#malaysia

17,821,915 posts

Yuk Giliran kamu yang ngebuktikan selanjutnya. .⭐OPEN ORDER⭐ 📝Mau tambah tinggi 3-20cm ?? 📝Mau langsing 5-15kg ?? 📝Mau tambah berat badan ?? 📝Mau cerah putih seluruh tubuh ?? 📝Mengatasi segala macam penyakit ?? 📝Kapan lg mau merawat diri :) ?? . Alasan memilih produk kita ✔️-BPOM ✔️-Penghargaan internasional ✔️-Aman karna herbal ✔️-Tidak ketergantungan ✔️-HALAL MUI . Yuks... Di order Mumpung Lagi Special PROMO Diskon 20pc & FreeOngkir...😍😍 " TERMURAH " dan DAPATKAN Kelebihan Lainnya Banyak yang "GRATISNYA" loh 😱😱 . Contact us now !!! 📱Pin BB:D5B538A3 📱WA : +6282262182956 Line : gh07896 #jakarta #surabaya #medan #makassar #balikpapan #banjarmasin #bandung #jogja #papua #bali #lombok #semarang #palembang #riau #aceh #batam #padang #singapore #malaysia #brunei #hongkong #herbal #sehat #makan #minum #halal #aman #garansi #jaminan #grosir
TUNIK CAPTIVO BY NINO'S IDR 255.000 reseller 245.000 Tunik cantik bahan linen dengan aksen tumpuk di bagian dada Model pinguin Allsize LD 100 Fit XL std Stok : abu, navy, krem Format pemesanan : nama _ no hp _ alamat lengkap_nama seri pakaian_warna PIN 539D9AB4 , WA 0856.0946.2750, line butik_sisya #olshopmurah #bajumuslimahmurah #bajuhijabers #bajumuslim #bajumurah #setelanmurah #setelanhijab #supplierbaju #gamissyari #celanahijabers #celanamurah #rokmurah #rokhijabers #atasanhijabers #atasanmurah #dress #bajuce #olshopjakarta #singapure #malaysia #hijab #hijaber #hijabi #resellerwelcome #dropship #dropshipper #reseller #trustedseller #recommendedonlineshop #tokoonlinemuslimah
YUKATA BY FUUKA COLLECTION 👘 original JAPAN print dyed 🎌 produk original fuuka memiliki lebih dari 200 jenis motif yukata. produk @fuukashop.indonesia dikirim langsung dari Kyoto Japan. stock tidak tersedia di Indonesia. berbagai macam warna yang menarik bisa kalian dapatkan di @fuukashop.indonesia ღゝ◡╹)ノ♡ silahkan kunjungi web : www.fuukakimono.com/id - www.facebook.com/fuukakimono.id/ - www.instagram.com/fuuka_rental - - - - - - - - - - - - - - - - -- - - - - - - - - - - - - - Detail pict → satu set : [yukata] [obi] [geta] → tinggi : 163cm (bisa disesuaikan) free size fit to XL → garmen lengan : panjang 67cm (diukur dari tengah yukata sampai ujung lengan yukata), lebar lengan 49cm → bahan yukata : cotton → obi : panjang obi 3m / 60cm (obi tergantung stock yg ada, random tetapi tak usah khawatir obi akan disesuaikan dengan warna yukata pilihan anda♡) bahan obi polyester → geta : size 24- 26cm ( pada size geta adalah size jepang, tak usah khawatir geta akan disesuaikan dengan warna yukata pilihan anda♡) FREE ONGKIR IDR Rp 900.000,- (include pajak) *harga bisa berubah tergantung kurs yen yang berlaku. Informasi lebih lanjut hubungi cp ↓ BBM / LINE / WhatsApp ⤵ D03B5542 / lindasptinandriani / 089609331469 Happy shopping with fuukashop.indonesia👘👘👘 #kimono #kimonomurah #kimonomurahmalaysia #kimonomurmer #kimonomurahbanget #kimonoori #kimonooriginal #yukata #jualyukata #yukatamurah #yukatamusimpanas #yukataoriginal #eventjapansby #obi #obimurah #origin #kyoto #japan #sale #salemurah #hits #onlineshopping #sidoarjo #surabaya #nihon #nihonmatsuri #bigsale #jual #saleyukata #malaysia
PRE-ORDER: Stock dijangka tiba pada 26 JANUARI 2017 :) DIY Cube w Corner Rack PLAIN HARGA : RM200 TERMASUK POS SEMENANJUNG MALAYSIA **Jika berminat direct order ke : 0172577262 **Stok pre order ya, hanya yang sabar menunggu sahaja. **Direct hubungi kami (Puan MIRA SURIATI) DETAILS Highlights : Each cube can withstand up to 10kg of weight Convenient and portable Lightweight and waterproof. Useable even after flood. Easy to assemble and dissemble Efficient removal of dust and stains Attractive , fresh and colourful Panel - 58pcs Connector - 55pcs Door - 16pcs Hammer - 1pcs Clothes Hanging Rail - 2pcs Rectangle-5pcs Magnet -16pcs Size : 147*147*37 #bazaarpaknil #bazarpaknil #bazaaronline #bazaarmalaysia #bazaar #bazar #bazarpaknilmurah #bazaronline #malaysia #JualMurah #SayaJualMurah #Almari #AlmariCube #CubeAlmari #CubeWardrobe #WardrobeCube #CuBeMurah #MurahMurah #CubeWardrobeKorean #AlmariMurah
YUKATA BY FUUKA COLLECTION 👘 original JAPAN print dyed 🎌 produk original fuuka memiliki lebih dari 200 jenis motif yukata. produk @fuukashop.indonesia dikirim langsung dari Kyoto Japan. stock tidak tersedia di Indonesia. berbagai macam warna yang menarik bisa kalian dapatkan di @fuukashop.indonesia ღゝ◡╹)ノ♡ silahkan kunjungi web : www.fuukakimono.com/id - www.facebook.com/fuukakimono.id/ - www.instagram.com/fuuka_rental - - - - - - - - - - - - - - - - -- - - - - - - - - - - - - - Detail pict → satu set : [yukata] [obi] [geta] → tinggi : 163cm (bisa disesuaikan) free size fit to XL → garmen lengan : panjang 67cm (diukur dari tengah yukata sampai ujung lengan yukata), lebar lengan 49cm → bahan yukata : cotton → obi : panjang obi 3m / 60cm (obi tergantung stock yg ada, random tetapi tak usah khawatir obi akan disesuaikan dengan warna yukata pilihan anda♡) bahan obi polyester → geta : size 24- 26cm ( pada size geta adalah size jepang, tak usah khawatir geta akan disesuaikan dengan warna yukata pilihan anda♡) FREE ONGKIR IDR Rp 900.000,- (include pajak) *harga bisa berubah tergantung kurs yen yang berlaku. Informasi lebih lanjut hubungi cp ↓ BBM / LINE / WhatsApp ⤵ D03B5542 / lindasptinandriani / 089609331469 Happy shopping with fuukashop.indonesia👘👘👘 #kimono #kimonomurah #kimonomurahmalaysia #kimonomurmer #kimonomurahbanget #kimonoori #kimonooriginal #yukata #jualyukata #yukatamurah #yukatamusimpanas #yukataoriginal #eventjapansby #obi #obimurah #origin #kyoto #japan #sale #salemurah #hits #onlineshopping #sidoarjo #surabaya #nihon #nihonmatsuri #bigsale #jual #saleyukata #malaysia
SABAR DAN SYUKUR. . Terdetik untuk memetik satu firman Allah yang Maha Agung dengan firmanNya yang sempurna. فَاذْكُرُونِي أَذْكُرْكُمْ وَاشْكُرُوا لِي وَلَا تَكْفُرُونِ Maksudnya: Oleh itu ingatlah kamu kepadaKu (dengan mematuhi hukum dan undang-undangKu), supaya Aku membalas kamu dengan kebaikan dan bersyukurlah kamu kepadaKu dan janganlah kamu kufur (akan nikmatKu).[ Al Baqarah 2:152] Bersyukur atas segala kurniaan Allah adalah satu kewajipan. Dengan bersyukurlah akan hadir sifat sabar. Dalam ilmu tasawuf disebutkan bahawa antara syukur dan sabar itu ibarat sayap. Sayap sebelah kanan adalah syukur dan sayap sebelah kiri adalah sabar. . Salah satu cara untuk bersyukur, jom perbanyakkan zikir. . C/p Peringatan untuk diri sendiri juga. #penperfume #pocketperfume #travelperfume #alrehabperfume #arabsaudi #mekah #madinah #malaysia #joho #johorbahru #terapiinstagram #perfume #fragrance #wangi #faizsubri #minyakwangi #7harimencintaiku #rollonperfume #noalchohol
Jangan lupa untuk tonton siaran langsung CJ WOW SHOP jam 10 pagi ini di @tv9malaysia . . Ada produk dan tawaran menarik menanti anda. . Layari www.cjwowshop.com.my atau hubungi 1800-18-0808 untuk membuat pembelian anda. Sekarang, anda juga boleh membeli melalui aplikasi mudah alih CJ WOW SHOP di Google PlayStore dan Apple App Store . #cjwowshop #hidupmestiadawow #wowshop #wow #malaysia #cjo #cjomalaysia #tv3 #ntv7 #8tv #tv9 #tontonmy #tekantekandapat #oap #sale #promotion #buynow #live #liveshow
Sudah bersediakah kita untuk bersara nanti? Menurut artikel dari Retire Well mengatakan kebanyakan rakyat Malaysia mungkin akan menghadapi masalah kewangan bila mencapai umur untuk bersara. . Hubungi Mediwealth Consultancy untuk berbincang lebih lanjut tentang cara persediaan waktu bersara nanti. . http://retirewell.my/dont-ignore-msias-retirement-crisis-says-think-tank/ . #mediwealthconsultancy #retirement #persaraan #kewangan #krisis
☆ WHITE COFFEE COLLAGEN PLUS ☆ ■ Awek muda(lelaki/ perempuan) ■ Membuat harimu lebih segar dari biasa.. ■ Sedap diminum sejuk mahupun panas Khasiat daripada white coffee collagen plus : campuran dua jenis kopi iaitu kopi arabika dengan kopi rabusta dan collagen marine dan ekstract citrus. | ♤ Whatapps sahaja 0132594639 / 0163042828 #kopi #kopiwalet #kopimahkotadewa #kopicappuchino #kopitongkatali #whitecoffeecollagen #kopisawda #kopicampuran #sunnahhasanah #nifabiotech #pelbagaikopi #coffee #shahalam #malaysia #coffeforever #onlineshopmalaysia #kopikhasiat #eveningcoffee #muslimproduk #sepetangkopi #kopisedap #kedaijahitanperuncitdanpemborong #kopicollagen
Mesjid agung bandung Yang mau jalan jakan ke bandung boleh nih mampir k mesjid agung bandung selain tempatnya yg bagus disini pun kita bisa ambil foto dengan tokoh atau karakter animasi...for city tour bandung 430 rb included driver bensin dgn durasi pemakaian max 12 jam More info call wa +6285721981460 #rumahkainbandung #kainsulambandung #pusing2bandung #cuti2bandung #visitbandung #sewakeretabandung #sewakeretamurahbandung #rentcarbandung #keretasewabandung #jomgibandung #yukkebandung #melancong #Bandung #percutian #packagemurahbandung #packagebandung #holidaybandung #perkhidmatan #sewakereta #pelancongan #malaysia #malaysian #rentcarbandung #rentcarmurah #tourbandungmurah #citytourbandung #sewamobilmurah #sewamobilbandung #rentcarbandungmurah #alishaholidaytour #tourbandung
#Repost @superbikemalaya with @repostapp ・・・ #Repost @eizranezra with @repostapp ・・・ Superb wash by a friend, @ady3x . Please visit him at Batu Tiga Shell, daily from 10am - 9pm for a quick & thorough bike wash... beautiful backdrop mural too 😝😝😝 #bmw #hp4 #competitionspec #MALAYSIA
RESTOK BEST SELLER!!! Gs 132 by shiraaz IDR 410.000 reseller 400.000 ready 21 Januari Bahan roberto cavali...resleting depan all size fit to xl ld 104 pjg 144 busui friendly Format pemesanan : nama _ no hp _ alamat lengkap_nama seri pakaian_warna PIN 539D9AB4 , WA 0856.0946.2750, line butik_sisya #olshopmurah #bajumuslimahmurah #bajuhijabers #bajumuslim #bajumurah #setelanmurah #setelanhijab #supplierbaju #gamissyari #celanahijabers #celanamurah #rokmurah #rokhijabers #atasanhijabers #atasanmurah #dress #bajuce #olshopjakarta #singapure #malaysia #hijab #hijaber #hijabi #resellerwelcome #dropship #dropshipper #reseller #trustedseller #recommendedonlineshop #tokoonlinemuslimah
Credit picture to owner. Tag kawan anda yg suka bergaya mcmni 😍 ___________________________ 🍃 Nak tips kecantikkan mudah dan boleh DELETE JERAWAT seawal sehari? Follow @loverabeautytips 💋 @remedyofficial.pj ___________________________ 🔋Powerbank rare dan accessories phone dgn harga yg murah tp berkualiti? Follow @labu.gadget ___________________________ 🌸Nak wangi tp nak murah dan tahan lama? Follow @dexandraofficial.pj #tutorialhijab #hijab #ootdhijab #hijabers #ootd #wideshawl #wideshawlmurah #bajuhijab #bajumurah #hijabista #hijabsolo #hijabstyle #gadisbertudung #sayajualshawl #sayajualtudung #hijabfashion #fashionhijab #hijabworld #hijabista #malaysia #tutorialhijabku
. 🌹 Assalamualaikum DAN selamat pagi 💕 - Mulakan PAGI ANDA dengan senyuman☺️ . Senyum itu kan sedekah 😍 Smile 💕 . Jom ke @afacouture.boutiquecafe Untuk dapatkan Niqab Qibtiyyah exclusive 😘❤️ . =========== . AFA COUTURE BOUTIQUE & CAFE Lokasi :No 38 Tingkat 1, Jalan Cheng Perdana 1/6 Taman Cheng Perdana 75250 Melaka . =========== . #shoppingonline #niqabqibtiyyahexclusive #niqaab #niqabmurah #teamqemiera #ukhwah #ootd #goodmorning #enciksuamimatsalihcelup #7harimencintaiku #peace #qefeedback #malaysia #contest #niqab #bazarpaknil #instalike #love #like4like #terapiinstagram #purdah #malaysia #raziasultan #biarakujadipenunggu #aurainsta #igsokongan #qibtiyyahexclusive
Toner Purebysafiyyahosman yang sesuai untuk semua jenis kulit. Dan toner Purebysafiyyahosman ni memang akan fokus pada kecilkan pori-pori anda! . Niat mula memang nak buat 1jenis toner, tapi superb untuk semua kulit. Maka terjadilah ESA Lavandula Mist Toner. . Toner yang bersifat MERAWAT. Bila kulit kena toner ni, memang zapzupzap kulit kita akan dirawat. . Macam biasa, kena konsisten. Kena rajin. 2x sehari wajib pakai toner. . Sesuai untuk kulit sensitif dan eczema, berminyak & berjerawat juga sesuai untuk kulit kering & mudah jadi iritasi. . Pakai 2pam ja, untuk 1sesi. Sehari kira kita guna 4pam sahaja. Wajib goncang tiap kali nak guna. Pam atas tapak tangan, xyah guna cotton ball, sbb klu guna cotton ball ramai y suka seret-seret dkt kulit. NO. Salah cara tu. . So kalau awak nak fokus untuk kecilkan pori, untuk calmkan kulit awak, untuk segarkan dan buat kulit awak glowing, dalam rutin harian awak, wajib kena ada mist toner Pbyso ok. . Oh! Ada yang tanya ESA apa maksud dia.. Ok itu singkatan dari nama Eli(husband saya), Safiyyah(nama saya) & Adelia (nama anak perempuan kami) = ESA 😁 . Siapa nak sunburn cepat hilang, kulit yang sensitif cepat cool, kulit nampak sihat & paling penting jerawat terus rasa segan nak naik sebab mist toner juga sangat power untuk kick bakteria & anti fungus! . Harga jual : Rm35 Postage : Rm8(sm), Rm12(ss) . Nak kulit sihat, kena cari toner yang tidak berbau logam atau berbau tengit ok. . Online order : +60192662745 . cod /self pickup : area kuala terengganu #milapure #purebysafiyyahosman #naturalskincare #toner #kualaterengganu #chendering #marang #kualaibai #batuburuk #uitmchendering #politeknikkualaterengganu #kolejkomunitikualaterengganu #unisza #malaysia
#Repost @hipster_pomade with @repostapp ・・・ Hye guys ! . Kita nak habaqq sini naaaa yg Hipster Pomade dah travel satu dunia. Admin belanja sikit gambar Museum of Luvre di Paris 😬 . . Be awesome with Hipster Pomade . No. 1 Pomade Brand in Malaysia . Hipster Pomade- Just Be Yourself . Whatsapp 0172993213 . #hipsterpomade #thehipsterpomade #Pomade #pomademalaysia #pomadelokal #justbeyourself #tempatanfest #lokalbrand #supportlocal #malaysia
I support jallikattu #malaysia tamilan #save jallikattu
First batch preorder (18Jan-6Feb 2017) . Colourpop . 🍂 IT'S VINTAGE 🔴RM93 EACH 🔴EXCLUDE POSTAGE . 🔴DELIVERY RM8 SM // RM11 SS. 👀ETA BY MID-END OF MARCH. . 🙅FOR SERIOUS BUYER. PREORDER IS TAKING TIME SO PLEASE HAVE PATIENCE ON THIS. . 📩ORDER BY WHATSAPP ONLY. ❎RESTRICTED FOR CALLS. 📌0145412611. . #sayajualcolourpop #colourpopmalaysia #originalcolourpop #colourpopauthentic #colourpopmurah #malaysia #sayajualmurah
Yay! It's here! Thank you @gemhomemade for these delicious Chinese New Year cookies. Pineapple tart is the fave! Cute packaging too ❤ #homemadegem #chinesenewyearcookies #pineappletarts #CNY2016 #stockedup #local #melbourneeats #melbournefood #cookies #malaysia #handmade #withlove #foodie #foodlover
Dalam usaha mencari apa yang kita impikan ketahuilah bakal ada dan datang kutu-kutu dalam perjalanan kita. Mereka ini lah yang akan mengganggu dan menghasut kita supaya berhenti dari apa yang kita sedang usahakan. . . Jadi pepatah kata " kalau betul kawan kita pakai ferrari, ikut dia. Tapi kalau betul kawan kita gagal dalam hidup dia, maknanya kawan yang ni yang akan bawa kita gagal sama-sama dengan mereka, sebab kawan kita tadi yang jadi kutu-kutu disekeliling kita" . . . ANIQ 014.6113295 #ba360granite #businessacademy360 . . . . . #ukm #uitm #utm #unikl #usim #ump #upm #usm #malaysia #terengganu #pahang #kelantan #johor #selangor #negerisembilan #melaka #kedah #perlis #penang #sarawak #sabah
Reposted from abbasy_islamicdesign Nasihat buat diri ini. Muhasabah diri. Dipersilakan share tanpa minta izin. Ilmu Allah ‎ﷻ atas segalanya. Mari kita berselawat pada Nabi Muhammad ‎ﷺ اَللَّهُمَّ صَلِّ َعلى سيدنا مُحَمَّدٍ وَ عَلَى آِل سيدنا مُحَمَّد #muhasabahbersama #pesanandiriku #abbasyislamicdesign #dakwahislamic #prayforallmuslim #ig_islamic #malaysia A B B A S Y I S L A M I C ™ #EnlightenYou #MuhasabahDiri #KataNasihat #MutiaraKata #Dakwah #Islam
💥💥PROMOSI GONG XI FA CAI 💥💥 . Tawaran2 terbaik dari Gramp's‼️‼️ . 🍊Beli 2 botol 150ml Lavender Odorizer >>> PERCUMA SATU BOTOL 30ML Lavender Odorizer . 🍊🍊Beli 3 BOTOL 150ml Lavender Odorizer >>> PENGHANTARAN PERCUMA . 🍊🍊🍊Beli 5 botol 150ml Lavender Odorizer >>> PERCUMA SATU BOTOL 30ML Lavender Odorizer & PENGHANTARAN PERCUMA . Cepat, cepat order sebelum stok licin! Promosi meletop ni sah dari >> 19 Januari hingga 31 Januari 2017<<
“Sains telah mengajar saya cara untuk mengatasi masalah yang dihadapi dalam kehidupan.” - SI, 16 Tahun lepas, tiga orang pelajar dari Kerian, Perak telah mewakili sekolah mereka di peringkat daerah Pertandingan Inovasi 2016. Rekacipta mereka, sebuah penyejuk mudah alih, berjaya memenangi tempat ketiga! Pencipta-pencipta muda tersebut berkongsi pengalaman mereka dan cita-cita mereka untuk masa hadapan. Baca "Pencipta masa hadapan" di blog kami teachformalaysia.org/blog (link in bio) - Salah seorang guru yang membimbing mereka ialah @ngliyen , Alumna Teach For Malaysia tahun 2015, dan graduan bidang Kejuruteraan Mekanikal dari Universiti Carnegie Mellon, Amerika Syarikat. Sertai program Fellowship kami di teachformalaysia.org/home/apply #EmpoweredTo take on the challenge #pendidikan #education #empower #Malaysia #cikgu #stem #innovation #invention #rekacipta #competition #teachers #students #leaders #changemakers #solutions #nationbuilding #movement #TeachForMalaysia #TFMnorth #Perak #sekolah #school
READY STOCK!!! . 😍 New Arrival 😍 . 💃🏿 Ladies ONLY . 💃🏿 . Size M to XL . . colour: Black, Navy Green, Red . . PRICE: RM90, Original PRICE: RM170 (FREE Postage) PRICE: RM90, Original PRICE: RM170 (FREE Postage) PRICE: RM90, Original PRICE: RM170 (FREE Postage) . . contact us now: 01121530601 . contact us now: 01121530601 . contact us now: 01121530601 . . #bomberjacketmalaysia #bomberjacket #malaysia #sweatshirt #sweatshirtmalaysia #lokal #lokalah #bomberjacketmurah #jacketmurah #bazaarpaknil #sweatshirtmurah #sayajual #sayajualmurah #sweatpants #sweatpantsmurah #jacketshopmy
We bring ya the madness 💃🏻💯👊🏻 #rave #malaysia #kl
READY STOCK!!! . 😍 New Arrival 😍 . 💃🏿 Ladies ONLY . 💃🏿 . Size M to XL . . colour: Black, Navy Green, Red . . PRICE: RM90, Original PRICE: RM170 (FREE Postage) PRICE: RM90, Original PRICE: RM170 (FREE Postage) PRICE: RM90, Original PRICE: RM170 (FREE Postage) . . contact us now: 01121530601 . contact us now: 01121530601 . contact us now: 01121530601 . . #bomberjacketmalaysia #bomberjacket #malaysia #sweatshirt #sweatshirtmalaysia #lokal #lokalah #bomberjacketmurah #jacketmurah #bazaarpaknil #sweatshirtmurah #sayajual #sayajualmurah #sweatpants #sweatpantsmurah #jacketshopmy
Alternative Press says "19. From their first new release in 20 years, “Alvarado”—Big Mother Gig’s new single—has a new video." - check it out here: http://www.altpress.com/…/21_things_you_need_to_know_tha…/P1 #bigmothergig #indierock #alternativerock #milwaukeerocks #music #alvarado #losangeles #malaysia #milwaukee #90s #alternativepress @altpress
READY STOCK!!! . 😍 New Arrival 😍 . 💃🏿 Ladies ONLY . 💃🏿 . Size M to XL . . colour: Black, Navy Green, Red . . PRICE: RM90, Original PRICE: RM170 (FREE Postage) PRICE: RM90, Original PRICE: RM170 (FREE Postage) PRICE: RM90, Original PRICE: RM170 (FREE Postage) . . contact us now: 01121530601 . contact us now: 01121530601 . contact us now: 01121530601 . . #bomberjacketmalaysia #bomberjacket #malaysia #sweatshirt #sweatshirtmalaysia #lokal #lokalah #bomberjacketmurah #jacketmurah #bazaarpaknil #sweatshirtmurah #sayajual #sayajualmurah #sweatpants #sweatpantsmurah #jacketshopmy
RAHASIA TINGGI Dapatkan Disini! SATU RAHASIA SEDERHANA. Bagaimana Cara Tambah Tinggi Badan Anda HINGGA 3 - 15 CM Bahkan LEBIH Hanya Dalam Beberapa Minggu ?Usia Di Bawah 30 Tahun Bisa Tambah Tinggi Lagi, Bebas Resiko, Tanpa Efek Samping, Dan Tanpa Menggunakan Alat, Program Peninggi Terbaik & Tercepat, Dengan Tingkat Keberhasilan 99,9 Pernahkah anda merasakan minder karena tinggi badan anda yang kurang dan menjadi bahan ejekan dan olok-olokan teman-teman anda? Apakah anda seorang yang selalu ditolak di berbagai perusahaan tempat anda melamar pekerjaan hanya karena tinggi badan anda tidak memenuhi syarat minimal yang ditentukan? Apakah anda sudah mencoba menambah tinggi badan dengan cara menggunakan alat-alat peninggi badan atau mengkonsumsi suplemen yg terkenal di televisi namun tetap saja tinggi anda tidak bertambah? Apakah anda ingin meninggikan badan 3 cm s/d 15cm meski sudah berusia 30 tahun? Bila salah satu saja pertanyaan diatas, atau kesemuanya anda menjawab ""YA"", maka anda sudah berada di tempat yang tepat untu menemukan solusinya YUK ORDER MUMPUNG LAGI DISKON 😍 KONSULTASI GRATIS ! 🍃 FREE ONGKIR SELURUH INDONESIA 🚚 PEMBAYARAN VIA : (BCA - BNI - MANDIRI - WESTERNUNION) PENGIRIMAN : (INDONESIA - MALAYSIA - SINGAPORE - BRUNEI- DLL ) CONTACT US NOW 📲 WHATSAPP:087886716660 📲BLACKBERRY : 5cd97e0b #bodyheight #peninggi #tiens #herbal #terjamin #terpercaya #artis #warkopdki #pemutih #pelangsing #health #malaysia #strngrrr #fitnessmodel #fitnessaddict #fitspo #ayutingting92 #aliandooo #jktgo #feby_e #photooftheday #health #healthy #ootd #healthychoices #active #ngakakkocak #motivation #instagood #iphoneonly #lifestyle
👫💚✌️ Бог войны и любви? Эмм... но кто сказал, что на войне нет места для любви 😀💞 #godoflove #instagirl #traveling #malaysia #yo
☝Preorder till 22/01: RM75 WM / RM80 EM (price adjustment might occur) Gu9udan - Act 1. The Little Mermaid Package: CD, Photobook, Photocard Version: Korea Release Date: 28/06/2016 Weight: 500g Price: RM 75.00 / RM 80.00 EM Details: Track List: 01. Wonderland  02. 구름 위로  03. Good Boy  04. 일기 (Diary)  05. Maybe Tomorrow  06. Wonderland (Inst.) . . ✔PREORDER till 22 January 2017 ✔ETA: 7-21 working days after preorder closed ✔All items are original and imported from South Korea & Japan ✔All the album sold by us are counted by HANTEO & ORICON CHART . . 👉 WHATSAPP: 0194576914 . . #kpop #gu9udan #malaysia #sayajualalbumkpop #gugudanbyyouaholicgirls
YUKATA BY FUUKA COLLECTION 👘 original JAPAN print dyed 🎌 produk original fuuka memiliki lebih dari 200 jenis motif yukata. produk @fuukashop.indonesia dikirim langsung dari Kyoto Japan. stock tidak tersedia di Indonesia. berbagai macam warna yang menarik bisa kalian dapatkan di @fuukashop.indonesia ღゝ◡╹)ノ♡ silahkan kunjungi web : www.fuukakimono.com/id - www.facebook.com/fuukakimono.id/ - www.instagram.com/fuuka_rental - - - - - - - - - - - - - - - - -- - - - - - - - - - - - - - Detail pict → satu set : [yukata] [obi] [geta] → tinggi : 163cm (bisa disesuaikan) free size fit to XL → garmen lengan : panjang 67cm (diukur dari tengah yukata sampai ujung lengan yukata), lebar lengan 49cm → bahan yukata : cotton → obi : panjang obi 3m / 60cm (obi tergantung stock yg ada, random tetapi tak usah khawatir obi akan disesuaikan dengan warna yukata pilihan anda♡) bahan obi polyester → geta : size 24- 26cm ( pada size geta adalah size jepang, tak usah khawatir geta akan disesuaikan dengan warna yukata pilihan anda♡) FREE ONGKIR IDR Rp 900.000,- (include pajak) *harga bisa berubah tergantung kurs yen yang berlaku. Informasi lebih lanjut hubungi cp ↓ BBM / LINE / WhatsApp ⤵ D03B5542 / lindasptinandriani / 089609331469 Happy shopping with fuukashop.indonesia👘👘👘 #kimono #kimonomurah #kimonomurahmalaysia #kimonomurmer #kimonomurahbanget #kimonoori #kimonooriginal #yukata #jualyukata #yukatamurah #yukatamusimpanas #yukataoriginal #eventjapansby #obi #obimurah #origin #kyoto #japan #sale #salemurah #hits #onlineshopping #sidoarjo #surabaya #nihon #nihonmatsuri #bigsale #jual #saleyukata #malaysia
DON'T MISS OUT!!! ******************** Every Day is a "Deal that's a Steal"... ********************* Minimalist Personality Watch...FREE *****With $20 purchase****** ***TODAY ONLY 1/18/17**** 💯💯💯💯💯Code "freeh" 💴💵💵💴💴💵💵💴💴💵 Shop royaltyaccessory.com ***************************** #primewayoflife #yacht #goals #mercedes #amg #bedroomdecor #cozy #gorilla #pencils #artwith #entrepreneur #usahawanmuda #businessman #selfmademillionaires #geny #dream #business #empirelegacy #malaysia #menwithclass #class #classy #ootd #menswear #fashion #mensfashionreview #streetfashion #dapper #themenclub #menfashionpost
YUKATA BY FUUKA COLLECTION 👘 original JAPAN print dyed 🎌 produk original fuuka memiliki lebih dari 200 jenis motif yukata. produk @fuukashop.indonesia dikirim langsung dari Kyoto Japan. stock tidak tersedia di Indonesia. berbagai macam warna yang menarik bisa kalian dapatkan di @fuukashop.indonesia ღゝ◡╹)ノ♡ silahkan kunjungi web : www.fuukakimono.com/id - www.facebook.com/fuukakimono.id/ - www.instagram.com/fuuka_rental - - - - - - - - - - - - - - - - -- - - - - - - - - - - - - - Detail pict → satu set : [yukata] [obi] [geta] → tinggi : 163cm (bisa disesuaikan) free size fit to XL → garmen lengan : panjang 67cm (diukur dari tengah yukata sampai ujung lengan yukata), lebar lengan 49cm → bahan yukata : cotton → obi : panjang obi 3m / 60cm (obi tergantung stock yg ada, random tetapi tak usah khawatir obi akan disesuaikan dengan warna yukata pilihan anda♡) bahan obi polyester → geta : size 24- 26cm ( pada size geta adalah size jepang, tak usah khawatir geta akan disesuaikan dengan warna yukata pilihan anda♡) FREE ONGKIR IDR Rp 900.000,- (include pajak) *harga bisa berubah tergantung kurs yen yang berlaku. Informasi lebih lanjut hubungi cp ↓ BBM / LINE / WhatsApp ⤵ D03B5542 / lindasptinandriani / 089609331469 Happy shopping with fuukashop.indonesia👘👘👘 #kimono #kimonomurah #kimonomurahmalaysia #kimonomurmer #kimonomurahbanget #kimonoori #kimonooriginal #yukata #jualyukata #yukatamurah #yukatamusimpanas #yukataoriginal #eventjapansby #obi #obimurah #origin #kyoto #japan #sale #salemurah #hits #onlineshopping #sidoarjo #surabaya #nihon #nihonmatsuri #bigsale #jual #saleyukata #malaysia
Assalammulaikum and Good Morning bradaa and sistarr. . Find your new hairstyle with THE HIPSTER POMADE . NEW UPDATE Must have HERO POMADE by Hipsterpomade. A new formula with premium quality and the orange 🍊 smells. . Price:Rm45 volume:100gram Power: Extra Strong Hold strong 💪 Texture:smooth and washable Type:waterbased 💦 #heropomade #hipsterpomade #pomadeshop #pomadenilai #hpstermalaysia #nilai #salak #sepang #uptownnilai #downtownnilai #hairgroming #hairproduct #men #menhealthy #brunei #singapore #malaysia #indonesia #pomadelokal
The kaffir invader,Jww Birch assassination 🔥 Quran (2:191-193) "And kill themwherever you find them, and turnthem out from where they have turned you out. And Al-Fitnah [disbelief] is worse than killing... but if they desist, then lo! Allah is forgiving and merciful. #Islam #Mujahideen #Quran #Jihad #MalayAssassin #BritishColonial #Tyranny #Crusader #kaffir #jwwbirch #datomaharajalela #peraksultanate #kesultananperak #malayhistory #sejarahmelayu #assassin #Malayweaponry #senjatamelayu #Melayu #Malays #Perak #PasirSalak #Parang #Malaysia #asia #말레이시아 #マレーシア #馬來西亞 #말레이 #マレー語
🎀 S t r i pe S e t 🎀 RM 50 Add on SM RM8 SS RM12 B l o u s e MATERIAL Cotton Moss Crepe Shoulder 15" Bust 39" Front Lenght 25.5" Back Lenght 27" Arm hole 18" Sleeve Lenght 22" P a l a z z o Free Size fit till XL #instafashion #instafamous #instagram #instagramers #bazaarpaknil #sayajual #palazzo #blouse #dressupgirls #dressup #barangpanas #ikutcarakita #malaysian #malaysia #instahotstuff #hotstuff #instacute
YUKATA BY FUUKA COLLECTION 👘 original JAPAN print dyed 🎌 produk original fuuka memiliki lebih dari 200 jenis motif yukata. produk @fuukashop.indonesia dikirim langsung dari Kyoto Japan. stock tidak tersedia di Indonesia. berbagai macam warna yang menarik bisa kalian dapatkan di @fuukashop.indonesia ღゝ◡╹)ノ♡ silahkan kunjungi web : www.fuukakimono.com/id - www.facebook.com/fuukakimono.id/ - www.instagram.com/fuuka_rental - - - - - - - - - - - - - - - - -- - - - - - - - - - - - - - Detail pict → satu set : [yukata] [obi] [geta] → tinggi : 163cm (bisa disesuaikan) free size fit to XL → garmen lengan : panjang 67cm (diukur dari tengah yukata sampai ujung lengan yukata), lebar lengan 49cm → bahan yukata : cotton → obi : panjang obi 3m / 60cm (obi tergantung stock yg ada, random tetapi tak usah khawatir obi akan disesuaikan dengan warna yukata pilihan anda♡) bahan obi polyester → geta : size 24- 26cm ( pada size geta adalah size jepang, tak usah khawatir geta akan disesuaikan dengan warna yukata pilihan anda♡) FREE ONGKIR IDR Rp 900.000,- (include pajak) *harga bisa berubah tergantung kurs yen yang berlaku. Informasi lebih lanjut hubungi cp ↓ BBM / LINE / WhatsApp ⤵ D03B5542 / lindasptinandriani / 089609331469 Happy shopping with fuukashop.indonesia👘👘👘 #kimono #kimonomurah #kimonomurahmalaysia #kimonomurmer #kimonomurahbanget #kimonoori #kimonooriginal #yukata #jualyukata #yukatamurah #yukatamusimpanas #yukataoriginal #eventjapansby #obi #obimurah #origin #kyoto #japan #sale #salemurah #hits #onlineshopping #sidoarjo #surabaya #nihon #nihonmatsuri #bigsale #jual #saleyukata #malaysia
next page →