#pressedpowder

45,610 posts

Monday makeup essential! Our pressed powder! Set your makeup to keep in place all day long. #makeuprevolutionireland #pressedpowder
Loading...
What is CC CREAM? . "CC" is stand for color correct. They were invented to restore the condition of skin while protecting it with SPF. Plus Cc cream also have a greater focus on concealing pigmentation, prevent fine lines and wrinkles . But Cocoblanc Aura Luxury CC Cream has surprised many customers - mostly said they were happy that this CC cream did not cause any breakouts and did not look like they were apply any makeup on. They love the overall effect of this CC cream. . PRICE RM88 POSTAGE RM6SM RM10SS FREE MASK MUKA
.
‪#‎cocoblancmy‬ ‪#‎winksunscreen‬ ‪#‎cocoblanc‬ #mycocoblancangels #cocoblanc #mycocoblanc #cocoblancmy #cocoblancreview #pressedpowder #skincare #beauty #flawlessskin #makeup #addict #bestproduct #makeupaddict #beautiful #luxury #glam #MUA #muamalaysia #cccream
Available in two shades: #21 for light and bright asian skin tone. Enhances your skin for more directing and brightening tone #23 natural beige is suitable for medium , yellow and tan skin tone. Smoothing and revealing your natural skin tone. READY STOK! RM RM132 WHATSAPP ME TO ORDER 🙆🏻 0142648966 wechat fazirafauzi #cocoblancmy #cocoexclusive #mycocoblancangels #cocoblanc #mycocoblanc #cocoblancmy #cocoblancreview #pressedpowder #skincare #beauty #flawlessskin #makeup #addict #bestproduct #makeupaddict #beautiful #luxury #glam #MUA #muamalaysia #cocoblancmy #cocoexclusive
COCO BLANC POWDER ADA BERAPA WARNA? okay, kita ada 3 pilihan warna. Shade 1 paling cerah(utk nk nmpak cerah) Shade 2 paling Natural , sesuai utk semua jenis kulit terutama sederhana cerah n gelap (xde la gelap sgt) (utk nampak natural) -kulit cerah pon ade guna , jadi ikut natural sbb ikut warna kulit Shade 3 medium shade, and ade effect pinki skin(bukan mcam blusher) just sikit je( best selling di thai ) BEDAK COCOBLANC DI REKA SEBAGAI MERATAKAN TONA MUKA ANDA . BEDAK YANG DIHASILKAN ADALAH JENIS TRANSLUCENT (tiada warna khusus) DAN AKAN MENGIKUT WARNA KULIT ANDA No 1 paling cerah(yg ni kulit gelap xleh pakai) No 2 natural look( kalau nk natural boleh guna-sesuai ikut warna kulit cerah ,sederhana dan gelap) No 3 utk kulit cerah dan sederhana utk effect pinki skin Bedak asas Cocoblanc adalah sangat berkesan untuk menutup hampir kesemua kesan parut dan jerawat di kulit anda kerana ianya sangat . Di samping itu, bedak Cocoblanc boleh merawat kulit berjerawat dan menyembuhkan masalah- masalah kulit yang lain( parut- sensitif etc) . HARGA =RM97 POSTAGE RM7SM RM11SS FREE MASK MUKA COD KL SENTRAL Dapatkan dari kami, WHATAPPS TO ORDER 014 2648966 OR ADD WECHAT fazirafauzi #mycocoblancangels #cocoblanc #mycocoblanc #cocoblancmy #cocoblancreview #pressedpowder #skincare #beauty #flawlessskin #makeup #addict #bestproduct #makeupaddict #beautiful #luxury #glam #MUA #muamalaysia
Sape masih belum tahu apa benefits Coco Blanc Pressed Powder? 1-bedak berkualiti tinggi tekstur serbuk bedak dalam Cocoblanc (sangat sama dengan produk berjenama tinggi Chanel, Dior , dan lain-lain) 2- ( mengandungi vit c dan vit e) untuk melindungi dan mengekalkan ketegangan wajah dan kulit yang yang mulus. Sekarang, anda boleh memakai bedak di sambil ia membantu anda untuk menyembuhkan keadaan kulit yang bermasalah seperti berjerawat, kulit kasar dan berminyak 3-bahan-bahan semua yang sesuai utk kulit sensitif (tiada paraben atau bahan kimia yang boleh merengsa kulit dalam produk ini ) tiada ekstrak haiwan, GMP dan FDA diluluskan. Halal. 4-kesan jangka panjang( bedak tahan lama!!) dan boleh mengurangkan pengeluaran minyak liang-liang pori kulit anda . HARGA =RM97 POSTAGE RM7SM RM11SS FREE MASK MUKA COD KL SENTRAL Dapatkan dari kami, WHATAPPS TO ORDER 014 2648966 OR ADD WECHAT fazirafauzi #mycocoblancangels #cocoblanc #mycocoblanc #cocoblancmy #cocoblancreview #pressedpowder #skincare #beauty #flawlessskin #makeup #addict #bestproduct #makeupaddict #beautiful #luxury #glam #MUA #muamalaysia
Selamat tgh ari uolsss. Cuaca panazz fuh fuh fuh Ok nak share powder2 Mary Kay yg best😍😍😍 🎀Dalam Mary Kay ada 4 jenis Powder 👇🏻 👉🏻 TRANSLUCENT LOOSE POWDER 🍂sebagai finishing selepas foundation/ cc cream. 🍂serap minyak tuk kekal segar sepanjang hari 🍂effect shining / flawless / glowing 👉🏻 MINERAL POWDER FOUNDATION 🍂jenis serbuk halus , ringan , dan MATTE coverage (no shine) 🍂untuk tutup garis-garis halus, kedutan, dan cela/parut pada wajah. 🍂formula dia x mudah cair & tak bercapuk walaupun kita pakai seharian. 🍂 Bila berpeluh pun makin blend dengan kulit, jadi wajah tetap berseri sepanjang hari. 🍂 sesuai untuk kulit berminyak dan mslah jerawat. 👉🏻 SHEER MINERAL PRESSED POWDER 🍂 Pressed powder ni lebih ringan & natural kalau nak di compare dengan bedak2 lain. 🍂 Sesuai untuk semua jenis kulit, kemasan MATTE 🍂 mengawal minyak sekurang-kurangnya 8 jam! 🍂 Kulit jenis kering pun elok pakai yang ni sebab dia tak mengeringkan kulit. 👉🏻 CREME TO POWDER FOUNDATION 🍂 2 dalam 1, foundation & bedak! 🍂 bedak yang high coverage & lebih gebu & FLAWLESS 🍂 Texture dia macam cream tapi bila sapu kat muka dia akan kering (MATTE finish) , sama macam kita pakai bedak. 🍂 lebih tahan lama dan juga WATERPROOF. 🍂 Oil control & boleh tutup cela. 🍂 texture ringan Free skin consultation🙋 #compactpowder #mattefinish #pressedpowder #marykayselayang #wanidamarykay #beautyconsultant
Nah yang satu ini namanya Skin balancing preseed powder.. Skin Balancing Pressed Powder Dari namanya saja,,kamu pasti sudah bisa membayangkan kepraktisan bedak ini,,bnr gak?? Biasanya bedak ini digunakan untuk touch-up jika diperlukan. Tentunya sebelum memilih, sesuaikan terlebih dulu dengan kebutuhan kamu yaa. Jika terbiasa menggunakan BB cream,,concealer atau foundation sebelum bedak, pilih pressed powder yang coverage-nya cukup sheer agar rias wajah tidak terlihat cakey atau seperti memakai topeng.😉😉 Mau tanya JAFRA.. Boleh hubungi saya yaa.. Yuli_jafrakonsultan Wa 0822-1777-2675 Follow IG Yuli_jafrabdg #pressedpowder #bedakpadatjafra #colorjafra #makeupsimple #makeupjafra #jafraindonesia #
#newbies just added to my #makeupfordays collection. #wetnwild #photofocusfoundation #makeupstick #conceal #pressedpowder Excited to try! Wet n wild takes my back to my high school days! Lol @jme.girl
Is it not a magnificent day 🌅🙌🏻🐬
next page →