#onlineshopmalaysia

1,044,830 posts

too cute too handle!! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ alamak comel2 nya blouse utk gegurl!! RM25 je mommies ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜˜ *baca smpai habis ๐Ÿ˜‰๐Ÿ‘‡ Pre-order items (ships in 14 days) Closed order ๐Ÿ‘‰2 August 2017 Booking with full payment Prices exclude postage Size details ada pd ruangan komen. dm/whatsapp +6017-8865848 TQ ๐Ÿ˜š #bajubaby #bajubabycomel #bajurayakanakkanak #bajuraya #rayahaji #bajurayahaji #onlineshopMalaysia #onlineshop #bazarpaknil #Bazaarpaknil #babyshop #babyshopmalaysia
Loading...
๐ŸŒธ KURUNG RIAU COTTON CANDY ๐ŸŒธ Material : Kapas "Cotton Linen" Zip bahagian dada utk nursing. Potongan tangan sesuai untuk wudhuk. Memperkenalkan *Kurung Riau Cotton Candy*. Simple & minimalist tetapi tetap anggun berbusana tradisi klasik dan tampak moden. Kurung Riau Cotton Candy di perbuat daripada material kapas 'cotton linen' tekstur tidak renyuk, bermutu & amat selesa bila dipakai. Dengan potongan kurung riau yang tidak mempunyai pesak tetapi masih mengekalkan ciri-ciri kurung tradisional klasik. Kurung Riau Cotton Candy sangat istimewa kerana menggunakan warna2 pastel seakan akan gula2 kapas. Ciri istimewa kerana mempunyai zip mesra menyusu dan potongan tangan yang sesuai untuk mesra wudhuk. Selain daripada itu kain lipat batik adalah pilihan yang tepat untuk kelihatan sopan & manis dan ke acara sebarang majlis2, musim perayaan ataupun "bridesmaid" Kurung Riau Cotton Candy tampil dengan 6 warna memukau dan 4 pilihan Size dari S to XL pasti membuatkan anda rambang mata!!! Whats app Lelajoooo 011 3373 2565 011 3373 2565 #visitmyig #kainuniformsekolah #uniformsekolah #cikgusekolah #kainpasangbajukurungmoden #kainpasangbajukurung #kainsulambukittinggi #kainsulambandung #kainpasangjubah #bajukurungmoden #bajukurung #onlineshopmalaysia #fashionmuslimah #fashionmuslimahmalaysia #sayajualonline #trustedsellers
Customer Feedback Kurung Sweet November Iris Terima Kasih ๐Ÿ˜™๐Ÿ˜™ . UNTUK ORDER . ๐Ÿ“žWHATSAPP SEKARANG KE 0139724183 . ๐Ÿ“žWHATSAPP SEKARANG KE 0139724183 . ๐Ÿ“žWHATSAPP SEKARANG KE 0139724183 . . #sayajualonline #sayajualmurah #jubah #jubahmurah #onlineshopmalaysia #moodrepubliktour #bajumurah #bajuraya2017 #bajukurungmurah #kurungmoden #sale #bridesmaid #bajusedondon #bajukurung #megasale #bajuraya #ootd ๐Ÿ’— #kebaya #bajumuslimahmurah #bajusedondonsatufamily #jubahbudak #bajubudak #bajumelayu #blouse #terapiinstagram #peplum #pucci #koleksisafiyyah
Customer Feedback Kurung Tiara Terima Kasih ๐Ÿ˜™๐Ÿ˜™ . UNTUK ORDER . ๐Ÿ“žWHATSAPP SEKARANG KE 0139724183 . ๐Ÿ“žWHATSAPP SEKARANG KE 0139724183 . ๐Ÿ“žWHATSAPP SEKARANG KE 0139724183 . . #sayajualonline #sayajualmurah #jubah #jubahmurah #onlineshopmalaysia #moodrepubliktour #bajumurah #bajuraya2017 #bajukurungmurah #kurungmoden #sale #bridesmaid #bajusedondon #bajukurung #megasale #bajuraya #ootd ๐Ÿ’— #kebaya #bajumuslimahmurah #bajusedondonsatufamily #jubahbudak #bajubudak #bajumelayu #blouse #terapiinstagram #peplum #pucci #koleksisafiyyah
just love to work with this tema : biru turqoise/ warna lembut. semoga friendship uolss berkekalan selama nya๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š ada nk bagi hadiah pd best friend tak? nak surprisekan best friend?boleh je terus hantar pada alamat dia .. haaa,mai la order ramai-ramai.. thank you so much customer !! whatsapp 011-40200744 #friendship #kraftanganmalaysia #handmademalaysia #doorgiftbajet #doorgifttunang #doorgiftaqiqah #doorgiftkahwin #doorgiftmurah #doorgiftcomel #souvenirmurah #souvenirwedding #souvenirmewah #souvenirnikah #sapotlokal #gift #majliskahwin #doorgiftcute #doorgiftmalaysia #hadiah #hadiahanniversary #hadiahbirthday #surprise #seni #senimalaysia #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #onlineshopmalaysia
BIBS BABYโค๏ธ so hensem bila baby pakai bibs ni tau.. girl/boy boleh pakai.. rm25/ set 1set ade 2 helai murah kan limited stok tau ! 0179337020 #sayajualmurahsangat #mehlabeli #onlineshopingindonesia #onlineshopmalaysia #onlineshoping #bazarpaknil #sayajualmurah2 #sayajualonlinemurah #onlineshoping #bibsmurah #bibsbanana #bananabibs #bibleverse #bibforbaby #sayajualbib #
BIBS BABYโค๏ธ so hensem bila baby pakai bibs ni tau.. girl/boy boleh pakai.. rm25/ set 1set ade 2 helai murah kan limited stok tau ! 0179337020 #sayajualmurahsangat #mehlabeli #onlineshopingindonesia #onlineshopmalaysia #onlineshoping #bazarpaknil #sayajualmurah2 #sayajualonlinemurah #onlineshoping #bibsmurah #bibsbanana #bananabibs #bibleverse #bibforbaby #sayajualbib #
BIBS BABYโค๏ธ so hensem bila baby pakai bibs ni tau.. girl/boy boleh pakai.. rm25/ set 1set ade 2 helai murah kan limited stok tau ! 0179337020 #sayajualmurahsangat #mehlabeli #onlineshopingindonesia #onlineshopmalaysia #onlineshoping #bazarpaknil #sayajualmurah2 #sayajualonlinemurah #onlineshoping #bibsmurah #bibsbanana #bananabibs #bibleverse #bibforbaby #sayajualbib #
BIBS BABYโค๏ธ so hensem bila baby pakai bibs ni tau.. girl/boy boleh pakai.. rm25/ set 1set ade 2 helai murah kan limited stok tau ! 0179337020 #sayajualmurahsangat #mehlabeli #onlineshopingindonesia #onlineshopmalaysia #onlineshoping #bazarpaknil #sayajualmurah2 #sayajualonlinemurah #onlineshoping #bibsmurah #bibsbanana #bananabibs #bibleverse #bibforbaby #sayajualbib #
BIBS BABYโค๏ธ so hensem bila baby pakai bibs ni tau.. girl/boy boleh pakai.. rm25/ set 1set ade 2 helai murah kan limited stok tau ! 0179337020 #sayajualmurahsangat #mehlabeli #onlineshopingindonesia #onlineshopmalaysia #onlineshoping #bazarpaknil #sayajualmurah2 #sayajualonlinemurah #onlineshoping #bibsmurah #bibsbanana #bananabibs #bibleverse #bibforbaby #sayajualbib #
BIBS BABYโค๏ธ so hensem bila baby pakai bibs ni tau.. girl/boy boleh pakai.. rm25/ set 1set ade 2 helai murah kan limited stok tau ! 0179337020 #sayajualmurahsangat #mehlabeli #onlineshopingindonesia #onlineshopmalaysia #onlineshoping #bazarpaknil #sayajualmurah2 #sayajualonlinemurah #onlineshoping #bibsmurah #bibsbanana #bananabibs #bibleverse #bibforbaby #sayajualbib #
Le'Shoes store buat sale lagii lahaiii!!! RM 80 kot RM 80 RM 80 RM 80 Utk semua kasut yg tertera dlm list tu ๐Ÿ”๐Ÿ” Nak beli roger akk Jgn risau kualiti terjamin sbb kasut kualiti bukan cap ayam punya Kita jual manyak jujur okay๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ‘๐Ÿ‘ #sayajualmurah #sayajual #bazaarpaknil #bazarpaknil #visitmyig #sayajualonline #instashop #malaysia #igshop #igshopmalaysia #murah #instashopmalaysia #onlineshop #uitm #kasutmurah #lokalah #kualalumpur #bazaronline #malaysiaonlineshop #bazaaronline #kasutmurah murah #trustedseller #sayajualbaju #onlineshopmalaysia #onlineshopping #murah #sale #offer #sale
. Jom mula merawat bibir kita dari sekarang!!! . Jangan dok busy jaga part2 yg lain je ye..bibir pn aset yg penting utk dijaga!! ....so why not start from now????.......๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ . Dan skrg Qallista Lip Scrub ada Promosi Combo Jimat Sempena Perlancaran Qallista Lips Scrub dlm pasaran iaitu : Beli 2 Percuma 1 Beli 3 Percuma 2 Beli 4 Percuma 3 P/S: Promosi Combo Jimat ini terhad dan akan tamat pada bila-bila masa sahaja๐Ÿ˜Š . Untuk order Whatsapp ke salah satu no berikut : 016-3668482 016-7367829 016-3668264 016-7368601 . . #Qallistalipsscrub #qallistasignature #bazaarpaknil #lipsscrub #igers #vcom #businessonline #malaysiaigshop #shop #onlineshopmalaysia #malaysiaonlineshop #sayajualonline #visitmyigshop #iklan #sayapakaisayajual
Alhamdulillah,..dan terima kasih kepada pelanggan yg percaya dan terus mempercayai igshop kami.๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . . Kerja-kerja penghantaran jamtangan kepada pelanggan-pelanggan sedang diuruskan.๐Ÿ˜Š . . TERIMA KASIH๐Ÿ˜˜ . . #ajimaura #terapiinstagram . . Jom follow rapat-rapat @ajimaura @akademi.insta @sifucilik @cikguieta
Customer Feedback Untuk tengok lebih byk feedback dr customer yang dah beli baju dr koleksi safiyyah boleh klik sini @custfeedback_koleksisafiyyah . UNTUK ORDER . ๐Ÿ“žWHATSAPP SEKARANG KE 0139724183 . ๐Ÿ“žWHATSAPP SEKARANG KE 0139724183 . ๐Ÿ“žWHATSAPP SEKARANG KE 0139724183 . . #sayajualonline #sayajualmurah #jubah #jubahmurah #onlineshopmalaysia #moodrepubliktour #bajumurah #bajuraya2017 #bajukurungmurah #kurungmoden #sale #bridesmaid #bajusedondon #bajukurung #megasale #bajuraya #ootd ๐Ÿ’— #kebaya #bajumuslimahmurah #bajusedondonsatufamily #jubahbudak #bajubudak #bajumelayu #ajimaura #blouse #terapiinstagram #peplum #pucci #koleksisafiyyah
next page →