#matteliquidlipstick

48,030 posts

selalu busy pergi class, lepastu rushing nak makan and buat assignment lagi, mana ada masa nak touch up semua ni 😭 BUT if korang pakai Tash Matte Liquid Lipstick dari pagi, sampai petang lipstick tu tahan tauuu tak payah nak touch up lagi dah sbb dia fade sikit je waktu makan! Dah la tak kering and warna pun semua lawa2 go grab one for yourselves girls❤️❤️. . 📲 Untuk order, whatsapp 013-7828477 📦 COD area Batu Pahat dan UIA Gombak . #matteliquidlipstick #mattelipstick #sayajualmattelipstick #tashlips #waterproof #batupahat
Semenjak niaga sobella ni bermakna dah ada 16warna lipmatte untuk diri sendiri. Maka kalau pergi KK Mart sekalipun wajiblah calit calit sobella kat bibir. 😘😘 . Pinky Belacan for daily look. Nanti nakgi 7-11 pakai warna lain pulak. Hahaha 😂😂 . RM32 each. postage RM8 📲 Laila 0172361724 #sobellacosmetics #sobellalipstick #lipstickviral #lipstiksobella #sobellasolawa #sobellasocantik #sobellacollection #lipstick #lipmatte #makeup #cosmetics #beauty #liquidlipstick #madaboutmatte #matteliquidlipstick #sayajual #sayajualmacammacam #sayajuallipstick #nakcantik #incredibleibu #followincredibleibu #supportlocal #supportincredibleibu #igseller #trustedseller #onlineseller
😊😊😊Лыбайся веселе,  ждёт тебя прекрасный день😊😊😊 ❗Отмечайте нас в своём аккаунте instagram и получайте скидку 5% на следующий заказ. #kyliejenner #kylie #kylielipkit #birthdayedition #kyliecosmeticsmsk #matteliquidlipstick #mattelip #moscow #cosmetics #косметика #профессиональнаякосметика #декоративнаякосметика #косметикадлялица #москва #мейкап #макияж #помада #жидкаяпомада #карандашдлягуб #матоваяпомада #бьюти
PREORDER BATCH TWO #SHOPLIKESURIBATCH2 20.02.2017 TO 05.03.2017 . ANASTASIA BEVERLY HILLS . MODERN RENAISSANCE PALETTE . RM210.00 not including postage . Postage rm8 SM, RM10 SS . For more information and shades, please go to www.anastasiabeverlyhills.com . WhatsApp 013-3565796 to order. . ETA : end of March . . . #sayajualmekap #sayajualanastasiabeverlyhills #anastasiabeverlyhills #abhmalaysia #anastasiabeverlyhillsmalaysia #instaabh #sayajualbarangoriginal #abhoriginal #glowkitsweets #glowkitsweetmalaysia #glowkitmalaysia #liquidlipstickmalaysia #matteliquidlipstick #mattelipstick #mattelipstickmalaysia #glowkitthatglowmalaysia #lippalettemalaysia #abhlippalette
RACUN GINCU 💄💄💄 Aurabeauty hadir untuk wanita muda yang suka berkelana 👌 Aurabeauty lipscream nah nama itu pasti sebentar lagi bakal diburu semua wanita pecinta gincu 😍aurabeauty lipscream pastinya siap mendarat di bibir 💋 ✔️pigmented ✔️Matte finish ✔️waterproof ✔️transferproof ✔️foodproof Go selfie with aurabeauty lipscream 😍 #jualmakeup #makeup #kosmetik #kosmetikaman #creambpom #creamwajah #creamwajahbpom #creamjerawat #whiteningserum #jualcreamherbal #matteliquidlipstick #mattelipstick #comingsoon #whiteningcream #juallipstik #juallipstick #lipsticklover #jualwhiteningcream #creamwajahaman #facialwash #pembersihwajah #pencerahwajah #makeuplovers #quote #ootd #ootdindo #instapict #instabeauty #beautyindo
RACUN GINCU 💄💄💄 Aurabeauty hadir untuk wanita muda yang suka berkelana 👌 Aurabeauty lipscream nah nama itu pasti sebentar lagi bakal diburu semua wanita pecinta gincu 😍aurabeauty lipscream pastinya siap mendarat di bibir 💋 ✔️pigmented ✔️Matte finish ✔️waterproof ✔️transferproof ✔️foodproof Go selfie with aurabeauty lipscream 😍 #jualmakeup #makeup #kosmetik #kosmetikaman #creambpom #creamwajah #creamwajahbpom #creamjerawat #whiteningserum #jualcreamherbal #matteliquidlipstick #mattelipstick #comingsoon #whiteningcream #juallipstik #juallipstick #lipsticklover #jualwhiteningcream #creamwajahaman #facialwash #pembersihwajah #pencerahwajah #makeuplovers #quote #ootd #ootdindo #instapict #instabeauty #beautyindo
@itsmuaashley ✨ . 💄 @farsalicare Rose Gold Elixir 💄 @kyliecosmetics Lip Liner in "True Brown K" 💄 @kyliecosmetics Matte Liquid Lipstick in "True Brown K" . 🎶 Post Malone - "White Iverson" 🎶 . . . #ItsMUAAshley #LipArt #LipSwatch #LipTutorial #Farsali #RoseGoldElixir #KylieCosmetics #LipLiner #TrueBrownK #MatteLiquidLipstick #TrueBrownK #PostMalone #WhiteIverson
#Repost @micsha_ng with @repostapp ・・・ We are now looking for passionate individual @ business store to be our Stockists & Agent 🤗 Let's generate your income everyday & be part of MICSHA NG Authorised Stockists & Agent. 📱WA +60 16-5218588 nowwww!!!! Low capital and profit up to 40%. Anyone is open to join us 😊😊😊😊😊 . #micshang #mattelipstick #malaypretty #wanitacantik #Glamorous #Dangerous #Luxurious #Generous #Humorous #vitamine #cosmeticsmalaysia #sexy #lipmattebest #lipmattejohor #matteliquidlipstick #stockistswanted #agentwanted #stockist #agent #myowncosmeticline #untung #berniagaonline #onlineshopping #wanted #lipmatte #cosmetics #lipmattemalaysia
{ BRIDAL G L O W } ✨👰🏻 @glamour_by_suzy created this gorgeous look using •bare• with a pop of @kyliecosmetics gloss in 'so cute' #hausofshades
Our lady Boss is wearing Melody #kameliamelody Hey girls! Melody is a medium brown with pink undertones. It's cocoa pink, appearing more brown on lighter skintones and more pink on deeper skintones. How cool is that? 😉 #MermaidMattes are highly pigmented matte lip cremes infused with Argan Oil, Shea Butter and Vitamin E. Our cosmetics are 💯% #crueltyfree #parabenfree 🎉 Affordable price of only RM39 each 📲 Just whatsapp me : 012 525 7033 📮Wed & Fri 5️⃣ pieces for RM195 6️⃣ pieces for RM220 9️⃣ pieces for RM335 #kameliacosmetics #mermaidmattes #mmlc #weekendvibes #madeinmalaysia #arganoil #mattelipcream #mattelipstick #lipcreme #mermaidlife #beautyjunkie #cosmetics #makeupjunkie #crueltyfree #matteliquidlipstick
Cutie mommy of one K' @nok_natpraewa in G01 Come Closer สีชมพูสดใส เหมาะกับทุกสีผิว ทาได้ทุกวัน ไม่มีป่วย! สนใจสอบถาม/สั่งซื้อ 👇🏻 จิ้มลิงค์ใต้ bio ได้เลยค่ะ #GLAM #EverydayGlamour #G01ComeCloser #velvetmatteliquidlipstick #pinklips #ล ิปแมท #ล ิปเนื้อแมท #ล ิปแมทจิ้มจุ่ม #matteliquidlipstick #mattelips #cosmetics #ล ิปแมทคุณภาพเค้าเตอร์แบรนด์ #ล ิปจูบไม่หลุด #ล ิปแมทglam
. #PUREBEAUTIEUZICOSMETIC . ⭐️ UZI Cosmetic ⭐️ Matte Liquid Lipsticks . 💋SCARLET สีแดงนี้ แซ่บมั้ยละคะคู๊ณณณณ . 🎁 890.- . In Stock / พร้อมส่งแล้วจ๊ะ . 💖💖💖💖💖💖💖💖💖 . << Contact Us >> Line: @ PUREBEAUTIE . ⭐️ Link in Bio ⭐️ •••••••••••••••••••••••••••••••• #purebeautie #channa #geekay #scarlet #darin #wood #uzi #uzithailand #uzicosmetic #uzilipstick #uzith #uzibkk #uzivip #uzidistributor #zaaponsale #sbn #matteliquidlipstick #vegancosmetics #jeban #thaibeautyblogger #kwanusa9 #kwanusamanee #thaicosmetic #kwanusa9_ch7fc #kwanuzi #uziพร ้อมส่ง #ร ับตัวแทนจำหน่าย #ผ ู้จัดจำหน่ายรายใหญ่ของประเทศ
next page →