#makeupmalaysia

274,999 posts

Assalammualaikum and Selamat Pagi smua... . Okay pagi ni nak share with you alls a video!! See!! Syatilla Melvin pun dah jadi user #dyxybccream ! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Berminat? Jom lah try! Tak rugi punyaa... Sure makin jatuh cinta!! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Jom whatsapp kita lelaju sebelum habis kena sapuuu ๐Ÿ“ฒ0126700221๐Ÿ’• #bccreambydyana #dyxyfacemistgreentea #dyxybrush #TeamMeeja #sayajualfounfation #foundation #foundationmalaysia #dyxybccream #dyxygreenteafacemist #produkkecantikan #makeupmalaysia #makeupartismalaysia
Assalamualaikum.. Selamat pagi! ๐ŸŒปBerseri-seri customer akak pakai ๐Ÿ’„Affection pagi2 ni.. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ #sugarbelle #sugarbellelipstick #sugarbellelipcream #sugarbellecosmetic #sblipmatte #makeupmalaysia
/ ANNOUNCEMENT / All items here are all the way from @realtechniques and their authorized resellers like @iherb and more ! Shop with trust ๐Ÿ˜‰ Happy shopping ! ๐Ÿ’ฐ / #realtechniquesmalaysia #muamalaysia #nyxmalaysia #makeupmalaysia #makeupbrushmalaysia #sayajual #bazaarpaknil #sigmamalaysia #brusheggmalaysia #colourpopmalaysia #morphemalaysia #makeuprevolutionmalaysia #elfmalaysia #kyliemalaysia #wetnwildmalaysia
MARYKAY PERFECTING CONCEALER + UNDEREYE CORRECTOR๐Ÿ˜ . It is the latest concealer from Mary Kay ! And the effect of this concealer on my skin is soo amazinggg!!! . Paling best tentang concealer ni ia dapat menutup cela yang masih tidak dapat ditutup dengan foundation! . . Ada lingkaran gelap bawah mata...? jgn risau just dap dap kan jer concealer ni bwh mata anda utk kelihatan lebih fresh dan jelita๐Ÿ˜ . . Tompok2 merah, bintik2 hitam juga boleh disembunyikan dengan mudah! Ia juga boleh dijadikan highlight di kawasan seperti atas tulang hidung utk menyerlahkan lagi kawasan itu . Ia dipakai bersama foundation untuk mendapatkan hasil yang lebih sempurna & flawless๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . . Ain 014 6165823 Your Trusted Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia Mary kay muar, n9 & melaka #marykaymalaysia #marykaymuar #marykayskincare #skincareselamat #skincaremalaysia #sayajualskincare #makeupmalaysia #flawlessskin #kulitkusam #muar #skinvigoratebrush #kingcoco #likeforfollow #followforfollow #sayajualsayapakai #produkkecantikan #kulitcantik #melacep #timewise #foundation #loosepowder #mkmen #botanicaleffect #botanicalproduct #waterbaseproduct #botanicaleffectevo #lipstick #primer #foundationprimer #eyeprimer
Penangan Elysian #treatmentmattelipcream Memang terbukti berkesan untuk merawat bibir kering, bibir yang gelap dan kelupas. Nampak tak perbezaan bibir dia sebelum ni nampak gelap dan kering tapi selepas guna Elysian #treatmentmattelipcream bibir nampak halus pinkis2 mungil je ๐Ÿ˜Š . Selamat tinggal bihir hitam dan gelap Nak cantik ingat Elysian, Makeup & Merawat Dijamin Halal dan Berkesan ๐Ÿ˜Š . Whatsapp ๐Ÿ“ฒ 01115797831 #feedbackelysian #elysiantreatmentmattelipcream #lipmattetreatment #merawatbibir #bibirlembab #bibirmerah #halal #makeup #makeupmalaysia #muamalaysia #cosmeticsmalaysia #Elysianbalakong #elysianserikembangan #Elysianbeauty #teamelysian #sayapakaisayajual #sayajuallipmatte #hargamampumilik #lokalah #malaysiaonlineshopping
New Semi-Matte Finish โœจ CODE : RICH TRUFFLE . ๐Ÿ’„ Formula gel yang ringan memberikan pengolesan yang lancar dan meninggalkan bibir berasa lembut. ๐Ÿ’„ Dengan penggunaan "Teknologi Cushion Matrik" terkini, gincu ini mengandungi mikrosfera silika yang amat kecil agar dapat menerap dan mengekalkan warna pada permukaan bibir. ๐Ÿ’„ Dirumus utk menawarkan kesan fokus lembut untuk mengaburi tampilan kecelaan kecil pada bibir. ๐Ÿ’„ Mengandungi minyak bunga matahari dan ester jojoba untuk melembabkan bibir. ๐Ÿ’„ 'Tingkap Lut Sinar' pada penutup gincu membolehkan anda mencari rona semi-matte dgn mudah. . Berminat? Hubungi saya segera Ain 0145190322 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia #marykay ย #marykayterengganu ย #marykaymalaysia ย #marykaymakeup #marykayproducts ย #marykaybeautyconsultant #marykaylipstick ย #lipstick ย #mattelipstick ย #makeup #mua ย #sayanakcantik ย #beautiful ย #woman ย #ootd #makeupmalaysia ย #makeuporiginal
next page →