#liquidmatte

33,711 posts

New arrival! ✨ MAC Cosmetics Kabuki Magic in Fallen Angel 💄Get it here for only 1,300php 💖 #beautyandblissph #maccosmetics #liquidlipstick #liquidmatte
Assalamualaikum . Fever Glam sekarang dah dikenali ramai..semua feedback lipmatte memuji dan selesa ,texture best ringan.😍😍 . Kualiti bertaraf international lagi...harga lipmatte fever Glam sangat2 murah tau jika dibandingkan dengan kualitinya.Tahan sepanjang hari,hanya sekali pakai tak perlu touch up dah..jimat masa korang kan. . Ada 6 warna ye..boleh pilih di pic bawah nanti.semua warna sesuai dengan skin Asia..tak perlu risau😊💋 . Harga : Rm36 Ada free gift Beli 6 free postage . 📱0174682260 . #Feverglam #Feverglambff #Feverglamliquidmatte #Stila #Liquidmattelipstick #Lipmatte #Liquidmatte #Feverglammurah #mua #sayajualmurah #Lofattah #Sayajuallipstick #murah #Muapenang #Hargaekonomi #Lipmattemalaysia #Politeknik #usm #uum
Last arrival of Colourpop Cosmetics for the 2nd batch! 🌹💄Thank you, ladies! ✨ #beautyandblissph #colourpopcosmetics #liquidmatte #liquidlipstick #minis #lipbundle #fullset #singles
KYLIE LIQUID LIPSTICK BIRTHDAY EDITION . Lets grab set kylie lipstick ..ade 2 set pilihan color.. N combination colors yg very nice😉 . Rm30 only . 🏩Lokasi butik: 2 lot dr oldtown cheng yg blkang tesco cheng tu.. Nmpak pintu pink naek terus(atas kedai music🎼) . #pondokmerahjambu #pmjlovers #vendorboutique #vendorbutikmelaka #liquidmatte #kylieliquidmatte #kylieliquidmattemurah #kylieliquidmattemelaka #kylielipstickandlipliner #uitmbandaraya #uitmlendu #utem #kolejkomunitibukitberuang #adtecmelaka #mmumelaka #kuim #gegaumelakagegau
💋Absolute Matte Lip Cream💋 . 💄Formulasi terbaru & lebih baik 💄100% matte 💄tahan lama 💄mengandungi Argan oil yg dapat memelihara bibir dari kekeringan 💄Texture pekat tapi ringan & wangi 💄5 pilihan warna menawan (Affection, Charisma, Grace, Lust, Summer) . 💰RM 59 . 📲0132308301 Mira . #sayajualsugarbellecosmetics #sugarbellecosmetics #sugarbelle #sugarbelleagent #sugarbelleagentN9 #sugarbellestars #ruangrezekihanania #bazaarpaknil #mekap #mekapmesrawudhu #makeup #lipmatte #mattelips #mattelipcream #lipcreamarganoil #lipcreammatte #liquidmatte #gelmatte
Bg admin semua color cantik tapi mana satu pilihan hati uolls? . #lipmatte #lip #lipmattemurah #feverglam #feverglambff #bibirglammereciks
Bg admin semua color cantik tapi mana satu pilihan hati uolls? . #lipmatte #lip #lipmattemurah #feverglam #feverglambff #bibirglammereciks
Bg admin semua color cantik tapi mana satu pilihan hati uolls? . #lipmatte #lip #lipmattemurah #feverglam #feverglambff #bibirglammereciks
Spectrum brush still available ya guys🌸 tak banyak dah stock yg tinggal mmg laku kerasss brushes ni💞 every purchase akan dapat beg mcm dalam gambar tu tau❤️ . . RM65 exclude postage . . Whatsapp 0195552449 to order #doselipstick #dropshipneeded #dosemurah #toofacechocolatebar #brushmurah #brushcantik #bazarpaknil #blusherodbo #spectrumbrush #liquidmatte #lipstickmurah #toofacedmelted #nyxmurah #nyxsoftmattelipcream #nyxlingerie #sleekmattememurah #colorpopmurah #uitmpp #ptss #kkbm
Amy nak kumpul ramai2 MERMAID di #SARAWAK ! Area #mirisarawak boleh meet-up di Parking Boulevard. Untuk luar dari #MIRI Amy boleh pos. Add RM8 je untuk postage 😘 . #mermaidmattes #malaysiabrand #liquidmatte #halalcosmetics #muamalaysia #muamiri #muasarawak #mermaidmattesbyamymie #BINTULU #SIBU #MUKAH #KUCHING
Nothing like a good Pink Lip 😍 "Dolce" by @anastasiabeverlyhills Double tap if you want to see more @anastasiabeverlyhills Liquid Lipsticks 😍💋 #anastasiabeverlyhills #abhcosmetics #norvina
next page →