#lipstickmatte

252,737 posts

Sebelum tido jemput bermimpi Sugarbelle Eyeshadow . Promo dah nak sampai ke akhirnya..korang dah dapat ke belum . Kita yang sedih ni 😰..lepas ni ada lg ke harga runtuh macam ni . 5 ketoi seratus 😱 . 💍Combo Eyeshadow (5 set RM 100 until 26 May 2017)⠀ 💎Sugarbelle Gift Set RM 299+ Free postage⠀ 🔮 Sugarbelle Perfume Gift Set RM 55⠀ .⠀ Mira || 013-2308301⠀ .⠀ #sugarbelle #sugarbelletrustedagent #sugarbellestars #sugarbellecosmetics #perfumegiftbox #sugarbellegiftbox #surprisegift #giftset #hantaran #lipstickmatte #lipstick #lipcreammatte #lipcream #lipcreamarganoil #lipstickarganoil #eyemakeup #eyeshadow #eyeliner #mascara #eyeshadowmurah #perfume #perfumemurah #miniperfume #travelperfume #originalperfume
Loading...
ราคา : 230฿ ❤❤The Valentines Red Mini Matte Set❤❤ ลิป Mini สี Matte 6 สี (0.65 ml./ea.) 🔹Apricot : Pale Peach #NewColor 🔹Maliboo : Light Cool-Tone Nude 🔹High Maintenance : Cool-Tone Pink #NewColor 🔹Posie K : Cool Mid-Tone Berry 🔹Head Over Heals : Deep Plum #NewColor 🔹Mary Jo K : True Blue Red #cosmetics #พร ้อมส่ง #Kyliebymarslady #lipstickmatte #lipstick
Promooo The One Lip Sensation Matte Mousse selain dari warna yg indah, lipmatte ini juga tahan lama di bibir dan pastinya buat penampilan kita jd lebih indah dan cantik . . Teksturnya lipmatte ini bener bener lembut banget lhoo . . - Khusus bulan ini harganya hanya 129.000/produk . . - Order.....? Chat aku...... #OriflameChangesLive #oriflameid #oriflameindonesia #m3network #me3networkdotbiz #oriflamers #lipstick #promo #katalogoriflamemei2017 #oriflamemedan #oriflamejakarta #oriflamebandung #oriflamepekanbaru #oriflamejakartapusat #promobodycream #diskonkosmetik #promooriflame #onlineshop #lipstickmatte #kosmetik
Mata kak ni tak berkelip tengok segak sungguh kak ita kita nie pakai code - Gleam 👄 💄by Estella Cosmetics Malaysia. . Banyak lagi warna lips matte yang akak nak belanja hampa semua. Nantikan ye 😉😉😉 . Mai lekaih dapatkan #lipmatte sekarang! Rugi hampa tak cuba. Hanya RM29 sahaja lepas tu boleh join cabutab bertuah Tudung Eksklusif Ariani tau 👍👍👍 . whatsapp +60197335053 sekarang!! #lipmattecantik #lipstickmatte #lipstickmalaysia #lipmattemurah #lipmatte #lipmattemalaysia #ootd #makeupartist #makeup #makeuptutorial #makeupph #lipstick #juallipstick #juallipstickmatte #juallipmatte #rayacollection #aurainsta #aurainstabatch10
Which three colors should I wear. Drop in the comments below
Huda beauty 3in1 Rm 18 Rm 8 sm/rm 12 ss #lipstickmatte #hudabeauty3in1 #kosmetikmurah #mekapmurah
I want you to choose my lip color for the next 3 days. ANY combination that you would like to see. 💋 And I will be sure to show you each day. Just post it in the comments below! @lipfusionusa @smudgefreelipstick @the_mrsmiller
แดงจัด ชัดจริง 💄💄💄 Miss Me มั้ย 😘😘😘 ไม่มีคำพูดใดจะอธิบายได้จนกว่าคุณจะได้ลอง ไม่ดี ไม่มีรีวิวนะจร้าที่รัก 😍😍 👄👄👄👄👄👄👄👄 ------------------------- #missme #missmethailand #matteliquidlipstick #howtoperfect #howtobeauty #ล ิป #ล ิปแมท #lipstick #น ้ำตาลอิฐ #ส ีแดงเชอรี่สวยแซ่บ#missme #missmethailand #mattelipstick #matteliquidlipstick #lip #lipstick #lipmatte #lipstickmatte #ล ิปแมท #ล ิป #ล ิปแมต #ล ิปจิ้มจุ่ม #ล ิปแมทมิสมี #ล ิปแมทจิ้มจุ่ม #ล ิปแมทคุณภาพเค้าเตอร์แบรนด์ #ล ิปสติกเนื้อแมท #ล ิปสติกราคาถูกและดี #howtobeauty #howtoperfect #beauty
💋 สินค้าพร้อมส่ง #ด ่วนเลยจ้าสีสวยทุกสีจิงๆ Set นี้ ได้สีใหม่ไป 3 สีเลยค่ะ Valentine 2017 #LimitedEdition ❤❤The Valentines Red Mini Matte Set❤❤ ลิป Mini สี Matte 6 สี (0.65 ml./ea.) 🔹Apricot : Pale Peach #NewColor 🔹Maliboo : Light Cool-Tone Nude 🔹High Maintenance : Cool-Tone Pink #NewColor 🔹Posie K : Cool Mid-Tone Berry 🔹Head Over Heals : Deep Plum #NewColor 🔹Mary Jo K : True Blue Red #พร ้อมส่ง #Kyliebymarslady #lipstickmatte #lipstick ราคา 280-.
Assalamualaikum.. Moisture Rich Lipstick ini produk terbaru jafra 😍 . 👉 mengandung Moistriplex Complex yang bisa bikin bibir lembab banget, dan kandungan Imperata Cylindrica RootExtract mengunci kelembaban biar bibir nggak cepet kering 😍 Jika dibandingkan dengan lipstick yang sudah ada, yang kebanyakan sih punya hasil akhir glossy, shiny, nah ini nggak begitu, kilaunya paling sedikit dibanding yang lain, dan nggak mudah luntur jg selama kita makan minum nggak berlebihan 😃 Warnanya saya suka, kalem banget, nggak ngejreng, pass 😉 Harganya bersahabat bgtt... untuk kamu pemilik bibir kering, yang perlu lipstick dengan pelembab lebih banyak, ini recommended bgt Konsultasi/order : Wa : 085866641777 Line : noviaagustina_
next page →