#sayajuallipcream

8,633 posts

Cheri or habibi ? Pout by Mrs R ✔Lipmatte yang mesra wudhu ✔Long lasting ✔no alcohol ✔daripada bahan halal ✔bukan repack dari thailand or china ✔ada kelulusan kkm dari factory ✔bau chocolate2 ✔affordable and quality tip top ✔product bumiputera ✔product muslim Skrg tgh harga promosi. Better grab now. It is spreading wild internationally too. 😙 ☡☡☡☡☡☡ Nak lipmatte yg cantik, x melekit, long lasting tapi mesra wudhu? POUT BY MRS R Complete ur makeup stash with POUT BY MRS R. design mewah........ tapi mampu milik RM28 SAHAJA RM28 SAHAJA RM28 SAHAJA harga sebenar RM35 💋hydra lipmatte 💋wudhu friendly 💋long lasting 💋light and soft PM or watsapp +966537939860 (Saudi) #sayajuallipmatte #sayajuallipstick #sayajual #sayajuallipmattemurah #lipmattemalaysia #lipmattemalaysiamurah #makeupmesrawudhu #mesrawudhu #lipstickmesrawudhu #lipmattemesrawudhu #lipmattehalal #lippmattemurah #lipmattemurahmalaysia #lipstickmurah #sayajuallipstickmurah #sayajuallipcream #modelmuslimah #modelmalaysia #sayajualmakeup #makeupmurah
Love it! Siapa yg baru² nak belajar pakai liquid Eyeliner memang sesuai gunakan fame Eyeliner ni. Sangat mudah diaplikasikan. Harga RM29 je. 📱Whatsapp 0169755874 📦 COD Kuantan | Maran | Raub | Lipis | Temerloh | Rompin 📮 Postage setiap Isnin ~ Jumaat #famecosmetics #agentfame #agentfamecosmetics #agentfamecosmeticspahang #dropshipfamecosmetics #sayajualmascara #sayajualbbcushion #bbcushion #sayajuallipcream #lipcream #sayajuallipstick #lipstick #mattelipstick #muapahang #muamalaysia #famenuex #lipcream #lipstick #makeupartist
Merecik! 💦💦💦 Harga RM29/pcs tapi quality cenggini haaa 👍👍👍 Tak percaya boleh cuba dulu. Anda pasti jatuh cinta 💓 📱Whatsapp 0169755874 📦 COD Kuantan | Maran | Raub | Lipis | Temerloh | Rompin 📮 Postage setiap Isnin ~ Jumaat #famecosmetics #agentfame #agentfamecosmetics #agentfamecosmeticspahang #dropshipfamecosmetics #sayajualmascara #sayajualbbcushion #bbcushion #sayajuallipcream #lipcream #sayajuallipstick #lipstick #mattelipstick #muapahang #muamalaysia #famenuex #lipcream #lipstick #makeupartist
Spotted my beautiful & loyal customer, @mira_90 in Fame Cosmetics products.. 😍😍😍 Tq dear for your support!! ... Fame Waterproof Eyeliner RM 29 Fame Matte Lipcream in code CANDY & VIOLET RM 29 each ... ..... 📲 WhatsApp Lina 0126891043 👸 IG / FB Page : @fame.lovers 🏃 COD : Putrajaya | BBST | Nilai .💌 Postage Nationwide 👍 Trusted Seller, Shop without worry ... #famelovers #famecosmetics #famelipcream #fameagent #softmattelipcream #bbcushion #famebbcushion #agentfame #famemascara #famelimitededition #codputrajaya #codnilai #codbbsalaktinggi #sayajualfamelipcream #sayajualfamebbcushion #famemakeuppouch #famepocketmirror #muamalaysia #fabulousteam #sayajualfamecosmetics #sayajualmakeup #muamalaysia #fameeyeliner #sayajuallipcream #fameputrajaya #famebbst #famenilai #codbbst #famecosmeticsmy
#amoura bila pakai campur2 pun jadi cantik jugak colour die..sape dh try mesti tau mcm mn teksture lipcream amoura.. Sis ni cmpur 'dusty rose dengan pink thing' Harga: RM39 exc postage WA: 010-9447913 #amouralovers #sayajualhudabeauty #sayajuallipstik #sayajual #bazaarpaknil #originalmakeupmalaysia #onlineshoppingmalaysia #onlineshopping #kedaionline #sayajuallipcream #sayajualprodukkecantikan #igmalaysia #igshopmalaysia
Have you gotten your full sets of fame cosmetics? Fame Cosmetics 📱WA : +6019-388 5832 📢Hey Dolls! Interested in #famecosmetics ? . 💋Fame MLC - RM29/pc 💋Fame Travel Kit -RM85/set 💋Fame BB Cushion - RM55/pc 💋Fame Mascara - RM45/pc 💋Fame Eyeliner - RM29/pc 💋Fame Makeup Bag - RM29/pc 💋Fame Pocket Mirror- RM5/pc . Jom WS/DM me. 📲 019-388 5832 📲 019-388 5832 📲 019-388 5832 . #famecosmeticsmy #famelovers #fameselangor #famemascara #fameeyeliner #famecosmetics #famecosmeticsmy #makeupmalaysia #muamalaysia #onlineshop #sayajuallipcream #sayajualmurah #sayajualmakeup
Fame cosmetics; available in a collection of eye-catching shades. CODE 001 Candy 002 Nude 003 Desire 004 Party 005 Fuschia 006 Gossip 007 Violet +2 new colour shades in Rusty and Wild Grab all 9 shades of matte liquid lipstick by fame cosmetics for only RM 29/exclude postage .📮Postage: RM 8 sm | RM 12 ss 📲 Whatsapp: +6019-388 5832 . #famecosmeticsmy #famelovers #fameselangor #famemascara #fameeyeliner #famecosmetics #famecosmeticsmy #makeupmalaysia #muamalaysia #onlineshop #sayajuallipcream #sayajualmurah #sayajualmakeup
Have u gotten these gorgeous colours from Fame Cosmetics? Order now.. only RM 29/pc 💋💋💋💋 ..... 📲 WhatsApp Lina 0126891043 👸 IG / FB Page : @fame.lovers 🏃 COD : Putrajaya | BBST | Nilai .💌 Postage Nationwide 👍 Trusted Seller, Shop without worry ... #famelovers #famecosmetics #famelipcream #fameagent #softmattelipcream #bbcushion #famebbcushion #agentfame #famemascara #famelimitededition #codputrajaya #codnilai #codbbsalaktinggi #sayajualfamelipcream #sayajualfamebbcushion #famemakeuppouch #famepocketmirror #muamalaysia #fabulousteam #sayajualfamecosmetics #sayajualmakeup #muamalaysia #fameeyeliner #sayajuallipcream #fameputrajaya #famebbst #famenilai #codbbst #famecosmeticsmy
Alhamdulillah feedback dari Saudi 😙 Pout by Mrs R ✔Lipmatte yang mesra wudhu ✔Long lasting ✔no alcohol ✔daripada bahan halal ✔bukan repack dari thailand or china ✔ada kelulusan kkm dari factory ✔bau chocolate2 ✔affordable and quality tip top ✔product bumiputera ✔product muslim Skrg tgh harga promosi. Better grab now. It is spreading wild internationally too. 😙 ☡☡☡☡☡☡ Nak lipmatte yg cantik, x melekit, long lasting tapi mesra wudhu? POUT BY MRS R Complete ur makeup stash with POUT BY MRS R. design mewah........ tapi mampu milik RM28 SAHAJA RM28 SAHAJA RM28 SAHAJA harga sebenar RM35 💋hydra lipmatte 💋wudhu friendly 💋long lasting 💋light and soft PM or watsapp +966537939860 (Saudi) #sayajuallipmatte #sayajuallipstick #sayajual #sayajuallipmattemurah #lipmattemalaysia #lipmattemalaysiamurah #makeupmesrawudhu #mesrawudhu #lipstickmesrawudhu #lipmattemesrawudhu #lipmattehalal #lippmattemurah #lipmattemurahmalaysia #lipstickmurah #sayajuallipstickmurah #sayajuallipcream #modelmuslimah #modelmalaysia #sayajualmakeup #makeupmurah
Something New Is Coming Gurls . VIBE Lip Cream in the house 📣📣📣 . 1pcs RM 35.00 . OFFER!!!!!!! BUY 3PCS RM 100 ONLY . Postage RM 8 sm | RM 12 ss . WA 📲 0104074326 WA 📲 0104074326 WA 📲 0104074326 . ❕❕❕❕❕❕❕ ORIGINAL PRODUCT #matamata2u #vibelipcream #lipstickvibe #lipcream #lipcreamvibe #sayajual #sayajuallipcream
next page →