#sayajuallipstick

93,313 posts

Restocked : Pixi Beauty Skintreats Rose Oil Blend is back in stock at our website . Rejuvenating and regenerative, the cocktail of sweet almond, rosehip, jojoba, pomegranate seed and rose geranium oils smells delectable – and deep-conditions your complexion for a more radiant skin . Just head to our website to shop and you will be earning store credits for your next purchase too ! πŸ˜‰πŸ˜˜πŸ˜˜ ➑️ Price : RM160 each ➑️ ready stock ➑️ we only sell authentic products πŸ›’ Shop : www.beautyfiks.com --------------- #beautyfiks #shopyourfiks #fiksyourday #pixibeauty #pixibeautymalaysia #pixiglowtonic #pixiskintreats #pixiroseoilblend
Yeayy! Lipstick dan lipcream dah restock! Ni sebahagian yg sempat diambik gambar. Ada lagi lipcream dan lipstick yg ready stock! Boleh Whatsapp sis 0107035991 atau klik link di bio yaa dear. Untuk yg di kangar, boleh cod dgn sis. Sis bagi harga murah je ni! Jom order . . #wardahlipcream #wardahexclusivemattelipcream #wardahlipstick #wardahmalaysia #wardahinmalaysia #sayajualwardah #wardahproducts #onlineshopmalaysia #instashop #bazarpaknil #bazarmalaysia #like4like #follow4follow #makeupaddict #sayasukamakeup #makeuplover #makeupartist #makeuphalal #lipstickaddict #sayajualprodukkecantikan #shawltunang #readystock #sayajualmakeup #produkhalal #sayajuallipstick #skincareproduct #sayapakaisayajual #wardahmurah #sayajualmurah #kosmetikhalal
Loading...
CLIQUE COSMETICS: ADORE MATTE LIPSTICK . Tak payah nak susah hati jom pilih 9 kaler yang seksi ni sb Clique Cosmetics ni "Be Different" dari yang lain serius tak tipu 😍😍 . Get all your Colour πŸ’„ Mysterious pink πŸ’„ Cranberry blush πŸ’„ Red devotion πŸ’„ Blossom petal πŸ’„ Viva Glam πŸ’„ Mochalicious πŸ’„ Kiss Me πŸ’„ Sexy Berry πŸ’„ Hot Gossip . Wasap kami sebab sekarang kami ada harga πŸ“² 0193825754 πŸ“² 0193825754 πŸ“² 0193825754 #cliquecosmetics #sayajuallipstick #lipmatte #lipgloss #lipstick #matte
CLIQUE COSMETICS: ADORE MATTE LIPSTICK . Tak payah nak susah hati jom pilih 9 kaler yang seksi ni sb Clique Cosmetics ni "Be Different" dari yang lain serius tak tipu 😍😍 . Get all your Colour πŸ’„ Mysterious pink πŸ’„ Cranberry blush πŸ’„ Red devotion πŸ’„ Blossom petal πŸ’„ Viva Glam πŸ’„ Mochalicious πŸ’„ Kiss Me πŸ’„ Sexy Berry πŸ’„ Hot Gossip . Wasap kami sebab sekarang kami ada harga πŸ“² 0193825754 πŸ“² 0193825754 πŸ“² 0193825754 #cliquecosmetics #sayajuallipstick #lipmatte #lipgloss #lipstick #matte
Order #naylabeautylipmatte yang sempat pos untuk sesi kedua hari ini πŸ˜….... fuhhh Kelam kabut kakak! Sabar ye #naylacrew & #naylafamily semua .. InsyaAllah esok lusa sampai la #naylabeautylipmatte ditangan anda! πŸ’‹πŸ˜˜ Okey Sesiapa rasa nak dapatkan Satu satunya #lipmatte yang utamakan KESIHATAN & KECANTIKKAN BIBIR anda! Bole terus WA kami ... RM 39 sahaja! πŸ“ž 012 5164449 πŸ“ž 012 5164449 πŸ“ž 012 5164449 #naylabeauty #naylalipmatte #naylabeautylipmatte #lips #lip #lipsense #lipstick #lipmatte #matte #mattelipstick #makeuptutorial #makeup #sayajual #sayajualproduk #sayajuallipmatte #sayajuallipstick #produk #produkbagus #jawatankosong #dropship #free #percuma #bazaarpaknil #hudabeauty #parabenfree #instareview #igreviewmalaysia
[READY STOCK] NYX LIP LINGERIE 01 Honeymoon 02 Embellishment 03 Lace Detail 04 Ruffle Trim 05 Beauty Mark 06 Push Up 07 Sattin ribon 08 Bedtime Flirt 09 Corset 10 Teddy 11 Baby Doll 12 Excotic 13 Scandalous 14 Confident 15 Bustier 16 Cheekies 17 Seduction ❌ 18 Cashmere Silk 19 Dusk to Dawn 20 French Maid 21 Delicate Lust 22 Silk Indulgent 23 After Hours 24 Cabaret Show Price: RM40.00 each Postage: RM8 EM | RM12 WM (Tuesday & Thursday ONLY) DM or WhatsApp 017-3740083 to order #nyxcosmeticsmalaysia #nyxlingeriemalaysia #nyxlingeriemy #nyxlingerieoriginalmalaysia #sayajualnyx #sayajualnyxlingerie #sayajuallipstick #jessamineRS
Rendah? Jangan kecewa.. Zaman sekarang ubat tinggi pun ada tau.. .. DIJAMIN ORIGINAL & MURAH. MONEY BACK GUARANTEE sekiranya didapati fake. Nak tau harga? jom pm 😊. ______________________________________ Ready stok !! Jika berminat, hubungi hotline kami βœ†βœ‰β˜ πŸ“±Wechat Id : herbaltinggikl πŸ“±Whatsapp : +6016 5583 861 FAST RESPON & HAPPY SHOPPING ------------------------------------------------------------ . #murah #retail #jombeli #barangpanas #gempakgiler #igshopmalaysia #publicgold #publicgoldmalaysia #kotabharu #visitmyig #sugarbellestars #sugarbellecosmetic #kosmetikmalaysia #makeupmalaysia #tahanlama #sayajuallipstick #gincumurah #mesrawuduk #muamalaysia #cod #kotatinggi #raudhah #perfume #onlineshoptrusted #jualanonline #perfumes #ubattinggimurah #ubattinggi #peninggibadanmalaysia #peninggibadanmurah
Semua color ready stock & available. Termasuk color OOS Desire & Glam (limited units). Jom pilih color kesukaan anda semua. Dah cuba mesti nak beli lagi πŸ’‹ . Whatsapp sis Azie laju laju 0176668446 . Harga sangat affordable RM29 SHJ tidak termasuk postage πŸ˜‰ . #famecosmetics #famesoftmattelipcream #sayajualonline #sayajualmurah #beauty #softmattelipcream #famecosmetics #famecosmeticsmy #sayajuallipstick #sayajuallipcream #localproduct #agentfame
Sape nak jadi princess barbie doll mcm Kak Love? 😍😍 Jom pakai lipstick Obsess code Syedewa. Dulu satu box RM99 tao. Sbb ni special edition punya. Tapi sekarang HANYA RM40 SAHAJA sebatang. Rugi tak grab sbb code ni laku mcm pisang goreng cheese tao 😱😱😱😱 . Whatsapp sekarang ‡️ πŸ“² +601128313424 πŸ“² +601128313424 πŸ“² +601128313424 . πŸ“« Postage RM8 WM, RM12 SS πŸ“¦ COD tasik biru, kundang, kuang, paya jaras, sg buloh, tasik puteri, aeon rawang . #squadsyiera #obsesscosmetics #obsesscosmeticsagent #obsesscosmeticsfeedback #feedbackcustomer #feedbackobsesscosmetics #obsesscosmeticsselangor #obsesscosmeticscod #trustedseller #obsesscosmeticslipmatte #lipmatte #sayajualmakeup #ddcushion #ddcushionobsesscosmetics #obsesscosmeticsddcushion #ddcushionfoundation #ddcushionobsess #ddcushionfoundation #makeupmurah #sayajuallipstick #sayapakaisayajual #makeupartist #sayajualmekap #agentobsesscosmeticssgbuloh #agentobsesssgbuloh #agentsahobsesscosmetics #agentsgbuloh #luckydraw #menangemas916
. Hot Pepper in action With satisfied customer. . πŸ’„Tidak mengeringkan bibir. πŸ’„Tahan lama lebih 8 jam++ πŸ’„Mesra wuduk, senang untuk di bersihkn. πŸ’„Tanpa alkohol. . Rm 38 / 7ml Add rm 8 (sm)/ rm 12(ss) . FREE GIFT for any 2 lips matte. . #sobellacosmetics #sobellalipstick #sobellalipmatte #sayajuallipstick #nurscollections #lipstickviral2017 #lipstickoriginal #sobellabeauty #mualipstick #lipsmatte #lipstickmurah #sobellaselangor #sobellabandarsaujanaputra #sobellakualalumpur #sobellamelaka #sobellamuar #uitm #uniten #upsi #ukm #um #utm #utem #upm
next page →