#pressedpowder

50,688 posts

These cute palettes will be available to you on Sept 1 😍 25 different colors in shimmers, metallics and mattes 😍 Mix and match what YOU prefer like what @bestfaceforwrd has up there 👆👆 💜 💕 💜 💕 #thecosmeticrevolution #cosmetics #skincare #realbeauty #younique #jessica #customized #palette #mixandmatch #pressedpowder #metallic #matte #shimmer #faceart #beautiful #browsmatter #mua #makeupartist #makeupart #eyes #eyeshadow #makeupblogger #bblogger #makeupjunkie #picoftheday #lotd #motd #lashes #lips #lashesoftheday
Sebelum meninggal rumah, pastikan menggunakan JAFRA skin balancing Pressed powder dengan antioksidan yang membantu melawan radikal bebas serta membuat kulit lebih bercahaya dan menyamarkan garis-garis halus seperti kerutan dengan hasil yang natural For more info about this product... chat me Lila @ bit.ly/Lilanopteani #jafra #makeup #kosmetik #kosmetikherbal #kosmetikhalal #kosmetikbpom #infobdg #jafrabandung #jualjafra #cottoncandy #makeup -look #jafracolor #pressedpowder
Loading...
Sebelum meninggal rumah, pastikan menggunakan JAFRA skin balancing Pressed powder dengan antioksidan yang membantu melawan radikal bebas serta membuat kulit lebih bercahaya dan menyamarkan garis-garis halus seperti kerutan dengan hasil yang natural For more info about this product... chat me Lila @ bit.ly/Lilanopteani #jafra #makeup #kosmetik #kosmetikherbal #kosmetikhalal #kosmetikbpom #infobdg #jafrabandung #jualjafra #cottoncandy #makeup -look #jafracolor #pressedpowder
Available Sept 1st but I can get you them early!! #buildyourown #palette #eyeshadow #pressedpowder
Ga cuma bedak tabur nya aja JAFRA juga punya bedak tabur yg di padatkan lhooo.. Supaya sista ga ribet, ga takut tumpah-tumpahan, ato bereretan kemana-mana Berminat ? Yuk hubungi FITRI wa 08888706166 Bbm D34EFC83 #pressedpowder #garibet #darijafra
[NATURACTOR PRESSED POWDER] . Yahuuu!! Semua kod Naturactor Pressed Powder in the house 🤗 . Meh nak explain sikit apa sebenarnya Naturactor Pressed Powder ni?😎 . 💐Naturactor Pressed powder dikenali juga sebagai Naturactor Compact Powder 💐Fungsi? Biasa digunakan sebagai 'touch-up' di luar rumah disebabkan size nya yg Kecil, mudah dibawa ke mana-mana 💐Sesuai dipakai selepas Foundation (Naturactor Cover Face) 💐Boleh digunakan setiap hari 💐Boleh digunakan bersama span yg disediakan 💐Sesuai buat org yg allergik kepada debu-debu 💐Kod yg ada: 430 (paling cerah), 441 (kedua cerah), 451 (more to Natural, sawo matang) . Harga: RM 45 shj exc pos 👍🏼 . Untuk gandingan yg lebih Flawless dan Make up tahan lama, boleh pakai: NR Make up Base + NR Cover Face + NR Pressed Powder 👍🏼 Confirm make up anda glowing dan maintain sampai ke malam 😎 ================================== Dannn paling penting wajib lah ORIGINAL JEPUN 👍🏼 . Berminat? ☺️ 📲Whatsapp Hidayah 013 3825900 💯% ORIGINAL ✅ MONEY BACK GUARANTEE IF PROVEN OTHERWISE ✅ ❌NOT CHINA STOCK❌ # . #naturactor #naturactorjapan #naturactorjepun #naturactormurah #naturactorcoverface #pressedpowder #jualnaturactor #naturactorori #naturactororiginal #naturactorpressedpowder #naturactorcompactpowder #compactpowder #meiko #meikocosmetic #premiumeikocosmetic #meikojapan #mua #makeupartist #muamurah #meikooriginaljapan #meikomurah #jualmeiko #jualnaturactor #meikofoundation #naturactor151 #naturactorkod151 #neelofa #lofattah
Sebelum meninggal rumah, pastikan menggunakan JAFRA skin balancing Pressed powder dengan antioksidan yang membantu melawan radikal bebas serta membuat kulit lebih bercahaya dan menyamarkan garis-garis halus seperti kerutan dengan hasil yang natural For more info about this product... chat me Lila @ bit.ly/Lilanopteani #jafra #makeup #kosmetik #kosmetikherbal #kosmetikhalal #kosmetikbpom #infobdg #jafrabandung #jualjafra #cottoncandy #makeup -look #jafracolor #pressedpowder
Banyak acara di akhir pekan dan ingin selalu terlihat flawless? Pastikan Anda selalu membawa JAFRA Pressed Powder Light #jafrapowder #pressedpowder #jafraparenting #jafra #jafratngerang #jafrajakartatimur #
PF- MINERAL WEAR #7586 Translucent - AIRBRUSHING PRESSED POWDER 7.5g - 850 ลดเหลือ 490 บาท - แป้งเนื้อบางเบา ปกป้องผิวคล้ำเสียจากแดด สูตรผิวเรียบเนียน เบลอรูขุมขน ยกกระชับผิว #physiciansformula #physiciansformulamineralwear #translucentairbrushingpressedpowder #pressedpowder #airbrushingpowder #fashionblog #women #beauty #lookoftheday #love #photooftheday #bangkok #fashiongram #blogger #style #girl #fashionblogger #fashionoftheday #beautiful #fashion #thailand #beautyblogger สอบถามหรือสั่งซื้อได้ผ่านทาง www.BestSkinChoice.com Line ID: @bestskinchoice (มี@) http://line.me/ti/p/%40bestskinchoice www.facebook.com/BestSkinChoiceFanPage
Pure Colour Pressed Powder . Pagii, kakak! 😘 Tetep eksis mulusnya wajah dengan Pure Colour Pressed Powder dari Oriflame! . . Selain tekstur bedak halus, bikin nyamaaan. Harganya juga nyaman lhoo di kantong hihi cuma Rp 37.900! . . Cobain lah yaa, Pure Colour Pressed Powdernya Oriflame. Bahan alami, teruji secara klinis. So, kapan lagi? Yuk order! . . Order Via WA : +6285730577446 . #oriflamechangelives #orflamehargaterbaiktahunini #oriflame #oriflameindonesia #consultantoriflame #consultantoriflameindonesia #letssalebrate #makeup #beautyproduct #skinproduct #lipstick #skincare #beautycare #skincareproduct #indonesianbeauty #onlineshop #olshoptrusted #murmer #iqraaashop #powder #pressedpowder
🌸 Sheer Mineral Pressed Powder 🌸 Bedak jenis mineral yang berbentuk compact. Bedak ni anda boleh sapu guna span. Kalau nak guna berus pun boleh. Tak de masalah 😉 Pressed powder ni lebih ringan dan natural kalau nak dibandingkan dengan bedak lain. Rasa macam tak pakai bedak pun ada jugak. Sebab ringan sangat. 😂 Sesuai untuk semua jenis kulit, kemasan matte dan juga mengawal minyak sekurang-kurangnya 8 jam! Kulit jenis kering pun elok pakai yang ni sebab dia tak mengeringkan kulit. 👍 Kalau anda suka yang jenis senang pakai dan senang nak touch up, this is the best powder for you. 😘 Teringin nak cuba sendiri bedak ni? Whatsapp Kim k 😊 Kim www.wasap.my/60187788306 Beauty Consultant Mary Kay Malaysia #MaryKay #MaryKayMy #MaryKayMalaysia #MaryKayKL #MaryKayKualaLumpur #MaryKaySelangor #MaryKayPuncakAlam #MaryKayBeautyConsultant #MaryKayProducts #MaryKaySkincare #MaryKayCosmetics #Beauty #igshopmalaysia #instashopmalaysia #onlineshopmalaysia #malaysiaonlineshop #sayajual #sayajualmurah #jualan #bazarpaknil #trustedsellermalaysia #Cosmetics #SheerMineralPressedPowder #PressedPowder #Powder #CompactPowder
Wet n Wild photo focus foundation ($5.99) and powder ($4.99). This foundation is really good 😊 and the for the price 😮. It gives you medium to full coverage, depending on how you build it up. Unfortunately, if your sensitive to smells, this foundation smells like paint and I find that the smell lingers. Looking at the reviews, I can see why some are not a fan of this, because I have to use a primer for me to like it. I have acne prone, combination skin. For the price, and the look it can give definitely give this a try it may be for you😉. #wetnwild #foundation #pressedpowder #makeup #photofocusfoundation #photofocuspowder #awesome #slave2beauty #maybeeforyouu
💖I have no words. This Pressed Powder is everything I hoped it would be! Full coverage for a fresh, fast, flawless face.😄 #fresh #fast #flawless #fullcoverage #pressedpowder #itneverceasestoamazeme
BareMinerals 🆙date// Hello friends! Allow me to interrupt your "solar gazing feed" with a @bareminerals product Haul update. (US friends...did you see the eclipse?) A couple of weeks ago I posted three @bareminerals products I was trying (2/3 purchased @marshalls ). Here are the updates! I really love this powder compact! I used both the "Matte" and "Glow" powders and both "played nicely" with my makeup and increased the longevity. The "Matte" powder didn't make my makeup appear more matte, but just gave it a natural finish which is fine by me. The "Glow" was really nice because it didn't cause my skin to look like a disco ball, but made it look "awake". I really love this product and will definitely keep it in my makeup bag. #thisoneis4thegirls #bareminerals #lovethis #powder #pressedpowder #matte #glow
ColourPop Angel Food Pressed Powder Highlighter Review, Photos, Swatches http://crwd.fr/2wxZwJy @colourpopcosmetics #pressedpowder #makeup #colourpopcosmetics
next page →