πŸ’‹ . . SAPU-SAPU JE DAH #MONTOK SAPU-SAPU JE DAH #GEBU πŸ‘©β€πŸ‘©β€πŸ‘§πŸ’‹ . βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– . . . #sayajual #produkpayudara #serumpayudara #lotionpayudara #krimpayudara #setpayudara #payudarabesar #besarkanpayudara #sayajualmurah #loffatah #boobsupbysari #coffeescrub #isterituanihsan #surihatimrpilot #instashop #lokalah #sapotlokal #lokalbrand #payudaramontok #tipskecantikan #cantik #kurus #kuruscepat
πŸ”₯[PREORDER]πŸ”₯ -- I AM A GIRL Bagpack RM49 exc postage ... πŸ“±Whatsapp: +6017-2016649 _ 🌸YOU CAN CONTACT US THROUGH WS!! KINDLY SCREENSHOT THE ITEM WITH PRICE STATED IN CAPTION ... #hipstermalaysia #malaysiahipster #malaysiaonlineshop #sayajualmurah #murahshop #bajumurah #hipsterfashion #hipster #bagmurah
Selling Gambir Emas for RM85. Chat with me on Carousell to get it! Download the free app now by tapping the link on @carousell_my have fun! #sayajual #sayajualmurah #jualanku #bazaarpaknil #malaysia #festival #sayajualonline #streetfashion #carousellMY #lokalah #malaysiaonlineshop #bazaar #bazaaronline #sapotlokal #lokalbrand
. . @Regrann from @saridbeauteofficial - . . . Hah kau nampak tak? . 😝😝 . . Wanita lebih confident kalau mempunyai payudara menawan 😘 . Uolllssss camana ?? . Iollsss dalam proses hahahah coz iollsss xsanggup husband iollsss pandang tempat lain hahahah . . βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– . πŸ“² Whatsapp "CNYSALE" ke +60123752145 πŸ’‹ . πŸ“² Whatsapp "CNYSALE" ke +60123752145 πŸ’‹ . . SAPU-SAPU JE DAH #MONTOK SAPU-SAPU JE DAH #GEBU πŸ‘©β€πŸ‘©β€πŸ‘§πŸ’‹ . βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– . . . #sayajual #produkpayudara #serumpayudara #lotionpayudara #krimpayudara #setpayudara #payudarabesar #besarkanpayudara #sayajualmurah #loffatah #boobsupbysari #coffeescrub #isterituanihsan #surihatimrpilot #instashop #lokalah #sapotlokal #lokalbrand #payudaramontok #tipskecantikan #cantik #kurus #kuruscepat
LETEN FASHION VIBRATION BATON Kan abgstrong dah cakap yg abgstrong tak pilih kasih 😏 Abg faham kaum hawa pun perlukan belaian.Vibrator ni boleh buat anda terkangkang okay !πŸ‘»πŸ‘»πŸ‘» Jangan salahkan abgstrong pula kalau every pekena vibrator ni eh 😝 DM or Whatsapp 0182424886 #sayajual #sayajualmurah #sayajualubatkuat #sayajualonline #ubatkuat #ubatkuatmalaysia #ubatlelaki #awekmelayu # #sado #sextoysmalaysia #abgsado #tahanlama #tegaptv #tegaptvmalaysia #pamzakar #pump #zakar #janda
πŸ”₯[READY STOCK]πŸ”₯ -- Bottle RM36 exc postage #taeshoppREADY . ... πŸ“±Whatsapp: +6017-2016649 _ 🌸YOU CAN CONTACT US THROUGH WS!! KINDLY SCREENSHOT THE ITEM WITH PRICE STATED IN CAPTION ... #hipstermalaysia #malaysiahipster #malaysiaonlineshop #sayajualmurah #murahshop #bajumurah #hipsterfashion #hipster
BEG QUECHUA TRANDING⁉️ . Beg original quechua 20L⁉️ . Harga menarik rm45πŸ’Έ . Pos Sm rm8 / Ss rm11βœ”οΈ . Serius buyer boleh whatapps 016- 481 5085πŸ“² . Trusted sellerπŸ’― . #begquechuamurah #bazaarpaknil #kasut #baju #jamtangan # #borongmurah #begquechua #sayajualcerminmata #sayajualmurah #rxz #gshockmalaysia #gshokmurah #pomademalaysia #quechuaori #spekmata #sayajualkacamata #sayajualborong #spekmurah #sayajualonline #kacamatapolarized #spek5a #kacamata #kamitakramai #onlinemalaysia #hotitem #terbaikkkk
BEG QUECHUA TRANDING⁉️ . Beg original quechua 15L ⁉️ . Harga menarik rm40 πŸ’ΈπŸ’° . Pos Sm rm8 / Ss Rm11βœ”οΈ . Serius buyer boleh whatapps 016-481 5085 πŸ“² . Trusted sellerπŸ’― . #begquechuamurah #bazaarpaknil #kasut #baju #jamtangan #borongmurah #begquechua #sayajualcerminmata #sayajualmurah #rxz #gshockmalaysia #gshokmurah #pomademalaysia #quechuaori #spekmata #sayajualkacamata #sayajualborong #spekmurah #sayajualonline #kacamatapolarized #spek5a #kacamata #kamijualkamipakai #onlinemalaysia #kamitakramai #terbaikdariladang #hotitem #terbaikkkk
. . Tengok kak ni dh 40an guna #BoobsUpBySari breast cun melecun, makin naik katanya.. . . Awwww.... Fefeling muda gittew... .. Haa, korang bila lg nak mantop meletopppp? . . πŸ”₯ AMARAN KERAS πŸ”₯ βœ” Jangan TERLEPAS PANDANG sebarang TESTIMONI kami 😎. . Banyak lagi kat sini πŸ‘‡ #testimonibyintan . βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– . πŸ“² Whatsapp "CNYSALE" ke +0123752145 πŸ’‹ . πŸ“² Whatsapp "CNYSALE" ke +0123752145 πŸ’‹ . . SAPU-SAPU JE DAH #MONTOK SAPU-SAPU JE DAH #GEBU πŸ‘©β€πŸ‘©β€πŸ‘§πŸ’‹ . βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– . . . #boobsup_missb #lokalah #lokalbrand #promosi #produkwanita #produk #sayajual #sayajualprodukkecantikan #sayajualprodukkecantikanmurah #rahsiaasetwanita #bazaronline #bazarpaknil #sayajualmurah #visit_my_ig_my #payudara #bustup #bustupexpress #trustedonlineshop #sayajual #bazarpaknil #kualalumpur
Wonderglow gold ready stock ya uols. Set 3in1 Whatsapp 0194174291
πŸ”₯[PREORDER]πŸ”₯ -- Cap RM38 exc postage . ... πŸ“±Whatsapp: +6017-2016649 _ 🌸YOU CAN CONTACT US THROUGH WS!! KINDLY SCREENSHOT THE ITEM WITH PRICE STATED IN CAPTION ... #hipstermalaysia #malaysiahipster #malaysiaonlineshop #sayajualmurah #murahshop #bajumurah #capmurah
DMS GLOWING SERUM . ❗️ RM 60 ( exclude postage ) . Whatsapp 011-26549843 or DM insta . #sayajual #sayajual2 #sayajualmurah #sayajualmurah2
DMS CREAM 4D FORMULA . ❗️ RM 60 ( exclude postage ) . Whatsapp 011-26549843 or DM insta . #sayajual #sayajual2 #sayajualmurah #sayajualmurah2
πŸ”₯[PREORDER]πŸ”₯ -- PLEASE NOTE Hoodie RM59 exc postage . ... πŸ“±Whatsapp: +6017-2016649 _ 🌸YOU CAN CONTACT US THROUGH WS!! KINDLY SCREENSHOT THE ITEM WITH PRICE STATED IN CAPTION ... #hipstermalaysia #malaysiahipster #malaysiaonlineshop #sayajualmurah #murahshop #bajumurah #hipsterfashion #hipster
Selling Epm Capsules Gold for RM0. Chat with me on Carousell to get it! Download the free app now by tapping the link on @carousell_my have fun! #sayajual #sayajualmurah #jualanku #bazaarpaknil #malaysia #festival #sayajualonline #streetfashion #carousellMY #lokalah #malaysiaonlineshop #bazaar #bazaaronline #sapotlokal #lokalbrand
πŸ”₯[READY STOCK]πŸ”₯ -- Couple Watch RM40 exc postage / EACH #taeshoppREADY . ... πŸ“±Whatsapp: +6017-2016649 _ 🌸YOU CAN CONTACT US THROUGH WS!! KINDLY SCREENSHOT THE ITEM WITH PRICE STATED IN CAPTION ... #hipstermalaysia #malaysiahipster #malaysiaonlineshop #sayajualmurah #murahshop #bajumurah #hipsterfashion #hipster #jammurah
Measurement WARDA 3.0 πŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’ž Walk In : Chomei Chomei Boutique Like Page : Chomei Chomei Official #bazarpaknil #moodrepublik #boutiqueperak #taiping #wardasut #lofatah #tunik #sayajual #sayajualmurah #kosmetik #blousemurahmalaysia #bajukurung #jubahmurah
DMS 5D HYBRID FOUNDATION . . ❗️ RM 60 ( exclude postage ) . Whatsapp 011-26549843 or DM insta . #sayajual #sayajual2 #sayajualmurah #sayajualmurah2
LAST CALL! LAST CALL! . Anda peminat snapback limited? Sy nak offer harga xmasuk akal.. . . Rm45 sahaja! Rm45 sahaja! FREE POSTAGE untuk mereka yang terpantas . WhatsApp 0139264343 segera WhatsApp 0139264343 segera . . . . #snapback #snapbackmurah #jualmurah #igshop #sayajualmurah #ootd #instashop
πŸ”₯[PREORDER]πŸ”₯ -- Words Bagpack RM57 exc postage ... πŸ“±Whatsapp: +6017-2016649 _ 🌸YOU CAN CONTACT US THROUGH WS!! KINDLY SCREENSHOT THE ITEM WITH PRICE STATED IN CAPTION ... #hipstermalaysia #malaysiahipster #malaysiaonlineshop #sayajualmurah #murahshop #bajumurah #hipsterfashion #hipster #bagmurah
DERMAX DMS 360 . ❗️ RM 75 ( exclude postage ) . Whatsapp 011-26549843 or DM insta . #sayajual #sayajual2 #sayajualmurah #sayajualmurah2
Pon pon pon πŸš—πŸš—πŸš—πŸš—sis nk open order *Kandungan Greentea Mint Face Scrub* Deionised water, Menthol (Mint), Greentea, Walnut, Stemcell, Argan & Pewarna serta Pewangi yang dibenarkan. *Greentea Mint Face Scrub* diformulasi dari bahan-bahan terhebat iaitu bahan semulajadi seperti greentea (teh hijau) dan peppermint yang terlalu banyak khasiat untuk kulit wajah. *Fungsi Greentea Mint Face Scrub* 🌿 Membantu *menyingkirkan kulit mati dan kusam* sekaligus membantu keberkesanan skincare anda 10x ganda! 🌿 *Mencerahkan kulit* dengan penggunaan berterusan 🌿 *Menghilangkan kotoran yang menyumbatkan pori2* wajah 🌿 *Menghilangkan lebam bawah mata* 🌿 *Mengurangkan muka berminyak* sekaligus dapat *halang kehadiran jerawat* 🌿 Membuatkan kulit wajah *kebal dengan sinaran matahari* 🌿 Memberi *kesegaran dan ketenangan* dengan aroma greentea dan peppermint! Berminat ker?? Nak tahu lebih lanjut. Boleh Dm atau Pm wasap saya yer +6012-4535944 Rm35 exclude postage postage rm8 (sm) #greenteamintscrub #cosmetic #kosmetik #kosmetiktanpamerkuri #greenteafacescrub #greenteamintscrub #kosmetik #cosmetic #scrubmalaysia #scrubgreentea #scrubmint #scrub #sayajual #sayajualmurah #sayajualproduk #sayajualprodukkecantikan #sayajualprodukkesihatan #sayajualprodukmurah #sayajualprodukkecantikkan #produkkorea
. . @Regrann from @saridbeauteofficial - . . . Hah kau nampak tak? . 😝😝 . . Wanita lebih confident kalau mempunyai payudara menawan 😘 . Uolllssss camana ?? . Iollsss dalam proses hahahah coz iollsss xsanggup husband iollsss pandang tempat lain hahahah . . βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– . πŸ“² Whatsapp "CNYSALE" ke +60123347883 πŸ’‹ . πŸ“² Whatsapp "CNYSALE" ke +60123347883 πŸ’‹ . . SAPU-SAPU JE DAH #MONTOK SAPU-SAPU JE DAH #GEBU πŸ‘©β€πŸ‘©β€πŸ‘§πŸ’‹ . βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– . . . #sayajual #produkpayudara #serumpayudara #lotionpayudara #krimpayudara #setpayudara #payudarabesar #besarkanpayudara #sayajualmurah #loffatah #boobsupbysari #coffeescrub #isterituanihsan #surihatimrpilot #instashop #lokalah #sapotlokal #lokalbrand #payudaramontok #tipskecantikan #cantik #kurus
Tajuk ; Indahnya Syurga Penerbit ; Al Hidayah Publication Condition ; NEW DM / WS ; +6010 8959847 Price ; RM 5 (Exc Postage) Whatsapp for more details 🌸 #BukuMurahMalaysia #BukuMurah #BukuPTS #BukuAgamaMurah #SayaJualMurah
πŸ”₯[PREORDER]πŸ”₯ -- Marble Watch RM48 exc postage . ... πŸ“±Whatsapp: +6017-2016649 _ 🌸YOU CAN CONTACT US THROUGH WS!! KINDLY SCREENSHOT THE ITEM WITH PRICE STATED IN CAPTION ... #hipstermalaysia #malaysiahipster #malaysiaonlineshop #sayajualmurah #murahshop #bajumurah #hipsterfashion #hipster #jammurah
. . @Regrann from @saridbeauteofficial - . . . Hah kau nampak tak? . 😝😝 . . Wanita lebih confident kalau mempunyai payudara menawan 😘 . Uolllssss camana ?? . Iollsss dalam proses hahahah coz iollsss xsanggup husband iollsss pandang tempat lain hahahah . . βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– . πŸ“² Whatsapp "CNYSALE" ke +60123347883 πŸ’‹ . πŸ“² Whatsapp "CNYSALE" ke +60123347883 πŸ’‹ . . SAPU-SAPU JE DAH #MONTOK SAPU-SAPU JE DAH #GEBU πŸ‘©β€πŸ‘©β€πŸ‘§πŸ’‹ . βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– . . . #sayajual #produkpayudara #serumpayudara #lotionpayudara #krimpayudara #setpayudara #payudarabesar #besarkanpayudara #sayajualmurah #loffatah #boobsupbysari #coffeescrub #isterituanihsan #surihatimrpilot #instashop #lokalah #sapotlokal #lokalbrand #payudaramontok #tipskecantikan #cantik #kurus
Tajuk ; Istikharah Cinta Penerbit ; PTS Sdn Bhd Condition ; NEW DM / WS ; +6010 8959847 Price ; RM 7 Exc Postage) Whatsapp for more details 🌸 #BukuMurahMalaysia #BukuMurah #BukuPTS #BukuAgamaMurah #SayaJualMurah
DARA ANGGUN TONER TREATMENT LARGE . ❗️ RM 25 ( exclude postage ) . Whatsapp 011-26549843 or DM insta . #sayajual #sayajual2 #sayajualmurah #sayajualmurah2
πŸ”₯[PREORDER]πŸ”₯ -- Smile Hoodie RM57 exc postage . SIZE : M - XL ... πŸ“±Whatsapp: +6017-2016649 _ 🌸YOU CAN CONTACT US THROUGH WS!! KINDLY SCREENSHOT THE ITEM WITH PRICE STATED IN CAPTION ... #hipstermalaysia #malaysiahipster #malaysiaonlineshop #sayajualmurah #murahshop #bajumurah #hipsterfashion #hipster
Tajuk ; Keimanan adalah Paksi Penerbit ; PTS Sdn Bhd Condition ; NEW DM / WS ; +6010 8959847 Price ; RM 16 (Exc Postage) Whatsapp for more details 🌸 #BukuMurahMalaysia #BukuMurah #BukuPTS #BukuAgamaMurah #SayaJualMurah #drmuhaya #HilalAsyraf #langitillahi
πŸ”₯[PREORDER]πŸ”₯ -- I AM A GIRL Bagpack RM49 exc postage ... πŸ“±Whatsapp: +6017-2016649 _ 🌸YOU CAN CONTACT US THROUGH WS!! KINDLY SCREENSHOT THE ITEM WITH PRICE STATED IN CAPTION ... #hipstermalaysia #malaysiahipster #malaysiaonlineshop #sayajualmurah #murahshop #bajumurah #hipsterfashion #hipster #bagmurah
TSHIRT ANDA IDENTITI ANDA . Kami sediakan perkidmatan Printing Tshirt Terbaik tanpa minimum order dengan harga mampu milik :) - Pelbagai jenis tshirt dan warna kami ada Saiz XS, S, M, L, XL, 2XL, 3xl CEPAT....CEPAT....CEPAT - πŸš€FAST πŸš€ response & order Whatsapp terus ke admin - 013-6719350 013-6719350 013-6719350 - πŸ€— KAMI BUKAN ALONG KAMI MAU TOLONG πŸ€— - Untuk tengok Feedback pelanggan2 kesayangan kami boleh ke :- ----> @abang.long.feedback2u - Untuk melihat koleksi produk keluaran kami boleh ke :- ----> @abang.long.gallery2u - Untuk mendapatkan Jersi-jersi kelab pilihan boleh ke :- ----> @abang.long.jersey2u - #empayarabanglong #igshopmalaysia #instashopmalaysia #malaysiahair #igersmalaysia #vscomalaysia #malaysia #malaysiaonlineshop #igmalaysia #sayajual #sayajualmurah #bazaaronline #bazaarpaknil #deco #sayajualbaju #sayajualhandbag #sayajualdress #sayajualjubah #sayajualkasut #sayajualtudung #sayajualshawl #sayajualjam #sayajualbag #joho #johor #terengganu #kelantan
Strawberry siap kirim guys.. Yuk diorder .. Dicari agen yang mau bekerja sama dikota seluruh indonesia yang bisa memasarkan strawberry . #strawberrymedan #strawberry #sayajualmurah #supermarket #medan
DARA ANGGUN GLOW GLOWING 4 in 1 . ❗️ RM 43 ( exclude postage ) . Whatsapp 011-26549843 or DM insta . #sayajual #sayajual2 #sayajualmurah
CERITA LEJEN Jujurnya abang bukan lah peminat cerita hindustan. Tapi cerita ni abang lyn smpai abes. Mesej kekeluargaan dgn quote2 deep dy mmg buat jiwa abg tersentuh. Quote plg lekat kt hati biler amir khan bagi nasihat terakhir pd anak dy : Always remember if you win silver sooner or later people will forget you but if u win gold u will become an example Yelah dalam hidup kita kebanyakan org puas hati bila dah berada di "comfort zone" masing2.Biar pun terpaksa ikat perut akhir bulan sementara tunggu gaji masuk. Ape salahnya kalau kita niat utk ubah diri kita and upgrade ekonomi dan status kita ke tahap yg lebih baek kan.Dan yg lg elok kalau kejayaan kita tu jd inspirasi dan motivasi utk org laen utk improve diri dy jugak kan. Jgn dgr kata2 negatif org sbb kalau kita berjaya atau gagal org tetap akan komen and kritik kan. Macam biasa iklan penaja JUST BE YOURSELF Ps: hipster pomade mcm biase tgh offer..setiap pembelian dpt free gift..beli 3 dpt harge special. Takkn tak mau? #hipsterpomade #hipsterpomadeseremban #hipsterpomademurah #sayajualmurah
Silicone Sponge Nampak x? Nampak x? How perfect the silicone sponge blend foundation tu berbanding dengan sponge cosmetik yg lama tu korang...heheh puas hati kan..amount foundation yang sama tapi silicone lebih dapat menjimatkan penggunaan foundation korang selain sangat mudah dibersihkan..betol x? . RM20 exlude postage πŸ‘‰add rm8 sm/rm11 ss Order yours now!! . Whatsapp ika 0193922157 . #silkonspan #silicobespongemurah #siliconespongemalaysia #siliconesponge #kabukibrush #kabukibrushes #kabukibrushmurah #kabukibrushmalaysia #kabukibrushmurahmalaysia #makeupbrush #anastasiamoonchild #anastasiamoonchildmurah #bazarpaknil #kyshadowmurahmalaysia #l4likes #l4follow #kylielipkitmurahnyxlingerie #kyshadow #kylieshadow #sayajual #visitmyig #sayajualmurah #makeupmurah #morphemalaysia #amyramar #lofattah #morpheeyeshadowpallete
Tajuk ; Padanya Ada Cinta Penerbit ; PTS Sdn Bhd Condition ; NEW DM / WS ; +6010 8959847 Price ; RM 10 (Exc Postage) Whatsapp for more details 🌸 #BukuMurahMalaysia #BukuMurah #BukuPTS #BukuAgamaMurah #SayaJualMurah #drmuhaya
CHLOE Price : RM129 free postage Sabah/Sarawak add RM5 Material : Premium Cotton Polyster Colour: Black, Emerald Green, Red, Navy Blue & Caramel Measurement details: . 🌹Size S : Top Shoulder : 13.5inch Sleeve : 22.5inch Arm hold : 16inch Bust : 32inch Length : 24.5inch Pants Waist : 24-30inch Hips : 32inch Length : 33.5inch . TO ORDER: SMS/WHATSAPP 012-9027768 NO COD NO BOOKING FIRST PAY FIRST SERVE . #sayajual #sayajualmurah #bajukurungmurah #bajurayamurah #rayasale #dresscantik #leosrayacollections #onlineshopmalaysia #bazaarpaknil #bazaaronline #blousecantik #blousemurah #palazomurah #calacaraagent
Tengokkk la betapa cantiknyaaa!!!! 😱 Kak Sue suka sungguh2 kaler nie tau.... korang macam mane...?? 😏 Bila pkai Warda Sut 3.0 nie memang org pandang xberkedip tau...Dah la xsengaja cantiknye..rasa selesa teramat plak tu...😘😘😘 Cepat2 oder kaler nie tau.... kalo awakk pun nk tampil cantik bergaya.... 😍😍 Walk In : Chomei Chomei Boutique Like Page : Chomei Chomei Official #bazarpaknil #moodrepublik #boutiqueperak #taiping #wardasut #lofatah #tunik #sayajual #sayajualmurah #kosmetik #blousemurahmalaysia #bajukurung #jubahmurah
DARA ANGGUN GLOW & GLOWING 5 in 1 EXCLUSIVE . ❗️ RM 58 ( exclude postage ) . Whatsapp 011-26549843 or DM insta . #sayajual #sayajual2 #sayajualmurah
πŸ”₯[PREORDER]πŸ”₯ -- Inspirasi Adidas Shoes RM70 exc postage . SIZE : 36-44 ... πŸ“±Whatsapp: +6017-2016649 _ 🌸YOU CAN CONTACT US THROUGH WS!! KINDLY SCREENSHOT THE ITEM WITH PRICE STATED IN CAPTION ... #hipstermalaysia #malaysiahipster #malaysiaonlineshop #sayajualmurah #murahshop #bajumurah #hipsterfashion #hipster #kasutmurah
🍎ATIQAA LONG TOP🍎 New design for 2017!! Wahh kali ni lebih mengugat iman utk peminat long top applescarf semua tau... Material upgrade , quality the best! Pasti jatuh cinta berkali-kali. ATIQAA LONG TOP βœ” Exclusive design by applescarf. βœ” Material super best! Cotton thai silk yg sangat selesa tau. Serap peluh dan xperlu iron sgt .Lembut jee... βœ” mesra wuduk, jgn risau sebab dua2 pergelangan tgn Atiqaa ni ada zip. βœ” utk mommy pon boleh melaram sakan sbb Bf& Nursing friendly. Ada zip sorok 10 inci kt bahagian dada βœ” Design up to date! Design hi-low end curve top yg sgt cantik. βœ” Ada poket ye.. Senang la nk letak fon ke kunci kereta ke kan. βœ” Available size S - 2XL. βœ” 12 pilihan warna yg mengugat iman!. βœ” Loose cutting. βœ” tidak jarang. βœ” boleh mix&match dengan skirt ataupon seluar . . . Harga PROMOSI BEST 1 helai : RM 69 2 helai : RM 130 Free postage SM & SS . Whatsapp : 0134498581 . . atau tinggalkan num di ruang komen. . . #teamapplescarf #applescarfagent #atiqaalongtop #longtopmurah #longtopblouse #akasia #biarakujadipenunggu #blousemuslimah #hargamampumilik #sayajualmurah #bisnesonline #wudhukfriendly #nursingfriendly #sayajualonline #blouseonline
Tajuk ; Tinta Dua Asyraf Penerbit ; PTS Sdn Bhd Condition ; 8/10 *Ada Signature Hilal Asyraf DM / WS ; +6010 8959847 Price ; RM 15 (Exc Postage) Whatsapp for more details 🌸 #BukuMurahMalaysia #BukuMurah #BukuPTS #BukuAgamaMurah #SayaJualMurah #HilalAsyraf #imasyraf
🍎ATIQAA LONG TOP🍎 New design for 2017!! Wahh kali ni lebih mengugat iman utk peminat long top applescarf semua tau... Material upgrade , quality the best! Pasti jatuh cinta berkali-kali. ATIQAA LONG TOP βœ” Exclusive design by applescarf. βœ” Material super best! Cotton thai silk yg sangat selesa tau. Serap peluh dan xperlu iron sgt .Lembut jee... βœ” mesra wuduk, jgn risau sebab dua2 pergelangan tgn Atiqaa ni ada zip. βœ” utk mommy pon boleh melaram sakan sbb Bf& Nursing friendly. Ada zip sorok 10 inci kt bahagian dada βœ” Design up to date! Design hi-low end curve top yg sgt cantik. βœ” Ada poket ye.. Senang la nk letak fon ke kunci kereta ke kan. βœ” Available size S - 2XL. βœ” 12 pilihan warna yg mengugat iman!. βœ” Loose cutting. βœ” tidak jarang. βœ” boleh mix&match dengan skirt ataupon seluar . . . Harga PROMOSI BEST 1 helai : RM 69 2 helai : RM 130 Free postage SM & SS . Whatsapp : 0134498581 . . atau tinggalkan num di ruang komen. . . #teamapplescarf #applescarfagent #atiqaalongtop #longtopmurah #longtopblouse #akasia #biarakujadipenunggu #blousemuslimah #hargamampumilik #sayajualmurah #bisnesonline #wudhukfriendly #nursingfriendly #sayajualonline #blouseonline
πŸ”΄πŸ”΄ Blouse kurti Rm32 sehelai Postage rm8sm/rm12ss. Available size 36.38.40.42.44.46.48. Material crepe silk πŸ”΄ stok semua lengan panjang πŸ‘‰Screenshot gambar whatapps details πŸ“²0148207474 #blouse #blousemurah #baju #bajumurah #blousekurti #bajuplussize #bazaronline #bazarpaknil #onlineshopping #onlinebisnes #seluar #jubah #sayajualmurah
🍎ATIQAA LONG TOP🍎 New design for 2017!! Wahh kali ni lebih mengugat iman utk peminat long top applescarf semua tau... Material upgrade , quality the best! Pasti jatuh cinta berkali-kali. ATIQAA LONG TOP βœ” Exclusive design by applescarf. βœ” Material super best! Cotton thai silk yg sangat selesa tau. Serap peluh dan xperlu iron sgt .Lembut jee... βœ” mesra wuduk, jgn risau sebab dua2 pergelangan tgn Atiqaa ni ada zip. βœ” utk mommy pon boleh melaram sakan sbb Bf& Nursing friendly. Ada zip sorok 10 inci kt bahagian dada βœ” Design up to date! Design hi-low end curve top yg sgt cantik. βœ” Ada poket ye.. Senang la nk letak fon ke kunci kereta ke kan. βœ” Available size S - 2XL. βœ” 12 pilihan warna yg mengugat iman!. βœ” Loose cutting. βœ” tidak jarang. βœ” boleh mix&match dengan skirt ataupon seluar . . . Harga PROMOSI BEST 1 helai : RM 69 2 helai : RM 130 Free postage SM & SS . Whatsapp : 0134498581 . . atau tinggalkan num di ruang komen. . . #teamapplescarf #applescarfagent #atiqaalongtop #longtopmurah #longtopblouse #akasia #biarakujadipenunggu #blousemuslimah #hargamampumilik #sayajualmurah #bisnesonline #wudhukfriendly #nursingfriendly #sayajualonline #blouseonline
Philips Avent Special Edition Classic Plus Bottle (Pink) 9oz/260ml (Single Pack - Loose No Box) Price: RM25.00 exclude postage (Normal price RM68.90) FREE POSTAGE utk pembelian RM150 ke atas SM/ RM 200 SS Postage Flat Rate RM8 if order less then RM150 SM/ RM10 if order less then RM200 Ss Utk pertanyaan/ pembelian Whatsapp: 01114496470 #sayajual #sayajualmurah #igshopmalaysia #onlineshopping
Silicone Sponge Silicone sponge yg menjadi trendy sekarang.. silicone sponge ini mampu meminimakan penggunaan foundation disamping tahan lama berbanding sponge cosmetic yang lain dan sangat mudah dibersihkan..😊😊 . RM20 exlude postage πŸ‘‰add rm8 sm/rm11 ss Order yours now!! . Whatsapp ika 0193922157 . #silkonspan #silicobespongemurah #siliconespongemalaysia #siliconesponge #kabukibrush #kabukibrushes #kabukibrushmurah #kabukibrushmalaysia #kabukibrushmurahmalaysia #makeupbrush #anastasiamoonchild #anastasiamoonchildmurah #bazarpaknil #kyshadowmurahmalaysia #l4likes #l4follow #kylielipkitmurahnyxlingerie #kyshadow #kylieshadow #sayajual #visitmyig #sayajualmurah #makeupmurah #morphemalaysia #amyramar #lofattah #morpheeyeshadowpallete
🍎ATIQAA LONG TOP🍎 New design for 2017!! Wahh kali ni lebih mengugat iman utk peminat long top applescarf semua tau... Material upgrade , quality the best! Pasti jatuh cinta berkali-kali. ATIQAA LONG TOP βœ” Exclusive design by applescarf. βœ” Material super best! Cotton thai silk yg sangat selesa tau. Serap peluh dan xperlu iron sgt .Lembut jee... βœ” mesra wuduk, jgn risau sebab dua2 pergelangan tgn Atiqaa ni ada zip. βœ” utk mommy pon boleh melaram sakan sbb Bf& Nursing friendly. Ada zip sorok 10 inci kt bahagian dada βœ” Design up to date! Design hi-low end curve top yg sgt cantik. βœ” Ada poket ye.. Senang la nk letak fon ke kunci kereta ke kan. βœ” Available size S - 2XL. βœ” 12 pilihan warna yg mengugat iman!. βœ” Loose cutting. βœ” tidak jarang. βœ” boleh mix&match dengan skirt ataupon seluar . . . Harga PROMOSI BEST 1 helai : RM 69 2 helai : RM 130 Free postage SM & SS . Whatsapp : 0134498581 . . atau tinggalkan num di ruang komen. . . #teamapplescarf #applescarfagent #atiqaalongtop #longtopmurah #longtopblouse #akasia #biarakujadipenunggu #blousemuslimah #hargamampumilik #sayajualmurah #bisnesonline #wudhukfriendly #nursingfriendly #sayajualonline #blouseonline
πŸ”΄πŸ”΄ ukuran Blouse kurti Rm32 sehelai Postage rm8sm/rm12ss. Available size 36.38.40.42.44.46.48. Material crepe silk πŸ”΄ stok semua lengan panjang πŸ‘‰Screenshot gambar whatapps details πŸ“²0148207474 #blouse #blousemurah #baju #bajumurah #blousekurti #bajuplussize #bazaronline #bazarpaknil #onlineshopping #onlinebisnes #seluar #jubah #sayajualmurah
Hebat laa fat fighters 7 ni satu mesia kenal dah. Asal nak kurus jee cecepat lari pi kejar ff7 ni. Awat dok temenung lgi tu? Pikiaq menda apa lgi? Nak kurus mai laa ws wawa. Ceq tak mkn orang aihh. Nak kurus jgn berkira syg. Hehe muahh Ws 01112784864 #teamff7 #fatfighters7 #ff7 #fattoskinny #sayajualmurah #supplementkurus #supplement #sayajualprodukkecantikan
πŸ™‹πŸ»Size : 2m x 0.78m (wideshawl) πŸ™†πŸ»Material : Chiffon Gorgette HIgh Quality πŸ™‹πŸ»Price : Rm 22 πŸ™†πŸ»Whatsapp : 0172443915 . So tunggu apa lagiii, jgn lepaskan peluang!! Mai whatsapp kami sekarang jugaa untuk lihat koleksi warna yg cantik cantik & menarik untuk raya ni !!!! #alhamdulillah #loveibuayah #shawlhuda #shawl #shawls #sayajual #sayajualmurah #wideshawl #chiffon #wideshawlchiffon #murah #murahmurah #wideshawlmurah
🍎ATIQAA LONG TOP🍎 New design for 2017!! Wahh kali ni lebih mengugat iman utk peminat long top applescarf semua tau... Material upgrade , quality the best! Pasti jatuh cinta berkali-kali. ATIQAA LONG TOP βœ” Exclusive design by applescarf. βœ” Material super best! Cotton thai silk yg sangat selesa tau. Serap peluh dan xperlu iron sgt .Lembut jee... βœ” mesra wuduk, jgn risau sebab dua2 pergelangan tgn Atiqaa ni ada zip. βœ” utk mommy pon boleh melaram sakan sbb Bf& Nursing friendly. Ada zip sorok 10 inci kt bahagian dada βœ” Design up to date! Design hi-low end curve top yg sgt cantik. βœ” Ada poket ye.. Senang la nk letak fon ke kunci kereta ke kan. βœ” Available size S - 2XL. βœ” 12 pilihan warna yg mengugat iman!. βœ” Loose cutting. βœ” tidak jarang. βœ” boleh mix&match dengan skirt ataupon seluar . . . Harga PROMOSI BEST 1 helai : RM 69 2 helai : RM 130 Free postage SM & SS . Whatsapp : 0134498581 . . atau tinggalkan num di ruang komen. . . #teamapplescarf #applescarfagent #atiqaalongtop #longtopmurah #longtopblouse #akasia #biarakujadipenunggu #blousemuslimah #hargamampumilik #sayajualmurah #bisnesonline #wudhukfriendly #nursingfriendly #sayajualonline #blouseonline
Teaser! Teaser! esok kita release koleksi terbaru ni ya ☺ Nantikan temu janji kita pagi esok ecewahhh πŸ˜‰ Psssst! Design bercorak pun ada tau 😁 Yang risau stok "tersold out" boleh segera save "012.557.4967" , kita release esok boleh terus lock order yay!! Jumpa pagi esok inshaAllah. Xoxo❀ #sayajualmurah #extendermurah #skirtextender #basicminiskirtmuslimahmurah #basicminiskirtmalaysia #skirtextender #skirtexpansion #miniskirtmuslimah #usrah #skirtmurah #skirtmurahmalaysia #brunei #singapore #indonesia #skirtlawa #skirtborongmurah #skirtmalaysia #skirtlabuh #miniskirtmuslimah #miniskirtmurah #basicminiskirt #skirt #skirtextension #gegarvaganza #3juara #sheraskirtagent #ciaciacia #ootd
PAYMENT FENTY RIHANNA πŸ’• TQSM FATIN GRAB 4 PAIR FENTY PUMA BY RIHANNA 😍COLOUR BLACK 2 , PINK 1 , GREY 1 .. JUAL YEE πŸ’‹ #alhamdulilah #fentyrihanna #fentypuma #readystock #sayajualmurah #for_order_whatsapp_0147159157
🍎ATIQAA LONG TOP🍎 New design for 2017!! Wahh kali ni lebih mengugat iman utk peminat long top applescarf semua tau... Material upgrade , quality the best! Pasti jatuh cinta berkali-kali. ATIQAA LONG TOP βœ” Exclusive design by applescarf. βœ” Material super best! Cotton thai silk yg sangat selesa tau. Serap peluh dan xperlu iron sgt .Lembut jee... βœ” mesra wuduk, jgn risau sebab dua2 pergelangan tgn Atiqaa ni ada zip. βœ” utk mommy pon boleh melaram sakan sbb Bf& Nursing friendly. Ada zip sorok 10 inci kt bahagian dada βœ” Design up to date! Design hi-low end curve top yg sgt cantik. βœ” Ada poket ye.. Senang la nk letak fon ke kunci kereta ke kan. βœ” Available size S - 2XL. βœ” 12 pilihan warna yg mengugat iman!. βœ” Loose cutting. βœ” tidak jarang. βœ” boleh mix&match dengan skirt ataupon seluar . . . Harga PROMOSI BEST 1 helai : RM 69 2 helai : RM 130 Free postage SM & SS . Whatsapp : 0134498581 . . atau tinggalkan num di ruang komen. . . #teamapplescarf #applescarfagent #atiqaalongtop #longtopmurah #longtopblouse #akasia #biarakujadipenunggu #blousemuslimah #hargamampumilik #sayajualmurah #bisnesonline #wudhukfriendly #nursingfriendly #sayajualonline #blouseonline
siap utk stok esok...yg dah oder esok kita cod ya...,😊😊 πŸ“² 012 5866208 #sayajual #sayajualmurah #homemaderoti #doorgiftmurah #kodiang #uumsintok #icandoit
Philips Avent Special Edition Classic Plus Bottle (Blue) 9oz/260ml (Single Pack - Loose No Box) Price: RM25.00 exclude postage (Normal price RM68.90) FREE POSTAGE utk pembelian RM150 ke atas SM/ RM 200 SS Postage Flat Rate RM8 if order less then RM150 SM/ RM10 if order less then RM200 Ss Utk pertanyaan/ pembelian Whatsapp: 01114496470 #sayajual #sayajualmurah #igshopmalaysia #onlineshopping
next page →