#lipstickmurah

372,817 posts

SUPER BESTSELLER 😍😍😍😍😍😍😍 50RB /pc (ISI 2 LIPCREAM& LINER) πŸ’• 100% MATTE
SUPER BESTSELLER 😍😍😍😍😍😍😍 50RB /pc (ISI 2 LIPCREAM& LINER) πŸ’• 100% MATTE
SUPER BESTSELLER 😍😍😍😍😍😍😍 50RB /pc (ISI 2 LIPCREAM& LINER) πŸ’• 100% MATTE
GO FOLLOW @lippensetip AKRILIK LIPSTIK 12 KOTAK Rp 50.000 Kotak Lipstick atau Kosmetik dengan bahan Akrilik Tebal buat sissy yg punya koleksi lipstick harus punya ini agar lipstick kamu tersimpan rapi . #akriliklipstik #akrilikmurah #akrilikkosmetik #jualakrilik #akrilikmakeup #jualakrilikmurah #lipstikmurah #lipstickmurah #kosmetikmurah #kosmetikbandung #hudabeautymurah #kylieindo #kylielipkitmurah #kissproofmurah #kissproofbandung #codbandung #gojekbandung @RepostIt_app @RepostIt_app
Kakak kerja opis ni happy sgt dapat Amoura pink thing. Bibir gelap kulit gelap tak de masalah 😊😊😊 Hai you all. Tq sebab sudi jenguk sini.😘 . Harga Asal RM49 RM39 je selepas diskaun RM10. Siap dpt free gift. Beli banyak lg banyak freegift. Yang ni kena tanya..apa yg latest. Sebab ahkak memang selalu cari freegift best untuk sisthursssss πŸ˜‚ Amacam? Berminat? Kalau berminat tengokΒ  bawah yaaa πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ . Amoura Matte Liquid Lipstick . Kelebihan Amoura Cosmetics Matte Liquid Lipstick πŸ’‹ . Datang dalam 7 color menawan . πŸ’„Dusty Rose πŸ’„Mulberry πŸ’„Naturally Nude πŸ’„Velvet Red πŸ’„Brown Fox πŸ’„Coralista πŸ’„Pink Thing (coming soon) . πŸ’‹ Lip CreamΒ mesra Wudhu, senang nak remove, guna wetwipes je. . πŸ’‹ AdaΒ Collagen & Shea Butter, ada SPF 6 semulajadi, tak mengeringkan & menggelapkan bibir . πŸ’‹ Tanpa bahan kimia merbahaya, lulus KKM, sudah tentu selamat . πŸ’‹ Tekstur Creamy Matte, semasa apply creamy, lepas mengering jadi MATTE! . πŸ’‹Tak waterproof tapi tahan lama! . πŸ’‹Β Flavor yang wangi . πŸ’‹ Halal . πŸ’‹ Buatan Malaysia Whatsapp : 0172260093 Instagram : amoura_syima Facebook : Syima zul Nak order. Dm me 😊 #lipstickjunkie #lipstickaddict #lipstickmurah #lipstickmurahmalaysia #makeupmurahmalaysia #makeupmurah #lipmatte #lipstickhalal #lipmattemurah #lipcream #lipcreammurah #sayajuallipstick #sayajual #gincu #amouracosmetics #amouracosmetic #7harimencintaimu #sayajualprodukkecantikan #bibir #testimoni #igreview #bazaronline #bazarpaknil #swapreview #instashop #lokalbrand #sapotlokal #lokalah
Cari kado buat pasangan ? Yuk intip @sistaproject !
Ramai dah terjebak! 😍 . Ada yang mencari soft matte lipcream yang awesome dengan harga yang murah? Hanya RM29 sahaja anda dah boleh memilikinya. . Cepat dapatkan dari @candylipstick @candylipstick @candylipstick . Whatsapp 0176762361 . #famecosmetics #famelipstick #lipstickfame #lipstickmurah
Ramai dah terjebak! 😍 . Ada yang mencari soft matte lipcream yang awesome dengan harga yang murah? Hanya RM29 sahaja anda dah boleh memilikinya. . Cepat dapatkan dari @candylipstick @candylipstick @candylipstick . Whatsapp 0176762361 . #famecosmetics #famelipstick #lipstickfame #lipstickmurah
KODE: KYLIE OVAL BRUSH SET (isi 6) HARGA PROMO Idr 139.000/pcs β€’β€’minimal belanja 50.000 ____________________ *Dibaca dulu ya sis Cantik 😍😍, order/bertanya langsung hubungi contac dibawahπŸ”» ____________________ ORDER / TANYA: Line@: @znn2229m Line: GshoOop WA : 0817.071.5003 (no sms) BBM: 59DB58BE ____________________ Kerusakan barang akibat pengiriman diganti 10% dari harga barang. ____________________ Happy shopping girls πŸ™ #kosmetik #makeup #readystock #kosmetikmurah #makeupmurah #makeupturtorial #olshopjakarta #creamshadow #eyeshadowpalette #eyeshadow #lipstick #lipstickkylie #lipstickmurah #lipstickpromo #lipstickmatte #brush #curvedbrush #curvedbrushmurah #brushset
KODE: KYLIE OVAL BRUSH SET (isi 6) HARGA PROMO Idr 139.000/pcs β€’β€’minimal belanja 50.000 ____________________ *Dibaca dulu ya sis Cantik 😍😍, order/bertanya langsung hubungi contac dibawahπŸ”» ____________________ ORDER / TANYA: Line@: @znn2229m Line: GshoOop WA : 0817.071.5003 (no sms) BBM: 59DB58BE ____________________ Kerusakan barang akibat pengiriman diganti 10% dari harga barang. ____________________ Happy shopping girls πŸ™ #kosmetik #makeup #readystock #kosmetikmurah #makeupmurah #makeupturtorial #olshopjakarta #creamshadow #eyeshadowpalette #eyeshadow #lipstick #lipstickkylie #lipstickmurah #lipstickpromo #lipstickmatte #brush #curvedbrush #curvedbrushmurah #brushset
butae super oil control πŸ’„sesuai untuk mengawal minyak pada muka πŸ’„menampakkan muka kelihatan flawless dan natural Hanya rm9 whatsapp 0196173849 #butaemurah #butaemurah #butaemalaysia #butaeborong #odboeyebrow #odbo #odboliptintmurah #odbomalaysia #odbobrush #lipstickmurah #lipstickaloevera #nyxmurah #nyxmalaysia #muamalaysia #mua - #regrann - #regrann
( tanpa liner ) 120 RB DAPAT 3pcs 😍😍 ADA WANGINYAA !!!!!! 100% MATTEE YA πŸ‘Œ
( tanpa liner ) 120 RB DAPAT 3pcs 😍😍 ADA WANGINYAA !!!!!! 100% MATTEE YA πŸ‘Œ
( tanpa liner ) 120 RB DAPAT 3pcs 😍😍 ADA WANGINYAA !!!!!! 100% MATTEE YA πŸ‘Œ
Kode: Shiseido Gold Rp: 25.000/10pcs Min Pembelian (10pcs) . Masker Shiseido Gold Dapat Menjadikan Kulit Wajah Putih Serta Merata Dengan Pemakaian Pertama. . Partikel Emas Khusus Dapat Menjadi Uap Menarik Semua Sel Kulit Mati Yang Tidak bisa Hilang Dengan Sabun Wajah. Menghilangkan Kerutan, White Head, black Head (Komedo). . FUNGSI 2 KANDUNGAN PENTING GOLD BIRDS NEST MASK: GOLD MASK: Memulih, mencerah, menghalus, melembut, mengatasi masalah kulit gelap, kesan terbakar. Merawat jerawat, jeragat, menyerap minyak 3x. Membantu membuang bintik2 hitam/putih diwajah, juga menghaluskan pori2. Sesuai utk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif. . BIRDS NEST (Sarang Burung): Dapat memperbaiki kulit serta melambat proses penuaan. Mengandungi ekstrak kolagen asli. . Cara: Cuci muka dahulu. Steam atau uapkan muka dgn air panas skitar 5 mnt agar pori2 terbuka. Sapukan masker merata di muka, trutama bagian hidung atau kawasan byk blackhead & whitehead. (Jauhkan terkena kening, bibir dan daerah mata). Biarkan sekitar 30 minit hingga masker benar2 kering/keras . . . . #shiseido #makeupmurah #sheseidowhite #shiseidogold #shiseidoblack #naturgo #lipstick #lipstickmurah #kissproof #kosmetik #kosmetikmurah #maskermata #maskerbibir #masker #maskerwajah #maskerlumpur #animalmask #maskermurah #nature #love #beautiful #olshop #olshopbandung #olshopindo #bandung #indonesia #fff #f4f #lfl #l4l
( tanpa liner ) 120 RB DAPAT 3pcs 😍😍 ADA WANGINYAA !!!!!! 100% MATTEE YA πŸ‘Œ
( tanpa liner ) 120 RB DAPAT 3pcs 😍😍 ADA WANGINYAA !!!!!! 100% MATTEE YA πŸ‘Œ
( tanpa liner ) 120 RB DAPAT 3pcs 😍😍 ADA WANGINYAA !!!!!! 100% MATTEE YA πŸ‘Œ
KISS BEAUTY BB FOUNDATION 6IN1 - Moisturizer - Waterproof - Oil Control - Concealer - Whitening - Smooth WARNA : NATURAL STAY WHITENING & MOISTURISING. Foundation sekaligus whitening dan moisture yang menutup kusam dan bekas jerawat di wajah Anda dengan sempurna.. wajah menjadi tampak lebih cerah dan lebih putih. IDR 50.000 . . #kuasmakeup #kosmetikmurah #kosmetik #kosmetikoriginal #pelangsing #pemutih #pemutihketiak #pelangsingbadan #pelunturlemak #alatmakeup #alatmakeupmurah #alatpelangsing #eyelinermurah #liptint #lipstickmurah #maskaramurah #maskara #pensilalis #bulumatamurah #softlensmurah #maskerwajah #maskerlumpur #lipstickmatte #creamsyahrini #creamsyahrinimurah #creamhn #creamhnmurah
Hare Lipstick Arab 8rb πŸ’‹ warnanya pink mengikuti bibir,tidak mencolok dan natural 😍 Bisa langsung lihat ketoko 😊 (alamat dibio) Atau add bbm/line for order #palettemurah #eyeshadowpalette #eyeshadowtutorial #eyeshadowmurahbanget #eyeshadow #juponmurahbanget #lipstickjuponmutah #lipstickmurah #lipstickmurahbanget #lipstickcasandramurah #eyelinermurahbanget #eyelinermurah
Bisa pilih nomor (selama persediaan masih ada), tersedia: 1 - Dark Brown 2 - Deep Brown (Almost Black) 3 - Middle Brown 4 - Brown Apabila warna yg diminta mendadak soldout dikirim warna yg mendekati yah :) order kelipatan 12 pcs dikirim dgn box besar Kylie Eyebrow Pencil (selama masih ada) IDR 30.000 . . #kuasmakeup #kosmetikmurah #kosmetik #kosmetikoriginal #pelangsing #pemutih #pemutihketiak #pelangsingbadan #pelunturlemak #alatmakeup #alatmakeupmurah #alatpelangsing #eyelinermurah #liptint #lipstickmurah #maskaramurah #maskara #pensilalis #bulumatamurah #softlensmurah #maskerwajah #maskerlumpur #lipstickmatte #creamsyahrini #creamsyahrinimurah #creamhn #creamhnmurah
Yg lagi cari kado unik , yuk kepo @sistaproject dulu :)
Lipstick Just Miss πŸ’‹ Kuning @20rb (diputar seperti lipstick biasa) Bisa langsung lihat ketoko 😊 (alamat dibio) Atau add bbm/line for order #palettemurah #eyeshadowpalette #eyeshadowtutorial #eyeshadowmurahbanget #eyeshadow #juponmurahbanget #lipstickjuponmutah #lipstickmurah #lipstickmurahbanget #lipstickcasandramurah #eyelinermurahbanget #eyelinermurah
( tanpa liner ) 120 RB DAPAT 3pcs 😍😍 ADA WANGINYAA !!!!!! 100% MATTEE YA πŸ‘Œ
( tanpa liner ) 120 RB DAPAT 3pcs 😍😍 ADA WANGINYAA !!!!!! 100% MATTEE YA πŸ‘Œ
( tanpa liner ) 120 RB DAPAT 3pcs 😍😍 ADA WANGINYAA !!!!!! 100% MATTEE YA πŸ‘Œ
( tanpa liner ) 120 RB DAPAT 3pcs 😍😍 ADA WANGINYAA !!!!!! 100% MATTEE YA πŸ‘Œ
Cari kado buat pasangan ? Yuk intip @sistaproject !
( tanpa liner ) 120 RB DAPAT 3pcs 😍😍 ADA WANGINYAA !!!!!! 100% MATTEE YA πŸ‘Œ
Hi dear 😘 yang nak cantik tahun ni tu boleh follow @nonels.shop , series tak menyesal sebab harga pun murah!! πŸŽ‰πŸŽŠ yang nak berjaya tu kena lah susah-susah dulu, ye dok? nak cantik pun kena la, berkorban sikit 🌼 @nonels.shop @nonels.shop @nonels.shop 🌼 Cantik-cantik jugak, yang nak wangi-wangi pun boleh! for those yang berminat dengan perfumes & make up boleh dapat macam-macam di @nonels.shop , pelbagai jenama ada. Jika pembelian yang mempunyai caption tetapkan "free gift" korang mesti suka. Nak tengok mysterious gift kan? And pembelian RM100 ke atas akan free postage. Grab yours now!🎁🎈: 🌼 @nonels.shop @nonels.shop @nonels.shop 🌼 Thanks for supporting @ainur.humaira , stay tuned followers for more give away and voucher, it will be released anytime. Happy shopping dear 😍 🌼 #lipsmurah #lipsmattemurah #mattehughesmurah #kylielips #lipstick #lipsmurah #lipsmatte #bazaarpaknil #lipstickmurah #lipstickmurah #sayajualprodukkecantikan #sayajualmurah #vietnammaskmurah #vietnammaskborong #makeupmurah #makeuptutorial #makeupmurah2 #makeupartist #blushermurah #meetmattehughesmurah #bazaarpaknil #lamattelipstick #lipsmattemurah #kylielipstick #foundationmurah #eyeshadowmurah #nyxlipsmatte #perfumemurah #perfumegucci #sayajualmurah #perfumewangi #bazaarpaknil #perfumemurah2
( tanpa liner ) 120 RB DAPAT 3pcs 😍😍 ADA WANGINYAA !!!!!! 100% MATTEE YA πŸ‘Œ
Hi dear 😘 yang nak cantik tahun ni tu boleh follow @nonels.shop , series tak menyesal sebab harga pun murah!! πŸŽ‰πŸŽŠ yang nak berjaya tu kena lah susah-susah dulu, ye dok? nak cantik pun kena la, berkorban sikit 🌼 @nonels.shop @nonels.shop @nonels.shop 🌼 Cantik-cantik jugak, yang nak wangi-wangi pun boleh! for those yang berminat dengan perfumes & make up boleh dapat macam-macam di @nonels.shop , pelbagai jenama ada. Jika pembelian yang mempunyai caption tetapkan "free gift" korang mesti suka. Nak tengok mysterious gift kan? And pembelian RM100 ke atas akan free postage. Grab yours now!🎁🎈: 🌼 @nonels.shop @nonels.shop @nonels.shop 🌼 Thanks for supporting @ainur.humaira , stay tuned followers for more give away and voucher, it will be released anytime. Happy shopping dear 😍 🌼 #lipsmurah #lipsmattemurah #mattehughesmurah #kylielips #lipstick #lipsmurah #lipsmatte #bazaarpaknil #lipstickmurah #lipstickmurah #sayajualprodukkecantikan #sayajualmurah #vietnammaskmurah #vietnammaskborong #makeupmurah #makeuptutorial #makeupmurah2 #makeupartist #blushermurah #meetmattehughesmurah #bazaarpaknil #lamattelipstick #lipsmattemurah #kylielipstick #foundationmurah #eyeshadowmurah #nyxlipsmatte #perfumemurah #perfumegucci #sayajualmurah #perfumewangi #bazaarpaknil #perfumemurah2
Hi dear 😘 yang nak cantik tahun ni tu boleh follow @nonels.shop , series tak menyesal sebab harga pun murah!! πŸŽ‰πŸŽŠ yang nak berjaya tu kena lah susah-susah dulu, ye dok? nak cantik pun kena la, berkorban sikit 🌼 @nonels.shop @nonels.shop @nonels.shop 🌼 Cantik-cantik jugak, yang nak wangi-wangi pun boleh! for those yang berminat dengan perfumes & make up boleh dapat macam-macam di @nonels.shop , pelbagai jenama ada. Jika pembelian yang mempunyai caption tetapkan "free gift" korang mesti suka. Nak tengok mysterious gift kan? And pembelian RM100 ke atas akan free postage. Grab yours now!🎁🎈: 🌼 @nonels.shop @nonels.shop @nonels.shop 🌼 Thanks for supporting @ainur.humaira , stay tuned followers for more give away and voucher, it will be released anytime. Happy shopping dear 😍 🌼 #lipsmurah #lipsmattemurah #mattehughesmurah #kylielips #lipstick #lipsmurah #lipsmatte #bazaarpaknil #lipstickmurah #lipstickmurah #sayajualprodukkecantikan #sayajualmurah #vietnammaskmurah #vietnammaskborong #makeupmurah #makeuptutorial #makeupmurah2 #makeupartist #blushermurah #meetmattehughesmurah #bazaarpaknil #lamattelipstick #lipsmattemurah #kylielipstick #foundationmurah #eyeshadowmurah #nyxlipsmatte #perfumemurah #perfumegucci #sayajualmurah #perfumewangi #bazaarpaknil #perfumemurah2
Kuas Sendok yang lagi hits dipakek MUA πŸ‘πŸ» 40rb cuma sisa 2pcs ditoko Bisa langsung lihat ketoko 😊 (alamat dibio) Atau add bbm/line for order #palettemurah #eyeshadowpalette #eyeshadowtutorial #eyeshadowmurahbanget #eyeshadow #juponmurahbanget #lipstickjuponmutah #lipstickmurah #lipstickmurahbanget #lipstickcasandramurah #brushmurah #brushsetmurah
Alhamdulillah! Belanja sikit feedback Huda Beauty Liquid Matte #cosmeticsbyNHA ❀ mula2 kak ni amek bombshell , pastu bgtau kata best pakai , kawan pun berkenan terus beli icon & gossip gurl pulak πŸ’„ Uolls takan nak tgk saja ? Memang kami jual Huda Beauty Liquid Matte yg berkualiti tau . Best pakai! . #hudabeauty #hudabeautyliquidmatte #sephora #nudelipmatte #nudelipstick #winter #2017 #january2017 #cosmeticsbyNHA #cosmetics #cosmetic #sayajual #lipstick #lipmatte #hudabeauty #hudabeautymurah #hudabeautymalaysia #alatkosmetikmurah #alatkosmetik #cosmetic #lipstickmurah #lipmattemurah #lipbalm #lipmatteterkini #liquidmatte #liquidmattemurah #vendorbutik #sayajualmurah #vendorbaling #vendorkedah #vendorutara #vendorpenang
Lipstick Just Miss Lipstick dengan hasil akhir matte, pigmented dari Just Miss. Keunggulan : πŸ‘ murah πŸ‘ pigmented πŸ‘ matte πŸ‘ tahan lama Warna : j28 pink Stock : 1 pcs Netto : 4 g Kondisi : good condition 95% fisik maupun isinya. Note : baru 1x dipakai saja #lipstick #lipstickmatte #lipstickmurah #pigmented #pinklipstick #makeup #makeupmurah #makeupori #fresh #beautiful #longlastinglipstick #justmisslipstick
Beauty Brush Set 35rb High Quality bulu kuas halus πŸ‘πŸ» Bisa langsung lihat ketoko 😊 (alamat dibio) Atau add bbm/line for order #palettemurah #eyeshadowpalette #eyeshadowtutorial #eyeshadowmurahbanget #eyeshadow #juponmurahbanget #lipstickjuponmutah #lipstickmurah #lipstickmurahbanget #lipstickcasandramurah #brushmurah #brushsetmurah
1 box isi 6 😍 yuk buruan order! Only 100K #lipstickmurah #kualitasoke
COMING SOON 😍 Rp. 64.000 . Shade available - baked apple - pink powder - magic purple - holy berry - pure red - mocha mousse . Ready : sabtu 21 jan 2017 (estimasi) . #zoyalippaint #zoyalippaintmurah #lippaintmurah #zoyamurah #zoyasurabaya #zoyasby #zoya #lipstick #lipmatte #lipstickmurah #lipsticksby #lipmattemurah
COMING SOON 😍 Rp. 64.000 . Shade available - baked apple - pink powder - magic purple - holy berry - pure red - mocha mousse . Ready : sabtu 21 jan 2017 (estimasi) . #zoyalippaint #zoyalippaintmurah #lippaintmurah #zoyamurah #zoyasurabaya #zoyasby #zoya #lipstick #lipmatte #lipstickmurah #lipsticksby #lipmattemurah
LIPSTICK KAILIJUMEI DIJAMIN 100% ORIGINAL Harga Rp. 85.000 READY STOCK Banyak & Lengkap !! 01 Minute Maid 02 Barbie Doll 03 Flame Red 04 Dream Purple ORDER? LINE 1: @qwu6934e (with @) #kailijumei #kailijumeilipstick #kailijumeimurah #kailijumeiori #kailijumeioriginal #jualkailijumei #kailijumeilipstick #lipstickkailijumei #jualkailijumeiasli #jualkailijumeimurah #jualkailijumeiori #jualkailijumeioriginal #juallipstick #lipstickmurah #lipstickbunga
LIPSTICK KAILIJUMEI DIJAMIN 100% ORIGINAL Harga Rp. 85.000 READY STOCK Banyak & Lengkap !! 01 Minute Maid 02 Barbie Doll 03 Flame Red 04 Dream Purple ORDER? LINE 1: @qwu6934e (with @) #kailijumei #kailijumeilipstick #kailijumeimurah #kailijumeiori #kailijumeioriginal #jualkailijumei #kailijumeilipstick #lipstickkailijumei #jualkailijumeiasli #jualkailijumeimurah #jualkailijumeiori #jualkailijumeioriginal #juallipstick #lipstickmurah #lipstickbunga
LIPSTICK KAILIJUMEI DIJAMIN 100% ORIGINAL Harga Rp. 85.000 READY STOCK Banyak & Lengkap !! 01 Minute Maid 02 Barbie Doll 03 Flame Red 04 Dream Purple ORDER? LINE 1: @qwu6934e (with @) #kailijumei #kailijumeilipstick #kailijumeimurah #kailijumeiori #kailijumeioriginal #jualkailijumei #kailijumeilipstick #lipstickkailijumei #jualkailijumeiasli #jualkailijumeimurah #jualkailijumeiori #jualkailijumeioriginal #juallipstick #lipstickmurah #lipstickbunga
LIPSTICK KAILIJUMEI DIJAMIN 100% ORIGINAL Harga Rp. 85.000 READY STOCK Banyak & Lengkap !! 01 Minute Maid 02 Barbie Doll 03 Flame Red 04 Dream Purple ORDER? LINE 1: @qwu6934e (with @) #kailijumei #kailijumeilipstick #kailijumeimurah #kailijumeiori #kailijumeioriginal #jualkailijumei #kailijumeilipstick #lipstickkailijumei #jualkailijumeiasli #jualkailijumeimurah #jualkailijumeiori #jualkailijumeioriginal #juallipstick #lipstickmurah #lipstickbunga
LIPSTICK KAILIJUMEI DIJAMIN 100% ORIGINAL Harga Rp. 85.000 READY STOCK Banyak & Lengkap !! 01 Minute Maid 02 Barbie Doll 03 Flame Red 04 Dream Purple ORDER? LINE 1: @qwu6934e (with @) #kailijumei #kailijumeilipstick #kailijumeimurah #kailijumeiori #kailijumeioriginal #jualkailijumei #kailijumeilipstick #lipstickkailijumei #jualkailijumeiasli #jualkailijumeimurah #jualkailijumeiori #jualkailijumeioriginal #juallipstick #lipstickmurah #lipstickbunga
Lipstick miss rose Rm10 per pc Whatsapp 0169227470 #lipstickmalaysia #lipstickmurah #munafiemurah
LIPSTICK KAILIJUMEI DIJAMIN 100% ORIGINAL Harga Rp. 85.000 READY STOCK Banyak & Lengkap !! 01 Minute Maid 02 Barbie Doll 03 Flame Red 04 Dream Purple ORDER? LINE 1: @qwu6934e (with @) #kailijumei #kailijumeilipstick #kailijumeimurah #kailijumeiori #kailijumeioriginal #jualkailijumei #kailijumeilipstick #lipstickkailijumei #jualkailijumeiasli #jualkailijumeimurah #jualkailijumeiori #jualkailijumeioriginal #juallipstick #lipstickmurah #lipstickbunga
LIPSTICK KAILIJUMEI DIJAMIN 100% ORIGINAL Harga Rp. 85.000 READY STOCK Banyak & Lengkap !! 01 Minute Maid 02 Barbie Doll 03 Flame Red 04 Dream Purple ORDER? LINE 1: @qwu6934e (with @) #kailijumei #kailijumeilipstick #kailijumeimurah #kailijumeiori #kailijumeioriginal #jualkailijumei #kailijumeilipstick #lipstickkailijumei #jualkailijumeiasli #jualkailijumeimurah #jualkailijumeiori #jualkailijumeioriginal #juallipstick #lipstickmurah #lipstickbunga
LIPSTICK KAILIJUMEI DIJAMIN 100% ORIGINAL Harga Rp. 85.000 READY STOCK Banyak & Lengkap !! 01 Minute Maid 02 Barbie Doll 03 Flame Red 04 Dream Purple ORDER? LINE 1: @qwu6934e (with @) #kailijumei #kailijumeilipstick #kailijumeimurah #kailijumeiori #kailijumeioriginal #jualkailijumei #kailijumeilipstick #lipstickkailijumei #jualkailijumeiasli #jualkailijumeimurah #jualkailijumeiori #jualkailijumeioriginal #juallipstick #lipstickmurah #lipstickbunga
LIPSTICK KAILIJUMEI DIJAMIN 100% ORIGINAL Harga Rp. 85.000 READY STOCK Banyak & Lengkap !! 01 Minute Maid 02 Barbie Doll 03 Flame Red 04 Dream Purple ORDER? LINE 1: @qwu6934e (with @) #kailijumei #kailijumeilipstick #kailijumeimurah #kailijumeiori #kailijumeioriginal #jualkailijumei #kailijumeilipstick #lipstickkailijumei #jualkailijumeiasli #jualkailijumeimurah #jualkailijumeiori #jualkailijumeioriginal #juallipstick #lipstickmurah #lipstickbunga
LIPSTICK KAILIJUMEI DIJAMIN 100% ORIGINAL Harga Rp. 85.000 READY STOCK Banyak & Lengkap !! 01 Minute Maid 02 Barbie Doll 03 Flame Red 04 Dream Purple ORDER? LINE 1: @qwu6934e (with @) #kailijumei #kailijumeilipstick #kailijumeimurah #kailijumeiori #kailijumeioriginal #jualkailijumei #kailijumeilipstick #lipstickkailijumei #jualkailijumeiasli #jualkailijumeimurah #jualkailijumeiori #jualkailijumeioriginal #juallipstick #lipstickmurah #lipstickbunga
LIPSTICK KAILIJUMEI DIJAMIN 100% ORIGINAL Harga Rp. 85.000 READY STOCK Banyak & Lengkap !! 01 Minute Maid 02 Barbie Doll 03 Flame Red 04 Dream Purple ORDER? LINE 1: @qwu6934e (with @) #kailijumei #kailijumeilipstick #kailijumeimurah #kailijumeiori #kailijumeioriginal #jualkailijumei #kailijumeilipstick #lipstickkailijumei #jualkailijumeiasli #jualkailijumeimurah #jualkailijumeiori #jualkailijumeioriginal #juallipstick #lipstickmurah #lipstickbunga
LIPSTICK KAILIJUMEI DIJAMIN 100% ORIGINAL Harga Rp. 85.000 READY STOCK Banyak & Lengkap !! 01 Minute Maid 02 Barbie Doll 03 Flame Red 04 Dream Purple ORDER? LINE 1: @qwu6934e (with @) #kailijumei #kailijumeilipstick #kailijumeimurah #kailijumeiori #kailijumeioriginal #jualkailijumei #kailijumeilipstick #lipstickkailijumei #jualkailijumeiasli #jualkailijumeimurah #jualkailijumeiori #jualkailijumeioriginal #juallipstick #lipstickmurah #lipstickbunga
LIPSTICK KAILIJUMEI DIJAMIN 100% ORIGINAL Harga Rp. 85.000 READY STOCK Banyak & Lengkap !! 01 Minute Maid 02 Barbie Doll 03 Flame Red 04 Dream Purple ORDER? LINE 1: @qwu6934e (with @) #kailijumei #kailijumeilipstick #kailijumeimurah #kailijumeiori #kailijumeioriginal #jualkailijumei #kailijumeilipstick #lipstickkailijumei #jualkailijumeiasli #jualkailijumeimurah #jualkailijumeiori #jualkailijumeioriginal #juallipstick #lipstickmurah #lipstickbunga
Lipstick Rm10 per pc Whatsapp 0169227470 #lipstickmurah #lipstickmalaysia
LIPSTICK KAILIJUMEI DIJAMIN 100% ORIGINAL Harga Rp. 85.000 READY STOCK Banyak & Lengkap !! 01 Minute Maid 02 Barbie Doll 03 Flame Red 04 Dream Purple ORDER? LINE 1: @qwu6934e (with @) #kailijumei #kailijumeilipstick #kailijumeimurah #kailijumeiori #kailijumeioriginal #jualkailijumei #kailijumeilipstick #lipstickkailijumei #jualkailijumeiasli #jualkailijumeimurah #jualkailijumeiori #jualkailijumeioriginal #juallipstick #lipstickmurah #lipstickbunga
LIPSTICK KAILIJUMEI DIJAMIN 100% ORIGINAL Harga Rp. 85.000 READY STOCK Banyak & Lengkap !! 01 Minute Maid 02 Barbie Doll 03 Flame Red 04 Dream Purple ORDER? LINE 1: @qwu6934e (with @) #kailijumei #kailijumeilipstick #kailijumeimurah #kailijumeiori #kailijumeioriginal #jualkailijumei #kailijumeilipstick #lipstickkailijumei #jualkailijumeiasli #jualkailijumeimurah #jualkailijumeiori #jualkailijumeioriginal #juallipstick #lipstickmurah #lipstickbunga
LIPSTICK KAILIJUMEI DIJAMIN 100% ORIGINAL Harga Rp. 85.000 READY STOCK Banyak & Lengkap !! 01 Minute Maid 02 Barbie Doll 03 Flame Red 04 Dream Purple ORDER? LINE 1: @qwu6934e (with @) #kailijumei #kailijumeilipstick #kailijumeimurah #kailijumeiori #kailijumeioriginal #jualkailijumei #kailijumeilipstick #lipstickkailijumei #jualkailijumeiasli #jualkailijumeimurah #jualkailijumeiori #jualkailijumeioriginal #juallipstick #lipstickmurah #lipstickbunga
LIPSTICK KAILIJUMEI DIJAMIN 100% ORIGINAL Harga Rp. 85.000 READY STOCK Banyak & Lengkap !! 01 Minute Maid 02 Barbie Doll 03 Flame Red 04 Dream Purple ORDER? LINE 1: @qwu6934e (with @) #kailijumei #kailijumeilipstick #kailijumeimurah #kailijumeiori #kailijumeioriginal #jualkailijumei #kailijumeilipstick #lipstickkailijumei #jualkailijumeiasli #jualkailijumeimurah #jualkailijumeiori #jualkailijumeioriginal #juallipstick #lipstickmurah #lipstickbunga
LIPSTICK KAILIJUMEI DIJAMIN 100% ORIGINAL Harga Rp. 85.000 READY STOCK Banyak & Lengkap !! 01 Minute Maid 02 Barbie Doll 03 Flame Red 04 Dream Purple ORDER? LINE 1: @qwu6934e (with @) #kailijumei #kailijumeilipstick #kailijumeimurah #kailijumeiori #kailijumeioriginal #jualkailijumei #kailijumeilipstick #lipstickkailijumei #jualkailijumeiasli #jualkailijumeimurah #jualkailijumeiori #jualkailijumeioriginal #juallipstick #lipstickmurah #lipstickbunga
LIPSTICK KAILIJUMEI DIJAMIN 100% ORIGINAL Harga Rp. 85.000 READY STOCK Banyak & Lengkap !! 01 Minute Maid 02 Barbie Doll 03 Flame Red 04 Dream Purple ORDER? LINE 1: @qwu6934e (with @) #kailijumei #kailijumeilipstick #kailijumeimurah #kailijumeiori #kailijumeioriginal #jualkailijumei #kailijumeilipstick #lipstickkailijumei #jualkailijumeiasli #jualkailijumeimurah #jualkailijumeiori #jualkailijumeioriginal #juallipstick #lipstickmurah #lipstickbunga
LIPSTICK KAILIJUMEI DIJAMIN 100% ORIGINAL Harga Rp. 85.000 READY STOCK Banyak & Lengkap !! 01 Minute Maid 02 Barbie Doll 03 Flame Red 04 Dream Purple ORDER? LINE 1: @qwu6934e (with @) #kailijumei #kailijumeilipstick #kailijumeimurah #kailijumeiori #kailijumeioriginal #jualkailijumei #kailijumeilipstick #lipstickkailijumei #jualkailijumeiasli #jualkailijumeimurah #jualkailijumeiori #jualkailijumeioriginal #juallipstick #lipstickmurah #lipstickbunga
LIPSTICK KAILIJUMEI DIJAMIN 100% ORIGINAL Harga Rp. 85.000 READY STOCK Banyak & Lengkap !! 01 Minute Maid 02 Barbie Doll 03 Flame Red 04 Dream Purple ORDER? LINE 1: @qwu6934e (with @) #kailijumei #kailijumeilipstick #kailijumeimurah #kailijumeiori #kailijumeioriginal #jualkailijumei #kailijumeilipstick #lipstickkailijumei #jualkailijumeiasli #jualkailijumeimurah #jualkailijumeiori #jualkailijumeioriginal #juallipstick #lipstickmurah #lipstickbunga
LIPSTICK KAILIJUMEI DIJAMIN 100% ORIGINAL Harga Rp. 85.000 READY STOCK Banyak & Lengkap !! 01 Minute Maid 02 Barbie Doll 03 Flame Red 04 Dream Purple ORDER? LINE 1: @qwu6934e (with @) #kailijumei #kailijumeilipstick #kailijumeimurah #kailijumeiori #kailijumeioriginal #jualkailijumei #kailijumeilipstick #lipstickkailijumei #jualkailijumeiasli #jualkailijumeimurah #jualkailijumeiori #jualkailijumeioriginal #juallipstick #lipstickmurah #lipstickbunga
next page →