#motoricskills

3,398 posts

Bongkar mainan lama, kalau dulu cuma matching-in warna aja, kalau sekarang lebih interaktif nanya kenapa kelompok hewan ini disebut mamalia? kenapa belalang, kumbang, semut disebut serangga? dan lain-lain. . #khairaaqila #khaira3yearsold #3y4m #40months #kids #toodler #toodleractivities #practicallife #motoricskills #kurikulumprasekolah #preschoolathome #preschool #montessori #montessoridirumah #montessoriathome #idebermainanak #idebermainanakdirumah #montessoriactivity #montessorikids #montessoritoodler #learnthroughplay #bermainsambilbelajar
Anak ini hobi bgt lihat peta, bisa diam dan anteng lama kalau di hp liatin map. Mungkin karena keseringan liatin mama papanya suka ngecek map kalau mau jalan kemana2 😁😁😁 apa mau ambil jurusan remote sensing dek?? 😊😊😊 . #khairaaqila #khaira3yearsold #3y4m #40months #kids #toodler #toodleractivities #practicallife #motoricskills #kurikulumprasekolah #preschoolathome #preschool #montessori #montessoridirumah #montessoriathome #idebermainanak #idebermainanakdirumah #montessoriactivity #montessorikids #montessoritoodler #learnthroughplay #bermainsambilbelajar
Loading...
So lassen sich die Zeugnisse leichter gestalten😎 Meine Kollegin hat die besten Ideen. Wir mussten nur aufpassen, dass der Laptop nicht baden geht😜und ihr werdet es nicht glauben, meine Stimme ist fast komplett wieder da❤️❤️❤️ Dank euch, GeloRevoice, Isla Med, Ibumetin und viel Salbeitee 👍#marks #pool #holidays #sport #frühling #kreativ #like4like #ootd #gift #work #montessori #flamingo #austrianblogger #school #lehreralltag #morning #1stgrade #kids #art #creative #kidscrafts #diy #motoricskills #artproject #colours #spring #love #vienna #schule
Proud mother of the day! Julian has shown me that he's quite into building blocks. My 18months baby second attempts in making thing from it and this time round is a popsicle ice cream! He said to himself hmm..yummy!😂 First one was an aeroplane which he made last few days but I was so happy n tantrum him with kisses till i miss the change to take a pic of it. So yeah.. here is the popsicle ice cream created by my sweet 18months baby/ toddler Other babies might show interest in other things in a different way so keep on appreciating in what they showing u best. . . . . . . . . . . . . . . #myboy #mylove #babyboy #babyactivity #babyboy #sg50baby #instababy #babygram #lovemybaby #motoricskills #igsg #instalove #creativeskills #toddlerlife #proudmom #bricks #mommysboy #limjunjulian #goodboy #anakpintar #likeforlike #instagood #instasg #instadaily
W niedawno przeprowadzonych badaniach (2014 rok) na grupie zawodników rugby, zbadano wpływ treningu bilateralnego i unilateralnego na szybkość i zręczność. Wyniki wykazały, iż grupa która stosowała trening jednostronny znacznie poprawiła wyniki w stosunku do grupy, która wykonywała trening symetryczny. Jednogłośnie stwierdzono, że połączenie treningu jednostronnego z treningiem plyometrycznym, wydaje się być bardziej skuteczne w przypadku doskonalenia między innymi szybkości i zmiany kierunku ruchu, jednak ćwiczenia bilateralne mają lepsze przełożenie na szybkość na krótkich odcinkach. Tak więc nie bójmy się wprowadzać nowych metod treningowych do naszego planu. #motoricskills #unilateralexercises #workwithathletes #personaltraining #core #stability
🔷Shape Playdoh🔷 Banana lagi senang belajar shape & warna. Dengan playdoh & cetakan shape (Banana pakai mainan shape sorter sebagai cetakan), Mommy ajak Banana untuk membuat berbagai shape 🔶◼️🔵 Membuat shape ini ternyata challenging buat Banana, karena ketika dicetak, harus disesuaikan letak cetakannya, lalu ditekan deh 😊 . . Simple games ini melatih pengenalan anak akan shape, warna, melatih motorik halus anak, kekuatan tangan anak👍 . . #permainanmotorikhalus #belajarwarna #montessori #montessorikids #montessoriathome #montessoridirumah #montessoritoddler #montessorichild #montessorimom #montessoritoys #montessoryactivity #montessoriindonesia #montessoriplay #bermaindirumah #funlearningathome #funlearning #ayomain #idebermain #indonesiamontessori #simpleplayideas #simpleplay #simpleplayfortoddler #motoricplay #motoricskills #mainplaydoh #playdohcreations #belajarbentuk #olabananaid
Snacking Time! Melatih #motoricskills dan #kesabaran selama 1 jam. 😆😄 He peeled and ate >30 edamame. Good job, baby!
WOOD . . . Puji Tuhan tetangga Ceano baik2.. Ada yang jadi carpenter dan Ceano boleh minta kayu2 kecil yang nggak kepake.. Buat disusun jadi gedung atau dijejer kayak gerbong kereta atau lainnya.. Kalo ada yang tajam ujungnya Mamak amplas dulu sedikit.. Besok kalo ada rejeki dan doi udah bosan, Mamak warnain ya biar nggak item semua, biar kayak mainan baru lagi.. Recycle! 🏢🏢🏢 #parenting #babyactivity #toddleractivities #art #artbaby #babyboy #motoricskills #sensoryplay #toddler #homeschool #education #wood #blockwood #recycle #montessoriathome #montessoridirumah #indonesiamontessori #1y10m #22months
Перед садиком нам осталось записаться только к стоматологу, и надеюсь, тема здоровых зубов будет раскрыта полностью😃🙌🏼! А поскольку я, наверное, ещё долго не дам Тимофею самому чистить зубы, пусть пока тренируется на печатном аналоге😅👆🏼. . Кстати, для этой #развивашки_казанчиков ❌ обычные фломастеры не подойдут, ❌перманентный маркет тоже не годится, ✅ зато подойдут маркеры на водной основе, которыми пишут/рисуют на таких белых досках. . И если кому-то нужен шаблон голливудской улыбки, с радостью поделюсь 📩.
Freue mich morgen auf meinen Workshop zum folgenden Thema👩🏽‍🎨 Ich garantiere, dass danach jedes teilnehmende Kind mindestens drei Tiere problemlos zeichnen kann. Oft wird von Talent gesprochen, aber Zeichnen kann trainiert werden! 😉 Nur Mut und Wille! #holidays #sport #frühling #kreativ #like4like #ootd #gift #work #montessori #austrianblogger #school #lehreralltag #morning #1stgrade #kids #art #creative #kidscrafts #diy #motoricskills #artproject #colours #spring #school #decor #story #love #vienna #schule
Finally found something to do: making a bowling alley out of a tennis ball and @justgreenbali used bottles. Jojo spent quite some time experimenting on different bottle formations, techniques for throwing/pushing the tennis ball and working on his aim. He also spent his energy running around collecting the fallen bottles and the balls. Good things often happen after you force the kid to turn off the television. #jojochandra #iamsix #independentplay #pretendplay #pretendbowling #motoricskills #spatialthinking #educationaltoys #imagination
disaat harus menunggu bersama krucil selama 6 jam,cara yg paling gampil just hand my phones over to abyl, but I personally don’t want to rely on technology to entertain my child,so list activities nya to keep abyl entertained while waiting; buku mewarnai ✔️,main di playground hospital ✔️,main i spy with my little eye ✔️,sampe beli lego di bookstore hospital ✔️, ok next when all else fail yup my phone always works for entertainment hahahahaha #keepmykidbussy #learningthroughplay #lego #motoricskills
Macht ihr für eure Kinder Ferienmappen? Auf Wunsch von Eltern habe ich wieder ein paar Übungen zusammengestellt, die die KK machen dürfen, aber nicht müssen. Eine Belohnung gibt es allerdings für diejenigen, die geübt haben 😊 #holidays #sport #frühling #kreativ #like4like #ootd #gift #work #montessori #austrianblogger #school #lehreralltag #morning #1stgrade #kids #art #creative #kidscrafts #diy #motoricskills #artproject #colours #spring #school #decor #story #love #vienna #schule
next page →