#sarawak

1,783,601 posts

Seventeen pupils from our secondary school spent their weekend at school attending a "Finding Life's Direction" workshop aimed at helping pupils develop a greater self-awareness so that they are able to make informed choices about their careers and future. All the pupils found this experience extremely beneficial. The pupils provided feedback on the course and this is what they said: "Drawing my dreams into reality was the best. I got to know my dreams better and I know what I want to be" "I found it useful when we discussed our values, personality and how they link to our career" "I think the career part of the programme was most useful because I am entering the phase where I have to start thinking about these options so this part helped me learn a lot more - both for my personal and student life" We are hoping to offer this workshop again and look forward to seeing more pupils participate. #tenbymiri #tenbyschoolsmiri #internationalschoolmiri #secondaryschool #miri #Sarawak
Www.beautybag2u.com Pre order Ks-ecs630 Special price 30/3-2/4 pre order can pay half to book , wait around 2 weeks to arrival Wassap / we chat 0169248266 Poslaju / Ipoh cod Welcome dropship agent #ijual #ijualbag #charlesnkeithmurah #utar #ktar #sabah #sarawak #uitm #upm
. Sudah tiba masanya anda perlu menukar "BRA" setelah mengamalkan #SuperQueen . . Sememangnya sudah menjadi impian setiap wanita untuk memiliki buah dada yang penuh , besar dan tegang . . Bagi kebanyakkan wanita yang terlalu peka , saiz payudara mereka boleh menyebabkan mereka memiliki tanggapan yang negatif terhadap diri mereka sendiri . . Menerusi kajian dan penyelidikan saintifik , naluri seorang lelaki secara semulajadi sememangnya menyukai wanita yang memiliki buah dada yang besar . . Jum amalkan SUPERQUEEN untuk mantap dan montokkan payudara anda . . Nak harga special? Jom PM kami 📲013-7696948😍. . #superqueen #beauvineen #superqueenbeauvineen #hanteam #cantik #cantikalami #jomcantik #putihgebu #putihalami #montok #seksi #payudaramontok #payudarakendur #punggungmontok #punggungcantik #payudaraleper #payudarabulat #projekmemikatsuami #bulanmadu #pengantinbaru #penang #shahalam #sarawak #sabah #jaybee #jubahcantik #kurungmoden #kebayamodern #pulaupangkor
Swarovski Chain Strap Watch - 3 Colour - Written Stainless & Water resistant - Metal strap adjustable pm/whatsapp/telegram 0133725352 #swarovski #Begmurahonline #jammurahonline #hargamampumilik #sayajualmurah #sabah #sarawak #semenanjung
1️⃣ Choose your fabric 👘. .. 🔵 Sutera Satin / Satin Silk (Premium). 🔴 Sutera Jacquard / Jacquard Silk. ⚪️ Sutera Crepe / Crepe Silk. ⚫️ Cotton Span Rayon. .. 2️⃣ Choose your size or type of clothing ✂️. .. 🔵 Batik Pasang 4.0 - 5.0 meter. 🔴 Batik Jubah 3.8 - 4.8 meter. ⚪️ Batik Kemeja 2.5-3.5 meter. ⚫️ Batik Kemaja Siap S, M, L, XL, XXL dan XXXL. 🔵 Batik Kids 2.0 - 3.0 meters. 🔴 Batik Blouse 2.0-2.5 meters. ⚪️ Batik Skirt 2.0-2.5 meters. ⚫️ Batik Shawl 1.8-2.2meter x 0.6meter. 🔵 Batik Kaftan 4.0 - 5.0 meters. 🔴 Batik Beach 1.2-1.5 meters. ⚪️ Batik Uniform. .. 3️⃣ Choose your design 🖋. .. 🔵 Our Existing design. 🔴 Modern Batik. ⚪️ Classic Batik. ⚫️ Simple Batik. 🔵 Custom Batik. 🔴 Exclusive Batik. ⚪️ Premium Batik. ⚫️ Plain Batik. .. 4️⃣ Choose your colour 🖌. .. 🔵 No changes on Existing Colour. 🔴 Change on Background Colour only. ⚪️ Change on Object Colour only. ⚫️ Change on Both Background and Object Colour. 🔵 Custom on Plain Background. 🔴 Pastel Colour. .. 5️⃣ Choose your delivery method 📦. .. 🔵 Self Collect. (Except Friday). 👋🏻🚙 🔴 Delivery on Hand. (KTG only). 👋🏻🚗 ⚪️ Normal By POSLAJU MALAYSIA. 🚚 ⚫️ Others By FedEx/GDex/Skynet/City Link. 🚛 🔵 By Bus. (Uniform Orders Only). 🚌 .. .. #batik #sutera #suteracrepe #canting #sayajual #sayajualmurah #darikilang #igshop #igshopmalaysia #hijab #hijabista #fashionista #kakishoppingonline #online #bazarpaknil #lokallah #visitmyig #bestbuy #shop #vsco #vscocam #vscomalaysia #brunei #sarawak #sabah #singapore #indonesia
💁🏻SAPU SEHARI SEKALI WAKTU MALAM SAHAJA DAH CUKUP UNTUK LENYAPKAN JERAGAT & JERAWAT DIWAJAH. . . 🤷🏻‍♀️Macam tak percaya je sapu sehari sekali waktu malam sebelum tidur boleh pudarkan jeragat akak ni. Lepas tu baru guna dalam 7hari pulak tu. Sebelum ni dengan pencuci muka, krim siang, krim malam, pelembab semua tak jalan. Lain akak nak lain yang jadi. Alhamdulillah dengan krim moleek ni, tak payah segala macam set. Satu krim pun dah cukup. . . 👩🏻‍⚕️APA KELEBIHAN KRIM JERAGATT MOLEEK? . 🌬Menyelesaikan masalah jeragatt & jerawatt sirius ✨Melindungi kuulit dari pembentukan jeragatt. 🌬Menyekatakan tona warna kuulit. ✨kuulit makin cerah dan sihatt. 🌬Jimat kos tak payah beli makeup banyak-banyak. ✨Mencegah qulit dari rosak oleh sinaran UV. 🌬Bahan yang bersesuaian dengan kuulit dan iklim di Malaysia. ' 👨🏻‍⚕️Diluluskan KKM (NOT150700326K). 👩🏻‍🔬BEBAS bahan berbahaya seperti bahan merkuri. . "Ada harga PROMOSI skrg ni rugi x beli awal" . WhatsApp/sms Moleek +60172929684 WhatsApp/sms Moleek +60123394234 . #dropship #opendropship #krimjeragat #moleekskincare #krimjeragatmoleek #malaysia #brunei #sabah #sarawak #kkmapproved #kkm
🐝Bee Cute Vitamin Laser by Blink Blink✨ ➡Vitamin Laser untuk wajah bersinar. ➡Vitamin Pure Laser Aviation kulit tegang dan berkilau sinar dalam set pertama. ➡Mengandungi 2 botol :: 1.botol serum warna cerah putih (15ml) 2.botol serum warna gula putih (tea).(10ml) . 📌Set memulihkan kulit dengan segera. - 1 ditetapkan sebagai rawatan laser yang pertama. - Satu set disediakan kegunaan dalam 2-3 minggu. . 📌Keputusan dijangka. - 3-5 hari untuk melihat perubahan yang lebih baik. - Set pertama keputusan untuk berubah dengan ketara. 📌Hartanah. - Membantu memulihkan kulit dengan (segera), kulit putih profil kulit yang licin dan berseri. - Licin, liang-mengetatkan tertutup rapat. - Melembapkan kulit kelihatan merah jambu lebih tepu. - Mengurangkan ruam jerawat dan mengurangkan jeragat. - Hyperpigmentation atau flek hitam yang menyebabkan kemerahan yang disebabkan oleh jerawat semakin pudar dengan ketara. - Membantu mengurangkan penampilan kedutan yang mendalam. - Kedutan atau garis halus, garis-garis atas dahi semakin pudar. - Kembalikan kulit berkilat dan kulit pengukuhan Clear. !! - Memberikan kulit wajah licin hilang kesan parut jerawat dan menambah keputihan kepada kulit. 📌Bantuan. - Bukakan penutup aluminium,tutupkan dengan penutup tiup botol putih sebelum digunakan 4-5 titis menitis dan urut muka sehingga jumlahnya menyerap sepenuhnya. - Selepas itu, buka botol coklat (gula tea) dalam 4-5 titik urut sehingga menyerap. - Gunakan setiap malam. 📌Storage. - Menjaga mereka di bawah naungan atau di dalam peti sejuk. (Gunakan dalam masa 3 minggu untuk output yang baik). . ✅FDA REG Clear Serum 10-1-5842527 ✅FDA REG Smooth Serum 10-15842569 . 💯ORYGINAL 💯 ✅HALAL DAN SELAMAT ✅LULUSAN FDA DAN GMP . ************************************************************************************************************** #sayajual #sayajualcream #sayajualsupplement #sayajualcollagen #sayajualsabun #sayajuallotion #oryginal #onlineShop #onlinemalaysia #onlineShopMalaysia #Igbiz #Igseller #Igshopping #Instashop #InstaShopMalaysia #InstaShoppingMalaysia #KualaLumpur #Semenanjung #Sabah #Sarawak #WhatsApp #HotItem #_SkinCare4you_ *******************************************
💁🏻SAPU SEHARI SEKALI WAKTU MALAM SAHAJA DAH CUKUP UNTUK LENYAPKAN JERAGAT & JERAWAT DIWAJAH. . . 🤷🏻‍♀️Macam tak percaya je sapu sehari sekali waktu malam sebelum tidur boleh pudarkan jeragat akak ni. Lepas tu baru guna dalam 7hari pulak tu. Sebelum ni dengan pencuci muka, krim siang, krim malam, pelembab semua tak jalan. Lain akak nak lain yang jadi. Alhamdulillah dengan krim moleek ni, tak payah segala macam set. Satu krim pun dah cukup. . . 👩🏻‍⚕️APA KELEBIHAN KRIM JERAGATT MOLEEK? . 🌬Menyelesaikan masalah jeragatt & jerawatt sirius ✨Melindungi kuulit dari pembentukan jeragatt. 🌬Menyekatakan tona warna kuulit. ✨kuulit makin cerah dan sihatt. 🌬Jimat kos tak payah beli makeup banyak-banyak. ✨Mencegah qulit dari rosak oleh sinaran UV. 🌬Bahan yang bersesuaian dengan kuulit dan iklim di Malaysia. ' 👨🏻‍⚕️Diluluskan KKM (NOT150700326K). 👩🏻‍🔬BEBAS bahan berbahaya seperti bahan merkuri. . "Ada harga PROMOSI skrg ni rugi x beli awal" . WhatsApp/sms Moleek +60172929684 WhatsApp/sms Moleek +60123394234 . #dropship #opendropship #krimjeragat #moleekskincare #krimjeragatmoleek #malaysia #brunei #sabah #sarawak #kkmapproved #kkm
** “And now abide faith, hope, love, these three; but the greatest of these is love.” - ‭‭1 Corinthians‬ ‭13:13‬ ‭ . 這反射在牆上的影子甚是美麗, 是個確幸,亦是風景😊 #themakercafe . . . . #naturelovers #nature #sunsetporn #fujifilmmalaysia #fujifilmxa2 #photooftheday #pictureoftheday #god #goodday #godbless #godisgood #allthetime #fuji #fujifilmxa2 #fujifilmmalaysia #love #happy #miri #sarawak #café
" JERAGAT BUAT ANDA KELIHATAN LEBIH TUA " * INFO * * Jeragat Merupakan masalah utama Rakyat Malaysia * Jeragat akan merebak sekiranya tidak dirawat * kos rawatan jeragat paling minima menggunakan laser kebiasaanya sebanyak RM3000 * KENAPA PERLU PILIH MOLEEK * * Mempunyai kelulusan dari KEMENTERIA KESIHATAN MALAYSIA ( NOT 150700326K ) * Kos yang rendah * Terjual Lebih 120,000 Box pada tahun 2016 * Mempunyai testimoni paling ramai yang berjaya menyelesaikan masalah jeragat. * dirumus dari bahan organik tanpa barang terlarang * Cara untuk mendapatkan Lrim MOLEEK * "Ada harga PROMOSI skrg ni rugi x beli awal" . WhatsApp/sms Moleek +60172929684 WhatsApp/sms moleek +60123394234 . #dropship #opendropship #krimjeragat #moleekskincare #krimjeragatmoleek #positif #malaysia #sabah #sarawak #kkmapproved #krim #jeragat #jerawat #cantik
RAHSIA TERBONGKAR DULU DI KUTUK DI HINA SEKARANG DI PUJI KERANA PUTEH ALA-ALA KOREA GITU . 😍 🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻 . . Kalau boleh setiapa hari nak menangis nak tahu kenapa? . . Saya ni jenis pemalu kalau zaman sekolah tu kalau boleh time jalan tak nak pandang kedepan sampai ada 1 hari tu tersadong kat longkang punya la malu tak terkata apa lagi bangun terus lari ke toilet , tu la jalan tak tgk depan adoii 😥 . Nak tahu pasai apa sebabnya saya ni malu sebab kulitt mukaa macam katak puru sampai budak-budak lelakii dok kutuk sampai depa lukis gambar katak puru kat whiteboard. . Itu kisah 5 tahun lepas zaman sekolah menengah . Zaman macam tu kita mesti ada kenangan pahit dan manis betul tak hehe.. . Bukan apa saya ni jenis kulitt sensitif kalau jerawatt kat mukaa tu jgn cakap la setiap hari mesti ada tumbuh dah la kulitt jenis putihh gebuu pulak tu ishhh.. jeragat ni pun sama dah macam orang tua je muka sy nii . Nak kata tak pakai produk bermacam produk saya pakai semua tak menjadi lagi teruk ada sampai kulitt lagi teruk ada la . Menangis mak kat bucu katil setiap hari warhhhhh 😭😭 . Masa aku kerja partime ada seorang kawan sekerja tunjuk 1 produk ni dia kata bagus tapi saya tengok mukaa dia habis jerawatt semua kecut lepas pakai produk ni. Kiranya ada nampak seri berbandingg sebelum ni 2x5 sama dengan saya huhu.. kiranya produk dia tunjuk tu nampak kesann la . mudah pulak tu nak pakai hehehe . Saya tak cakap banyak cuba dulu mana nak tahu nanti dapat mukaa macam Ayda Jebat yang comel huhuhu ... . MASHAALLAH terkejutnya saya lepas cuba seminggu dah nampak perubahan kulitt muka dah hilang jeragat dan jerawatt kat mukaa semakin kecut . Biar betul ni!!! . SEKARANG NI TIME SAYA NAK BANTU KEPADA MEREKA YG MENGHADAPI PROBLEM MACAM SAYA DULU 😍 "Ada harga PROMOSI skrg ni rugi x beli awal" . WhatsApp/sms Moleek +60172929684 WhatsApp/sms moleek +60123394234 . #dropship #opendropship #krimjeragat #moleekskincare #krimjeragatmoleek #positif #malaysia #sabah #sarawak #kkmapproved #krim #jeragat #jerawat #cantik
next page →