#makeupmalaysiamurah

33,231 posts

Loading...
RCMA No Color Powder - 3oz . Pre Order until 8th July . Taking limited units only . Whatsapp 0178971268 to order. No DM as I might miss out . For more shades/swatches/product information, kindly browse through www.beautylish.com Pic credits to owner #sayajual #sayajualmurah #sayajualmakeup #makeupmurah #makeupmalaysiamurah #rcmanocolorpowder #rcmapowdermalaysia #rcmamalaysia #rcmapowder #blincocico #preorder #beautylish #igmalaysia #makeupjunkie #rcmanocolorpowdermurah #mua #muamalaysia #muakl #muaselangor #muapenang #muaterengganu #muaperak #muasabah #muamalaysia #muajohor #muajohorbahru #muakedah #muaperlis #muaperliskedahpenang
#CBBLIPS #CBBUBL 🐰 . 🌸 Ultra Blotted Lip : Double Scoop. 🌸 RM 38. . ✈ ETA : 2-6 weeks 📫 Postage fee : RM 8 SM // RM 11 SS ✨ FREE POSTAGE for purchases of 5 items or more . . . . . . #colourpop #sayajualcolourpop #colourpopmalaysia #colourpoporiginal #sayajualmakeup #makeupmalaysia #makeupmurah #makeupmalaysiamurah #makeupmurahmalaysia #makeuporiginal #makeuporiginalmalaysia #sayajualmakeuporiginal
#CBBLIPS #CBBUBL 🐰 . 🌸 Ultra Blotted Lip : Doozy. 🌸 RM 38. . ✈ ETA : 2-6 weeks 📫 Postage fee : RM 8 SM // RM 11 SS ✨ FREE POSTAGE for purchases of 5 items or more . . . . . . #colourpop #sayajualcolourpop #colourpopmalaysia #colourpoporiginal #sayajualmakeup #makeupmalaysia #makeupmurah #makeupmalaysiamurah #makeupmurahmalaysia #makeuporiginal #makeuporiginalmalaysia #sayajualmakeuporiginal
🐰🐰🐰 These babies are now open for preorder ! DM/Tele me fast to secure yours now !!! . ✈ ETA : 2-6 weeks 📫 Postage fee : RM 8 SM // RM 11 SS ✨ FREE POSTAGE for purchases of 5 items or more . . . . . . #colourpop #sayajualcolourpop #colourpopmalaysia #colourpoporiginal #sayajualmakeup #makeupmalaysia #makeupmurah #makeupmalaysiamurah #makeupmurahmalaysia #makeuporiginal #makeuporiginalmalaysia #sayajualmakeuporiginal
Kenapa #DqueenFoundation ni best sesangat? . ✔ Formula rose oil dan vitamin e yang mampu merawat masalah kulit ✔ tidak bercapuk ✔ texture yang ringan dan senang rata ✔ sesuai dengan semua warna kulit . Harga cuma Rm 49.90 sahaja!
Katanya, jerawat dah kecut lepas sapu #DqueenFoundation 😍 Erm, formula rose oil dan vitamin e tu memang berkesan lah
Intake AGENT dan DROPSHIP masih dibuka yaa! Kalau awak nak buat duit geli geli dengan #DqueenFoundation terus inbox yaa Pssttt! Team dropship CikVia sekarang ni dah berkurang sebab depa dah grab status leader 😱
Nars lipmatte 1set rm28 😍😍 Pos rm7sm rm12ss . Murah je 1set tau bkn 1pcs Yg penting lipmatte ni sbji mcm original,die xmelekit pon,klu korang duduk krai blh dtg kedai akk n test sdri 😹 . Spe nk wasp 0195811125 . . . #narslipmatte #narslipstick #narslipset #makeupbybellaz #makeupmalaysiamurah #pemborongmakeupmalaysia #kualakraikelantan
CANTIK X GAMBAR NI? . . Cuba Like sikit kalau cantik. Hehe, korang tahu tak punya susah nak ambik gambar ni? . . Ni Natural tau, bukan edit computer. Nak Belajar macam mana? PM tepi. Hehe. . . #Moncherieperfume #moncherie #perfumemurah #perfumemalaysia #perfumebranded #makeupmalaysia #makeupmalaysiamurah #tudungmurah #tudungbawal #tudunglabuh #innersnowcap #vsco #vscomalaysia #stokis #agent #dropship #murah #raya #aidilfitri2017 #selamathariraya
CANTIK X GAMBAR NI? . . Cuba Like sikit kalau cantik. Hehe, korang tahu tak punya susah nak ambik gambar ni? . . Ni Natural tau, bukan edit computer. Nak Belajar macam mana? PM tepi. Hehe. . . #Moncherieperfume #moncherie #perfumemurah #perfumemalaysia #perfumebranded #makeupmalaysia #makeupmalaysiamurah #tudungmurah #tudungbawal #tudunglabuh #innersnowcap #vsco #vscomalaysia #stokis #agent #dropship #murah #raya #aidilfitri2017 #selamathariraya
CANTIK X GAMBAR NI? . . Cuba Like sikit kalau cantik. Hehe, korang tahu tak punya susah nak ambik gambar ni? . . Ni Natural tau, bukan edit computer. Nak Belajar macam mana? PM tepi. Hehe. . . #Moncherieperfume #moncherie #perfumemurah #perfumemalaysia #perfumebranded #makeupmalaysia #makeupmalaysiamurah #tudungmurah #tudungbawal #tudunglabuh #innersnowcap #vsco #vscomalaysia #stokis #agent #dropship #murah #raya #aidilfitri2017 #selamathariraya
next page →