#pama

53,059 posts

TRAVEL BABY SET E-pul PILLOW by #lyndaraspberrytailor ✏Set ini mengandungi: 📌 1 bantal karipap (12inX8in) 📌2 bantal peluk (15inX10in) 📌1 tilam span(30inX22in) 📌Kain 100% cotton 📌100% kekabu asli 👍Kelebihan tilam baby ini mempunyai tali pemegang untuk mudah di bawa kemana saje. 👍boleh di bawa ketika bercuti 👍 boleh dibawa ke hospital untuk baby yang baru lahir 👍 boleh digunakn dlm kereta 👍 nak balik kg bawa tilam baby ni pun jadi senang 👍sangat sesuai untuk mereka yang mencari baby set yang murah. 📌1set rm60 exc postage Sila whatsapp 📲+60198440185 📲+60198440185 #bedungmurah #bedung #bedungbaby #bedunglebar #barut #barutgantung #barut3tali #barutcomel #baruthomemade #barutmurah #kelengkapanbayi #newborn #baby #bayicomel #barangbaby #barangbayi #kelengkapanbaby #bantalkaripap #bantalkaripapmurah #barutcotton #barutcorak #roketinstamethod #bindermurah #pama #momtobe #binderbaby #murah #tailor #tukangjahit #lyndaraspberrytailor
Loading...
Lamasi Rp 165.000 Ready: -Donker -Biru -Merah -Hitam Multifungsi, bisa pinggang bisa slempang For info: Wa 085223585959 Bbm D990A8F4 #backpackertasikmalaya #backpackeroutdoor #tasikmalayaoutdoor #outdoortasik #pama #pasele #lamasi #bodypack #bodypackconsina #taspinggang #travelpouch #tasslempang #tasikmahgaya #eksploretasikmalaya #galunggung
Pasele Rp 165.000 Ready: -Donker -Biru -Tosca -Merah -Hitam -Silver Multifungsi, bisa pinggang bisa slempang For info: Wa 085223585959 Bbm D990A8F4 #backpackertasikmalaya #backpackeroutdoor #tasikmalayaoutdoor #outdoortasik #pama #pasele #bodypack #bodypackconsina #taspinggang #travelpouch #tasslempang #tasikmahgaya #eksploretasikmalaya #galunggung
A little gold and a little silver goes with anything. The perfect piece! @throughthelookingglasswp
UPDATE : UK Press Early 70's Reggae Selection. 本日の入荷情報はプロフィールよりWeb Shopへアクセス‼ Please check the details from our Web Shop. http://www.fareastrecords.jp ______________________________________________ Contact Us:Please contact e-mail when there are a question and want records. info@fareastrecords.jp ______________________________________________ #reggae #pama #bullet #pamasupreme #newbeat #gas #strangercole #delroywilson #skettorich #winstongroovy #normantwashington #vinyl #forsale #vinylforsale #vinylsale #recordsforsale #records4sale #recordsale #vintagerecords #usedrecords #selector #soundman #soundsystem #todaysselection #todaystunes #tuneoftheday #recordshop #recordstore #FAREASTRECORDS #tommyfareast
[UPDATE PT. PAMAPERSADA] Jadwal Psikotes  Hari : Selasa, 26 September 2017  Jam : 07.30 - 12.00 WIB  Lokasi : Gd. Serba Guna, Politeknik Negeri Banjarmasin . Jadwal Skilltest Hari : Selasa, 26 September 2017  Jam : 13.00 - 17.00 WIB  Lokasi : Gd. Serba Guna, Politeknik Negeri Banjarmasin . . . . . . #loker #infoloker #lowongankerja #pama #pamapersadanusantara #poliban
Esok akan ada lagi contest macam biasa tau. Jumpe kak fienaz jam 1-2 pm ok di page FB : NBHHQ .Siapa yang nak join? Nampak posting ni. Cube like dan komen ' saya ' . kak Fienaz nak servey ramai tak yang nak join . Kalau view lebih dari 500 orang , kak fienaz nak bagi hadiah 2 produk NBH 😘. Komen ye dan share posting ni ke 10 group. . Set See First ok !! Mention kawan kawan korang semua ok untuk join live contest NBH nii .. . Jumpa sekejap ESOK ! . #serbukikanbilis #NBH #skuadnbh #chickenstockpowder #majalahpama #majalahkeibubapaan #pama #laraalana #yusufiskandar #yusufiskandarfan #cerelac #serbukikanbilis #laraalana #yusufiskandar #babyisntababyanymore #makananbayi #terlajaklaris #sayajualmakananbayi #babyfoodmalaysia #babyfood #homemadebabyfoodmalaysia #babycereal #makananbayi #makananinstantbaby #kedaibayi #kedaibayimalaysia
Menikmati langit sore setelah hujan seharian dan semalaman #mess #mining #contractor #pama #pamapersada #nusantara
Join agen serendah 7 unit rm260sm / rm280ss Yang bestnyee boleh mix yg mane mommy suka. Nak ambil 2 unit pun boleh ade promosi jugak tu. Sah sehingga 25 sept ni taww.. Wasapp lelaju kak musliha 0193097141 #susukambingrrayyan #baby #pama #terapiinstagram #igshop #bazaarpaknil #muslihabizresources #kids #gstarkids #igshop #tvalhijrah #nasilemakkopio #malaysia #sembelit #agendiperlukan #comcom #babyfood #makananbaby #vege #jagungkurma #makananbayi #homemade #babycomel #anakku #buburnasi #buburbaby #buburbayi #cereal #perisabilis #igsokongan #ajimaura
next page →