#sayajualmakeup

321,037 posts

Loading...
POUT BY MRS R: Chèrie 😘 Pouting like the baby 😂 Moga Allah menjemput kami sebagai tetamunya lagi. Kami rindu mu ya Rasullullah Pout by Mrs R ✔Lipmatte yang mesra wudhu ✔Long lasting ✔no alcohol ✔daripada bahan halal ✔bukan repack dari thailand or china ✔ada kelulusan kkm dari factory ✔bau chocolate2 ✔affordable and quality tip top ✔product bumiputera ✔product muslim Skrg tgh harga promosi. Better grab now. It is spreading wild internationally too. 😙 ☡☡☡☡☡☡ Nak lipmatte yg cantik, x melekit, long lasting tapi mesra wudhu? POUT BY MRS R Complete ur makeup stash with POUT BY MRS R. design mewah........ tapi mampu milik RM28 SAHAJA RM28 SAHAJA RM28 SAHAJA harga sebenar RM35 💋hydra lipmatte 💋wudhu friendly 💋long lasting 💋light and soft PM or watsapp +966537939860 (Saudi) #sayajuallipmatte #sayajuallipstick #sayajual #sayajuallipmattemurah #lipmattemalaysia #lipmattemalaysiamurah #makeupmesrawudhu #mesrawudhu #lipstickmesrawudhu #lipmattemesrawudhu #lipmattehalal #lippmattemurah #lipmattemurahmalaysia #lipstickmurah #sayajuallipstickmurah #sayajuallipcream #modelmuslimah #modelmalaysia #sayajualmakeup #makeupmurah
Wow woww😍😍 automatik 3saat bertukar gebu gebas selepas tepek #bccreambydyana 👍🏻 sebelumnya kulit kusam dan bintik2 hitam then terus hilang serta merta youallss! ❤️ . . Kan da cakap Bccream ni best sangat! Nampak je sama dengan yang lain but it's totally different ok! ❌tak perlu pakai bedak sebabnya ❌melekit.. . . Apa youall tunggu lagi jom order sekarang! 😘😘 Whatsapp sis 📲0137920912 . . CLEARANCE STOCK❗️ Bccream + face mist + Brush = Rm130 - - Bccream + face mist = Rm100 - - Bccream + Brush gemuk = Rm100 - - 📌LEPAS HABIS STOCK NI TAKKAN DAPAT HARGA NI DAH YE❗️ . #makeupartismalaysia #amyerabeauty #aaisyahdhiarana #lofattah #akuyangpakaikauyangpanas #sayajualprodukkecantikan #sayapakaisayajual #sayajualmakeup #foundationmalaysia #foundationbrunei #foundationindonesia #dyxycosmetics #dyxylovers
💥Barang Baek Sampai💥Barang Baek Sampai💥 🔥HIGH QUALITY FIDGET SPINNER🔥 RM25-RM150 Anda mempunyai bad habit tangan tak reti duduk diam ? Contohnya suka pusing pen , gendang2 meja , pintal2 tissue , gigit2 kuku , korek tahi hidung , goyang2 kaki ? Nahhh ini lah jalan penyelesaiannya . Tukarkan bad habit anda menjadi lebih stylo dan lebih hensem . Pusing ni barang . Gadis2 pun akan berpusing melihat anda . Chewahhh ! Hahaha . Barang ini akan mengalihkan perhatian anda ketika anda marah , risau , tidak ketentuan dan membuatkan anda lebih focus untuk berfikir . Contohnya ketika anda stuck di dalam traffic jam . Anda pusing saja ini barang pasti anda yang biasanya marah dan baran akan menjadi lebih tenang dan damai . Sesuai untuk anak2 kecil anda juga . Supaya mereka tidak terlampau melekat tu iPad di dahinya . Anda berminat? Whatsapp "fidget" ke 0196935226 P/S : Kami TAK BOLEH JANJI color untuk standard fidget. Untuk batman dan custom kami boleh usahakan sebaik mungkin. #sayajual #sayajualfidget #fidgetmy #fidgetmalaysia #fidgetkl #sayajualbaju #sayajualbeg #sayajualshawl #sayajualmakeup #sayajualmurah #sayajualonline #igshopmurah #customfidget #sayabeli #sayajualdress #sayajualkasut #fiddgetboi
💥Barang Baek Sampai💥Barang Baek Sampai💥 🔥HIGH QUALITY FIDGET SPINNER🔥 RM25-RM150 Anda mempunyai bad habit tangan tak reti duduk diam ? Contohnya suka pusing pen , gendang2 meja , pintal2 tissue , gigit2 kuku , korek tahi hidung , goyang2 kaki ? Nahhh ini lah jalan penyelesaiannya . Tukarkan bad habit anda menjadi lebih stylo dan lebih hensem . Pusing ni barang . Gadis2 pun akan berpusing melihat anda . Chewahhh ! Hahaha . Barang ini akan mengalihkan perhatian anda ketika anda marah , risau , tidak ketentuan dan membuatkan anda lebih focus untuk berfikir . Contohnya ketika anda stuck di dalam traffic jam . Anda pusing saja ini barang pasti anda yang biasanya marah dan baran akan menjadi lebih tenang dan damai . Sesuai untuk anak2 kecil anda juga . Supaya mereka tidak terlampau melekat tu iPad di dahinya . Anda berminat? Whatsapp "fidget" ke 0196935226 P/S : Kami TAK BOLEH JANJI color untuk standard fidget. Untuk batman dan custom kami boleh usahakan sebaik mungkin. #sayajual #sayajualfidget #fidgetmy #fidgetmalaysia #fidgetkl #sayajualbaju #sayajualbeg #sayajualshawl #sayajualmakeup #sayajualmurah #sayajualonline #igshopmurah #customfidget #sayabeli #sayajualdress #sayajualkasut #fiddgetboi
NEW ARRIVAL . SIVANNA COLORS Contour and Highlight RM35 exc postage . Whatsapp 0166685865 to order . 📌 Buy RM100 above of @BFbeaute products get FREE postage! . #bfbeaute #sivannacomestic #sivannacolors #simplemakeup #sivannamakeup #sivannamalaysia #sivannamakeupmalaysia #kbeauty #kbeautymalaysia #malaysia #sayajualmakeup #makeup #makeupmurah #makeupmalaysia #sivannamurah #sayajualmakeup
NEW ARRIVAL . SIVANNA COLORS Blush and Contour RM35 exc postage . Whatsapp 0166685865 to order . 📌 Buy RM100 above of @BFbeaute products get FREE postage! . #bfbeaute #sivannacomestic #sivannacolors #simplemakeup #sivannamakeup #sivannamalaysia #sivannamakeupmalaysia #kbeauty #kbeautymalaysia #malaysia #sayajualmakeup #makeup #makeupmurah #makeupmalaysia #sivannamurah #sayajualmakeup
NEW ARRIVAL . SIVANNA COLORS Ultra Contour RM29 exc postage . Whatsapp 0166685865 to order . 📌 Buy RM100 above of @BFbeaute products get FREE postage! . #bfbeaute #sivannacomestic #sivannacolors #simplemakeup #sivannamakeup #sivannamalaysia #sivannamakeupmalaysia #kbeauty #kbeautymalaysia #malaysia #sayajualmakeup #makeup #makeupmurah #makeupmalaysia #sivannamurah #sayajualmakeup
Dah dapat SET #DyxyCosmetics terus apply video tutorial 😍😍. Syafiqah aina in da house gaiss👏🏻👏🏻. . Cepat whatsapp :- 📱📱 0137920912. 📱📱 0137920912. . Best ke best? Cepat Ws tau. Sebab sekarang sedang buat promosi takmasuk akal. 😮. . . SET COMBO DYXY ASYALLIEE 👆🏻. - - 🌀 Bccream DYXY + Face mist Green Tea + Brush Gemok harga promo sales tak sampai rm150 awak 😍. 140 pun bukan🤗.- - - Harga Giler jimat sehingga 3-4months pemakaian! . . . More info and testimoni go follow igshop kaknat @adamanda.my. . Click - 👉🏻 #dyxyclearancesalesadamandamy . . . #bccreamfoundation #bccream #bccreambydyana #dyxygreenteafacemist #putihkankulit #dyxybccream #hilangkanparut #promosimalaysia #kakishoppingonline #makeupartismalaysia #sayajualmakeup #wangsamaju #klcc #visitmyigshop #foundation #foundationmalaysia #dropshipwanted #dropshipneeded #dyxyjohor #dyxybatupahat #paritraja #uthm #dyxyayerhitam #bazaarpaknil #mua -
READY STOCK #bfbeauteGETTHATLOOK #SONGJIHYO . ODBO 6 Color Palette RM25 exc postage . Whatsapp 0166685865 to order . 📌 Buy RM100 above of @BFbeaute products get FREE postage! . #bfbeaute #odbocosmetics #simplemakeup #odbomakeup #odbomalaysia #odbomakeupmalaysia #kbeauty #kbeautymalaysia #malaysia #sayajualmakeup #makeup #makeupmurah #makeupmalaysia #odbo #odbomurah #sayajualmakeup
🍀 HUDA BEAUTY 4PCS LIPSTICK SET 🍀 1) RED EDITION 2) BROWN EDITION 3) NUDE EDITION 4) PINK EDITION RM34.00 x 1 SET POSTAGE : RM8.00 SM/ RM12.00 SS. Wasap ryn 01123594370 #makeup #makeuptutorial #makeupartist #makeupset #makeupsetmurah #makeuptutorial #makeupshop #makeupshayla #makeupshopping #makeuplover #makeupart #makeupartist #makeuplovers #saya #sayajual #sayajualmakeup #makeupmurah #makeupmurahmurah #makeupmalaysia #makeupsetmurahmalaysia #makeupsetup
🌸KYLIE MAGIC THICK MASCARA🌸 . WATERPROOF MASCARA . 💲HARGA : RM15 📦SM RM8 / SS RM12 ☎PM/WASSUP 0175419501 . . DETAIL :- •Slim curling mascara •Enabling greater flexibility •Make lashes mascara rapidly solidified stereotypes •Waterproof •Long lasting •Easy to use •Easy to remove . . STATUS : READY STOCK HERO SHIP IN 2-3 WORKING DAYS #sayajualmakeup #makeuptermurah #sayajualonline #bazaarpaknil #brushmakeupmurah #suamikupalingsweet #isterituanihsan #sayajualprodukkesihatan #makeupmalaysia #bazaaronline #makeupbrushmurah #makeupmurahmalaysia #barangmakeup #begkorea #trustedsellermalaysia #makeupbrush #jualbarangmakeup #mascaramurahmalaysia #mehsandarpadaaku #neelofa #fattahamin #shhhiloveyou #foundationmurahmalaysia #makeupmalaysia #malaysiaonlineshop #barangmakeupmurah #lipglossmurah #begmurah #Makeuppalingmurah #Salesmakeupterlaris #pembancuhkopimrvampire
SETIAP MINGGU SCRUB NI LA PILIHANKU!😍😍 . #feedbackcuststarglow . "Dh knp scrub lain x bagus ka??" Mmg nie la scrub pilihan sbb setiap kali lps scrub, bole nmpk; ✔KULIT CERAH GEBU PINKISH ✔PARUT PUDAR ✔JERAGAT PUDAR ✔BEKAS JERAWAT HILANG ✔PORI MENGECIL ✔WHITEHEAD & BLACKHEAD TANGGAL ✔KULIT LICIN BAK TELUR DIKUPAS Mmg best sgt taw! Beads dia pun halus jea.. Khasiat utama Kolagen, Ekstrak Teh Hijau, Vitamin C, Alpha Arbutin. Bayangkan lps scrub khasiat utama ni inject elok dlm skin kte😄.Seolah2 buat rawatan laser / bleeching aje.. Berbaloi sgt2 tiap2 minggu scrub sendiri kt rmh kan👍 Takkan nk tgk aje? Meh dptkan segera. Klik http://www.wasap.my/60169032620 Nak Jadi Agen Charms http://dealercharms.wasap.my Jom Join Agen Dropship http://charmsdropship.wasap.my #starglowscrub #mektomey #anugerahmeletopera2017 #loffatah #charmsfoundationmalaysia #nasilemakkopio #dramaakasia #tvalhijrah #meletop #melodi #tv3 #tv9 #nona #halalkosmetik #halalskincare #beautyskin #sayajualfoundation #foundationmesrasolat #sayajualmakeup #makeupskincare #makeupremover #sayajualonline #trustedseller #naturalmakeup #simplemakeup #facescrub #laserscrub #visitmyig
next page →