#makeupmalaysiamurah

31,553 posts

Loading...
Good Night to all gojes dearies 💕 Saja admin nak share video tutorial pemakaian #pipipink untuk korang semua tengok tau 😘 . Nak lebih jelas? Jom try #pipipink segera sebab korang boleh feel sendiri macam mana bestnya apply #pipipink ni kat pipi korang tu tau, so In Love sangat tau !! 😍😍 . Benefit? . 🌸 Tak Melekit/berminyak . 🌸 Long Lasting after use . 🌸 Natural dewy pinkish . 🌸 Vitamin for your skin . 🌸 1 stick (2-3 bulan) . Wooww ! Sumpah sangat BERBALOI ‼️ kot kot nak pakai time raya nanti ke kan dah boleh start beli dari sekarang tau sebab promosi boleh tamat bila-bila masa saja uollss 📢📢📢 . Mehh cepat Dm/Whatsapp admin lelajuu untuk details 📲014-237 3204 💋 . #makeupmalaysia #barangrare #bazaronline #barangonline #sayajualmurah #makeupmalaysiamurah
next page →