#mattelipstick

834,453 posts

Hari ni maen makeup2.. Ter over lah pulak.. 😅😅 MUA gojess @princess_dhiaa MatteLip by @leandracosmetic @mona_hamon Foundation by Samcitys DTouch Code Mattelip from LeaNdra.. Ada 15 jenis code yang trendy dan menarik. Order/enquiries www.wasap.my/60124272312 #LeaNdra #Lipstick #LipMatte #MuaPenang #Makeupartist #MuaMalaysia #MatteLipstick #LeaNdraMatteLip #LeaNdraCosmeticAndBeauty
Набор для скульптурирования и цветокоррекции лица от Anastasia Beverly Hills Cream Contour Kit #скульпторUSAKOSMETIK 🌺 Палитра очень проста в использовании, содержит 6 оттенков, благодаря которым Вы с легкостью можете корректировать лицо, создать иллюзию более высоких скул, уменьшить лоб, сделать более мягкий подбородок или тонкий нос. Цвета очень легко тушуются и смешиваются между собою🌸 Цена: 4200₽ Для заказа Direct или WhatsApp +7 968 808-84-05📲 #feral #kosmetikausa #moscow #anastasiabeverlyhills #toofaced #makeover #brows #makeup #makeuplove #lipstick #mattelipstick #kosmetik #beauty #palette #toofaced #feral #hudabeauty #lipstick #eyebrows #eyeshadow #originalkosmetik #кометикамосква #косметикаизсша #косметикасша #красота #матовыегубы #хайлайтор #тенидлябровей #тениблескдлягуб #бронзатор
Loading...
Ada banyak pilihan warna untuk dipilih. Rambang mata kan? Semua lawa-lawa. Ia jenis 'matte'. Lipmatte Zhuco ni tak mengeringkan bibir uols tau. Dapat kelulusan KKM. Boleh tengok review di @zhucocosmetics_review atau pun @zhucocosmetics . Lepas tu order dengan saya. Semua warna boleh order. Cuma Macaroon dan Cupcake perlu preorder / ***Update Summer and Smokey out of stock / RM35/pcs Exc pos RM350/10pcs Free Pos / WhatsApp 013-4324121 / #sayagunasayajual #unisainsmalaysia #sayapakaisayajual #universitisainsmalaysia #sayajual #sayajualmurah #locallipstickbrand #zhucocosmetics #zhucolippiematte #highlypigmented #soft #nocrease #crueltyfree #marinaisland #pulaupangkor #sayajual #uitmpuncakalam #uitmseriiskandar #zhuco #matte #mattelipstick #lippiematte #nude #nudematte #nudelipstick #malaysia #universitiutaramalaysia #uum #serimanjung #perak #penang
Velvet Matte Liquid #LipSlick adalah gincu yang sangat selesa dipakai, dengan light texture dan tahan lama! Tidur bangun semula pun belum tentu hilang 😂 Marilah dapatkan #LipSlick andaaa sekarang! Contact 0197307871 😘 #lipslick #nadiassecret #lipslickbynadiaannuar #mattelipstick #lipstickmurah #makeuporiginal #kyliecosmetics #hudabeauty #colourpop #readystockcolourpop #readystock #fashasandha #noradanish #izaraaishah #bretmanrock #codmelaka #melaka #alorgajah
A wise man once said, "you can buy all the make up MAC can make...". So I tried. Its just never enough. New warpaints yo for #facebyjace . PM me for bookings now! #hoarding #makeup #makeupartistry #MAC @maccosmetics #maccosmetics #facebyjace #lips #mattelipstick #mariahcarey #lightful #esteelauder #greatsingaporesale
Mutlu Haftasonları 🎀
Just loving the formula of @nyxcosmetics_australia @nyxcosmetics Nyx Lip Lingerie in 02 Lipli Embellishment. I picked up these @pricelineau #nyxprofessionalmakeup
I just bought unicorn matte lipstick #champagne #rosegold #unicorn #irredescent #mattelipstick #lips #payday 💄
Comelnya Cikgu ni pakai Birthday Edition 😍😍😍 kalau Ada ckgu mcm ni kat sekolah, hari2 semangat murid nak belajar. Hehe, pandai ckgu Ni mix Dusty Berry + Peach Perfect biar nampak natural gitu 👍👍👍 Sobella Lipstick mmg sesuai utk semua, yang banyak cakap ke, banyak makan & minum ke sbb Sobella Ni ✔Tahan lama (kiss proof) ✔Ringan ✔Tidak keringkan bibir ✔Won't darken your lips after wear ✔Senang dicuci (wudhu friendly) ✔NO ALCOHOL, No paraben ✔Mengandungi madu asli yang boleh melembapkan dan merawat bibir. ✔Certified KKM ✔Halal INGREDIENTS:⬇⬇⬇ . 💗Pure Honey Bee Extract 💗Beeswax 💗Bee Venom 💗Vitamin E 💗Argan Oil 💗Shea Butter 💗Collagen Sebarang pertanyaan/nak order, uolls boleh WhatsApp Bella +6011-35165300 #sobellababes #sobellalover #lipstickviral2017 #lipstickviralmalaysia #trending #sayajualmurah #makeuplover #makeupjunkie #lipsticks #lipsticklover #no1inmalaysia #postageworldwide #onlineseller #sobellacosmetics #mattelipstick #halallipstick #halalproduct #makeupevent #makeupkahwin #makeuptunang #lipsticktahanlama #hotsellingproduct #hotsellingitem #thebrownedition #kyliedupe #hudabeautythebrownedition #hudabeautydupe
Hi guys. Selama ni ramai yang WhatsApp saya tanya shade Macaroon dan Cupcake ada tak. Okay guys, sekarang jangan lepaskan peluang. Macaroon dan Cupcake akan sampai tapi kena buat preorder dulu. Stok limited sangat. Siapa cepat dia dapat. Jimat jika beli banyak-banyak. Meh sini WhatsApp saya / RM 35/pcs tak termasuk pos RM 350/10pcs penghantaran percuma / Whatsapp 013-4324121 / #sayagunasayajual #unisainsmalaysia #sayapakaisayajual #universitisainsmalaysia #sayajual #sayajualmurah #locallipstickbrand #zhucocosmetics #zhucolippiematte #highlypigmented #soft #nocrease #crueltyfree #marinaisland #pulaupangkor #sayajual #uitmpuncakalam #uitmseriiskandar #zhuco #matte #mattelipstick #lippiematte #nude #nudematte #nudelipstick #malaysia #universitiutaramalaysia #uum #serimanjung #perak #penang
אני כבר פה 🐱 מתי אתם באים?
next page →